2025.07.21, Hétfő, 20:54
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Hétfő, 2015.02.09, 12:34 | Üzenet # 426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem e? Nekem úgy tűnik.*Jegyzem meg.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Csak piszkálsz.*Durcázok édesen.* - Jogos.*Kuncogok.* - Nem aggódok ezt inkább nekem kéne mondanom.*Mosolygok.* - Nick igaz nem ismerlek és sok dologról nem tudok, de annyit elmesélt a bátyád, hogy a szüleitek halála után te padlóra kerültél és nem tudtad kezelni és sok rossz dolog történt.*Tényleg nem tudtam részleteket és ha nem is tudom meg se baj, hiszen vannak dolgok amikről nem szívesen beszél az ember ( vámpír biggrin )* - Azt szeretném, hogy tud ő nagyon szeret téged és büszke rád. Én nem azt mondanám, hogy nem bízik hanem félt téged és lehet kissé túlzásba esik, de nem akar téged elveszíteni. Szóval fel a fejjel.*Cirógatom meg az arcod.* - Mondta egymásnak nem nagyon mondjátok ezeket bár nem ártana.*Jegyzem meg.*

MioDátum: Hétfő, 2015.02.09, 13:45 | Üzenet # 427
Yaoista
- Az a minimum.*Mosolygok, de komolyan gondolom.* - Látod azt én se tudom, de biztos nagyon rossz voltál.*Nevetek fel.* - Látod nem lehet nekem ellenállni.*Vigyorgok.* - Bár te nem hagytad magad.*Kuncogok.* - Milyen kis féltékenyek vagyunk, bár ez a öcsédről is elmondható meg rólam.*Vallom be.* - De tudod, hogy csak az agyadat húzta.*Teszem azért hozzá.* - Lehet pont ezért működik köztünk, mert ez a kapcsolat teljesen más.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 13:45 | Üzenet # 428
Yaoista
- Akkor úgy fogalmazok, hogy nem csak rajtad. Egyébként Igor is meg szokta kapni, hogy kis édes. *Hiszen szoktam mondogatni.* - Kicsit, de aranyosan reagálsz. *Kuncogtam halkan.* - Igaz, de tudom, hogy Igor nem áll le verekedni a testvéremmel. *Mondom komolyan, hiszen biztos voltam benne, hogy nyugi van és inkább rám pipa Chris.* - Még szépen fogalmazott. *Mondom halkan, de láthatóan annyira nem örültem, hogy mesélt erről neked, bár megértettem.* - Kedves vagy. *Csak ennyit mondok, de láthatóan nagyon jól estek a szavaid.* - Hát igen, valahogy... nem szívesen beszélgetünk ilyenekről. *Vallom be.*

MioDátum: Hétfő, 2015.02.09, 13:53 | Üzenet # 429
Yaoista
- Akkor mond neki.*Vigyorgok.* - Gondolom.*Sóhajtok fel.* - Nos igazából Chrisből se nézzem ki, bár ugye sok mindent nem tudok még róla.*Teszem hozzá.* - Zavar, hogy elmondta? Tényleg csak ennyit mondott és te mondtad, ha bátyáddal vagyok, akkor a családba fogok tartozni.*Suttogom és én éreztem rosszul magamat.* - Ugyan ezek csak a bátyád szavai.*Mosolygok.* - Ti tudjátok vagy inkább nem.*Ugrok le a pultról. Nem ige tudok mit mondani neked.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.02.09, 13:55

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 14:15 | Üzenet # 430
Yaoista
- Mondom is, sőt cicus a beceneve. *Kuncogtam el magam.* - Tényleg. *Mondom, hiszen tényleg kis cuki voltál.* - Nem azaz idegbeteg fajta, az biztos. *Nevettem el magam.* - Nem az, hogy zavar... *Mondom halkan, majd csak elmosolyodtam.* - Inkább szégyellem. Jobb szeretem én elmondani a dolgokat, érted? *Magyarázom meg neked és megsimogatom a fejed.* - Ne érezd magad rosszul. *Tovább mosolygok, majd elnevettem magam.* - Azt hitem nekünk sincs róla fogalmunk. *Vigyorgok.*

