2025.07.21, Hétfő, 23:36
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.25, 23:34 | Üzenet # 726
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Tényleg.*Mosolygok.* - Csak nem a fiam is ezzeljön?*Kérdezem vigyorogva.* - Pedig most még édesebb vagy szépségem.*Puszillak meg.* - Annyira sokan nem lesznek szerintem.*Cirógatom meg a kézfejed.* - Pont ezért nem viszlek magammal azokra a rendezvényekre, ahova én járok.*Hiszen ott nagyon sokan vannak.* - Meg amúgy is unalmas.*Én meg szoktam már, de azért szokott nyűg is lenni, de hát a munkámmal jár.* - Valóban.*Értek egyet és leparkolok. Gyorsan kiszállok és már nyitom is neked ki az ajtót.* - Gyere kicsim.*Nyújtom a kezemet, majd kisegítelek, na nem mintha szükséged lenne rá, de én már csak ilyen vagyok.* - Menjünk.*Biccentek, azért most nem érek hozzád.* - Tényleg nagyon jól nézz ki.*Pillantok körbe, már bent.* - Senkit nem látok.*Jegyzem meg és a többieket keresem a tekintetemmel.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.10.25, 23:35

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.25, 23:39 | Üzenet # 727
Yaoista
*Erre nem mondok semmit, mert egyszerűen nem tudok.* - Igen vagyis nem, nem tudom.*Teljesen össze vagyok zavarodva.* - Nem lett volna soha a te hibád.*Mondom komolyan és azt nem teszem hozzá, hogy most is rád gondolok szóval ugyanott tartunk, de te úgyse így gondolnád.* -Ez tudod jól, hogy nem így van kedvesem.*Mondom mint amikor együtt voltunk és a hangom már nem ideges, csupán fájdalmas, de nagyon.* - Senki más nem kell és nem is leszek.*Mondom halálosan komolyan. Eldobom cigit és nagyon finoman az arcodra simítok.* - De remélem te megtalálod, majd a boldogságot, egy normális férfi mellett.*Tényleg azt kívántam, hogy boldog legyél.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.25, 23:44 | Üzenet # 728
Yaoista
-Talán igen, én kis féltékeny szerelmem.*Vigyorgok.* - Ahogyan te is.*Mondjuk te mindig az voltál. A farkadra azért fájdalmasabban felnyögök, de egyben mégis nagyon élvezem. Picit várok, majd megmozdítom a csípőmet.* - Mozoghatsz édesem.*Csókollak meg a hajadba túrva és én is mozogni kezdek. Igen csak szűk vagyok és izgatott és erre a helyzet is nagyon rátesz.* - Ahh főnök úr annyira jó vagy.*Nyögöm kéjesen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:04 | Üzenet # 729
Yaoista
- Na majd később megkapod... *Szívom meg picit a nyakad. Óvatos voltam, amennyire tudlak. Nyögtem egyet halkan, ahogy megmozdítottad a csípődet.*- Rendben... *Simítok csípődre és megragadva mozogni kezdek benned. Eleinte azért nagyon óvatos voltam. Szenvedélyesen csókollak, majd jobban mozgok már, mikor te is.* - Milyen kis szűk vagy.... *Lihegem, mert isteni érzés volt így benned lenni.* - Te is, kis cukrászinasom. *Mosolyodom el és a nyakadba harapok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:36 | Üzenet # 730
Yaoista
*Csak elmosolyodom kicsit, hiszen én is így éreztem.* - Én nem így gondolom... *Mondom halkan, persze tudom, hogy te sosem hibáztatnál, de én magamat igen. Csak bólintok egy aprót, tényleg tudtam és a kedvesemre elmosolyodom, bár nem túl boldogan.* - Nem tudhatod... először váltig állítottad azt is, hogy sosem kell neked senki. *Bár tudtam, hogy ez nem így működik. Automatikusan belesimul az arcom a tenyeredbe, olyan jó érezni. Szavaidra kicsit könnyes lesz a szemem. Finoman a derekadra simítottam, majd közelebb lépve hozzád simultam és átöleltelek.* - Te is az vagy és megtaláltam. *Én tényleg boldog voltam és ha nem félnék ennyire, nem lenne kérdés, hogy veled lennék.* - Ha a körülmények mások lennének... sosem engedtelek volna el. *Suttogom a füledbe. Igazából én se akartam mást, csak téged.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:40 | Üzenet # 731
Yaoista
- De igen, mindig. *Sóhajtok egy nagyot.* - Hagyd abba... *Motyogom durcásan, de nem volt őszinte.* - Akkor jó. *Kicsit elmosolyodtam a folytatáson, nem tudtam, hogy észrevetted, hogy nem bírom a túl nagy tömeget.* - Értem... *Szorítom meg ismét kicsit a kezed. Ahogy inyitod nekem az ajtót, hagyom, hogy segíts, már megszoktam, hogy mindig ezt csinálod.* - Rendben. *Megyek veled és persze nekem eszembe se jutott hozzád érni.* - Igen... *Nézelődök én is, nem nagyon jártam még ilyen helyen.* - Én sem. *Nézelődök én is.* - Elkéstünk volna? *Kérdezem kis naivan.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:49 | Üzenet # 732
Yaoista
- Ebben sosem fogunk megegyezni.*Suttogom.* - Most meg te kérdőjelezel meg engem.*Jegyzem meg. Amikor megölelsz magamhoz szorítalak, annyira jó ismét így tartani téged. A szavaid fájnak, de mégis jó is hallani.* - Sokkal jobb lett volna, ha azért szakítasz velem, mert eleged lett volna belőlem.*Suttogom füledbe és még jobban szorítalak magamhoz, szinte már fájdalmasan, de nem direkt, csak egyszerűen megörültem a hiányodtól.* - De nem mások és sosem lesznek és egy normális pasi se vagyok és nem is leszek.*Suttogom a füledbe.* - Sose fogom azt a sok szépet elfelejteni, amit tőled kaptam és veled élhetem át.*Szinte már reszket a hangom.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:54 | Üzenet # 733
Yaoista
- Ahh alig várom.*Nyögök fel.* - Mert rég csináltuk meg a helyzet miatt.*Nyögöm édesen.* - Igen csak a tiéd.*Nyögöm kéjesen és próbálom azért a hangom amennyire tudom visszafogni, de elég nehéz.* - Istenem, de hiányzott már, hogy érezzelek.... nem bírom ezeket a megvonásokat.*Imádtam a szexet veled és hozzászoktam már a jóhoz. biggrin * - Vége az estének... nem érdekel, hogy fáradt vagy, akarok még szexet.*Közlöm veled, igen csak akaratosan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:40 | Üzenet # 734
Yaoista
- Nem, én sem hiszem. *Suttogom én is.* - Igaz... *Pedig nem akartalak. Nem hittem, hogy ennyire fogsz szorítani magamhoz, de egyáltalán nem bántam. Rettentően hiányoztál.* - Megmondtam neked, hogy az sose fog bekövetkezni... *Azért nem szakítottam volna veled soha, mert már sok lennél nekem. Tényleg fájt egy kicsit a szorításod, de nem zavart egy picit sem. Én is szorítottalak egyre jobban.* - Nekem az vagy... kicsit őrült, kicsit bolond... *Én pont azt szerettem benned, hogy annyira más voltál és nem a maffia miatt. Amit mondtál, arra nem bírtam tovább és leszaladt pár könnycsepp az arcomon a hangodtól. Egy pillanatra elengedtelek, de csak azért, hogy átölelhessem a nyakad. Odahúztam magamhoz a fejed és adtam rá egy apró puszit.* - Én sem... *Suttogom elfúlóan.* - Semmit sem és téged sem. Egy részem mindig a tiéd marad... *Nem is akármelyik, mert a szívem, de ezt nem akartam kimondani, mert még nehezebb lenne.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:17 | Üzenet # 735
Yaoista
- Apja fia.*Kuncogok.* - Bocsi édesem, de elég nehéz.*Vigyorgok pimaszul.* - Nem, csak gondolom valakivel éppen beszélget meg tesznek vesznek és nagyon remélem nem balhéznak.*Jegyzem meg mellékesen.* - Mit szeretnél inni?*Kérdezlek.* - Sok lehetőséget látok ebben a cukrászdában, tudod Chris is egy nagyon tehetséges fiú és a fiam legjobb barátja. Mindig is jó hatással volt rá.*Mosolyodom el.* - Most legalább megismered.

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:37 | Üzenet # 736
Yaoista
- Ez jó, de rossz is egyben.*Suttogom.* - Igen tudom.*Te sose láttál szörnyetegként és próbáltad velem is megértetni, hogy nem vagyok az, de már nem vagy velem és ebben bármennyire is szeretem őket, kevés a családom, hogy elhiggyem nem vagyok egy szörny. A könnycseppet akkor veszem észre, amikor kicsit elhúzódsz.* - Ez kölcsönös.*Suttogom.* - Senkit nem fogok beengedni az életembe úgy, mint téged.*És téged nagyon hamar már az elején beengedtelek és olyan dolgokat osztottam meg veled, amit kevés ember ismer, bele értve az édesanyámat.* - Azért én várok rád.*Mondom hirtelen, majd nem bírva ki az arcodra simítva megcsókoltalak, ha utoljára is, de érezni akartam az ajkaid.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:05 | Üzenet # 737
Yaoista
*Halványan elmosolyodom, mert tudtam, hogy nem viccelsz. Tényleg kezdtem megérteni, hogy számodra mennyire különleges vagyok. A végére eléggé meglepődtem, de még reagálni se volt időm, mert megcsókoltál. Egyszerűen képtelen voltalak elutasítani. Hosszan és rettentő lágyan csókolóztam veled. Én is érezni akartam az ajkaid. A csók közben finoman a hajadba is túrtam és végigsimítottam rajta.* - A láncot nem azért adtam vissza, mert ki akarlak törölni... *Döntöm neki a homlokom a tiédnek és az arcodra simítok.* - Ha ránézel, én fogok eszedbe jutni... és tudni fogod, hogy van valaki, aki olyannak szeret, amilyen vagy... *Suttogom ajkaidra.* - Talán emlékeztet arra, hogy nem vagy szörnyeteg. *Még nedves volt az arcom a könnyektől.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:09 | Üzenet # 738
Yaoista
- Csodás... *Olyan édes és telhetetlen voltál.* - Nekem is... hosszú volt ez a pár nap... *Lihegem és hát engem se kellett félteni, ha szexről van szó, az pedig csak rádobott, hogy veled. Ahogy közlöd a tényeket, elvigyorodtam és finoman a popsidra csaptam.* - Majd az ágyban lejátsszuk. *Harapok a nyakadba.* - Szeretlek... *Suttogom és nem bírva visszafogni magam egyre keményebben mozgok.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:20 | Üzenet # 739
Yaoista
*Nem akartam elválni az ajkaidtól, nem akartalak elengedni. Végighallgatlak és rettentő fájdalmasan elmosolyodom, de jobban, mint eddig.* - A láncról elmondtam akkor is, amikor odaadtam és a szakításodnál is, hogy ez a tiéd. Ezzel a nyaklánccal kifejeztem az érzéseim és te csak egyszerűen visszaadtad.*Nagyon nagy fájdalmat okoztál és a magyarázatod semmit se ért.* - Nem kell a láncra nézem, hogy eszembe jussál mivel mindig rád gondolok.*Suttogom, majd letörlöm az arcod és hátrébb lépek.* - Igen szeret és pont amilyen vagyok és aki, nincsen velem.*Nekem ezzel csak fájdalmat okoztál.* - Vagy nem.*Suttogom.* - Én most visszamegyek.*Maradok akkor csak rosszabb lesz.* - A kulcsomat hozd vissza, majd a munkába.*Mondom.* - Viszlát kedvesem.*Fordítok neked hátat és elindulok vissza. Most fogtam fel igazán, hogy elveszítettelek és mindennek vége, semmit se tehetek.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 13:50 | Üzenet # 740
Yaoista
- Nagyon hosszú.*Értek egyet.* - Helyes.*Vigyorgok.* - Én is téged kicsim.*Nyögök fel és nincs ellenemre a keményebb mozgásod és a hangom se tudom nagyon visszafogni, de nem érdekel.* - Ahh de jó vagy.*Nyomom ki jobban a fenekem és veled együtt mozgok, amennyire tudok a farkadra szorítok a sajátomat pedig simogatni kezdem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 23:48 | Üzenet # 741
Yaoista
*Nem akartam neked ezzel fájdalmat okozni.* - Nem egyszerűen... *És nem is a rossz szándék vezérelt. Most is elengedve a nyakamra simítottam. Hiányzott nagyon. Megszoktam. AHogy letörlöd az arcom, rád pillantok. Ezt megértettem, hiszen én is folyton rád gondoltam.* - Nem bántani akarlak... épp ellenkezőleg. *Pont, hogy könnyíteni akartam, de úgy tűnik, nem megy valami jól.* - Igor... *Mondom halkan, majd hagylak, hogy hátat fordítsd nekem.* - Értem... *Mondom halkan. Ahogy elindulsz, utánad szaladtam és átöleltelek hátulról.* - Visszakérhetem? *Kérdezem a nyakláncra. Én tényleg csak jót akartam azzal, hogy nálad hagyom, nem hittem, hogy pont fordítva sül el.* - Nagyon hiányzik... *Ez egyenlő volt azzal, hogy te hiányzol.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.10.27, 00:35 | Üzenet # 742
Yaoista
*Olyan szexi és édes voltál, teljesen oda voltam érted.* - Ügyes vagy... *Szorítom meg a csípőd, majd eltolva kezed elkezdem én a farkad simogatni, az mégis csak jobb.* - Isteni benned kicsim... *Nagyon jó voltál, ez tény. Néha elgondolkoztam honnan van ennyi tapasztalatod, de inkább nem akarom tudni.* - Hogy szorítasz.

MioDátum: Kedd, 2015.10.27, 01:12 | Üzenet # 743
Yaoista
- Ahogyan te is.*Tudtad a dolgod nem is kicsit.* - Így sokkal.*Célzok arra, hogy te simogatsz engem.* - Igen nagyon jó.*Nyögöm kéjesen.* - Mert tudom, hogy szereted..*Csókollak meg ismét, azért kezdek a határomon lenni mivel igen csak telítődve vagyok.* - Ahh nem fogom sokáig bírni.*Harapok az ajkaidra és még gyorsabb leszek.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.27, 01:19 | Üzenet # 744
Yaoista
- Másképpen vélekedünk.*Suttogom és ennek ez lett a vége. A nevemre nem reagálok, de az meglep, hogy utánam rohansz. Megállok és a kérésedre elmosolyodom halványan és a kezedre simítok.* - Holnap visszahozom.*Suttogom. Enélkül is tudtam, hogy hiányzom és így tényleg még rosszabb ez a szakítás. A kezedre simítok és erősebben megszorítom.* - Tényleg mindent köszönök Nick.*Suttogom, hiszen tényleg annyi mindent tettél értem.* - Sose fogom megbánni, hogy együtt voltunk.*Ezt még tudnod kellett.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 12:22 | Üzenet # 745
Yaoista
*Ahogy a kezemre simítasz, kicsit elmosolyodom.* - Köszönöm... *Suttogtam halkan és kicsit magamhoz szorítalak.* - Én köszönöm, hogy ennyi mindenben segítettél... *Hiszen te is kihúztál engem a kis gödrömből, nem csak én téged. Finoman cirógatom mellkasod, ahogy ölellek.* - Én sem... *Sőt, lehet, hogy ezt a szakítást fogom egyszer nagyon megbánni, de most így érzem helyesnek. Lassan elengedtelek, de elhúzva a hajad, adtam még egy puszit.* - Vigyáz magadra... *Kérlek meg halkan, majd szinte elszaladtam, mert féltem, hogy elsírom magam, amit nem akartam. Megálltam takarásba, majd összeszedve magam visszamentem a rendezvényre, de látszódott, hogy mennyire kész vagyok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 12:25 | Üzenet # 746
Yaoista
- Édes vagy... *Csókodnál én szinte harapom az ajkaid, teljesen magával ragadt a hév.* - Én sem már... *Azért hosszú volt az a pár nap. Nem mintha nem lenne energiám most több menetre, de jól esik ez a gyors kielégülés. Én is gyorsabban kezdek mozogni és farkadon is gyorsítom a kezed, majd egy nagyot nyögve beléd élvezem.* - Basszus... nem akartam beléd... *Lihegem és kihúzódok belőled, de el nem engedlek, hanem erősen tartalak.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 16:58 | Üzenet # 747
Yaoista
*Szinte veled együtt élvezek el.* - Semmi baj.*Lihegem és nagyon jó, hogy tartasz, mert elégé remegnek a lábaim.* - Ez isteni volt.*Lassan megfordulok és megcsókollak. Letérdelek, majd szépen letisztítom a farkadat, de nem izgatlak fel.* - Most már elrakhatod.*Vigyorgok és felállok.* - Én viszont gyorsan rendbe teszem magam, de sietek vissza oké?*Kérdezlek és amennyire tudom letörlöm magam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:14 | Üzenet # 748
Yaoista
*Én nem mondok semmit neked már. Csak nézek utánad, majd én is bemegyek és akkor észreveszem apámékat.* - Sziasztok.*Megyek oda.* - Szia fiam. Minden rendben van? Zaklatottnak tűnsz.*Mondja apám aggódva.* - Meg vagyok csak találkoztam Nickkel na meg Chrissel is volt beszélgetésem, de majd otthon elmesélem.*Tényleg nem most akarom, na meg amennyire lehet próbálom élvezni a megnyitót.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:44 | Üzenet # 749
Yaoista
- Igen... *Mosolyodom el kicsit lágyabban.* - Feladtam. *Sóhajtok egy nagyot. Persze nem zavart, csak olyan furcsa volt számomra.*- Értem. *Bólintok és már nem is vagyok olyan ideges.* - Nem tudom, nem ismerem nagyon ezeket... válassz te nekem. *Kérlek meg, hiszen én teljesen el voltam veszve. Sosem jártam még ilyen helyen. Előtted adott, hogy miért, mióta pedig nálad vagy, csak egy ideje nyíltam meg így neked.* -  Igor szerencsés. *Mondom hirtelen, de nem is tudom, hogy miért. Bólintok egy aprót, majd mikor visszatérsz az italokkal, elfogadom, amit nekem hoztál. Beleittam és rád pillantottam.* - Finom, köszönöm. *Nézelődök közbe. Mikor előkerül Igor, én is láttam, hogy ninc túl jó passzban.* - Szia. *Hagylak titeket beszélni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:46 | Üzenet # 750
Yaoista
- Igen, az. *Hát még milyen jó lenne, ha folytathatnánk. Nem tiltakozok a tisztogatás ellen és jól esik, habár nem leszek kemény.* - Köszi. *Cirógatom meg pofid és felhúzom a nacim.* - Rendben, de nyugodtan lepihenhetsz. *Csókollak még meg, majd már veszem vissza a szakácskabátom.* - Légy jó édesem. *Csókollak homlokon, majd kijövök. Szétnézve meglátom Diablot, így oda is megyek.* - Üdv, rég láttalak. *Nyújtok kezet.* - Remélem jól érzitek magatokat. *Meglepően kisimult voltam, rám volt írva, hogy szexeltem.*

Keresés: