2025.07.23, Szerda, 01:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:13 | Üzenet # 751
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Helyes.*Kuncogok.* - Rendben.*Pohár bort hozok neked és csak mosolygok, hogy ízlik.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek, ez most meglep.* - Most már te is az vagy.*Cirógatom meg egy pillanatra az arcod, majd befut Igor.* - Rendben.*Bólintok.* - Szia Chris.*Fogok vele kezet.* - Igen.*Bólintok.* - Ő itt Fumio, a személyi titkárom és egyben a család tagja.*Mutatlak be, hiszen mondhatom, hogy akár a titkárom vagy.* - Körbevezetsz?*Amikor rábólint elköszönök tőled, Igor úgyis veled van, na meg nem maradok el sokat.* - Megünnepelted a megnyitót azt látom, te kis huncut.*Vigyorgok, ezt nem bírtam kihagyni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:14 | Üzenet # 752
Yaoista
-Személyi titkár ez tetszik.*Kuncogok, amikor ketten vagyunk és én is veszek egy italt.* - Még én se szexeltem a megnyitómon.*Vigyorgok.* - Jól nézel ki.*Mérlek végig.* - Jól érzed magad?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 22:02 | Üzenet # 753
Yaoista
- Miattatok és mert ennyien szeretik. *Mondom ki nyíltan, majd elmosolyodom kicsit.* - Szia. *Rázok vele kezet, bár azért eléggé látszódót, hogy nem egyszerű titkár vagyok és nem egyszerű családtag.* - Igen, érdekesen hangzik. *Értek egyet veled, majd elmosolyodom kicsit bókodra.* - Diablo választotta a ruhát. *Én tényleg nagyon egyszerűen öltöztem.* - Igen, azt hiszem... szerencsére nincsenek olyan sokan. *Így még jó volt, majd belekortyoltam a boromba.* - Mi volt Nickkel? Úgy nézel ki, mint aki nagyon maga alatt van... mármint múltkorhoz képest is.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 22:08 | Üzenet # 754
Yaoista
- Szia. *Mosolygok rá, meg kell hagyni, szép látvány.* - Persze. *Intek a két fiúnak, majd elindulok veled.* - Még nem, ez csak kis kárpótlás... Nick itt van, mióta szétmentek és hát visszafogtuk magunkat. *Vigyorgok kicsit.* - De este bepótoljuk és megünnepeljük. *Kacsintok rád.* - Erre. *Mutattam az irányt és bevittelek hátra a konyhába, ahol ment a sütés.* - Rin ma kint segít nekem. *Magyarázom és nagyon szép sütiket gyártott a többi cukrász is.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 22:49 | Üzenet # 755
Yaoista
- Őszinte vagy még mindig.*Nevetek fel, hiszen nyíltan beszéltél velem szexről simán.* - Azt gondoltam.*Kuncogok.* - Remélem, majd bemutatod csak hallottam róla, hogy egy igazi szépség.*Mosolyodom el.* - Nagyon szép lett ügyes vagy. A szüleid nagyon büszkék lennének rád és én is az vagyok.*Simogatom meg az arcod. Mióta ismerlek igazából bármikor számíthattál rám.* - Te is felnőttél.*Mondom lágyabb hangon.* - Remélem egy szabad asztalod mindig lesz számomra.*Kacsintok rád, majd átadom az én ajándékom.* - Természetesen én is ajánlani foglak és mivel sose fogadtad el a meghívást hozzám most már muszáj lesz, mert az ajándékot most nem illik visszautasítani.*Kuncogok és egy két személyes meghívó volt a szállodámba, amikor akartok és annyira, amennyire szeretnétek.* 

