Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.22, 13:30 | Üzenet # 426 |
 Yaoista
| - Én is.*Mosolygok édesen.* - Ne sajnáld minden okkal történik, most jött el az idő. hogy mi ketten találkozunk, csak ne engedj el.*Suttogom az ajkaid közé és tovább csókollak és amennyire tudok szembe fordulok veled. Kezdek megnyugodni és már nem is sírok és ez is csak miattad van, rólad nem tudnám elképzelni, hogy megsiratsz, ha igen az is csak mert megnevettetsz vagy boldoggá teszel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:16 | Üzenet # 427 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| - Biztosan nem foglak. *Suttogom halkan és viszonozom a csókod. Ahogy Szembefordulsz velem, segítek, hogy teljesen oda tudj fordulni és az ölembe húzva csókolgatlak.* - Nem szeretem, ha sírsz... nem szeretlek szomorúnak látni... *Suttogom halkan, miközben a homlokom a tiédnek támasztom.* Ezért megpróbálok mindent elfeledtetni veled... hogy boldog lehess. *Csókollak meg újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:48 | Üzenet # 428 |
 Yaoista
| - Én se szeretem, és azt se akarom, hogy te az legyél és azt se, hogy miattam aggódj.*Suttogom.* - Menni fog.... én is boldoggá akarlak tenni.*Mosolygok és viszonozom a csókod, egészen addig amíg el nem fogy a levegőnk.* - Mondtam már, hogy milyen szép szemeid vannak?*Kérdezlek édesen.* - El tudok bennük veszni.*Kuncogok, már jobban vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 00:41 | Üzenet # 429 |
 Yaoista
| - Akkor is aggódnék, ha minden rendben lenne. *Mosolyodom el.* - Akkor jó... *Imádtam az ajkaid és téged magad.* - Hmm... valami hasonlót már mondtál... *Az elveszésen, viszont elnevettem magam.* - Ezt viszont még nem... de ezt én is elmondhatom. Annyira gyönyörűek... Mint te magad. *Csókollak meg újra és újra.* - El fogok késni... *Ezt nem megjegyeztem, hanem tényként közöltem, ugyanis eszem ágába nem volt kimászni a kádból.* - De nem érdekel... végülis... *Csókolgatlak végig.* - Pácienssel vagyok... *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 01:40 | Üzenet # 430 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Fogom is még.*Kuncogok.* - Ehhh ez nem ér, így mindig te nyersz.*Kuncogok zavartan a bókolásra.* - Akkor menjél.*Mondom, de persze minden csókod viszonozom.* - Most, hogy mondod ez így van és ezzel a pácienssel nagyon nagyon nagyon sokat kell amúgy foglalkozni.*Vigyorgok és én is folyton csókolgatlak.* - Erről papírom is van.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:06 | Üzenet # 431 |
 Yaoista
| - Sajnálom, majd egyszer te fogsz. *Nevettem el magam.* - Na látod... *Mosolyogtam, majd elröhögtem magam.* - Milyen igaz,... akkor még kicsit maradhatok... *Mosolyodom el, majd elég nagy hévvel lekaplak. Alig bírtam visszafogni magam, hogy ne essek neked minden percben.* - Folyton kívánlak... *Nyalok végig ajkaidon.* - Hamarosan... szeretkezhetünk tényleg... *Suttogom a füledbe.* - Hosszan és gyengéden foglak szeretni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:39 | Üzenet # 432 |
 Yaoista
| - Gyúrok rá.*Kuncogok.* - Plusz utána és még egy picit.*Mosolygok a csókod vagyis hév meglep, de viszonozom rögtön, de igen csak beleszédülök, főleg ahogyan folytatod és igen csak vörös leszek.* - Ahh Dim ne mondj ilyeneket.*Remegek meg a kezeid között és igen csak kezdtél felizgatni.* - Megőrjítesz.*Pillantok rád, de most semmi szomorúság nincs a szemembe, inkább vágy ami neked szól.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:19 | Üzenet # 433 |
 Yaoista
| - Hajrá tündérkém. *Nevettem el magam rajtad. * - Sajnálom... *Suttogom ajkaidra. Szemeid teljesen elvarázsolnak és örültem, hogy nem látom a szomorúságot végre. Annyira boldog voltam veled.* - Szeretlek... *Suttogom a füledbe és szorosan magamhoz ölellek. Finoman simogatom a hátad.* - Lehet kiveszek egy szabadnapot... *Mondom halkan.* - Örülnél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:32 | Üzenet # 434 |
 Yaoista
| - Meglátod majd, igen csak nagy bennem a versenyszellem.*Vigyorgok.* - Ne sajnáld.*Mosolygok, majd ahogyan mondod, hogy szeretsz az nagyon jó érzéssel tölt el és csak hozzád bújok egészen az ötletedig.* - Ez most komoly?? Szabadnap?? Akkor nekem sincs semmi?? Csak te és én?? Egy teljes nap??*Kérdezi csillogó szemekkel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 02:47 | Üzenet # 435 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam. *Mosolyodtam el. Mikor csak bújsz, hát igen csak élveztem, majd a reakciódon elkuncogtam magam.* - Mivel ma csak velem lenne tornád így nem lenne... és igen... *Mosolyodom el.* - Egy teljes napig csak te és én... se torna, se vizsgálatok, se semmi... *Cirógatom meg a pofid, majd megcsókollak hosszan.* - Hogy tetszik? *Kérdezem kíváncsian, bár szinte biztos voltam a válaszodban, hogy oda-vissza leszel.* - Te is feltudnál töltődni egy kicsit és én is...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 14:43 | Üzenet # 436 |
 Yaoista
| - Folytasd..*Vigyorgok egyre jobban és a csókod viszonozom, majd amikor kérdezed, hogy tetszik én csókollak meg.* - Imádom... imádom menj és kérdezd meg meg hogy lakhatok e itt, mert az nagyon jót tesz nekem ugye bár... meg úgyis tud rólunk.*Pörgök fel.* - Na menj menj menj.*Pattogok. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:14 | Üzenet # 437 |
 Yaoista
| - Oké. *Nevettem el magam rajtad.* - Nyugi tündérkém... *Csókollak meg hirtelen, így tartva csendben.* - Minden megkérdezek, ne aggódj... de még élvezném a helyzetet. *Vigyorogtam és megmarkoltam a feneked.* - Nagyon remélem, hogy megengedi... *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak.* - Bár azt hiszem, majd le kell tennünk a nagy esküt, hogy jók leszünk... *Kuncogtam el magam és a nyakadba csókoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:25 | Üzenet # 438 |
 Yaoista
| - Bo...*Nem tudom befejezni, mert egy csókolsz ami ellen persze nincs kifogásom.* - Oké oké bocsika, nem akarok sok lenni ahh..*Nyögök fel a végére.* - Én is .*Lehelem az ajkaid közé.* - igen.... majd letesszük.... bár közbe nem ezt kéne tenned.*Kuncogok, majd én is a nyakadba csókolok és végigsimítok a felsőtesteden.* - Annyira kívánlak..*Suttogom a nyakad kezdem csókolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:45 | Üzenet # 439 |
 Yaoista
| - Nem vagy az, édes vagy. *Nevettem el magam.* - Nem csinálok én semmi különlegest... *Suttogom a füledbe, de közben kezdtem beindulni rád megint.* - Én is téged... *Simogatom a hátad és felsóhajtok, ahogy a nyakam kezded csókolgatni.* - Hmm... milyen kis szenvedélyesek vagyunk... *Suttogom, majd én is a nyakadnak esek és elkezdelek szépen kidekorálni.* - Olyan finom puha a bőröd... *Simogatlak közben folyamatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:49 | Üzenet # 440 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Persze, hogy nem.*Vigyorgok.* - Helyes.*Kuncogok.* - Igen azok... te hozod ki belőlem.*Sóhajtok fel és oldalra döntöm fejem, hagyom hogy te irányítsál.* - Köszönöm..*Nyögöm én is simogatni kezdelek, míg nem a farkadra simítok.* - Játszunk.*Nyögöm és megcsókollak vadul, tényleg nagy hatással vagy rám és már keményedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 17:09 | Üzenet # 441 |
 Yaoista
| - Hmm.. Örülök, ha én hozhatom ki belőled. *Kuncogtam el magam. Mikor megérzem a kezed a farkamon, felsóhajtok, mert már félig kemény voltam. Simogatásodra viszont lassan megkeményedtem kezedbe.* - Akkor játszunk... *Csókollak én is hasonló szenvedéllyel. Közénk simítva én is elkezdem simogatni a farkad lassú, finom mozdulatokkal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 14:54 | Üzenet # 442 |
 Yaoista
| - Én is.*Mosolyodom el és örülök, hogy már te is kemény vagy.* - Igen.*Vigyorgok az ajkaid közé, majd ahogyan te is simogatni kezdesz felnyögök.* - Ahhh Dim...*Nyögöm édesen az ajkaid közé és szabad kezemmel végigkarmolok a hátadon.* - Nem megyünk ki?? Kényelmesebb..*Nyögdécselek, azért így sérülten nem legjobb így.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:08 | Üzenet # 443 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam nyögésedre, mert hát imádtam a hangod, majd a hátara én is nyögök egyet.* - De... *Kicsit letollak magamról, majd felállok és kimászok a kádból, majd kiveszlek téged is. Ahogy a karjaimban vagy, rögtön csókolni kezdelek újra. Kivittelek a hálóba, majd lefektettelek és föléd mászva tovább csókoltalak. Elkezdtem a mellkasod, hasad csókolgatni, majd elérve farkad szenvedélyesen szopni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:18 | Üzenet # 444 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és mikor viszel be én is végigcsókollak.* - Ahh ígérem.... hamar rendbe jövök... és akkor nem lesz velem gond..*Nyögöm édesen főleg, ahogyan a farkamat kezded szopni. Tudom jól, hogy hülyeség, de úgy vagyok vele, hogy tisztára gáz, hogy alig tudok magamtól mozogni és ez nem igazán vagyok így erotikus és vonzó.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 23:25 | Üzenet # 445 |
 Yaoista
| - Ugyan, most sincs veled gond. *Mondom komolyan és tovább kényeztetlek. Miután nagy nehéz elszakadtunk egymást, meglátogattam a főnököm. Kikértem a szabadnapom és megpróbálkoztam ezzel az odaköltözés dologgal. Elég sokáig gondolkozott rajta, de ő is úgy látta, hogy sokkal jobban fejlődsz, ha többet vagy velem és hát tekintettel volt a kapcsolatunk milyenségére is. Nagyon megörültem és megígértem, hogy még meghálálom a dolgokat. Egész nap veled voltam, felcuccoltalak hozzám. Minden remekül ment, annyira jó volt veled lenni. Este, mikor már az ágyban voltunk, csak boldogan mosolyogva néztelek.* - Boldog vagyok tündérkém, remélem tudod... *Cirógatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:55 | Üzenet # 446 |
 Yaoista
| - Te mindig ezt mondod.*Mosolyodom el. Az egész nap annyira isteni volt. Jó volt, hogy csak veled voltam és az, hogy még veled is lakhatok fokozta a jó kedvemet.* - Én is.... nem is tudom mikor éreztem magam ennyire jól. Olyan jó veled édesem.*Mosolyodom el és megcsókollak.* - Csodás volt ez a mai nap... nagyon köszönöm.*Bújok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 15:56 | Üzenet # 447 |
 Yaoista
| - Akkor éppen ideje lenne elhinned, nem gondolod? *Mosolyodom el kedvesen. Nagyon örültem, hogy ennyire élvezted a napot és kicsit elengedted magadat.* - Örülök... *Mosolyodom el.* - Veled is tündérkém... *Cirógatlak és viszonozom a csókod.* - Nincs mit megköszönnöd... én is nagyon élveztem... rég volt szabadnapom. *Ahogy jobba bújsz, úgy fordultam, hogy teljesen hozzám tudj simulni.* - Jó érzés, hogy itt vagy... nem aggódok annyira miattad.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.12.11, 15:13 | Üzenet # 448 |
 Yaoista
| - Talán.*Kuncogok.* - Akkor, majd velem többször jössz.*Mosolyodom el.* - Nem is kell mostantól, mert majdnem mindig együtt leszünk.*Mondom édesen.* - Majd, amikor visszamegyek modellkedni és ráérsz ugye megnézel? Nagyon szeretném, ha eljönnél.*Mondom kissé zavarba, ilyenre még senkit nem kértem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:45 | Üzenet # 449 |
 Yaoista
| - Valószínű. *Mosolyodom el* - Igen, ez természetes. *Kuncogtam el magam.* - Hmm... téged bámulhatlak órákon keresztül úgy, hogy még be se szólhatnál érte? Hogy hagyhatnék ki ilyen lehetőséget? *Nevettem el magam. Láttam a zavarod és hát oda voltam érted. Hosszan megcsókoltalak.* - Egyébként mikor visszamentél dolgozni, még utána is járnod kell egy darabig tornára, hogy szinten tényleg rendesen megerősödjön a lábad. *Magyarázom, nem akartam, hogy azt hidd vége lesz rögtön puffra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:59 | Üzenet # 450 |
 Yaoista
| - Miből gondolod, hogy nem fogok beszólni?*Kérdezlek vigyorogva, de el is pirulok.* - Komolyan, hogy tényleg folyton elpirulok.*Sóhajtok fel, de mosolygok. A csókod viszonozom.* - Igen tudom, de ettől nem kell félned, mert még nem akarok visszamenni.*Mondom komolyabban.* - Nem akarom oda betenni a lábamat egy darabig.*Suttogom. Ez Saturo miatt is volt, meg féltem, hogy senkinek nem fogok kelleni és csak kinevetnek. Az önbizalmam igen csak eltűnt.*
|
|
| |