2025.07.23, Szerda, 03:09
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:09 | Üzenet # 676
Yaoista
- Szia. *Mosolyodom el, de nem volt az igazi.* - Lehet neked nemet mondani? *Azért néha flörtölgettem veled, mint eleinte, de messze nem úgy, mint akkor. Látszott, hogy nagyon megviselt vagyok.* - Ahhoz nem igaz, úgy se tudok rá figyelni... *Eléggé elvoltam magamban.* - Igen... megbeszéltük előre... *Mondom halkan, de nem mondtam ki Igor nevét.* - De szeretnék ott lenni... tudom mennyire fontos neki. Ez volt az álma, az a legkevesebb, hogy a sok gond után, amit okoztam neki, mellette vagyok ilyenkor. *Tényleg imádtam a bátyámat, csak ez gyakran nem úgy jött ki rajtam, ahogy kéne.* - Nem tudom mi lesz... *Tudtam, hogy jön Igor. Alapból úgy volt, hogy együtt jövünk.* - Nem fogunk veszekedni, ha ettől félnél...

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:14 | Üzenet # 677
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem.*Vigyorgok és az ilyen kis flört nem zavar egyáltalán és én is benne vagyok.* - Oké.*Bólintok.* -  Rendben, akkor majd együtt el leszünk a főnök úr úgyis el lesz foglalva.*Kuncogok, látszott hogy mennyire büszke vagyok rá.* - Ettől nem tartok, inkább hogy ők ketten fognak. Nem tudom mi volt az oka a szakításnak, de Chris nagyon pipa Igorra, azért figyellek rá.*Mondom komolyabban.* - Gondolom Igor nem fog balhézni.*Bár ugye nem ismertem.* -  De ne legyen igazam.*Mondom.* - Szerinted mi lesz?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:40 | Üzenet # 678
Yaoista
- Bizony, nagyon odalesz. *Értek veled egyet.* - Szerintem megkönnyezi, szóval zsepi legyen nálad. *Mosolyodom el kicsit piszkálódósan. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Én szakítottam vele... volt egy megállapodásunk... megegyeztünk, ha úgy érzem nekem sok azaz élet, amit ő folytat, akkor szakíthatok és ő nem küzd értem. Csak tudod azzal nem számoltam, hogy tényleg ennyire a mindennapjaim része lett. *Mondom halkan é kicsit könnyes lesz a szemem.* - Igor hallgatni fog rám, hiába szakítottam vele. *Mondom kedvesen.* - Nem fog. *Ismertem, tudtam, hogy nem akar vitát és feszültséget.* - Egyáltalán nem tudok aludni... *Ismerem be halkan.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 01:01 | Üzenet # 679
Yaoista
- Mindenképpen.*Kuncogok.* - Végre picit mosolyogtál.*Simogatom meg a pofidat. Figyelmesen hallgatlak, de semmit se értek, viszont ez még jobban alátámasztja azt, amikor mondtam, hogy Igor nem egy hétköznapi figura.* - Ezt miért nem mondod el Chrisnek is?*Kérdezlek.* - Bár lehet Igor megteszi.*Jegyzem meg.* - Megértelek.*Mondom arra, hogy nem számoltál vele.* - Azért ez megnyugtató, mert nem hinném hogy rám hallgatni fog a kedvesem ilyen esetben.*Sóhajtok fel.* - Veled maradok amíg csak szeretnéd jó?*Törlöm le a könnyeidet.* - Úgy szeretnék neked segíteni, bárcsak tudnék.*Suttogom, de tudtam jól ez lehetetlen. Az idő az egyetlen, ami segíteni fog.* - Sétáljunk egyet? Vagy mit szeretnél?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.04, 12:30 | Üzenet # 680
Yaoista
