Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 21:05 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Gondoltam, ha dolgozol, nem szól be. *Nevettem el magad.* - Engem nem zavar, sőt. *Mosolyodtam el.* - Szerintem amint felgyógyultál annyira, hogy dolgozhass, menned kéne. *Mondom őszintén és komolyan.* - Ha más nem, próbára. Vagyis nem tudom, van-e ilyen. *Magyarázom neked.* - Lee biztosított róla, hogy lesz munkád dögivel. *Teszem hozzá biztatásképpen.* - Gyönyörű vagy Akihito.. és nem csak a külsőd... a kisugárzásod és minden.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 22:58 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
| - Pedig de.*Vigyorok.* - Gondoltam.*Nevetek fel, majd elkomolyodva hallgatlak.* - Igen van próba..*Suttogom, majd ismét csak elpirulok.* - Köszönöm ez hidd el sokat jelent, de félek. Eddig semmi akadály nem érdekelt és mindent elértem amit akartam és féltem, de legyőztem, de ez most teljesen más félelem. Rettegek, hogy nem fogok kelleni már, hogy minden amiért eddig küzdöttem hiábavaló lesz és az álmom, hogy legnagyobb között emlegessenek és elismerjenek, nem fog megvalósulni.*Suttogom, de látszik, de látszik. hogy ez nekem tényleg mennyire fontos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 00:20 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| *Szerencsére már sokkal nyugodtabban alszok és nincsenek rémálmaim. Másnap, amikor felkelek megcsókollak rögtön és már azzal kezdem, hogy a tegnap nem ellened szólt, de szerencsére nem haragszol. Megiszom kávémat és meg is kajálunk, már jobb színben vagyok egészen addig amíg a telefont meg se kapom. Azt fel se fogom, hogy ki telefonál csak a balesetet. Telefon kiesik a kezemből és pár percig mozdulatlanul állok, majd öltözni kezdek és ezt hajtogatom, hogy ez nem lehet. Te alig tudod kiszedni belőlem a dolgokat, de végül kinyögöm és nehezen de megengedem, hogy vezess. Újságírók nincsenek hála Leenek, de az se érdekelne. Hiába nyugtatsz meg se hallom. Masatotól is csak annyit hallottam, hogy baleset onnét semmit, hiszen annyira sokkolt. Beérve rögtön megkérdezzem hol van, de már nagyon sápadt vagyok. Bevágtázok és észre se veszem Masatot csak Leet, aki még nincs magánál.* - Lee...*Esek térdre és szorongatni kezdem a kezét.* - Nem halhatsz meg.... nem megígérted, hogy nem hagysz el..... NEM HALHATSZ MEG.*Üvöltök sírva.* - Kölyök..... szétmegy a fejem.... miért üvöltözöl??*Emeli rám tekintetét.* - Lee.... *Csillannak fel a szemeim és odahajolva megölelem.* - Tőlem nem olyan könnyű szabadulni kicsim...*Mosolyog.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.01.27, 00:21 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 00:31 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| *Másnap a csókod meglep, de annál boldogabbá tett. Tudtam, hogy nem ellenem volt, de mégis jó volt, hogy így elmondtad. Nagyon jó kedvem volt nekem is, mert örültem, hogy kicsit jobban vagy. A telefonhívás viszont meglep, illetve nem az, hanem a reakciód. Egy örökké valóság volt kiszedni belőled mindent. Mire a kórházba értünk, én is sík ideg volt. Féltékenység ide vagy oda, én is megkedveltem Lee-t, ráadásul tudtam, hogyha neki is valami baja esik, akkor soha nem leszel többé önmagad, azt nem bírnád ki. Rohantam utánad be a kórterembe és fogalmam sem volt róla, ki az a férfi még bent, de nem foglalkoztam vele, csak veled meg Leevel.* - Mookyul... *Nagyon fájt így látni. Teszem a kezem finoman a hátadra és fel akarlak segíteni, nem tudtam mit mondhatnék. Mikor meghallom Lee hangját, nagyon megörültem.* - Te barom... *Mondom Leenek, de csak megkönnyebbülésből.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 00:38 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| *A kórházban türelmesen vártam. Nem mertem hozzád érni sem, de rettentően féltem. Ennyi év után viszontlátlak, erre ez történik ráadásul az én hibámból.* - Sajnálom... *Suttogtam, habár nem sok értelme volt. Mikor beront Mookyul, én rögtön elhúzódom és a háttérben maradok, szinte az ajtóig hátrálok. Nagyon sajnáltam szegényt, ahogy zokog. Mikor végre felébredtél, rólam egy szakadt le. El akartam menni, mielőtt bárkinek is leesik, hogy itt vagyok, de a lábaim nem mozdultak. Csak néztelek, ahogy magadhoz öleled őt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 00:57 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Ejnye, hát így kell beszélni egy sérülttel?*Vigyorgok és közben a kölyköt ölelem.* - Héé ne sírj már... jól vagyok csak egy kisebb sérülés.*Simogatom.* - Akkor is megijesztettél...*Morog, mire csak lágyan elmosolyodom.* - Tudom.... ne haragudj...*Ölelem még jobban magamhoz.* - Nem haragszom.*Suttogja és lassan kezd megnyugodni, én pedig észreveszlek.* - Masato... te meg mit keresel itt??*Kérdezlek és közben kezdem összerakni képet.* - Masato??*Pillant oda a kölyök.* - Az a Masato??*Kérdezi, de mire felelni tudnék, odamegy és behúzz neki egyet.* - Te görény, mi szart keresel itt??*Üvölt rá.* - Mookyul elég legyen, ne keverd magad bajba, nem ér annyit.*Közlöm ridegen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 01:16 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Én... *Nem tudtam mit mondjak, hogy mégis mit keresek még itt. Válaszolni sincs időm, mert Mookyul ki kell magából és behúz nekem egyet, amitől fájdalmasan felnyögök és nem kicsit megtántorodok. Valamiért kicsit rosszul esett, hogy engem eszedbe se jutott védeni, de hát ez így van rendjén. Azok után, amit tettem nem érdemeltem többet.* - Sajnálom... *Mondtam halkan.* - Én hívtam a mentőket. Aggódtam, ezért velük jöttem. *Törlöm meg a szám, mert egy picit felrepedt, bár nem nagyon. Nagyon szégyelltem magam és ez látszott is. Nem idevalónak éreztem magam.*
- Ilyenkor igen. *Mosolyodtam el, azért rajtam is látszott, hogy mennyire megkönnyebbültem. Finoman simogattam Mookyul hátát, ahogy öleltétek egymást. Innen nem igazán értettem semmit, hiszen én semmit sem tudtam Masatoról. NEm kicsit lepődök meg, ahogy behúztál neki, oda is léptem eléd veled szemben.* - Mookyul! Elég! Ez egy kórház! *Szólok rád én is, hiszen nem lett volna jó, ha még a sajtó később ezt is előszedné, ráadásul nagyon idegesnek tűntél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 01:28 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| - De megérdemli.*Morgok, de nem megyek neki még egyszer.* - Minek voltál ott, hogy te hívtad ki?? Persze aggódtál*Morgok és leülök Leehez.* - Komolyan, hogy történt baleset?? Semmit se értek.*Fogom fejem.*
- Vagy úgy, kösz.*Mondom.* - Akkor se üsd meg.*Mondom.* - Próbálj lehiggadni.*Kezdem el hátát simogatni.* - Te pedig lásd el magad egy nővérrel.*Jegyzem meg neked.* - Masatoval beszéltél rémlik?? Ő fotós csak álnéven van, még nekem is dicsérted és te hívtad be őt. Megmondtam, hogy munkát és a magánéletet sose szabad összekeverni, emlékszel? Most se feled. Ügyes fiú nagyon.*Mondom.* - A baleset pedig úgy, hogy egy hülye gyerek kirohant elém elrántottam kormányt neki mentem egy oszlopnak.*Mondom ami elsőre eszembe jut. Nem akartalak belekeverni meg én voltam béna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 01:41 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| - Nem fontos... *Fordítottam el a tekintetem. Tényleg rettentően szégyelltem magam és nagyon bűntudatom volt. A munkán nem kicsit lepődtem meg, nem hittem, hogy ez fogod mondani.* - Nem szükséges... megértem, ha nem veszel fel. *Mondom.* - Bár ez most nem s fontos. *Mondom, de többet nem. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék. A baleseten pedig még inkább meglepődtem. Azt hittem simán elmondod, hogy mi történt.*
- Én elhiszem neked, de kérlek... *Tényleg elhittem, hiszen ok nélkül sosem ütnél meg senkit, pláne nem egy nálad gyengébbet. Odamentem hozzád, ahogy leültél és finoman simogatom a fejed. Csöndesen hallgatok én is és nem kicsit meglepődtem, hogy mi történt.* - Idióta... *Mormogom a hülye gyerekre, mert dühös voltam. Letöröltem a maradék könnyed finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 02:02 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Aha nem érdekel, nem kell új fotós.*Morgok de, mint egy kis gyerek.* - Nem hiszek neked.*Közlöm a balesetre, téged pedig magamhoz ölellek miután letörlöd a könnyeimet, Leenek pedig kezét fogom.* - Te pedig el is húzhatsz.*Közlöm Masatoval.*
- Most nagyon gyerekes vagy.*Jegyzem meg.* - Tudom miért mondod, de ez mindkettőtök számára nagy lehetőség.*Mondom komolyan, nem érdekel mit mondtok, mert hülyék vagytok.:D* - Mi az hogy nem hiszel nekem??*Kérdezlek.* - Te nem küldheted el.*Jelentem ki.* - Na szépen beszélgessetek egymással.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 02:18 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| *Nem volt meglepő, hogy nem hitt Mookyul neked, hiszen tényleg elég egyszerű sztorivolt, de örültem, hogy nem mártottál be, mikor tényleg miattam volt.* - Hagyjd... *Mondtam kedvesen, hiszen nem akartam, hogy miattam veszekedjetek.* - Nagyon sajnálom Lee... *Mondtam halkan, hiszen tudtam, hogy te érteni fogod, miért is mondom.* - Nem éppen a legalkalmasabb időpont most bármi ilyet is megbeszélni. *Jegyzem meg, főleg miattad, hiszen tudtam, hogy nem tudsz pihenni.*
*Semmit nem értettem, hogy mi folyik itt. Nem értettem, hogy ki ez a férfi, oké már kezdett leesni, hogy valami korábbi dolog lehetett közte és Lee között. Ahogy magadhoz öleltél, elmosolyodtam kicsit és átkaroltam a vállad és finoman simogatlak. A fotóst se értettem. Ugyan nem nagyon beszélgettünk ilyesmiről, főleg nem mostanában, bár előtte se.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 02:31 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| - Nem érdekel.*Morgok.* - Nem hiszek és kész, mert ismerlek, de ezt nem itt fogjuk megbeszélni.*Mondom és hol rá vagy Masatora pillantok.* - Faszom...*Morgok.* - Tudsz mutatni képet nekem?*Kérdezem, mivel Leenek nem tudok nemet mondani egykönnyen.*
- Jól van.*Sóhajtok fel. Nem mondok neked semmit, majd a kölyökre elmosolyodom.* - Persze, hogy tud. Mutasd.*Mondom.* - Ja különben ő itt Rokuro ő is modell a cégnél, igen ígéretes, ő pedig Masato fotós, aki előtt szép jövő vár és az exem.*Mondom el, hiszen úgyis kiderülne. Ki voltam rád nem kicsit, de a munka az tényleg más.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 02:41 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| *Mikor bemutatsz, akkor kapcsolok és bólintok, de mikor odajutsz, hogy az exed, tátva marad a szám szó szerint. Erre aztán nem számítottam rá.* - Exed? *Kérdezek rá és nagyokat pislogok.* - Mindegy, majd máskor. *Gondoltam majd később rákérdezek. Közben végig simogattam Mookyult nyugtatólag, hogy valamennyire lenyugodj.*
Ahogy közlöd, hogy mutassam a képeket, pislogok egy párat, majd a táskámba nyúlok és előveszek egy másik portfóliót, hiszen egyet nálad hagytam. Odaadtam egy szó nélkül, aztán újra elléptem. Volt benne egy kép Leeről még akkorról, mikor együtt voltunk./ - Van egy másik, azt az irodádban hagytam. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 13:19 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| *Meglep, hogy így elmondod a dolgokat már most. Elveszem a képeket és tényleg látszik, hogy tehetséges vagy, amit eddig is tudtam, de mégis más így személyesen látni a képeket. Amikor Leehez érek elmosolyodom.* - Hmm ki ez a jóképű modell, szívesen dolgoznék vele.*Vigyorgok Leere, majd ismét elkomolyodom.* - Tényleg jó képek elismerem.*Pillantok Masatora, majd felállok és elindulok felé. Csak a piros szemeim árulták el, hogy előbb sírtam, de semmi más nem. Olyan voltam, mint a megszokott főnök, amit nem mostanság mutattam.* - Viszont vannak más jó fotósok is és ez a cégemnél is elmondható. Mond csak miért vegyelek fel? Mi a szándékod? Mivel tudnád előre vinni a cégemet?*Kérdezlek, de ezt mindenki mástól megkérdezném.*
- Igen az exem.*Bólintok, de többet nem mondok. A fotókat én is nézzem, amikor meglátom magam meglep, de a kölyök beszólása szerencsére jókor jön és most nem kezdek el kattogni.* - Azt meghiszem.*Vigyorgok én is, majd ahogyan folytatja igen büszke vagyok.* - Még mindig profi.*Suttogom, de Roku simán hallhatja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 22:36 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| *amit Leeről mondasz, azon kicsit elmosolyodom, hiszen így volt. Még ha az nem is egy beállított kép volt és csak sunyiban fényképeztem, még akkor is tökéletes voltál rajta.* - Köszönöm. *Mondtam a képekre. Tényleg nem éreztem úgy, hogy ez a legmegfelelőbb hely és idő erre a beszélgetésre, de nem akartam ellenkezni. A kérdéseken elgondolkoztam pár pillanatig, majd valahogy jött az egyértelmű válasz.* - Én is a legjobbtól tanultam. *Pillantottam Leere egy fél másodpercig.* - És ha jól tudom, ezt nem sokan mondhatják el magukról. *Teszem hozzá halkan. Úgy éreztem, hogy ez mind a három kérdésre válasz.*
*Én is néztem a képeket és hát tényleg jó volt mind. Lee-n én is meglepődtem, a te beszólásodon pedig elmosolyodtam kicsit. Ahogy fölálltál és látlak, halkan sóhajtok egyet. Hallottam mit mond Lee, mire én is megszólaltam halkan.* - És még mindig hihetetlenül szexi... *Suttogom én is halkan úgy, hogy csak Lee hallja. Régen idegesített, ahogy egyik pillanatról a másikra át tudsz váltani munkaüzemmódban, de most kifejezettem örültem neki. Ezt egyfajta jelnek vettem, hogy lassan, de biztosan minden visszazökken. A választ nem értettem, de ahogy Masatora néztem teljesen lejött, hogy mennyire oda van Lee-ért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 15:48 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| *A válaszon elmosolyodom.* - Nos igen ezt nem sokan mondhatják el, sőt csak mi ketten többről nem tudok.*Mondom picit Leere pillantva, majd visszanézek Masatora.* - Legyen egy próbafotózás és utána döntök. Melyik modellem szeretnéd?*Kérdezem. Igaza volt Leenek, nem szabad összekeverni a munkát és az érzelmeinkkel.*
- Igen az.*Bólintok. Kíváncsi voltam, hogy mit mondasz és igen jól esik, de ezt nem mutatom ki, sőt kiakasztó, hogy ennyire jól esik.* - Csak titeket szóval érezzétek magatokat megtisztelve.*Vigyorgok, a többit rátok hagyom csak figyelek. Furcsa volt meg kell hagyni így együtt lakni a két exemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 23:22 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Hát igen. *Mondom és visszagondolok pár pillanatig azokra a szép hónapokra, mégha néha veszekedtünk is a munka miatt. A megtisztelős szövegére Lee-nek rámosolyogtam kicsit, hiszen én tényleg sokra becsültem azt a tudást, amit kaptam. Nagyon furcsa volt, hogy Lee így "kampányol" értem, hogy felvegyél, hiszen azt hittem, hogy pont az ellenkezője lesz. A modellen elgondolkoztam és hát még ha próbafotózás is, gondoltam akkor menjünk haszonnak.* - Akihitot szeretném, ha megoldható. *Mondom komolyan.*
*Én leültem az ágy szélére, amíg meccseltetek egymással és elgondolkozva méregettem Lee-t. Kicsit közelebb hajoltam, ki akartam maradni ebből alapvetően.* - Ugye tudod, hogy nem úszod meg magyarázat nélkül? *Kérdezem kicsit pimaszul, bár igazából ha nem akartál, nem mondtál semmit. Akihito neve megütötte a fülem és hirtelen nagyon érdekelni kezdett a beszélgetés.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.29, 00:08 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok.* - Igen tudom... ilyenkor nem örülök, hogy ennyire ismer.*Mosolyodom el picit.* - Lenne egy ötletem.*Szólok közbe.* - Bocsánat csak, hogy így beleszólok. Masatpt már felvilágosítottam, hogy mi helyzet Akihitoval, de mi lenne, ha most csinálnál pár próba képet? Egyrészt látnád élésbe még ha fura is helyzet, de ugye egy jó fotós feltalálja magát és bár a fekete cicusnak elsőre biztos nem menne bele, de jót tenne neki és ha látná magát képen, hogy igen is jól nézz ki és adna neki erőt.*Mondom el az ötletem.*
*Elmosolyodom Leen, majd amikor mondja Masatot Akihitot mondanám, de Lee megelőzz.* - Ez jó ötlet, de csak akkor ha akarja vagyis ha látszik, hogy egyáltalán nincs kedve hozzá most, akkor nem erőltettem és akkor lesz kép, amikor meggyógyul.*Mondom.* - Neked megfelel?*Kérdezem Masatot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.02.01, 15:00 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| - Nem Mookyulra gondoltam, bár ez is igaz. *Mondom halkan.* - Én lettem kíváncsi. *Vallom be őszintén, hiszen úgy éreztem, hogy elég sok mindent elmondtál azért, jó persze messze nem mindent, de érdekelt, hogy miért húzott be ennek a férfinak egyet Mookyul, mikor más esetben soha nem ütne meg egy nála gyengébbet.* - De neked most inkább pihenned kéne. *Jegyzem meg azért, mielőtt megszólalsz.*
*Én csöndben hallgatom Lee ötletét és kicsit elmosolyodom, hogy mennyire törődik a fiúval. Végül is, nem véletlen szerettem beléd régen se.* - Nekem tökéletesen megfelel. *Mondom komolyan.* - Ebbe én nem szólok bele, nem ismerem őt és csak nagy vonalakba tudom, hogy mi történt vele. *Mondom kedvesen, de látszott, hogy tényleg sajnálom őt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.02, 23:48 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Ohh vagy úgy.*Mosolyodom el.* - Meglátom mit tehetek az ügy érdekében.*Mosolygok.* - Természetes csak, ha akarja.*Bólintok.* - Pihenek.*Mondom Rokuronak.* - Akkor ketten menjetek, úgyis örülni fog neked a kicsike.*Mosolyodom el.*
- Oké. Igen már rég láttam jó lesz.*Bólintok.* - Mindjárt jövünk. Te jössz vagy utána mész Akihitohoz? Biztos örülni fog neked.*Mosolygok és megcirógatom az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:15 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| *Kicsit szégyelltem magam, hogy így kíváncsiskodok, de hát mindig kíváncsi voltam. Csak bólintottam, hogy pihensz, bár nem úgy tűnt. Egyre kíváncsibb lettem, majd mikor megcirógatod az arcom, édesen elmosolyodtam.* - Majd később megpróbálok vele beszélni kettesbe. Nem biztos, hogy annyira örülni fog. *Hajtom le a fejem és beharaptam a szám.* - De menjetek, biztos örülni fog mindkettőtöknek. *Masatora nézek, majd kedvesen megszólalok.* - Mindenféleképpen mondd neki, hogy őt kérted és nem zavar az állapota, mert most nagy szüksége van rá. *Mondom komolyan.*
*Én csak sodródtam az árral, majd kicsit meglepődök, ahogy a vörös fiú megszólal.* - Rendben. *Mondok csak ennyit. Nem nagyon tudtam mi folyik itt, de kimaradtam inkább a dolgokból, amúgy sem tartozott rám. Közben a tekintetem ismét Lee-re tévedt és annyira sajnáltam, hogy miattam lett a baleset meg minden más, de a szemeimben ott csillogott az a régi vágy és szerelem, ami nem változott semmit sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:42 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| - Oké le vagyok maradva, de majd megbeszéljük.*Mondom.* - Na akkor majd jövünk.*Mondom, majd adok egy csókot.* - Te pedig pihenj és majd a dokiddal és beszélek, meg veled is.*Jegyzem meg Leenek és adok neki egy puszit.* - Gyere.*Mondom Masatonak, majd kint igen csúnyán nézzek rá.* - Ez még nem jelent semmit és véleményen se változtat, hogy egy szar alak vagy.*Vágom Masatohoz.* - Mindig is akartalak látni bár nem hittem volna, hogy így találkozunk.*Mondom, majd végigmérlek.* - Meg kell hagyni Leenek tényleg mindig jó ízlése volt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:47 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Oké főnök.*Mosolyodom el, de persze rád nem és nem érdekel, hogy nézel. Amikor kimentek csak felsóhajtok.* - Nem tudja még mi történt ugye? Bár lehetőséged se volt elmondani.*Jegyzem meg Akihitora.* - Mit akarsz tudni??*Kérdezzek rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:01 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Igen, egy kicsit. *Bólintok, hogy megbeszéljük később.* - Oké. *Csókod viszonozom, majd csak elmosolyodom rajtad meg Lee-n. Ahogy elmentek sóhajtok egy nagyot, aggódtam Akihitoért.* - Nem tud semmit. *Mondom halkan, még mindig bűntudatom volt.* - Csak amit elmondasz. *Mondom kedvesen.* - Csak elég zaklatottnak tűnsz. *Mondom őszintén.* - Vagy legalábbis olyan furcsának, főleg az, ahogy Mookyul reagált. *Mondom komolyan.* - Igazából ki ez?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:15 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| - Most megtudja.*Mondom, majd picit hallgatok.* - Mint hallottad a szeretőm volt. Nagyon szeretem őt, sőt belé voltam elsőként. Egy évig voltunk együtt velem lakott, azt hittem minden szép és jó, de elhagyott.*Mondom de láthatod, ez még mindig mennyire szarul érint és nem is tagadom.* - Mai napig nem értem, hogy miért hagyott el. Lehet rájött még se tud egy férfival együtt lenni, mert tudod előtte nem volt férfival sőt jegyben járt.*Mondom, majd ismét picit elhallgatok.* - Nagyon megviselt és igazából a kölyökkel kölcsönösen mentettük meg egymás életét.*Mosolyodom el lágyabban.* - Ezért ütötte meg, mert tudja mit tett velem.*Mondom.* - Nem nézted ki volna belőlem igaz?
|
|
| |