Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.10.23, 02:48 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Csak mosolyogtam rajtad, annyira jó volt ez a reggel. Teljesen más, mint mikor a kórteremben kelünk együtt.* - Akkor jó... De azt szeretném, ha tudnád, hogyha nemet mondasz, akkor se változik semmi. *Puszillak meg.* - Ezt örömmel hallom. *Mondom őszintén, hiszen nagyon aggódtam miattad egyébként. Féltem, hogy egy ponton megreked a fejlődésed, főleg lelki okok miatt. Fizikailag műr úgy tűnt, szinte biztos, hogy újra két lábon fogsz járni, még ha a maratont nem is futhatod le. Szorosan ölellek magamhoz és eszek én is, de közben elnevettem magam.* - Zavar tündérkém? *Csókolok a nyakadba.* - Mintha még nem láttál volna pucéran.... vagy talán felizgat a látványom? *Suttogok füledbe és meg is harapdálom kicsit.* - Te is finom reggeli lennél.... *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.10.26, 14:17 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
| - Igen tudom jól, bízom menned.*Mosolygok, tudom jól, hogy te nem vernél át soha nem úgy, mint Saturo.* - Nem csak úgy megjegyeztem.*Motyogom édesen és halkan felnyögök.* - Jó azért még csak párszor láttalak és alapból a pucérság zavarba hozz.*Motyogom édesen, ami azért vicces főleg, hogy modell vagyok.:D* - Khmmm nem ezt mondtam.*Pirulok el, de ez is benne van.* - Ahhh te perverz így nem tudok enni.*Közlöm, majd vadul megcsókollak.* - Ne kínozzál.*Morcizok édesen, de közben méregetlekxd.* - Na öltözz fel nem bírok a szememnek parancsolni.*Kapom el a tekintetem.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.10.26, 17:34 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Hát így legalább megszokod... *Kuncogtam el magam.* - Nem kell zavarban lenned. *Puszillak meg.* - Dehogy nem tudsz. *Kuncogtam el magam, majd viszonozom a csókod.* - Nem kínozlak... Csak kiélezem, hogy reggel van és itt vagy az ágyamba... *Puszillak meg.* - Ugyan... Nyugodtan nézz... engem nem zavar. *Nevettem el magam és eszemben se volt felkelni.* - Ahhoz, hogy felöltözzek... fel kéne kelem és el kéne téged engedni, amihez semmi kedvem... *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 15:58 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Kuncogok.* - Könnyű mondani.*Nyújtok nyelvet édesen.* - Tudok de am sokkal nehezebb.*Suttogom az ajkaid közé.* - Magyarázat elfogadva.*Mosolygok, majd még jobban zavarba leszek és eltakarom a szememet, majd ahogyan folytatod elmosolyodom és halkan felnyögök.* - Na jó maradj.*Kuncogok és rád pillantva hosszasan megcsókollak és a kezem egyre lejjebb vándorol.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 17:48 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Édes vagy... *Nevettem el magam.* - Remek... *Ismét csak nevetek, ahogy eltakarod a szemed.* - Maradok is.... mindig... *Mosolyodom el, majd szenvedélyesen viszonozom csókod. Egyáltalán nem zavart, hogy merre járkál a kezed. Kivettem az ölemből a tálcát és az éjjeliszekrényre tettem, majd hirtelen ledöntelek és föléd kerülve tovább csókollak egyre nagyobb hévvel.* - Nem tudok neked ellenállni... *Nyalok végig a nyakadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 20:52 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Suttogom az ajkaid közé, majd ahogyan már felettem vagy az ajkaidra harapok.* - Ahhh én se..*Döntöm oldalra a fejemet.* - Mikor kell menned? És nekem?*Kérdezlek, de a kezem már a farkadon jár és bele is markolok.* - Kis játék belefér?*Kérdezlek és én kezdem el nyakad csókolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:13 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Körülbelül... fél óra múlva... neked egy... *Suttogom az ajkaid közé. Belenyögök csókunkba, mikor megmarkolsz.* - Nem is értem minek öltöztél fel... *Kuncogtam el magam és felsóhajtok a nyakamra. Lehúzom rólad a felsőd, majd besimítok nacidba és farkad kezdem én is simogatni. Közben ajkaidra tapadok és szabad kezemmel melletted támaszkodva a fejed simogatom finoman a hajadba túrva.* - Gyönyörű vagy... *Nyalok végig ajkaidon, majd elmélyítve csókunk egyre erősebben simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:21 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Addig még van idő.*Vigyorgok.* - Én se már.*Kuncogok.* - Annyira szexi a hangod.... ahogyan te magad is-*Harapok aprót a nyakadba, de olyan helyen ahol tudod takarni. Segítek levenni a felsőm, majd a farkamra felnyögök.* - Ahhh Dim..*Nyögöm az ajkaid közé és már kemény vagyok.* - Köszönöm.*Pirulok el és szenvedélyesen viszonozom a csókod, egyre hevesebben simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:45 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Te is... *Válaszolok és elmosolyodtam, ahogy nyögtél.* - Szeretem a hangod... *Engem sem kell félteni, egy pillanatra nem áll meg a kezem. Végig nyakad, agy ajkaid harapdálom és csókolgatom, nagyon odavoltam érted. Néha átvándoroltam mellbimbódra is és finom megharapdáltam őket. Ugyan nem volt sok időnk, de mégis ki akartam hozni a maximumot a dolgokból. Kényeztetni akartalak és a mennyekbe repíteni, már amennyire most tudlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:03 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok. Nagyon élvezem minden egyes mozdulatod, teljesen feltüzeltél, egyre érzékenyebb vagyok a csókjaidra, a simogatásodra, a hangodra és csak úgy a közelségedre.* - Ahh..... annyira jó vagy..... olyan jó érzés.*Nyögöm igen érzékien, egyre inkább elengedem magam melletted. Én is próbálok minél jobb lenni és minél több élvezetet adni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:01 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| *Én is észrevettem, hogy mintha érzékenyebben reagálnál rám, de én ennek csak örültem.* - Te is jó vagy... ahhh... *Nyögöm a füledbe és belenyalok. Egyre ügyesebb voltál, bár éreztem, hogy nincs sok tapasztalatod, de tényleg gyorsan tanultál. Folyamatosan ajkaid falom egy pillanatra nem válok már el tőle. Néha simogatásodtól meg-meg rándul a csípőm, ahogy löknék egyet, de nem szándékosan, csak ügyes vagy már nagyon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:10 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyögöm, ez sokat jelent, mert ilyen szinten nincs önbizalmam.* - Annyira..... szeretnék..... tovább menni..*Nyögöm édesen és ismét a nyakad kezdem csókolgatni.* - Ahhh leszopjalak??*Kérdezlek édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:36 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Én is... de most... nem lehet... *Nyögöm és tovább csókollak. Kérdésedre elmosolyodtam.* - Most jó így... majd estére... ha megint itt alszol... *Suttogom a füledbe.* - Rosszalkodunk... *Kuncogok, de közben meg sóhajtás lesz belőle és nem sokkal később tenyeredbe élvezek.* - Isteni vagy... *Én is addig simizlek még el nem mész, majd letörlöm mindkettőnk kezét.* - Elszaladok zuhanyozni... *Csókollak meg és már indulnék.* - Te nem szeretnél fürdeni? Mert akkor csinálok fürdővizet... *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:52 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Ahh tudom...*Nyögöm édesen.* - Oké.... intézd el.... persze nem csak emiatt.*Nyögöm édesen, majd utánad nem sokkal én is elélvezzek.* - Ahogyan te is.*Mosolygok, majd amikor mondod a zuhanyozást bólintok.* - De nagyon szeretnék, erre gondoltam elsőre is... csak azt hittem egyedül szeretnél.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:13 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, majd odamentem hozzád és felkaptalak a karomba.* - Miszter, akkor vihetem a fürdőbe? *Csókollak meg és elindultam veled. Bevittelek a fürdőszobába, majd beleraktalak a kádba. Segítettem levenni a felesleges ruháid, majd elkezdtem engedni a langyos vizet. Odakészítettem törölközőt meg minden, majd bemásztam mögéd.* - Így jó? Nem lesz meleg a víz? *Kérdezem kedvesen és közben finoman simizlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:30 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Igen igen te bolond.*Nevetek fel és a csókod viszonozom. Hagyom magam és csak mosolyogni tudok.* - Minden tökéletes komolyan elkényeztetsz ez nagyon új nekem.*Bújok hozzád és a karod simogatom.* - Nem hittem volna, hogy fogok ismét mosolyogni és jól érezni magam vagyis nagyon sok idő kell.... de miattad nem így van... és múltkori balhé után is.... amint velem voltál, olyan hamar megnyugodtam... én nagyon hálás vagyok neked és remélem megtudom hálálni egyszer.*Suttogom zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 02:27 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Pedig te olyan kis kényeztetni való vagy. *Nevettem el magam.* - Ennek örülök... örülök, hogy ennyit segíthetek neked. *Mosolyodom el és adok egy puszit a buksidra.* - Én pedig úgy érzem, hogy újra élek... nem szívesen vallom be, de... elég magányos voltam már. De te ezt elűzted. *Csókollak meg finoman.* - Teljesen magadba bolondítottál... és el fogom érni, hogy te is ezt érezd irántam... kellesz nekem Akihito... nem csak a tested... a szíved is. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:00 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Miket tudsz mondani.*Nevetek fel.* - Én is.*Mosolygok.* - Tényleg?? Pedig fel se tűnt, de örülök, hogy én is segíthetem és már nem vagy magányos.*Suttogom és a csókod viszonozom, majd ahogyan folytatod egyre vörösebb leszek és a szívem is igen csak kapál.* - Jó úton haladsz.*Mosolygok és most én csókollak meg igen csak érzékien.* - Tényleg nem érdemellek meg.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:45 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam savaidra. Azért a vörösséged nagyon édes volt, imádtam, hogy ilyen kis pirulgatós vagy.* - Akkor jó... *Kuncogtam el magam, majd viszonozom a csókod. Hasonlóan csókollak én is, igen csak elhúzva.* - Dehogynem... *Mosolyodom el és adok egy puszit a buksidra.* - Minden ki fog alakulni... *Mondom kedvesen és megfogtam a kezed, majd az ajkaimhoz emelve adtam egy csókot a kézfejedre.* - Hidd el, hogy megérdemelsz.... ahogy én is téged...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:53 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| - Igen ki.*Bólintok, azért volt bennem egy kis félelem, de leginkább magamtól félek, hogy elrontok valamit.* - Oké neked elhiszem.*Mosolyodom el édesen.* - Szóval ilyen egy normális kapcsolatba lenni?? Ahol nem a veszekedés és a sírás a legtöbb??*Kérdezlek.* - Tetszik... nagyon....*Mosolygok és megcsókollak ismét.* - Olyan jó itt.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.10.29, 02:28 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam én is.* - Hát... gondolom ilyesmi. *Kuncogtam el magam.* - Tényleg ennyire rossz volt a kapcsolatod Saturoval? *Kérdezem, de nem tolakodóan.* - Örülök, hogy tetszik... *Viszonozom csókod.* - Ennek még jobban. *Kuncogtam el magam.* - Jó lenne, ha minden regel így indulna... *Mosolyodom el és adtam egy puszit a fejedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 16:33 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| *Elsőre nem válaszolok.* - Igen szerintem is szóval intézd el és én is bevettem a kiskutya szemeimet.*Nevetek fel, majd elhallgatok picit.* - Meséltem neked, hogy előtte nem voltam senkivel. Jelentkező lett volna, de senki nem érdekelt, meg csak külsőm érdekelte őket. Meg alapból barátaim se voltak és úgy voltam vele, nekem ez jó így. Suliba jártam, tanultam és az álmomért küzdöttem, hogy modell legyek, ami ugye össze is jött. Amikor bekerültem, még többen környékeztek meg, de szintén nem érdekelt senki. Minden erőmet a munkába fektettem, persze anyukámmal tartottam a kapcsolatot, csak ő volt akkor fontos. Így teltek a hónapok és az évek és nem érdekelt mit mondtak rólam, hogy hányan utálnak és hasonlók.*Elhallgattok ismét.* - Akkor megérkezett Saturo és az egész életem felforgatta, amint belépett az irodába. Ő volt az első, aki ellent mondott itt nekem, akinek érdekelt a beszólása, ami felhúzott nem is kicsit, de még jobb akartam lenni, sokkal jobb. Minden szarnak elmondott és tudtam a fele se igaz, de jót is tett, mert nem tagadom elégé el voltam szállva magamtól, de visszavettem nem kicsit. Eleinte utáltam, de mégis megfogott és felfigyeltem rá és mire észbe kaptam volna már csak őt figyeltem, majd teljesen magába bolondított. Vicces az első nagy szerelmem, az első igazi csókom, testi kapcsolatom és szerelmi csalódásom egy férfi miatt volt.*Mosolyodom el.* - Sokat veszekedtünk, sokszor a pokolba éreztem magam, de mellette a mennyekbe is. Sok mindent megbocsátottam neki és visszafogadtam, mert kellett, akartam őt, egyszerűen nem bírtam nélküle élni, teljesen elvesztem és azt se tudtam, hogy ki vagyok. Olyan érzéseket váltott ki belőlem és olyan reakciókat, amikről magam se tudtam, hogy bennem vannak.*Remeg meg már picit.* - Egymás után történtek a dolgok, amikről te is tudsz, majd nem bírtam neki megbocsátani, de szeretem őt akkor is és mellette rájöttem, hogy jó érzés, ha vannak melletted, de egyben ijesztő is, mert sokkal sebezhetőbb, de már nem akartam egyedül lenni és sokkal nyitottabb voltam és mi lett a vége?? Ismét megbocsátottam, megígértem, hogy jó leszek, hogy mindent meg teszek érte, de ő elhagyott és ismét magamra hagyott.*Csuklik el hangom.* - Miatta veled se beszéltem, erről is lemondtam és meghúztam magamat és ez nem volt helyes, mert akik szeretünk ezt nem várjuk el tőle és ezt már tudom.*Mondom, de közben már a karod szorítom.* - Eldobott, ahogyan Rokuro is és ha te nem lennél ismét bezárkóznék és teljesen meg lennék törve...*Hátrapillantok de a szemem kicsit könnyes már.* - De így is félek... és nem azért mert nem bízom benned... félek magamtól... egy kapcsolattól és a szerelemtől...*Mondom remegve.* - Nevetséges vagyok mi??*Húzom el a szám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.11.04, 16:42 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam a kiskutya szemekre.* - Annak biztos nem fog ellenállni. *Mondom kedvesen, majd csöndesen hallgattalak. Minden fájdalmad, gondod. Nem hittem, hogy ennyire más voltál régen. Valahol hálás voltam Saturonak, hogy kihúzott a csigaházadból, de a gyűlöletem sokkal erősebb volt. Nem értettem, hogy hogyan volt képes ezt tenni veled. Veled, aki mindennél jobban szeretted őt, sőt még szereted is.* - Ők nem érdemeltek meg... *Suttogom végül és magamhoz szorítottalak. Meg akartalak védeni mindentől. Nagyon rossz volt a látni a szemeidben a könnyeket, hogy mennyire félsz.* - Semmi baj... Semmi baj tündérkém... *Húzlak magamhoz még inkább.* - Nem vagy nevetséges egyáltalán. Akihito.... annyit bántottak... pedig te nem érdemled meg. Nem baj, ha kétségeid vannak, majd én elfeledtetem veled... *Törlöm le a könnyeid és szerelmesen megcsókollak.* Veled leszek, amíg akarod...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.11.20, 15:50 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Mondom én.*Kuncogok még. Amikor magadhoz ölelsz szorosan bújok hozzád. A szavaid, mint mindig nagyon jól esnek. A csókod rögtön viszonozom és picit el is mosolyodom.* - Annyira jó, hogy vagy nekem.... miattad tudok mosolyogni és jól érezni magam.*Suttogom és most én csókollak meg igen csak hosszasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.21, 00:38 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Ennek örülök, hogy ilyen hatással vagyok rád... *Mosolyodom el és viszonozom csókod. Nagyon jól esett, amit mondtál. Egyre jobban éreztem, hogy nem hiába küzdök és talán egyszer tényleg képes leszel megnyitni nekem a szíved és megengeded nekem, hogy úgy szeresselek, ahogy megérdemled.* - Sajnálom, hogy nem találkoztam veled korábban... *Suttogom ajkaidra, majd tovább csókollak, eszembe se volt elengedni téged, mikor végre a karjaimban vagy.*
|
|
| |