- Úgy sem érdekelné... *Nem rosszból nem mondtam el.* - Elmondhatja. *Tényleg nem számított.* - Pedig rád jobban hallgat, mint eddig bárkire. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Tudom, kicsit fafejű. *Kuncogok halkan.* - Nagyon kedves vagy. *Cirógatom meg a pofidat.* - ezen nem lehet igazán... nagyon hiányzik. *Suttogom.* - Őszintén? Belesüllyedni az önsajnálatba. *Gúnyolódok magamon.* - A cicusommal lenni... *Hátradőlök és a plafont kezdem fixírozni.* - Félek, hogy hibáztam... de nekem mindennél fontosabb, hogy jól legyen. *Azt még se mondhattam, hogy életben, az elég árulkodó lenne.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 16:57 | Üzenet # 681
Yaoista
- Talán, akkor nem lenne annyira dühös, bár kitudja, mert akkor meg az ok lenne ott, hogy miért is dobtad.*Sóhajtok fel.* - Igen? Ezt jó tudni.*Mosolyodom el.* - Igen, de így szeretem.*Nagyon oda voltam a tesódért, ő volt a mindenem.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Azt elhiszem kicsim.*Puszilom meg a buksidat.* - Ezzel nincsen semmi gond, sőt természetes.*Senki nem várhatja el tőled, hogy jól legyél.* - Nick én nem tudom, hogy mi történt, de úgy cselekedtél, hogy neki a legjobb legyen, mert szereted.*Ez egyértelmű volt, anélkül is, hogy nem tudom a részleteket.* - Különben, ha szeretnéd elmegyek, nem akarlak zavarni.*Dőlök én is hátra és a kakaómat szürcsölöm.* - Tudod én is veszítettem már el a szerelmemet, és azt hittem belepusztulok, sőt ez meg is történt. Engem a bátyád mentett meg, ő a mindenem.*Mondom hirtelen, majd egyszer elmondom, hogy mi is történt, de azt nem most lesz, na meg előbb a bátyádnak akarom elmondani.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.05, 18:10 | Üzenet # 682
Yaoista
- Igen, szóval végül is egy kutya... *Sóhajtok egy nagyot.* - Ennek örülök. Tényleg. *Cirógatom meg a pofidat.* - Azért, ha megunnád szólj. *Mosolyodom el egy picikét. A puszidra kicsit kuncogtam.* - Édes vagy. *Jót tett nagyon is a társaságod. Elég rossz lenne a helyzet, ha teljesen befordulnék magamba.* - Igen... igyekeztem, csak lehet Igor nem így látja. *Mondom halkan.* - Nem zavarsz... jól esik a társaságod most... imádom a bátyám, de vele nem lehet beszélni. *Mosolyodom el kicsit. Legalábbis mi ketten nem nagyon tudunk rendesen beszélgetni.* - Chris jó ember... vigyázz rá, mert amúgy elég hülyeséget tud ő is csinálni, látod... Igor a legjobb barátja. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.06, 12:44 | Üzenet # 683
Yaoista
- Valóban.*Értek egyet.* - Szólok.*Kuncogok.* -A bátyád is sokat mondja.*Nevetek fel.* - Szerintem őt is meg lehet érteni, hiszen elveszítetted téged és neki is idő kell, hogy ezt feldolgozza.*Mondom komolyabban.* - Pedig tudod hiányzol neki nagyon.*Jegyzem meg, de nem akarok beleszólni, de jó lenne, ha felhőtlen lenne, a kapcsolatotok.* - A bátyád nagyon szeret téged és nagyon büszke rád.*Mondom lágy hangon. Nem először mondom el és nem is utoljára ebben is biztos vagyok.* - Olyan jó lenne, ha egymásnak is kimondanátok.*Suttogom.* - Ő egy nagyon jó ember.*Pontosítom.* - Vigyázok vagyis vigyázunk rá. Tudod nekem tényleg ő a mindenem.*Ismét csak mosolygok, ha rá gondolok mindig ilyen vagyok.* - Biztos okkal a legjobb barátja. Chrisnek is mondtam az első találkozó után, hogy Igornak a kisugárzása kissé vészjósló, de amúgy mellette meg biztos remek ember.

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.07, 00:30 | Üzenet # 684
Yaoista
- Nem csodálom. *Mosolyodom picit el.* - De mennyi? *Kérdezek vissza én is komolyan. Igazából nekem is hiányzott, de annyira nehéz volt.* - Kedves vagy... *Mosolyodom el, majd sóhajtok egy nagyot.* - Tudod... ez nem egyszerű... tudom, hogy rengeteg terhet jelentek neki... Persze tudom, hogy szeret, én is őt, de ha leülnénk beszélgetni, abból csak vita lenne, hallottad már... *Kicsit halkabban mondom.* - Örömmel hallom. *Tényleg nagyon örültem, hogy ennyire oda vagy a tesómért.* - Igor... egy különös jelenség. *Mosolyodom el szerelmesen.* - Rendkívül tud vigyázni azokra, akik fontosak neki, nagy szíve van, csak ügyesen titkolja. A maga módján nagyon kedves és szeretetteljes. *Nagyon lágyan beszéltem.*-

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 12:01 | Üzenet # 685
Yaoista
- Ezt sajnos nem tudom megmondani.*Hiszen mindenkinél más, sőt valamikor sose enyhül a fájdalom, csak csillapodik és eltemeti magába az ember.* - Ugyan csak őszinte vagyok.*Mosolygok, majd csak felsóhajtok. Ez volt múltkor is, amikor bejelentetted, hogy együtt vagytok, de ezt most nem hozom fel. Nem értettelek titeket, hogy miért csináljátok, de akkor se fogom ennyiben hagyni és valahogy csak összefog jönni köztettek a beszélgetés.* - Akkor jó.*Mosolygok nagyon boldogan.* - Az biztos.*Ehhez még csak ismerni se kell.* - Akkor tényleg remek ember.*Mondom és megsimogatom a buksidat. Tényleg látszik, hogy mennyire szereted.* - Mi lenne, ha meginnád a kakaód, majd itt maradnék amíg el nem alszol?*Kérdezlek kedvesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.10, 23:51 | Üzenet # 686
Yaoista
*Tudtam, hogy nem értitek meg a dolgokat, de nekem most jó volt így Chrisszel a viszonyom. Nem veszekedtünk, nem öltük egymást, ez már így hatalmas előre lépés köztünk.* - Igen, az... *Csak hát Igor az egyetlen, aki nem így gondolja.* - Akkor drágám egész éjszaka virrasztasz. *Nevettem el magam és én is belekortyoltam a kakaómba. Nem nagyon szoktam inni, de most azért jól esett.* - Pár óránál többet képtelen vagyok aludni... *Látszott is rajtam, hogy hulla fáradt vagyok.* - Nagyon megszoktam, hogy együtt alszunk... nem voltunk együtt évekig, hiszen ez nagyon rövid idő volt... de mégis rengeteg mindent megszoktam. Természetes volt szinte minden... többségében meg se beszéltük a dolgokat, csak úgy jöttek. *Mosolyodom el.* - Nem volt kérdés, hogy együtt alszunk... csak az, hogy hol. *Megint a nyakamhoz nyúlok automatikusan, aztán rájöttem, hogy nincs lánc.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.11, 23:44 | Üzenet # 687
Yaoista
- Jól bírom az éjszakázást.*Persze azt nem kell tudnod, hogy mennyire is.* - Megértem drágám, de legalább próbáld meg, mert nagyon nem fog jót tenni.*Mondom aggódva.* - Elhiszem, én se tudnék Chris nélkül aludni.*Persze részletkérdés, hogy általában nem alszom, de megszoktam, hogy együtt vagyunk.* - Egy kapcsolat már csak ilyen.*Mosolygok és feltűnik, hogy ismét a nyakadhoz nyúltál.* - Nem látsz arra esélyt később se, hogy együtt legyetek?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.12, 00:23 | Üzenet # 688
Yaoista
- Hát most kiderül. *Mosolyodom el.* - Tudom, de ne aggódj miattam. *Cirógatlak meg finoman.* - Akkor megérted. *sóhajtok egy nagyot.* - Igen... *Vagyis ilyen lenne. Kérdéseden elgondolkoztam.* - Még nem tudom... *Gondolkozom el.* - Vannak körülmények... *Mondom halkan. Nem tudtam, hogy mégis hogy mondjam el neked.* - Nem Igor személyével vannak gondok. *Suttogom.* - Szeretem nagyon, kis bolond. *Mosolyodom el.* - De tudod, nagyon nehéz... az a fontos, hogy jól legyen. Más körülmények között nem kérdés... vele élném le az egész életem.

MioDátum: Hétfő, 2015.10.12, 13:02 | Üzenet # 689
Yaoista
- Igen ki.*Nem mondhatom, hogy semmi esélyed sincsen.* - Azért én aggódom.*De ez teljesen normális.* - Tényleg nem értem a helyzetet, de kívánom, hogy minden rendben legyen és ismét együtt legyetek.*Puszilom meg a buksidat.*- Szólj, ha tehetek érted valamit.*Még az is jobb lenne, ha perverzkednél, mert akkor azt jelentené, hogy jobban vagy.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.10.12, 13:10

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.14, 00:39 | Üzenet # 690
Yaoista
- Azt sejtettem. *Mosolyodom el kicsit.* - A remény hal meg utoljára, igaz? *Bár ebben az esetben én tudtam, hogy ez nem fog megváltozni. Mindig maffiózó lesz, mindig életveszélyben lesz, amin én csak rontok. Puszidra azért kicsit elmosolyodom.* - Nagyon kedves vagy, de ez majd magától jobb lesz. *Tudtam jól, hogy nekem is Igor a párom. Senki mást nem fogok ennyire és így szeretni, mint őt.* - Hülyén hangzik... de valahogy az első pillanattól kezdve, hogy ismerem, tudtam, hogy egyszer lesz köztünk valami. *Azt persze nem tudtam, hogy szex vagy annál több.* - Bár erre még így sem számítottam... *Utalok arra, hogy mennyire is belezúgtam.* - Amint jobban megismertem, teljesen magával ragadt. *Gondolok vissza az arcára, mikor az édesanyjáról beszélt, vagy mikor olyan volt, mint egy rossz gyerek.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.15, 12:06 | Üzenet # 691
Yaoista
- Igen pontosan.*Ezt tényleg így gondolom.* - Ugyan tényleg túlzol és rendben.*Bólintok, igazából tényleg nem tudok többet mondani.* - Szerintem egyáltalán nem hangzik hülyén, sőt meg is értelek.*Hiszen a bátyáddal én is így éreztem.* - Az érzelmeknek nem lehet parancsolni.*Mosolyodom el.* - Azt elhiszem drágám.*Simogatom meg a buksidat.* - Csinálok neked egy jó kis fürdővizet jó?

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.16, 02:08 | Üzenet # 692
Yaoista
- Hát igen... *Mosolyodom el kicsit.* - Nem igazán, főleg ha ilyen elsöprőek. *Értek veled egyet.* - Az jól esne, jó ötlet. *Mosolyodom el.* - Lehet kicsit kikapcsolna az agyam. *Mondom komolyabban és elgondolkoztam.* - Aztán hátha el tudok aludni kicsit... *Megsimogatom az arcod.* - Tudod, köszi, hogy így vigyázol rám. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.16, 11:56 | Üzenet # 693
Yaoista
- Tele vagyok jó ötletekkel.*Kuncogok.* - Ebben biztos vagyok.*Bólintok.*  - Remélem, ha gondolod csinálok neked egy kis gyógyteát a fürdővízbe is lesz egy kis illóolaj, ami ellazít.*Elégé otthon mozgok ezekben a témákban.* - Ezt nem kell megköszönöd és nem azért teszem, mert a párom öccse vagy, hanem mert tényleg megkedveltelek téged.*Mondom édesen.*  - Örülök, hogy téged is megismertelek.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.17, 01:25 | Üzenet # 694
Yaoista
- Teát nem kérek már, köszönöm, de a többire vevő vagyok. *Nagyon édes volt, ahogy igyekeztél jobb kedvre deríteni engem.* - Tudom és nagyon köszönöm, hogy ilyen vagy. *Mosolyodom el, főleg a puszidon.* - Még a végén belém zúgsz. *Kuncogok halkan, azért az jó jel volt, hogy flörtöltem veled.* - Bár nem is csodálom... *Cirógatom meg a pofid, majd magamhoz ölellek.* - Köszönöm Rin... *Puszilom meg a buksidat és el is engedlek.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.17, 16:37 | Üzenet # 695
Yaoista
- Megbeszélve.*Mosolygok.* - Igazán nincs mit.*Nem is mondom, hogy ne köszönd meg, hiszen amúgy is megteszed, na meg én is ilyen vagyok.* - Bocsi édesem, de a bátyád a zsánerem.*Kuncogok, de ezt már tényleg jó jelnek veszem.* - Kis szerény, de én se.*Kuncogok és hozzád bújok. Csak elmosolyodom és adok egy puszit, majd megcsinálom a fürdőt és utána is veled vagyok, amíg el nem alszol és jó darabig ott vagyok, majd csak utána megyek a bátyádhoz. A napok így telnek, egészen a megnyitó napjáig. Nyugtatlak amennyire tudlak, hiszen tudtam izgulsz és én is, de te főleg, amit megértek, de tudtam minden rendben lesz. Én éppen teszek veszek és nem látom, hogy megjött Igor.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.18, 14:03 | Üzenet # 696
Yaoista
- Nem jó az ízlésed. *Mosolyodom el, mert persze csak viccelek. Jól esett, hogy ott voltál velem és szóval tartottál. Le is fáradtam rendesen, így tudtam aludni azért pár órát, de látszott, hogy nem valami mélyen. Tényleg hiányzott mellőlem Igor. Végig ott voltam nálatok, nem igazán mentem haza, maximum ruhákért. Jobb volt így. Igorral sem találkoztam, de tudtam, hogy a megnyitón találkozni fogok vele. Elég ideges voltam és bent voltam Rinnel.* - Nemsoká itt lesz. *Szólalok meg és idegesen várok. Nem tudtam, hogy mi lesz. Közben neked segítek.*

*Örültem nagyon, hogy ilyen jó hatással vagy Nickre. Hálás voltam az időért, amit vele töltöttél és azért mert, mert olyan sokat foglalkoztál vele. Persze én is voltam vele, beszélgettünk is, de csak könnyed dolgokról. Nem akartam faggatni, ő pedig magától nem mondott semmit nekem. A megnyitó napján iszonyat idegesen keltem fel. A szakácsruhám szinte élre volt vasalva, mert abba akartam fogadni a vendégeket. Szerencsére szép számmal jöttek, tiszta ideg voltam. Mikor meghallom a hangod, egy pillanatra lefagytam.* - Szia. *Nem tudtam, hogy mit mondjak.* - Majd lesz egy hosszú beszélgetésünk. *Mondom elég keményen.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.20, 23:45 | Üzenet # 697
Yaoista
- Igen tudom, de nem most.*Ezt meg én mondom nagyon komolyan.* - Ez most rólad szól, a te estéd.*A beszélgetésünk ráér utána is.* - Ezt neked hoztam.*Nyújtom át a csomagot.* - Még egyszer gratulálok.*Mosolyodom el. A csomagban volt egy igen különleges szakácskabát, persze rajta a neveddel, ami rá volt hímezve. Valamint egy szórólap és névjegykártya, mindent én terveztem.* - Többet nem csináltattam, hátha nem tetszik. A méret meg remélem jó.*Igen csak izgulok, mert nagyon készültem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.21, 12:34 | Üzenet # 698
Yaoista
- Rendben... *Mondom végül, de nem voltam benne biztos, hogy ki fogom bírni. Az ajándékon meglepődök, bár te mindig készülsz valamivel.* - Köszönöm... *Mosolyodom el azért. Elveszem a csomagot és belenézek.* - Menjünk kicsit arrébb. *Persze még fogadtam pár vendéget, de beljebb mentem veled. Kiveszem és hát látszik rajtam, mennyire tetszik.* - Ez gyönyörű... *Cukrászembernek az volt. Le is vettem, ami rajtam volt és felvettem a tőled kapottat.* - Tökéletes. *Gombolom be.* - Tényleg köszönöm. *Tény volt, hogy ezt nem fogom hordani csak ilyen alkalmakkor, mint a mai.* - Igor... mi történt? Azt mondtad, hogy vigyázol rá... csak pár nap telt el, erre zokogva találom az öcsém a kanapén. *Jegyzem meg, de még próbálom visszafogni magam, de akkor Nick benyit.* - Mindjárt megyek.

*Rinnek segítek folyamatosan, teszek - veszek, kínálgatom az embereket. Én sem láttalak elsőre, csak pont szükség lett volna Chrisre, így a keresésére indultam. Láttam, hogy az irodában van, persze azt nem, hogy veled. Kopogás, minden nélkül csak benyitok.* - Chris keres... nek. *Fejezem be végül és szinte lesápadtam.* - Igor... *Suttogom a neved.* - Szia. *Nyögöm ki végül. Christ fel se fogom, hogy mit mond, csak bámullak.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.21, 12:56 | Üzenet # 699
Yaoista
- Semmiség.*Mosolygok.* - Oké.*Azzal követlek.* - Örülök, hogy tetszik.*Mondom és nem számítok rá, hogy máris átveszed, de nagyon jól esik.* - Remekül festesz benne, mintha rádöntötték volna.*Szerencsére szinte egy méret vagyunk.* - Tényleg nincs mit, remélem a másik kettő is tetszik.*Hiszen még semmit, se mondtál, bár a kabát volt az igazi ajándék. Nem lep meg, hogy rákérdezel a dolgokra, de mielőtt bármit mondanék, megjelenik Nick.* - Hello.*Köszönök halkan, de rögtön elkapom a tekintetem, nem akartam őt látni. Szerencsére kimegy miután ismét mondod, hogy mindjárt mész.* - Nem tudom mit mondott az öcséd, de ő volt az, aki szakított velem és nem fordítva. Én mindent komolyan gondoltam, amiket múltkor neked mondtam.*Mondom komolyan.*  - Nem csaltam meg őt, mielőtt még kérdeznéd.*Teszem hozzá.* - Ismerlek tudom jól, hogy én vagyok a szemedben a rossz és a hibás. Nem tudok neked mit mondani, de igazad volt, nem vagyok hozzá való.*Mosolyodom el, de igen csak fájdalmasan.* - Nem bírt egy olyan alakkal együtt lenni, mint én...*Suttogom, még csak embernek se nevezem magamat.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 03:02 | Üzenet # 700
Yaoista
- Köszi. *Mosolyodom el, tényleg nagyon örültem neki.* - Nézem. *Veszem a kezembe őket és elmélyülten tanulmányozom.* - Azt mondtam, hogy mindjárt megyek. *Szólok rá még egyszer, mire kapcsol és már el is siet. Én csak sóhajtok egy nagyot.* - Annyit, hogy szakítottatok, aztán valahogy álomba sírta magát. Azóta itt van nálam. *Nagyon féltettem. Már pont rávágtam volna, hogy kivel dugtál félre, de te folytattad és hittem neked. Annyira ismertelek már, hogy tudtam, mikor hazudsz.* - Nem tudom, hogy mi történt... én eddig csak azt látom, hogy nem akar hazamenni, ami azt jelenti, hogy fél, hogy anyaghoz nyúl. Szóval bármi is az oka, az komoly. *Tényleg dühös voltam rád.* - Ez hülyeség. Beléd szeret, de nem bír veled lenni? Hagyjuk már... *Nem vettem be a dolgot.* - Tudom, hogy történt valami... csak azt nem, hogy mi. *Nem szerettem, ha madárnak vagyok nézve.* - Pontosan ettől féltem... bezzeg akkor én voltam a csúnya, gonosz, nagy tesó... hogy merek rosszat feltételezni... picsába. *Morgok.*

Keresés: