Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:24 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Számomra az enyém. *Mosolyodom el. Hiszen számomra az én anyukám volt a legszebb. Bár ez így volt normális.* - Hát nem...*Sóhajtok, néha azért örültem volna.* - Ki tudja? Bármi bárhogy is alakulhatott volna. *Mondom elgondolkozva. A puszin teljesen ledöbbenek.* - Ezt miért kaptam? *Kuncogtam el magam.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 22:19 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:24 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
| Természetesen.*Mosolyodom el.*- Nos csak úgy mert ehhez volt kedvem.*Vigyorgok.*- Na mihez van kedved? Lehet pár dolgot csinálni v aludni akarsz?*Kerdezlek igazabol lett volna meg miről beszelni de nem tudtam h mit mondjak.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 22:18 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:24 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| - Értem... *Mosolyodom el kicsit, zavarba hoztál, de közbe morcit játszottam. Kíváncsian rádnézek és pár pillanatig elhallgatok.* - Nem beszélni akartál? *Kérdezem érdeklődve.* - Én még nem vagyok fáradt. *Mosolyodom el.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.12.08, 22:17 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 21:30 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a válaszodon és rögtön viszonozom a csókodat és kicsit rád is fekszek és úgy csókollak egészen addig, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Nagyon jól csókolsz.*Mosolyodom el, majd visszafekszek melléd.* - Tudok pár csillagot, megmutassam őket?*Kérdezlek édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:38 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
| *Én csak húztalak magadon és úgy viszonozom csókod. Igazán élveztem a csókunk.* - Te is... nem panaszkodhatok. *Mosolyodtam el kicsit. Ahogy visszafekszel, elmosolyodtam. Közelebb húzódok és az egyik karom a fejed alá teszem és közben finoman cirógatom a vállad.* - Igen... én egyet sem tudok... csak annyit, hogy nagy gázgömbök az űrbe. *Nevettem el magam, majd adtam egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:49 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok. Kényelmesen elhelyezkedem úgy, hogy bújok, majd mutatni kezdek és különböző történeteket is mondok, amihez tartozott, hogyan is jöttek létre. Nagyon lelkesen adom elő, most is olyan vagyok, mint egy kisgyerek.* - Na ma is tanultál valamit.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 23:00 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| *Jó volt nagyon, hogy bújtál, nagyon jól éreztem magam. Csöndesen hallgattam a meséd a csillagokról. Annyira édes voltál, hogy azt már büntetni kéne.* - Igen... ma elég sok mindent tanultam. *Mosolyodtam el.* - Például, hogy mutassam ki a vonzalmam. *Kuncogtam el magam és megcsókoltalak.* - Csodásak az ajkaid, akár csak minden más részed. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 23:59 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| - Ehh na szép csak ennyit??*Durcizok persze csak viccből és a csókod természetesen rögtön viszonozom.* - Hmm honnét tudod? Hiszen nem sokat láttál belőlem, lehet amúgy, hogy tökre gázul nézzek ki.*Adom elő magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 00:36 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| - Miért, mit hittél? *Nevettem el magam. Én se gondoltam komolyan.* - Tudod... A ruha lehet takar valamennyit... de annyit nem, hogy ez ne tudjam... *Mosolyodom el.* - Meg mikor jöttél hozzám és ahogy kivillantak a combjaid... hmm.. Gyönyörű volt. *Kuncogtam el magam és megcsókoltalak újra.* - De majd leellenőrzöm az állításom helyességét. *Suttogtam a füledbe igen csak erotikusan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 01:01 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| - Jogos.*Nevetek fel, persze én is csak viccelek.* - Köszönöm.*Pirulok el.* - Te se panaszkodhatsz.*Lehelem az ajkaid közé, majd ahogyan fülembe suttogsz kirázz a hideg.* - Ez jól hangzik, ahogyan én is téged.*Vigyorodom el és vadabbul csókollak meg és már teljesen rád feküdve csókollak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 01:29 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam rajtad, édes voltál. A reakciód nagyon tetszett, de a válaszod még inkább. Csókod szenvedélyesen viszonozom és mivel már gyakorlatilag rajtam feküdtél, átöleltem a derekad, majd lesimítottam a csípődre, majd finoman a fenekedre, de nem volt erőszakos, vagy durva. Ha nem akartad, bármikor könnyedén leállíthattál.* - Milyen kis formás... *Kuncogom el magam és hirtelen sokkal vadabbul csókollak meg, vágyakozóan, de nem akartam rád ugrani és megijeszteni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 01:58 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok a simításra és amikor a fenekemre markolsz halkan felnyögök.* - Örülök, hogy tetszik.*Vigyorodom el és ugyanolyan vadul csókollak, mint te engem, nem bírtam leállni. Oldalad kezdem el simogatni és az ágyékom a tiednek nyomom.* - Le kéne állni.*Lehelem az ajkaid közé, de nem vagyok rá képes.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:22 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| *Nagyon örültem, hogy benne voltál a játékba. Kellemesen felsóhajtottam, ahogy nekem nyomod az ágyékod.* - Igen... *Sóhajtozok én is, de közbe tovább falom ajkaid, majd lassan, erősen koncentrálva elválok ajkaidtól.* - Legalább hazáig ki kéne bírnunk... *Mondom halkan, de azért nem engedtelek el, sőt a nyakad kezdem el csókolgatni.* - Annyira kívánlak... de nem akarlak letámadni... sajnálom... *Suttogom, de közbe nem engedlek továbbra se.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:38 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| - Igen ki..*Bólintok és amint a nyakam csókolod oldalra döntöm a fejemet.* - Ahh én is téged.... rég éreztem ilyet..*Nyögöm édesen.* - Ne sajnáld... csak...*Elhúzódom picit.* - Bármi történik, nem akarom, hogy ennyi legyen belőle. Megszeretnélek tényleg ismerni és még randizni veled.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 02:52 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| *Imádtam a hangod, és a teljes valód. Ahogy elhúzódsz, elmosolyodom rajtad.* - Nem csak ennyi lesz... kellesz nekem... *Mondom komolyan.* - Hallhattad a többieket is... nem viszek mindenkit randira... *Csókollak meg lágyan.* - Nagyon megtetszettél... *Kuncogom el magam és újra megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 03:01 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| *Elpirulok.* - Igaz.*Bólintok és bár nem ismerlek még nagyon, de hiszek neked.* - Te is nekem.*Suttogom az ajkaid közé.* - Viszont, akkor tényleg folytathatnánk nálad.. máskor is rosszalkodhatunk a szabadba.*Kuncogok és most én csókolok a nyakadba.* - Menjünk.*Mászok le rólad.* - Gyorsan.*Indulok el és még riszálom is magam finoman neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.12.11, 22:05 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| *Annyira cuki voltál, majd fel zabáltalak, Csak mosolyogtam a vallomásodon, mert nagyon örültem neki.* - Igazad van... *Nevettem el magam. Viszonozom csókod, majd felállok, miután lemásztál rólam. A feneked stírölöm, ahogy riszálod magad. Utánad lépek és megfogom a kezed összekulcsolva az ujjaid.* - Menjünk szépségem... *Puszillak még meg, majd hazavittelek hozzám. Éppen csak kicsitottam és becsuktam az ajtót, rögtön neki nyomtalak a falnak és ajkaidnak esek. Nem vagyok durva, de azért kellően határozott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.12.13, 20:22 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogyan kézen fogva megyünk olyan jó így. Nagyon várom, hogy hozzád érjünk, majd amikor bent rögtön megcsókolsz egyáltalán nem zavar, sőt el is vártam. * - Chris...*Lehelem az ajkaid közé és most már sokkal szenvedélyesebben és vadabbul csókollak, amennyire tudok hozzád bújok és az ágyékom a tiednek nyomom, a kezeim pedig már a felsőd alatt járnak és az izmos hátad simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.15, 19:29 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, ahogy nevem nyögöd. Nagyon tetszett, hogy te is elengeded magad és hogy nem vagy rest levetkőztetni. Engem se kellett félteni, teljesen hozzád simultam. Ajkaid falom, közben már a válladról húzom le a kimonód. Egyik combom becsúsztatom lábaid közé és finoman dörgölni kezdem farkadhoz, hogy még inkább beindítsalak. Lágyan hajadba túrtam és kicsit félrehúzva fejed, nyakadnak esve forrócsókokkal borítom el nyakad és vállad. Karodra megfogva a nyakam köré vezetem, jelezvén, hogy kapaszkodj. Közben felkaplak és elindulok veled a hálóba, de ajkaidtól egy percre se válok el. Beérve finoman az ágyra fektetlek és elmosolyodom. Gyöngéden végigsimítok arcodon, majd lágyan megcsókollak. Kényeztetni akartalak, a mennyekbe repíteni. Nem akartam elsietni, nehogy azt hidd, csak ennyit akarok.* - Biztos akarod...? *Nyalok bele füledbe.* - Mert nekem nagyon kellesz, akármilyen hülyén is hangzik ahhoz képest, hogy csak most találkoztunk... *Mondom halkan, de közben végig csókokkal halmozlak el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.12.19, 15:54 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogyan vetkőztetni kezdesz, majd ahogyan a lábad a farkamhoz nyomom felnyögök rá. A fejem rögtön oldalra döntöm és hagyom, hogy csókolgass, én pedig a hátad simogatom tovább vagy finoman karmolászom. A célzást rögtön veszem és beléd kapaszkodom és én is végigcsókollak.* - Olyan szép mosolyod van.*Mondom már az ágyban.* - Ahh igen teljesen biztos.*Nyögök fel ismét. Arcodra simítok és magam felé fordítom.* - Nem hangzik hülyén és te is kellesz nekem nagyon.*Mosolygok, majd megcsókollak, majd leveszem a felsődet és tovább csókollak. Lábaimmal körülfonom a derekad, hogy még közelebb legyek hozzád.* - Nagyon kívánlak...*Sóhajtom érzékein az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.12.26, 23:40 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| - Köszönöm... *Mosolyodom el.* - Akkor jó... *Kuncogok, majd tovább csókollak. Segítek levenni a fölsőm. Végigsimítok combodon, hiszen ahogy felhúztad, a kimonó teljesen lecsúszott.* - Finom a bőröd... *Suttogom ajkaidra, majd nyakadba harapok finoman.* - Én is kívánlak... *Suttogom füledbe érzékien, majd kicsit felemelkedem rólad és kibontom a kimonód övét. Szép finoman végig simítva a pocidon szétnyitottam, de meglepődtem, amit alatta találtam.* - Mondtad, hogy ódivatú vagy, de erre nem számítottam. *Kuncogtam el magam, majd megcsókoltalak.* - Nem gondoltam, hogy ágyékkötő van rajtad... *Somolyogtam kicsit, majd elkezdtem kikötözni.* - Annyira édes vagy... *Csókollak meg újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.12.27, 01:23 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok a comb simire.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ahh akkor jó.*Nyögök fel és minden érintésedre jólesősen sóhajtozok és én simogatlak, viszont, ahogyan meglátod ágyékkötőm nagyon zavarba jövök, ennyire még nem jöttem zavarba, pedig voltam vörös nem is egyszer.* - Ne nevess már.*Morgok az ajkaid közé.* - Csak ez alá húzok.*Suttogom és a csókod most nem viszonozom hanem elfordítom a fejemet és fél kézzel az arcomat eltakarom a másikkal pedig eltolom a kezed a kötőmről. * - Ne gúnyolódjál.... ez annyira kínos.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.12.27, 01:58 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| *Nagyon aranyos volt, ahogy zavarba jöttél, nem gondoltam, hogy majd pont ezzel hozlak zavarba.* - Ne haragudj... *Mosolyodom el. Kicsit meglepődtem, ahogy eltolod a kezem és azt hiszed, hogy kigúnyollak.* - Hé... szépségem, sajnálom, nem akartalak megbántani. *Gyöngéden az arcodra simítok miután elhúztam a kezed és magam felé fordítom.* - Nem kínos. Nagyon édes vagy, hidd el. *Puszillak homlokon, mivel az előbb se viszonoztad a csókom.* - Nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni.... Sajnálom. *Adok egy lágy csókot, hátha kiengesztellek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.12.27, 14:42 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| - De haragszom.*Motyogom. Nem igen akarok rád pillantani, de csak megteszem.* - Persze.*Húzom el a szám az édesre, de a csókod most viszonozom, majd utána felsóhajtok.* - Nem haragszom.... bocsi túl reagáltam... csak te annyira menő vagy én meg rém ciki... *Mormogom igen édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.12.27, 14:52 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| *Annyira édesen morogtál, de mikor viszonozod már a csókom, az azért megnyugtatott.* - Ugyan... Ne légy buta, egyáltalán nem így van. *Kuncogtam el magam.* - Nem vagy ciki... de köszönöm, hogy menőnek tartasz. *Kuncogtam halkan és újra megcsókoltalak a fejed mellett megtámaszkodva.* - Inkább vagy ártatlan... és kicsit régimódi, ahogy mondtad, de ezzel nincs is semmi baj. *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak, majd nyakad kezdem újra kényeztetni.*
|
|
| |