2025.07.21, Hétfő, 19:20
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:19 | Üzenet # 476
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
*Nem volt meglepő, hogy nem foglalkoztál velem, így másfele is figyeltem. Egy szó nélkül követlek és kint nem tudtam a szemedbe nézni a szavadra.* - Tudom. *Mondom, hiszen nem számított te mit gondolsz rólam, illetve számított munkaszempontból.* - Nem hittem, hogy még valaha találkozok Lee-vel. *Nézek kicsit magam elé, majd megjegyzésedre nem tudtam mit reagálni.* - Nem az számított soha, hogy hogyan néztem k. *Mondom magam elé, hiszen tudtam, hogy Lee nem a külsőmért szeretett.* - De ez már nem számít.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:36 | Üzenet # 477
Yaoista
- Nem lesz boldog azt hiszem. *Mondom kicsit idegesen. Csöndesen hallgattalak és valahogy már nekem sem volt olyan szimpatikus. Azt láttam rajtad, hogy tényleg nagyon szeretted.* - Nem mondott semmit? *Nézek döbbenten. Kicsit elhallgattam, majd odahajoltam és átöleltelek.* - Nagyon sajnálom... *Mondom kedvesen.* - Köszönöm, hogy elmondtad. *Még egy puszit is adtam, majd elengedtelek.* - Szereted még? *Kérdezem meg.* - Ő láthatóan oda van érted...

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:51 | Üzenet # 478
Yaoista
- Szerintem ő se. - * Jegyzem meg.* - Igaz, de csak a külsőd szép a többi nem.*Mondom ridegen.* - Különben meg látom, hogy nézel rá, de elárulom, hogy semmi esélyed nincsen nála szóval csak ne is álmodozz róla és kelleténél többet ne legyél a közelébe, mert már így is elég sokat szenvedett miattad, szóval ha végeztünk el is húzhatsz.*Morgok.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 02:02 | Üzenet # 479
Yaoista
- Szerintem se.*Bólintok.* - Egy mondatot igen, de azt csak én értem.*Jegyzem meg. Amikor megölelsz furcsa, hogy te vigasztalsz engem.* - Nem kell, hiszen nem csináltál semmit.*Mosolygok, olyan kis édes voltál.* - Addig nyaggattál volna, amíg el nem mondom.*Vigyorgok, persze csak viccből.* - Vicces ez fordított helyzet.*Mosolygok, de el is komolyodom.* - Akkor nem hagyott volna el.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Igen szeretem, de ez nem jelent semmit. Sose fogom elfelejteni a szép pillanatokat, de az utána lévő időket se. Könyörögtem, hogy ne hagyjon el, még sírtam is.*Mesélem el, bár magam se értem miért.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 02:04 | Üzenet # 480
Yaoista
*Ahogy folytatod, az nem segített a helyzeten, de nem is reagáltam rá inkább.* - Tudom jól, hogy nincs. Tisztában vagyok a helyzettel és azzal is, hogy valószínűleg gyűlöl és megvet, amiben igaza is lenne. *Mondtam halkan.* - Nagyon rosszul volt..? *Kérdezek rá, nem is tudom megmagyarázni, hogy miért.* - Soha nem akartam bántani őt. Nagyon szeretem őt... Ha azt akarod, hogy ne találkozzak vele, ne vegyél fel. Mondtam neki, hogyha nem akarja, hogy idejöjjek, akkor egy szavába kerül és eltűnök. *Mondom komolyan, de nem nézek rád. Nagyon nehéz volt szembesülni azzal, hogy kit és mit veszítettem el. Eddig legalább győzködhettem maga arról, hogy úgy is rossz lenne az egész, de már ezt sem tehetem.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 02:15 | Üzenet # 481
Yaoista
- Megérdemled.*Mondom.*  - Szerinted mégis hogy volt??*Kérdezem gúnyosan.* - Akkor miért hagytad volna el őt, aki mindent megtett érted?*Kérdezzem egyre idegesebben.* - Nem keverem össze munkát az érzéseimmel. Igaza van Leenek. Jó fotós vagy és Lee mellett tanultál, ami tényleg nagy szó. Úgy gondolom kölcsönösen jó hatással lennék egymásra.*Mondom komolyan, de attól még kiérződik a gyűlölet a hangomból.* - Viszont, ha még egyszer bántani mered és fájdalmat okozol neki, azt nagyon megfogod bánni, ebben biztos lehetsz. Világos voltam??*Nézzek rád fenyegetően.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.02.03, 13:18

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 02:32 | Üzenet # 482
Yaoista
- Ezt is tudom. *Simítom hátra a hajam. Csak lehajtottam a fejem a kérdésedre, hiszen pokolian lehettél, akárcsak én.* - Ezt nem értheted. *Ennyit mondok csak, nem akartam elmondani, hogy mi történt akkor. A munkára bólintottam, bár éreztem, hogy így is nem kívánatos vagyok.* - Erre nem fog sor kerülni. *Mondom és bár nem ijesztett meg a fenyegetésed, nem akartam Lee-t többet bántani.* - Többé semmi nem lesz olyan, mint volt. Nem számít én mit érzek, vagy mi miért volt. Sosem fog megbocsájtani nekem. Túl sok idő telt már el bármihez is. *Mondom halkan.* - Ezért esély sincs rá, hogy bántanám. *Hiszen, ha nincs köztünk semmit, akkor bántani se tudom, amit egyébként sem akartam.*

- Persze, hogy addig, mit vártál? *Kuncogtam el magam.* - Néha ilyen is kell. *Mondom kedvesen.* - Én is magára hagytam Mookyult, pedig egy kicsivel sem szerettem kevésbé, mint most. *Mondom komolyan.* - Habár beismerem, hogy az tényleg oltár nagy hülyeség volt. *Amiatt még mindig rettentően szégyelltem magam. Nagyon megleptek a szavaid, de kedvesen rád mosolyogtam.* - Azóta nem is találkoztál vele, csak most? *Kérdezem még.* - Talán így volt kitalálva..

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 13:18 | Üzenet # 483
Yaoista
- Elég annyit tudnom, hogy mit tettél vele.*Mondom, majd ahogyan folytatod, csak unottan hallgatlak.* - Ezeket mind magadnak köszönheted, nem tudlak sajnálni.*Közlöm ridegen.* - Ezeket eltekintve a munkába még jól kitudunk jönni.*Mondom.* - Elszívok egy cigit menjünk ki.*Indulok ki, nem érdekelve, hogy te akarsz jönni vagy sem.* - Nos miért pont nálam akarsz dolgozni?*Kérdezlek és rágyújtok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.02.03, 13:47

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 14:01 | Üzenet # 484
Yaoista
- Pont ezt.*Nevetek fel.* - Igen de csak néha.*Mosolygok.*  Azért a kölyökkel teljesen más volt.*Jegyzem meg, de azért látszik, hogy még mindig pipa vagyok miatta.* - Nem, csak követem a munkásságát, meg igazából kicsit segítettem a háttérből.*Jegyzem meg.* - Nem tudom Rokuro.... túlságosan felkavart, ami nem jó. Próbáltam rideg lenni és közömbös vele, de nem ment. Egyszerűen előtte az érzéseimet, nem tudom irányítani. A baleset is, azért volt, mert megláttam és ráfigyeltem. Figyelmetlen vagyok, pedig ez nem rám vall és ez bosszantó.*Húzom fel magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 14:37 | Üzenet # 485
Yaoista
- Nem kértem senki sajnálatát és tudom, hogy minden az én hibám. *Mondom szomorúan, majd vettem egy mély levegőt. Bólintottam, hogy jól kijöhetünk, majd mentem utánad, mert észleltem, hogy nem az ellenkezés pillanata ez most. Kérdésed meglep, de végülis jogos volt.* - Beadtam több helyre a jelentkezésem, de őszintén szólva, a te céged volt már elsőre a legszimpatikusabb. Valahogy nem olyan erőltetett a légkör. Nem igazán tudom megmagyarázni. *Gondolkozom el, hogy ezt mégis hogy tudnám elmondani neked.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 14:43 | Üzenet # 486
Yaoista
- Persze, hogy tiéd.*Morgok, majd kint figyelmesen hallgatlak.* - Nos igen tényleg nem az.*Mondom.* - Semmi köze ennek Leehez? Gondolom azzal tisztában voltál, hogy közöm van hozzá, mert a sajtó tele volt képeinkkel, persze a tényleges dolgokat nem tudták, hogy mi is volt köztünk.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 14:44 | Üzenet # 487
Yaoista
- Más volt, de a lényegen nem változtat. *Mondom halkan, de rajtam is látszódik, hogy amiatt még mindig gyötröm magam nem is kicsit. Csöndben hallgattalak és kicsit elmosolyodtam, de olyan morcin.* - Azért lehetőleg ne tekeredj fel egy oszlopra. Nagyon megijesztetted Mookyult, bár gondolom erre rájöttél. Na meg engem is. *Mondom őszintén.* - Egyébként én emiatt nem aggódnék, hogy felkavart. Szereted és bántott, talán ez a normális, emberi reakció, bár tudom, hogy ez téged meglep. *Piszkálódok kicsit, de kedvesen és mosolyogtam is.* - Soha nem gondoltál rá, hogy újra vele legyél?

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 15:15 | Üzenet # 488
Yaoista
*Bólintok.* - Vigyázni fogok és nem akartam, ahogyan te se. Szegény kicsikém, nem akartam megsiratni és megijeszteni.*Suttogom bűnbánóan.* -  Nem lepett meg, nem vagyok szívtelen.*Mondom komolyan, még ha te csak piszkálódtál, nekem ehhez most nem volt erőm se kedvem.* - Sokáig igen de nem jött vissza, nem vette fel a telefont nekem és feladtam és elzártam mélyen magamba ezt a kapcsolatot.*Mondom.* - Erre ismét megjelent és erre nem voltam felkészülve.*Suttogom.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2014.02.05, 17:46

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 15:39 | Üzenet # 489
Yaoista
- Semmi. *Mondom őszintén.* - Azt tudtam, hogy van közöd hozzá, de úgy tudtam Olaszországban van, egészen máig. Elég nagy meglepetés volt vele szembe találni magam. *Neme is elég megrázó volt. El is hallgattam és még ha tudtam, hogy mindennek vége, valahol nagyon mélyen mégis volt bennem egy pici remény, ami csak fájdalmat okozott.* - Ha tudom, hogy még mindig kapcsolatban vagytok és hazajön, nem adom be a jelentkezésem... alapból nem is lett volna bátorságom elé kerülni és tudtam jól, hogy nem akarna többé látni. *Hiszen láttam, hogy hogyan reagált arra a modellre, aki csak a pénzéért volt vele és én annál csak rosszabbat tettem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 15:59 | Üzenet # 490
Yaoista
- A lényeg, hogy nincs nagyobb baj. *Sóhajtok egy nagyot.* - Alig tudtam belőle kiszedni, hogy mi történt. *Mondom halkan.* - Tudom. Sőt, nagyobb szíved van, mint gondoltam. *Mondom kedvesen.* - Innen kicsit úgy tűnik, hogy talán még Mookyulnál is jobban szeretted egy icipicit. *Gondolkozom el, de ezt nem rosszból mondom.* - Szerintem nincs félnivalód, Mookyul foggal-körömmel véd téged mindenkitől, aki csak bántana. Majd ő vigyáz rád egy kicsit. * Simogatom meg a kezed, láttam rajtad, hogy nagyon nem vagy jól.* - Ha tudok, én is segítek szívesen.

MioDátum: Szerda, 2014.02.05, 17:51 | Üzenet # 491
Yaoista
- Kemény fából faragtak.*Mosolyodom el.* - Nem csodálom főleg, hogy autóbaleset történt...*Sóhajtok fel. Nem érdekelt mi van velem, de az, hogy így megijesztettem a kölyköt az igen.* - Na ugye, csak jól tudom titkolni.*Mosolyodom el.* - Ez nem ilyen egyszerű és erre felelni se tudok. Teljesen más volt a kapcsolatom velük és ugye alapból kölyökkel nehéz pontosan megfogalmazni, hogy mi is volt velünk.*Mondom, majd megrázom a fejemet.* - Mindegy is.*Suttogom.* - Az biztos, kis harcias cicus.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Szorítom meg a kezed.* - Nem tudom mi lesz, de ez most nem hiányzott..*Suttogom és látszik azért nem vagyok annyira jól és nehezebben veszem a levegőt.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2014.02.07, 13:14

MioDátum: Szerda, 2014.02.05, 17:54 | Üzenet # 492
Yaoista
*Némán végighallgatlak és látom, hogy az igazat mondod.* - Értem.*Bólintok.* - Erre mondják, hogy kicsi a világ nem de?*Kérdezem, de szinte magamtól. Leülök a padra és az egyik kezemmel megtámasztom a fejem és így cigizek tovább. Még mindig azért a baleset hatása alatt voltam.* - Olvastad a cikkeket rólam??*Kérdezem, de magam se tudtam, hogy miért.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.02.06, 23:11 | Üzenet # 493
Yaoista
*Látszott rajtam, hogy szégyellem is magam, nem is kicsit és persze az is, hogy nagyon szeretem Leet.* - De... *Mondom halkan. Én is elhallgattam és elbámultam kicsit. A szakításunkra gondoltam, a mostani balesetre, hogy gyakorlatilag mást se teszem, csak bántom. Kérdésed zökkentett ki.* - Azt a marhaságot? Csak futólag. Nem nagyon mélyedtem bele, nem pazarlom az időm hazugságokra. *Természetesen a szex és a többire gondoltam, a családodnál biztos voltam, hogy vannak benne igazságok, mármint hogy már sajnos meghaltak, de ezt nem akartam hozzátenni.* - Az csak egy ostoba pletykalap ostoba hírverése, hogy növelje a példányszámot. *Legalábbis nekem ez volt az álláspontom. Megint elhallgattam kicsit, majd rád pillantottam.* - Ne vegyél fel... *Szólalok meg szinte suttogva.* - Nem lesz boldog, ha látnia kell vagy találkoznia velem. Nem akarok az útjában lenni... *Remegett a kezem és a hangom is nem kicsit.* - Mindig szembesülne vele, hogy mi történt... nem akarom még rosszabbá tenni... *Pedig azért erősen lerítt rólam, hogy én tényleg nagyon örültem, hogy láthattam és valóban szükségem lett volna a munkára is, ráadásul veled nagyon szívesen dolgoznék.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.02.06, 23:21 | Üzenet # 494
Yaoista
- De akkor sem vagy páncélból. *Morgom, de nem rosszból, csak tényleg megijedtem én is és nem csak Mookyul miatt.* - Igen... *Mondom én is halkan.* - Az biztos. *Mosolyodom el én is kicsit.* - Nem is vártam, hogy felelj, ez csak felszínes megállapítás volt. *Tényleg nem vártam, hogy bármit is mondj, hogy fú igen, ő volt a mindenem.* - Az én kis párducom. *Mosolyodom el.* - Ez a minimum. *Szorítom vissza finoman én is a kezed.* - Ebben biztos voltam. *Sóhajtok egy nagyot. Látom, hogy nem vagy a legjobban.* - Kérsz inni vagy valami? Mikor engednek ki?

MioDátum: Péntek, 2014.02.07, 13:19 | Üzenet # 495
Yaoista
- Nos ez igaz.*Bólintok.* - Értem.*Mondom.* - Semmit, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Nem tudom, remélem nem sokáig. Nem vagyok az a fajta, aki sokáig pihenni tud.*Nevetek fel picit.* - Különben meg most főleg nincs itt az ideje a kidőlésnek. Ott a cég, a kölyök és minden más. Nagyon hamar rendbe kell jönnöm.*Mondom komolyabban.*

MioDátum: Péntek, 2014.02.07, 13:34 | Üzenet # 496
Yaoista
- Azt.*Bólintok, majd ahogyan kifejted a dolgokat jól esik. Oké megmondtátok, hogy sokan nem fogják elhinni de kellett megerősítés, még ha téged nem is bírlak.* - Kösz.*Mosolyodom el picit, viszont ahogyan folytatod az teljesen meglep.* - Amikor visszamegyek céghez Lee nem lesz ott vagyis befog persze jönni, de nem állandóan. Komolyan ő segít neked, hogy nézzelek meg és erre visszakozol most? Inkább te nem tudod kezelni a helyzetet nem de?? Te nem tudod elviselni, hogy látod és eszedbe jut, hogy mit tettél vele.*Mondom, majd elszívom cigit és elnyomva odasétálok eléd.* - Miért hagytad el?? Miért hagytad el őt, aki mindent megtett érted?? Miért vagy ennyire ki most is?? Miért tűnik úgy, hogy szereted?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.02.07, 14:24 | Üzenet # 497
Yaoista
- Nem akarom zavarni... *Mondom halkan, a folytatásra csak szomorúan elmosolyodom.* - Minden egyes reggel szembesülök vele, hogy mit tettem. *Mondom halkan, de nem néztem rád. Mikor odasétálsz elém, rád nézek és elsőre nem nagyon akartam semmit mondani. Nem változtat a dolgokon. Elhagytam, már mindegy miért és nem lehet visszacsinálni.* - Nehéz látni úgy, hogy tudom soha nem fog megbocsátani, másrészről mégis ad egy kis reményt. Hiába tudja az eszem, hogy felesleges bármiben is reménykedni, a szívem kicsit mégis azt teszi. *Most én ültem le, nem volt bennem semmi erő.* - Azért tűnik úgy, hogy szeretem, mert így van. Nem azért hagytam el, mert nem szerettem már... *Nagyon elhallgattam, majd sóhajtottam egyet.* - A szüleim... nem egyszerű emberek. Irányították az egész életem, amivel addig nincs is gond, ami az ember azt teszi, amit ők akarnak. De én mást szerettem volna. Mikor összejöttem Lee-vel, kitagadtak. Én... néha beszéltem velük később, legalábbis próbáltam, de erről Lee nem tudott... Tudtam mi a véleménye, de nekem akkor is a szüleim,  gondoltam én akkor. Egyszer felhívott anyám, hogy apa kórházban van a stressz miatt, amit én okozok ezzel az egésszel és az én hibám. Én pedig elhittem minden egyes szavát. Nem mondtam el Lee-nek, mert tudtam jól, hogy hülyeségnek tartaná meg zsarolásnak. Nem volt túl jó véleménnyel a szüleimről, gondolom most még inkább nem lenne. *Mesélem el a történteket.* - Nagyon sokat gondolkoztam, hogy mit tegyek... végül elhagytam. *Mondom halkan.* - Utána tettem, amit akarnak, nehogy bajuk essen. Öt évvel később a nejem teherbe esett. Hosszú történet, a lényege az, hogy miután megszületett a kisfiam, elhagyott. Fél évvel később bepereltek a szüleim, hogy ők akarják a kizárólagos jogot a pici felett. Ekkor tudtam meg, hogy hazudtak nekem. *Gúnyos és szomorú mosoly jelent meg az arcomon.* - Minden egy rohadt hazugság volt... *Remegek meg, majd veszek egy nagy levegőt, hogy lehiggadjak.* - Lee erről semmit sem tud. Ne is mond el neki, kérlek. Csak felszakítaná a régi sebeket, amire semmi szükség...

