Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 11:54 | Üzenet # 601 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem kell..*Vigyorgok.* - Te is szerelmem...*Mosolyodom el. A hangodra jólesően kirázz a hideg.* - Én is téged...*Csókollak meg..* - Olyan mélyen bennem vagy.... szinte hihetetlen...*Nyögöm kéjesen, még a nyálam is kicsit kifolyik. A nedves tincseim az arcomra tapad, a lepedőt markolászom és a hangom nem fogom vissza. Nagyon szexi látványt nyújtok, a tekintetem pedig a vágytól és a szerelemtől csillog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 22:38 | Üzenet # 602 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, hogy még a nyálad is kifolyt. Odahajolva lenyalom.* - Nagyon erotikus vagy.... basszus... *Leszek benned még keményebb. Nagyon beindított a kinézeted, a hangod, a tekinteted.* - Gyönyörű vagy... *Mozgok benned tovább egyre gyorsítva a tempómon. Magam köré simítom a lábaid és combod markolászom erősen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.08, 12:24 | Üzenet # 603 |
 Yaoista
| - Te teszel azzá..*Mosolygok, amint keményebb leszel szinte felsikkantok.* - Még keményebb lettél....*Nyögöm. Felveszem a ritmusod és nem kell sok. hogy elélvezzek. Nem pihenünk sokáig és tényleg szinte az egész lakást felavatjuk vagy esetünkben elbúcsúzunk és végül a kádban pihegünk.* - Ez isteni volt...*Lihegek még mindig.* - Mi legyen? Elégé elszexeltük az időt.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:48 | Üzenet # 604 |
 Yaoista
| *Hát nem kellett félteni és végig szeretkeztem veled a házat, biztos, ami biztos.* - Igen... *Csókolok a nyakadba.* - Itt aludhatunk ma, holnap pedig visszamegyünk. Akkor van időnk bőven. *Csókollak meg lágyan.* - Mit szólsz? *Kérdezem mosolyogva.* - Ezt a cukrászdába is kell próbálnunk. *Vigyorodok el. Ott is szívesen szexeltem volna veled.* - Ott vannak fincsi mázak, amivel lehet kreatívkodni. *Nyalok végig nyakadon.* - Mondjuk ha menni szeretnél, akkor mehetünk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 13:22 | Üzenet # 605 |
 Yaoista
| - Erre gondoltam én is.*Suttogom az ajkaid közé.* - Gondolatolvasó vagyok.*Kuncogok.* - És még sok más helyen is.*Vigyorgok kajánul.* - Hmm jól hangzik nagyon is.*Sóhajtok fel a nyalásra.* - Elképzeltem, ahogyan a szexi izmos tested be van kenve, rá gondolok és felizgulok.*Vigyorgok.* - Tökéletes most így.*Mosolygok és megcsókollak.* - Meg el is zsibbadtam.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 15:01 | Üzenet # 606 |
 Yaoista
| - Messze vagyok attól. *Nevettem el magam veled.* - Igen. *Imádtam, hogy milyen kis perverz angyalka vagy.* - Szerintem is. *Csókolgatom tovább a nyakad.* - Elképzelem, az az édes kis farkadon és lyukadon folyik a máz, majd lenyalogatom... *Suttogom füledbe.* - Tetszik. *Vigyorgok veled én is.* - Sejtettem... *Kuncogok csókod után.* - De majd kiszolgállak... *Simítok végig combjaidon.* - Nagyon szexi vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 17:17 | Üzenet # 607 |
 Yaoista
| - Szerintem pedig nem.*Kuncogok.* - Megbeszéltük...*Sóhajtok fel többször, a folytatásra pedig elvörösödöm.* - Nagyon perverz vagy életem, de tetszik a terv nagyon is..*Mondom édesen.* - Rajtad is nagyon jól fog állni.*Jegyzem meg, ahogyan elképzelem a felsőtesteden.* - Igen nagyon jó dolgom van veled...*Mosolygok.*- Ahogyan te is...*Csókollak meg.* - Komolyan nagyon mázlista vagyok veled...*Olyan boldog vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 21:55 | Üzenet # 608 |
 Yaoista
| - Ezt hozod ki belőlem. *Nevettem el magam.* - Azt gondoltam. Nyugodtan kiszolgálhatod majd magad. *Mosolyodom el.* - Örülök. *Puszillak meg. Csókod viszonozom és elmosolyodom.* - Én is mázlista vagyok veled. Gyönyörű vagy és édes. El se hiszem még mindig, hogy tényleg velem vagy. *Mosolyodom el.* - Te vagy az én kis angyalkám... *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 11:46 | Üzenet # 609 |
 Yaoista
| - Én ennek csak örülök.*Mosolygok.* - Köszönöm, köszönöm. Hülye lennék nem kihasználni.*Vigyorgok.* - Komolyan, hogy mindig zavarba hozol, de egyben annyira jó ezt hallani és érezni. Meg kell jegyeznem ez mind miattad van és melletted teljesen kivirultam.*Ez tényleg így van, újból van értelme az életemnek.* - Ideje lennünk elhinni nem?*Kérdezem vigyorogva.* - Te pedig az én szexi őrangyalom..*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 23:33 | Üzenet # 610 |
 Yaoista
| - Pedig még be se lendültem. *Mosolyodtam el.* - Ennek nagyon örülök kicsim. *Annyira jó volt, hogy ezt mondod nekem.* - Én szeretek álomvilágba élni, főleg, ha ilyen szépséggel jár. *Kuncogtam el magam.* - Hm, jól hangzik... *Igen csak belemerülök a csókba. Miután elváltunk, csak egy levegő vételnyi időt hagytam és újra megcsókoltalak. Gyöngéden hívtam táncba a nyelved, de hirtelen úgy éreztem, mintha megkarcolná, így el is váltam tőled egy szisszenéssel párosítva.* - Mintha valami hegyes lenne a szádba... *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 13:12 | Üzenet # 611 |
 Yaoista
| - Ki fogok gyulladni.*Nevetek fel.* - Akkor mindenki örül és boldog.*Mosolygok.* - Én meg, hogy veled, de a legjobb, hogy ez egyben a valóság is.*Igen szerelmesen mondom.* - Szerintem is.*Suttogom az ajkaid közé. Nincs ellenemre az újabb csók és igen csak forrón csókollak, de amikor felszisszensz, majd mondod mi történt megijedek.* - Bocsánat... a fogom ilyen hülye éles ne haragudj..*Suttogom. Ez azt jelentette, hogy kezdek egyre jobban éhes lenni, arról nem beszélve hogy fogyok ki a vérből és fel kéne töltenem na meg frissre is szükségem lenne, arról nem beszélve, hogy hol fogom tartani, ha veled élek együtt erről el is feledkeztem pedig fontos tény.* - Bocsánat..*Suttogom aggódva, hogy fogom megoldani, amíg nem tudod a dolgokat na meg utána mi lesz. Nem akartalak elveszíteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 20:29 | Üzenet # 612 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, ahogy aggódni kezdtél.* - Akkor óvatosabb leszek. *Bár ilyen még nem tört, de lehet csak véletlen mozdultam én is úgy. Újra megcsókoltalak, de sokkal lágyabban, viszont így, hogy kicsit megkarcoltam a nyelvem, érezhetted a véremet is.* - Nagyon finom csókok.. legjobbak. *Túrok hajadba és kiélvezem a csókjaink.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.18, 10:34 | Üzenet # 613 |
 Yaoista
| - Tényleg bocsánat..*Suttogom, de persze az újabb csókod viszonozom, viszont ahogyan megérzem a véred, ami isteni finom, tudtam le kell állni, mert bajok lesznek.* - Igen valóban...*Kicsit csókollak, majd elválok tőled és adok egy puszit.* - Most már ki kéne mászni, kiáztunk és tényleg elfáradtam..*Kuncogok és most tényleg fáradt vagyok a hiány miatt, na meg kell amúgy is valami kifogás.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 04:20 | Üzenet # 614 |
 Yaoista
| - Tényleg semmi baj. *Mosolyodom el.* - Nagyon szeretlek... *Puszilom meg a buksid, miután már nem csókolóztunk.* - Rendben, pihenj egy kicsit. *Kimászok, majd kisegítelek téged is. Rád adok egy köntöst, majd felkaplak a karomba.* - Ha már így lefárasztottalak gyönyörűm. *Adok egy puszit az ajkaidra.* - Nagyon kifárasztottalak? *Kérdezlek, miközben leraklak a hálóba. Hozok törölközőt is és elkezdelek törölni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 12:41 | Üzenet # 615 |
 Yaoista
| - Oké...*Motyogom.* - Én is téged..*Mosolyodom el boldogan.* - És én téged nem?*Suttogom az ajkaid közé.* - Elégé de nagyon élveztem szóval játszhatunk még nagyon sokat.*Vigyorgok és hagyom neked magam.* - Ez nagyon jól esik...*Mosolygok, majd én is megtörüllek utána pedig ágyba bújunk.* - Annyira jó lesz veled lakni, én annyira boldog vagyok..*Suttogom és a jövőre még nem is gondolok, de remélem tényleg elfogsz fogadni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 21:28 | Üzenet # 616 |
 Yaoista
| - De, azért kifárasztottál. *Kuncogok halkan.* - Fogunk, csak most kis pihi. *Vigyorgok én is.* - Örülök... *Nekem is jól esett a törölgetés. Finoman öleltelek magamhoz és cirógattalak. Szélesen elmosolyodom szavaidra és szerelmesen megcsókollak.* - Én is nagyon boldog vagyok kicsim. *Cirógatom az arcod és a hajad.* - Gyönyörű vagy... *Puszillak meg.* - Már szinte amúgy is olyan volt, mintha ott laknál, szóval így csak jobb lesz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 13:05 | Üzenet # 617 |
 Yaoista
| - Akkor jó..*Vigyorgok.* - Így van kell az energia..*Kuncogok. A szerelmes csókod viszonozom és csak úgy olvadozom.* - Akkor jó..*Mosolygok boldogan...* - Köszönöm kicsim, te pedig nagyon nagyon helyes..*Mondom édesen.* - Ez így van, de most még jobb lesz, hogy arra szavakat se találok..*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 00:46 | Üzenet # 618 |
 Yaoista
| - Azt majd megint lefáradunk. *Kuncogtam el magam.* - Köszönöm, köszönőm. *Nevettem el magam, persze végig cirógattalak.* - Bizony. *Mosolyodom el, főleg a puszidra.* - Na de alvás... *Húzom végig mutató ujjam az ajkadon, majd adtam még egy csókot.* - Szép álmokat kis földre szállt angyalkám... *Ölellek magamhoz és én el is aludtam. Azért sokat dolgoztam mostanában nagyon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 19:01 | Üzenet # 619 |
 Yaoista
| - Így van.*Mosolygok.* - Vicces vagy.*Kuncogok.* - Igen..*Viszonozom a csókodat, majd amikor elalszol lassan kimegyek és iszok egy kis vért, ami most elég, de tudtam nem sokáig. Visszamentem majd bebújva én is alszom kicsit. Reggel elkészülünk, majd átpakolunk hozzád. Tényleg nincsen sok cuccom így ott is hamar bepakolok.* - Na meg vagyok..*Csókollak meg.* - Jól vagy? Olyan fáradtnak tűnsz. Nagyon sokat dolgozol.*Mondom aggódva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 06:24 | Üzenet # 620 |
 Yaoista
| *Elég gyorsan átpakoltunk, tényleg nem szakadtunk meg.* - Rendben kicsikém. *Viszonozom a csókod.* - Igen, jól vagyok Ne aggódj. *Cirógatom meg a pofidat.* - Már lassan megnyitunk, úgyhogy most kicsit több a dolog, de ne aggódj. *Puszillak meg.* - Nem hajtom túl magam, na meg veled könnyen tudok pihenni. *Húzlak oda az ölembe.* - Te is kicsit sápadtabbnak tűnsz. Nem vagy beteg?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 13:17 | Üzenet # 621 |
 Yaoista
| - Azért kicsit aggódom, elvégre a párom vagy...*Csókolok a tenyeredbe.* - Igen tudom...*Bólintok.* - Nagyon helyes és ne hagyom, hogy túl hajtsd magad, elvégre az angyalod vagyok szóval vigyáznom kell rád...*Kuncogok az öledbe, pedig átkarolom a nyakad.* - Nem, csak picit fáradt és hamar meglátszódik rajtam. Te se aggódj...*Puszillak meg.* - A szüleid odafent nagyon büszkék rád szerelmem...*Mondom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 05:06 | Üzenet # 622 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Mosolyodom el rajtad.* - Igaz, az én kis fehér hajú angyalkám. *Imádtam a hajad és a hajszíned.* - Amitől csak még édesebb vagy. *Puszillak meg.* - Értem. Akkor majd pihenünk kicsit. *Puszidra elmosolyodom még jobban.* - Én is aggódok, mert a párom vagy és ha kidől az angyalkám, ki fog rám vigyázni? *Kérdezem kedvesen.* - Köszönöm... *Ez nagyon jól eset. Mindig tudtad mit mondj nekem. Finoman az arcodra simítok, majd megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 12:33 | Üzenet # 623 |
 Yaoista
| *Csak eddig egy puszit az édesre.* - Köszönöm...*Olyan jó, hogy te így látod és a többi ember véleménye tényleg nem is érdekel.* - Oké..*Bólintok.* - Na látod ez egy jó kérdés, bár ezt én is mondhatnám..*Kuncogok. Elmosolyodom lágyan és a csókod viszonozom.* - Én is nagyon büszke vagyok rád édesem. Szeretlek..*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 10:01 | Üzenet # 624 |
 Yaoista
| - De majd egymásra vigyázunk. *Mosolyodom el.* - Köszönöm kicsim. Én is téged, nagyon. *Húzlak oda még egy csókra. Annyira édes voltál.* - Mi lenne, ha ma este lazítanánk? Elmennénk vacsorázni, moziba... kikapcsolunk kicsit ebből a nagy pörgésbő... vagy csak itthon maradunk és nézünk egy filmet. *Puszillak meg.* - Mit szólsz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 10:42 | Üzenet # 625 |
 Yaoista
| - Igen..*Mosolygok veled együtt és a csókod viszonozom. Ahogyan mondod az ötletet tökre izgatott leszek.* - Oké menjünk vacsizni meg moziba.*Zsongok be.* - Mit nézzünk és mit vegyek fel?*Olyan vagyok mint egy gyerek.*
|
|
| |