Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 17:22 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
| - Ehh... rosszabb? *Kérdezem kicsit elkenődötten, mert azért most is örültem volna, ha nem fáj a popsim. * - Igen, nem szeretném, hogy tudja... *Mondom őszintén.* - Még meggondolom. *Mosolyodtam el.* - Tudod, igazából... nem azzal lenne bajom, ha egyedül ő tudná... de van egy olyan érzésem, hogy ha tudná, akkor mindenki és... nem szeretném, hogy pletykáljanak... *Szerettem volna, ha tudod, hogy nem azért nem akarom, hogy bárit is tudjon rólunk Yuki, mert szégyellném. Szavaidra elpirultam és halkan felnyögök a csókodra.* - Ezt bóknak veszem... *Kuncogtam, majd megcsókoltalak.* - Te vagy az egyetlen, aki azt mondja nekem, hogy szép vagyok. *Mosolyodtam el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 18:10 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen, bocsi.*Csókollak meg.* - Megértelek és ne aggódj én se akarom, hogy pletykáljanak rólunk, de az biztos, ha velem lennél, akkor nem sokáig bírnám, hogy ne tudja mindenki.*Vallom be.* - Igazat mondtam.*Mosolygok a csókod viszonozom.* - Többiek hülyék meg nem mondják ki, de hidd el nem csak én gondolom így, jobb figyelni, mert nem egy ember vettet rád szemet.*Jegyzem meg kicsit morogva, még így is, hogy nem az enyém vagy.* - Csinálok fürdőt, addig maradj.*Kapsz ismét egy csókot, majd kipattanok, hamar vissza is térek.* - Gyere hercegem.*Kaplak fel karomba.* - Igen tudom zavarba ejtő bla bla, de hidd el neked is jobb így na meg én is élvezem.*Kuncogok, majd fürdőbe kádba raklak én meg mögéd ülve szorosan átölellek.* - Jó lenne ha itt tudnál aludni.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 18:58 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| - Az... más helyzet lenne. *Mondom komolyan, kicsit elgondolkozva.* - Képzelem mennyien... *Kuncogtam, és elég cinikusan mondtam. Én nem gondoltam, hogy annyian rám vetnék magukat. De azért valahol jó érzés volt, hogy féltékeny vagy picit.* - Oké.. *Viszonozom csókod és elmosolyodtam. Nyugisan vártalak döglődve, mikor visszajössz és meghallom, hogy hogyan hívsz, elpirultam rá, azon meg még inkább, hogy felkaptál a karodba.* - Ha tudod akkor meg... *Szólnék vissza, de ahogy befejezed, már nem akartam beszólni és sóhajtva egyet inkább odabújtam. A kádban elmosolyodtam, ahogy mögém ültél. A fejem a válladon pihent, aztán kicsit meglepődtem szavaidra.* - Ha így kérsz, nem mondhatok nemet... *Mosolyodtam el és adtam egy csókot, amit igen csak elhúztam.* - Ez még a mi esténk... *Bújtam oda hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 19:17 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| - Higgy nekem. Az más, hogy neked nem tűnik fel.*Vigyorgok.* - Bárcsak másra se mondanál nemet.*Suttogom célozva arra, hogy maradj velem.Csókot viszonozom, olyan boldog vagyok.* - Ez nagyon jól hangzik. Még éhes is lettem picit.*Mosolygok pocid kezdem simogatni.* - Rád leginkább.*Nyalok füledbe végigsimítok mellbimbódon.* - Miért vagy ennyire szexi?*Sóhajtok fel.*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 21:05 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| - Nem nagyon szoktam vele foglalkozni, az igaz. *Mosolyodtam el. Nem mondtam semmit arra, hogy másra se mondjak nemet. Tudtam mire gondolsz és nem akartam elrontani most a hangulatot. A pocim simijére halkan felsóhajtottam, mert nagyon jól esett.* - Most kaptál belőlem, nem? *Kuncogtam és halkan felnyögtem arra, hogy végigsimítottál a mellbimbómon, egyre érzékenyebb lett rád a testem.* - Te meg ilyen perverz... *Mosolyodtam el kicsit.* - Tudod... *Gondolkozom el.* - Van egy kérésed... *Pillantok rád.* - Mit szeretnél? *Kérdezem meg, csak hogy fel tudjak rá készülni.* - De nem ér semmi olyat kérni, megígérted. *Kuncogtam és adtam egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 21:18 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Igen és így még többet akarok, hogy megkóstoltalak és tudom, hogy milyen finom vagy.*Vigyorgok.* - Hmm igen én nagyon perverz vagyok, te csak jobban előhozod.*Vigyorgok kajánul.* - Kérni?? Ohhh tényleg. Azt mondod, hogy semmi perverzet nem kérhetek?*Kérdezlek megcsavarom mellbimbód finoman, majd magamhoz ölellek szorosan.* - Akkor azt kérem, hogy legyél boldog és tedd azt amit te szeretnél és nem mások.*Suttogom füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 21:47 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Telhetetlen haspók. *Kuncogtam, de nem úgy, mint aki ellene lenne vagy zavarná.* - Nem hozok én elő jobban semmit. *Tiltakozok.* - Elfelejtetted? Fenébe... akkor mondanom se kellett volna. *Kuncogtam.* - Azt, azt... te mondtad, hogy nem fogsz olyat kérni. *Mondom mosolyogva, majd ismét felnyögök, ahogy átölelsz, megfogtam a kezeid és finoman cirógatni kezdem a karod. Mikor meghallom mit is kérsz, nem tudtam megszólalni. Valamit mondani akartam, így végül jó ár perc múlva szólalta meg.* - Ezt... azért teszem, mert én szeretném másokért. *Mondom őszintén. Az arcodra simítok finoman és odahúzva megcsókollak. Igen csak érzelmes csókra sikeredik, pedig nem akartam megmutatni, hogy mit is jelent ez az egész nekem, mert nem akartam még nehezebbé tenni.* - Mi lenne, ha nem aludnánk? *Mosolyodom el kicsit.* - Otthon is tudok aludni... *Mégha nem is veled.* De veled lenni nem tudok... *Mondtam halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 22:02 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| - Nos a farkam jobban szeretem a hasamnál.*Vigyorgok.* - Eszembe jutott volna csak éppen jobb dolgom volt.*Mosolygok, majd amikor mondod a válaszod, felsóhajtok, de nem tudok rá mit mondani. A csókot persze rögtön viszonozom.* - Nem is akartam aludni meg te vagy az álomszuszék.*Vigyorgok. Csókod és minden mozdulatod elárul téged, hogy mit is jelent neked de ez rólam is elmondható. Eszembe jut amit sex közben mondtál de még nem hozom fel.* - Mit szeretnél csinálni?*Nyalok végig nyakadon kezem egyre lejjebb csúszik de még csak combod simogatom de egyre beljebb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 22:48 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| *Elnevettem rajtad magam.* - Mondjuk... egy férfi szívéhez két út van.. az egyik a hasa, a másik egy arasszal lejjebb van... *Kuncogtam. Ahogy megjegyzed, hogy én vagyok az álomszuszék, elmosolyodtam.* - Ez igaz... *Bújtam kicsit.* - Hmm... nem igen tudom, hogy mit csinálhatnánk... *Felnyögtem halkan a nyakamra, na meg éreztem, hogy merre jár a kezed.* - Mire készülsz? *Nézek rád, de nem igazán zavart. Vágytam rád és a társaságodra, kicsit talán még bántam is, hogy most nem bír több szexet a testem, pedig szívesen lettem volna még veled.* - Talán... nézhetnénk filmet... vagy... nem tudom... *Csókoltalak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 22:57 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Vigyorgok.* - Nekem lenne pár ötletem.*Suttogom érzékien.* - Szerinted mégis mire?*Vigyorgok, majd ahogyan kifejted mit szeretnél csak a nyakadba csókolok és a farkadra simítok hirtelen a csókod viszonozom.* - Én efelé dolgokra gondoltam, persze nem csinálok olyat amit nem szeretnél, sőt lehet kímélni kéne tested, de akkor nem sexelünk, de a simogatás belefér nem??*Kezdem el simogatni a farkad egyre hevesebben csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.04, 23:41 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy neked milyen ötleteid vannak, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar a lényegre térsz, így kicsit meglepetten nyögtem bele csókunkba.* - Én nem tudom... *Suttogta halkan, de én is egyre inkább csókoltalak és már megint kemény lettem ennyitől. Ugyan tényleg nem akartam több menetet, de nem tudtam neked ellenállni.* - Lee... *Kicsit eltoltam a kezed, majd megfordultam az öledben, hogy szemben üljek veled. Átöleltem a nyakad és úgy csókollak én is egyre inkább.* - Majd pihen máskor a testem... *Suttogtam ajkaidra. Tényleg ki akartam használni minden percet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.05, 00:10 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Én tudom.*Vigyorgok.* - Olyan kis érzékeny a tested.*Mosolygok.* - Igen?*Állok le és ismét csak meglepsz:D* - Tényleg tele vagy meglepetéssel de ilyenkor élvezem.*Markolok a popsidba.* - Ugye tudod, hogy te nyugodtan hagyhatsz rajtam nyomot?*Nyalok a füledbe, majd összefogom a farkainkat és simogatni kezdem.* - Imádlak*Csókollak meg.* - Mond mit csináljak? Mi tetszett legjobban?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.05, 00:26 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| - Te hibád... *Közlöm veled az érzékeny testre. Csak elmosolyodtam a meglepetéses dologra. A fenekem markolászására édesen nyögtem egyet halkan.* - Tudom... *Ahogy összefogod a farkainkat és simogatni kezdesz, halkan nyögdécselni kezdtem. Az imádlakra elvörösödtem. El se hittem, hogy ezt mondtad nekem. Kérdésedre először nem tudtam, hogyan válaszoljak, végül csak kinyögtem.* - Ahh... nem igazán... tudom... *Mondom, közben nagyokat nyelek és egyre erotikusabb az arcom.* - Nem sok mindenre emlékszem... pontosan... ahhh... *Simultam hozzád.* - Csak hogy.. élveztem... *Magyarázom meg.* - Hogy... jó érzés... és nem akartam, hogy... vége legyen... *Csókollak meg, nem is tudom miért mondom ezeket a zavarba ejtő dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.05, 00:41 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - Vállalom érte a felelősséget.*Vigyorgok. * - A hangod teljesem felizgat, ahogyan minden egyes reakciód édes de még szexi is egyben.*Suttogom.* - Nos akkor mi lenne ha mindent megismételnék??? Akkor emlékeznél.*Mosolygok az ajkaid közé.* - Örülök, hogy mindent kimondasz.*Csókolok a nyakadba majd kicsit hátradöntelek egyik mellbimbód veszem a szádba a farkunkat tovább simizem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.08.07, 17:32 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad.* - Ne mondj ilyet... *Vörösödöm el megint, nem értettem, miért kell neked ilyeneket mondanod, mert totál kikészítesz vele, annyira zavarban vagyok.* - Lehet... *Suttogtam az ismétlős emlékezős dologra. Nem mondom semmit arra, hogy mindent kimondok, hiszen csak azért teszem, mert már úgy se lesz ilyen. Csak ez az egy alkalom maradt és szeretnék minél több dolgot belesűríteni ebbe az estébe és éjszakába. Felnyögök, ahogy nyakamon végignyalsz, majd a mellbimbóim kényeztetésére is halkan nyöszörgök, amire persze rá tesz az is, ahogy farkunk simized.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.11, 22:54 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Őszinte vagyok.*Mosolyodom el.* - Kényelmes itt vagy menjünk a hálóba? Vagy esetleg terasz, konyha, nappali vagy bármelyik más szoba?*Kérdezem vigyorogva finoman bimbódra hallgatok. Igen csak kemény vagyok sokkal jobban tőled és nem attól, hogy simizem a farkunkat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 18:03 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Jó itt... *Nyögöm.* - Bárhol jó... *Válaszolok kipirult arccal. Kicsit hangosabban nyögtem fel, ahogy megharaptál. Még mindig kikészített maga a gondolat, hogy ennyire fel tud izgatni az, hogy egy pasi hozzám ér. Talán sosem kívántam ennyire senkit, mint most téged. Hajadba túrok és felemelem a fejed. Kicsit szemeid kémlelem, majd jó hosszan megcsókoltalak, közben mellkasod simogatom. Teljesen kész voltam tőled, olyan volt, mintha nem is én lennék.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:02 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| - Nekem is, amíg téged kényeztethetlek.*Mosolygok. Amikor felemeled a fejem és ahogyan nézem rám. teljesen kikészít. A csókod rögtön viszonozom és a fenekedbe markolok erősebben mindkét kezemmel, egészen addig csókollak amíg el nem fogy a levegőnk.* - Állj fel és akkor leszoplak.*Harapok finoman az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:22 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| *Teljesen kikészített ez a csók, oda-vissza voltam, csak élveztem az ajkaidat. Szavaidra meglepődök és elvörösödök és pislogok párat. Lassan felállok kicsit bénázva és rád támaszkodva, mert hát nagyon jó voltál és bármennyire zavarban voltam, élveztem ezt az egészet.* - Ez kínos... *Suttogom halkan elvörösödve, de valahogy még is izgatott ez az egész.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 20:31 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| *Türelmesen várok, na meg nagyon élvezem a reakciód ismét.* - Ugyan nem az szépségem.*Simítok végig a pocakodon, majd egy puszit is adok rá.* - Minden modellem felülmúlod.*Mosolygok rád és ezt nem csak úgy mondom. bár tudom, te úgyse hiszed el.* - Kapaszkodj erősen.*Kuncogok, majd végignyalva a farkadon szopni kezdelek, az egyik kezemmel tartalak a másikkal popod simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:05 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| *Elvörösödtem még jobban, főleg a szavaidon. Kár volt ellenkeznem, úgy is neked lenne igazod.* - Oké... *Felnyögtem, ahogy végignyaltál a farkamon és csak nyögni tudtam.* - Lee.... ahhh... *Egyre jobban reagáltam rád. Kéjesen nyögtem már ennyitől is, hogy éppen csak most kezdtél szopni. Finoman fejed simogattam és igen csak oda voltam a kényeztetésre. Annyira furcsa volt így szeretkezni, hogy engem kényeztetnek, na meg az, hogy ennyiszer elmegyek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:12 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom még jobban és tövig nyelve szopni kezdelek hevesebben, közben benyálazom két ujjam, majd kicsivel később végigsimítok a bejáratodon.* - Lazíts.*Suttogom és tovább szoplak és nagyon lassan benyomom az egyik ujjam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 21:29 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| *Méghangosabban nyögök fel, ahog tövig nyeltél. Megremegek, ahogy megérzem az ujjaid a fenekemnél, nem számítottam rá most még. CSak bólintok a lazításra, már most tűzforró volt a testem. Mikor megérzem ujjad, kicsit fájdalmasan nyögök föl, de nem tiltakoztam, sőt most sokkal hamarabb is ellazultam, szinte rögtön.* - Alig... tudokh... állni... ahh... *Reszkettek a lábaim. Ha nem tartottál volna valamennyire, már tuti nem álltam volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:37 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| *Finoman csinálom, de elvigyorodom most mennyivel könnyebben megy.* - Akkor abbahagyom.*Kuncogok kihúzom az ujjam a szopásod is abbahagyom és az ölembe húzlak.* - Biztos ne menjünk át az ágyba?*Simítok az arcodra és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 22:57 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| - He? *Nézek rád ködös szemekkel, mármint az abbahagyásra, mert hát azt senki se mondtam, hogy hagyd abba. Mikor visszahúzol az öledbe odabújtam. Kérdésed fel se fogom, teljesen fel voltam izgulva, azt se tudtam mi van körülöttem. Csókod viszonzom és akaratlanul is hozzád dörgölőzök.* - Folytasd... *Suttogtam ajkaidra és szenvedélyesen megcsókollak. Igazából tényleg nem érdekelt, hogy hol vagyunk. *
|
|
| |