Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 11:25 | Üzenet # 526 |
 Yaoista
| - Egy kicsit. *Vigyorgok én is.* - De már nem. *A kezedtől na meg a farkamtól hamar felmelegedett.* - Még szép. *Lihegem és csak mosolyogva figyellek. Csókod viszonozom természetesen és ahogy makkom kezded szopogatni, nyögtem egy mélyebbet, főleg, mikor már teljesen a szádba fogadtál. Finoman a fejedre simítottam, de nem irányítottalak. Tényleg próbáltam veled annyira figyelmes lenni, amennyire csak tudtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 11:46 | Üzenet # 527 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen érzem.*Kuncogok.* - Nyugodtan elengedheted magad.*Pillantok rád, célozva arra, hogy lehetsz vadabb, hiszen ez más és nem erőszak. Egyre hevesebben kezdelek szopni és a heréid a kezemmel cirógatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 12:57 | Üzenet # 528 |
 Yaoista
| - Hidd el, elengedtem magam. *Vigyorodom el. Alapból nem voltam sose durva senkivel. Azért egyre jobban élveztem a szopásod, nagyon ügyes voltál.* - Kicsim, nagyon jó vagy. *Cirógatlak, majd felhúzlak és megcsókollak.* - Elég. *Suttogom az ajkaidra, majd lenyomlak és nyakad kezdem csókolgatni.* - Nem bírok magammal. *Ismerem be és lekúszok, majd feltolom kicsit a lábaid. Nyelvemmel végignyalok golyóidon, majd a bejáratod kezdem nyalni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 14:06 | Üzenet # 529 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Örülök.*Minden élvezetet meg akarok neked adni. Egészen addig szoplak, amíg fel nem húzol és megcsókolsz, amit viszonozok és persze az se zavar, hogy alattad kötök ki.* - Én se...*Nyögök fel és a lábaim jobban szétteszem.* - Nem kell elhúzni... kívánlak..*Túrok a hajadba és kemény vagyok már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 14:54 | Üzenet # 530 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom a dolgon és azért is tovább nyallak még egy kicsit, majd abbahagyom.* - Akkor nem váratlak kicsim. * Éreztem, hogy már a nyalástól is elég jól ellazultál, így elhelyezkedtem és nagyon lassan beléd hatoltam. Amint a makkom bent volt, megálltam és vártam, hogy megszokj és farkad simogatom.* - Nem fáj? *Kérdezem komolyan és apró lökésekkel egyre beljebb megyek, amíg teljesen benned nem vagyok.* - Gyönyörű vagy. *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 15:46 | Üzenet # 531 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok. Igen csak laza vagyok és csak picit kellemetlen az elején, de mivel nagyon figyelmes vagy, mint mindig ez is elmúlik.* - Nem...*Csókollak meg, amibe belenyögök.* - Te meg nagyon jóképű.*Mosolygok és magamhoz ölelve megmozdítom a csípőmet jelezve, hogy mozoghatsz és ismét csak megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 22:36 | Üzenet # 532 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Csókod viszonozom és kicsit elmosolyodom magamba, ahogy belenyögsz.* - Igazán köszönöm kicsim. *Mozdulatodra nyögtem egyet, majd lassan mozogni kezdtem benned.* - Szűk vagy. *Suttogom a füledbe és egyre gyorsítok a mozgásomon.* - Isteniek a csókjaid. *Suttogom ajkaidra a csókod után, majd én folytattam a csókod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 13:03 | Üzenet # 533 |
 Yaoista
| - Ugyan nem kell.*Mosolygok.* - Te meg nagy..*Nyögök fel.* - Ahogyan neked is és minden másod...*Lehelem az ajkaid közé és viszonozom az újabb csókod. Én is elkezdek mozogni és a lábaimmal is magamhoz ölellek.* - Egyre jobban kívánlak.... alig vártam hogy veled legyek...*Nyögöm és a nyakad kezdem el csókolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 22:40 | Üzenet # 534 |
 Yaoista
| - Az csak jó neked, nem? *Vigyorodom el kicsit és a nyakad harapdálom.* - Édes vagy nagyon. *Alig szakadok el ajkaidtól, legfeljebb csak akkor, ha inkább nyakad kényeztetem.* - Kis telhetetlenem. *Mosolyodom el és nyakamra morranok egy nagyobbat. Persze az, hogy mozogtál külön fantasztikus volt.* - Megkaptál, most már elégedett vagy? *Nyalok végig ajkaidon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:41 | Üzenet # 535 |
 Yaoista
| - Igen jó..*Vigyorgok.* - Köszönöm...*Mosolyodom el.* - Amennyire te...*Kuncogok.* - Alakul.*Vigyorgok és fordítok a helyzeten, hogy én legyek felül. Kicsit csókolgatom a mellkasod, majd felegyenesedve vadul mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:14 | Üzenet # 536 |
 Yaoista
| - Csak alakul? *Kérdezem kicsit sértetten, de persze csak megjátszottam. Hagyom, hogy átfordíts és ahogy csókolgatsz elmosolyodom és én combjaid, majd popsid simogatom.* - Isteni vagy. *Nyögöm és én is mozogni kezdek felvéve teljesen a tempód. Végigsimítok hasadon, majd mellbimbóid kezdem morzsolni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 13:14 | Üzenet # 537 |
 Yaoista
| - Még nem elég belőled.*Erre mondtam, persze tudom, hogy játszod csak a sértettet.* - Ahogyan te is.*Karmolok végig a mellkasodon. Érzékien felnyögök, ahogyan jobban izgatni kezdesz.* - Még...*Nyögöm kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 14:09 | Üzenet # 538 |
 Yaoista
| *Nyögésedre elmosolyodtam, majd felülök és a mellbimbóid kezdem nyalogatni és harapdálni. Egyik kezemmel a popsid markoltam, míg másikkal a farkadra simítottam és izgatni kezdtelek. Már kezdtem elég jól kiismerni a tested és szerettelek volna a mennyekbe repíteni.* - Amit csak szeretnél. *Suttogom ajkaidra és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:54 | Üzenet # 539 |
 Yaoista
| *Hangosabban felnyögök és a hajadba túrok.* - Ahhh így jó nagyon....*Hiszen ahol csak lehet izgattál és mint mindig annyira jó vagy.* - Én mit tegyek?*Kérdezlek és a csókod viszonozom és finoman meg is harapdálom.* - Imádlak...*Szorítok erősen a farkadra és hevesebb leszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 22:11 | Üzenet # 540 |
 Yaoista
| *Imádtam a hangod és azt, ahogy rajtam mozogsz. Gyorsításodra és szorításodra felnyögtem én is.* - Minek kérdezed, ha már úgy is tudod? *Vigyorodom el és tovább csókollak, de persze közben nem álltam le a mozgással és farkad kényeztetésével sem.* - Isteni benned. *Suttogom az ajkaidra, majd ledöntelek gyengéden és én mozgok tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.11, 13:53 | Üzenet # 541 |
 Yaoista
| - Édes vagy....*Mosolyodom el.* - Isteni ahogyan bennem vagy...*Nyögöm és nem zavar, hogy megfordítasz. Szorosan magamhoz ölellek annyira jó veled. Odafordítva az arcod lágyan, de mégis szenvedélyesen csókollak meg. Tényleg oda voltam érted és szeretelek és ezt már el is akarom mondani neked, még ha te még nem is vagy szerelmes mert az se lenne baj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 12:11 | Üzenet # 542 |
 Yaoista
| *Imádtam veled szeretkezni. Kicsit lassabban kezdtem mozogni benned és úgy csókoltalak. Én is igencsak beléd voltam már esve és úgy éreztem, hogy napról napra jobban szeretlek. El se hittem, hogy milyen hamar megszerettelek, de egyszerűen annyira édes és bájos voltál. Képtelen voltam ellenállni a vonzerődnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:10 | Üzenet # 543 |
 Yaoista
| *Bárhogyan mozogsz, csókolsz, érsz hozzám, mindent élvezzek, hiszen fantasztikus vagy és a testünk teljesen összepasszol. Ismét fantasztikusat szeretkezünk és utána lihegve bújok hozzád.* - Nagyon jó volt.*Csókollak meg.* - Jobban vagy?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.25, 00:10 | Üzenet # 544 |
 Yaoista
| - Még szerény vagy. *Kuncogtam el magam és átfordulva, föléd kerülve viszonozom a csókot.* - Igen, jobban. Sokkal.... hála neked kincsem. *Adok egy csókod a homlokodra, majd kivételesen én bújtam hozzád kicsit. Nagyon kényelmesen elhelyezkedtem a pocidon és öleltelek. Annyira meg tudtál nyugtatni és neked tényleg elhittem, hogy minden rendben lesz a cukrászdával és az öcsémékkel is.* - Még mindig nehéz elhinnem... Sóhajtok egy nagyot, majd halkan megszólaltam.* - De boldognak tűntek, nem? *Elmélkedem hangosan és adok egy puszit a köldököd fölé. Ahogy így fekszek, meglátom a kezed, hogy semmi sérülés nincs rajta. Elég fura volt a dolog, hogy nem látszódott rajta semmi. Felültem és megfogtam, majd nézegetni kezdtem, ahol az égésednek kéne lennie.* - De ez a kezed volt... hogyhogy eltűnt? *Pillantok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 16:23 | Üzenet # 545 |
 Yaoista
| - Azt mondod?*Vigyorodom el és persze a csókod viszonozom forrón, nem tudok veled betelni.* - Ugyan nem tettem semmit, de örülök neki.*Mosolygok lágyan.* - Tudom édesem, de majd megszokod.*Cirógatlak finoman.* - Igen azoknak nagyon és szerintem ez a legfontosabb.*Puszillak meg és a puszidra felsóhajtok. Amikor felülsz és a kezem kezded el nézni, el is feledkeztem róla.* - Ohh ugyan alig égetem meg és gyorsan szoktam gyógyulni, ez így ilyen jó tulajdonságom.*Nevetek zavartan és csak ennyit tudok rávágni, hiszen még sokkolni nem akarlak, meg szerintem ezt jobban elhiszed, mint hogy vámpír vagyok.* - Ne is törődj vele.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 14:00 | Üzenet # 546 |
 Yaoista
| - Igen, fantasztikus volt. *Pusziltalak meg. Csak elmosolyodtam rajtad, hogy milyen kis szerény vagy.* - Igazad lehet... *Próbáltam beletörődni, de még azért elég hihetetlen volt.* - Értem. *Emelem ajkamhoz a kezed és adok rá egy finom puszit.* - Mondjuk nem is volt csak kicsit piros... inkább megijedtem. *Ismerem be. Csókod hosszan viszonozom, közben le is döntelek és lefekszek melléd.* - Rendben. *Csókollak meg újra.* - Te is boldog vagy...? *Kérdezem meg tőled, mert szerettem volna, ha kényelmesen érzed magad nálam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:24 | Üzenet # 547 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Mosolygok.* - Minden kifog alakulni meglátod.*Puszillak meg. Örülök, hogy annyiban hagyod a dolgokat.* - Bocsi, hogy megijesztettelek.*Kérek elnézést, bár tudom nem várod, de én már csak ilyen vagyok. Nem zavar, hogy ledöntesz és melléd feküdve bújok hozzád. A csókod viszonozom, majd a kérdésedre elmosolyodom e.* - Hogy boldog vagyok e?*Kérdezlek, majd megcsókollak most én.* - Nagyon nagyon nagyon boldog vagyok veled.*Mondom édesen.* - Én.... szóval.....*Vörösödöm el.* - Szeretlek Chris...*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:44 | Üzenet # 548 |
 Yaoista
| - Nem kell bocsánatot kérned tündérkém. *Mosolyodom el. Imádtam, hogy ilyen kis szerény vagy. Finoman cirógatlak bújásodra. Válaszod előtt viszonozom a csókod, majd elmosolyodom.* - Ezt nagyon jó hallani. *Meg látni is. Nem értem hirtelen, hogy miért vörösödtél el, de ahogy azt mondod szeretsz, már minden tiszta. Egy kicsit nekem is piros lesz az arcom, de éppen csak.* - Tudod... ezt örömmel hallom... *Hajadba túrva vonlak közelebb és halkan az ajkaidra suttogom.* - Mert én is szeretlek téged... *Csókollak meg szerelmesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 16:40 | Üzenet # 549 |
 Yaoista
| - Tudom..*Mosolyodom el.* - Te az vagy?*Kérdezlek.* - Akkor jó.*Mosolygok és bújok hozzád, ahogyan odahúzol, majd amikor te is vallasz a szívem ezerrel elkezdene verni ha még dobogna. Igen csak hevesen viszonozom a csókodat.* - Még boldogabb vagyok.*Mászok rád és úgy csókollak meg.* - El se hiszem.... repülni tudnék a boldogságtól.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:22 | Üzenet # 550 |
 Yaoista
| - Igen, nagyon. *Mosolyodom el. Imádtam, ahogy bújtál hozzám.* - Az még jobb. *Húzlak magamra és csókod hosszan viszonozom.* - Azért ne repülj el angyalom... mi lenne velem nélküled...? *Csókolok a nyakadba.* - Figyelj... én... szóval, ha unod az utazgatást és van kedved, akkor én nem bánnám, ha ide költöznél... *Mondom halkan, elég bénán sikerült megkérdezni, hogy akarsz-e velem lakni.*
|
|
| |