Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.06.29, 23:57 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Én meg nem vagyok olyan, mint te. Ne beszélj úgy, mintha valami borzalmas dolgot követtem volna el.*Morgok szerintem túlságosan is felfújtad a dolgokat. Nem mondok többet csak intek, majd tovább iszogatok.* - Úgyis én nyerek.*Kuncogok, majd tovább cigizek és borozok, majd bemegyek és mivel nem vagyok álmos így tévézni kezdek, de már csak egy száll köntösbe, majd amikor csengetnek nem tudom hirtelen ki az, de amikor kiderül, hogy te vagy na az tényleg rendesen ledöbbent. Fel majd beengedlek.* - Mégis miért akarsz pont itt aludni, amikor szinte menekültél?*Vonom fel a szemölködöm.* - Amúgy igen maradhatsz.*Bólintok, majd leülök.* - Ott fogsz állni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 00:06 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
| *Nem válaszoltam a kérdésedre, csak lehajtottam a fejem. Igazából senki sem tudta, hogy gondok vannak velünk, így nem tudtam máshoz menni rajtad kívül. Ahogy rám szólsz, hogy ott fogok-e állni, akkor kapcsoltam.* - Nem, és köszönöm, hogy maradhatok. *Most jobban ki voltam,mint délután. Leülök az egyik fotelbe, de olyan vagyok, mint aki ott sincs. Igaza volt, hogy kidobott. Csak az volt a baj, hogy nem tudtam, hogy csak mára szólt az egész, vagy az egész kapcsolatunkra.* - Sajnálom, hogy ilyen későn zavarlak... *Kérek bocsánatot. Tudtam, hogy most mennyire kedves vagy, hiszen azok utn, ahogy viselkedtem, simán kidobhattál volna te is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 00:13 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| - Eddig is megmondtam, hogy jöhetsz vagy az irodába.*Mondom és nem volt nehéz kitalálni mi a baj csak a konkrét okot nem tudtam.* - Nyugodtan aludj te a szobámba, majd én alszok kint, meg adok felsőt meg alsót bár nagy lesz, de jobb, mint semmi.*Mosolygok vagyis neked biztos jobb.* - Kérsz valamit enni, inni?*Kérdezlek, majd odamegyek megsimizem fejed.* - Nyugi kölyök minden rendben lesz.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 00:22 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Igaz. *Mosolyodtam el kicsit. Ahogy mondod az alvást és minden mást, csak bólintottam.* - Köszönöm, de nekem jó lesz itt. Amúgy sem hiszem, hogy sokat fogok aludni. *Mondom kedvesen és halkan. Csak megráztam a fejem, hogy nem kérek semmit. Ahogy megsimogatod a fejem, felnézek rád.* - Nem vagyok venne biztos, hogy bármi is rendben lesz még. *Mosolyodtam el szomorúan, kicsit fájdalmasan is.* - Talán neked van igazad... mennyivel könnyebb lehet úgy élni, hogy sosem vagy szerelmes... *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 00:29 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| - Akkor megágyazok.*Mosolygok, majd ahogy folytatod felsóhajtok.* - Én ilyen vagyok de attól még, hogy nincsenek szerelmi gondjaim nekem se olyan hűűű de egyszerű az életem.*Jegyzem meg és elmegyek neked ágyneműért, majd ott kezdem el felhúzni, hátha akarsz valamit még mondani. Fura volt nekem ez, hiszen nem szoktam én senkivel ennyit lelkizni.* - Menj el fürdeni is nyugodtan.*Mosolygok.* - Holnap úgyis pihi nap van vagyis csak fotózni fogunk munka nem lesz.*Jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 00:39 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Lehet, de akkor sem fogod ezt érezni. *Mondom, és néztem utánad. Nem szólaltam meg végig csak néztem, ahogy felhúzod az ágyneműt.* - Az jó lenne... a fürdő az nagyon jó lenne. *Mosolyodom én is el kicsit.* - Oké, jól hangzik. Lehet most nem lenne erőm, hogy mindenkivel bájologjak, bár tudom, hogy nem egészen így működik. *Gondolkozom el.* - Kérhetek egy törölközőt meg ilyesmi? *Eléggé szégyelltem magam az egész miatt.* - Tudod, nagyon kedves vagy, hogy így... befogadsz... *Mondom.* - Főleg, ahogy azután, ahogy nem rég viselkedtem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 00:50 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Most erre mit mondjak?? Senki se kényszerített arra, hogy szerelmes legyél.*Morgok egy kicsit azért ezt szöveget már kezdtem unni, te változtatottad azt az életet nem én.* - Oké.*Bólintok.* - Holnap nem kell.*Mondok csak ennyit utána tudod, hogy munka van na nem mintha holnap nem várnám el, hogy teljesíts azért.* - Persze, ahogyan mondtam én is.*Mosolygok.* - Ugyan nem vagyok én kedves.*Csóválom fejem.* - Mindegy felejtsük el, én se akartam rosszat és azt se, hogy balhé legyen.*Mondom komolyan, majd ismét eltűnök hozok neked mindent.* - Parancsolj.*Nyújtom át.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:00 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| *Ahogy morogsz, inkább nem mondtam semmit. Nem fűztem a dolgokhoz semmit különösen, nem akartalak kiakasztani még pluszba.* - Nem miattad van balhé... na jó, részben. De nagyon sajnálom, hogy belekevertelek. *Mondtam bűnbánóan. Csak elmosolyodtam rajtad, nem gondoltam, hogy van egy ennyire szerény éned is.* - Köszönöm.. *Mondom, ahogy a kezembe nyomod a dolgokat.* - Akkor fürdök. *Mentem be a fürdőbe. Levetkőztem és beálltam a zuhany alá. Annyira jól esett. Át is melegedtem és kicsit meg is nyugodtam. Miután végeztem, felvettem a ruhákat, amiket adtál. Tényleg kicsit nagyok voltak, de nem volt annyira gáz. Mikor végeztem, kijöttem.* - Köszönöm, hogy használhattam a fürdőt. *Mosolyodtam el és odamenve leültem a kanapéra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:10 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| - Nem tehetsz róla.*Mondok ennyit igazából többet nem akartam hozzáfűzni. Nem volt kapcsolatom, de most általad igen csak megtapasztalom a sok nyűgöt, hisztit és sorolhatnám, amik miatt egyrészt pont kerülöm az e fajta kapcsolatokat.xd.* - Ok.*Bólintok, majd leülök az egyik fotelba.Amikor kijössz nem teszek semmi megjegyzést.* - Ne köszönd meg ennyiszer dolgokat.* Mondom, majd felállok.* - Tévézz, ha akarsz én elvonulok akkor. Jó éjt reggel találkozunk.*Indulok háló felé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:19 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| *Valahogy úgy éreztem, hogy mégsem látsz annyira szívesen, mint mondod, de nem mondtam semmit, már annak is örültem, hogy itt maradhatok.* - Rendben. *Mosolyodtam el kicsit.* - Szép álmokat. *Köszöntem el én is. Ahogy bementél, kikapcsoltam a tv-t, betakaróztam és befordultam a háttámlának. Iszonyat rosszul éreztem magam, ráadásul kicsit miattad is, hisz plusz gondot jelentek. Valahogy hajnal felé sikerül csak elaludnom, de ugyan így beépülve a kanapéba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:29 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| *Viszonylag hamar elalszom, majd később felébredek, mert szomjas vagyok így kimegyek inni de pucéran, viszont visszafelé odamegyek hozzád.*- Kis bolond*Simítok végig az arcodon, majd adok homlokodra puszit, ami engem is meglep mert ilyet nem szoktam tennixd*- Démon*Suttogom visszaindulok inkábbxxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:35 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| *Én már békésen aludtam, mikor kijöttél és ahogy végigsimítottál az arcomon, meg megpusziltál, kicsit elmosolyodtam. Nagyon jót álmodtam és pont veled. Kicsit átfészkelődtem és megfordultam.* - Mm... *Nyammogtam kicsit álmomban.* - Lee... finom.. *Nyaltam meg a szám.* - Még csókot... *Suttogtam halkan álmomba. Éppen kicsit elmélyültebben csókolóztunk az álmaimban. Valóban menekültem és minden kifogás volt, de ezt be nem ismertem volna semmi pénzért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:46 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| *Nevemet meghallva megállok, ahogy folytatod csak meglepetten elvigyorodom.* - Máris hatással vagyok rád*Suttogom önelégült vigyorral, majd visszamegyek.* - Megkapod.