2025.07.22, Kedd, 01:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 18:28 | Üzenet # 476
Yaoista
- Hát bocsánat. *Morcizok be kicsit.* - Az jó, nagyon jó. *Nyugszom meg. Sejtettem, hogy jól kiismered magad itt, szóval nem aggódtam.* - Rendben. *Bólintok, bár fogalmam sem volt, hogy miről akarsz velem beszélni. Általában semmi jót nem jelent, ha ilyet mondasz nekem, de próbáltam erre nem is gondolni.* - Mindjárt. *Azért még adtam egy puszit az arcodra.* - Szólhatsz nekik. *Azért szépen tálaltam a kaját, hogy tudjon mindenki szedni magának.*

- Nem meglepő, csak azért jó, ha te is így gondolod. *Puszillak meg.* - Relatív. *Piszkállak picikét.* - Bár neked még nagyobbakat is teljesítenék. *Mosolygok rád, olyan szépen nevettél.* - Hm, jól hangzik, de akkor rád hagyok mindent és lepj meg. *Csókollak meg finoman. Mikor szól Igor, hogy mehetünk hamizni, felállítalak az ölemből, majd még a széket is kihúzom neked, mielőtt leülnél.* - Ez megint jól néz ki öcsi. *Állapítom meg és isteni illatok terjengtek.* - Kibontom a bort, amit hoztál. *Mondom Igornak, majd oda is hozom és kibontva töltök mindenkinek egy keveset.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 19:18 | Üzenet # 477
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Megforgatom a szemeim, de nem mondok semmit.* - Igen.*Bólintok. Én is adok egy puszit, majd szólok a többieknek.* - Mint mindig.*Mosolygok.* - Köszi. Akkor igyunk a cukrászdára, a szépséges párodra és rád és persze Nickre.*Bár nem mondok semmi becenevet de lágyan mosolygok rád.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 19:29 | Üzenet # 478
Yaoista
- Másképpen nem is gondolnám.*Mosolygok.* - Jogos.*Kuncogok.* - Édes vagy és tudom.*Mosolyodom el lágyan.*  - Alap és remélem elnyeri a tetszésed.*Mondom még a csók előtt, amit viszonozok. Amikor jön Igor kimegyek és megköszönöm neked a széket.* - Biztos nagyon finom is.*Pillantok Nickre. Emelem poharam, amikor már ott van és Igorra csak elmosolyodom, de nem jegyzek meg senkit.* - Egészségünkre.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 19:56 | Üzenet # 479
Yaoista
*Láttam én azt a szemforgatást, de én se mondtam semmit. Miután minden ott volt én is leültem én is, viszont nem nagyon tudtam kezelni a helyzetet, de mosolyodra én sem bírtam ki és mosolyogtam.* - Egészségünkre. *Mondom a koccintásnál, majd beleittam a borba.* - Na, akkor együnk. *Szépen szedek mindenkinek amennyit kér, végül pedig magamnak. Ugyan egymást mellett ültünk, de kérésedre nem értem hozzád tényleg.* - Nos, remélem ízleni fog, jó étvágyat mindenkinek. *Mosolyodom el.*

- Biztos vagyok benne. *Kimenve én is tartom a poharam és Nickre csak mosolygok.* - Egészségünkre. *Mondom én is. Miután Nick szedett, már vártam a kaját.* - Azt bizony. *Eszek bele és hát látszott, hogy mennyire ízlik.* - Nagyon finom. *Sóhajtok egy nagyot elégedetten és hamizok.* - Neked is ízlik? *Kérdezem tőled és elmosolyodom.* - Ügyes igaz? Bár már ettél tőle, de az más.

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 21:00 | Üzenet # 480
Yaoista
- Ebben biztos vagyok.*Mosolygok és bele is eszek.* - Hmm nagyon finom, mint mindig egy igazi zseni vagy.*Mosolygok és adnék csókot de ugye most nem teszem, majd pótlunk.* - Nicket a világ legjobb szakácsai között fogják említeni, hacsak nem a legjobbként.*Minden elfogultság nélkül mondom. Nem lesz könnyű menet, de mindig támogatni foglak.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 21:05 | Üzenet # 481
Yaoista
*Én is bele eszek.*  -Igen nagyon pont mondani akartam tényleg nagyon finom ügyes vagy.*Mosolygok Nickre.* - Nem kicsit.*Mosolygok.* - Így legyen.*Mondom Igor szövegére.* - Ti ketten tesók bármire képesek vagytok.*Kuncogok édesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 21:22 | Üzenet # 482
Yaoista
- Azt sejtettem, hogy neked ízleni fog. *Kuncogok, hiszen tudtam, hogy imádod a főztöm és igazából bármit eléd rakhatnék, megennéd, csak én csináljam.* - Megint túlzol, de köszönöm. *Mondom lágyabban.* - Örülök, hogy ízlik nektek is.  *Rin megszólalására csak elmosolyodom.*  - Azért mindenre nem, de elég sok mindenre. *Értek egyet. Igazából kicsit zavarba voltam, de elég jól lepleztem. Tudtam, hogy megcsókolnál és én is téged, de tényleg jó fiú akartam lenni.*

- Valóban sok mindenre viheted még. *Értek vele egyet. Csak hát tartottam tőle, hogy valami közbe fog jönni.* - Egyet értek Nickkel, de nagyon édes vagy kicsikém. *Puszilom meg a buksidat.* - Nem hittem, hogy egyszer így fogunk ülni egy asztalnál. *Vallom be őszintén. Sosem hittem, hogy így fogunk nálam vagy akárhol vacsorázni.* - De még mindig fura. *Sóhajtok, de többet nem mondok.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 22:55 | Üzenet # 483
Yaoista
- Alap.*Mosolygok.* - Nem túlzok és igen nagyon sokra.*Cirógatom meg a pofid, ez még csak belefér, de el is veszem a kezemet.* - Igen nagy sok mindent.*Mosolygok.* - Hidd el én se, de én élvezem.*Teszem hozzá.* - Elhiszem, de egész jól végződtek a dolgok és ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.*

- Akkor egy nagyon picit túloztam csak.*Kuncogok. Nem mondok semmit és megpuszillak és csak tovább eszek.* - Erre fogásra megtaníthatnál bár ennyire nem lesz jó.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:07 | Üzenet # 484
Yaoista
- Tényleg kedvesek vagytok. *Mondok ennyit, hiszen hiába mondom, hogy túloztok, akkor is csak ez lenne a szövegelés. Simogatásod jól esett és kicsit elmosolyodtam.* - Tudom, hogy fura, de jól megvagyunk. *Nézek rád és tényleg sokkal jobban néztem ki, mint bármikor, mióta nálad dolgozok. Chrisnek kicsit megrándult a szája széle és elmosolyodott.* - Igazad van. *Értek veled egyet, az volt a fő, hogy minden rendbe legyen. Olyan jó volt látni, hogy jó étvággyal esztek.* - Megtanítalak szívesen., persze csak ha a főnök úr engedi. *Kuncogok.*

*Nem bírtam ki mosoly nélkül, ahogy Nick Igorra reagál. Nem gondoltam, hogy bárki ennyire megszelídíti és nyugtatja az öcsém.* - Főzni szeretnél kicsim? *Kérdezem kíváncsian.* - Csak a végén át ne csábítsanak. *Nevettem el magam, hiszen tudtam, hogy nem fogsz átpártolni a főzésre.* - Szerintem megoljuk, nem?

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:32 | Üzenet # 485
Yaoista
- Őszinték.*Mosolygok.* - Igen nagyon jól.*Mosolygok.* - Persze semmi akadálya meg hát kitudja mikor kell egy jó szakács.*Mondom komolyan, majd felnevetek, mert persze csak viccelek.* - Egyeztessetek és akkor gyere.*Tudtam jól, hogy nem fog a munkád kárára menni és akkor hívod amikor van időd.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.02.19, 00:34

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:37 | Üzenet # 486
Yaoista
- Igen azok.*Értek egyet.* - Igen igen.*Bólintok és csak felnevetek.* - Köszönöm nektek és talán ha jobb ajánlatot kapok akkor átpártolok.*Nevetek fel persze én is csak viccelek.* - Szeretnélek minél jobban elkényeztetni.*Mosolygok és megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 12:41 | Üzenet # 487
Yaoista
*Inkább meg se szólaltam arra, hogy őszinték vagytok, mert szerintem akkor is túloztok, de hát mindegy, azért jól esik nagyon.* - Jöhetsz kis kuktának mellém, ha gondolod. Jobb ajánlat nem is kell ennél. *Kuncogok én is, mert tudtam jól, hogy Chrisnél marad, történjék bármi. Nagyon édes volt ez Rintől, hogy gondoskodni akar a bátyámról. Reméltem ez így is marad sokáig.* - Majd megbeszéljük, hogy mikor gyere. *Hiszen feltehetőleg most lesz ez a rendezvény, akkor meg leszünk őrülve és még meghalni sem lesz időm a konyhán, nem hogy még valakit tanítgassak.*

- Na, na! Szerintem az jobb ajánlat, hogy velem süthet. *Mosolyodom el és megcirógatom a pofid. Szavaidra elmosolyodom és a csókod viszonozom, de nem húztam el, mert nem akartam udvariatlan lenni.* - Semmi jónak nem vagyok elrontója. *Vigyorodom el.* - Majd megadja a telefonszámát, hiszen az is van, igaz? *Mosolygok rád. Telefont is vettünk neked, mivel a mai világban nem nagyon lehet létezni nélküle.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 21:49 | Üzenet # 488
Yaoista
- Az biztos, hogy jó helyen van, de ha mégis akarsz csak gyere.*Kuncogok nem bírtam ezt még kihagyni.* - Nagyon jó dolgunk van.*Mosolygok, hiszen nekem se lehet okom panaszra.* - Én is megadom neked a számomat szívesen beszélgetek veled Chrisől.*Vigyorgok és arra nem mondok neki semmit, hogy nem volt neki eddig, mert ez nem vámpírság kérdése*

- Köszönöm a lehetőséget, de tényleg a legjobb helyen vagyok, de ha nem akkor megyek.*Pimaszkodok én is.* - Helyes.*Mosolygok.* - Nekem se lehet okom panaszra.*Puszillak meg.* - Ohh van bizony már egész jól tudom.*Kuncogok.* - Ezt megfontolom.*Nevetek fel* - Jól kibeszélünk és az öcséddel is.*Szórakozok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 23:12 | Üzenet # 489
Yaoista
- Meg vannak az előnyei a szakács pasinak. *Kuncogtam el magam. Persze te is főztél, aminek én nagyon tudtam örülni.* - Ó, én is szívesen kibeszélem a bátyám. Kérdezz, amit csak akarsz. *Vigyorodom el.* - Tudok egy-két cikis sztorit. *Nevetek, hiszen tényleg voltak érdekes dolgok.* - Szerintem van olyan, amit más nem is tud. *Olyan voltam, mint egy rossz gyerek.*

- Na szép vagy, mit ne mondjak. *Nevettem el magam.* - Ennek örülök. *Tényleg jól esett, hogy elégedett vagy velem.* - Mert ügyes vagy és gyorsan tanulsz. *Tényleg így gondoltam, hogy nagyon hamar beletanulsz a dolgokba és nem is adod fel a dolgokat.* - Na Nick, most maradj csöndbe. *Mormogom, de nem rosszból. Ő csak pimaszul vigyorog természetesen.*- És Igor te is. *Hiszen az egyetemről ő többet tud.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.20, 00:29 | Üzenet # 490
Yaoista
- Meg hát.*Vigyorgok.* - Ugyan hiszen még csak bele se kezdtem és egy történetebe se, pedig azért akadnak.*Vigyorgok gonoszkásan.* - Szerintem még Nicknek is tudnék új dolgokat mondani és ha már itt tartunk én is hallanék rólad.*Kuncogok.* - Mesélj csak édesem.*Szeretem szívni a bátyád vérét is.*

- Szerintem is.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Kedves vagy, mint mindig és azért a folytatásra kicsit felnevetek.* - Egyesek nem bírják, ha rólunk van szó főleg ilyen helyzetbe.*Cirógatom meg a karod.* - Pedig kíváncsi lennék, de valaki nagyon morci lenne azt meg nem akarom.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.20, 01:18 | Üzenet # 491
Yaoista
- Tudom, hogy akadnak, de azok maradjanak meg neked. *Morgom kicsit, de persze nem voltam mérges.* - Hát nem, ami azt illeti nagyon nem. *Azért cirógatásodra elmosolyodom kicsit.* - Inkább én mesélek rólad Igor, na? *Kérdezek vissza.* - Nick biztos élvezné. *Vigyorgok, hiszen nem egy balhénk volt együtt.* - Hát akkor majd én kielégítem a kíváncsiságod, de a fiúk nem kellennek hozzá. *Ki tudja miket mesélnének.*

- Biztos, hogy tudnál újat mondani. *Vigyorgok, majd mikor téged említ Chris, elnevettem magam.* - Hidd el, én is tudnék sztorizgatni. *Valószínűleg meg is lepnélek, hiszen egy szempontból én többet tudok rólad, mint Chris.* - Ugyan már, majd mesélek neked. *Kuncogok én is.* - De nagyon kis pukkancs lenne Chris, szóval majd később. *Vigyorgok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.02.22, 20:31 | Üzenet # 492
Yaoista
- Még meggondolom.*Vigyorgok.* - Nos igen tudnál olyat mondani, amiket Nick nem tud, de szerintem egy jó részét nem akarja hallani.*Jegyzem meg hiszen ami más pasikkal kapcsolatos arra nem vagy kíváncsi, na meg a nőkre se, pedig az tényleg a múlt.* - Különben mesélhetsz, ha akarsz lehet még nekem is mondasz újat, ami kiesik.*Nem egyszer rúgtunk be együtt.*  - Rólad még mindig viccesebb lenne főleg, ahogyan reagálsz rá.*Kuncogok.*

*Én csak kuncogok rajtatok.* - Nekem tudod jól, hogy bőven elég, ha te mesélsz és csak akkor amikor akarsz.*De ezt tudtad jól.* - Én veled kapcsolatban más dolgokat kérdezzek.*Kuncogok és Nickre pillantok célozva kajára célozva.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.02.22, 21:32 | Üzenet # 493
Yaoista
- Nagyon valószínű, hogy tényleg nem szeretném hallani. *Tudtam, hogy a múlt és tényleg én kellek neked, de még így sem akartam hallani ezekről. Valószínű ez idővel változni fog, de még nekem is annyira új volt ez a kapcsolat. Még nagyon féltékeny voltam és nem azért, mert benned nem bíztam, hanem inkább magamban.* - Na a kis alkoholista. *Vigyorgok rád, hiszen nem voltam hülye.* - Bizony, bizony. *Értek veled egyet.*

- Tudom kincsem, hogy elég, de hát látod milyenek. *Sóhajtok egyet, mert már nem is volt kedvem idegesíteni magam rajta.* - Na tudod ki a pukkancs. *Mormogom oda.* - Bizony, eléggé sokszor fel tudtunk önteni a garatra. *Nem kellett félteni egyikünket sem. *Vigyorgok Igorra, hiszen azért voltak apróbb balhéijaink, de azok az átlagos egyetemista állatságok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 22:07 | Üzenet # 494
Yaoista
- Nem értem mire célzol.*Kuncogok.* - Szerintem mindketten azok tudtok lenni.*Nevetek fel.* - Csak amennyire kell.*Vigyorgok.* - Fel hát és milyen jó kis bulik voltak, el is mehetnénk majd valamikor, ha Rin nem bánja, na meg persze Nick se.*Pillantok rád, bár ha akarod, ha nem de megyek.* - Akkor majd mesélek neked a bátyádról, úgyis egy szentnek tartod.*Mosolyodom el, persze ezzel nincsen baj.*

- Viccesek vagytok.*Kuncogok.* - Végül is testvérek.*Nevetek fel.* - Azért ezekről szívesen hallanék, ha emlékeztek.*Nevetek fel.* - Persze menjetek csak, akkor mi is elmegyünk Nickkel.*Kacsintok rá.* - Tőlem különben nem kell engedélyt kérni nagyfiú.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 00:26 | Üzenet # 495
Yaoista
- Héé, neked ilyenkor mellém kell állnod. *Nevetek én is.* - Majd összebeszéltek. *Mondok ennyit, de igazából annyira nem voltam elragadtatva az ötlettől, hogy elmenjetek édes kettesbe bulizni. Bíztam benned, de azt is tudtam, hogy milyen egy részeg kis cukiság.* - Óóóó, várom. *Vigyorodom el.* - Én benne vagyok. *Hát hogy ne mennék már Rinnel bulizni. Már csak azért is leitatnám. Chris beszólása viszont láthatóan nem esett annyira jól, mert értettem, hogy mire gondolod. Nem mondtam semmit, csak ráhagytam.*

- Nagyon jól hangzik, majd megbeszéljük. *Vigyorgok, de a folytatásra morranok.* - Ti csak ne menjetek együtt bulizni. Még elrontod itt nekem Rint. *Jegyzem meg Nicknek, hiszen kitudja mibe vinné bele egy buli alkalmával.* - Majd én elviszem a tündérkém. *Puszilom meg a buksidat.* - Szóval elengedsz? *Én csak szórakoztam, amúgy is tudtam jól, hogy sose szólnál bele, hiszen bíztál bennem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.02.23, 00:41 | Üzenet # 496
Yaoista
- Bocsi, de ez a igazság.*Vigyorgok.* - Akkor megbeszéltük és menjetek.*Én is bíztam benned minden értelembe, bár annak nem örülök, hogy megkörnyékeznének, de ez alapból bárhol megtörténhet.* - Ez elég mocsok volt Chris.*Szólok rá komolyabban.* - Az már a múlt és az öcséd nem vinné bele a rosszba és őt se fogják.*Fogom meg a kezed erősebben.* - Ezért is kell az a beszélgetés.*Célzok itt rátok.* 

*Meglep a reakciód.* - Nem félsz attól, hogy én viszem bele a rosszba?*Kérdezlek, de csak, hogy oldjam a feszültséget.* - Együtt is mehetünk, de én szeretnék elmenni Nickkel is.*Jegyzem meg, de többet nem tudok ugye hozzászólni.*  - Igen el, de csak akkor ha te is.*Ezek után.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 02:05 | Üzenet # 497
Yaoista
*Kicsit meglepődök, hogy megvédesz, de csak mosolygok. Nem akartam elrontani a hangulatot. Én is szorítottam a kezed, talán ennyire még sosem. Chris nagyon tudott bántani, ha akart és én mindig ráhagytam, mert úgy voltam vele, hogy megérdemlem.* - Hagyd. *Suttogom a füledbe és rád mosolyogtam. Legszívesebben megcsókoltalak volna.*

- Attól nem. Te ahhoz túl ártatlan vagy. *Hiszen alig voltál tisztában a világ dolgaival.* - Értem. *Sosem mondanám, hogy nem mehetsz el valahova, csak ha tudom, hogy veszélyes.* - Nem kell semmihez engedélyt kérned. *Nézek rád kicsit furán és megcirógatom az arcod. Az, hogy Igor mocsoknak tartotta a beszólásom, csak meg szúrós pillanattal jutalmaztam.* - Az másért kell, de hagyjuk.

MioDátum: Hétfő, 2015.02.23, 10:56 | Üzenet # 498
Yaoista
*Cirógatni kezdem a kezed.* - Nem hagyom és te pedig ne nézzél rám így.*Mondom Chrisnek.* - Szerintem meg igen csak erősen összefügg az egész.*Nem tetszik, ahogyan rólad beszél.* - Na jó nem bírom így magamba tartani. Arról akartam veled megbeszélni, hogy ideje a bátyáddal leülni beszélgetnetek, mert ez nem állapot. Mindketten ilyen téren már bocs de ostobák vagytok és megmondtam, hogy majd én beszélek veled. Te mondtad azt, hogy ne tartsam magamba dolgokat, hát akkor te miért teszed a bátyáddal szembe? Nektek jobb, ha ilyennek történnek? El se ismeritek egymást, ami igen csak szánalmas.*Akadok ki.*

- Annyira azért nem, de értelek.*Kuncogok.* - Igen tudom, csak vicceltem.*Azt hittem érted. Ahogyan Igor kiakad és elmondja a dolgokat igazából egyetértek vele, de nem mondok semmit, csak cirógatni kezdelek, hogy nyugtassalak*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 11:32 | Üzenet # 499
Yaoista
*Figyelmesen hallgatlak, de elsőre nem tudtam mit válaszoljak neked.* - Értem, de akkor is hagyjuk most, jó? *Kérlek meg újra. Egyszerűen csak nem akartam erről beszélni.* - Már mondtam ezerszer, hogy az más. *Hiszen azért más a helyzetünk, legalábbis én úgy láttam, az más kérdés, hogy nem így van.* - Nem jobb. *Ismerem be, de csak elfordítom a tekintetem. A végére én felállok az asztaltól és elengedve a kezed, felállok és ott hagylak benneteket. Nem kértem ebből a beszélgetésből.*

- Lehet, de nem itt van a helye, hogy erről beszéljünk. *Jegyzem meg.* - Akkor jó. *Puszillak meg, hiszen azt nem akartam, hogy azt hidd, irányítanálak. Én csak hallgatom a kiakadást és még mindig furcsa volt a látni, hogy fogjátok egymás kezét, de ennyit még meg tudok emészteni látványra. Kicsit meglep Nick viselkedése, főleg, hogy itt hagy bennünket.* - Ezért nem beszélünk. *Mondom komolyan.* - Én már próbáltam rengetegszer, de olyankor csak ott hagy vagy játssza a süketet.

MioDátum: Hétfő, 2015.02.23, 11:40 | Üzenet # 500
Yaoista
- Oké, de akkor is legalább tudja Nick, hogy miről van szó.*Jegyzem meg. Azért meglep, hogy így reagálsz.* - Akkor se fogom hagyni, hogy ekkora barmok legyetek.*Jegyzem meg.* - Mindjárt jövök.*Felállok és otthagylak titeket és megkereslek.* - Miért csinálod ezt Nick? Komolyan nem értelek. Ideje szembe nézned a múltaddal vagy te így akarsz maradni életed végéig?*Kérdezlek.*

*Továbbra se szólok bele.* - Szép kis ebéd.*Sóhajtok fel, amikor Igor is kimegy.* - Azért kedves Igortól, hogy segíteni akar.*Jegyzem meg és megcsókollak.* - Én tehetek érted bármit is?*Kérdezlek.*

Keresés: