Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:57 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Engem nem csaptál be na meg a mozdulataid elárultak, de a kijelentéseddel meglepsz.* - Ez zavar? Mondom te más vagy.*Hajolok közelebb az utolsó mondatod meg se hallva.* - Te nem egy cicus vagy.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 01:11 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
| *Csak elpirulok szavaidra. Nem tudtam megmozdulni, ahogy közelebb hajoltál. A csókod pedig valahogy autómatikusan viszonoztam, majd kapcsolok és eltollak.* Ne csókolj meg... *Lépek egyet hátra, persze ez is csak ijedelem volt és zavar.* - Ha én nem is vagyok cicus... az egy dolog... *Makogom idegesen.* - De... de tudnád azt mondani, hogy nem vagy mással?? *Kérdezek rá.* - Mindegy... ez... ezt nem kellett volna... nem lett volna szabad... Menyasszonyom van és rendeznem kell vele a dolgokat... *Már valóban csak győzködtem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 01:20 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| *Ahogy csókot viszonozod elmosolyodom na most mond, hogy részeg vagy ami már este se voltál.* - Nem tetszik ne viszonozzad.*Mondom* - Tessék? Igen érdekeseket kérdezel, mint aki velem akar lenni.*Jegyzem meg.* - Akkor megbeszéled.*Mondom, majd megcsinálom kávédat én csak feketén iszom.* - Tetszem neked?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 01:35 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| *Az volt a legnagyobb baj, hogy igazad volt. Feltűnt, hogy kikerülted a választ, ezért sem érezhettem semmit. Csak győzködtem magam és kétségek gyötörtek. Na meg maga a tudat, hogy egy pasi vált ki belőlem ilyen erős érzelmeket, amiket még senki, pláne nem ilyen rövid idő alatt. Elvettem a kávét és fújkáltam, majd döbbenten nézek.* - Nem.. nem tetszhetsz... *Motyogom.* - Nem tetszel... *Jelentem ki végül, persze ez is hazugság volt. Iszonyatosan össze voltam zavarodva.* - Miért tetszenél? Röptében a legyet is megfektetnéd és pasi vagy! *Adom meg magamnak a választ, de közben szorítottam a bögrét. Nagyon kész voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 11:58 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| *Elkuncogom magam olyan édesen meg voltál zavarodva és naná, hogy büszke voltam magamra, hogy ekkora hatást fejtettem ki rád.* - Inkább tedd le végén megégetted magad*Veszem kávét és lerakom.* - Feltűnt ugye hogy téged az zavar legjobban, hogy tudod milyen vagyok nem is az hogy pasi vagyok és jegyben jársz.*Jegyzem meg.* - Most ha azt mondanám, hogy veled megpróbálom akkor mi lenne?*Kérdezem kíváncsian erre tényleg nem számítottam*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.07.01, 16:26 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 12:23 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| *A kávéra csak néztem, hogy kiveszed a kezemből. Megjegyzésedre igen morcin pillantok rád.* - Nem egészen... hidd el, az is zavar bőven, hogy pasi vagy, meg az is, hogy jegyben járok... *Mondtam halkan, mert megint eszembe jutott a veszekedés.* - Bár az utóbbi ki tudja meddig fog zavarni... *Sóhajtok egy nagyot és megrázom a fejem, mert most nem erről beszélgettünk, de kérdésedre most én döbbentem le.* - Te is tudsz ám kérdezni... *Mondom elsőre, majd elhallgatok.* - Én nem tudom... nem tudok semmit... *Hajtom le a fejem, majd szétszakad a fejem a sok gondolattól.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 12:32 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| - Elhiszem de nem ezt említed meg folyton.*Jegyzem meg a nődre nem mondok semmit hiszen ez a te dolgod.* - Te kezdted a kérdéseket.*Kuncogok, majd csak elmosolyodom.* - Jól megkavartalak.*Suttogom, majd magamhoz ölellek.* - Te is megzavarsz engem.*Suttogom füledbe, majd ismét megcsókollak igen lágyan.*xd
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.07.01, 16:24 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 12:52 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Mert kikészítesz! *Akadok ki rád, de ez nem az a menj a fenébe kiakadás, inkább csak nem tudtam mihez kezdeni. A tehetetlenségem idegesített. Nem mondtam semmit a megkavarásra, de az ölelésre nem tudtam mit reagálni. Nem tudtam, hogy eltoljalak-e vagy se, vagy mi legyen.* - Hát nem úgy festesz... *Közlöm halkan mielőtt megcsókolnál. Megint nem akarom viszonozni, de a testem elárul. Hiába tudom az eszemmel, hogy nem kéne, a szívem meg pont az ellenkezőjét súgja. Miután elváltunk, még zavarodottabban néztem rád, mint eddig. Egyre jobban összegabalyodtam.* - Fenébe... fenébe.. fenébe... *Ütögetem kicsit a mellkasod, most utáltalak. xD.* - Minek találkoztam én veled...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 13:01 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| - Ezt bóknak veszem.*Kuncogok.* - Pedig így van.*Mosolygok egyre jobban csókollak hamàr nem tiltakoztàlxd.* - Nos mert te akartál fotós lenni ahogy mondtad a legjobb kell hozzá aki èn vagyok.*Vigyorgok majd a falnak nyomva ismét megcsókollak szenvedélyesebben.*- Egyre jobban örülök, hogy megkerestél.*Suttogom teljesen neked simulok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.07.01, 16:23 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 13:07 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| - De akkor is.. akkor miért kell ilyennek lenned... *Nem számítottam rá, hogy a falnak nyomsz, így igen csak megilletődve pillantok rád. Nagyon sarokba szorítva éreztem magam, mert így nem volt esélyem menekülni, csak ha ellöklek, de azt meg nem tudtam megtenni. CSókod ismét viszonoztam szinte önkívületi állapotban.* - Nagyon közel vagy... *Suttogtam, én jelenleg annyira nem tudta örülni annak, hogy megkerestelek.* - Miért élvezem én ezt, mikor férfi vagy? *Hajtom a fejem a válladra, elrejtve az arcom.* Ráadásul tudom, hogy csak játszol... fenébe... *Szitkozódtam.* - És még én voltam boszorkány... akkor te maga a sátán vagy nem tudom...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 16:23 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| - Ilyennek születtem.*Kuncogok.* - Szerintem pont jó távolságba vagyok szépségem.*Suttogom az ajkaid közé és végigsimítok fel az oldaladon, majd ahogyan folytatod ismét csak ölellek.* - Mert nekem nem lehet ellenállni.*Kuncogok, majd az kezeim közé fogom az arcod de még mindig közel vagyok nagyon:P.* - Masato az életben vannak olyan dolgok melyre nincsenek ésszerű válaszok.*Mosolyodom el, de ez tényleg így volt.* - Honnét tudod? Bevallom magam se tudom, hogy mit akarok tőled, de tényleg más vagyok, ami engem is megzavar. Tegnap amilyen veled voltam senki mással nem voltam ilyen.*Mondom őszintén.* - Nem mondtam még, hogy a második nevem Sátán?*Nevetek fel, majd homlokon csókollak.* - Gyere együnk, ha gondolod ma kapsz egy szabadnapot, akkor tudod törni azt a szép kis buksid.*Mosolygok, és ebből is kivételes voltál mással nem tettem volna meg ezt és simán meghajtom, az más, hogy te is csak egy nap pihit kapsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 18:45 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| *Az oldalsimire igen csak megfagyott bennem a levegő, annyira jól esett, ami nem volt normális és kezdett kikészíteni.* - Meg úgy látom a szerénységed is határtalan... *Morgom picit, nem segítettél xD. Szégyenlősen pillantok rád, mikor közrefogod az arcom.* - Sajnálom, de én szeretem az ésszerű válaszokat... Kiborít, ha valami nem ésszerű... *Tudtam, hogy igazad van, de akkor se akartam, hogy az legyen. Már pont válaszolnék, hogy honnét is szedem ezt, de aztán a folytatás belém fojtotta a szót.* - Elfelejtetted megemlíteni... *Mosolyodom én is kicsit el. Csak lehajtottam a fejem, ahogy megcsókoltad a homlokom. Még mindig rettentő zavarban voltam. Az evésre csak bólintottam.* - Még meggondolom... *Szép tisztes távolba tőled leültem az asztalhoz és visszatulajdonítva a kávém elkezdtem kortyolgatni. Mikor megkaptam a pirítóst azt is szépen elnyammogtam, de végig úgy néztelek, mint aki nem tudja eldönteni, hogy komoly vagy, vagy csak szórakozol vele. Oké, élvezted a helyzetet, de nekem akkor is számolnom kellet azzal, hogy férfi vagy és van egy menyasszonyom. Mégis úgy vonzottál, mint lepkét az UV lámpa. Csak az volt a gond, hogy a lepke is elég, ha hozzáér.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 19:27 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| - Nálam szerényebb ember nincs is a világon.*Nevetek fel, te még morogva is aranyos voltál.* - Majd meglátod, hogy akkor sincs mindenre.*Mosolygok.* - Most már említettem.*Kuncogok.* - Oké.*Bólintok, majd követlek de én magam csak a kávémat iszogatom és közben csak mosolygok.* - Még j, hogy nem vagyok az a fajta aki zavarba jön, ha az lennék tuti elpirulnék úgy nézel.*Vigyorgok pimaszul.* - Elég lesz a pirítós? Összeüthetek mást is, nem lenne fáradság.*Teszem hozzá, majd megcsörren a mobilom.* - Mindjárt jövök.*Felállok, majd elmegyek mobilért és visszajövök vele. Olaszul beszéltem, ami igen csak szexisen hangzott. Igen hamar letudom a beszélgetést.* - Most már tiéd vagyok. Szóval akkor nem kérsz mást?*Kérdezlek én tökre jól éreztem magam, annak ellenére, hogy megzavartál, hiszen erre sincsen magyarázat, ez a helyzet és kész.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 19:48 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| *Megjegyzésedre elkaptam a tekintetem és a kávémat kezdtem bámulni.* - Te hibád... miattad van az agyam helyén valami kis aszott szőlőszem. *Közlöm veled. Pont válaszolnék, mire te telefonálni kezdesz és hát az olasz beszéded nagyon tetszik, ez látszik is.* - Nem kérek, köszönöm. *Fejezem be, már csak a kávém van hátra.* - Mond csak... neked mindig a füleden van a telefonod? *Kérdezem kíváncsian.* - Amúgy hány nyelven tudsz folyékonyan? *Érdeklődtem kicsit félre rakva a zavarom, hiszen ez nem olyan téma volt, de közben mégis kattogott az agyacskám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 20:18 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| - Ilyet se mondott még senki.*Nevetek fel.* - Oké, de ha mégis szólj.*Mosolygok.* - Amikor alszol akkor nem.*Nevetek fel.* - Szeretek mindenről tudni meg néha úgy érzem, hogy nélkülem semmire se képesek.*Sóhajtok fel.* - Hány nyelven? Nos nézzük csak.*Gondolkodom el.* - Olasz, spanyol, angol, francia, orosz, bár ott még van tanulnivalóm. Ezeken kívül még német, holland, görög és svédül, amit még elakarok mélyíteni még jobban, meg ha az időm engedi, akkor még pár nyelven. Tudod szerencsés vagyok, mert mindig könnyen tanultam, nyelvemet meg főleg és mindig is érdekelt már gyerekként, a munkán során meg ugye sokat utazok és különböző nemzetiségű ügyfeleink vannak és igaz beszélnek angolul, de szeretik ha saját nyelvükön szólalok meg, arról nem is beszélve, én örülök, ha új ismeretet szerzek.*Mesélem el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 20:30 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| - Hát végül is te vagy a főnök. *Mosolyodtam el. Ahogy sorolod a nyelveket, egyre hülyébbnek éreztem magam, és végül csak sóhajtok.* - Soha többet nem kérdezek tőled ilyet, mert csak hülyének fogom magam érezni. *Mosolyodtam el.* - Gondolom a suliban is kitűnő voltál... sőt, gondolom sztársportoló. *Elmélkedve néztelek, biztos voltam benne, hogy te voltál a suli királya úgy mond.* - Ha nem lennél ilyen... népszerű. *Szépítettem a dolgon.* - te lennél mindenki álma. *Közlöm veled elgondolkozva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 20:47 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Mosolygok.* - Most miért? Olyan bolond vagy.*Nevetek fel főleg, ahogyan folytatod.* - Lehet véletlenül egy suliba jártunk?*Kuncogok.* - Eltaláltad őket nem tagadom.*Vigyorgok.* - Mire mondod? Zavaró, hogy népszerű vagyok sőt inkább sikeres ez megfelelőbb már.*Mosolygok.* - Gyere menjünk ki teraszra.*Így teszünk és kint rágyújtok.* - Neked is lesz lehetőséged tanulni. Nem kell emiatt hülyének érezned magad, sok mindenre vihetted és fogod vinni. Oké szerencsés alkat vagyok de így se hullott semmi se ingyen az ölembe. Mindenért keményen megküzdöttem.*Mondom el.* - Még így se elég, minden egyes alkalommal újabb és újabb dolgot akarok elérni.*Mosolygok.* - Amíg van rá lehetőségem nincs megállás. Ilyen vagyok így szeretek élni.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 20:56 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Az nem baj, hogy népszerű vagy és sikeres... inkább az, hogy az a valami a nadrágodban nem marad ott. *Magyarázom. Tudtam, hogy érted te egyébként i, de akkor se fogom hagyni, hogy ezt most élvezd xD. Követtelek az erkélyre és kényelembe helyezem magam a kanapén.* - Tudod... ha ilyesmit mondok, hogy rosszabb vagyok valamiben, mindig biztatni kezdesz, nem tudom, hogy észrevetted-e. *Mosolyodtam el.* - Így szokták szépen megfogalmazni azt, hogy munkamániás. *Kuncogtam, de csak piszkálódtam, egyébként nagyon is elismertem a munkád és tudtam, hogy sok munkádban van benne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 21:04 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| *Hangosan felnevetek.* - Édesen tudsz fogalmazni.*Kuncogok de ennyivel annyiban hagyom.* - Igen tudom, én már csak ilyen vagyok. Biztatom az embereket, akikről tudom, hogy sokkal több van bennük csak kis önbizalom hiányosak, mint te.*Mosolygok.*- Itt nem csak a munkáról van szó, hanem a saját magam képzéséről vagy te nem szoktad csak úgy magad?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 21:11 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, és elfészkelődtem a kanapén, majdhogy nem kifeküdtem, mivel te úgy sem ültél itt, és a pólóm alá nyúlva simiztem hasam, amolyan megszokás volt, ez látszódott rajtam.* - Őszintén... eddig nem igen képeztem magam csak úgy. Volt egy felépített életem, amiben már nem volt kihívás. Az össz önképzésem annyi volt, hogy nyomon követtem, hogyan alakulnak a könyvelési dolgok, szóval... *Mosolyodtam el kicsit.* - Ezért is untam meg, semmi kihívás nem volt... meg azt hiszem, belőlem ez a vágy már kiveszett. *Magyarázom neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 21:16 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom milyen kényelmesen elhelyezkedtél, mintha csak otthon lennél. Örültem, hogy nem kattogtál és tudtunk így beszélni bár azért én azt is élveztem főleg a zavarod, na meg az édes kis ajkaid.* - Miért elégedtél meg eddig ennyivel? Sulisként se csináltál semmit? Sport vagy valami szakkör?*Kérdezem kíváncsian.* - Nem is értem, hogy tudtál eddig így élni és nem rosszból de ebben semmi izgalmas nincsen.*Gondolkodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 21:27 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| *Most nem feszélyezett úgy a közelséged, mint egyébként.* - Hogy miért? Hmmm... igazából talán azért, mert a szüleim ezt várták el tőlem. *Gondolkozom el.* - A suliban fényképeztem... az volt az egyedüli, amit azért csináltam, mert tényleg szerettem. *Mosolyodtam el.* - Azt várják, vagyis várták, hogy legyen egy szerintük rendes munkám, egy feleségem, gyerek... Szerettem volna, ha büszkék rám. *Magyaráztam neked.* - Egyszer jöttem elő a fényképezéssel, az lett a vége, hogy elvették a gépem, szerintem azóta is náluk van. *Kuncogtam.* - Mondtam, hogy elég régivágásúak. Ezek után tettem, amit szerettek volna, nem akartam több olyan veszekedést... ezért sem tudnak róla, hogy felmondtam. *Fejezem be és még inkább elfészkelődtem.* - Nagyon szeretnek és szeretnék, ha mindenem meg lenne, csak nem igazán szeretik az újításokat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 21:38 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| *Némán végighallgatlak.* - Értem viszont most minden változni fog.*Mosolygok.* - Én tuti nem hagytam volna annyiban, meg attól még, hogy van valakinek egy hobbija azzal nincs gond sőt fejleszti csak, de hát minden ember másként gondolkozik eszembe sincs nekem szüleid kioktatni meg szidni.*Mondom..* - Szeretem remek fiút neveltek akikre büszkék lehetnek és ez büszkeség meg lásd még nagyobb lesz.*Mosolygok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 22:30 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Hát igen, eddig bírtam. szerintem egész jó vagyok. *Kuncogtam. Elmosolyodva hallgattalak, tudtam mit akartál mondani és igaza adtam neki.* - Tudom, és igazad van szerintem is. De szerintük nem. Nem akartam és ma se akarom,hogy egyedül legyenek, végül is én vagyok az egy szem gyermekük. *Mosolyogtam. Arra, amit mondasz, hát kicsit elpirultam, de nem úgy, mint ahogy egyébként csókolgatásnál.* - Köszönöm. *Mosolyogtam még inkább.* - Bár én most nem érzem úgy, hogy büszkék lehetnének rám, de azért jó, hogy legalább egy valaki így gondolja. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 22:37 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| - Miért lennének egyedül?*Vonom fel szemöldököm nem értettem ezt most mire mondod.* - Ugyan nem kell csak az igazat mondom, senkit nem dicsérek feleslegesen.*Vigyorgok, majd ahogyan folytatod nem mondok semmit, mert nem értettünk egyet.* - Sportolsz valamit? Vagy csak a genetikának köszönheted az alakod?
|
|
| |