szela00Dátum: Péntek, 2014.02.07, 14:32 | Üzenet # 498
Yaoista
- Ha mégis kéne, csak szólj. *Mosolygok vissza.* - Pontosan mid is van megsérülve? Orvossal még nem beszéltünk. *Magyarázom meg a kérdésem.* - Most kénytelen leszel, vagy Mookyul oda fog kötözni az ágyhoz. *Kuncogtam el magam.* - Most az első az, hogy felépülj és meggyógyulj. Azzal nem segítesz, ha kidőlsz, mert rosszul vagy. *Mondom komolyan.* - Én elhiszem, hogy kemény fából faragtak, de ha másért nem, Mookyul kedvéért tényleg pihend ki magad. Egyébként ma már egész jól volt.

MioDátum: Kedd, 2014.02.11, 15:44 | Üzenet # 499
Yaoista
- Oké, aranyos vagy tényleg.*Mosolygok.* - Pár bordám megrepedt, enyhe agyrázkódás és kisebb zúzódások. Szerencsésen megúsztam azért. Igazából csak nehezen veszem a levegőt az a szar.*Sóhajtok fel, majd a folytatásra elmosolyodom.* - Az biztos.*Nevetek fel és kivételesen most nem teszek hozzá semmi perverz megjegyzést.* - Ez igaz, majd igyekszem, azért pihenni a kölyök miatt, na meg ha nem teszem akkor tényleg kidőlök az meg nem kéne.*Mondom komolyan.* - Ennek örülök az a legfontosabb, hogy rendbe jöjjön.*Suttogom.*

MioDátum: Szerda, 2014.02.12, 23:23 | Üzenet # 500
Yaoista
*Zavarásra nem mondok semmit és utána se és végig hallgatlak némán, de az arcomon látszódik, hogy mennyire ki vagyok rád akadva. Kellett még pár másodperc, hogy megtudjak szólalni.* - Te tényleg nagyon ostoba vagy. Komolyan az is jobb lett volna, ha azért hagyod el, mert ráuntál, mint ez az egész. Ő megbízott benned és mesélte, hogy milyen volt a családod te mégis bedőltél?? Hogy lehet valaki ennyire idióta??? Lee joggal mondta volna azokat a dolgokat. Egy év után te elhagytad őt, mert benyelted azt a baromságot.*Húzom fel magamat.* - Persze utána nem volt képed megkeresni.*Morgok.* - Majd te szépen elmondod, mert ennyit megérdemel, hogy legalább tudja, hogy miért is hagytad el. Sose érdemelted meg őt, sose!!*Vágom hozzád.* - Fogalmad sincs, hogy mennyit köszönhetsz neki.*Célzok itt arra, hogy utána is segített neked.* - Nem találkoztam még ilyen szánalmas alakkal, mint amilyen te vagy.*Mondom ridegen.*

Keresés: