2025.07.21, Hétfő, 01:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 17:46 | Üzenet # 326
Yaoista
- Nekem eddig nem sikerült, de azon leszek, hogy sikerüljön.*Kuncogok.* - De jó nekem..*Mosolygok.* - Ez nem jó, hanem tökéletes.*Mosolygok édesen és persze nem bánom, hogy nem engedsz el.* - Nem is tudom... parkba elmehetnénk, igazából bárhol jó csak ne a kórházba, már elég.*Sóhajtok fel.* - Mondjuk szívesen felnéznék hozzád.*Vigyorodom el.* -Dim mi járunk most?*Kérdezlek.*XD

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2013.09.19, 18:03

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 18:38 | Üzenet # 327
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Ez jó cél. *Nevettem el magam. Csak mosolyogtam szavaidon és megcsókoltalak.* - Rendben. Sétálhatunk nyugodtan még. *Cirógatom meg a pofid.* - Azt majd ha visszamentünk a kórházba. *Nevettem el magam.* - Ott lakok... van pár doki, aki bent lakik biztos, ami biztos alapon, én közéjük tartozom. *Mosolyodom el.* - Külön le van zárva egy rész. Gyakorlatilag egy lakás van ott minden orvosnak. *Magyarázom neked. Kérdéseden elmosolyodom.* - Hát... szeretnél velem járni? *Kérdezek vissza.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 20:11 | Üzenet # 328
Yaoista
- Szerintem is és tudod milyen kitartó vagyok.*Kuncogok és csókod viszonozom.* - Vagyis te sétálsz, én gurulok.*Nevetek fel, most ez se ronthatja el a kedvem.* - Micsoda?? Te aztán munkamániás vagyok.*Vigyorgok.* - De egyben szép, hogy ennyire elhivatott vagy.*Mosolygok.* - Akkor oda menjünk és mi lenne ha ott aludnék ma? Elvégre a kórházba vagyunk és alapból velem alszol, vagy botrány lenne, ha ez kiderülne.?*Kérdezlek, majd a kérdésedre megcsókollak igen forrón.* - Igen szeretnék.*Mondom a csók után.* - Nagyon szeretném.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 21:20 | Üzenet # 329
Yaoista
- Ez igaz. *Nevettem el magam.* - Nemsokára együtt sétálunk. *Mosolyodtam el.* - Hát azért az túlzás... *Kuncogok, de ahogy folytatod, azért elmosolyodtam.* - Köszönöm tündérkém. *Puszillak meg.* - Nem tudom, megbeszélem az igazgatóval, rendben? Ha már ilyen jóindulattal van felém, nem akarom eljátszani. *Magyarázom neked, majd csókod szenvedélyesen viszonozom, alig akarok elszakadni ajkaidtól.* - Akkor... *Mosolyodom el.* - Igen, járunk... *Fogom meg a kezed és összekulcsolom ujjainkat, majd adok a kézfejedre egy csókot.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 22:10 | Üzenet # 330
Yaoista
- Igen és futunk is már csak azért is.*Kuncogok.* - Szerintem nem.*Vigyorodom el.* - Ne köszönd, ez a te érdemed.*Mosolygok.* - Oké, az se zavarna, ha tudna rólunk, amúgy szerinted a pletykák nem mennek? Nem tudja senki, hogy velem alszol?*Kérdezlek.* - De jó.*Mosolygok a járásra.* - Mit szólnál, ha megennénk a sütit és mennénk? Csak veled szeretnék lenni.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.:D* - Megőrjítesz.*Lehelem a füledbe forrón.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 22:30 | Üzenet # 331
Yaoista
- Igen. *Nevettem el magam. Csak elmosolyodtam, hogy ellenkezel, nem is te lennél.* - Azt köszönöm, hogy észreveszed és becsülöd. *Mondom kedvesen és végigsimítok az arcodon.* - Tudja az igazgató, hogy veled alszom. *Mosolyodom el.* - De azt tudja, hogy mint barát... nem azt, hogy mint szerető. *Mosolyodtam el. Mikor fülembe suttogsz, hát az nem semmi.* - Te őrjítesz meg engem... *Suttogom vissza és hirtelen megcsókollak, de olyan szenvedéllyel, amivel még nem.* - Menjünk...

