Kórház
|
|
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Dimitri - Akihito
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:13 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
| - Ki, még annyit nem bírok.*Sóhajtok fel.* - Miattad van, mert túlságosan sármos, szexi, kedves és fantasztikus vagy az ágyba, már nagyon várom, hogy szeretkezzünk.*Mondom fülig pirulva, ahogyan elképzelem. * - Tudom édesem.*Mosolygok és csókod viszonozom, majd bele szédülök.* - Azt mondod? A hisztimmel?*Kuncogok, majd a nyakadra pillantok.* - Nem fognak a nyakad miatt haragudni?*Kérdezlek.* - Még valami ugye így nem fogsz Leevel randizni?*Kérdezlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.09.29, 22:14 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:45 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Azért ahogy sorolod a dolgokat, kicsit zavarba hoztál.* - Ne túlozz tündérkém. *Kuncogtam el magam és adtam egy csókot inkább.* - Nem a hisztiddel.. a kitartásoddal... bár a hiszti is közrejátszott. *Nevettem el magam, csak viccelődtem veled kicsit.* - Legfeljebb garbót veszek a kórházi ruha alá. Ne aggódj... *Mosolyodom el és odahajolva finoman megszívom nyakad, de úgy, hogy nyoma maradjon.* - Kvittek vagyunk... *Kuncogtam.* - Nem, nem fogok... Bár egy baráti ebédet valószínű megfogunk ejteni, hogy letisztázzuk, hogy meddig hajthat téged. *Mondom komolyan.* - Féltékeny vagy? *Vigyorodom el kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:51 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| - Még csak be se lendültem ezek az alap dolgok.*Kuncogok.* - Hmmm tudtam, hogy a hisztimmel hódítok.*Nevetek fel.* - Az is biztos jól fog állni.*Kuncogok, majd ahogyan megszívod a nyakam felnyögök.* - Már így is volt, de nem bánnom.*Mosolygok édesen.* - Oké oké az nem gond.*Mosolygok a kérdésedre elpirulok.* - Picit, féltékeny fajta vagyok, baj?*Kérdezlek.* - Mi titokban járunk?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:28 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| - Istenem.. nem akarom tudni mi járhat a buksidba. *Nevettem el magam.* - Igen... *Nevettem veled.* - Édes vagy tündérkém... *Mosolygok és élvezettel szívom egyébként nyakad.* - Nem baj, ez jól esett még. *Kuncogok, majd kíváncsian várom válaszod.* - Nem baj... és nem tagadom, amúgy jó pasi Lee... de nekem te kellesz tündérkém... *Csókollak meg igen nagy hévvel.* - Nem titokba, bár nyilvánosan nem nagyon kéne turbékolnunk. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:32 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| - Miért?*Kuncogok.* - Te is.*Mosolygok.* - Nekem is.*Vigyorgok.* - Szerintem is az, de nekem meg te kellesz.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Értem jobb is így.*Bólintok.* - Bár nem zavarna, ha megtudják.*Mosolygok.* - Amúgy tudod a mosolyod olyan szép, alapból, de ahogyan mosolyogtál az olyan más.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:46 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| - Hát... szerintem égnék, mint a reichstag, annyira zavarba lennék. *Mosolyodtam el.* - Ezt nagyon jó hallani. *Cirógatlak finoman.* - Engem sem zavarna, de ez mégis cak egy kórház és itt dolgozok... *Mosolyodom el.* - Valahol ez etikátlan és esetleg egyeseket zavarna.... Engem nem érdekelne. *Puszillak meg.* - Más? Miben más? *De most is úgy mosolyogtam rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.30, 00:03 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| - Tényleg? Na akkor befogom vetni.*Nevetek fel édesen, ne csak én legyek már zavarbaxd.* - Igen tudom és igazad van és gondot se akarok neked.*Motyogom.* - Abban más, hogy olyan érzelmes mosoly és a szívem sokkal hevesebben ver tőle.*Teszem a kezem a szívedre.* - Érzed?*Kérdezlek.* - Csak úgy zakatol.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.30, 00:20 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| - Ne vess be te csak semmit. *Kuncogok.* - Nem okozol gondot. *Cirógatom meg pofid. A folytatáson még jobban elmosolyodtam és tényleg éreztem, ahogy ver a szíved.* - ... és miattam... *Mondom halkan, igen csak boldogan. Kicsit fészkelődök és végiül adok egy finom puszit a mellkasodra, oda, ahol a szíved ver.* - Remélem egyszer teljesen nekem adod... Szeretlek.. *Csókollak meg újra lágyan, törődően.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.10.01, 14:25 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Ohhh de de, most meg már főleg.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Simulok a tenyeredbe.* - Igen csak miattad.*Mosolygok, főleg a puszin és elpirulok.* - Úgy lesz.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Olyan jó hallani és érezni Dim.*Mosolygok és hozzád bújva lágyan csókollak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.10.01, 15:21 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam rajtad. Minden csókod viszonozom és hasonlóan lágyan teszem.* - Téged is... Nagyon jó hozzád érni, simogatni... érezni a bőröd... *Puszillak meg.* - Olyan szép metsző szemeid vannak... *Suttogom ajkaidra, majd föléd kerülve megtámaszkodok melletted és elmélyítem csókunkat. Minden mozdulatomból érezhetted, hogy én aztán tényleg odavagyok érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.13, 20:50 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el, majd ismét csak elpirulok.* - Ezt így még senki nem mondta, de köszönöm.*Mosolygok és a csókod viszonozom igen nagy hévvel, amibe beleremegek. Magamhoz ölellek és úgy csókollak tovább.* - Senki mellett nem éreztem magam ilyen biztonságba.*Suttogom az ajkaid közé és tényleg így van, még Saturo és Rokuro mellett se.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.13, 21:56 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| - Annál jobb... *Kuncogom el magam. Éreztem, ahogy megremegsz csókomra, amitől hát kezdtem egyre jobban nyeregbe érezni magam.* - Örülök, hogy én meg tudom neked ezt adni... *Csókollak tovább.* - Én mindig vigyázni fogok rád... Barátként, szeretőként... mindenhogy... *Cirógatom a pofidat és újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.13, 22:28 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| - Én is.*Mosolyodom el.* - Igen tudom.... hiszek neked.... bízok benned nagyon is.*Suttogom az ajkaid közé, de kezdek ficeregni.* - Fel fogok ismét izgulni édesem.*Lehelem az ajkaid közé de azért tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.13, 23:04 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| - Ennyire érzékeny vagy a csókjaimra? *Kuncogok, majd homlokon csókollak.* - Jobb, ha leállok... *Mosolyodom el és finoman simizlek.* - Így is nagyon kimerítettelek és nem kéne jobban... *Puszilgatlak finoman.* - Aludjunk... holnap megdolgozlak nem kicsit. *Direkt félreérthetően mondtam, majd megcsókoltalak és magamhoz szorítottalak.* - Szép álmokat tündérkém... *Cirógatlak lágyan, majd elaludtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.14, 00:10 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Igen, de ezt tudod.*Motyogom vörösen.* - Ne nevess.*Durcizok édesen.* - Igen jobb, pedig folytatnám.*Vallom be.* - Csak kicsit, de hamarosan megfogok gyógyulni.*Mosolyodom el, majd ahogyan folytatod elvörösödöm.* - Khmm oké.*Bólintok és tudom, hogy nem arra gondolsz, de úgy hangzik és rögtön az jutott eszembexd.* - Szép álmokat.*Bújok hozzád és én is elalszom. Reggel előbb ébredek, mint te. Megcsókollak, majd felveszem az alsómat. Óvatosan kimászok és a tolószékbe ülök, majd kimegyek konyhába és csináltam reggelit szerencsére szendvicsekhez az alapanyagokat elértem, sőt még narancslevet is tudtam önteni, de kávét nem az messze volt. Tálcára pakolva visszamegyek, majd a polcra rakom és átölve ébreszteni kezdelek.* - Dim... ébredj.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.14, 00:21 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| *Nagyon jó volt veled aludni. Békésen húztam a lóbőrt, arra se ébredtem fel, hogy kimásztál mellőlünk. Mikor visszajössz, csókodra ébredek. Elmosolyodom rajtad és felülök.* - Hogyhogy már fent vagy? *Puszillak meg és megcsókollak.* - Gyönyörű vagy.... *Simogatom az arcod, akkor vettem észre a reggelit.* - Hmm... mi finomat csináltál? *Annyira édes volt ez tőled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.14, 00:30 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| - Sokat alszok mostanság.*Mosolygok.* - Köszönöm..*Pirulok el édesen.* - Csak szendvicset és narancslevet hoztam, mert sajnos kávét nem tudtam csinálni meg semmi mást se, de remélem ennek is örülsz, ígérem, amint jól leszek sokkal többel leplek meg, oké?