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 22:54 | Üzenet # 756
Yaoista
- Már téged is szépségem.*Mosolygok, még ha nem is úgy mint Igort, de még sok minden fog változni főleg, hogy egyre jobban nyitsz te is.* - Ez a legjobb megnevezés.*Mosolygok.* - Jó ízlése van.*Mérlek ismét végig.* - Nem szereted a sok embert igaz?*Kérdezlek.* - Ne is mond.*Sóhajtok fel, majd mindent elmesélek.* -De már tudom, hogy mindennek vége.*Suttogom szomorúan.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.30, 00:11 | Üzenet # 757
Yaoista
*Apukádra még mosolyogtam egyet.* - Hát nem igazán látok el semmilyen titkári feladatot. *Semmit sem tudok a számokról, a papírok vezetéséről.* - Én csak vigyázok rá. *Teszem hozzá.* - Igen. *Bólintok.* - Nem igazán... nem szeretem, ha már nem lehet elférni és egyfolytában hozzám érnek. Na meg egyébként se. *Nem túl kellemes emlékeket hoz vissza.* - Elég furcsán hangzik, hogy nem szeretem, ha hozzám érnek. *Gondolok bele, tekintve, hogy mennyi férfival feküdtem le parancsra. Csöndesen hallgatlak és én még nem adtam volna fel helyedbe.* - Szerintem még mindig nincs veszve minden. *Mosolyodom el kicsit.* - Egy ideig lehet távolságot tartani attól, akit szeretünk de egy életen át nem. Még én sem voltam rá képes. *Utalok a húgomra, pedig én aztán mindenhogy nőttem fel, csak normálisan nem.* - Én az első igazi gyilkosságom után nem találkoztam a húgommal 1 évig. Nem tudtam, hogy nézzek a szemébe.

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.30, 00:38 | Üzenet # 758
Yaoista
- Nem lenne értelme tagadni. *Mosolyodom el, meg hát rám volt írva, milyen kis szerelmes vagyok.* - Persze. Amint összeszedte magát, jön és tényleg gyönyörű. *Nagyon lágyan beszéltem.* - Köszönöm. *Nagyon jól esett, amit mondtál. Jó érzés volt, hogy elismered a munkád.* - A végén csak... Igorral egyetembe. *Hiszen mindketten lököttek voltunk, de már nem volt vészes.* - Természetesen és bármikor bármire nagyon szívesen, tudod jól. *Prioritásban voltatok, ez tény. Elveszem az ajándékot és elmosolyodom.* - Nagyon köszönöm és természetesen ez fordítva is így lesz. *Nagyon meghatott a dolog.* - Rin nagyon fog örülni és persze én is, félre ne érts. *Ezt persze nem utasítom így vissza, de egyébként sose fogadtam volna el.* - Tényleg köszönöm....

MioDátum: Péntek, 2015.10.30, 00:44 | Üzenet # 759
Yaoista
- Nem hát.*Vigyorgok.* - Rendben.*Bólintok.* - Nos igen, bár nálad tudtam, hogy előbb bekövetkezik, de már a fiam is elég jól halad.*Kuncogok.* - Kedves tőled köszönöm.*Mosolygok.* - Nem értelek félre, ismerlek jól.*Ugye pont ezért adtam most.* - Egy kis pihenés rátok fog férni.*Én aztán tudom, hogy milyen sok munkád van.* - Ne köszönd meg még egyszer.*Dorgállak kedvesen.* - Szóval akkor Nick itt van mostanság nálad. Sajnálom, hogy szétmentek.*Sóhajtok fel.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.30, 01:06 | Üzenet # 760
Yaoista
- Az igazat nem mondhatta és mondhatni a titkára vagy azért ez elég tág fogalom.*Nem kell megragadni az iratoknál.* - Azért annak a csak - nak elég nagy jelentősége van.*Mosolyodom el.* - Megértelek.*Heringpartit én se szeretem.* - Szerintem nem, mert az kényszer volt.*Mondom komolyabban.*  - Azt mondod?*Mert én nem így láttam, hogy Nick meggondolja magát.* - Ebben van valami, de azért mégis más kettő, mert ő a húgod, Nick pedig szakított velem.*Mondom, de értem, hogy mire gondolsz.* - De legyen igazad és köszi.*Mosolyodom el.* - Azt mondod, hogy nem tudsz mit mondani, pedig nagyon is.*Még ha te nem is látod.* - A húgoddal meg már minden rendben. Különben hogy van?*Ezt sose kérdeztem.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.31, 02:13 | Üzenet # 761
Yaoista
- Ebben van igazság. *Bólintok egy aprót.* - Igen. *Mosolyodom el lágyabban én is.* - Igen, más... de a lényege végül is ugyan az. *Örültem, hogy megértetted, hogy mit akarok mondani neked.* - Nincs mit. *Tényleg egyre nyugodtabb voltam melletted is, nem voltam valami feszült.* - Csak nem biztos, hogy jó az, amit mondok. *Nem bíztam magamban kicsit sem ilyen téren, pontosan tudtam, hogy érzelmileg mennyire fejletlen vagyok. Kérdésed meglepett és kellett egy fél perc, mire válaszoltam.* - Most jobban, elég stabil egy ideje. Most látnak rá esélyt, hogy meggyógyul. *Ez láthatóan meghatott.* - Mindent Diablonak köszönhetek... beleőrülnék, ha elveszíteném. *Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.31, 02:23 | Üzenet # 762
Yaoista
- Igor a maga módján nőtt fel. *Kuncogok én is.* - Akkor jó. *Azért megnyugszom, hogy megértetted, amit mondok.* - Igen, ezután a hajtás után, főleg. *Értek veled egyet, azért a belem is kidolgoztam, mire megnyitottunk.* - Oké, oké. *Nagyon tiszteltelek téged.* - Igen, mióta szét mentek itt van. Nem tudom meddig akar maradni, de bármeddig, ha ez segít neki. *Nagyon féltem, hogy visszaszokik.* - Megvallom, eleinte nem tetszett a dolog. *Ismerem be.* - Ami azt illeti, nagyon nem... de Nick kezdett olyan lenni, mint régen. *Mosolyodom el kicsit.* - Felém is sokkal jobban nyitott. Van Nick körül egy fal, amit én képtelen vagyok áttörni... Igornak se perc alatt sikerült. *Mondom halkan.* - De én ettől féltem rettentően... ha szétmennek, mi lesz Nickkel. Igort tudtam, hogy feláll, de Nick...

MioDátum: Szombat, 2015.10.31, 12:52 | Üzenet # 763
Yaoista
- Valóban.*Bólintok.* - Nekem nagyon is jó hidd el, de amúgy megértelek.*Hiszen hasonlóan vagyok ilyen téren ugyebár. Már mondanám, ha túl személyes, akkor hagyd, de akkor válaszolsz.* - Megértelek, de nem fogod. Apámnál a legjobb kezekben van.*Nagyon sok mindenkit ismer és te is fontos vagy neki.* - Legközelebb mész, küldhetek én is neki valamit?*Kérdezlek hirtelen.* - Persze, ha csak nem gond. Nem akarok ennyire belemászni a magánéletedbe.*Mondom kissé zavartan.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.31, 13:06 | Üzenet # 764
Yaoista
- Ennél jobban én se mondhattam volna.*Nevetek fel.* - Hidd el én aztán tudom.*Nem egyszer kellett vagy még mindig kell rám parancsolni, hogy kicsit pihenjek. Csendesen hallgattalak és persze részben megértelek.* - Én nagyon örültem nekik. Igorra Nick nagyon jó hatással volt, rövid idő alatt.*Persze nem mindent fejthetek ki.* - Hozzám is sokkal nyíltabb lett.*Mosolyodom el lágyabban, nem hittem, hogy valaha ismét elfog jönni ez a pillanat.* - Remélem egyszer még kibékülnek.*Bár most sok esélyt én se látok rá.* - Ne hidd, hogy Igornak annyira egyszerű lesz. Romokban van, csak nem mutatja mindenki előtt. Igornak Nick lett volna az egyetlen esélye egy komoly kapcsolatra. Most láttam végre igazán boldognak édesanyja halála után.*Suttogom.* - Megmentették egymást és ők összevalók.*Csak ugye Igor maffiózó és emiatt van gond.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 22:05 | Üzenet # 765
Yaoista
- Ennek örülök viszont. *Mosolyodom el én is kicsit. Én is sokat rágtam Igor fülét, hogy miért olyan hülye veled kapcsolatban.* - Majd ők tudják. *Én nem tudtam, hogy karom-e azt a békülést, de sokkal jobb volt boldognak látni mindkettőt, az tény.* - Nem hiszem, hogy neki könnyebb. *Szögezem le.* - De Igor erősebb, mint Nick. *Én erre gondoltam. Kicsit elhallgattam és sóhajtottam egyet.* - Ki gondolta volna, hogy pont ők ketten... *Mondom halkan.* - Egyáltalán nem gondoltam, hogy összejönnének.

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.01, 22:16 | Üzenet # 766
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ezt aláírom, de ha nem lenne erős, akkor nem tartana itt.*Most éppen az étteremre gondolok.* - Nick ilyen típus ezzel nincsen semmi gond.*Mondom, majd közben kimegyünk azért a konyháról.* - Miért zavart ennyire, hogy együtt voltak?*Nem nehéz kitalálni, hogy te ellene voltál és nem is bánod ezt szakítást, azt leszámítva, hogy ki vannak.* - Azért mert a legjobb barátod és az öcséd?*Kérdezlek, bár igazából már mindegy.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 22:33 | Üzenet # 767
Yaoista
- Igen. *Apukádra tényleg rá mertem bízni a húgom. Egy picit elhallgattam, majd aránylag kedvesen rád mosolygok.* - Mi lenne, ha inkább eljönnél és te magad adnád neki oda? *Kérdezek vissza.* - Nem szólsz bele egyáltalán. Én csak örülök, hogy kedvelitek és van társasága legalább egy pici. *Magyarázom, látszott, hogy ez bánt, hogy nincsenek úgy barátai.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.01, 23:12 | Üzenet # 768
Yaoista
-Tessék?*Döbbenek le teljesen.* - Biztos vagy ebben?*Kérdezlek, hiszen ez tényleg nagy dolog.* - Oké, ha tényleg mehetek akkor szívesen, bár nem tudom, hogy  a legjobb társaság leszek e.*Jegyzem meg.* - Hány éves is?*Kérdezlek.* - Sergej biztos feldobná, ő bárkivel el tud beszélgetni.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:41 | Üzenet # 769
Yaoista
- Igen, biztos. *Nem hittem, hogy ennyire meglepődsz ezen.* - Nem hiszem, hogy bánná. Tudod ő egy angyal, nem lehet nem szeretni. *Nagyon lágyan beszéltem róla, nekem tényleg a húgom volt a mindenem. Nem véletlen voltam képes feláldozni magamból mindent érte.* - Most húsz éves. Nemsokára születés napja lesz. *Bár engem az a nap mindig megvisel idegileg és érzelmileg is.* - Amennyire lehet, távol akarom tartani ettől a világtól és minden mocsoktól. Tudom, hogy közületek is én vagyok a legocsmányabb... *Mondom halkan.* - Ha túl sok ilyen ember fordul meg körülötte, kérdezősködni fog. Diabloról is azt hiszi, hogy csak a szállodája van és én ott dolgozok. De Sergejt mégis, hogy tudnám előadni úgy, hogy egy szimpla alkalmazott vagy ilyesmi? *Valahogy nem tudtam elképzelni. Téged tud, ezért hívtalak, de másnak nem kell vele találkoznia.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:49 | Üzenet # 770
Yaoista
- Igen, ez igaz. *Ezt nem tudtam megcáfolni. Csak bólintottam Nickre, de nem fűztem hozzá többet. Közben lekísérlek a pincébe, hiszen szép kis borválogatást is szedtem össze.* - Az első sokk igen... elég durva volt. *Ismerem be.* - Szerintem csak ez korai Nicknek. *Most hova szépítsem.* - Még csak két éve szokott le... abból másfél éve lakik újra egyedül, de még utána is fél évig rengeteget volt nálam. *Persze akkor már dolgozott Igornál.* - Sosem mond semmit, de tudom, hogy azért jött, mert félt egyedül, mint most. Egy év az, amire tisztán mondhatom, hogy rnedben volt és most ismét nálam lakik. *Magyarázom.* - Persze benne van a sokk is... de szerintem egyszerűen csak korai neki, még nem áll készen. Ezt elmondtam Igornak is, hogy nem a személyével van bajom... bárki ülhetett volna akkor Nick mellett, ugyanúgy kiakadok.

MioDátum: Hétfő, 2015.11.02, 12:56 | Üzenet # 771
Yaoista
- Akkor szívesen bemegyek.*Mosolygok.* - Ebben nem kételkedem.*Mondom kedvesen, majd csak figyelmesen hallgatlak.* - Megértelek, de azt felejtsd el, hogy te vagy a legocsmányabb, mert egyáltalán nem vagy az.*Mondom komolyan és finoman megcirógatom az arcod, de csak egy pillanatra.* - Rólam mit mondasz? Bár Diablo fia vagy.*Ebben nincs hazugság.* - Azt, hogy a család orvosa, ami igaz, de persze megértelek és csak egy ötlet volt.*Jegyzem meg.* - Mi lenne, ha a szülinapját megünnepelnék? Feldíszítjük  a szobáját, lufik kap olyan tortát, amit ehet.*Mondom hirtelen.* - Olyan szomorú dolog egy kórházban ünnepelni a szülinapod, de így kicsit fel lehetne dobni, mert gondolom pár órára se lehet kihozni vagy mégis?

MioDátum: Hétfő, 2015.11.02, 13:03 | Üzenet # 772
Yaoista
*Figyelmesen hallgatlak és közben nézem a borokat, amiket mindig is szeretem, nekem is van borospincém.* - Megértelek Chris, de közben azt mondtad, hogy Igor milyen jót tett neki, szóval mégse olyan korai vagyis más az lehetett volna, de nem ő. Gondolj arra, ha ők nem jönnek össze, akkor nem lett volna olyan boldog Nick, igaz ez most nem mondható el, de szerintem Nick nem fog így maradni és sokat fog számítani, hogy együtt voltak és erősebb lett.*Mondom el a szemszögemet.* - Nem ismerem persze olyan jól az öcséd, de láttam, amit láttam. Nagyon jó hatással voltak egymásra és én tényleg remélem, hogy kibékülnek.*Mondom komolyan.* - Nagyon szép gyűjtemény, mindig is jó ízlésed volt.*Nekem is remek borokat hoztál mindig is.* - Még ezzel is foglalkozhattál volna.*Mosolyodom el.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:21 | Üzenet # 773
Yaoista
- Igen, ez igaz... *Tényleg gy nevetett és mosolygott, mint mikor gyerekek voltunk.* - Lehet igazad van... de én attól még nagyon aggódom. *Sosem lehetett tudni.* - Bennem kicsit kettős érzet, de ha ezen múlik, inkább legyek én ideges, mint ő boldogtalan. *Azért kicsit lágyabban mosolyogtam erre.* - Igyekeztem különlegesebbeket is összeszedni és köszönöm. *Tényleg sokat számított a véleményed nekem.* - Lehet... de nekem a cukrászat az egyik igazi szerelmem. A másik éppen öltözködik. *Kuncogtam kicsit.* - De viccen kívül, szeretem a borászatot, de csak mint kiegészítés.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:43 | Üzenet # 774
Yaoista
*Arcomra meglepődök és zavaromba kicsit elfordítom az arcom.* - Csak annyit, hogy Diablo fia vagy, mást nem. *Nem akartam többet mondani.* - Csak nem éppen úgy néz ki, mint egy átlagos orvos. *Ezt nem rosszból mondtam. Érdeklődve hallgatom a dolgokat, majd kicsit elmosolyodom.* - Nem, még nem jöhet ki egy kicsit sem, sosem lehet tudni, mikor lesz rosszul. *Magyarázom, de kicsit elhallgatok.* - Talán pár nappal előtte vagy utána. Vagy ti felköszöntitek. *Nem rosszból.* - Nekem olyankor nehéz vele találkozni...

MioDátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:53 | Üzenet # 775
Yaoista
- Elég annyit.*Értek egyet.* - Na jó ez tényleg igaz.*Kuncogok.* - Értem sajnálom.*Suttogom,majd a folytatásra gondterhelten a hajamba túrok.* - Mindig sikerül olyat mondanom amit nem kéne, bocsi.*Ehhez aztán érzékem van.* - Nem akartam rosszat.*Mondom és nem kérdezősködök.* - Szereted a sütiket? Én nem vagyok édesszájú, de van sós is és Rinnek arany kezei vannak.*Váltok témát.*

Keresés: