2025.07.21, Hétfő, 20:52
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.25, 22:00 | Üzenet # 501
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Kiegyeztünk.*Nevetek fel.* - Komolyan nem csalódtam benned, te kis lustaság.*Nevetek tovább, majd mekegek egyetXD* - Én se. Szeretem, de azért az nem étel.*Vigyorgok.* - Igen vettem észre, hogy nem tudod mit akarsz, bár megértem.*Mondom, majd ahogy folytatod lehúzom a borom*- Most az ilyen kijelentések után legyek jó és ne másszák rád igaz?? Kikészítesz.*Fogom fejem.* - De jó hallani.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.26, 15:37 | Üzenet # 502
Yaoista
- Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos. *Vigyorodtam el, majd a mekegésedre először pislogtam, majd kitört belőlem megint a nevetés. Nem gondoltam, hogy ennyire lökött tudsz lenni.* - Igen... úgy valahogy. *Mosolygok, majd csak lestem, hogy lehúztad a borod.* - Igaz. *Bólintottam, de mosolyogtam. Valahol azért én is élveztem, hogy hatással vagyok rád.* - Tessék tanulni egy kis önfegyelmet. *Kuncogtam. Gondoltam magamba, hogy nem sok mindenki mondhatta eddig neked, hogy ne mássz rá.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.26, 16:03 | Üzenet # 503
Yaoista
- Mire tartalékolsz? Rajtad múlna a fél napot átaludnád.*Vigyorgok.* - Tetszik a nevetésed.*Mosolygok, majd ahogy folytatod igen csak csúnyán nézzek rád.* - Ezt most hagyjuk abba, ne rontsuk el az estét.*Jegyzem meg komolyabban, azért nem voltál igazságos. Lemosom a fakanalat és öntök újabb bort és tovább tevékenykedek.* - Mond valamit te is csak én beszélek.*Mondom.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.26, 16:21 | Üzenet # 504
Yaoista
- Hmm... nem tudom. Majd ha rájöttem, elárulom. *Mosolyogtam, majd a nevetésemre is. Rég nevettem ennyit az is biztos. Vagyis rég... veled mindig nevetek. Ez is furcsa.* - Sajnálom... *Nem gondoltam, hogy ezzel rosszat mondtam, mert hát komolyan se gondoltam. Teljesen. Nézem, ahogy tovább tevékenykedsz.* - Hát... nekem nincs olyan sok mesélni valóm, mint neked. Megszeretem hallgatni, ahogy mesélsz magadról. *Mondom őszintén. Felálltam, majd odamentem hozzád, és nézelődtem kicsit, hogy mit is szakácskodsz.* - Azért ez lényegesen bonyolultabban nézni ki, mint amit én csináltam. *Mosolyodtam el.* - De nagyon jó illat van....

MioDátum: Péntek, 2013.07.26, 16:40 | Üzenet # 505
Yaoista
- Oké.*Vigyorgok.* - Nem kell.*Jegyzem meg. Tényleg kikészítettél, itt voltál még mondod is fura dolgaid kérdéseid de tartsam magam, viszont bizonyítani akartam, hogy tényleg nem csak a tested kell ami igaz volt és ez volt az ijesztő, de úgy éreztem veled menne, de jelnek vettem, hogy te jegyben jársz és hetero vagy még ha meg is inogtál.* - Én meg szeretek neked mesélni, úgy érzem neked bármit elmondhatok, mert sose élnél vele vissza.* - Ugyan pedig nem bonyolult, de köszönöm. Remélem lassan éhes vagy.*Mosolygok, majd libamájból levágok egy kis darabot*- Kóstold meg.*Nyújtom meg is fújom neked előtteXd.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.26, 16:53 | Üzenet # 506
Yaoista
- Nem is tenném. *Mosolyodtam el. Igazából senkinek se mondtam el azokat a dolgokat, amiket mesélsz nekem. Illetve ha hazamegyek, ezek a magánjellegű dolgok mindig kimaradnak a beszámolóból. Ezt nekem meséled, és senkinek semmi köze hozzá.* - Hát, kezdek... *Ahogy levágsz nekem egy darabot a libamájból és még meg is fújod nekem, elmosolyodom és nem is gondolkozva a helyzeten, nem elveszem a kezedből, hanem onnan kapom be.* - Hmmm... ez nagyon finom. *Csillannak fel szemeim, tényleg szerettem a hasamat. Hirtelen nagyon közel voltunk egymáshoz, így mikor rád pillantottam nagyon zavarba jöttem.* - Kérdezek még egy furcsát... aztán ígérem, ma már nem fogok. *Mosolyodtam el.* - Mit tennél, ha elhagynám Ayaset miattad? *Kérdezem komoly arccal, a szemed fürkészve kicsit.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.26, 17:15 | Üzenet # 507
Yaoista
*Amikor a kezemből eszed ki az meglep, de elmosolyodom rajta.* - Örülök, hogy ízlik. Ilyen pillanatokért imádok főzni.*Mosolygok tényleg olyan édes vagy, hogy azt már büntetni kéne. Feltűnt, hogy zavarba vagy na meg igen közel vagy de én csak élvezem.* - Na persze, de ki vele.*Mosolygok, majd ahogy felteszed felsóhajtok.* - Mond miért csinálod ezt? te vagy aki felhábordik, ha teszek bármit, te mondtad, hogy meg akarod próbálni a menyasszonyoddal, de bezzeg te kérdezhetsz ilyet. Szerinted ez igazságos?*Kérdezek rá, majd ismét csak felsóhajtok.* - Elhívnálak egy randira és még egyre és még egyre és így tovább.*Mosolyodom el.* - De ha elhagyod ne miattam tedd hanem magad miatt. Tény miattam gondolkodsz dolgokon de ez így nem teljesen igaz, inkább rájöttél, hogy ez sose működött igazán. Különben hogy is volt, hogy nem vagy meleg?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.26, 17:36 | Üzenet # 508
Yaoista
*Ahogy visszakérdezel, végül is igazad volt. Nagyon is.* - Nem, nem igazságos... *Mondom komolyan, szégyelltem is magam miatta.* - Tudod... akár csak ha hozzám érsz, az is olyan ijesztő.... mármint nem az, hogy hozzám érsz, hanem amit kivált nálam. *Magyarázom.* - Tudom, hogy nem túl igazságos ez veled szemben... az meg, hogy Ayaseval vagyok... az... *Hát nem tudtam rá mit mondani. De mostanában sosem hívtam már a menyasszonyomnak, azt se mondtam neki, hogy szeretem. A randis dolgon először meglepődök, majd elvörösödöm, majd kicsit elmosolyodtam.* - Hát... van benne valami... mármint abban, amit mondasz. *Gondolkozom el kicsit, a végére viszont megint meglepődök. Na erre a kérdésre meg én nem számítottam.* - Hát... az úgy van, hogy nem is vagyok meleg. *Mondom kicsit elgondolkozva.* - De te más vagy... már mondtam, te különleges vagy... *Mosolygok rád.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.26, 17:49 | Üzenet # 509
Yaoista
- Elhiszem, hogy ijesztő.*Suttogom. Tudtam jól, hogy nehéz helyzetbe vagy, de nekem se volt egyszerű, főleg, ha ilyeneket kérdezel. Némán végighallgatlak, majd az arcodra simítok.* - Nem is baj, hogy nem vonzódsz más férfihoz.*Mosolyodom el, majd adok egy puszit a homlokodra.* - Na de ülj vissza szépen és főzök tovább, mert a végén téged eszlek meg.*Mosolygok.* - Masato mi lenne ha most nem beszélnénk ezekről? Csak élvezzük az estét oké?

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.26, 23:31 | Üzenet # 510
Yaoista
*Én is tudtam, hogy neked se egyszerű. Itt vagyok tóled 10 centire, még se hagyom, hogy hozzám érj, Az arcsimire rád pillantok és kijelentésedre én is elmosolyodom.* - Azt hiszem akkor készülnék ki csak igazán. *Kuncogtam.* - Rendben... *Mentem vissza és visszaültem, ahol az előtt ültem.* - Oké, benne vagyok. *Kuncogtam, majd elmosolyodtam.* - Az nem lesz nehéz. *Mondom őszintén és bele ittam a boromba.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 17:01 | Üzenet # 511
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad.* - Édes vagy.*Mosolygok és tovább főzök közben pedig mesélek neked fotózásokról, meg is terítek és neked semmit nem is kell csinálnod. Májat tálalom a többi még sült- főtt.:D* - Jó étvágyat. Igyunk a közös munkára ismét.*Koccintok veled.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 17:45 | Üzenet # 512
Yaoista
- Egyébként miért vagyok édes? Annyit mondogatok... *Kérdezem kíváncsian. Valahogy még sosem mondták rám, hogy édes lennék. Azért elnézegetlek, ahogy a konyhában teszel-veszel. Na de amikor elém kerül a hami egy része, csak pislogok.* - Húúha... Jó étvágyat és igen. *Koccintunk ismét.* - Szóval.. mit is eszünk? *Szabadulok rá, már elég éhes voltam.* - Nagyon finom... *Mondom kóstolás után.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 18:33 | Üzenet # 513
Yaoista
- Mert az vagy és kész. Miért kell mindig mindent megkérdezned? Mondtam, hogy nincs mindenre válasz, ezt fogad el.*Mosolyodom el.* - Amúgy is aki kíváncsi hamar megöregszik.*Kuncogok.* - Libamájat sült boros almával.*Mosolygok.* - Örülök, hogy ízlik boldoggá tesz.*Mosolygok, igazából ez olyan volt mint egy randi.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 18:57 | Üzenet # 514
Yaoista
- Mert kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolsz rá. *Mosolyodom el.* - Egyébként nem is szoktam mindig mindent megkérdezni... *Jegyzem meg azért is. Nehogy már igazad legyen.* - Én nem... *Kuncogtam. A kajára csak bólintottam és nagyon jó ízűen ettem.* - Én meg annak örülök, hogy örülsz és boldog vagy . *Mosolyodtam el. Tényleg olyan volt, mintha ez lenne a második randink, az első meg a piknik lett volna, bár én ebbe bele se gondoltam, csak élveztem az időt, amit veled töltök. De még mielőtt nagyon elmélyültünk volna, hirtelen megcsörrent a telenfom. Meglepetten nézek rá, de végül felveszem.* - Szia, mi a baj?.... Micsoda? *Kérdezek vissza.* - Te most csak viccelsz velem, igaz? *Látszott, hogy kicsit ideges lettem.* -  Visszahívla. *Rakom le, majd rádnézek.* - Itt van Ayase... *Mondom halkan.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 19:27 | Üzenet # 515
Yaoista
- Tíz alkalomból egyszer nem*Kuncogok.* - Ezt megbeszéltük.*Mosolyodom el. Nagyon jól elvoltunk egészen a telefon hívásig.* - Micsoda?? Ez most valami vicc ugye? Honnét tudja a címem? Elmondtad neki?? Mit akar??*Akadok ki*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 19:50 | Üzenet # 516
Yaoista
- Nem vicc... nem tudom mit akar, és nem mondtam, de simán megnézhette a noteszomban... *Sóhajtok egyet. Nem esett jól ez megint. Ami azt illeti ez rosszabb volt, most mint múltkor.* - Nem tudom mit gondol... *Sóhajtok fel, majd egyszer csak dörömbölni kezdenek az ajtón. Nem kopogni, dörömbölni.*- Ez egy nagyon rossz vicc... *Bántott, tényleg bántott.* . Azt hiszem ennyit a szép estéről. *Veled szerettem volna maradni még egy kicsit és nem értettem, hogy miért csinálja ezt Ayase.* - Sajnálom... *Hajoltam oda és adtam egy puszit az arcodra, majd elmosolyodtam kicsit szomorkásan. Gondoltam, nem fogom tudni csak úgy elküldeni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 19:58 | Üzenet # 517
Yaoista
- Értem így már valósabb tényleg, bocsi.*Kérek elnézést, hiszen te miért is mondanád el.* - Én se.*Mondom, majd amikor elkezd dörömbölni kezdem felhúzni magam.* - Ne sajnálj semmit. Maradni fogsz és folytatjuk az estét.*Mondom komolyan, de a puszin elmosolyodom.* - Mindjárt jövök.*Odamegyek és ajtót nyitok és megtámaszkodok.* - Mit akarsz?? Utálom a hívatlan vendégeket, főleg az ilyen ridegeket.*Mondom ridegen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 20:49 | Üzenet # 518
Yaoista
- Semmi baj. *igazából igazad volt, hogy lerohantál. Ahogy mondod, hogy ne sajnáljak semmit, kicsit furcsálltam a helyzetet.* - Mi? *Nézek értetlenül és eszem nincs hozzá, hogy mire készülsz. Ott maradtam csöndben. Ayase azt hitte én megyek, de mikor meglát, komorra vált.* - Masatoért jöttem... úgy volt ma együtt megyünk haza, de elcsaltad tőlem. *Közli veled.* - Légyszíves engedd... nem kell, hogy rá mássz... Masato az enyém... *Mosolyog főlényesen, mintha valami harcnak lennék a nyereménye, amit ő nyert meg.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 21:06 | Üzenet # 519
Yaoista
*Fapofával végig hallgatom.* - Nem csaltam el, magától jött és nem megy el.*Mondom.* - Tényleg hallod magad? Nagyon szánalmas vagy. Ő senkié nem egy tárgy és nem egy kiskutya bár te az ölebednek tartod, de ez téged minősít. Most éppen vacsorázunk és frissen jó és sajnos csak két személyre főztem és abba te nem tartozol bele, szóval húzás.*Mosolygok rá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 21:31 | Üzenet # 520
Yaoista
- Peeeeersze... *Mondja ironikusan, majd közelebb lép hozzád, nagyon dühös volt rád, mert úgy volt vele, hogy elvettél tőle.* - Te nem hallod magad... nem vagyok szánalmas és nem tarom az ölebemnek. A vőlegényemnek tartom, aki szeret engem. *Közli veled, nem nagyon hatottad meg. Igazából én meg nem akartam, hogy utánam takaríts, így összeszedtem magam és odamentem én is.* - Nem nagyon érdekel, hogy mit hordasz össze te mocskos bu... *Kezdene bele, mire meglát és elmosolyodik, mert azt hiszi nyert ügye van.* - Mehetünk szivem? *Kérdezi tőlem, mire ellépek melletted.* - Egy perc... *Mosolygok rád,* - Ayase... hagy abba kérlek szépen... *Mondom neki, tényleg nem akartam rád hagyni.* - Mit? *Néz értetlenül.* - Tudod jól... *Mondom komolyan.* - Szeretném, ha hazamennél... nemsokára megyek én is és beszélünk, ezt viszont hagyd abba... *Nem volt hülye, tudta hogy vannak érzéseim irántad, csak azt rontja el, hogy ezzel egyre inkább feléd lök.* - Nem, most hazajössz velem! *Kiabál, mire elegem lett.* - Ne legyél már hisztis picsa az ég szerelmére! *Szólok vissza kissé keményebben, mire megsértődik és felpofoz.* - Haza se kell jönnöd... *Közli velem, mire csak ott állok és nézem, ahogy el megy. Nem igazán értem, hogy mivel érdemelte ezt.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 21:57 | Üzenet # 521
Yaoista
- Nem úgy tűnik, hogy szereted.*Közlöm vele. Nem is voltam ideges, annyira szánalmas és nevetséges, hogy csak röhögni lehet rajta. Amikor tovább szid de elhallgat és mosolyog egyértelmű, hogy miattad.* Bólintok és figyelmesen hallgatlak titeket. Ribancka szokás szerint szánalmas, viszont te nagyon meglepsz, de büszke is vagyok. Végre rendesen megmondtad a magadét, hiszen te mindig szépen próbáltad és remélem fogadni otthon is de ő nem értett a szép szóból.* - Ez a nő nem érdemel meg téged.*Suttogom magam felé fordítalak, az ütés nyomán végigsimítok, majd megpuszilom.* - Tudom nehéz, de próbálj kikapcsolni oké?*Mosolygok rád lágyan, majd magamhoz ölellek de az ajtóba vagyunk még.* - Megérdemelte.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 22:11 | Üzenet # 522
Yaoista
*Nem mondtam semmit, arra, hogy nem érdemel meg. Még is mit mondhatnék? Feléd fordulok és rád pillantok, majd a kedvességeden kicsit elmosolyodom. A simításon és a puszin leginkább.* - Oké... *Ahogy magadhoz öleltél, nem volt erőm ellökni, meg őszintén nem is nagyon akartalak. Lassan én is átöleltelek és a válladba fúrtam az arcom. Hiába érdemelte meg, akkor sem akartam így beszélni vele.* - Én viszont nem érdemlem meg, hogy ennyire kedves legyél velem... köszönöm... *Suttogom halkan és hát alig érthetően. Annyira jó érzés volt, ahogy átöleltél. Ayase visszafordult, azért valahol mélyen neki is volt lelke és tudta, hogy most messzire ment, így visszajött és pont így talált minket, mire dühösen odatrappolt, és félrelökött tőled.* - Még, hogy nincs köztetek semmi! *Akad ki és az volt a legszomorúbb benne, hogy most jogosan.* - Te vagy felháborodva a viselkedésemen? TE?? Mikor itt kuratod magad??? *Üvölt velem, én meg csak hagyom, mégis mi értelme lenne már veszekedni, bár az nem tetszett, hogy a folyosón.* - Ayase ez nem... *Kezdenék bele, mire újra felpofozott.* - KUSS! Hogy lehetsz ilyen szemét??? *Üvölt tovább, majd feléd fordult, de még dühösebben.* - Undorító... ez az egész undorító... Masato, ha nem jössz most, szakítok veled. *Közli velem, mire én csak nézek, hogy ezt most komolyan gondolja-e.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 22:27 | Üzenet # 523
Yaoista
- Olyan kis butus vagy, miért ne érdemelnéd meg.*Kuncogok és szorosabban ölellek. Tényleg fel akartalak vidítani legalább egy picit és nem örültem, hogy ez helyzet, bár nem bírom csajt, de azt főleg nem ha szomorú vagy. Amikor viszont visszajön Ayase az nagyon meglep, bántam, hogy nem mentünk benne. Nem szólok közbe, de ahogyan neked esik és ismét megüt, na ott elszakad cérna.* - Kussolj már!!! Csak megöleltem oké?? Nem látod, hogy ezzel a viselkedéssel csak eltaszítod magadtól??*Kérdezem és oké történtek a dolgok, de akkor ki volt, amikor semmi nem volt és ha tényleg csak barátok lennének vagy csak kollégák, akkor is ilyen lenne.* - Elveszíted csak magadnak köszönheted, aztán kereshetsz mást majd aki eltart.*Idézem vissza a szavait.* - Most kotródj innét vagy kidobatlak.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 22:52 | Üzenet # 524
Yaoista
*Ayase teljesen kiakadt, hogy te szóltál vissza.* - Mi van??? Te csak ne pofázz bele az életembe!!! *Kiabál veled. A folytatásra még dühösebb lett, én magatehetetlenül álltam.* - Ayase kérlek... fejezed be... *Mondtam halkan, abban sem voltam biztos, hogy felfogja-e mennyit és mennyire bánt most engem, meg úgy az utóbbi időben.* - Nem fejezem! Elegem van ebből az alakból és te még véded?? *Borul ki, és beveti a könnyeit is.* - Azt mondod nincs semmi, mégis tudom, hogy van! Hogy teheted ezt velem??? *Tudta, hogy mivel tud megfogni.* - Az esküvő... mindenki úgy várja.. a szüleid, az én szüleim... *Kezd el zokogni, mire hát ennek bedőltem és odalépve magamhoz öleltem.* - Semmi baj... minden rendben... Ayase... menj haza most, rendben? Tényleg nincs köztünk semmi... hazaértem, beszélünk... *Próbálok rá hatni, mire ellök.* - NEM! MOST GYERE! *Közli velem, majd rád néz.* - Amíg te nem voltál, minden annyira jó volt köztünk... *Közli és faképnél hagy minket, de most tényleg elment én pedig már mozdultam volna, hogy utána megyek, na nem miatta, vagy magam miatt. Hanem a szüleim miatt.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.29, 23:05 | Üzenet # 525
Yaoista
- Most is csak egyes számba beszélsz, de amúgy rohadtul nem rólad van szó, mert azt pont leszarom, de azt nem hagyom, hogy lakásomba jelentet rendezz, te aztán nem tanultál illemet.*Morgok most már ideg vagyok. Az tényleg rohadt bosszantó, hogy lakásomon, na meg az irodámba talál be. Sajnálom, hogy neked ennyi volt csak a kiállásod és most ismét meghúzod magad.* - Micsoda színjáték, bár még annak is szar.*Vágom hozzá, felfordult a gyomrom is tőle, ahogyan megjátssza sírást, szüleiddel jön. Ahogyan te még nyugtatod és öleled, elfordítom a tekintetem. Nem izgat amit hozzám vág, amikor elmegy rád pillantok.* - Menj csak látom úgyse maradsz itt. Csak annyit vegyél része ez színjáték az meg, hogy szüleiddel jön tényleg undorító, de mit is szólok bele én igaz? Azt nem értem tényleg minek teszed fel a kérdéseid és miért mondod azokat a dolgokat.*Suttogom.* - Ennyit vacsoráról, felfordult a gyomrom.*Mondom, majd besétálok. Tudtam jól, hogy nehéz neked, de elegem volt már ebből az egész helyzetből.*

Keresés: