Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 23:55 | Üzenet # 651 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Boldogan elmosolyodom, arra hogy szeretsz.* - Na ne rontsd el.*Nevetek fel.* - Benne vagyok teljesen jó.*Mosolygok.* - Popcorn?*Vonom fel a szemöldököm.* - Én azt se ismerem.*Motyogom zavartan.* - Tényleg olyan gáz vagyok.*Persze nem tehetem róla és tudtam, hogy te nem tartasz annak.* - Kéne nekem egy kisokos, hogy az ilyeneket tudjam.*Nevetek fel.* - Bár te vagy az én személyes kisokosom.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 00:35 | Üzenet # 652 |
 Yaoista
| - Majd most megismered. *Bár fura volt, hogy nem ismered, de egyre inkább kezdtem élvezni ezeket a furaságaid.* - Nem vagy az. *Puszillak meg.* - Sajnos velem kell beérned, mint kisokos. *Kuncogtam halkan. Végül fizettem és tovább mentünk.* - Sétáljunk még kicsit előtte. *Bevezettelek a sétáló utcára, ahol minden ki volt világítva és mentek a szökőkutak. Persze a kezed fogtam, eszembe nem jutott volna elengedni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 19:30 | Üzenet # 653 |
 Yaoista
| - Igen meg.*Bólintok.* - Köszönöm.*Ezzel nem sokan vannak így, de az a fő, hogy te így gondolod.* - Annyira azért én nem bánom.*Kuncogok.* -Benne vagyok.*Bólintok és elindulunk.* - Kicsit szorít a naci, a kimonóba mindegy mennyit eszek igazából csak ezért hordom.*Nevetek fel és tényleg most kissé kerek voltam. * - Nagyon szép ez a park.*Mosolygok és a kézfejed cirógatom.* - De te teszed a legjobbá.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:31 | Üzenet # 654 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Puszillak meg feltűnés mentesen.* - Óóóó, tudtam én. *Nevettem el magam.* - Milyen cuki pocika. *Simogatom meg nevetve.* - Örülök, hogy tetszik. *Tényleg nagyon megnyugtatott és végül elmosolyodom.* - Édes vagy... *Adok a kézfejedre egy apró csókocskát.* - Szeretném, ha jól éreznéd magad nagyon...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:42 | Üzenet # 655 |
 Yaoista
| - Lebuktam.*Kuncogok én is.* - Örülök, hogy tetszik, bár nem ér, hogy rajtad ilyenkor se látszódik, de elvégre akinek kockahasa van, miért is látszódna.*Vigyorgok és én is megsimogatom a pocakod.* - Olyan elő se fordulhat, hogy ne tetsszen.*Mosolygok és az édesre is, na meg kézcsókra.* - Veled mindig jól érzem szerelmem.*Megállítalak és mit se törődve, hogy meglátnak megcsókollak.* - Szeretlek Chris nagyon nagyon.*Suttogom az ajkaid közé. Boldog voltam veled és ismét éltem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 01:17 | Üzenet # 656 |
 Yaoista
| - Drágám... többet ettél, mint én, de én alapból majdnem kétszer annyit eszek, mint te. *De hát nem volt meglepő, karcsú és törékeny alkatod volt, míg én azért nagyon nem.* - Ez jól hangzik. *Mosolyodom el, annyira oda voltam érted.* - Zene füleimnek... *Engem sem zavart a nézőközönség, fél karral magamhoz húzva csókoltalak.* - Én is téged... *Suttogom válaszul és adtam még az ajkaidra egy gyors puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 11:44 | Üzenet # 657 |
 Yaoista