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.19, 23:26 | Üzenet # 332
Yaoista
- Nagyon szívesen.*Kuncogok, de persze viccnek szánom.* - Nem gondolod, hogy tudja az igazat? Hiszen tudja, hogy meleg vagy és rólam is.*Motyogom.* - Egymást őrjítjük meg egyezzünk ki.*Kuncogok a csókodba beleremegek és még picit lihegek is utána.* - Oké.*Bekapom az utolsó falatokat és megiszom limonádét.* - Minden isteni volt mehetünk.*Harapok a nyakadba.XD*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 23:42 | Üzenet # 333
Yaoista
- Hát... de most mondtuk ki, nem igaz? *Mosolyodom el.* - Szóval... én nem akartam azt mondani, hogy a szeretőd vagyok, amíg nem gondolsz tényleg úgy rám. * Magyarázom meg neked a dolgokat. Nagyon édes volt, ahogy csókomra reagáltál, na meg, hogy hirtelen milyen sietős lett a menet.* - De sietünk... *Kuncogok, majd felsóhajtottam.* - Harapós... *Harapok vissza.* - Egy pillanat és jövök. *Puszillak meg, majd mentem fizetni. Visszajöttem érted és visszaraktalak a kocsiba.* - Na akkor menjünk... *Indulok veled vissza a kórházba. A kórházba érve teljesen másfele mentem, egyenesen a szobám felé. Odaérve kulcsot vettem elő, majd kinyitottam az ajtót és betoltalak.* - Nézz szét nyugodtan, addig én beszélek az igazgatóval, rendben? *Csókollak meg nagy hévvel, majd megyek az igazgatóhoz. Azzal a kikötéssel, hogy nem bújok veled ágyba, megengedte a dolgot, aminek én nagyon örültem.* - Nos tündérkém, maradhatsz. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Péntek, 2013.09.20, 00:16 | Üzenet # 334
Yaoista
- Olyan kedves vagy és édes.*Mosolyodom el. Ez is nagyon sokat jelentett, te tényleg figyeltél rám és foglalkoztál az érzéseimmel.* - Ahh ahogyan te is.*Vigyorgok.* - Oké.*Mosolygok és csak várlak vissza.* - Oksa és legközelebb én hívlak meg.*Mosolygok. Amikor a kórházba érve, másik irányba mész egyre izgatottabb leszek.* - Rendben, siess.*Suttogom az ajkaid közé és elkezdek körbenézni és nagyon tetszik, amit látok.* - Tényleg? Eddig is tudtam, hogy jó fej az öreg, de most már főleg.*Nevetek fel.* - Nagyon tetszik a lakásod nem is érzem úgy, hogy kórházba lennék.*Mosolygok.* - Elég lesz holnap ruhát hozni.*Vigyorgok, úgyse lesz nagyon rajtunk.:D* - A hálóba még nem voltam, megmutatod??*Vigyorgok kajánul.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.09.20, 00:58 | Üzenet # 335
Yaoista
- Igen, tényleg. *Nevettem el magam.* - Igen, ezért szeretem én is. Mintha egy más világ lenne. Egy egyszerű lakás egy tömbházban. *Mosolyodom el.* - Oké. *Vigyorodtam el.* - Meg... *Veszlek ölbe és beindulok veled a hálóba, de közben folyamatosan csókollak. Elfektetlek az ágyon, majd föléd magasodok és hosszan csókolom finom ajkaid.* - Egy feltétel volt... nem feküdhetek le veled. *Mondom komolyan.* - Nagyon vágyom rá... de nem lehet még tündérkém... *Csókollak homlokon.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 20:49 | Üzenet # 336
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok. Ahogyan viszel be én is csókollak, majd az ágyon magamhoz ölelve mélyítem el.* - Ezen nem lepődöm meg, sőt eszembe se jutott, hogy most lehet, bár jó lenne nagyon, hiszen kívánlak, de én annak is örülök, hogy itt aludhatok veled és még sok alkalmunk lesz együtt, hogy szeretkezünk sokat nagyon sokat.*Kuncogok, de el is pirulok, majd megcsókollak és a felsőd elkezdem kigombolni.* - Sexen kívül mindent csinálhatunk.*Harapok a nyelvedre.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 22:17 | Üzenet # 337
Yaoista
*Ahogy hallgattalak, egyre szélesebb lesz mosolyom.* - Igen, így van... tőlem már nem szabadulsz. *Kuncogok. Viszonozom csókod igazán hosszan.* - Igen... azon kívül mindent.... *Nyalok végig ajkaidon. Besimítok fölsőd alá és elkezdem rólad lehúzni.* - És azt hiszem azon kívül minden meg is fog történni. *Nevettem el magam, majd lehúztam rólad a felsőd.* - Nagyon szép a bőröd... *Simítok végig mellkasodon, majd belecsókolok a nyakhajlatodba és finoman megszívogatom.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 22:45 | Üzenet # 338
Yaoista
- Nagyon helyes nem is engedném.*Vigyorgok és a nyalásra felnyögök.* - Még jó, hogy.*Vigyorgok és segítek levenni a felsőmet.* - Köszönöm, legalább már nem sebes csak egy picit.*Mosolygok, ami sóhajtásba megy át.* - Ahhh Dim..*Nyögök fel jobban és leveszem felsőd.* - Még mindig csodás tested van.*Simítok végig rajta.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:16 | Üzenet # 339
Yaoista
- Ezek már hamar elmúlnak. *Mosolyodom el. Segítettem levenni a felsőm, majd eldobom a fenébe, nem kell az.*  Köszönöm... Örülök, hogy tetszik... *Csókollak meg újra és újra. Alig tudtam elszakadni az ajkaidtól.* - Már alig vártam, hogy csókolózhassak veled... *Egyre hevesebben falom ajkaid, egyre jobban elmerülve. Közben finoman simogatom oldalad, hasad. Teljesen odavoltam érted.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:20 | Üzenet # 340
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Nagyon nagyon tetszik.*Simítok ismét végig rajta.* - Igen tudom.... meg is csókoltál.*Emlékszek vissza. A csókod hevesen viszonozom és már kezd a testem forrósodni.* - Olyan jó veled.*Suttogom az ajkaid közé és hol hátad vagy éppen a hajad simogatom és csak akkor válok el az ajkaidtól, amikor elfogy a levegőm.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:50 | Üzenet # 341
Yaoista
- Mert imádom az ajkaid... *Suttogom még, majd elválni alig akarok tőled. Szavaidra lágyan elmosolyodom és homlokon csókollak, majd folytatom ajkaid ostromlását. Nagyon ritkán váltam el én is tőled, csak levegőért, ha kellett. Bizony rám is hatással volt ez a túlfűtött csókolózás. Egyre forróbb volt az én bőröm is, ráadásul kezdtem megkeményedni, mégse jutott eszembe egyenlőre tovább haladni. Lesimítottam hasfaladon és elkezdtem kigombolni a nadrágod és lehúzni a cipzárt, majd benyúlva alsódba, finoman simogatni kezdtelek, de szinte éppen hogy, csak még jobban fel akartalak izgatni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:59 | Üzenet # 342
Yaoista
- Ez kölcsönös.*Mosolygok. Nem vagy egyedül és én is kezdek kemény lenni, de nem akarom elsietni a dolgokat.* - Ahh édesem.*Nyögök fel, ahogyan megérzem a kezedet.* - Most.... annyira más így..... hogy együtt vagyunk*Nyögöm édesen.* - Annyira jó.... kikészítesz.*Nyögök a füledbe, majd csak tovább csókollak és a hátadat nagyon finoman karmolgatom.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.24, 00:25 | Üzenet # 343
Yaoista
- Teljesen más... *Mosolyodom el és végignyalok nyakadon.* - Most az enyém vagy... csak az enyém. *Suttogom boldogan az ajkaidra. Hiába tudtam, hogy vannak érzéseid még Saturo iránt, már akkor is velem jártál és ez számított.* - Te is engem... *Válaszolok halkan, majd tovább csókolózunk. Igen csak beleéltem magam a helyzetbe. A karmolászásra, csak férfiasan nyögtem mély hangomon a csókunkba, mert ezt az érzést igen csak szerettem.* - Ezt csináld még... *Suttogom ajkaidra és abbahagyva simogatásod kicsit másképp helyezkedek és neked dörgölöm a farkam. Bár még naci volt rajtunk, mégse zavart.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.24, 00:33 | Üzenet # 344
Yaoista
- Igen, ahogyan te csak az enyém.*Mosolygok, jó érzéssel tölt el, hogy a tied vagyok és te az enyém, annak ellenére, hogy még szívem darabokba van, de tudtam jól, ezen te változtatni fogsz. A nyögésed még mindig nagyon tetszik, majd ahogyan mondod, hogy ezt csináljam csak elmosolyodom.* - Oké.*Kuncogok és tovább karmolászlak, ahogyan a farkad megérzem jobban végigkarmolok rajtad.* - Milyen kemény.*Nyögöm és én is simulni kezdek, tovább csókollak és karmollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.24, 01:03 | Üzenet # 345
Yaoista
- Nagyon beindítottál... *Ennyire még talán nem is voltam kemény. Iszonyat mód kívántalak. Lassan elváltam tőled és lehúztam a nadrágod alsóval együtt, na meg levettem a sajátom is. Persze eszembe se jutott kapkodni, de így akkor is kényelmesebb. Pár pillanatig csak gyönyörködök benned, majd újra ajkaidnak esve csókoltalak. Elmosolyodtam, és úgy helyezkedtem, mintha beléd hatolnék, de eszembe se volt, csak neked dörgöltem farkam és tovább csókoltalak. Nagyon vigyáztam a lábadra és tartottalak is, hogy ne terheljelek.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.24, 20:19 | Üzenet # 346
Yaoista
- Te is engem.*Mosolygok. Ahogyan leveszed a ruháimat és nézel, elpirulok.* - Zavarba hozol a puszta nézéseddel.*Mosolyodom el édesen. A csókod rögtön viszonozom, a helyzet ahogyan elhelyezkedsz még jobban elpirulok. A csókod ismét viszonozom és a farkadra is lesimítok.* - Attól még, hogy nem hatolsz be.... khmm simulhatnál a popsimhoz.*Lehelem az ajkaid közé és farkadra markolok finoman, de már lángolók.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.24, 21:05 | Üzenet # 347
Yaoista
*Csak kicsit elvigyorodtam ezen a nézés dolgon.* - Szeretem a szépen legeltetni a szemeim. *Kuncogtam el magam. Annyira élveztem a csókjaid, majd amikor a kezeid a farkamon járkál, elmosolyodtam.* - Nem tudnám magam... visszafogni... *Suttogom ajkaidra és én is farkadra simítok.* - Annyira kívánlak... el nem tudom mondani mennyire... *Csókolgatom körbe nyakad és ajkaid. Finoman meg is harapdálom.* - Így is alig bírom magam türtőztetni... *Mozdulok meg úgy, mintha benned lennék. Az én farkam is igen csak forró volt és lüktetett is a kezedbe.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.24, 21:17 | Üzenet # 348
Yaoista
- Megértem.*Vigyorgok.* - Értem...*Suttogom, majd a simításra felnyögök.* - Eltudom, mert én is így vagyok veled.... nagyon kívánlak..*Nyögök fel.* - Én is.... még egy ok, hogy minél előbb meggyógyuljak.*Kuncogok.* -  Ahh Dim...*Nyögök fel és a nyakadra tapadok és szívni kezdem és farkad hevesebben simogatni kezdem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.24, 21:38 | Üzenet # 349
Yaoista
- Elég nyomós ok.. *Nevettem el magam és a nyakamra, csak halkan nyögtem egyet. Én is hevesebben kezdtelek simogatni, majd újra nagyon lassan. Húzni akartam, amennyire csak lehet.* - Szeretlek... *Suttogtam a füledbe, majd ismét ajkaid veszem birtokba. El sem akartam tőled válni, mégis megtettem, de csak hogy lejjebb kúszva végigcsókolhassam egész felsőtested, majd combjaid. Végül lassan végignyaltam farkadon egészen a tövétől a hegyéig, majd makkod kezdtem nyalogatni, végül szopni kezdtelek.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.24, 21:57 | Üzenet # 350
Yaoista
- Igen.*Vigyorgok. A simogatásod kikészít, de egyben élvezem is és én is így csinálom neked, mégis csak te vagy tapasztaltabb. A szeretlekre elmosolyodom, annyira jó hallani. A csókod ismét csak hevesen viszonozom és szabad kezemmel a hátad karmolgatom egészen addig, amíg el nem kezdesz lefelé haladni. Amikor már a farkamnál jársz jobban felnyögök.* - Ahhh isteni vagy.... legalább most.... senki nem fog megzavarni minket...*Nyögöm édesen és hajadba túrok.*

Keresés: