Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 22:23 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Hát nem... *Kuncogom el magam és újra csak nyalogatlak. Forgatom a nyelvem a makkod körül, majd mélyen a torkomra engedlek. Lágyan kényeztetlek és ugyan, be nem rakhatom, de gondoltam azért még rádolgozok egy kicsit. Benyálazok egy ujjam és finoman cirógatni kezdem bejáratod, majd lassan betolom, de csak annyira, hogy elérjem gyönyörpontod. Mikor megtalálom finoman nyomkodni és simogatni kezdem, de közben szopásod se hagyom abba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:11 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
| *Nyögdécselek és a csípőm is mozgatni kezdem. Már amikor megérzem az ujjad a bejáratomnál megremegek, majd az ujjad kissé kellemetlen, de ez hamar el is múlik, főleg ahogyan eltalálod a pontomat.* - Ahh Dim....*Nyögök fel jobban, most mér főleg nem fogom vissza a hangom.* - Ez jó... nagyon... mindenhol kényeztetsz.*Nyögöm édesen épp lábam arrébb teszem a csípőm még inkább mozgatom.* - Ahh.... ugye .... nem állsz meg egynél?*Kérdezlek. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:25 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| *Azért nem kicsit élveztem a reakciód. Már az is jó volt, hogy hallom mennyire élvezed, amit csinálok veled. Azért ujjamra tett megjegyzéseden elnevettem magam.* - Hmmm.... talán még egyet.... *Kuncogok és kicsit feltolva lábaid, az ujjam mellett nyalogatni kezdelek, majd lassan betoltam még egyet. Amennyire csak tudtam mélyen kényeztettelek és ingereltelek, de már farkad nem szoptam, csak combod csókolgattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:41 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| - Vagy kettőt.*Nyögöm kéjesen, de persze zavarba is vagyok.* - Ahhh isteni...*Nyögöm, amikor megkapom a második ujjad is, erre a nyalással rátettél.* - Ahhh utána.... én foglak téged kényeztetni...*Nyögöm édesen és igen csak nedves vagyok, annyira élvezem amit csinálsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 23:55 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| *A kettőre nem mondtam semmit, mert az már sok lenne, gondoltam valamit tartogatni kell amúgy is későbbre is.* - Rendben tündérkém... *Kuncogtam és megharapdáltam belsőcombod, majd heréid csókolgattam végül újra szopni kezdtelek, de az ujjaim mozgásán gyorsítottam folyamatosan. Próbáltam minden reakciódra figyelni és minél inkább kényeztetni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 21:39 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| *Ahogyan ismét szopni kezdesz felnyögök még jobban.* - Ahh..... de ha úgy fordulsz... akkor már most tudlak szopni.*Nyögöm kéjesen.* - Annyira jól csinálsz mindent..... nagyon élvezem.... imádom.*Vonaglok alattad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 23:46 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam és úgy fordultam, hogy kényelmesen hozzám férj, ne nagyon kelljen erőlködnöd. Közben végig kényeztetlek, nem hagyom abba egy pillanatra sem.* - Örülök, hogy élvezed.... *Nyalok végig újra farkadon, majd hasad kezdem csókolgatni, de az ujjaim folyamatosan mozognak benned.* - Észvesztő vagy... *Suttogom, ahogy figyellek közben. Makkod kezdem szopogatni majd újra számba veszlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 00:10 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| - Így jó.*Mosolygok.* - Csak élvezni lehet.*Kuncogok, majd a farkadon végignyalok.* - Ahogyan te is*Mosolygok és tovább nyalogatlak, majd szopni kezdelek, amennyire tudlak a kényeztetésed által, azért én még olyan profi nem vagyok mint te de annál lelkesebb. Golyóid vagy éppen a combod simogatom és hevesen szoplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 21:40 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| *Hát már elég kemény voltam, mikor nyalogatni kezdesz, így kicsit felnyögtem. Igen csak élveztem a munkálkodásod, bár tudtam, hogy nincs sok tapasztalatod, mégis nagyon ügyes voltál.* - Ügyes vagy... *Mosolyodom el és amennyire tudtam, beléd nyomtam mélyen az ujjaim és erősen nyomkodom gyönyörpontod. Annyira gyönyörű voltál. Szívogattam és nyalogattam a farkad, néha finoman megharapdáltalak, majd hirtelen újra a torkomra engedtelek és hevesen szoptalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 23:33 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el és tovább szoplak, de ahogyan jobban nyomkodsz és amit a farkammal művelsz, attól sokkal nehezebb.* - Ahh Dim.. én...*Nem is tudom kimondani, mert elmegyek.* - Ahhh bocsi.*Lihegem, de rögtön kemény leszek és tovább szoplak, amennyire tudlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:18 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| *Érzékeltem, hogy elmész, így még jobban nyomkodtalak.* - Ugyan... *Elkuncogtam magam, ahogy máris kemény lettél. Lenyaltam pocidról magodat, majd végignyaltam makkodon, de az ujjam egy pillanatra nem álltak le.* - Mintha el se mentél volna... *Szoplak tovább igen csak odaadóan. Imádtam a hangod, na meg én is eléggé kész voltam attól, ahogy szoptál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:27 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| *Megremegek a nyalásra, most így még érzékenyebb vagyok.* - Ahhh.... miattad van... mert túl jó vagy.*Nyögöm zavartan, majd amennyire csak tudok bekapom farkad és hevesebb leszek és a kezemmel is rásegítek, hogy minél jobb legyen neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 01:01 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| - Te is... *Kicsit abbahagyom szopásod, ahogy még kezeddel is rásegítesz, de csak pár pillanatra és újra folytatom.* - Istenem... jó vagy... *Nyögöm és akaratlanul, de néha megmozdulok és lökök egyet, bár nem direkt. Nem bírtam ki és lassan beléd nyomtam még egy ujjamat, így már három ujjammal kényeztettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 12:11 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és hevesebb leszek, ahogyan abbahagyod.* - Te is.*Nyögöm és nem zavar lökésed egyáltalán, viszont ahogyan megkapom a harmadik ujjad felsikkantok és megremegek.* - Ahh Dim..... ez nagyon jó..... basszus..*Nyögöm így nehezebb szopnixd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 13:24 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| *Tetszett, hogy még hevesebb lettél, na meg az is, ahogy a harmadik ujjamra reagáltál. Nem gondoltam volna, ennyire édes leszel. Elkuncogom magam rajtad.* - De oda vagy... *Nyalogatom tovább farkad és egy pillanatra nem hagyom abba kényeztetésed. Szabad kezemmel végigsimítok combodon, majd farkad kezdek simogatni, miközben makkod szopogatom. Kezdtem eléggé közel kerülni ahhoz, hogy elélvezzek én is, de még tartottam magam. Farkam igen csak kemény volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 14:04 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| - Ahhh fogd be..*Nyögöm zavartan.* - Egy kicsit...... ne csinálj semmit..... csak én akarlak most kényeztetni úgy jobban menne.*Nyögöm édesen és szépen nézzek rád.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 15:25 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| *Hát hiába néztél szépen, csak folytattam, amit csinálok.* - Sajnálom, de nem hagyom abba... úgy szorítod az ujjaim... nem hiszem, hogy tényleg akarod, hogy abbahagyjam... *Kuncogtam el magam és megharapdáltam finoman a pocid és amennyire tudtam mélyen beléd nyomtam az ujjaim. Tudtam, hogy miért mondtad, hogy álljak le kicsit, de annyira jó volt kényeztetni, hogy nem akartam leállni.* - Finom vagy... *Nyelem ismét tövig farkad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:18 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| - Ahhh ne mond így....*Nyögöm*- Csak jobban akartalak..... kényeztetni*Nyögöm édesen, de ha nem akkor nem.* - Ahhh basszus.*Sikkantok fel és abbahagyom a szopásod.* - Elfogok menni.... hamar.*Nyögöm kéjesen.* - Te is.*Mosolygok és erőt veszek magamon és szopni kezdelek akkor se fogom hagyni magam. Amennyire csak tudok bekapom de már fulladozok de nem érdekel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:39 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| - Tudom, de nem bírom abbahagyni... *Kuncogtam el magam. Nagyon tetszett a hangod, mégis csak jobb volt így, mint a kórteremben.* - Nem baj, gyere tündérkém... *Mosolygok, majd ahogy folytatod kényeztetésem, felnyögök én is, mert hát nagyon jó volt.* - Ne erőltesd... *Cirógatom meg pofid szabad kezemmel, azért nem akartam, hogy rosszul legyél. Egyre jobban gyorsítottam az ujjaim és szopásod abbahagytam, mert már én se tudtam rákoncentrálni, helyette viszont folyamatosan ujjaim jártak benned és minden mozdulattal gyönyörpontod izgattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:51 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| - Bóknak veszem.*Mosolygok, főleg ahogyan folytatod, olyan kedves vagy.* - Nem erőltetem.... de édes vagy.*Mosolygok és továbbra is így szoplak, majd amikor a szopásom abbahagyod, úgy jobban tudok rajtad ügyködni,. Váltok kezemmel simogatom a farkad és a golyóid szopogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 17:36 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| *Jólesően sóhajtozok és nyögök, ahogy kényeztetsz. Nem akartam adósod maradni, így visszatértem farkadhoz és tovább szoplak. Azért is azt akartam, hogy még előttem elmenj még egyszer. Hevesen szoplak és finoman szívogatom közben a farkad.* - Bárcsak... benned lehetnék... *Nyögöm halkan és tovább szoplak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 17:42 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| - Ahhh nem ér.*Nyögöm, na nem mintha nem élvezném.xd* - Ne is mond..... én is nagyon szeretném.*Nyögöm, majd nem bírom tovább és ismét elmegyek, de tovább szoplak immáron a farkad miközben édesen lihegek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 18:27 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| - Dehogy nem. *Kuncogtam el magam és kényeztetlek egyre inkább. Mikor elélvezel, elégedetten elmosolyodom és lenyelem magodat. Miközben tovább szopsz és látom az arcod, hát totál kész vagyok. Nekem se kellett már sok.* - Elmegyek... *Szólok előre és pár nyögéssel később el is élveztem.* - Csodás vagy tündérkém... *Ülök föl, majd föléd hajolva lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 21:34 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| *Amikor mondod, hogy elmész tovább szoplak, majd lenyelem magvad és lenyalogatlak.* - Te is.*Mosolygok és csókod viszonozom és bújok hozzád.* - Elfáradtam.*Motyogom édesen.* - Bírni fogom amúgy sexet.*Teszem hozzá és még jobban bújok.* - Olyan jó, hogy te vagy a párom.*Mondom elpirulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:04 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| - Hmm... kifáradtál? Nem baj az tündérkém.. *Mosolyodom el és finoman cirógatom a pofid.* - Abban biztos vagyok, kis telhetetlen. *Nevettem el magam és homlokon csókollak. Finoman cirógatlak és elmosolyodom.* - Elhiheted, hogy én nagyon boldog vagyok, hogy beadtad nekem a derekad. Ígérem, nem fogod megbánni... *Csókollak meg igen hosszan.* - Az első pillanatban már elvarázsoltál... *Lágyan mosolygok rád, olyan tényleg szerelmesen, amit nem lehet megjátszani.*
|
|
| |