| - Jó jó igaz, meg hát el se tudom képzelni magam kockahassal.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Mosolyodom el és jobban hozzád bújok.* - Ettől nagyon boldog vagyok.*Suttogom az ajkaid közé, majd nagy nehezen de elválok tőled.* - Legszívesebben egész nap csak csókolnálak.*Mondom édesen miközben már elindultunk, de a mosoly folyton ott van az arcomon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.11, 01:25 | Üzenet # 658 |
 Yaoista
| - Vannak nekem kockáim, amiket élvezhetsz. *Paskolom meg a hasam.* - Reméltem is, hogy boldoggá tudlak tenni. Nem volt ellenemre a csókolózás, de végül én is engedtem. Nem otthon voltunk azért, nem akartam túlzásokba esni.* - Hm, ha gondolod valamelyik nap még az ágyból se kelünk ki és egész nap csak csókolózunk és szeretkezünk. *Úgy sem állnánk meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.11, 12:16 | Üzenet # 659 |
 Yaoista
| - Ez így van és nagyon élvezem.*Simítok rajta ismét.* - Te mindig.*Nem is kell magad megerőltetned, veled vagyok és már attól boldog vagyok.* - Ez egy nagyon jó ötlet, amint megnyílt a cukrászda ünnepelhetnénk így. Mit szólsz?*Nézzek rád igen csak kacéran, de mellette mégis édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.14, 23:22 | Üzenet # 660 |
 Yaoista
| - Akkor vigyázok rájuk, oké? *Kuncogtam el magam.* - Nagyon tetszik az ötleted. *Simítok a fenekedre és kicsit megmarkolom.* - De azért ma is élvezném veled a szeretkezést, már ha nincs ellenedre. *Vigyorodom el csábosan, nem lehetett nekem nemet mondani. Annyira édes voltál, imádtam benned ezt a kettőséged. Amilyen vadmacska tudsz lenni, annyira kis édes is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 12:59 | Üzenet # 661 |
 Yaoista
| - Helyes, bár kockák nélkül is szeretlek.*Hiszen nem a külsődbe vagyok szerelmes az csak ráadás, hogy ennyire jó pasi vagy, de ami a legfontosabb, a személyiséged, amilyen vagy.* - Örülök.*Vigyorgok és nem zavar, hogy a popimba bele markolsz.* - Nincs egyáltalán, sőt legszívesebben már most szeretkeznék veled.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.* - Túl nagy a vonzerőd.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 00:05 | Üzenet # 662 |
 Yaoista
| - Tudom én azt. *Mosolyodom el. Tudtam jól, hogy azért szeretsz, amilyen vagyok. Kicsit elvigyorodtam, majd behúztalak egy fa mögé.* - Mi lenne, ha itt csinálnánk a parkba? *Kérdezem tőled és végignyalom a nyakad.* - Nos? *Kérdezem füledbe suttogva, majd megszívom a nyakad.* - Vagy menjünk haza inkább?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 12:19 | Üzenet # 663 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el. Meglep, hogy behúzol egy fa mögé és a folytatás is, bár mondjuk egyre jobban tapasztalom milyen kis perverz vagy, ami persze nincs egyáltalán ellenemre.* - Csábító ajánlat.*Nyögök fel.* - De még elég sokan mászkálnánk és otthon mondjuk kipróbálhatnánk egy kis tejszínhabot, ha már beszéltünk róla és majd utána jöhet a cukrászda.*Suttogom a füledbe.* - Megfelel? Ígérem fogunk még a parkban is szexelni.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.09.17, 16:13 | Üzenet # 664 |
 Yaoista
| - Persze, hogy megfelel kicsikém. *Vigyorok, de hát így a mozi ugrott, mert nem bírtam ki és akartalak.* - Ígérem, bepótoljuk. *Csókolok a nyakadba. Elég hamar visszaértünk hozzád és már az ajtóban csókoltalak. A fölsőd is elkezdtem lehúzni és bemegyek veled a nappaliba, ahol egy hangot hallok meg.* - Sziasztok. *Köszön az öcsém, mire én ledöbbenek és hát már állt a farkam.* - Bocs... *Mondja halkan, de nagyon szarul néz ki.* - Baszki... *Sóhajtok egy nagyot, majd megcsókollak még.* - Mi történt? *Kérdezem tőle, mire nem mond semmit, csak a tenyerébe hajtja az arcát és sírni kezd. Ezen nagyon meglepődtem, hiszem nagyon rég láttam ilyennek.* - Rin, főznél egy teát? *Kérlek meg, majd leülök mellé.* - Mi történt? *Simítok a hátára.* - Itt maradhatok pár napot? *Nem voltam magamban biztos, hogy nem nyúlok anyaghoz.* - Persze... *Simítok az arcára.* - Szakítottunk... *Csak ennyit mond, majd kitőr belőle a zokogás.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 11:56 | Üzenet # 665 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok.* - Tudom.*Sóhajtok fel picit. A mozit majd bepótoljuk, de most túlságosan is kívántalak. Én is folyton csókollak és az ingedtől gombollak ki, de olyan történik, amire nem számítok.* - Szia...*Köszönök döbbenten és kissé zavartan. Én is kezdtem felizgulni. A csókod még viszonozom. Sejtettem, hogy baj van, de nem hittem, hogy ekkora és olyan rossz sírni látni.* - Igen.*Bólintok, majd kimegyek felrakom vizet és mindent előkészítek, majd amikor meg vagyok bemegyek, de zsebkendőt is viszek.* - Megcsinálom az ágyat a vendégszobába.*Nagyon rossz így látni Nicket, de zavarni se akarok. Leteszek mindent és elindulok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 21:36 | Üzenet # 666 |
 Yaoista
| *Teljesen kész voltam, nem is tudtam, hogy mit mondjak neki.* - Köszi. *Mosolyodom el, mikor behozod. Odateszem elé.* - Igyál... *Megitatom vele a bögrét, de nem nyugszik meg. A zsebkendőt elveszem és odaadom neki.* - Rendben édesem. *Egyáltalán nem zavartál volna, de ez most sokat segít, így legalább gyorsan ágyba tudom dugni Nicket.* - Mi történt? *Kérdezek rá nála újra.*
*Én csak bólintok a teára és megittam végül az egészet, de végig ki-ki tört belőlem a zokogás. Elveszem a zsebkendőt és ki is fújom az orrom.* - Köszi Rin. *Nyögöm ki nagy nehezen.* - Nem... nem mondhatom el. *Folytak a könnyeim.* - Én szeretem, de... de... *Nem tudtam neki elmondani a történteket, nem tehettem. Chris ahhoz keveset tudott és így nagyon nehéz volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.09.19, 13:46 | Üzenet # 667 |
 Yaoista
| *Elég hamar megcsinálom az ágyat, majd csak leülök. Nem voltam ott, de mindent hallottam még ha nem is akartam hallgatózni, ez az egyik képességem, hogy sokkal jobban halok. Nick igazából semmit nem mond, de valamiért egy olyan érzésem volt, hogy közrejátszik az is, aki Igor vagyis amit mondtam a találkozókor, hogy van egy kisugárzása, ami egyáltalán nem hétköznapi. Kicsit várok még, majd bemegyek, de megállok az ajtóba.* - Tehetek érted valamit Nick?*Kérdezem édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:12 | Üzenet # 668 |
 Yaoista
| - Mi az, hogy nem mondhatod el? *Akadok ki. Milyen már, hogy itt zokog és nem mond el semmit. Nagyon kész voltam. Annyira dühös lettem Igorra, meg voltam róla győződve, hogy rád unt és ezért dobta. Lehet csak a szégyenérzet miatt nem mond semmit. Erre a gondolatra kicsit megnyugszom.* - Jól van, Nick, fürödj egyet, egyél, aztán alvás. *Mondom neki kedvesen. Mikor Nick már a fürdőben volt, odamegyek hozzád és magamhoz ölellek.* - Annyira sajnálom... *Mondom halkan és magamhoz szorítalak.*
- Sajnálom... *Zokogok tovább, nagyon kész voltam. Annyira fájt és szenvedtem. Azt akartam, hogy Igor öleljen magához, hogy vele legyek.* - Nincs étvágyam... *Kezdek megnyugodni, de a könnyeim tovább folytak. Rinre elmosolyodom, annyira édes volt. MEgérdemeltétek egymást nagyon, örültem, hogy legalább neked bejön az élet.* - Nem tudsz semmit... *Állok föl és igyekszem letörölni a szemeim, de felesleges.* - Elmegyek fürdeni. *Megcirógatom Rin arcát, majd bemegyek a fürdőbe zokogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:30 | Üzenet # 669 |
 Yaoista
| - Azért összedobok valamit, ha mégis megéheznél.*Mondom kedvesen.* - Oké.*Bólintok és a kezére simítok. Törülközőt tudja, hogy hol talál.* - Tessék? Édesem bármikor szeretkezhetünk az első most az öcséd.*Suttogom a füledbe és megcsókollak.* - Nyugodtan legyél csak vele.*Bújok hozzád.* - Kár, hogy nem tudok segíteni, olyan rossz így látni.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 23:48 | Üzenet # 670 |
 Yaoista
| *Neked még bólint, majd pancsol Nick.* - Nem is így értettem. *Puszillak meg, de nagyon édes vagy és csókod is viszonozom.* - Nicket sajnálom... *Mondom halkan és nagyon aggódóan.* - Tudod, hogy miért ide jött? *Kérdezem tőled, költői módon.* - Régebben akkor maradt mindig itt, ha félt, hogy nem bírja ki és újra droghoz nyúl. Eleinte hiába volt már lakása, azért sokat volt itt. Az inkább az ő szobája, mint sem vendégszoba. *Szorítalak magamhoz.* - Nagyon féltem őt...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:06 | Üzenet # 671 |
 Yaoista
| - Ja bocsi, de hülye vagyok.*Nevetek fel zavartan.* - Nem.*Rázom meg a fejem és nem jó hallani, amit mondasz.* - Nem lesz semmi baj.*Bújok hozzád.* - Majd én is vigyázok és figyelek rá. Gondolj arra, hogy ide jött hozzád és ez is sokat jelent, de szerintem nem lesz baj. Nick már ennél erősebb és nem fogja megkockáztatni.*Reméltem így lesz.* - Nem engedjük, hogy baja legyen.*Suttogom füledbe és megpuszillak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:44 | Üzenet # 672 |
 Yaoista
| - Ugyan, édes vagy, de a szexet behajtom, ne aggódj. *Mosolyodom el én is.* - Úgy legyen. *Puszilgatom a buksidat.* - Igen, ez megnyugtat. *Tényleg jó volt, hogy itt vagy mellettem.* - Persze és igazad van. De ő a kisöcsém. Az egyetlen családtagom. *Nagyon fontos volt nekem.* - Köszönöm. *Szorítalak magamhoz, majd a nyakadba csókoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:53 | Üzenet # 673 |
 Yaoista
| - Akkor nem aggódom.*Vigyorgok.* - Ígí lesz.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Engem is megvisel, ha te ki vagy.* - Igen tudom megértem teljes mértékben.*Én is így cselekednék, na meg nem akarom, hogy baja legyen én se.* - Ne köszönd kicsim ez természetes.*Mosolygok és a nyakamra picit felsóhajtok, majd megcsókollak.* - Szeretnél vele aludni? Milyen hamit csináljak neki?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.02, 23:51 | Üzenet # 674 |
 Yaoista
| - Imádlak... *Mosolyodom el, majd viszonozom a csókod.* - Nem... nem örülne és valami könnyűt, bár nem hiszem, hogy enne. *Tudtam, hogy ilyen állapotban egy falatot nem lenne hajlandó enni, túlságosan ki van.* - Majd holnap reggel megpróbáljuk rávenni, hogy egyen, oké? *Cirógatom meg a pofidat. Közben Nick kijött a fürdőből. Már nem sírt, de szörnyen nézett ki.* - Köszi... *Mondja kicsit rekedten, mire én csak elmosolyodom.* - Biztos nem eszel? *Kérdezek azért rá, de csak megrázza a fejét. Éreztem, hogy szinte reszket a visszafojtott könnyektől.* - Pihenj le... *Mondom neki kedvesen, majd bekísérem és be is takarom.* - Próbálj aludni... *De láttam, hogy már könnyes a szeme.* - Tudod... *Szólal meg váratlanul.* - Régen voltam olyan boldog, mint vele... é tudom, hogy ő is így volt velem.... *Kezdtek el folyni a könnyei egyre jobban.* - Nagyon szeretem... Ne haragudj rá, kérlek... *Ezt nem értettem egyáltalán, de csak sóhajtok.* - Miatta sír az én kisöcsém... mérges vagyok rá. *Mondom komolyabban.* - Nem az ő hibája... *Mentegeti Igort.* - Persze... *Nem hittem el.* - Aludj... *Simogatom meg a fejét, majd kijöttem, de hallottam, ahogy ismét kitör belőle a zokogás. Szerencsére pár nap alatt hellyel-közzel rendbe jött, legalábbis annyira, hogy nem kellett mellette ülni folyton. Én pedig veled együtt gőzerővel készültem a megnyitóra. *
Pár napig alig ettem valamit és ott maradtam Chrisnél. Szerencsére utána legalább valamennyi étvágyam lett, viszont alig tudtam aludni. Olyan nagy és hideg volt az ágy Igor nélkül, hogy szörnyű volt és gyakran inkább a kanapén aludtam pár órát. Rettentően hiányzott Igor jelenléte. Az apróságok, ahogy reggel megcsókolt, vagy mikor egy kávéval keltettem és rám mosolygott. Valahol mélyen tudtam, hogy talán már szeretett, de azzal nagyon is tisztában voltam, hogy fontos voltam az életében. Szerencsére pont szabadnapjaim voltak, hogy tudjak segíteni Chrisnek, ezt előre megbeszéltük, de ettől nem volt könnyem. A megnyitó előtti este csak ültem és néztem magam elé. Néha a nyakam fogdostam, a láncot kerestem, de mindig rájöttem, hogy visszaadtam neked. Teljesen ki voltam készülve.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.03, 13:15 | Üzenet # 675 |
 Yaoista
| - Én is téged.*Mosolygok.* - Oké.*Bólintok mindenre.* - Bármire szükséged van, azért szólj mégis.*Mosolygok rá. Rossz volt, hogy nem tudok neki segíteni igazán. Megértettem mit érezz, én aztán tudom jól milyen elveszíteni valakit akit szeretsz. A következő napokban én is beszéltem Nickkel és vele voltam, amikor szerette volna és gondoskodok róla. Szerencsére legalább evett és a munka kicsit lefoglalta. Mi is ezerrel dolgozunk, de igen csak aggódtam értettek azért. Tartottam attól is, hogy ha Igor eljön és ebben biztos voltam, akkor balhézni fogsz, de majd ott leszek, hogy ne legyen akkora baj.* - Szia drága.*Megyek be Nickhez a megnyitó napja előtti este.* - Főztem egy kis kakaót, iszol velem?*Kérdezem kedvesen és melléd ülök.* - Filmet is nézhetnénk ha van kedved.*Simítok finoman a hátadra, kicsit fel akartalak dobni.* - A bátyádnak nagyon jól esett, hogy segítettél neki, remélem tudod.*Cirógatom a hátadat.* - Biztos nem haragszik meg, ha csak kicsit vagy nem jössz el a megnyitóra.*Bár Igorral a munkába is találkozni fogsz, attól még, hogy most nem futottak el.*
|
|
| |