MioDátum: Hétfő, 2015.02.09, 14:23 | Üzenet # 431
Yaoista
- Cicus?*Lepődök meg, majd felnevetek.* - Ez vicces, de kétlem, hogy örül hogy elmondtad.*Nevetek. A tényleg nem mondok semmit csak leállsz már. biggrin * - Nem is baj.*Mosolygok.* - Értem, értem, de gondolj arra, hogy most már minden jó.*Simogatom meg az arcod.* - Oké csak szokásom mindent magamra venni hülye vagyok.*Kuncogok.* - Nem tagadhatjátok le egymást.*Mosolygok.* - Egyél még bátran.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 14:28 | Üzenet # 432
Yaoista
- Az tuti. *Nevetek veled.* - Hát nekem ment. *Kuncogtam el magam.* - Nem szeretem, ahogy legyeskedik. *Mormogom.* - Tudom, tudom, hogyne tudnám, de attól bosszantó. *Mormogom.* - Amíg működik, mindegy miért. *Mondom kedvesebben, majd sóhajtok egy jó nagyot.* - Már előre érzem, hogy csak a gond lesz veletek. *Nevettem el magam. Én is csak húztam az agyad.* - De úgy látom, hogy boldog vagy... és Nick is majd kicsattan. Rég volt ennyire jó színbe. *Ismerem be, hiszen mióta kijött az elvonóról, akkor sem volt ilyen jól.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.10, 12:49 | Üzenet # 433
Yaoista
- Tényleg nem értem, hogy.*Vigyorgok, persze csak hülyülök.* - Megértelek és őt is idegesítené,  bár velem nem tudod visszaadni.*Nevetek fel.*  - Igazad van.*Mosolygok.* - Igyekszünk apu..*Nevetek fel veled.* - Igen jó hatással vagyunk egymásra.*Mosolyodom el.* - Jó végre találkozni, már tényleg hiányoztál.*Paskolom meg a vállad. Igazából mindig is rossz volt, hogy teljesen nem tudtalak beengedni az életembe de ezen változtatni akarok csak még egy kis idő kell.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.10, 13:44 | Üzenet # 434
Yaoista
- Pedig nem volt olyan nehéz. *Vigyorgok vissza.* - Hát nem, de majd valahogy megoldom. *Nevettem el magam.* - Helyes kisfiam. *Nevettem tovább.* - Ennek örülök. *Mosolygok én is, örültem egyébként, hogy jól vagytok, csak még mindig nehéz volt felfogni.* - Igen, már te is hiányoztál. *Bizony nem most volt, hogy találkoztunk.* - Azért bevezethetnénk rendszeresebben is. *Jegyzem meg.* - Bár elfoglalt voltál. *Utalok az öcsémre.* - Nem csinált semmi faszságot? *Kérdezek rá azért, hiszen ismertem jól.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.10, 13:48 | Üzenet # 435
Yaoista
- Igen. *Vigyorgok.* - Hát, előbb-utóbb úgy is megtudtad volna, szóval nincsen gond. Mondjuk nem szereti, ha mások tudják, de valamikor nem is figyelek és cicusozom. *Kuncogok.* - Én profin ki tudom hozni a sodrából. Ha valaha ki akarod akasztani, csak szólj. *Azért ezt muszáj volt elmondanom.* - Talán igen. *Hiszen azért az Igorral való kapcsolatomnak volt egy elég súlyos árnyoldala is.* - Nem én mondtam. *Vigyorgok.* - Hát... tán testvérek vagyunk, vagy mi a szösz. *Kuncogok.* - Köszi, most elég volt, de tényleg nagyon finom.

MioDátum: Kedd, 2015.02.10, 13:53 | Üzenet # 436
Yaoista
- Megértem, hogy nem akarja.*Jegyzem meg, de ez a ti dolgotok.* - Inkább kihagyom én béke párti vagyok és ne értsd félre, de Igorral még ha nem is lenne közötök hozzá, akkor se akarnák vele ujjat húzni.*Mondom komolyabban. A többire nem igen tudok most se semmit mondani.* - Örülök, hogy ízlik, nem akarok csalódást okozni, na meg máshoz nem is értek.*Nevetek fel.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.10, 14:23 | Üzenet # 437
Yaoista
- Ez fájt.*Adom elő magam.* - Gondolod segítek.*Kacsintok rád. Poénkodás is hiányzott.* - Igen most már tényleg.*Mondom komolyabban.* - Ahogyan te is, azért ez már nem az egyetem, de akkor is meg kell tudni oldanunk.*Mondom komolyabban.* - Mindketten csináltunk.*Vallom be.* - De hamar békélünk.*Mosolyodom el picit.* - Tudod, hogy nem a legjobb a természetem és nem vagyok egy egyszerű ember.*Itt mindenre értek, hiszen te is tapasztaltad, hogy nem egy hétköznapi figura vagyok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.11, 08:50 | Üzenet # 438
Yaoista
- Ó, szegénykém. Hozzak egy ragtapaszt? *Adom alád a lovat.* - Tán csak nem bosszantani akarod az öcsém? *Kérdezem érdeklődve.* - Pontosan. *Mosolyodom el.* - Értem. *Ismertelek téged is, szóval csak sóhajtottam egyet.* - Nick se az. De úgy tűnik, hogy ő is kicsit visszafogja magát miattad. *Állapítom meg.* - Ami meglehetősen furcsa. *Gondolkozom el.* - Furcsa látni, hogy csak felnő ő is. *Ismerem be.* - Sajnos nem voltam annyira jó "szülő", mint kellett volna, de legalább jól végződött. *Valahol nyugodtabb voltam kicsit, de közben még mindig nem tudtam hova tenni a dolgokat. Rettentő furcsa volt.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.11, 09:01 | Üzenet # 439
Yaoista
- Nem fog haragudni, maximum édesen morogni. *Azért rajtam látszott, hogy oda-vissza vagyok Igorért.* - Ok nélkül nem borul ki, egy kis piszkálást még kibír. *Mosolyodom el és most inkább nem is gondolok a történtekre. Nem akartam, hogy te vagy Chris tudjon róla.* - Ó, ugyan. *Majdnem folytattam a piszkálódást és látszott is, hogy elgondolkoztam mondjam-e.* - Bár van egy olyan érzésem, hogy az ágyban azért jó vagy. *Vigyorodom el, nem bírtam magamban tartani.* - Na és hol tanultál? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.12, 12:59 | Üzenet # 440
Yaoista
- Tényleg nagyon szerelmes vagy.*Mosolyodom el.* - Oké értem, de meghagyom neked meg nem is ismerem amúgy se.*Jegyzem meg.* - De tényleg.*Mondom, na igen csak kishitű vagyok, de a folytatás meglep és elvörösödöm, de nem hagyom magam azért.* - Nem panaszkodott a bátyád sose.*Vigyorgok, de azért zavarban vagyok továbbra is.* -  Egy kis városban ahol laktam.*Felelek csak ennyit.* - Tényleg, ha már itt tartunk, igazán adhatnál pár tanácsot, hogy Chrisnek mik a kedvenc kajái.*Jut eszembe.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.02.12, 13:27

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.12, 13:39 | Üzenet # 441
Yaoista
- De akkor jó sokat.*Vigyorgok.* - Csak amennyire kell.*Kuncogok.* - Tudod, hogy szeretek pimaszkodni és kötekedni ő meg főleg néha nem is tudja hol a határ.*Jegyzem meg mellékesen.* - Szerintem ezt leszámítva semmi baj nincs a természetével számomra nem.*Mosolyodom el ismét lágyan.* - Egyszer majd meg szokod meg én is, mert nekem is furcsa, hogy ekkora hatással van rám és fordítva is.*Mosolygok.* - Apuci a gyerekek felnőnek.*Kuncogok, de a folytatásra elkomorodom és hátba verlek. biggrin * - Ne legyél hülye Chris. Mindent megadtál, amit csak tudtál. Te is elvesztetted akkor a családodat és a gyász mellett még az öcséddel is foglalkoztál, a többi dologról ne is beszélve.*Ugye valamiből meg kell élni és ez csak az egyik példa.* - Tudom miket tett Nick, de ne okold magad miatta. Szerintem ideje lenne végre leülnötök és elbeszélgetni, mert te is és Nick is magát okolja és ezt végre ideje tisztázni mindent. Azt se értem, hogy miért nem mondjátok az se, hogy büszkék vagytok a másikra.*Sóhajtok fel.* - Ő mondta nekem, hogy az érzéseim szavakba is fejezem ki és megtettem, de ő nem, oké felém igen, de nem csak felém kéne.*Mondom komolyabban.* - Egyet véss a fejedbe.*Fogom meg a vállad.* - Nagyon jó báty, barát és ember vagy.*Minden szavam őszinte és szívből beszélek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 09:39 | Üzenet # 442
Yaoista
- Mindjárt keresek neked. *Kuncogtam el magam.* - Hello Kitty-s jó lesz? *Vigyorgok, mert már maga a gondolat is vicces.* - De gondolom akkor úgy is rászólsz, nem? *Hiszen nem vagy az a típus, aki hagyja magát.* - Remélem lesz időm megszokni. *Mondom komolyan, hiszen nem tudtam, hogy mennyi ideig lesztek együtt. Jelenleg nagyon komolynak tűnt, de az öcsémnél, na meg nálad se lehet tudni ezeket a dolgokat.* - Hát igen. *Mosolyodom el kicsit.* - Akkor sem tudtam annyira vigyázni rá, mint kellett volna. *Mondom halkan. Csöndesen hallgatlak és be kellett látnom, hogy igazad van.* - Én nem akarom erőltetni azt a beszélgetést. *Ismerem be.* - Tudom, hogy vita lesz a vége. *Ismertem magunkat.* - Most meg egész jól megvagyunk. Nem úgy, mint régen, de legalább beszélünk. Amíg Nick nem jön oda, hogy beszéljünk én nem fogom kérni. *Tudtam, hogy ő is emészti magát ezekkel a dolgokkal, akárcsak én. Szavaidra elmosolyodom végül.* - Köszönöm Igor.

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 09:55 | Üzenet # 443
Yaoista
- Csak kicsit. *Mosolyodtam el és valahogy önkéntelenül megmarkoltam a láncom.* - De ha a bátyus szeretnéd bosszantani, azt is idebízhatod. *Nevettem el magam.* - Na, mondom én. *Vigyorgok, de halál édes volt, ahogy elvörösödtél.* - Értem. *Nem kezdtelek faggatni, rád hagytam.* - Hm, igazából mindenfélét megeszik. Nincs kifejezetten kedvence, csak jól legyen elkészítve. *Magyarázom.* - Úgyhogy, amíg finom, bármit elé rakhatsz, megfogja enni. Más országok ételeit is szereti, szóval könnyű neki főzni.

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 11:23 | Üzenet # 444
Yaoista
- Szép nyaklánc.*Mosolygok.* - Figyelj Nick én nem akarok senkit bosszanti szóval lépjünk túl.*Kérlek meg, nem vagyok te.* - Oké, oké.*Bólintok, bár sokat nem segítettél.* - Most már jöhetnének.*Jegyzem meg halkan.* - Szerintem menjünk vissza a nappaliba.*Fogok mindent és vissza is megyek, majd lepakolok és leülök. Nem tudtam, hogy miről beszéljek veled, arról nem is beszélve, hogy te csak szórakozol rajtam.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.02.13, 11:27

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 11:27 | Üzenet # 445
Yaoista
- Tökéletes.*Nevetek fel.* - Persze és igazából tényleg hamar békélünk.*Mosolygok.* - Bőven lesz, én tényleg igen csak hosszan tervezem az öcséddel.*Mondom komolyan és reméltem, hogy így is lesz. Végighallgatlak, majd csak felsóhajtok.* - Már bocs, de idióták vagytok és így sose lesz belőle semmi.*Jegyzem meg, persze nem rosszból, de valaki engedhetne már és reméltem te leszel az okosabb.* - Ugyan nem kell, hiszen csak őszinte vagyok.*Mosolyodik el kicsit.* - Chris én csak segíteni akarok nektek.

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 11:56 | Üzenet # 446
Yaoista
- Ahh, köszönöm. *Akkor vettem észre, hogy fogdosom.* - Oké. *Mosolyodom el.* - Bocsi, nem sok tudom. De tényleg mindenevő. *Nem tudtam pontosabbat mondani.* - Hát igen, de már régen találkoztak. *Én tudtam, hogy Igornak mennyire hiányzott Chris.* - Rendben. *Át is megyek vele a nappaliba. Láttam, hogy nem tudsz velem mit kezdeni és igazából valahol élveztem.* - Szerintem ellesztek a bátyámmal hosszútávon. *Jegyzem meg, de nem rosszból, sőt, boldogan.* - Örülök, hogy talált magának egy olyan kedves srácot, mint te. *Ezt nem piszkálásból mondtam, hanem őszinte bók volt.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 12:14 | Üzenet # 447
Yaoista
- Nem tudsz rád haragudni, vagy ő nem tud rád? *Kérdezem mosolyogva.* - Asszem ezt jó hallani. *Nevettem el magam.* - Hát nem tudom. Tudom, hogy szégyelli és nem akarom így felhozni. *Magyarázom, hiszen ezt tudhattad te is, hogy mennyire nem akarja, hogy erről bárki tudjon.* - Tudom és ezért köszönöm. *Mondom komolyan, hiszen pontosan tudtam, mennyire őszinte vagy. Sosem voltál az a kertelős fajta.* - Tudom. És hidd el, segítesz is. *Még ha most még nem is úgy tűnt.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 12:17 | Üzenet # 448
Yaoista
- Ugyan nem gond, meg akkor könnyű dolgom van.*Kuncogok.* - Szerencsére azért nem csak cukrászat terén vagyok jó, bár olyan ügyes se vagyok mint te.*Mosolygok, de komolyan gondolom.* - Majd ha van időd és kedves azért kicsit segíthetnél.*Jegyzem meg halkan.* - Persze és nem akarom korlátozni.*Mondom gyorsan, elég érdekesen tudok reagálni.* - Ez kedves köszönöm és remélem is.*Mosolyodom el.* - Köszi Nick.*Tényleg jól esnek a szavaid.*  - Tényleg nagyon fontos Chris, szeretek vele lenni és már nagyon sokat segítettek. Tudom nem várja el, de szeretném valahogy meghálálni és most ne kezdj el perverzkedni.*Teszem hozzá.* - Nem volt és nincs egyszerű dolga velem még jó, hogy ilyen türelmes, bár így is biztos lefárasztom és ott van még cukrászda és velem is kell foglalkoznia, mert béna vagyok.*Mondom el neked az aggodalmaim, amiről persze a bátyád nem tud.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 12:25 | Üzenet # 449
Yaoista
- Is - is.*Mosolygok.* - Ennek örülök.*Jó, hogy már jobban állsz hozzánk.* - Én leültetlek titeket csak szó nélkül nem akarom, de majd beszélek még vele, egész jól tud hallgatni rám.*Persze tudtam ez nem lesz egyszerű menet.* - Hiszen barátok vagyunk.*Mosolygok és tovább nézelődöm.* - És minden embered meg van? Papírok?*Kérdezlek kicsit témát váltva.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:11 | Üzenet # 450
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Nevettem el magam.* - Na az már fél siker. *Mosolyodom el.* - Igaz. *Nagyon jól esett a dolog.* - Igen, hellyel-közzel. Még egy két engedély hiányzik, amit csak az építkezés végén kapok meg. *Magyarázom.* - Meg talán még két pincért fel kéne vennem, de még meglátom. *Mert nem voltam benne biztos, hogy szükség lesz rájuk.* - Attól függ, mennyi lesz a forgalom.

Keresés: