Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 12:58 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Értem.*Bólintok. Nem lep meg, hogy nem akar egyedül lenni, ahogyan én se. A folytatás viszont nagyon hirtelen ér és a sebembe belenyilall a fájdalom, ami azért még mindig érzékeny és oda is kapok. Nagyon dühös vagyok Nickre és biztos, hogy beszélni fogok vele. Én sem balhézok és nem csinálok semmit, ő se merjen drogozni.* - Szakított velem, szóval nem bír.*Szorítom meg az ingem a sérülésemnél és egyre jobban csak remegek.* - Elég legyen már!*Morranok rád.* - Azt hiszed nekem jó ez? El se tudod képzelni mennyire fáj ez nekem. Ő az egyetlen, akivel működhetett volna, akivel együtt tudtam volna lenni életem végéig.*Ezt nagyon is komolyan mondtam, még ha ezek után se fogtam fel, hogy tényleg szerelmes vagyok.* - Gyerünk csak vágd hozzám, hogy te az elején is megmondtad. Most is ugyanolyan ellenséges vagy és ismét rajtam csattan.*Biztos vagyok benne, hogy az öcsének semmi ilyet nem mond. Egyre rosszabbul érzem magam és úgy érzem megfulladok és az arcom is sokkal sápadtabb lesz. Megértettelek téged is, de akkor is rosszul esik, hogy ismét én vagyok a szemét. Legszívesebben elmondanám az igazat, de ez most túl sok lenne neked és féltem, hogy elveszítelek, bár akkor mindent megértenél.* - Túlságosan más világba illünk.*Mondom sokkal halkabban már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 22:35 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
| *Ahogy a sebedhez kapsz, először nem reagálok semmit.* - Akkor mi történt? *Faggatózok tovább.* - Nehogy azt hidd. Nem ellenségeskedésből mondom ezt neked. Tény, nem mondtam Nicknek semmit, mert nem hall meg. *Ismerem be, na meg féltem, hogy mit tesz. Látom, hogy egyre rosszabbul vagy, így odamentem és átkaroltalak.* - Gyere, pihenj le. *Nyúlok át a hónod alatt és odakísérlek a kanapéhoz. Viszek egy pohár vizet is neked.* - Mi van az oldaladdal? *Furcsa volt mindig is, hogy mennyit sérültél.* - Visszakaptam az öcsém... nevetett, bolondozott, régen láttam ilyennek. Most megint olyan lesz, mint előtted, de én ezt nem akarom végignézni, úgyhogy légyszíves... mond el, hogy mi történ. Mikor rákérdeztem, csak annyit mondott, hogy nem mondhatja el a dolgokat, de Rinnek egyfolytában azzal jön, hogy veled akar lenni, de nem lehet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 13:19 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| *Nem válaszolok a kérdésedre.* - Pedig nagyon úgy tűnik.*Mindig csak én kapom a sarat. A segítséged és a törődésed nagyon jól esik.* - Köszönöm.*Veszem el a vizet is és meg is iszom.* - Lényegtelen.*Fordítom el a tekintetem.* - Szerinted én akarom?*Kérdezlek, bár tény akkor Nickben hatalmasat csalódok. A kérdésedre most se felelek rögtön, hiszen az igazat nem mondhatom el, most nem.* - Túlságosan más világban élünk.*Ismétlem magam.* - Chris, majd elmondok mindent, de nem ma.*Pillantok rád végül.* - Akkor mindent megfogsz érteni.*Lehet a barátságunk végét fogja jelenteni és esélyem se lesz, hogy Nick valaha velem legyen, na nem mintha amúgy most lenne.* - Lehet jobb lett volna, ha nem ismertek meg.*Suttogom, de igen fájdalmasan hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 18:37 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| *Feltűnt, hogy nem válaszolsz.* - Akkor elmondanád, hogy mi történt... esetleg tudnék segíteni. Jobban ismerem az öcsém. *Nem hencegésből, de hát így volt.* - Más világ, más világ... hagyjál már ezzel a szöveggel. Nem ez érdekel. *Nem vettem igazából. Én is egy teljesen más világban éltem, mint amibe Rin élt, mégis megoldottuk. Sóhajtok egy nagyot, ebből tudhattad, hogy mára feladtam a faggatást.* - De remélem még addig, míg helyre lehet hozni. *Mondom halkan. A végére lágyan rád nézek és leülök melléd.* - Ne legyél hülye... *Karollak át és megpaskolom kicsit a vállad.* - A legjobb barátom vagy... ez nem fog változni. *Mondom kedvesen.* - Én örülök, hogy megismertelek téged. Nem tudom, hogy mi történt kötetek, de az biztos, hogy Nick még mindig odavan érted. *Ki voltam rátok, de jobb ha együtt boldogok vagytok.* - Nem tudod valahogy helyrehozni? Nem úgy ismerlek, mint aki ilyen könnyen feladja...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 19:10 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| - Sajnos nem tudsz, senki nem tud.*Suttogom.* - De azért köszönöm.*Teszem hozzá, azért jobb így beszélgetni.* - Mást most nem tudok mondani.*Megértettelek téged nagyon is.* - Kétlem, de a remény hal meg utoljára, bár igen csak haldoklik már.*Suttogom fájdalmas hangon.* - Ezzel elkéstél.*Mosolyodom. Olyan jó a biztatásod és a szavaid, de nem vagyok benne biztos, hogy ha megtudnád az igazat, akkor az kibírná e a barátságunk, bár idővel szerintem elfogadnád, de arra kevesebb esélyt látok, hogy az öcsédre, ha úgy alakulna rábólintanál, főleg hogy amúgy is kételyek gyötörtek ugye, bár kár erre gondolni, hiszen együtt se vagyunk.* - Ez kölcsönös és remélem később is így fogod gondolni.*Jegyzem meg, majd csak felsóhajtok.* - Ez így van, de tettem neki egy ígéretet, hogy ha szakít velem, akkor nem fogok érte küzdeni. Tudom, hogy ez így nagyon zavaros, de majd megfogod érteni. Nem tudom helyre hozni, mert akkor az egész életem, a családom és aki vagyok hátra kéne hagynom és ezt nem tehetem.*Mondom komolyan és nem is akarom.* - Menj vissza a vendégekhez nem illik ilyen sok időre eltűnni.*Váltok témát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 19:59 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| *Amikor Nick elmegy tovább teszek - veszek, majd megjelenik egy férfi és elkezdek vele beszélgetni, gondoltam az egyik ismerősöd. Teljesen normálisan elbeszélgetünk, majd elkezdeni nekem a szépet, én meg finoman próbálom hárítani őt.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.10.23, 20:01 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 20:04 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| *Annyira rossz téged így látni, na meg persze Nicket is. Melletted tényleg kezdte visszanyerni önmagát, de most újra olyan üresnek látom, ami megijeszt.* - Egyikőtöket se akarom elveszíteni. *mondom komolyan, majd elmosolyodom.* - Mindig tudtam, hogy van valami mögötted, csak nem kérdeztem. Gondoltam majd egyszer elmondod, ha kész vagy rá. *Ezzel gondolom te is tisztában vagy.* - Értem, hát ez jó hülye ígéret. *Nyugtázom a dolgokat. A végére csak bólintottam, senki se hagyná csak úgy el a családját és az életét.* - Kibírják, Rin ott van meg Nick is. *De tudtam, hogy le akarsz rázni.* - De kicsit visszamegyek. Viszont tudd, hogy nem fejeztük be. *Szólok rád, majd kimegyek. Látom, hogy nagyon próbál egy ismerősöm Rinnek udvarolni.* - Sziasztok. *Mosolyodom el.* - Rég láttalak. *Tudta, hogy meleg vagyok.* - Ő az egyik legtehetségesebb cukrászom és a kedvesem. *Karollak át és kicsit magam mellé húzlak.* - Minden rendben? *Kérdezem tőled mosolyogva, látszik, hogy milyen boldog vagyok.* - Ezt kaptam Igortól, szép, ugye? *Mutatom a kabátot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 20:24 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| *Nagyon megörülök neked.* - Szia.*Bújok oda és csak elmosolyodom.* - Persze igen.*Amúgy tényleg minden rendben, hiszen nem volt erőszakos.*- Nagyon jól áll rajtad.*Simítok végig a felsőtesteden kicsit.* - Ne haragudj Chris, nem tudtam, hogy a párod, de meg kell hagyni, ilyen téren is remek ízlésed van, egy igazi szépséget fogtál ki.*Azért még mindig fel fal a tekintetével.* - Ez kedves, de azért túlzol.*Mosolyodom el.* - Nem szokásom.*Kacsint rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 20:29 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| - Én se.*Bár Nickkel már megtörtént.* - Igen tudom és így van.*Persze, hogy tudtad nem vagy te hülye, de mellette mégse kérdeztél, azért nem vagy olyan mint az öcséd.* - Az más.*De azért veszed a lapot.* - Persze.*Bólintok, bár én nem így gondoltam. Kimegyek és kint rágyújtok egy cigire és nem messze meglátlak téged is, úgyis beszélni akartam veled.* - Hello.*Megyek oda hozzád.* - Beszéltem a bátyáddal vagyis inkább faggat engem.*Sóhajtok fel.* - Valamint elmondta a drogot, hogy tart tőle, hogy hozzá nyúlsz. Ez igaz?*Kérdezlek komolyan rögtön a lényegre térve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:09 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| *Én is kint levegőztem éppen, azért most nem volt szükségem sok emberre, de Christ se akartam cserben hagyni és megígértem, hogy segítek.* - Szia... *Nagyon meglepett, hogy idejöttél hozzám.* - Sajnálom... *Mondom halkan, annyira hiányoztál.* - Majd beszélek vele. *Nem akartam, hogy ebből problémád legyen belőle.* - Én nem mondtam neki semmi ilyesmit. *Fordítom el az arcom. Ebből azért tudhattad, hogy igaza van Chrisnek.* - Most jobb itt lenni. *Mondok csak ennyit végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:25 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| - Nem kell vagyis úgyse fog számítani. Elfogom neki mondani, hogy ki vagyok.*Mondom hirtelen. Nem kellett semmit mondanod, tudtam mi a válasz.* - Nick.*Fordítom oda az arcod.* - Ha droghoz mersz nyúlni azt soha nem fogom neked megbocsátani.*Mondom halálosan komolyan, majd el is engedlek.* - Én se balhézok, te is viselkedj.*Ezt mind aggódásból mondtam.* - Nem teheted ezt velem.*Elég volt az, hogy elhagytál, de ezt már nem bírtam volna elviselni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:32 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| - Ugye? Szerintem is. *Kuncogtam el magam.* - Most már tudod, szóval kérlek, ehhez tartsd magad. *Mondom még aránylag nyugodtan.* - Nem csak kívül szép, de a lelke is. *Mosolygok rád és adok egy puszit.* - Nem szokott és igaza van. *Nevettem fel.* - Elnézésedet kérem, de van egy kis dolgunk. *Fogom meg a kezed és bemegyek veled a raktárba, ahol az ajtónak nyomva szenvedélyesen megcsókollak.* - Hogy mer így nézni rád... *Morgom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:27 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| - Vettem főnök.*Vigyorgok csak élvezte azért a helyzetet.* - Miket mondasz.*Pirulok el, de mire tudna még valamit mondani távozunk, amire csak int, én meg nem értelek, de mire bármit kérdeznénk te megcsókolsz.* - Csak nem féltékeny vagy?*Kuncogok és igen csak hevesen csókollak.* - Ma este már tényleg szeretkeznünk kell.*Harapok az ajkaidra, mert az utóbbi napokban nem jött össze és igen csak kívánlak.* - Mi volt Igorral?*Kérdezlek de közben csókollak és simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:44 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| - Értem. *Nem tudtam, hogy erre hirtelen mit reagáljak.* - Minden rendben lesz. *Mondom kedvesen, tudtam, hogy jobban szeret annál, mint sem hagyja, hogy ez közétek álljon. Hagytam, hogy odafordítsd az arcom, de a szemeim lesütöm.* - Nagyon üres a lakás... képtelen vagyok ott lenni, megfojt. *Mondom végül.* - Azért vagyok itt... *Pont azért, hogy viselkedjek.* - Örülök, hogy nem balhézol... *Teszem hozzá halkan.* - Nem fogom... *De látszódott, hogy kezdek megváltozni. Újra bezárkózni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:53 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| - Majd kiderül.*Nem lesz egyszerű menet és bármit mondtál a bátyád sokkal nehezebb eset lesz.* - Nekem ne mond.*Én aztán tudom, hogy miről beszélsz. Arra, hogy örülsz nem mondok semmit, de a folytatás kikészít.* - Te voltál az, aki szakított velem és mégis úgy csinálsz, mintha én. Mintha miattam lennél depressziós.*Borulok ki.* - A rohadt életbe már.*Kezdek nagyon ki lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:33 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy te is hasonló gondokkal küzdesz.* - Egyáltalán nem csinálok úgy, mintha te hagytál volna el. *Szólok vissza, én is ki voltam nagyon.* - Nem azért szakítottam, mert nem szeretlek, tudod jól. *Mondom halkan. Egyszerűen csak megpróbáltam túlélni én is ezt az egészet.* - Egyáltalán nem vagyok depressziós. Csak fáj... rohadtul fáj... én se várom el tőled, hogy érezd magad jól. *Olyan szerencsétlennek éreztem magam nélküled.* - Mert ahogy elnézlek, te sem érzed magad jobban. *Ami nagyon bántott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 00:58 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| *Erre csak morgok egyet.* - Igen és ez a legrosszabb lenne.*Hiszen, ha utálnál is nehéz lenne, de nem ennyire.* - Nem azt mondtam, hogy legyél jól, de amiket a bátyád mondott, hát nem a legjobb.*És magamra vettem, hogy miattam leszel a régi állapotban.* - Szerinted miért érezném? Elhagyott az a személy, akivel letudtam élni volna az életem.*Mondom remegő hangon.* - Mondj egy okot, hogy miért is legyek jól.*Mondom igen csak gúnyosan, de csak a fájdalom beszél belőlem. Nem bírtam, hogy itt vagy előttem és mégis olyan távol voltál. Minden összeomlott egy pillanat alatt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:40 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| - Sajnálom, de ez nem fog megváltozni. *Nagyon szerettelek tényleg.* - Nem tudom mit mondott Chris, de kibírom. *Mondom halkan.* - Emlékszel az ürességre, amit mondtam, hogy te eltünteted? *Kérdezek vissza.* - Hát most rohadtul ott van és emészt. Inkább zárkózok be és játszom a lazát, de nem akarom végignézni, ahogy öngyilkos küldetésekbe rohansz. Inkább szembe nézek vele minden nap, de te élj. *Remeg meg a hangom a végére, még így is rettegtem, hogy meghalsz. Belőlem is csak a fájdalom beszélt.* - Inkább fájjon ilyen rohadtul, de ne halj meg... *Suttogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 11:36 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| - Ajánlom is.*Morgok.* - Nem vagy egyedül.*Jegyzem meg, majd ahogyan folytatod na ott elszakad a cérna.* - Ez egy akkora baromság. Mielőtt megismertelek is párszor majdnem kinyírtak és ez most se fog változni, hiába nem vagyunk együtt, annyi lesz a különbség, hogy nem látsz sérülten.*Ebbe nem tudsz belekötni.* - Most komolyan azt hiszed, hogy ezzel megmentettél?*Kérdezem de igen csak gúnyosan.* - Inkább hittél Seimének, aki utál téged és ellenezte a kapcsolatunkat, mint nekem aki a párod. Igen figyelmetlenebb voltam, de ez változott volna.*Rágyújtok még egy cigire.* - Egyszerűen arról van szó, hogy nem bírtál együtt élni egy maffiózóval nem de?*Most minden kijött belőlem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 12:40 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| - Az akkor is más... *Nekem te vagy, akivel tényleg beszélhettem bármiről.* - Először is, akkor nem az én hibám lesz... *Mondom halkan és tudtad jól, hogy azzal a gondolattal nem tudnék együtt élni, hogy miattam halsz meg.* - Nem hiszem, de talán csökkentettem. *A gúnyolódásod ellenére én komolyan gondoltam.* - Nem Seime. *Vágok közben.* - Magamtól is gondoltam rá többször. *Igazából tényleg nem egyszer megfordult a fejembe. Odanyúlok és megfogva az állad magam felé irányítottam a tekinteted és belenéztem a szemeidbe.* - Én sosem a maffiózót láttam benned. *Közlöm veled, majd finoman az arcodra simítottam.* - Másodszor pedig... lényegtelen, hogy együtt vagyunk vagy sem, ha meghalsz, magaddal viszel... lehet fizikailag nem, de a szívem, a lelkem elviszed. *Húzom el a kezem.* - Senkit nem fogok úgy szeretni, mint téged...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 12:42 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| - Talán... egy kicsit. *Igazából mocsok mód.* - Igen, már nagyon kívánlak. *Suttogom a füledbe és bele is nyalok. Harapásodra megcsókoltalak sokkal szenvedélyesebben. Elmondok mindent, hogy mi volt Igorral és hogy még mindig nem tudom, mi ez az egész. Kzben persze én is csókolgatlak és a kezemmel a popsid markolászom.* - Van 15-20 percünk szerinted? *Kérdezem és hozzád dörgölőzöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 12:52 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| - Baromság az egész.*Morgok.* - Lehet, de ha ő nem beszél akkor együtt lennék most is.*Ebben biztos voltam, lehet később mégse, de most együtt lennék.* - Na persze.*Nem hittem neked.* - Akkor meg minek szakítottál velem? Ennek így semmi értelme nincs, csak annak, amit én mondok.*Tényleg meg vagyok győződve.* - Most erre mit mondjak? Te voltál az aki eldobott magától, annak ellenére, amit ígértél, de én voltam a barom, hogy hittem abban, hogy nekem van esélyem egy kapcsolatra.*Mondom ismét fájdalmasan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 13:00 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| - Csak kicsit?*Pimaszkodom, igen csak élvezem a helyzetem.* - Én is téged.*Nyögök bele a csókunkba. Figyelmesen hallgatlak és egyre inkább érzem, hogy köze van Igor kilétéhez mindennek, de nem tudtam mi, na meg most nem is igen tudok koncentrálni.* - Szerintem van.*Gombolom ki gyorsan a kabátod és felakasztom.* - Ne kenjünk össze.*Térdelek le és elővéve a farkad szopni kezdelek, amíg kemény nem leszel, majd felállok és lehúzom nacim meg alsóm az ingem pedig felgyűröm, mennyivel jobb lenne kimonóban lenni. * - Gyere édesem.*Állok neked háttal és kipucsítok és persze kőkemény vagyok már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 23:20 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| - Ne legyél pimasz, mert megbüntetlek.. vagy erre megy ki a játék? *Vigyorgok kicsit.* - Akkor van. *Mosolyodom el. Hagytam, hogy levedd a kabátom, majd kuncogok halkan.* - Igaz. *Vigyorgok. Finoman a fejedre simítok és élvezem a szopást, azért ahhoz képest, hogy eddig naponta többször szeretkeztünk, most meg már lassan egy hete cölibátusban élünk, eléggé hiányzott a dolog.* - Nagyon szexi vagy. *Nézek rajtad végig, azért nem semmi, hogy így felkínáltad magad. Odadörgöltem farkad, majd szép lassan beléd hatoltam. Még ha nem is volt időnk, nem akartam fájdalmat okozni.* - Szólj, ha mozoghatok. *Simítok farkadra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.24, 23:34 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| - Lehet egy hétig, kettőig a következő ilyen alkalomig... de akkor csak még rosszabb lenne. *Hiszen akkor még jobban ragaszkodnék hozzád.* - Komolyan megkérdőjelezed, hogy én milyennek látlak? *Kérdezek vissza, mert ez eléggé fájt. Pontosan tisztában voltál vele, hogy én sosem láttalak szörnyetegnek, gyilkosnak vagy más borzalomnak. Nekem te te voltál és kész. Volt, hogy féltem tőled, hogy megijesztett az, amit a szemedbe láttam, de sosem gondoltam rád maffiózóként.* - Azért, mert nem akarom, hogy az én hibámból meghalj. *Ki tudja, mi lett volna később. Összeveszünk és nem tudsz figyelni, vagy velem van valami és aggódsz miattam. * - Csak nem én vagyok az, aki melléd való. *Mondom halkan, mert ezt én se hittem el teljesen.*
|
|
| |