2025.07.21, Hétfő, 18:45
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Kedd, 2015.11.03, 00:21 | Üzenet # 776
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Inkább biztos.*Javítalak ki.* - Ugyan ezzel nincs is gond, hiszen az öcséd.*Mosolyodom el.* - Ez kedves tőled és így van rendjén. Akiket szeretünk értük aggódunk és idegesek is vagyunk.*Hiszen én is így vagyok Igorral és a többiekkel is.* - Megértelek, én így vagyok a szállodámmal.*Amire mai napig büszke vagyok.* - Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki is lopta el a szívedet.*Mosolyodom el.* - Szép dolog a szerelem igaz? Ahogyan beszélsz róla, úgy érzem a személyében megtaláltad az igazit.

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:41 | Üzenet # 777
Yaoista
- Nincsen semmi baj. *Mondom kedvesen.* - Nem mondtál semmi rosszat, sőt... nagyon is jó ötlet. *Hiszen tudtam, hogy mennyire örülne neki.* - Tudom és köszönöm. *Ezt nagyon őszintén mondtam, már nem feltételeztem, hogy direktből rosszat mondanál nekem vagy el akarsz üldözni.* - Igen, vagyis amit eddig kóstoltam, ízlett, csak a sok édestől émelygek. *Nem volt hozzászokva a gyomrom, még az is sokáig tartott, míg megszoktam, hogy akkor eszek, amikor jól esik és nem kiporciózott adagokat. Eleinte nagyon nehéz volt, főleg Diablonak, mivel ő küzdött meg ezzel is. Ha nem volt ott és nem adta a kezembe, nem ettem.* - Chris Nick bátyja, igaz? Mióta ismered? *Érdeklődöm.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:46 | Üzenet # 778
Yaoista
- De most olyan, mintha Igor miatt nem aggódnék, pedig őt is olyan rossz ilyen szomorúnak látni. *Túl jól ismertem. Persze azt nem gondoltam, hogy megtörne Igor, de láttam, hogy szomorú és maga alatt van.* - Igen, ez így van. *Értek egyet.* - Sosem lehet abbahagyni. *Jó volt így beszélgetni veled, már rég tettük.* - Egy angyal. *Szerelmesen mosolygok.* - Hát... madarat lehetne velem fogatni. Rég volt ennyire sínen az életem minden téren. *Ismerem be, hiszen azért többször futottam akadályokba.* - Igen... talán. Most úgy érzem, hogy semmit se tudok elképzelni, ami közénk állhatna. *Mondom lágyan.* - És feléd mi a helyzet szerelmi fronton? *Kérdezek rá egyenesen.* - Nem adom tovább, ne aggódj. *Tudtam Igor véleményét.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 00:50 | Üzenet # 779
Yaoista
- Tudom, hogy nem így van, hiszen nagyon jó barátja vagy és mindig is örültem, hogy egy ilyen ember van mellette, mint te.*Mosolyodom el.* - Igornak te is mindig jót tettél és teszel.*Paskolom meg vállad finoman.* - Bizony nem.*Értek egyet.* - Ennek nagyon örülök.*Megérdemelted nagyon is, hiszen te is sok rossz dolgon mentél keresztül.* - Maradjon is így.*Mosolygok, majd a kérdésedre felnevetek.* - Szeretem benned mindig is, hogy egyenes vagy.*Kuncogok.* - Igen tudom jól.*Megbíztam benned.* - Nos Fumio igen csak érdekel. Nem vagyok szerelmes, de egyre jobban belelopja magát a szívembe.*Mondom lágyabb hangon.* - Nem titok, hogy biszex vagyok.*Ezzel te is tisztában vagy.* - Édes drága feleségem halála óta egy nőre se néztem rá és nem is fogok. Nekem ő volt az egyetlen.*Még mindig igen szerelmes hangon mondom.* - Ágyasaim voltak, majd jött Fumio és elkezdett érdekelni és ilyet a nejem óta nem éreztem. Ne értsd félre, őt mindig is szeretni fogom és a szívembe él, de talán egy ilyen vénember is mint én megérdemel még egy kapcsolatot.*Mondom, majd felsóhajtok.* - Csak tudod ez a fiú igen csak nehéz eset és arról nem is beszélve, ha komolyra is fordulna Igor mit szólna. Most jóban vannak, de nem tudom elfogadná e, mert ha nem akkor természetesen nem leszek vele. Bármiről lemondok csak ő boldog legyen és ne utáljon.*Mondom igen komolyan, azért a múlt sebei bennem élnek, még ha nem is haragszom a fiamra.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 00:54 | Üzenet # 780
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Ismerős érzés.*Bár nekem azért, mert egyszerűen nem szeretem.* - Igen.*Bólintok és beleiszok az italomba.* - Még az egyetemen ismerkedtünk össze, egy szakon tanultunk és igen hamar összehaverkodtunk. Nagyon jó ember és mondhatni ő volt a józan eszem.*Kuncogok.* - Azért őt se kell félteni, de tudja, hogy a határ, nos engem meg nem kell bemutatni.*Azért az egyetemen is voltak balhéim és csak miatta nem fajultak el.* - Elfogom neki mondani, hogy ki vagyok.*Mondom hirtelen.* - Mindig is el akartam de olyan nehéz.*Sóhajtok fel.* - Okos tudja ő, hogy nem csak egy gazdag srác vagyok csak tudod ő nem kíváncsi úgy mint az öccse.*Mosolyodom el picit.* - Nagyon jó barát.

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:02 | Üzenet # 781
Yaoista
*Csöndesen hallgatlak, nem szólok bele a magyarázatodba, csak elmosolyodom és néha belekortyolok  a boromba.* - Szerintem fel tudod mérni, hogy kinek mondod el azt, hogy ki vagy. Ha úgy érzed, hogy Chris megbízható, akkor jobb nyílt lapokkal játszani. *Mondjuk ha nem lenne az és el kéne intéznem, az egy másik történet.* - Nem tudom milyen, ha az embernek barátai vannak, de biztos, hogy fontos neked. Jobb őszintének lenni, ha van rá esély, hogy megérti.

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:07 | Üzenet # 782
Yaoista
- Jót tett nekem is, hogy ő mellettem van. *Ezt alá kellett írni.* - Hát még én. *Mosolygok tovább lágyan.* - Rajtam nem fog múlni. *Én tényleg kész voltam Rinért bármire.* - Azért neked sincs rossz ízlésed. *Jegyzem meg, hiszen Fumio tényleg gyönyörű volt.* - Még mindig sajnálom, hogy nem ismerhettem meg. *Igor azért mesélt róla, bár nem sokat. Nem is kérdeztem, én se szerettem annyira beszélni a szüleimről.* - A feleséged volt életed nője. Fumio lenne életed férfia? *Kérdezek rá.* - Ha Igornak nem tetszik a dolog, küld hozzám és majd verek egy kis értelmet a fejébe. *Mondom kedvesen.* - Sosem gyűlölt, ugye tudod? *Ezt komolyabban kérdezem.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 11:44 | Üzenet # 783
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Ebben biztos voltam.*Hiszen rád van írva, mennyire oda vagy érte.* - Az már biztos, szeretem a szép és különleges dolgokat minden értelembe.*Vigyorodom el.* - Én is nagyon. Biztos kedvelt volna téged és örült volna neked.*Hangom most is lágyabb, nekem fel se tűnik, de ha a feleségemről van szó, mindig ez szokott lenni.* - Én meg, hogy a te szüleidet.*Remek emberek voltak, ebben biztos vagyok.* - Még korai lenne kijelenteni, de talán igen.*Biccentek, de tény hogy nagyon is érdekel és nem igen tudnám elképzelni, hogy rajta kívül mással összejönnék és nem is akarok.* - Rendben szavadon foglak.*Mosolygok és tudtam jól, hogy komolyan gondolod.* - Igen már kezdem elhinni, csak olykor elbizonytalanodom, de amióta nem rég beszéltünk ez szinte eltűnt, de azért nem akarom magamra haragítani.*Ez fordítva azért sokszor nem mondható el, de utóbbi időben tényleg nyugi van.* - Ezeket mind Nicknek köszönhetem.

