Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.15, 11:14 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
| - Sajnálom, nem akartalak. *Mosolyodom el és magamhoz szorítalak.* - Semmiség. *Mondom kedvesen.* - Pedig tényleg... valahogy ilyen gyönyörűnek nézhetnek ki az angyalok. *Magyarázom neked.* - Bár igaz is, nem lehetsz angyal, mert akkor nem lehetnél itt velem, akkor pedig nagyon szomorú lennék. *Adok még egy puszit a buksidra. Hagylak megfordulni, majd csókod viszonozom.* - Bizony... Nem volt kit ölelgetni. *Újra megcsókollak, de végig ölellek. Finoman hajadba túrva húzlak közelebb és forrón falom ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 12:14 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Semmi baj.*Mosolygok.* - Köszönöm bár szerintem akkor is túlzás, de édes vagy.*Még ha nem is igaz persze, hogy jól esnek bókok.* - Még, ha angyal is lennék, akkor is eljönnék hozzád, hogy ne legyél szomorú meg én se.*Mondom édesen.* - Ezért én kérek bocsánatot.*Kuncogok és a csókod egyre szenvedélyesebben viszonozom és amennyire tudok hozzád bújok és úgy cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.22, 21:02 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| - Túl szerény vagy. *Mosolyodom el.* - Óóóó, ezt jó tudni. *Kuncogtam halkan és adtam egy puszit az arcodra.* - Helyes, helyes. *Vigyorgok és persze nem bántam, hogy simulsz hozzám. Fenekedre simítok, majd felkaplak és visszamentem veled a hálóba. Óvatosan bedőltem veled az ágyba, de ajkaidtól nem váltam el.* - Nem vagy vele tisztába milyen gyönyörű is vagy. *Suttogom a füledbe. Annyira édes voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 20:03 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| - És ez baj?*Kérdezlek mosolyogva, mindig is az voltam, bár tény lehetne több önbizalmam, de sose volt.* - Ugye ugye.*Kuncogok. Ahogyan felkapsz kapaszkodok beléd és végigcsókollak.* - Ne hozz zavarba folyton.*Pirulok el jó szokásomhoz híven.* - De köszönöm.*Mosolygok és lehúzlak egy csókra.* - Egy ilyen jóképű pasi mellett ki is kell nézni valahogy.*Kuncogok az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.25, 19:27 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| - Nem baj... kis tündérke vagy csak tőle. *Mosolyodom el.* - De olyan édes vagy, ahogy elpirulsz. Mivel ilyen világos a bőröd és a hajad, nagyon látványos és aranyos. *Puszilgatlak közben. Csókod viszonozom jó hosszan, majd elnevettem magam kijelentéseden.* - Szóval jóképű vagyok? *Kérdezek vissza és vigyorgok. Végignyalok ajkaidon és finoman csókollak. Nem voltam egy kicsit se durva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.09, 12:35 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| - A te tündérkéd.*Mondom édesen és persze zavartan.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolyodom el, na meg változtatni nem tudok rajta és ha rólad van szó nem zavar.* - Igen nem kicsit. *Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - És ez még csak az egyik előnyöd.*Lehelem az ajkaid közé. és tovább csókollak és simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 23:32 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| - Jól hangzik. *Mosolyodom el. Nagyon édes voltál, nem tudtam veled betelni. Kisfiúsan néztem rád.* - Örülök, ha tetszek. *Mondom még a csókunk előtt.*- Mert mi van még? *Kérdezem és viszonozom a csókod. Nagyon jól esett a simogatásod. Olyan kis apró kezeid voltak. Egész éjszaka hol beszélgettünk, hol csókolóztunk, de azért aludtunk is egy kicsit. Reggel ágyba vittem neked a reggelit egy szép szál vörös rózsával. A következő hetekben segítettem neked, amiben tudtam. Megcsináltattuk az irataid, segítettem eligazodni a városban. A cukrászda is szépen haladt, persze még mindig volt mit csinálni, de már alakult. Legalábbis a konyha rész már készen volt hellyel-közzel. Elkezdtelek tanítani is, hogy melyik eszközt hogy használjunk. Közben persze vettem még fel embereket és foglalkoztam az üzlettel is. Igorral és Nick-kel nem találkoztam. Többek között én se értem rá, na meg ők is elfoglaltak voltak.* - Hogy haladsz? *Megyek oda, miközben az egyik sütit adtam ki, hogy süsd meg.* - A robotgépet látom már ügyesen használod. *Puszillak meg.* - A sütővel elboldogulsz, vagy megmutassam megint? *Hiszen ezek már elektronosak voltak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 18:33 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Mosolygok.* - Én meg főleg.*Kuncogok.* - Nos nagyon jó a tested és kedves vagy, meg vicces és nagyon segítőkész és az ágyba is remek.*Vigyorodom el kajánul.* - Még nem is ismerlek annyira szóval most csak ennyit tudok felsorolni, de ennél biztos sokkal több van.*Mondom édesen. Nagyon jól elvagyunk az este további részében. Reggel amikor megjelensz oda meg vissza vagyok és az utána lévő időben is. Nagyon sokat segítesz és kezdem megszokni a dolgokat, na meg lelkes vagyok és könnyen tanulok és olyan vagyok akár egy kisgyerek. Szinte nincs olyan nap, hogy este ne legyünk nálad vagy nálam. Egyre jobban megtetszel és egyre boldogabb vagyok, tényleg nem számítottam rá csak reménykedtem, hogy ismét fogok ilyet érezni, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar és ennyire erősen. Persze szeretem Darellt és mindig is szeretni fogom, de téged is egyre jobban és jobban megkedveltelek és bár nem akartam beleélni magam nagyon, de úgy éreztem, hogy veled egy hosszú kapcsolat elé nézzek és reméltem elfogod, majd fogadni, hogy ki is vagyok.* - Jól jól.*Mosolygok.* - Köszönöm, otthon is gyakorlok.*Nevetek fel, jó pár dolgot vettem.* - Menni fog ne aggódj, de köszönöm.*Adok én is egy puszit, majd berakom sütit, de sikerül megégetni magam.* - A francba.*Szisszenek fel.* - Jajj ez ciki és béna.*Nevetek fel, persze sérülésem már kezd halványulni kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 20:42 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Akkor jó. Nagyon ügyes vagy. *Puszillak meg.* - Rendben. *Hagylak kreatívkodni és kiélni magad. Ahogy megégeted a kezed, megfogom és megnyitva a hideg vizet kicsit aláteszem.* - így mindjárt jobb lesz. *Mosolyodom el.* - Nem vagy béna és nem ciki. Nézd. *Mutatom a kezeim és az alkarom, ahol pici égésnyomok voltak egy-két helyen.* - Volt ennél sokkal több is, csak eltűntek már. *Kuncogtam el magam.* - Türelmetlen voltam mindig. *Kuncogtam el magam. Látom, hogy halványul, de én a víznek tudtam be.* - Fáj? Hozzak rá valamit? *Kérdezem és közben ölellek magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 21:06 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| - Köszönöm, nagyon jó tanítom van.*Kacsintok rád.* - Igen tényleg jobb, köszönöm.*Mosolygok.* - Igaz a szakma ártalma.*Sóhajtok fel.* - Azért te is vigyázzál.*Jegyzem meg.* - Jól vagyok köszi.*Veszem el a kezemet.* - Alig értem hozzá szóval nincsen baj.*Csókollak meg.* - Menj csak a dolgodra.*Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 22:01 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Igen? *Mosolygok és a popsidra simítok, meg persze meg is markolom.* - Örülök és adok egy puszit a buksidra. Kicsit furcsálltam, hogy így elkaptad a kezed.* - Igyekszem, de néha előfordul. *Rántom meg a vállam.* - Rendben, akkor jó. *Viszonozom a csókod.* - De ha fáj, szólj, oké? *Még azért egy rövidke csókra elkaplak, majd megyek és folytatom a munkát. Irányítottam a kivitelezőket, hogy jó lenne, ha már haladnának, persze azért nem akartam selejt munkát. Mikor hív Nick, nagyon örülök, hogy jönnek Igorral, bár nem tudom mióta vannak ennyire jóba. Neked is szólok, hogy jön az öcsém és Igor, hogy tudj róla. Persze eszembe jutott, hogy Nick rámozdult Rinre, de maximum lecsapom, ha megint bekövetkezne. Szerencsére ma minden lemegy galibák nélkül. Már elpakoltunk, mikor hallom Nick hangját.* - Szia öcsi. *Megyek és látom Igort is.* - Szia. -Nyújtok kezet.* - Gyertek. *Vezetem őket beljebb, ahol már te is ott vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 22:27 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Mosolygok.* - Örülök, hogy így gondolod.*Mondom a folytatásra.* - Sejtettem.*Nevetek veled.* - Helyes.*Viszonozom a csókodat. Egy darabig fent vagyunk, majd elalszunk. Reggel megyünk melóba. Mindketten csináljuk a dolgunkat és persze a szopás ellen semmi kifogásom. Igen csak izgulok a találkozó miatt jobban, mint akkor én mutattalak be. Vettem tesódnak egy bort, amit tudtam, hogy szeret és Rinnek egy bonbont, mert vért még se vihetek vagyis most nem még. Otthon azért átöltözök lazábbra, de hozom a formám.* - Szia rég találkoztunk.*Fogok vele kezet és odaadom a bort.* - Szia Rin.*Köszönök, amikor bemegyünk.* - Neked hoztam.*Nyújtom át a bonbont.*
- Igen.*Vigyorgok és persze a tapizás ellen nincs kifogásom.* - Mindenképpen.*Mosolygok. Én is teszem a dolgomat tovább és a kezem lekötözöm ne legyen gyanús bár az lesz így is, de majd kitalálok valamit. Amikor mondod, hogy jön az öcséd és Igor kitalálom, hogy csinálok egy finom sütit meg sósat, miután mondtad, hogy legyek ott én is, aminek örülök, bár izgulok is. Mivel mondtad, hogy nyugodtan hozhatom a formám így maradok a kimonónál a munkába is abban vagyok sokszor, na meg akkor is abban láttak. Amikor megjönnek felállok.* - Szia. Köszönöm szépen, kedves tőled.*Veszem el.* - Szia Nick.*Köszönök neki és kezet nyújtok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 23:00 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| *Engem nem ejtettél át, láttam, hogy ideges vagy. Én is az voltam, de reméltem aránylag higgadtan tudja majd fogadni a hírt Chris.* - Én hoztam hozzá a vacsorát nektek. *Adom oda Chrisnek a kaját. Mikor Rinnek odaadod a csokit, elmosolyodom én is.* - Szia. *Fogok vele kezet, de kicsit bosszantani akartam Christ, na meg téged is, de csak viccből.* - Még mindig gyönyörű. *Adok egy csókot a kézfejére. Tudtam, hogy morogni fogsz.*
- Hát nem most. *Értek egyet Igorral. Azért sajnáltam, hogy ennyi ideig elkerültük egymást, de hát a munka, az munka.* - Köszönöm a bort. *Fogadom el.* - Ó, vacsi, király. *Örülök meg neki, mert szerettem az öcsém főztjét.* - Köszi. *Mondom neki. Elmosolyodtam, hogy gondoltál Rinre is.* - Később megmutatom a cukrászdát, ha érdekel. *Mondom mindkettőtöknek és közben odamentem Rinhez.* - Na öcsi! *Szólok kicsit szigorúan, mire csak nevet kicsit, de hát mindig lökött volt.* - Hogy megy az étterem? *Kérdezem mellékesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 23:09 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| - Ezen most már tényleg változtatunk.*Mosolygok és reméltem most se leszek kidobva.* - Ez a legkevesebb.*Mondom a borra.* - Mindenképpen nagyon kíváncsi vagyok.*Mosolygok.* - Ugyan semmiség.*Mondom Rinnek és rád persze picit morgok, de persze tudtam mire megy ki.* - Különben tényleg az.*Nem lennél és a bátyáddal se lenne simán megfektetném.* - Remekül megy szerencsére, nem lehet panaszom. Bármikor benézhetsz tudod neked mindig van szabad asztalom.*Vigyorgok.*
- Én meg csináltam sós és édes süteményt.*Mondom. Igornak csak biccentek és Nicken meg rajtatok csak elnevettem magam.* - Viccesek vagytok és köszönöm.*Mosolygok és adok neked egy puszit.* - Mit hozhatok inni?*Igen csak otthonosan mozgok már nálad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 23:35 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Kicsit kéne. *Tényleg jó lett volna többször találkozni.* - Rendben. *Bólintok, hiszen Nick is igen csak bólogat.* - Nagyon kedves vagy és amint kész itt is minden, ez rád is vonatkozik. *Az öcsém úgy is akkor fog jönni-menni, mikor kedve tartja, ami igazából engem nem zavart.* - Maradj kicsim, majd én hozok a fiúknak. *Puszilom meg a buksid és leültetlek.* - Szóval? *Kérdezem. Megvárom, míg mindenki válaszol, majd hozom az italokat. Megkérlek, hogy állj fel, majd az ölembe húzlak és adok egy puszit.* - És hogy vagytok? *Kérdezem.*
*Én csak bólogattam, hogy szeretnék szétnézni, még szép.* - Köszönjük, aranyos tőled. *Cirógatom meg az arcát, de azért nem húzom tovább az agyatokat. Szépen leülök veled.* - Én csak egy kávét, köszi. *Mondom és látom, hogy Rin elég otthonosan mozog.* - Itt laksz? *Kérdezem Rintől, még mielőtt Chris visszajönne. Elfogadom a kávét, de egyenlőre félreteszem hűlni kicsit. Kérdésére rád pillantok, majd elmosolyodom kicsit.* - Nos, nagyon jól. *Kezdek bele, de nem tudtam, hogyan folytassam.* - Van valami, amit el kell mondanom... illetve mondanunk. *Lassan kinyújtom a kezem és megfogom a kezed összekulcsolva az ujjaink.* - Nos.. járunk... *Chris hirtelen csak néz és nem reagál semmit.* - Öhm... egy ideje tetszett Igor és én is neki... végül úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt. Tudom, hogy ez sok hirtelen... *Kezdenék bele, de leint és csak néz, de láthatóan még nem döntötte el, hogy mérges legyen-e.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 00:02 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok és leülök persze még nem nyúlok hozzád. A tesódnak nagyon örülök már rég láttam ennyire boldognak egy pasi miatt, sőt így kivirulva ennyire hamar nem is rémlik és reméltem együtt is fognak maradni, amikor kiderül a titok akkor is.* - Egy italt kérnék köszönöm.*Tesódra bízom magamat, hiszen ismer.* - Nagyon szép pár vagytok.*Mondom, amikor már visszajön a tesód.* - Remekül.*Mondom én is és az italt lehúzom. Amikor elkezded megfogom a kezed, de hagyom, hogy te mondjad ki.* - Chris.*Én viszont nem foglalkozom a leintéssel.* - Tudom, hogy ez hirtelen ér és előbb el kellett volna mondanom és tudod milyen a hírem, de az öcséd teljesen más.*Mosolygok rád picit és azért Chris tudhatja, hogy egy pasira nem mosolyogtam így.* - Tényleg nagyon kedvelem és komolyan gondolom vele, már haza is vittem, de nagyon fontos, hogy te is elfogadj minket.*Mondom komolyan.*
- Ugyan semmiség és szívesen tettem.*Mosolygok, ami kis kuncogásba megy át.* - Rendben.*Ülök le.* - Én egy teát még van amit főztem.*Mondom.* - Nem, de vagy itt vagy nálam alszom.*Mosolyodom el. Amikor visszajössz semmi ellenem, hogy az öledbe legyek és szépen el is helyezkedem.* - Köszi teát.*Iszok bele, majd lerakom. Figyelmesen hallgatom az öcsédet, majd Igort. Nem tudtam róluk sokat persze meséltél főleg az öcsédről, meg tudom ugye Igort honnét ismered szóval nem nehéz dolgokat összerakni.* - Szerintem ez nagyon jó és jól mutattok együtt.*Mondom kedvesen.* - Te nem így gondolod kicsim?*Kérdezlek és cirógatlak.* - Legjobb barátod és az öcséd ez olyan izgi.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 00:28 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| *Kicsit emésztenem kellett a hallottakat. Még hogy az öcsém és a legjobb barátom egy pár? Ráadásul ismertem Igort nagyon jól. Én a mosolyba se vagyok biztos. Tudtam, hogy nem nézett még gy senkire és nem nagyon voltak komoly kapcsolatai. Sőt, ami azt illeti külön élvezte a hódítást.* - Rin, kérlek. *Mondom komolyan, én azért nem voltam annyira boldog. Ki tudja, hogy Nickre is ez milyen hatással lesz.* - Nem örülök. *Szögezem le.* - Azt még nem tudom, hogy dühös vagyok-e, amiért rátetted a kezed az öcsémre. Nem sértés Igor, az életem is rád bíznám... de tudom, hogy vitted ágyba a házas professzort az egyetem. *Ezt csak egy példának mondtam.* - Ráadásul Nick sem a legstabilabb. *Ezt ki kellett mondanom.* - Hogy a jó életbe jutott ez eszetekbe? *Borultam ki végül.*
*Én tudtam, hogy nem szabad megszólalni, de végül is te mondhatod nyugodtan. Sejtettem, hogy nem fog kiugrani a bőréből, de azért erre nem voltam felkészülve. Viszont, legalább nem ütött meg téged. A professzorra felhúztam a szemöldököm, bár nem is tudom, hogy miért lepődök meg. Az viszont nem volt meglepő, hogy engem megemlít.* - Chris ez más. *Mondom komolyan. Ahogy végül kiakad, csak sóhajtok egyet.* - Nem tehetek róla, beleszerettem... *Mondom halkan és megszorítom a kezed.* - Kérlek...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 00:40 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| - Köszönöm Rin kedves vagy.*Mosolyodom el kicsit. Ahogyan Chris elkezd beszélni és mond egy példát, hát mit tagadjam így volt. Tudtam jól, hogy kifog akadni, de nem hittem, hogy ennyire. Megérteném, ha tudná, hogy miket tettem vagy ki vagyok, de ezeket nem is tudja és ezek után kitudja, hogy elfog e fogadni, egyáltalán most elfogad e.* - Megértem, hogy nem bízol bennem, de ez a időszak elmúlt. Nézd nem tagadom, hogy már az elején kinéztem és csak megakartam dugni, de miattad se tettem.*Bár ezt neked nem mondtam, de ez is benne volt.* - De ez nem a testiségről szól, én tényleg komolyan gondolom vele és az érzéseket nem lehet irányítani.*Jegyzem meg.* - Sose engedném, hogy olyan állapotba kerüljön ismét.*Mondom és a kezed cirógatom.* - Fontos vagy nekem Chris és számít a véleményed, de nem tilthatsz el tőle ezt te is tudod. Legalább egy esélyt adj nekem.*Kérem meg.*
*Igorra rá mosolygok és nem hittem, hogy így reagálsz.* - Bocsánat.*Suttogom és inkább kimászok az öledből és a teámat kezdem el inni. Befogom a számat, hiszen semmi közöm nekem ehhez sőt az se éreztem, hogy itt kéne lennem. Reméltem azért elfogadod őket, hiszen látszik oda vannak egymásért, de ugye nem ismerem őket. * - Teszek sütit.*Bár gondoltam senki sem éhes, de akkor is idegennek éreztem magam, így a konyhába mentem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 12:42 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| *Nekem is jól esett Rin kedvessége, de te már megköszönted. Olyan jó volt hallani, ahogy rólunk beszélsz. Tudtam jól, hogy komolyan gondolod a kapcsolatunkat, de mégis jó volt hallani, ahogy ezt Chrisnek ecsetelgeted. Azt is tudtam, hogy vigyázni fogsz rám és tényleg nem engednéd, hogy újra droghoz nyúljak, na meg nincs is szükségem rá. Itt vagy velem és ez elég erőt ad mindenhez.* - Chris, felnőtt ember vagyok. *Mondom komolyan.* - El tudom dönteni, hogy mi jó nekem. *Most már.* - Igor erőt ad nagyon sok mindenhez. Na meg tényleg nem nagyon tudnál mit kezdeni a helyzettel... és őszintén szólva, örülnék, ha nem elleneznéd, mert nem akarok veled veszekedni és nem fogok szakítani Igorral, csak mert neked nem tetszik. *Ezt azért meg nekem kellett elmondanom.*
*Kicsit furcsálltam, hogy bocsánatot kérsz és nem is értettem, hogy mi a baj. Megvárom, míg a fiúk végigmondják és hát még mindig nem tetszik a helyzet, főleg az nem, amit Nick mond.* - Ne érts félre öcsi, de nem tudod eldönteni sokszor, hogy mi jó neked. *Jegyzem meg, bár a folytatásban igaza volt.* - Ettől függetlenül se vagyok abba biztos, hogy ez egy jó ötlet. *Tényleg tartottam tőle, hogy Igor elintéz egy életre.* - Sose gondoltam volna, hogy összejöttök. *Ha tudtam volna, nem is mutattam volna be Nicket. Még mindig nem tudtam, hogy dühös vagyok-e.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 12:55 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| *Nagyon jól esik amit te mondasz, de a bátyád szavaid kevésbé és ő úgy mondja ezt, hogy nem is tud mindent. Ezek után elég nehéz elhinni, hogy ő valaha elfogadja ki is vagyok, még hogy te voltál a nehezebb eset.* - És én nem vagyok jó neki igaz?*Kérdezzem keserű mosollyal. Elengedem a kezed és felállok.* - Ez nem ötlet kérdése és mi se terveztük.*Jegyzem meg, de látszik igen csak nehezen tudom tartani magam.* - Azt mondod rám bíznád az életed de az öcsédet nem bízod rám mégse. Tudom, hogy Nick sokkal jobb embert érdemel nálam, mert velem csak a baj van és egy szar ember vagyok, kitudja te is miért barátkoztál velem.*Nem ellened irányult, hanem magam ellen.* - Tisztában vagyok a helyzetemmel, de még se tudok róla lemondani, mert kell nekem.*Pillantok rád és a szemeimből mindent kiolvashatsz.* - Sajnálom, hogy nem fogadsz el, tudtam jól, hogy nem lesz könnyű menet, de nem hittem, hogy ennyire ellenséges leszel.*Tényleg fájt.* - Most inkább elmegyek.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:19 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| - Nem ezt mondtam. *Mondom komolyan, hiszen szó se volt róla, hogy ne lennél neki elég jó. Látom, hogy ki van Igor, de nem mondok semmit. Nagyon félre értett engem, hiszen nem a személyével volt bajom. Oké, nem mondom, hogy nem lepődtem meg, de jobban tartok attól, hogy mi lesz velük. Felállok és megfogom a karját.* - Gyere velem. *Intek a fejemmel. Nem foglalkozva most Nickkel, bementünk a dolgozószobámba. Pár percig matatok az egyik fiókba, majd odaadtam pár fotót. A kórházban készültek.* - Nem veled van bajom és nem vagy szar ember, ne legyél barom. *Jegyzem meg. A képeken teljesen beesett volt Nick arca, nagyon vékony volt és szörnyen festett.* - A rendőrség készítette. *Magyarázom, de félre néztem. Volt olyan, amin látszott, hogy zongorázni lehetett a bordáin.* - Nem tudom pontosan, hogy mi történt, lehet jobb is. Nem beszél róla... velem legalábbis. *Neki támaszkodok az asztalnak. Mindegyik az elvonó előtt készült.* - Meg tudod nekem ígérni, hogy nem fogom többet így látni? *Kérdezem.* - Tőlem most a világ legrendesebb embere is ülhetett volna ott vele, annak se örültem volna jobban. *Ez azért jobb, ha tudod.* - Nem mondom, hogy nem akaszt ki a tény, hogy a legjobb barátom és az öcsém... de ezen azért még túl tudom tenni magam.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:27 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| *Csak morgok Chrisnek, mert nem éreztem azt, hogy igaza lenne. Kicsit meglepődtem a kérdéseden, de hagytalak végig mondani. Olyan bolond voltál, hogy azt hittem, jobb embert ismernék nálad. Ahogy rám néztél, teljesen ellágyult az arcom. Annyira meg akartalak győzni arról, hogy nekem pont tökéletes vagy. Nem kell nekem jobb vagy más, csak te. Csak néztem utánatok és sóhajtok egy nagyot. Felállok és kimegyek Rinhez.* - Ne haragudj. *Mondom komolyan.* - Chris kicsit makacs, főleg ha rólam van szó. *Ülök föl a konyhapultra.* - Ne vedd magadra. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:33 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| - Lényeg meg volt.*Mondom. Nem igen tudom, hogy mit akar, de utánad megyek, de előtte még adok egy puszit.* - Nem lesz verekedés ígérem.*Suttogom a füledbe, majd otthagylak. Még ha meg is fog ütni, amit kétlek, akkor se ütnék vissza. Bent türelmesen várok. Meglepnek a képek, de elveszem persze.* - Kösz.*Suttogom és meglátva a fotókat elborzadok.* - Kicsikém..*Suttogom és a képre simítok.* - Én tudod dolgokat.*Mondom szinte magamnak, majd rád pillantok.* - Sose engedném, hogy ide kerüljön ismét.*Már tényleg le akartam mondani a drogról és még jobban ki vagyok magamra.* - Ezt megígérhetem.*Mondom komolyan.* - De jobban örülnél.*Jegyzem meg és leteszem a képeket.* - Én meg nem tudok neked többet mondani.*Már mindent elmondtam.* - Azért remélem egyszer elfogadsz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:41 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| *Éppen a sütiket helyezgetem. Meglep, amikor kijössz.* - Ugyan nem haragszom, csak úgy éreztem ez nem tartozik rám és inkább kijöttem. Nem ismerlek titeket csak amennyit mesélt Chris így nem is látom át a helyzetet, de nagyon szurkolok nekik és majd próbálok rá hatni amennyire lehet, de tényleg nem akarok beleszólni.*Mondom és már tányérokat veszek elő.* - Kérsz valamelyikből?*Kérdezlek.* - Azért remélem te nem vagy ki ránk.*Teszem hozzá édesen, persze az más mi lesz, ha te is megtudod ki vagyok, de mindent a maga idejébe, de akkor lehet pont te leszel olyan, mint a bátyád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:47 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| - Sejtettem, hogy te tudsz dolgokat. *Sóhajtok egy nagyot. Elhittem neked, hogy vigyázol rá, bólintottam is.* - Nem örülnék, téged legalább ismerlek. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem nagyon tudtok meglepetést okozni legalább. *Legalábbis most így gondoltam. Elvettem a képeket és visszaraktam.* - Nick nem tudja, hogy megvannak a képek. *Magyarázom.* - Kérlek értsd meg, én csak féltem az öcsém. *Fordulok feléd. A válladra teszem a kezem és kicsit megszorítom.* - Fontosak vagytok nekem. *Ezt azért már sokkal lágyabban mondtam.*
|
|
| |