*Kérdezlek édesen.* - Még senkinek nem csináltam reggelit.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.14, 00:42 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| - Ennek örülök... *Mondom az alvásra.* - Egyébként is ezt szoktam reggelizni. *Mosolyodom el és megpuszillak.* - Ugyan, a kávét majd megisszuk később... *Csókollak meg lágyan.* - Nekem ennyi is elég... *Cirógatom meg az arcod.* - Hát... örülök, hogy én vagyok az első. Köszönöm... *Veszem el és elkezdek hamizni.* - Egyél te is... *Mondom kedvesen.* - Megpróbálom meggyőzni az igazgatót, hogy itt alhass mindig... *mondom halkan.* - Kicsit olyan lenne, mintha együtt laknánk... *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.14, 01:02 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| - Akkor jó egyébként se vagyok konyhatündér.*Nevetek fel.* - Oké.*Mosolygok és csókod lágyan viszonozom.* - Édes vagy és ne köszönd, szívesen teszem, jó látni a mosolyodat.*Adok egy puszit.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni, de közben bújok hozzád, de ahogyan folytatod a szendvics kiesik a kezemből.* - Tényleg?? Az teljesen más lenne, mint amikor te ott vagy.... tényleg, mintha együtt laknánk...*Pirulok el.* - Nagyon örülnék neki.*Motyogom totál kész vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.14, 01:19 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| - Majd taníthatlak, ha gondolod. *Mosolyodom el.* - Te mindig megmosolyogtatsz. *Kuncogom el magam. A szendvicsen elnevettem magam, nagyon édes reakció volt.* - Akkor jó... ma megpróbálom megbeszélni vele. *Hajolok oda és megcsókollak.* - Lehet jót is tenne. *Cirógatom meg a pofid.* - Remélem meg engedni... aztán...ha kikerültél... és meggyógyultál... és még velem szeretnél lenni, én szeretnék tényleg összeköltözni veled... *Pirulok el kicsit én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.20, 19:20 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| - Az jó lenne, meg is szeretnék tanulni csak még nem volt rá nagyon alkalmam.*Mosolygok.* - Ahogyan te is engem, ami most főleg rám fér.*Simítok az arcodra.* - Oké.*Bólintok és viszonozom a csókod.* - Szerintem a legjobbat.*Kuncogok édesen, majd ahogy folytatod én rákvörös leszek.* - Komolyan gondolod?*Kérdezlek zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.20, 21:33 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| - Hát most lesz. *Kuncogom el magam. Belehajtom a fejem a tenyeredbe, ahogy rásimítasz. Annyira finom a kezed és nagyon jól esett.* - Ha nem gondolnám komolyan, nem mondanám... persze nem várom el, hogy most rögtön válaszolj, de szeretném, ha legalább elgondolkoznál rajta... *Mondom komolyan.* - Egyébként, ha sok vagyok egyszerre szólj rám... *Mosolyodom el és homlokon csókollak.* - Én tényleg komolyan gondolom veled és nem akarom elszúrni... *Mondom igen csak lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.20, 22:01 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok.* - Igen ez igaz.*Bólintok.* - Tudom jól és őszintén váratlanul ért, de jó tudni, hogy ennyire komolyan gondolod és egyáltalán nem vagyok sok... te nem.*Mosolyodom el.* - Igen tudom és nem fogod, több esélye van, hogy én szúrom el.*Suttogom.* - Na de majd minden kiderül nem igaz?*Kérdezlek mosolyogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.20, 23:14 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| - Örülök, ha nem vagyok sok neked. *Mosolyodom el.* - Azt hiszed ezek után elengedlek? *Nevettem el magam és hosszan megcsókollak.* - Igen, minden... de akkor elgondolkozol róla? *Kérdezem kedvesen.* - Ráérsz, hiszen még egy darbig maradnod kell sajnos... *Finoman elkezdem az arcod cirógatni, majd homlokon csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.10.20, 23:34 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| - Te sose.*Mosolygok.* - Hmm remélem nem.*Nevetek fel édesen és csókod hevesen viszonozom.* - Mindenképpen.*Bólintok.* - Igen tudom ne is mond de itt vagy velem és így elviselhetőbb és az órák is jók szóval nem lehet okom panaszra.*Mondom édesen, amennyire tudok bújok és úgy eszek tovább.* - Amúgy tudsz róla, hogy pucér vagy?*Kérdezlek és farkadra pillantok.*
|
|
| |