*Simítok az arcodra, majd megcsókollak de most rendesen kellett neked ilyet álmodnixd*- Finom*Lehelem az ajkaid közé átdugva nyelvem tied kezdem finoman masszírozni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 01:58 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| *Ahogy megcsókolsz, nem térek rögtön magamhoz, félig azt hiszem álmodom. Végül lassan felébredek és ahogy elválunk, álmosan pislogok.* - Lee... *Kapcsoltam, hogy felébredtem és te megcsókoltál. Nem igazán értettem, miért csinálod, de bennem volt az álmom. Finoman az arcodra simítottam és közelebb húztalak, hogy ismét érezhessem az ajkaid. Álmomban annyira jó érzés volt, na meg kint is, de egyben nagyon ijesztő is, hiszen nem voltam meleg, akkor meg mégis miért vágynék egy másik pasi csókjaira, de jelenleg ez izgatott legkevésbé, túlságosan is jól esett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 02:07 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| *Amikor felébredsz éppen mondanék valamit, amikor te ismét megcsókolsz. Nem tudtam mennyire vagy magadnál nem is érdekelt csak magamhoz ölelve forrón csókollak egyik kezemmel selymes hajadba túrok. Nagyon élveztem dolgokat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 02:16 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| *Igen csak hevesen viszonozom és hát nagyon jól csókoltál, bár nem meglepő annyi gyakorlás után xD. Lassan és kissé bátortalanul nyakadra simítok, majd átölelem, így vonva még közelebb. Nem igazán voltak meg a játékszabályok ilyen esetben, tekintve, hogy életeben először srmáolok egy pasival, aki ráadásul a főnököm. Amikor elválunk, csak pislogok rád és a szemeid kémleltem. Tudtam, hogy nem érdekkel tényegesen és csak ágyba akarsz vinni. De nem értettem, hogyha ezt tudom, akkor miért is esik ennyire jól ez.* - Miért csókoltál meg? *Kérdezem halkan, de még mindig nagyon közel voltunk és még éreztem a leheleted is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 13:36 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| *Tetszett, amikor átkarolod a nyakam, nagyon élveztem a csókod. Amikor utána megkérdezel miért tettem elmosolyodva az arcodat cirógatom egyik kezemmel a másikkal pedig ölellek.* - Mert tetszel és meg akartalak csókolni, arról nem is beszélve, hogy a kérésed teljesítettem.*Kuncogok, majd a nyakadba csókolok és végignyalok vonalán.* - Sokkal nagyobb kérdés te miért csókoltál meg?*Lehelek füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 14:09 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| *Jó érzés volt, ahogy simogattad az arcom és öleltél, mégis olyan fura volt. Miért élvezem én ezt? Ahogy meghallom a válaszod, nem igazán értem a végét.* - Kérés? *Nézek értetlenül, majd ahogy a nyakamba csókolsz, kicsit megremegtem az érzésre, főleg ahogy még végig is nyalsz rajta. Nem gondoltam, hogy visszakérdezel és nem tudtam, mit válaszoljak, mert őszintén szólva, nem tudtam.* - Én... nem tudom... nem tudom... *Suttogtam nem kicsit zavartan. Tényleg nem tudtam, hogy mi a fene folyik itt.* - Nem vagyok meleg, mégis élvezem, ahogy megcsókol egy férfi... *Tisztán lehetett érezni, hogy mennyire össze vagyok zavarodva és mennyire nem értem önmagam se.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 14:18 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| - Igen velem álmodtál.*Mosolyodom el. Azt hittem a folytatásra ellöksz de nem így történt, aminek nagyon örülök.* - Nem is kell melegnek lenned elég ha engem élvezel.*Mosolygok és pont most nem fogok vitatkozni veled, amikor ilyen helyzetben vagyunk. Különben is nekem elég tényleg ha csak engem akarsz pasiként.* - Nincsen semmi baj.*Mosolygok lágyan, majd ismét megcsókollak forrón és szenvedélyesen mégis vigyázva rád. Egyik kezemmel a felsőd alá simítok és a hátad kezdem cirógatni.* - Nem csinálok semmi rosszat bízz bennem csak csókollak és ölellek.*Suttogom, magam is meglepődtem mennyire élveztem szimplán egy csókot ami senkivel nem volt ilyen jó.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 14:44 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| *Ahogy kimondod, hogy veled álmodtam, rögtön eszembe jut az álmom. Ahogy folytatod, csak néztelek és én is elmosolyodtam kicsit. Bárcsak ilyen egyszerű lenne. A lágy mosolyodtól teljesen kivagyok, nem nagyon láttalak még így mosolyogni. Az újabb csókot eleinte elég szégyenlősen viszonozom, aztán egyre inkább elfeledkezve zavaromról, csak élvezem. Amikor megérzem kezed a fölsőm alatt, azért egy pillanatra megijedtem, nekem most még ez is sok volt, vagyis hogy itt csókolózok veled.* - Oké... *Suttogom én is válaszul. Újabb és újabb csókok csattantak el közöttünk, mire kezdtem teljesen ellazulni és végigsimítottam én is a hátadon, mire kapcsolok.* - Te meztelen vagy? *Eddig nem nagyon figyeltem, mert más foglalt le, de valósínű fel se tűnik, ha csak nem simítok végig a hátadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 14:58 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| *Annyira édes voltál tényleg felfaltalak volna de nálad más volt minden és ez a csókolózik nagyon nagy előrelépés volt. Csókollak és csókollak, majd kérdésed meghallva felnevetek.*- Igen így alszom, gyorsan tűnt fel.*Kuncogok.* - Mindjárt jövök.*Felpattanok gyorsan bemegyek majd egy alsóba térek vissza, nem akartam, hogy megijedj meg hasonlok.* - Itt vagyok*Melléd fekszek átölelve ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 15:20 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| - Mással voltam elfoglalva... *Mosolyodtam el kicsit. Ahogy felpattansz, csak néztem utánad, hogy hova mész, de mikor egy alsóba visszajössz, elmosolyodtam kicsit. Azért eléggé megilletődtem, ahogy befekszel mellém, még jó, hogy igen csak széles volt az a kanapé. Mellkasodra tetem a kezem hirtelen, mert nem tudtam, hogy ellökjelek-e vagy se, de hát a csókod után már elfelejtettem ezen gondolkozni. Nem értettem miért reagálok így a közelségedre. Lassan én is újra átöleltelek, de még ijedt voltam,nem is kicsit.* - Komolyan mondtad, hogy belém talán belém tudnál szeretni? *Kérdezem halkan. Igazából nem tudtam, miért suttogtunk, de valahogy a sötét mindig ez hozza ki az emberekből.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 16:07 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el. Simán átölelem a derekad, majd ismét felsőd alá nyúlok és a hátad cirógatom finoman.* - Olyan puha bőröd.*Suttogom, majd elmosolyodom, amikor te is átölelsz. Érzem én a félelmed ami teljesen érhető de ahhoz képest ígyis elengeded magad.* - Mindig meglepsz kérdéseiddel.*Mosolyodom el, majd eldöntelek és rád fekszek.* - Igen beléd tudnék, ha egyszer tényleg szerelmes leszek, miért?*Kérdezlek a nyakad kezdem finoman csókolgatni, tudtam dolgom nagyon is.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 16:19 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| - Ne mondj már ilyeneket... *Jövök megint zavarba és elpirultam, mert hát zavarban, abban eddig is voltam. Bár azért ahhoz képest, ahogy mondom, annyira mégse volt ellenemre a helyzet.* - Addig jó. *Mosolyodtam el kicsit, majd azért rendesen ledöbbenek, ahogy ledöntesz és rajtam kötsz ki. Már pont válaszolnék, de a nyakam csókolgatása miatt ez elmaradt.* - Ezt... ne csináld... *Nyeltem nagyokat, mert nagyon érzékeny volt a nyakam.* - Azért kérdeztem... mert én nem vagyok... a cicuskád... *Közöltem veled. Nem akartam az lenni neked, mint a többiek. Még így sem, hogy azt se tudom mit akarok és össze vagyok zavarodva teljesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 16:31 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| - Csak őszinte vagyok és még visszafogom magam.*Kuncogok.*- Miért?*Vigyorgok tovább csókolom, nyalogatom nyakad, legszívesebben nyomokat hagynék de majd legközelebb.xd Egészen addig csinálom amíg nem hallom kijelentésed.* - Te tényleg mindig meglepsz. Te sose lennél a cicuskám te más vagy... nem tudom miért de veled hasonlóval még nem találkoztam. Gondolj bele két hét alatt mennyi mindent árultam el neked.*Mondom őszintén.* - Te különleges vagy.*Csókollak meg minden szavam igaz volt.*
|
|
| |