2025.07.21, Hétfő, 09:15
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Kórház
MioDátum: Péntek, 2013.08.16, 13:30 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Dimitri - Akihito

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 12:37 | Üzenet # 551
Yaoista
- Na jó elég lesz...*Rajtam el a lángoló arcomat, de egyben nagyon jól esnek a kedves szavaid.* - Mégis miben?*Kérdezlek kíváncsian, amellett, hogy édesnek tartasz.* - Szerencsére nem vagy gondban.*Kuncogok.* - Igen szerintem is..*Mosolygok és csak még jobban bújok.* - Jól hangzik..*Suttogom az ajkaid közé és egyre szenvedélyesebben csókollak. Napról napra egyre jobban kívánlak.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 14:46 | Üzenet # 552
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
- Például a tekinteted... ahogy nézni tudsz néha, hát hú... *Kuncogtam.* - Vagy a naivságod... az ártatlanságod, úgy elpirulsz egy-egy perverzebb szövegre. *Csókolok a nyakadba finoman.* - Igen, szerencse. *Vigyorgok.* - Örülök, hogy tetszik az ölelésem... *Szorosan tartalak a csókunk közben. Éreztem rajtad, hogy kívánsz és ez nagyon boldoggá tesz.* - Annyira kívánatos vagy... *Suttogom az ajkaidra.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 16:29 | Üzenet # 553
Yaoista
*Annyira jól esik, amit mondasz a zavarom persze megmarad.* - Köszönöm, jó tudni, hogy ilyenek látsz.*Mondom édesen a nyakamra pedig kicsit felsóhajtok.* - Veled kapcsolatban minden tetszik.*Ez tényleg így volt, na meg nekem nem szokásom hízelegni.* - Ahogyan te is, de folytatni kéne a pakolást...*Lehelem az ajkaid közé, de nem engedlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 17:41 | Üzenet # 554
Yaoista
- Még a rossz tulajdonságaim is? *Kérdezem kíváncsian.* - Tudom kicsim... *Simítok az arcodra és tovább csókollak, nekem se jutott eszembe, hogy elengedjelek.* - Nem akarom elválni tőled... *Csókollak meg újra.* - Imádlak... *Mosolyodom el kedvesen.* - Gyönyörű vagy... *Csókollak homlokon, majd erőt vettem magam és folytattam a pakolást.* - Nagyjából egy hét és szeretkezhetünk. *Jegyzem meg.* - Mi lenne, ha addig csak csók és semmi más? *Kérdezem vigyorogva.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 20:19 | Üzenet # 555
Yaoista
- Miért van?*Kérdezlek, mert én tényleg nem tapasztaltam.* - Én se tőled...*Suttogom az ajkaid közé és készségesen viszonozom.* - Én is téged...*Mosolygok.* - Köszönöm, te pedig egy szívtipró.*Mondom édesen.* - Milyen jó, hogy te erősebb vagy..*Vigyorgok és visszatérek a pakoláshoz a kijelentésedre meg elmosolyodom.* - Az nagyon jó...*Nagyon kívántalak.* - Tessék?*Pillantok oda.* - Az elégé nagy kínzás lenne. Miért? Én nem értem...*Motyogom letörten.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 20:33 | Üzenet # 556
Yaoista
- Hát... forrófejű vagyok és makacs... mármint nem veled. *Puszillak meg.* - Ugyan, én nem vagyok szívtipró. *Nevettem el magam.* - Nem könnyű, de úgy vagyok vele, hogyha odaértünk hozzád, majd akkor. *Kuncogtam el magam.* - Hát, arra gondoltam, hogyha egy hétig nem csinálunk mást, akkor külön jó lesz, mikor végre csinálhatjuk. *Magyarázom neked.* - De ha nem szeretnéd, akkor nem. *Magyarázom.* - Igazából nem is hiszem, hogy kibírnám. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 22:12 | Üzenet # 557
Yaoista
- Most rólam beszélsz nem?*Vigyorodom el.*  - Igazad van, mert annál is jobb és pont. Nem nyitok vitát.*Közlöm veled.* - Oké megbeszélve.*Mosolygok.* - Ohh így már értem, még azért kezdő vagyok.*Kuncogok.* - Nem is tudom van benne valami.*Gondolkodom el.* - Na látod.*Nevetek veled együtt.* - Majd meglátjuk ezt mondom, de nem ígérek semmit, mert hát imádok hozzád érni meg fordítva is...*Mondom édesen zavartan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 22:28 | Üzenet # 558
Yaoista
- Nem, nem rólad. Bár te is az vagy. *Kuncogtam el magam.* - Oké, oké. Esélyem sincs ellened. *Mosolyodom el.* - Hm, kezdőhöz képest azért jó vagy. *Nevettem el magam.* - Rendben, majd kiderül mennyire bírjuk. Szerintem semennyire. *Mosolyodom el.* - Igen, ez így van. *Annyira édes voltál.* - Azért majd ma kényeztetlek. *Ezt biztos volt, nem bírnám ki, hogy nem.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.15, 11:40 | Üzenet # 559
Yaoista
- Én tuti, hát benned kételkedem. Lehet csak azért mondod, hogy ne higgyem azt, hogy csak nekem vannak rossz tulajdonságaim.*Mondom édesen.* - Nincs hát.*Nevetek fel jóízűen.* - Köszönöm és melletted még milyen jó leszek.*Kuncogok.* - Szerintem is, de azért ezzel nincs baj, ott lenne gond, ha nem kívánnák egymást.*Jegyzem meg.* - Oké megbeszéltük. Jól kezdjük.*Nevetek fel.* - Imádlak..*Küldök egy puszit, majd folytatom a pakolást.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.15, 23:25 | Üzenet # 560
Yaoista
- Majd ha együtt lakunk, rájössz, hogy nem is olyan egyszerű velem. *Nevettem el magam.* - Megtanítalak bármire, amire csak szeretnéd. *Vigyorgok rád kajánul.* - Ebben igazad van. *Bólintok.* - Szerintem tökéletes rajt. *Veled együtt hangosan nevetek. A puszid elkapom és elmosolyodom.* - Én is téged kis tündérkém... *Én is pakolászok folyton és mikor kész vagyok, sóhajtok egy nagyot.* - A lényeg megvan, a többit majd szép folyamatosan áthordom. Még pár könyvet elrakok, ami kellhet. *Puszillak meg.* - Addig te pihentesd kicsit a lábad, látom ám, hogy remeg már. *Jegyzem meg neked.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.16, 12:58 | Üzenet # 561
Yaoista
- Tudod már kíváncsian várom..*Mosolyodom el.* - Oké benne vagyok..*Motyogom, de látszódik rajtam, hogy nagyon akarom és kíváncsi vagyok, de egyben zavarban is.* - Ugye ugye?*Kuncogok.* - Ennél jobb nem is lehetne.*Nevetek. Tetszik, ahogyan elkapod a puszit és persze, hogy te is imádsz.* - Oké, de ha kell még segítek.*Mondom.* - Jó jó igazad van, látod mi is lenne velem nélküled.*Csókollak meg és leülök.* - Elfáradtam, de egyre jobban bírom ugye?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 23:40 | Üzenet # 562
Yaoista
*Nagyon édes voltál, olyan kis ártatlanka. Tényleg teljesen beléd habarodtam.* - Tudom tündérkém. *Mosolyodom el.* - Agyon hajtanád magad és csak adnád a heteket a gyógyulásodhoz. *Kuncogtam el magam.* - Igen, nagyon sokat erősödtél. Innen már gyaloggalopp lesz az egész. *Ezt komolyan is gondoltam. Ha idáig eljutottál, akkor már csak türelem kérdése az egész. De én rád szólok úgy is, ha túlhajtod magad. Elmentem elintézni a papírokat, majd visszajöttem hozzád.* - Pihentél? *Adok egy puszit a buksidra.* - Még elrakom a könyveket és mehetünk. *Fogok hozzá.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.17, 11:55 | Üzenet # 563
Yaoista
- Ebben biztos lehetsz. Vagy nem csinálnám vagy pont túlhajtanám magam, teljesen normális.*Nevetek fel.* - Ezt jó hallani.*Tudtam te nem a levegőbe beszélsz. Persze nem azt jelenti, hogy innét gyerekjáték, de a nehezén, már túl vagyok. A türelem most is a legnehezebb, mint eddig. Amíg te elmentél én kifekszem és gondolkozom.* - Igen igen..*Bólintok és a könyvekre is.* - Dim szerinted a a sebemnél csináljak egy tetkót? Nem fog már halványodni igaz?

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.17, 19:44 | Üzenet # 564
Yaoista
- Helyes. *Mosolyodom el. Kérdésedre kicsit meglepődtem. Odamentem és megnéztem a heged. Nagyon óvatosan végighúztam rajta az ujjaim.* - Még azért fog halványodni, de nem fog eltűnni. *Pillantok rád, majd odahajolok és adok rá egy óvatos csókot.* - Felesleges rejtegetned kicsim. Mellesleg még amúgy sem szabad rá tetoválni, ahhoz még friss a szövet. Még mindig duzzadt kicsit. Fog még lappadni. *Mosolyodom el.* - Figyelj... a főnökeid is megmondták, hogy még előnyt is kovácsolhatsz belőle. Ha rátetováltatsz, csak azt erősíted meg másokban, hogy szégyelled, pedig nincs rajta mit. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.18, 10:21 | Üzenet # 565
Yaoista
*Kicsit megremegek, mert érzékeny, de nem fáj.*  - Igen azt tudom...*Suttogom és a puszira még jobban megremegek, lett egy újabb érzékeny területem. biggrin Csendesen végighallgatlak és bár teljesen még nem nyugodtam ebbe bele és félek, amikor ténylegesen szembe kell néznem a sérülésemmel, de egyre inkább elfogadom.* - Igazad van. Tudod próbálok úgy gondolni rá, hogy rajtam még ez se fogott ki és erős vagyok és mindig felfogok állni, akárhányszor padlóra kerülök...*Mosolyodom el, de igen komolyan mondom.* - Sose fogom tudni meghálálni, amit értem teszel. Tudom nem is várod el, de te tényleg a megmentőm vagy és melletted tudok igazán erős lenni. Köszönöm...*Csókollak meg lágyan és igen érzelmesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.18, 19:16 | Üzenet # 566
Yaoista
- Tündérkém... *Állok fel és az arcodra simítok.* - Gyönyörű vagy, még a vak is látja. *Tudtad, hogy nem hazudok neked.* - Gondolom nem csak pucér fotóid szoktak lenni. *Vigyorodok el, mert persze ez vicc volt.* - Nadrágban észre sem lehet majd venni és egyébként sem. Na meg a sminkesek is csodákra képesek, nem? *Mintha mondott volna ilyesmit Lee, bár már nem vagyok benne biztos.* - Bíznod kell magadban. Vedd elő a legszemtelenebb és legbeképzeltebb éned és akkor nem lesz baj. *Kacsintok egyet és lágyan megcsókollak. Csöndesen allgatlak és elmosolyodom, na meg persze csókod még el is nyújtom.* - Nem kell megköszönnöd vagy meghálálnod. Csak legyél velem, nekem ez elég. Bőven elég. *Csókollak homlokon.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.20, 13:16 | Üzenet # 567
Yaoista
- Köszönöm..*Pirulok el édesen úgy látszik ez nálad se fog változni.* - Olykor fel vagyok öltözve.*Vigyorgok, persze vágom, hogy viccelsz.* - Igen igazad van, valóban csodákra.*Bólintok.* - Talán menni fog, nem olyan régen még elég jól nyomtam, talán túl jól is.*Nevetek fel.* - Egy kicsi vissza is jöhetne belőle, de erre képes leszek.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Veled leszek...*Mosolygok lágyan, majd adok egy csókot.* - Ne segítsek még? Különben nem fog hiányozni ez a hely?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 20:29 | Üzenet # 568
Yaoista
- Amikor kettesben vagyunk, túl sokszor is. *Vigyorgok.* - Nem baj az, menni fog. *Öröm volt hallani a nevetésed.* - Kíváncsi vagyok, milyen lehettél. Most kis vadócka vagy, el sem tudom képzelni, hogy korábban mi lehetett. *Csókollak homlokon.* - Akkor már boldog is vagyok. *Én is lágyan nézek rád és a csókod is viszonozom.* - Nem kell, édes vagy. *Puszilom meg a buksidat.* - Hát, egy kicsit lehet. Szeretek itt dolgozni, de a másik hely sem lesz rossz. Meg te fontosabb vagy, mint egy munkahely. *Nézek rád, de láthattad, hogy mennyire őszinte vagyok.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.22, 12:32 | Üzenet # 569
Yaoista
- Hmm akkor bevezetjük, hogy a lakásban minél kevesebb ruha legyen rajtunk, mert amúgy te is mindig nagyon fel vagy öltözve és csak ruhán keresztül csodálhatlak.*Csóválom a fejemet vigyorogva.* - Elégé idegesítő és rohadt beképzelt, szóval jó irányba változtam, de egy kis beképzeltség és ego visszafog még térni ne aggódj.*Nevetek fel.* - Ennek nagyon örülök...*Suttogom az ajkaid közé.* - Oké..*Nem erősködöm.* - Köszönöm...*Pirulok el ismét és adok egy puszit.* - Mikor megyünk el randira?

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.22, 18:33 | Üzenet # 570
Yaoista
- Ezt most úgy mondtad, mintha sanyarú sorsod lenne, amiért nem látsz nonstop pucéran. *Nevettem el magam.* - Nem aggódok, sőt már alig várom. *Mosolyodom el. Puszidra én csak megcsókoltalak.* - Hát, mikor szeretnél? *Kérdezlek.* - Meg hova? *Közben elkezdem összeszedni a könyveket.* - Nem tudom, hogy fogok dolgozni, de szerintem jövőhéten elmehetünk, ahova csak szeretnéd.

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 14:31 | Üzenet # 571
Yaoista
- Az is van...*Nevetek fel.* - Persze te ruhába is nagyon szexi vagy...*Mondom édesen.* - Bolond..*Nevetek fel és a csókod persze viszonozom.* - Azt még nem gondoltam ki, de majd kifogom. Persze, amikor majd ráérsz szóval gondolom most sok dolgod lesz bocsika ebbe nem gondoltam bele csak annyira megörültem..*Motyogom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:47 | Üzenet # 572
Yaoista
- Tudom. *Vigyorodom el.* - Nem is vagyok bolond. *Kuncogok.* - Ne szontyolodj el. *Mondom kedvesen és lerakom az asztalra a könyveket.* - Szívem... *Mondom kedvesen.* - Ez nem jelenti azt, hogy azért, mert sok dolgom lesz, ne mehetnék valahova. Mellesleg neked is nagyon sok dolgod lesz, nem igaz? *Csókollak meg finoman. Hoztam egy dobozt és szépen belepakoltam.* - Nos, megvagyok. *Nézek szét.* - A többi ráér. *De még gondolkoztam, nehogy valami kimaradjon.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 18:46 | Üzenet # 573
Yaoista
- Egy kicsit igen, de ennyi kell..*Mosolygok édesen.* - Nem szontyolodtam tényleg..*Mosolygok.* - Igen?*Szeretem amikor így hívsz.* - Igaz és igen.*Bólintok és a csókod odadóan.* - Oké. Akkor mehetünk?*Állok fel és magamhoz veszem a mankóimat.* - Vagy még mit kell csinálni? Már nagyon várom, hogy ott legyünk nálam. Remélem tetszeni fog.

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:09 | Üzenet # 574
Yaoista
- Nálad nem vagyok lököttebb. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Mosolygok én is. Kezdtem kitapasztalni, miket szeretsz.* - Igen, mehetünk. *Veszem fel a táskákat.* - Azért majd visszajövök. *Mondom a dobozra.* - Már semmit, nálad kipakolni. *Puszillak meg. Szé nyugodtan kimentünk, majd az autómhoz vezettelek.* - Legalább hasznát veszem. *Mosolyodom el. Segítek beszállni, majd a mankókat beteszem hátra a cuccokkal együtt.* - Mindjárt jövök. *Adok egy rövid csókot, majd lehoztam a dobozt is és beraktam hátra.* - Na mond az utat. *Indulok el.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.31, 12:17 | Üzenet # 575
Yaoista
- Az biztos.*Kuncogok és egyáltalán nem veszem sértésnek, hiszen egyetértek.* - Oké.*Bólintok és lemegyünk.* - Kíváncsi vagyok hogyan vezetsz, de biztos nagyon jól.*Mosolygok.* - Oké.*Én bent várlak, majd adok még egy csókot és elindulunk. Most is mint mindig nagyon jól elbeszélgettünk és azt is megbeszéljük, hogy majd bevásárlunk, hiszen semmi nincs otthon.* - Itt vagyunk.*Mondom, amikor megérkeztünk, majd felmegyünk lakásba.* - Remélem tetszik. Érezd magad itthon. Nézd el a port nem mostanság takarítottam.*Bár tudtam nem zavar.* - Csinálok neked helyet és megkeresem a pótkulcsot.*Mondom édesen, majd megcsókollak.* - Üdv itthon..*Bújok hozzád boldogan elpirulva. Veled tudtam, hogy új életet tudok kezdeni.*

Keresés: