Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 21:18 | Üzenet # 501 |
 Yaoista
| - Menj. *Mondom és csak sóhajtok egyet.* - Az bizony. *Mondom halkan, majd viszonozom a csókod.* - Igen, tényleg az, de lehet még korai és nem csak Nickre gondolok, hanem magamra is. *Vallom be őszintén.* - Nagyon dühös voltam Nickre, mert tudod... valóban meghaltak a szüleink, de én akkor elveszítettem őt is. *Mondom halkan és magamhoz ölellek.* - Nagyon sok munkánkba került már az is, hogy így le tudjunk ülni egy asztalhoz. *Hiszen én s dühös voltam még valahol.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 21:36 | Üzenet # 502 |
 Yaoista
| *Abban a szobában voltam, amelyikben még Chrisnél laktam, amikor kijöttem az elvonóról. Nagyon üres volt, na nem azért, mert nem lenne itt semmi cuccom, hanem egyszerűen akkor ilyen voltam. Semmilyen és ijesztően üres.* - Mit nem értesz? *Ahogy mondod, hogy ideje szembenézni a múlttal, kicsit mérges leszek.* - Mert te szembe nézel? *Kérdezek vissza és felállok.* - Te is szívesen beszélsz anyukád haláláról nem? Meg arról, ami utána történt. *Hiszen te sem akartál beszélni semmiről.* - Nem, igaz? Akkor tőlem se várd el. *Vágok vissza.* - Ezzel hagyjál békén. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 22:03 | Üzenet # 503 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - A viselkedésed.*Mondom viszont a folytatás nem kicsit lep meg és húzz fel.* - Tudod mit elmehetsz te a jó büdös picsába. Én próbálok neked segíteni és te nekem esel?*Emelem fel a hangom.* - Nem meséltem neked??? Szerinted nem nézzek vele szemtől szembe nap mint nap? Vagy talán meséljek még? Mesélek én neked édesem de akkor ismét csak otthagysz mint múltkor.*Oké visszajöttél, de most is ez lenne lehet.* - Tudod Nick én nem ítélek el a múltad miattad és egyszer se néztem rád olyan szemekkel, min te rám.*Jegyzem meg.* - Akkor ennyi nem várok el tőled semmit, legyél csak egy barom.*Mondom dühösen.* - Elment az étvágyam és tőled is a kedvem, szóval mára befejeztem veled. Csá.*Indulok ki, nagyon felbosszantottál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 22:12 | Üzenet # 504 |
 Yaoista
| - Ezt neked kell érezned.*Mondom és figyelmesen hallgatlak.* - Én nem akarok beleszólni és nem is tudod sokat meg hogy mit érzel, de majd tényleg jó lenne, ha ismét egymásra találnátok.*Mondom és átülök az öledbe.* - Én remélem, hogy hamarosan így lesz, hiszen még is csak az öcséd, akit nagyon szeretsz.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 22:34 | Üzenet # 505 |
 Yaoista
| *Ahogy elküldesz a picsába, már meg se lepődök.* - Nem kértelek, hogy segíts. *Mondom komolyan. Utáltam, ha felemeled a hangod.* - Visszamentem. *Nagyon fontos voltál nekem, de akkor egyszerűen kiakadtam, viszont a szöveged engem készített ki.* - Egyszer sem láttad, ahogy megölök valakit és egyszer sem ütöttelek meg. *Jegyzem meg én is.* - Nem vagyok barom. *Vágok vissza.* - Menj. *Igazából én is el akartam menni, de most már megvárom, hogy lelépj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 22:46 | Üzenet # 506 |
 Yaoista
| - Valóban jó lenne. *Mosolyodom el, annyira édes voltál.* - Az idő majd begyógyítja a sebeinket. *Puszilom meg a buksid.* - Nincs szükségem semmire, csak rád kicsikém. Rögtön jobb kedvem lesz, ha velem vagy. *Nem is bántam, hogy az ölemben vagy.* - Tudod... nem könnyű egyedül. De Igor jó barát és mindig mellettem volt, ha magam alatt voltam, ahogy a többi barátom is. Mégis... mikor megkaptam azt a telefonhívást, azt hittem, megőrülök. Nem lett volna szabad kidobnom. *Suttogom és a fejem a válladon pihent.* - De már nem bírtam tovább... még csak egy kölyök voltam én is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 23:07 | Üzenet # 507 |
 Yaoista
| - Én kérek elnézést, hogy segíteni akartam.*Morgom, viszont a folytatás szíven üt.* - Igen ebben igazad van. Kösz, hogy emlékeztettél.*Mosolyodom el fájdalmasan. Rohadt sokat hibáztam ezzel tisztában voltam, de te meg ilyenkor úgy teszel mintha szent lennél, de attól messze vagy.* - Igazad van én vagyok egy rohadt nagy barom.*Suttogom és otthagylak.* - Sajnálom de én most elmegyek.*Mondom a bátyádéknak.* - Nem így terveztem, de most nem akarok egy levegőt szívni az öcséddel. Jól bemutatkoztunk mi?*Nevetek fel gúnyosan.* - Örülök, hogy találkoztunk és sajnálom még egyszer, hogy így alakult. Majd beszélünk. Sziasztok.*Ezt tényleg szépen megcsináltad, hogy pont a bátyádnál történik ez.* /Cicuk/
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.02.23, 23:08 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 23:17 | Üzenet # 508 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Ez rám is igaz.* - Ez rólam is elmondható édesem.*Mosolyodom el.* - De azért jó. ha vannak is mások melletted.*Cirógatom meg az arcod.* - El se tudom képzelni, hogy mit éltél át.*Én ugye nem ilyen fájdalmat tapasztaltam.* - Igen tudom kicsim.*Nyugtatgatlak.* - Nem vagy hibás, hiszen ahogyan mondtad gyerek voltál és te is elveszítetted a családod, ezt még egy felnőtt ember se tudja kezelni.*Suttogom és csak azért nem mondok többet, mert Igor megjelenik de erre nem számítok.* - Ohh sajnálom.*Tényleg nem akarok beleszólni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 23:44 | Üzenet # 509 |
 Yaoista
| - Nem mondtam ezt. *Jegyzem meg még, mielőtt elmennél. Kicsit vártam, hogy elinduljak, de akkor láttam, hogy kint beszélgetsz még a bátyámmal. Otthon akartam lenni. Nem mondtam semmit és nem is köszöntem, csak eljöttem mellettetek és hazaindultam. Mikor megérkeztem lezuhanyoztam és bebújtam az ágyba. Nagyon rosszul éreztem magam.*/Cicuk/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 00:00 | Üzenet # 510 |
 Yaoista
| *Jól esett, ahogy vigasztaltál, annyira meg tudtál nyugtatni.* - Mi történt? *Kérdezem Igort.* - Kikísérlek. *Kiteszlek az ölemből és kimegyek veled.* - Ne vedd magadra, ilyenkor mindig seggfej. *Sóhajtok egy nagyot.* - Még beszélünk, oké? *Veregetem meg a hátad, mire Nick száguld el mellettünk.* - Bunkó. *Morgom.* - Én is sajnálom, hogy így alakult. *Teszem hozzá és kezet fogok veled, adok két puszit, majd bemegyek.* - összevesztek elég rendesen.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 00:10 | Üzenet # 511 |
 Yaoista
| *Én elköszönök és bent várlak.* - Igen? Az nem jó.*Sóhajtok fel.* - Nick is elment?*Kérdezem.* - Akkor gondolom már nincs étvágyad igaz?*Sétálok oda és megcsókollak.* - Mi lenne, ha megmasszíroználak? Biztos jót tenne.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 21:12 | Üzenet # 512 |
 Yaoista
| - Kibékülnek szerintem. *Cirógatom meg az arcod.* - Igen el és köszönni is luxus volt. *Morgom.* - Azért még akad, befejezem a vacsorát. *Csókod viszonozom és magamhoz ölellek.* - Hm, benne vagyok. Nagyon jól hangzik. *Csókollak meg újra. Visszaülők veled az asztalhoz és én befejezem a vacsorám. Miután befejeztem felállok és felveszlek a karomba.* - Akkor kérem a masszázsom. *Megyek be veled a hálóba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 21:46 | Üzenet # 513 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Akkor nagyon kiakadt.*Sóhajtok fel.* - Oké.*Hozzád bújok.* - Helyes.*Suttogom az ajkaid közé. Én is megeszem a hamit, majd csak felnevetek.* - Oké.*Csókollak ismét meg, majd bent amikor kiterülsz megkeresem az olajat, mert az is van és a csupasz hátadra nyomok belőle. Rajtad elhelyezkedem és masszírozni kezdelek.* - Nagyon feszült vagy.*Mondom aggodalmasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 22:46 | Üzenet # 514 |
 Yaoista
| *Levetkőzök alsó nacira és elfekszek a hasamon. Az olajra egy kicsit megremegek, mert hideg kissé.* - Igen... csak egy kicsit. *Mosolyodom el és nagyon jól esik a masszírozásod.* - Ügyes kezeid vannak. *Nyugtázom a dolgokat.* - Tudod nem olyan egyszerű beindítani a cukrászdát. Rengeteg papír kell hozzá, megfelelni mindenféle előírásnak. Kissé feszült leszek a sok okoskodó embertől. Erre most itt van Igor és Nick. *Tényleg voltak gondok, de nem olyasmi, ami miatt aggódnod kellene.* - De ha kész a cukrászda, nyugodtabb leszek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 22:59 | Üzenet # 515 |
 Yaoista
| - Remélem kicsit segítek.*Mondom kedvesen.* - Köszönöm.*Mosolygok és csak egy percre se állok le.* - Elhiszem, hogy ki vagy édesem és sajnos nem tudok neked nagyon segíteni, de mindig szívesen meghallgatlak vagy éppen kikapcsollak.*Csókolok a nyakadba.* - A cukrászda hamarosan megnyílik és minden rendben van és lesz vele, a tesódék meg kibékülnek, mint mondtad és te is elfogadod őket majd idővel.*Mondom.* - Most csak rám figyelj..*Suttogom füledbe és tovább masszírozlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.25, 00:15 | Üzenet # 516 |
 Yaoista
| - Nem kicsit, nagyon sokat. *Mosolyodom el.* - Ez bőven elég. *Simizem meg a combod.* - Így legyen kicsikém. *Csókod nagyon jól esett, majd a masszírozásra koncentráltam tényleg.* - Ez nagyon jó érzés. *Sóhajtok elégedetten.* - Tényleg nagyon ügyes vagy. *Igazán jó volt, ahogy a hátam gyúrtad.* - Azért te is tudod, hogyan kell ellazítani.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.25, 00:42 | Üzenet # 517 |
 Yaoista
| - Az még jobb.*Mosolygok, legalább én is tehetek érted valamit, még ha nem is várod.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Kuncogok.* - Ez csak a kezdet mert teljesen kifogom kapcsolni az agyadat, ami most rád fér.*Harapok a nyakadba finoman.* - Úgyis kívánlak nagyon.*Nyalok a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.25, 01:17 | Üzenet # 518 |
 Yaoista
| - Már várom, hogy mit találtál még ki. *Vigyorgok, mert hát voltak ötleteim és szerintem jó irányba kapiskáltam a dolgokat. Nyakamra sóhajtok egy nagyot.* - Az csak jó, ha kívánsz. Nem nagyon kell magad megerőltetni, ha el akarsz csábítani. Nem tudok neked ellenállni. *Meg igazából nem is akarok.* - Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagy nekem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.25, 12:05 | Üzenet # 519 |
 Yaoista
| - Remélem élvezni fogod.*Vigyorgok, bár azért szexterén legalább van önbizalmam.* - Ennek nagyon örülök, ahogyan én se neked.*Mosolygok.* - Fordulj meg.*Amint így teszel megcsókollak.* - Én is nagyon.*Suttogom az ajkaid közé, majd a felsőtestedre folyatok olajat.* - Még jobban kiemeli az izmaid.*Mérlek végig és masszírozni kezdelek, közben nézlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 00:37 | Üzenet # 520 |
 Yaoista
| - Meglepődnék, ha nem. *Nevettem el magam.* - Nem is csodálom. *Kicsit azért kitört belőlem az ego.* - Rendben. *Helyezkedtem, ahogy szeretted volna.* - Megdolgoztam értük. *Mosolyodom el és élvezem, ahogy a kis takaros kezeiddel munkálkodsz rajtam.* - Tetszik a helyzet. *Simítok a combodra, majd a fenekedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 13:27 | Üzenet # 521 |
 Yaoista
| - Én is.*Vigyorgok.* - Kis egoistám.*Kuncogok.* - Meg meg.*Mosolygok.* - Nekem is nagyon tetszik.*Sóhajtok fel a simogatásra, majd ismét megcsókollak hosszasan.* - Mit szeretnél, hol masszírozzalak még meg?*Lehelem immáron már a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 17:23 | Üzenet # 522 |
 Yaoista
| *Nagyon finom volt a csókod.* - Szerintem vannak ötleteid. *Suttogom én is a füledbe. Megfogtam a kezed és rávezettem a farkamra.* - Esetleg itt? *Kérdezlek vigyorogva.* - De rád bízom, hogy mit szeretnél. *Lassan azért lekezdem kiövelni a kimonód.* - Bár ezt levehetnénk rólad, mit gondolsz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 13:45 | Üzenet # 523 |
 Yaoista
| - Gondolod?*Adom a kis ártatlant, de a kezemre persze elvigyorodom.* - Na jó bevallom egyre gondoltunk.*Markolok finoman rá.* - Egyre gondolunk úgyis.*Simítok végig a farkadon.* - Azt mondod?*Vonom fel a szemöldököm, majd lemászva rólad lassú mozdulatokkal levetkőzök, majd rólad is leveszek mindent és visszamászva megcsókollak.* - Akkor folytatom.*Öntök olajat a kezemre, majd a farkadra és lassan elkezdem masszírozni.* - Rá is ráfér a kényeztetés és ő különleges törődést kap és jó alaposat valamint többfélét.*Vigyorgok kajánul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 14:12 | Üzenet # 524 |
 Yaoista
| - Na látod. *Markolásodra sóhajtok egy nagyot.* - Azt. *Szinte felfallak a tekintetemmel, ahogy vetkőzöl és azt is hagyom, hogy rólam leszedd a maradék ruhát.* - Hajrá. *Mondom csókod után. Azért kicsit megrándultam, ahogy a farkamra öntöd az olajat, mert hideg volt.* - Hm, jól hangzik. *Vigyorodom el és szépen megkeményedtem a kezedbe. Igen csak élveztem ezt a "masszázst". Néha nyögtem egyet és tényleg kezdtem teljesen ellazulni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 10:39 | Üzenet # 525 |
 Yaoista
| *Imádom, ahogyan felfalsz a tekinteteddel* - Csak nem hideg?*Kérdezlek vigyorogva.* - Nem fog sokáig tartani.*Kuncogok..* - Micsoda reakciók ez a masszázs főleg tetszik ugye?*Kérdezlek, persze választ nem várok rá.* - Még jobbá teszem.*Megcsókollak, majd a makkod kezdem el szopogatni kicsit, végül a számba fogadva rendesen szopni kezdelek.*
|
|
| |