MioDátum: Szerda, 2015.11.04, 12:24 | Üzenet # 784
Yaoista
- Igen megbízható.*Azért elégé jó ilyen szinten az ítélőképességem.*  - Igazad van, de még se annyira egyszerű.*Sóhajtok fel kissé gondterhelten.* - Idővel talán megérti, de úgy érzem sőt biztos, hogy nehezebb lesz, mint Nickkel.*Jegyzem meg, még ha Nick fordítva is gondolta, de majd minden kiderül.* - Különben meg, a barát kérdése bármikor változhat szerintem vagyis részemről úgy gondolom, hogy mi még jó barátok leszünk.*Mondom neked komolyan, de kissé azért zavartan is.* - Tényleg kedvellek Fumio.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 21:59 | Üzenet # 785
Yaoista
- Nem, valóban nem. *Nem tudtam pontosan elképzelni, hogy milyen lehet, hiszen én senkinek nem akartam elmondani, hogy ki és mi vagyok. Tudtam jól, hogy a húgom meggyűlölne, más nincs, aki fontos és nem tudná. A folytatáson teljesen ledöbbenek és hát az arcomon is látszódik. Csak pislogok rád nagy szemekkel. Ez is sokat változott, mióta itt vagyok. Nem teljesen rideg és érzéketlen a tekintetem.* - Kö... köszönöm... *Motyogom és hát nagyon zavarba jöttem, nem is tudtam, hogy mit mondjak erre neked.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.04, 22:26 | Üzenet # 786
Yaoista
- Ki nem? *Mosolyodom el. Nagyon jól esett, amit a feleségedről mondtál és a szüleimnek is örültem.* - Értem... és Igor semmit sem tud? *Kérdezek rá, nehogy elszóljam magam.* - Megbeszélve. *Komolyan is gondoltam, hiszen Igor egy makacs öszvér volt.* - Az jó, nagyon jó. *Nyugszom meg.* - Szerintem ő se akar téged. *Legalábbis tudtam, hogy bűntudata van, mert sokat balhézott veled.* - El se hiszem, hogy pont az öcsém az, aki így megfogta Igor grabancát. Mármint egyszer be kellett következnie... de még mindig hihetetlen...

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:04 | Üzenet # 787
Yaoista
- Jogos.*Kuncogok.* - Semmit vagyis azt tudja, hogy fontos és tetszik, de többet nem. Rájöhetne, de egy nem is akar, kettő ilyen téren nagyon lassú tud lenni és ez a én szerencsém most, mert amíg nem biztos a dolog, addig nem is akarok semmit se mondani neki.*Nem kell feleslegesen a feszültség.* - Igen valóban.*Mosolygok.* - Most már nem.*Teszem hozzá, de hát ez a lényeg.* - De megtörtént, pedig már kezdtem benne kételkedni, hogy ez valaha megfog történni.*Kuncogok, majd felsóhajtok.* - Sajnos nem tartok sokáig.

MioDátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:13 | Üzenet # 788
Yaoista
- Ezt nem kell megköszönöd.*Mosolygok.* - Megint sikerült zavarba hoznom téged.*Kuncogok.* - Gyere nézzünk körbe jó? Én már körbe lettem vezetve, szóval ha kíváncsi vagy leszek a személyes kísérőd.*Vigyorgok és kicsit jobb a kedvem, na meg legalább egy kicsit nem kattogok és abban biztos voltam, hogy Nick kerülni fog már este, ahogyan én is őt.* - Akkor te is kedvelsz?*Kérdezek hirtelen vissza.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.06, 03:05 | Üzenet # 789
Yaoista
- Valahogy neked és édesapádnak ehhez külön érzéketek van... *Sóhajtok egy nagyot.* - Rendben, én még nem láttam sok mindent. *Teljesen új világba csöppentem. Visszakérdezésedre köhintettem egy aprót.* - Igen, azt hiszem... bár ez bonyolult. *Nem tudtam pontosan, hogy amit érzek, az micsoda. Kedveltelek, de máshogy, mint Diablot. Nem szoktam kedvelni az embereket, csak elviselni.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.11.06, 03:10 | Üzenet # 790
Yaoista
- Igen, szerencsére tényleg lassú. *Értek veled egyet.* - Sok sikert, már rád is rád férne egy kis szerelem. *Kedvesen rád mosolygok.* - Ki tudja mi lesz a vége... *Sóhajtok egy nagyot és kicsit elhallgattam, majd újra megszólaltam.* - Nick nagyon szerelmes... *Mondom ki nyíltan.* - Alig alszik... enni már eszik, de látom rajta, hogy folyton fáradt. Egyfolytában a nyakát fogdossa, de nincs rajta a nyaklánca. Ebből én azt szűröm le, hogy hiányzik neki azaz ökör. *Mondom kicsit lágyabban.* - Talán egyszer még...

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:08 | Üzenet # 791
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolygok.* - Igen tudom.*Hiszen csak rá kell nézni.* - A munka majd lefoglalja, Igort legalábbis igen.*Jegyzem meg.* - Igen, majd minden kiderül.*Bólintok.* - Visszamehetünk, nem akarlak elrabolni egész estére, bár még előtte mutass be a kicsikédnek.*Vigyorgok.* - Valamikor elmehetnénk egyet ebédelni.

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:14 | Üzenet # 792
Yaoista
- Valóban.*Kuncogok.* - Értem, még így se mondták.*Mosolygok.* - Na jó mára befejezem a piszkálásod.*Vigyorgok, mint egy kisgyerek.* - Akkor majd mond, hogy mikor megyünk a húgodhoz.*Mosolygok és közben vezetlek.* - Tetszik?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:04 | Üzenet # 793
Yaoista
- Megköszönöm... *Látszott, hogy égek, mint a reichstag.* - Rendben. *Bólintok és elmosolyodom kicsit.* - Nem tudom még mikor, mert attól is függ, hogy Diablo hogy ér rá. De szólok mindenképpen. *Közben persze nézelődök.* - Igen, azt hiszem igen. Igazából ez az első, hogy ilyen helyen járok. *Bár ez valószínű nem olyan meglepő.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:10 | Üzenet # 794
Yaoista
- Nicket is valószínűleg, bár nem tudom, hogy ez jelenleg mennyire lesz igaz... végül is egy helyen dolgoznak. *Sóhajtok egy nagyot, eléggé aggódtam.* - Nem rabolsz, ne aggódj. Nick tartja a frontot. *Mosolyodom el.* - Keressük meg. *Hívlak és elindulok veled.* - Jól hangzik az ebéd nagyon. *Elég hamar megtaláljuk Rint, aki kicsit még zilált.* - Szia... *Adok egy puszit, majd átkarollak.* - Szeretném neked bemutatni Diablot, ő Igor apja és egy szállodatulajdonos. *Magyarázom Rinnek.* - Ő pedig Rin, az életem szerelme.

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 00:57 | Üzenet # 795
Yaoista
- Majd kiderül, ezt benne volt a pakliba. Nézd Igorra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy az éttermét nem veszi komolyan.*Biztos voltam benne, hogy vele nem lesz gond.* - Helyes.*Bólintok.* - Akkor már csak időpontot kell egyeztetni.*Mosolygok és meg is találjuk a szerelmedet.* - Nagyon örvendek.*Nyújtok kezet és bemutatkozom.* - Tényleg gyönyörű vagy.*Mérem végig és persze nekem is feltűnik, ami Igornak, ami igen csak érdekes helyzet. Meg kellett hagyni, ti tesók tudtok választani és az biztos, hogy te még nem tudsz róla.*

*Összeszedem magam vagyis lefürdök meg átöltözök, de még látszódik, hogy nem egy futástól vagyok kimelegedve. Keresésedre indulok, majd meglátlak egy férfival.* - Szia.*Bújok oda és azért elpirulok a bemutatásra na meg az ő bókjára.* - Köszönöm szépen és nagyon örvendek.*Persze én is bemutatkozom.* - Most így közelebbről megnézve, kitaláltam volna, hogy Igorral rokonságban állnak.*Azért van hasonlóság.* - Jól érzi magát? Mit szól a cukrászdához? Én nagyon büszke vagyok Chrisre.*Mondom édesen.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 00:59 | Üzenet # 796
Yaoista
*Elvigyorodom és tényleg nem mondom, hogy cuki vagy az más meddig fogom bírni.* - Rendben.*Bólintok.* - Én már sok megnyitón jártam, de ez igen különleges, hiszen mégis csak az egyik legjobb barátomról van szó.*Mosolyodom el.* - Apa szállodájának megnyitóján még gyerek voltam, akkor másként fogtam fel. Ezeken kívül meg ugye a sajátomét élveztem.*Mosolygok.* - Unalmas tud lenni sokszor az ilyen összejövetelek, de azért ezeken kívül is vettem részt, ami tényleg élvezhető volt.

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 02:25 | Üzenet # 797
Yaoista
- Nem a megnyitó... hanem a  cukrászda. *Magyarázom kedvesen, legalábbis tőlem kedvesen.* - Értem... nekem ez még határeset. Kicsit nagyobb lenne, azt hiszem, már sok lenne. *Tényleg nem viseltem túl jól a tömeget. Ez a kettő volt igazán a gyengém. A tömeg és a bezártság.* - Neked és apádnak gondolom ezek kötelező jellegűek, igaz? *Kérdezek rá, hiszen biztos van, ami inkább tiszteletkör jellegű.* - Örülök, hogy ő nem visz magával. *Mondom hirtelen. Kazuya ugye vitt mindenhova mutogatni.* - Megnyitókon tudod voltam... csak hát kicsit másféléken. *Általában mocskos klubbok és ilyesmi.* - Egyáltalán nem tudtam, hogy itt mire számítsak, de kellemes nagyon. *Kezdtem felengedni.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 02:42 | Üzenet # 798
Yaoista
- Nem is így értettem. Feszült légkörre gondoltam. *Úgy mindig nehezebb dolgozni.* - Persze. *Mosolyodom el.* - Ugye? Nagyon hasonlítanak. *Értek egyet. Ahogy hallgatlak, annyira édes vagy.* - Köszönöm kicsim. *Karollak át a derekadnál és finoman megcirógatlak, de persze utána se engedlek el.* - Sok segítettél. *Cirógatom meg a pofid.* - Nagyon ügyes, ha az ízekről van szó. *Magyarázom. Látszott, hogy mennyire büszke vagyok rá én is.* - Jó pár süteményben benne van a munkája.

MioDátum: Szerda, 2015.11.11, 14:16 | Üzenet # 799
Yaoista
- Értem, az majd lesz a kérdés, hogy mekkora és meddig.*De minden kiderül majd.* - Le se tagadhatom.*Mosolyodom el büszkén.* - Kérlek tegezzél nem vagyok olyan öreg.*Kacsintok rá.* - Büszke is lehetsz, én is az vagyok.*Mosolygok, nagyon édes és látszik ő is mennyire szerelmes.* - Nagyon tetszik, profi munka, de hát ezt vártam Christől.*Tudtam jól, hogy mennyire tehetséges.* -  Igen nagyon jól érzem magam.*Bólintok.* - Akkor mindenképpen megkóstolom még az édeseket is, pedig nem vagyok édesszájú, de kíváncsi lettem.*Mosolygok.* - Nagy jövő áll a cukrászda előtt.*Tudtad jól, én sose szépítek és mindig őszinte vagyok és neked is megmondanám, ha nem így gondolnám.*

- Rendben köszönöm.*Mosolygok.* - Csak őszinte vagyok.*Cirógatlak meg.* - Köszönöm édesen.*Puszillak meg és persze még inkább zavarban vagyok.* - Ez kedves.*Kuncogok.* - Igen én is így gondolom, megmondtam neki, hogy a világ legjobb cukrászdája lesz.*Mondom édesen, tény elfogult vagyok, de az tényleg biztos, hogy nagyon jó fog működni.*

MioDátum: Szerda, 2015.11.11, 14:19 | Üzenet # 800
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - Megértelek, ez így pont jó.*Értek egyet, persze én nem vagyok rosszul a nagy tömegbe, bár tény tud lenni ember undorom.* - Azok sokszor.*Bólintok.* - Apa sose vinne téged olyan helyre, ami neked rossz.*Nagyon figyelmes ember.* - Sejtem mire gondolsz, de azokat nem mondanám, nagyon megnyitónak.*Jegyzem meg.* - Valóban. Egyél, igyál és érezd jól magad.*Mosolygok.*

Keresés: