Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.13, 19:50 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem baj, sőt én nagyon is élvezem. *Mosolyodom el, olyan kis édes voltál.* - Jó hallani. *Persze a csókokat nem hagytam abba.* - Igaz, igaz... *Sóhajtok a pakolásra, de én se engedlek el.* - Egyetértünk... *Finoman hajadba túrok és húzlak egyre közelebb. Lágyan viszonozom csókod, majd mikor elváltunk, kaptál egy puszit a homlokodra.*- Túl vonzó vagy... *Kezdtem beindulni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 12:19 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - És érezni még inkább.*Suttogom az ajkaid közé. Nem bánom, hogy te se engedsz és a húzásra csak jobban bújok.* - Ahogyan te is.*Csókolok a nyakadba és besimítok a felsőd alá és végigsimítok a hátadon.* - Mindig nálad vagyunk és ezt a házat fel se avattuk és mivel megyek hozzád, talán ideje lenne nem?*Suttogom érzékien a füledbe és bele is nyalok.* - A pakolás még várhat.*Csókollak meg vadabbul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 12:46 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| *Simításodra és csókodra csak sóhajtottam egy aprót.* - Hm, nem is rossz ötlet. Már nem is zavar a pakolás? *Vigyorgok, de már az én kezeim is a fölsőd alatt járnak.* - Ezzel válaszoltál is. *Kuncogok még csókod előtt. Igazán finomak az ajkaid, nagyon odaadóan csókollak.* - Finom... *Nyalom meg a szám.* - Akkor menjünk az ágyba. *Veszlek fel és bemegyek veled, majd finoman ledöntelek. Lekapom a felsőm, majd a tiéd.* - Nem tudok betelni veled. *Közlöm és mellbimbóidnak esek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 10:31 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| - Nem rossz ötlet? Inkább jó nem?*Vonom fel a szemöldököm.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Oké, bár nem muszáj az ágyba menni.*Jegyzem meg, de addigra már felkapsz, én meg gondoltam avassuk fel a lakás sok szögletét, de így is jó.* - Ne is telj be velem....*Mosolygok és felnyögök, de fordítok is a helyzeten.* - Én irányítok.*Vigyorgok lekapom pólód, felsőtesteden végigkarmolok.* - Szexi.*Nyalok végig az ajkaimon és vadabbul megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:22 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| - Igen, igen, nagyon jó. *Nevettem el magam rajtad, édes voltál.* - Hosszú a nap... *Vigyorgok, mert hát szexre nem mondok nemet, pláne veled.* - Nem fogok... *Mosolyodom el én is. Meglepődtem, ahogy átfordítasz, de tetszett a helyzet.* - Ahogy szeretnéd. *Morrantam egyet a karmolásodra. Csókod ellen se voltam. Hajadba túrtam és kicsit megmarkoltam, majd folyamatosan csókollak.* - Hajrá, tündérkém. *Simogatom combod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:41 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Igen nagyon hosszú..*Kuncogok.* - Én se veled soha...*Mosolyodom el.* - Élvezni fogod.*Harapok az ajkaidra, majd a nyakad kezdem el szívogatni szép foltokat hagyva, majd lejjebb csúszva az egyik mellbimbód veszem a számba és szívogatni kezdem és az oldalod karmolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:20 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Abban biztos voltam. *Nem volt kérdés, hogy élvezni fogom. Ki ne élvezné, ha egy ilyen szépség rámászik? Harapásodból én csókot csinálok, de amúgy hagylak kibontakozni. Nyakamra sóhajtozok és közben kezem már a fenekeden pihen. Tény volt, hogy ügyes voltál és jó vagy. Mellbimbómra is morrantam egyet, élveztem, amit csinálsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 13:19 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| *Csók ellen persze nincs kifogásom.* - Imádom a hangodat.*Harapom meg jobban a bimbód, persze csak annyira, hogy élvezd még. Áttérek is a másikra is és azt kezdem el szopogatni és lassan a farkara simítok.* - Szeretnéd, hogy a farkam is kényeztessem?*Kérdezlek búja hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 12:28 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| - Sejtettem. *Mosolyodom el rajtad és a hajadba túrok.* - Megköszönném. *Vigyorodok el Eléggé be voltam indulva, szóval már kemény voltam, ahogy hozzám értél.* - Használd a kis szád. *Simítok végig az ajkaidon, persze ha nem akartad most, nem kellett.* - Nagyon édes vagy... *Simítok végig az arcodon.* - Szeretlek... *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 12:50 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Talán tehetek valamit.*Kuncogok és ahogyan az ajkaimhoz hozzáérsz finoman az ujjaidra harapok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Én is Chris.*Csókollak meg, majd leveszek rólad mindent.* - Milyen szép nagy...*Simítok végig rajta majd párszor végignyalok és végül szopni kezdelek tövig nyelve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 13:43 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| *Megnyaltam a szám, mikor megharapsz. Nagyon erotikus voltál. Elmosolyodtam rajtad és csókod még el is nyújtom.* - Izgató vagy. *Sóhajtok fel simításodra. Nyelvedre kicsit hangosabb leszek, majd végül, mikor már szopsz, elégedetten nyögök.* - Isteni vagy... *Simítok a fejedre, de nem irányítalak.* - Ha idefordulsz, én is kezelésbe veszlek, *Vigyorodok el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 23:48 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Ahogyan te is, igazi szexi félisten vagy.*Mondom édesen.* - A hangod is annyira szexi és izgató és persze nem csak az.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy élvezed.*Imádok neked örömet okozni.* - Most nem, majd utána, csak élvezd édesem...*Leszek még hevesebb és a golyóid is el kezdem el masszírozni*
.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.06.20, 23:49 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 13:49 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a bókodon.* - Köszönöm kicsikém. *Cirógatom meg a pofid. Hát tényleg oda voltál értem, az biztos és ennek nagyon örültem. Mondjuk valahol azért még féltékeny voltam az exedre, de ez csak természetes.* - Rendben. *Nem volt erőszak, na meg utána is ráérek az őrületbe kergetni téged. Hevességedre mély hangon nyögök egyet és még keményebb leszek. Nagyon ügyes voltál, az már biztos.* - Nagyon jó... *Sóhajtom és félrehúzom a hajad, hogy lássam közben az arcod.* - Olyan szép vagy így... *Mosolyodom el kicsit, aztán megint csak nyögök.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 16:24 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - Magadnak csak magadnak...*Mosolygok.* - Érzem, hogy élvezed...*Vigyorgok.*- Ez elég perverzül hangzik....*Kuncogok, majd elválok és leveszek magamról mindent persze már én is kemény vagyok. Visszamászok és a hajam most én húzom félre és úgy szoplak, hogy nézlek és egyik kezemmel magamat kezdem el simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 16:43 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| - Mert az is. *Vigyorodom el. Nézem, ahogy vetkőzöl és megnyalom a szám, főleg ahogy látom, hogy a farkad mennyire áll már.* - Kis kanos szépségem. Még hozzád sem értem. *Hagytam, hogy kibontakozz és hát a látványod elég sok mindent vitt.* - Basszus... de erotikus vagy... *Cirógatom az arcod.* - Már csak a látványodtól el tudnék menni. *Én is a szemeidbe nézek, hihetetlen jól néztél ki. Nem is kellett sok már, de még mielőtt elélveznék, azért szólok.* - Basszus... *Olyan voltam, mint aki el se ment.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 17:06 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Jogos...*Vigyorgok.* - Igen az vagyok.*Kuncogok.* - Látod ilyen hatással vagy rám..*Mosolyodom el.* - Köszi, ahogyan te is.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Hajrá.*Lendülök be jobban és amikor elmész lenyelem a magvad.* - Hmm mintha mi sem történt volna.*Vigyorgok és felmászva megcsókollak és a fenekem a farkadnak simogatom..* - Azt akarom, hogy így tedd be....*Lehelem füledbe.* - Már most akarlak.... *Csókollak meg vadabbul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 19:47 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Mert nagyon izgató vagy. *Mosolyodom el rajtad. Fenekedre belesóhajtottam csókunkba.* - Ne készítselek elő? *Csókolgatom a nyakad.* - Rendben. *Viszonozom a vad csókod, de nem mozdulok.* - Ülj bele a farkamba, segítek. De így te jobban érzed, hogy meddig mehet, mint én. *Még így is figyeltem rád. Megemeltelek és vártam, hogy beleülj a farkamba. Végig tartottalak, amíg tövig benned nem voltam, aztán vártam.* - De szűk vagy... *Nyögöm és farkad kezdem simogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 20:39 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| - Miattad van ez...*Mosolyodom el.* - Most nem akarom.... azt akarom hogy bennem legyél...*Nyögöm búján.* - Oké...*Csókollak meg, majd lassan elkezdelek beleülni a farkadba, ami most jobban fáj, de élvezem is...* - Te meg nagyon nagy...*Lihegem és kicsit várok, de nem sokáig. Megcsókollak, majd kiegyenesedve mozogni kezdek.* - De jó....*Karmolok végig rajtad, még ilyen vadnak se láthattál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.06.23, 23:34 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| - Ha fáj, várj még. *Szólok kedvesen és közben a nyakad csókolgatom. Elhúztam kezem a farkadról, mikor mozogni kezdtél és inkább segítettelek.* - Nagyon jó vagy kis vadmacskám. *Nézek rajtad végig, de szinte felfallak a tekintetemmel. Nem győztem betelni a látványoddal, na meg a vadságoddal. Lassan én is mozogni kezdtem, hogy elérjem gyönyörpontod. Még többet akartam ebből az énedből. Úgy éreztem, hogy most teljesen elengedted magad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.06.25, 11:54 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| - Jó így.*Mosolygok mindig olyan figyelmes vagy.* - Te is nagyon jó vagy...*Mosolygok és a nézésed, nagyon ott van a szeren és még inkább beindítasz.* - Ahhh igen így még jobb hogy te is mozogsz....*Nyögöm és lehajolva megcsókollak vadul és mozgás közben a farkadra szorítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.03, 23:44 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| *Élveztem, hogy rászorítasz a farkamra. Csókod közben én lassan felültem, miután pedig elváltunk, mellbimbód kezdtem csókolgatni.* - Isteni finom vagy. *Nyalom meg a szám szélét. Gyöngéden izgatlak és mozgok benned tovább. Nagyon élveztem a helyzetet, hogy ennyire beindultál tőlem.* - Mit szeretnél, mit csináljak? *Suttogom füledbe lihegve.* - Hol érintselek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.04, 15:56 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| *Ahogyan a mellbimbómat kezded el csókolgatni még jobban felnyögök.* - Szóval sose kóstoltál még ilyen finomat?*Kérdezlek édesen és persze a szavaid nagyon jól esnek.* - Tökéletes így, de azt csinálsz velem amit akarsz...*Nyögöm érzékien és vadabbul megcsókollak.* - Te mit szeretnél szépfiú?*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 22:41 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| - Nem, még soha. Te vagy a legfinomabb. *Mosolyodom el.* - Értem, akkor annyira felizgatlak, hogy teljesen elvegyem a józan eszed. *Nagyon jól mozogtál.* - Szoríts még rá a farkamra. *Nyaltam végig a nyakadon, majd ledöntelek és felemelkedve megragadom a combjaid. Tövig csúszok beléd és kicsit gyorsítottam a mozgásomon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 00:13 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| *Elpirulok.* - Nagyon jó hallani, olyan boldoggá tesz.*Mondom édesen.* - Azzal nem lesz gond, mert a puszta jelenléteddel képes vagy elvenni az eszemet..*Kacsintok rád, de tényleg így van, nagyon nagy hatással vagy rám.* - Oké...*Amennyire tudok rászorítok.* - Így jó?*Kérdezlek és nincs ellenemre, a fordítás. Felveszem a ritmusod és végig a farkadra szorítod, a hátad pedig igen szépen kidekorálom, miközben az ajkaid falom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 09:31 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| - Akkor nem kell magam megerőltetni. *Mosolyodom el. Felnyögtem, mikor rászorítottál a farkamra.* - Csodás vagy. *Simítok végig derekadon. Egyáltalán nem zavart, hogy karmolászol, sőt csak jobban beindított.* - Imádlak. *Suttogom füledbe és feljebb tolom a lábaid, hogy még mélyebbre tudjak menni.*
|
|
| |