2025.07.22, Kedd, 13:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 18:01 | Üzenet # 326
Yaoista
- Csak nem számítottam rá. *Mondom őszintén, mert tényleg nem. Csöndesen hallgatlak, még mindig szerettem, ha magadról mesélsz. A húspultnál inkább oda se figyeltem, hogy mit kérsz ki, meg akartam lepődni.* - Dehogy. Csak nem gondoltam, hogy ilyen autogram kérősen vagy híres. *Kuncogtam.* - Nem tudom máshogy elmondani. De egyébként meg jó a tudat, hogy olyan embertől tanulhatok, akinek nem csak a szakma, hanem a hétköznapi emberek is elismerik a munkáját. *Mosolyodom el.* - Valahogy így valóságosabb az egész és nem csak egy műanyag dolog. *Utaltam arra, hogy rengetegen vannak, akiket csak a szakma ismer el, mások észre se vesznek.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 18:31 | Üzenet # 327
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Sok mindent nem tudsz rólam.*Vigyorgok.* - Igen azt hiszem értem mit akarsz ezzel mondani.*Bólintok.* - Szerencsére sokan elismerik a munkám, és nem csak azt nézik, hogy mennyi pénzem van.*Jegyzem meg de furcsa hangom.* - Itt is megvagyok mi kell még nekem..*Gondolkodom el.* - Igen kell még sajt, többfajta, meg talán olaj is vagy az van otthon?*Kérdezem magam.* - Ááá régen főztem, jobb ha veszek mindent.*Beszélem meg magammal.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 18:34 | Üzenet # 328
Yaoista
*Csak elmosolyodtam, majd mikor ezt a pénzes dolgot mondod, nem nagyon értem, de érzem, hogy nem kéne rákérdeznem, így annyiban hagyom. Elkuncogtam magam, ahogy megbeszéled magaddal a dolgokat.* - Mivel tegnap főztem nálad, elárulom, hogy van olaj... csentem egy kicsit a hagyma alá, mert én nem  vettem. *Kuncogtam.* - Utólagos engedelmeddel. *Mosolyogtam, elképzelni nem tudtam mit fogsz főzni ennyi mindenből, én azért ennyire nem voltam nagy szakács. xD.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 18:57 | Üzenet # 329
Yaoista
- Ohh tényleg köszi az infót.*Nevetek fel.* - Semmi gond, arra van.*Mosolygok, majd csak bevásárlok mindent.* - Te is meg vagy?*Kérdezlek, majd hirtelen megszólítanak hátam mögött, majd elénk jön. - Nocsak Lee rég találkoztunk.*Hangot meghallva kiráz hideg. Pont ő nem hiányzott.* - Hello Lucas. Jó lett volna, ha így marad.*Jegyzem meg igen ridegen.* - Milyen gonosz hát így kell köszönteni egy régi szeretőt?*Kérdezi vigyorogva. Nagyon jól nézett ki de belülről még most is undorító volt.* - Egy ilyen férget, mint te igen.*Közlöm vele, nem bírtam nagyon tartani magam.* - Menjünk.*Kezdelek el húzni magam után.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 19:07 | Üzenet # 330
Yaoista
*Én is csak mosolyogtam, majd szétnéztem a kosárban.* - Szerintem igen... *Válaszolok, mikor én is meghallom a hangot, gondoltam valami srác, akit dugtál, nem gondoltam mélyebb dologra, de valami mégis furcsa volt rajtad, főleg, ahogy beszélsz.*  Rendben... *Megyek utánad, de a srác nem kopott le.* - Ugyan már Lee... látom aranyos kis cicát szedtél össze, bár messze nem olyan jó, mint én. *Vigyorog beképzelten, én meg összehúztam a szemöldököm, hogy mégis ki lehet ez. Eddig nem úgy ismertelek meg, mint aki ilyen emberekkel venné körül magát. Nem szóltam rá vissza semmit, nem ért annyit az egész, de csúnyán néztem, majd odalép hozzád és a karodra simít.* - Igazán összefuthatnánk valamikor még édes. *Mosolyog bájosan, de valahogy nekem még mindig fura volt az egész.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 19:26 | Üzenet # 331
Yaoista
- Ő nem a cicám, de sokkal jobb, mint te . A nyomodba se ér amúgy meg.*Jegyzem meg. Idegesít, hogy ő ennyire feltud engem húzni még mindig, pedig már rég nem láttam, nagyon régen. Amikor hozzámér elrántom a kezem.* - Ne viccelj már. Tényleg ennyire hülyének nézel? Keress magadnak egy másik balekot.*Vágom hozzá.* - Kopj le rólam, nem vagy más, mint egy olcsó kis ribanc.*Morgok, majd tovább húzlak, de kezem igen csak remeg.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 19:32 | Üzenet # 332
Yaoista
*Jól esett, amit mondtál és kicsit el is mosolyodtam ezen. Nem értettem ezt az egész kialakuló helyzetet, de még mindig nem akartam nagyon belefolyni. Éreztem mennyire remeg a kezed, hogy a higgadt, nyugodt Lee mennyire ideges és ezen meglepődtem.* - Höhh... hülye vagy, remélem tudod. Nálam jobbat úgy se fogsz sose találni. Nem értem miért volt gondod. *Kuncog magában, de már engem is kezdett idegesíteni, így mielőtt megszólalnál, én szólaltam meg.* - Ne haragudj, nem ismerlek, de azt hiszem jobb is. Elég idiótának tűnsz. *Közlöm vele, na igen, valahol meg akartalak védeni.* - Szóval akkor lassan elmondom... menj szépen el. *Hangsúlyoztam a szavakat. Nem tudom mi történhetett, de láthatóan neked nincs tőle jó kedved.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 19:46 | Üzenet # 333
Yaoista
*Éppen megszólalnék de te megelőzöl ami meglep, de nagyon jól esik.* - Chhh téged senki sem kérdezett aranyom.*Morog.* - Mert téged kérdezett valami? Csak az igazat mondja, szóval kopj le.*Mondom és ismét tovább megyünk.* - Ezzel még nincs vége Lee, úgyis megszerezlek.*Kuncog, de nem mondok semmit. Szerencsére kasszánál rögtön mi vagyunk így gyorsan fizethetek és távozunk. Kocsiba berámolok, majd amikor beszállunk rögtön indulok.* - Sajnálom, hogy ezt látnod kellett.*Suttogom igen csak idegesen vezetek. Nem szeretem ezt a férget, ilyenkor eszembe jut mekkora hülye is voltam.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 19:55 | Üzenet # 334
Yaoista
*Kicsit összeszűkül a szemem. Nagyon ellenszenves volt a srác nekem. Nem fűzök én se semmit a történtekhez. Mikor már a kocsiban vagyunk és rögtön indulsz, annyira fura volt.* - Semmi baj, *Mondom kedvesen. Feltűnt, hogy változott a vezetési stílusod, hogy mennyivel agresszívabb, de nem fűzök hozzá semmit. Mikor hozzád érünk és felmentünk, akkor nem is foglalkozva a kajával finoman megfogtam az alkarod.* - Nyugodj meg, minden rendben van... *Nézek a szemedbe. Nem tudtam, hogyan lehetne lenyugtatni, hiszen ez az első, hogy idegesnek látlak.* - Akarsz beszélni róla? *Kérdezem kedvesen, de nem erőszakosan.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 20:06 | Üzenet # 335
Yaoista
*Többet nem mondok egész úton. Fent pakolni kezdenék éppen, amikor megfogod karom.* - Nem igazán.*Suttogom, majd elhúzom karom és rágyújtok.* - Nem mondtam igazat neked. Nem akartam hazudni, de van egy olyan pont az életembe, amire nem szívesen emlékszem. Nem hittem volna, hogy találkozok vele, de lehet amúgy is elmondtam volna.*Jegyzem meg.* - Lucas a volt szeretőm vagyis a párom volt. Szerelmes voltam belé, ekkor éppen modell voltam. Ő csak kihasznált, nem voltak komolyak az érzései. Velem volt, a kinézetem és pénzem miatt. *Mondom el tömören.* - Lehet van rólam egy véleményed, de semmi másban nem hazudtam.*Mondom komolyan.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.07.05, 20:11

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 20:16 | Üzenet # 336
Yaoista
*Nem szólok semmit arra, hogy elhúzod a karod. Először nem esett le ez a nem mondtál igazat dolog, csak mikor mesélni kezded. Valahogy nem is érdekelt, hogy nem mondtál elsőre igazat, megértettem.* - Értem... *Ennyit mondtam a történet végén.* - Megértem, hogy miért nem mondtad el... ez olyasmi, amire az ember emlékezni se akar, nem hogy beszélgetni róla. *Mondom kedvesen.  Odaléptem hozzád és váratlanul átöleltelek.* - Nem tudom, hogy mit hiszel, mit gondolok rólad... de akkor elmondom... *Mosolyodtam el.* - Szerintem a világ egyik legrendesebb embere vagy és akinek rossz rólad a véleménye, az csak irigy. *Mondom komolyan, majd mint aki nem csinált semmit elengedtelek.* - Pihenj le kicsit, addig én megcsinálom a piknikhez a kaját, oké? *Fel szerettelek volna vidítani.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 20:45 | Üzenet # 337
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el picit. Örültem, hogy nem haragszol. Amikor megölelsz meglepsz hiszen most léptál először, oké most más helyzet mégis megtetted és nagyon jól esik. Fél kézzel átölellek, hiszen másikba ac cigi van, majd úgy hallgatlak. Amiket mondtál viszont annyira te voltál.* - Köszönöm ez nagyon jól esik, még ha túlzás is.*Kuncogok.* - Oké, összeszedem magam hamar.*Mondom, majd elindulok, de még hátrapillantok.* - Köszönöm Masato.*Mosolygok, majd kimegyek nappaliba és ott elterülök díványon. Szar volt találkozni azzal a barommal, de hogy kiálltál értem, jó érzés volt, túlságosan is.* ~ Nem vagy normális Lee ~*Szidom magam. Totál megzavartál de tényleg, már most túl sokat tudtál rólam, de ez még se zavart.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 21:25 | Üzenet # 338
Yaoista
- Csak nyugodtan. *Valami nagyon egyszerű akartam csinálni, úgyhogy csak szendvicsek gyártásának fogtam neki, de mikor meghallom, amit mondasz, csak elmosolyodtam, mást nem tettem. Örültem, hogy picit jobb a kedved. A legfinomabb szendvicseket akartam megcsinálni, úgyhogy amit csak gondoltam belepakoltam, na meg mivel vettünk gyümölcsöt is, azt is kozkáztam és raktam pici dobozkákba meg minden. Nagyon ki akartam tenni magamért. Közel egy órát sertepertéltem, mire kész voltam totálisan.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 21:36 | Üzenet # 339
Yaoista
*Elszívom cigit, majd még egyet, utána pedig lehunyom szemem. Eszembe jut, hogy az a kis pöcs, hogy elbánt velem, hogy mennyire elvette az eszem. Pont ezért kerülöm a komoly kapcsolatot, hogy még csak esélye se legyen annak, hogy szerelmes legyek. Lehet gyávaság ez az egész, de túl nagy fájdalmat és csalódást okozott nekem. Igen féltem, féltem, hogy szerelmes leszek, ismét elveszik az eszem és kihasználnak. Családomon és egy - két barátomon kívül most már te is tudod a múltam ezen részét, mindenki más csak úgy tudja, hogy egy Casanova vagyok... Nagy elmélkedés közben be is alszom kicsit.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 21:43 | Üzenet # 340
Yaoista
*Mikor készen voltam mindennel, bementem hozzád, hogy szóljak, de látom, hogy elaludtál a kanapén. Gondoltam érzelmileg ez elég kimerítő lehet és még az olyan macsóknak is, mint te, pihenni kell néha. Letérdeltem a kanapé mellé és finoman elkezdtem cirógatni az arcod. Olyan aranyos voltál így álmodba, na meg jóképű, hogy muszáj volt megörökítenem, úgyhogy csendben felálltam és lefényképeztelek, majd visszatérdeltem.* - Lee... *Szólítgattalak halkan és ismét az arcod simiztem.* - Ébresztő álomszuszék... *Kuncogtam, na pont én mondom, aki felébredni alig bír. Örültem, hogy elmondtad nekem, mi volt korábban, így kicsivel jobban megértettem a viselkedésed, na meg azt, hogy nem kötöd le magad.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 21:51 | Üzenet # 341
Yaoista
*Simogatásodra nem ébredek fel elsőre, de elmosolyodom. Ahogyan tovább ébresztetsz.* - Szia...*Nyitom ki lassan a szemem.* - Bocs nem volt tervbe, hogy bealudjak.*Suttogom, majd én simítok az arcodra.* - Egész jó így ébredni, kellemes.*Mosolygok, majd kapcsolok mit is mondok, így rögtön felülök és rágyújtok.* ~ Mi van veled baszki?? ~*Akadok ki ismét magamra. biggrin * - Khmm sokat aludtam? Ez olyan ciki.*Sóhajtok fel, nem szoktam ilyet csinálni.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 22:01 | Üzenet # 342
Yaoista
- Szia... *Mosolyogtam, tényleg teljesen máshogy láttalak.* - Ugyan... egy kis szundi sosem árt.*Belesimult az arcom a tenyeredbe.* - Örülök... ez volt a cél. *Kuncogtam. Nem akartam, hogy azért felriadj. Ahogy hirtelen felülsz, nem értem mi a baj, de csak elkuncogtam magam.* - Nem tudom, de nem olyan sokat... nem tudom mikor aludtál el, de maximum egy órácskát. És egyáltalán nem ciki. *Álltam fel és leültem melléd a kanapéra.* - Néha neked is kell pihenned, még akkor is, ha egy sajtkukac vagy. *Kuncogtam.* - Jobban vagy picit? *Kérdezem kedvesen érdeklődve. Nem tudtam, hogy kimondjam-e azt, ami bennem volt, hogy engem hidegen hagy a pénzed és minden más. Én azért kedveltelek meg, aki vagy, de mégsem akartam felhozni.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 22:19 | Üzenet # 343
Yaoista
- Te aztán tudod.*Vigyorgok pimaszul, ebből már tudhattad, hogy jobban vagyok.* - Összejött.*Mosolygok.* - Ohh értem, akkor elidőztél a konyhába.*Mosolygok és mélyet szívok a cigimből.* - Sajtkukac? Mi vagyok én egy gyerek?*Vonom fel szemöldököm, majd felnevetek.* - Komolyan te tényleg mindig megnevetetsz.*Nevetek tovább de ezt nem rosszból.* - Igen jobban, hála neked.*Simítok a kezedre.* - Ugye ez köztünk marad Masato? Bár tudom benned bízhatok, és ezzel sose élnél vissza.*Suttogom, majd elszíva cigit átkarolom a vállad.* - Micsoda nap mi?? Nem értem mi fasznak kellett vele összefutni... soha többé nem akartam őt látni...

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 22:31 | Üzenet # 344
Yaoista
- Tapasztalt vagyok, az biztos. *Kuncogtam. Csak elmosolyodtam és bólintottam, hogy összejött.* - Hát néha kicsit olyan vagy... *Nevettem el magam.* - Legalábbis kezdek felfedezni ilyen apróságokat. *Kuncogtam, de valahol piszkálódás volt, valahol meg komolyan gondoltam. Örültem, hogy ilyen jóízűt nevetsz, na meg annak is, amit mondasz. A kezemre nem reagálok nagyon, csak szavaidra.* - Persze, hogy köztünk marad. *Ezt senkinek nem mondanám el.* - Sőt, ami azt illeti semmivel nem élnék vissza... *Mondom kedvesen és ahogy átkarolsz, valahogy ösztönösen odabújtam kicsit, bár ezzel nem voltam tisztában.* - Szerintem egész jó ez a nap... *Mondom őszintén és elmosolyodtam. Valahogy élveztem, hogy nem csak a munka miatt vagyunk most együtt, hanem ez amolyan kötetlenebb nap.* - Bár az igaz, hogy ez nem hiányzott, de azért se szabad, hogy elrontsa a napot. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 23:07 | Üzenet # 345
Yaoista
- Ebben te vagy profi.*Vigyorgok.* - Na jó van benne valami és nem te mondod először csak ilyen kifejezéssel.*Kuncogok.* - Igen tudom és én se élnék vissza semmivel.*Mosolygok.* - Tudod mit igazad van, ne hagyjuk, hogy elrontsa, nem ér annyit.*Bólintok.* - Masato te egy remek srác vagy.*Suttogom és közelebb hajolok.* - Mond csak megcsókolhatlak?*Kérdezlek meg most először magam se értem miért.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 23:21 | Üzenet # 346
Yaoista
- Tudom. *Mosolyodom el én is. Csak kuncogtam, azon, ahogy elhatároztad magad.* - Köszönöm... *Jól esett, hogy ezt mondod, de ahogy közelebb hajolsz és meghallom kérdésed, elvörösödök jó szokásomhoz híven. Nem értettem a kérdésed és nem tudom, hogy miért kérdezed.* - Miért kérdezed, mikor már jó párszor megcsókoltál kérdés nélkül? *Kérdezem meg, én se értettelek se téged, se magamat. Valahogy vágytam a csókod, de ha belegyezem, akkor minden más lesz. Hiszen akkor már nem mondhatom, hogy csak azért csókolgatsz, mert kedved tartja és nem érdekel én mit mondok. Szemeid kémlelem és válasz helyett én csókoltalak meg, bár inkább volt az egy szájra puszi.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 23:42 | Üzenet # 347
Yaoista
- Olyan édes vagy.*Mosolygok, már hiányzott, hogy paradicsom legyél.* - Magam se tudom, hogy miért. Megmondtam nincsen mindenre válasz.*Suttogom és nem mozdulok. Úgy vagyok vele, hogy nem csókolsz meg, de szerencsére tévedek. Elmosolyodom és a szájra pusziból csinálok egy rendes csókot, de most igen lágyan mégis forrón csókollak.* - Masato.*Suttogom az ajkaid közé, magamhoz ölellek csók közben.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.06, 00:08 | Üzenet # 348
Yaoista
*Nem segített ki a válaszod, de már kezdek hozzászokni, hogy te mindig ködösítesz. Nem nagyon tiltakoztam az ellen, hogy egy rendes csók csattanjon el közöttünk. Mellkasodra simítva megmarkolom a fölsőd, ahogy egyre jobban elmélyül a csókunk. Végül mikor elválunk, zavart szemekkel pillantok rád, de ahogy magadhoz ölelsz és tovább csókolsz, szinte úgy simulok hozzád mint egy jól nevelt macska. Nem tudom mi váltja ezt ki belőlem, de valahol kicsit zavaró is volt meg nem is, mert tetszett a helyzet. Lassan elengedve felsőd arcodra simítok és én is beletúrok hajadba, úgy vonva még közelebb. Nem is tudtam mit csinálok, csak azt, hogy élvezem.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.06, 00:39 | Üzenet # 349
Yaoista
*Nem akartalak megzavarni most magam se tudtam, hogy miért is kérdeztem meg. Csókot csak jobban elmélyítem, főleg amikor már a hajamba túrsz és még közelebb húzol magadhoz. Nem tudtam betelni a csókjaiddal, meg úgy az egész lényeddel, annyira édes voltál, hogy azt már büntetni kéne. Lassan eldőlök a kanapén és magamra húzva csókollak tovább közben finoman a popsidba markolok. biggrin Nem volt semmi hátsó szándékom még most.XD*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.06, 00:59 | Üzenet # 350
Yaoista
*Dőlök veled és helyezkedek, hogy kényelmes legyen, aminek az a vége, hogy a csípődön ülök és a mellkasodon támaszkodva csókollak én is. Még az se zavart, hogy a fenekem fogdosod. Teljesen elvesztem csókjaid közepette. Nekem annyira le se esett a helyzet és ez volt a legfurább... hogy ennyire el tudod venni az eszem, hogy mást fel se fogok, csak téged és a csókjaid. Mikor elváltunk, csak néztem rád.* - Mit művelsz velem... *Suttogtam halkan és most tényleg megcsókoltalak teljesen hozzádsimulva.*

Keresés: