Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:52 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
| *Én is adtam még egy puszit és csak bólintok Igornak. A konyhába hallgatlak.* - Ó, hátha a bátyámmal vagy és komoly a dolog, akkor végül is te is családtag leszel. *Jegyzem meg úgy mellékesen.* - Hát rontani nem tudsz a helyzeten. *Nevettem el magam. Adtam magam, mint mindig, pedig jó lett volna, ha Chris nem ilyen.* - Ezt megkóstolom. *Veszek a sósból és közben elmosolyodom.* - Miért? Van okom kiakadni? *Kérdezem vigyorogva.* - Bár kár, hogy nem tudtalak előbb az ágyamba csalni. *Kacsintottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 13:54 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ő is sok mindent tud rólam. Más a múltunk, de sok közös is van benne.*Te is tudtad, hogy meghalt az édesanyám és megkattantam utána persze nagyon a részléteket nem tudod.* - Ez igaz.*Bólintok, bár igen csak meglep a váltásod.* - Valahogy úgy.*Most nem mondhatom azt, hogy nagyon sokat is tudunk.* - Sejtettem és nem is mondom el.*Mondom.* - Tudom Chris.*Nagyon is megértettem.* - Te is nekem.*Simítok kicsit a kezedre és megértelek, de attól még bennem vannak, amiket mondtál, meg hát így se fogadsz el még.* - Megmutatod a cukrászdát? Vagy menjek el?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 14:01 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Köszi.*Pirulok el kicsit.* - Jogos.*Kuncogok.* - Hmm az majd kiderül.*Mondom kissé titokzatosan, ami alátámasztja amit Igor mondott, hogy nem hétköznapi vagyok.* - Azt mondod?*Nevetek fel picit.* - Nos, ha előbb találkozunk, akkor kitudja mi lett volna, de szerintem legjobb, hogy így történt. Te Igorral én meg Chrissel.*Mosolyodom el lágyan.* - Hogy ízlik?*Kérdezlek és felülök melléd.* - Szeretnélek jobban megismerni.*Cirógatom meg most én az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 14:10 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| *Bólintok egy aprót, hiszen anyukádról tudtam.* - Nem akartalak megbántani. *Mondom komolyan, hiszen ez eszembe se volt.* - Ne legyél hülye. *Morgom, mert senki nem mondta rajtad kívül, hogy menj el.* - Tudod igazából azon aggódok inkább, hogy Nick nem fogja tudni kezelni a dolgokat. *Ismerem be. Elhallgattam, majd rád nézek.* - Nem haragszom, oké? *Most már lenyugodtam.* - Csak hagyjátok kicsit ülepedni nekem a dolgokat. *Azért ez érthető volt.* - Nézzünk szét. *Indulok ki.* - Érdekel a véleményed.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 14:18 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Tudom és nincs harag, megértem, hogy kiakadtál.*Mosolygok már én is a megszokottan.* - Ismersz hülye vagyok.*Nevetek fel és tényleg jobb a kedvem.* - Hidd el tudja kezelni és engem is, mondjuk úgy, hogy igen csak megnevelt.*Kuncogok, de így volt.* - Ennek örülök és oké.*Bólintok.* - Ez kedves. Már nagyon várom, hogy megnyissatok és tudod még mindig segítek bármiben és alap, hogy ajánlani foglak, sőt teszek ki, majd prospektust, ha lesz.*Mondom és a válladra simítok.* - Büszke vagyok rád, ahogyan a családod is.*Mosolygok kedvesen.* - Apa is várja már nagyon, hogy mehessen hozzád, pedig tudod ő se édesszájú.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 14:22 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Ki bizony. *Mosolyodom el.* - Bizony ám. *Sóhajtok fel sajnálkozóan.* - Valószínű. *Mosolyodom el kicsit Igoron, hiszen nagyon szerettem őket.* - Finom, ügyes vagy. *Vigyorgok és veszek még egyet.* - Igen? *Kérdezem kacéran.* - És mit szeretnél tudni rólam? *Kérdezem és nem bírtam magammal.* - Mondjuk a farkam méretét? *Kuncogok.* - Viccen kívül, mire vagy kíváncsi?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.06, 14:27 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Vicces vagy.*Kuncogok.* - Köszönöm és egyél csak.*Látszik mennyire örülök, hogy ízlik.* - Amit szeretnél elmondasz.*Mondom, majd a kérdésedre felvonom a szemöldököm.* - Nagyon akarod elmondhatod.*Azért engem se kell félteni.* - Értelek én mellettem játszod a macsó semét, hiszen Igor mellett biztos, hogy te is uke lettél.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Vagy talán tévednék?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 01:29 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Kérdezz nyugodtan, legfeljebb nem válaszolok. *Vigyorgok.* - Egyébként én is kíváncsi vagyok rád. Igor tud rólad valamit és érdekel, hogy mit. *Ismerem be.* - Nem hittem, hogy ezt feleled. *Nevettem el magam.* - Honnan veszed? Mi van, ha én dugom őt? *Kérdezek vissza, hiszen sose lehet tudni. Jó, már maga a gondolat vicces volt, de jól hangzott.* - Bár valljuk be egyszer tényleg megnézném. *Elmélkedem hangosan.* - Amúgy attól, hogy ő van felül, nem vagyok uke. *Szögezem le.* - Szex ide vagy oda, azért én fele annyira se vagyok kis cuki meg édes, mint te.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 01:37 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| *Azért láthatóan én is megnyugodtam, hogy nem haragszol rám.* - Ott a pont. *Nevetek veled együtt.* - Valóban? Meglepő. *Tényleg meglepődtem. Itt nem feltétlen Nick személyén, egyszerűen csak nem gondoltam, hogy van olyan személy, aki téged igába tud hajtani.* - Tudom és köszönöm, de jól állunk. Igazából már lassan csak az apróságok maradnak hátra. *Magyarázom és közben már be is értünk a cukrászdába. Felkapcsolom a villanyt.* - Köszönöm és természetesen ez visszafele is működni fog. *Alap volt, hogy én is ajánlani fogom az éttermed.* - Kedves tőle. *Látszik, hogy jól esik.* - Lassan megvan a személyzet is. *Mutatom közben a konyhát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 01:43 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| - Jogos.*Mosolygok, viszont a folytatásra kissé megdermedek erre nem számítok.* - És nem mondta el, hogy mit tud?*Kérdezlek.* - Az nem baj.*Kuncogok, de bennem van, hogy Igor tudja ki vagyok, bár azt nem értettem, hogy honnét.* - Kizárt.*Nevetek azért erre fel.* - Olyan, mintha én dugnám a bátyádat.*Nevetek tovább.* - Azt elhiszem.*Kuncogok és ahogyan folytatod picit elpirulok.* - Ez jogos és megbántani se akartalak és lehetne fordítva is bár nagyon de nagyon meglepő lenne.*Mosolygok.* - Tudod én sose voltam a másik oldalon és nem is vágyom rá, bár a bátyádon kívül csak egy párom volt.*Azt persze nem számítom bele, amíg fogva voltam tartva.* - Tudod sose vonzott az egy éjszakás kaland.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 01:47 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Én se hittem volna, de nem bánom.*Mosolyodom el.* - Az jó és remélem a megnyitóra meghívsz.*Persze tudtam, hogy ez nem kérdés.* - Köszönöm.*Elkezdek körbenézni.* - Az jó gondolom már várod, hogy vége legyen.*Mindent megnézzek.* - Nagyon tetszik le se tagadhatod, hogy tied.*Mosolygok.* - Na és mi van Rinnel? Nagyon boldognak látszol.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 01:59 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Hát nem tűnsz úgy, mint aki depizik, mert oda a szabadság. *Kuncogtam halkan.* - Természetesen. Nem kérdés. Sőt, arról majd beszélni is akarok veled, ha aktuális lesz. *Mondom, hiszen voltak terveim.* - Hát már unom a kopácsolást, ez tény. *Sóhajtok és a hajamba túrok.* - Örülök. *Látszik, hogy mennyire jól esik.* - Hát... el vagyunk. *Láthatóan én már fülig szerelmes vagyok, csak nem ismertem be.* - Nagyon édes és szorgalmas, de közben olyan kis béna tud lenni. *Kuncogtam el magam.* - Olyan, mintha egy másik időből csöppent volna ide. *Közben kimentem veled a pultokhoz, asztalokhoz.* - Hogy jöttetek össze Nickkel? Azt tudtam, hogy bejön neked... *Hiszen csak rád kellett nézni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 02:04 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Nem, azt mondta elmondhatja, ha szeretném, de nem hinném el úgy se, én pedig ráhagytam. *Magyarázom neked.* - Bízok benne, szóval ha ő nem érzi úgy, hogy bajba kevered a bátyám, akkor nincs okom aggódni. *Rántom meg a vállam.* - Na meg tényleg boldognak tűnik Chris. *Aminek nagyon örültem.* - Hát azért nem. *Nevettem el magam.* - De egy édes kiscica vagy. Én nem. *Ez tény volt.* - Nem bántottál meg. *Cirógatom meg a pofid.* - Hát, igazából, ha nem Igor lenne én nem feküdnék senki alá. *Egyszer Igor miatt félretettem a büszkeségem.* - Nekem Igor az első normális kapcsolatom... már amennyire normális. *Kuncogtam halkan.* - Azt hiszem ennek örülök. Legalább hűséges leszel hozzá.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 02:14 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Boldog vagyok vele.*Elég csak rám nézni.* - Mindenképpen és szabaddá teszem magam csak szólj, amint tudod.*Tényleg nem akartam lemaradni, na meg te is ott voltál az enyémen.* - Nem csodálom, meg minden más is sok tud lenni, de megéri a kemény munka.*Én már csak tudom.* - Csak elvagytok? Ennél több látszik.*Jegyzem meg és a folytatásra csak elmosolyodom, hiszen ez okkal van.* - Érdekesen hangzik, de ez az egész természetére elmondható, igazán különleges.*Mondom sejtelmesen.* - Tudtad?*Lepődöm meg, hogy akkor miért nem szóltál be úgymond.* - Röviden annyi, hogy én már akartam egy randit és végül amikor felkerült az egyik étele étlapra egy randit kért cserébe, de ez tényleg kissé bonyolult, de így tudom elmondani legjobban röviden.*Mégse fejthetem ki, hogy is volt és volt is bűntudatom, hiszen mégis az egyik legjobb barátom vagy.* - Ígérem vele kapcsolatba az intim részeket nem fejtem ki.*Vigyorodom el.* - Tudom, hogy hirtelen ért Chris de tényleg nagyon tetszik az öcséd. Nem vagyok még szerelmes de igen közel állok hozzá. Ő sokkal jobb emberré tesz.*Mondom lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 02:24 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *Megnyugszom, hiszen én akarom elmondani. Nem hiába éreztem, hogy Igor nem hétköznapi, persze az is biztos, hogy nem vámpír.* - Soha nem keverném őt bajba.*Mondom komolyan.* - Remélem is, hogy az.*Mosolygok.* - Na elég legyen bőven elég, hogy a bátyád is folyton zavarba hozz.*Sóhajtok fel, de igazából nem bántam nála.* - Azért te is édes vagy.*Jegyzem meg.* - Értelek.*Bólintok.* - Miért így mondtad?*Kérdezlek a kapcsolatra.* - Sose csalnám meg ez biztos. Nekem nincs rajta kívül senkim, persze nem ezért nem csalnám meg, de ő nekem a mindenem.*Mondom igen csak szerelmes hangon, hiszen én is az voltam, csak nem vallottam be.* - A bátyád egy remek ember, igen csak mázlista vagyok.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 02:35 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Helyes. *Bólintok és elvigyorodom.* - Családba marad. *Kuncogok halkan.* - Én aztán nem. Igor az, de én nem. *Makacskodom.* - Hát, Igor olyan, amilyen. Nem hétköznapi pasi, így a kapcsolatunk sem az. *Magyarázom meg, hogy miért így mondtam.* - Nem csak így értettem. *Magyarázom, de láttam, hogy mennyire oda vagy.* - Tán csak nem szerelmes valaki? *Vigyorgok, mert nagyon élveztem.* - Igen csak oda vagy a bátyusért. *Piszkálgatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 02:41 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Azt látom. *Mondom lágyabban már, bár még mindig emészteni kellett kicsit.* - Rendben. *Bólintok.* - Remélem meg fogja. *Azért kicsit aggódtam, hogy valami nem fog összejönni.* - Hát... nagyon sok időt töltünk együtt. Jól érzem magam vele. *Magyarázom és elmosolyodom.* - Igen, valóban az. Egy igazi kis gyöngyszem. *Nekem nem esett le a sejtelmességed.* - Ezer éve ismerlek. Bármikor megmondom a tekintetedről, ha megdugnál valakit. *Nevettem el magam.* - Csak valahogy az öcsémmel nem akartam szívni a véred, fura lett volna. *Ráz ki a hideg.* - Értem. Nem is Nick lenne. *Sóhajtok egy nagyot.* - Hát azt megköszönöm. *Sóhajtok egy jó nagyot.* - Hát... ha már képes volt megzabolázni téged... gondolom apukád is örül, hogy felhagytál a kicsapongással.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 21:26 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Az biztos, de hagyd meg neki.*Mosolygok.* - Szerintem te is az vagy, én még csak rólad mondatom el.*Kuncogok.* - Akkor hogyan?*Kérdezlek és a folytatásra igen csak elvörösödöm.* - De ezt még ő se tudja..*Takarom el az arcomat.* - Igen szeretem nagyon...*Pillantok rád végül.* - Pedig még alig vagyunk együtt, de elrabolta a szívemet.*Mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 21:34 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Megfogja hidd el. Nem azt mondom, hogy utána nem lesznek nehéz időszakok, de akkor is megéri és én meg itt vagyok, ha ki akarod adni a dühöd. Nekem is voltak olyan helyzetek, amikor elegem volt és semmi kedvem nem volt hozzá, de aztán végiggondoltam, hogy meddig eljutottam és másokat se hagyhatok cserbe, arról nem is beszélve, hogy olyan jó látni a sok elégedett vendégeket.*Mosolyodom el, látszik hogy nekem az éttermem nagyon sokat jelent.* - Szereted?*Kérdezzek rá nyíltan.* - Ez jogos és megértelek engem se érdekelne.*Nevetek fel.* - Ez minimum és bár perverz vagyok ez nekem is fura lenne, ha erről beszélnénk neked.*Vigyorgok.* - Na igen.*Kuncogok.* - Vannak még csodák.*Nevetek fel.* - Nagyon és örül nekünk. Kedveli Nicket is.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:00 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| *Jó volt hallani, ahogy az éttermedről beszélsz. Reméltem én is elérem ugyan ezt, csak a cukrászdával.* - Remélem nekem is összejön. *Mosolyodom el, majd kérdésedre nem tudtam mit mondjak.* - Azt hiszem, igen. *Persze az arcomra volt írva, hogy belezúgtam teljesen.* - De még alig ismerem, rengeteg dolgot nem tudok róla. *Meg akartam ismerni.* - Na látod. *Vigyorgok én is.* - Még a hideg is kirázott a gondolatra. *Nevettem el magam.* - Vannak. *Nevettem veled tovább.* - Akkor jó. *Azért láthatóan kezdem elfogadni a dolgokat.* - Gondolom ő is meglepődött rendesen. *Mosolyodom el kicsit.* - Gondoltam, hogy egyszer lesz valakid, de nem gondoltam, hogy pont az öcsém. Mármint személyiségileg meg úgy egyébként...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:07 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| - Majd még meglátom. *Vigyorgok rendesen.* - Na kész. Mondja ezt a főcukiság. *Kuncogok én is.* - Hát... úgy érettem, hogy esetleg pénz miatt, vagy ilyesmi. *Magyarázom meg.* - Nem csak megcsalni lehet valakit. *Mondom kedvesen.* - Ó, szerintem tudja ő, nem hülye. *Elnevettem magam azon, ahogy eltakarod az arcod.* - Istenem, de cuki vagy. *Kuncogok tovább.* - Az nem számít, mióta vagytok együtt. *Simogatom meg a buksidat.* - Egyébként szép a hajad. *Dicsérem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:15 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Kímélj meg kérlek.*Kuncogok.* - Ehh na most már fogd be, ne rajtam éld ki magad.*Jegyzem meg.* - Micsoda? Pénz?? Ne viccelj nekem ilyenre nincs szükségem.*Mondom halálosan komolyan.* - Sose ártanék és nem használnám ki semmilyen szempontból a bátyád, így már jobb?*Kérdezlek.* - Tudod én aztán tudom milyen áldozatnak lenni.*Jegyzek csak meg ennyit.* - Meg lehet, de nem bánom.*Mosolygok.* - Most már tényleg befejezheted kérlek Nick.*Annyira már nem élvezem és csak a bátyád élheti ki magát.* - Szerintem se.*Mosolygok és nem tolom el a kezed.* - Köszi ez kedves. Sokat szívattak vele, de Chrisnek is tetszik és meg is mondta ne rejtsem el, mert nem érdemes.*Túrok bele.* - Szerinted mit csinálnak a fiúk? Remélem nincs baj.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:45 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| - Lehetne kicsit több önbizalmad. Tanulhatnál tőlem.*Nevetek fel.* - Szóval inkább biztos.*Javítalak ki.* - Lesz időd.*Reméltem együtt is maradtok.* - Oké tényleg jogos.*Nevetek.* - Ahogyan mindenki körülöttem.*Mosolygok.* - Hidd el én se és én azt se hittem, hogy lesz valakim hosszabb távon de csak megfogták a grabancomat.*Kuncogok.* - Chris boldoggá fogom tenni az öcsédet.*Mondom komolyan.* - Aztán sógorok leszünk.*Nevetek fel.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.02.08, 23:40 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:35 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Na ez igaz. *Vigyorgok én is.* - Valahogy úgy. *Mosolyodom el.* - Lesz bizony. *Hiszen én jelenleg úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit.* - De még hogy. *Kuncogtam veled.* - Ha nem, véged van. *Közlöm, persze most még csak vicc szinten.* - Uram, atyám. Tényleg. *Nevettem el magam.* - Mit követtem el én? *Vigyorgok.* - Igazából azt se értem, hogy az öcsém, hogyan szeretett beléd. Tudtommal a Rin típusú srácokra bukik, bár nem bánom, mert így legalább leszáll róla. *Jegyzem meg, azért tudtam én féltékeny lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:41 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Nem rajtad élem ki magam. *Mondom kedvesen.* - Így tökéletes. *Kacsintok egyet.* - Értem. *Nem kérdeztem rá, hiszen tudtam, hogy mindenkinek vannak ilyen dolgai.* - Nem mondtam semmi rosszat. *Szabadkozok vigyorogva. Én azért elhúztam a kezem.* - Értem. *Nyugtázom a dolgokat.* - Szerintem beszélgetnek. Ha verekednének, már hallottuk volna őket. *Kuncogtam el magam.* - Kibékülnek hamar, ne aggódj. Megértem Christ, hogy kiakadt.... és azt is megértem, hogy nem bízik bennem. *Mondom halkan. Megértettem, de attól még rosszul esett.*
|
|
| |