Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.11.14, 02:24 | Üzenet # 801 |
 Yaoista
| - Tudom... *Mondom egy apró mosollyal, hiszen nekem ez nagyon sokat számított.* - Én nem tudom. *Hiszen én abban éltem, számomra szinte már természetes volt. Nem szerettem, de megszoktam, akárcsak az ölést.* - Rendben. *Látszott, hogy nekem ez tényleg teljesen új terep, de lassan elkezdtem élvezni.* - A te megnyitód milyen volt? *Kérdezem érdeklődve, hiszen akkor én még nem voltam veletek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 18:02 | Üzenet # 802 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Én pedig tudom.*Ezt nem rosszból mondom, de én is sok helyet megjártam, de veled ellentétben jót meg rosszat úgymond.* - Hogy milyen volt?*Kérdezzek vissza és elmosolyodom.* - Sose voltam az a izgulós fajta, de akkor ott nagyon izgultam, főleg a megnyitó napján, de az a jó fajta volt, ami kicsit mindig is megfog maradni.*Pontosan emlékszem minden részletre.* - Többen voltak, mint itt, de mégis csak egy nagyobb hely volt. Volt mindenféle kis ízelítő, különleges fogások.*Álló fogadás volt.* - Olyan jó érzés volt, ahogyan az ott lévők megdicsérték a helyet, igazán büszkeséggel töltött el.*Látszik, hogy tényleg nagyon sokat jelent nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 21:14 | Üzenet # 803 |
 Yaoista
| *Kissé azért zavarba jövök, hogy mindenki engem dicsér, de persze egyáltalán nem feltűnő. Az már jobban tetszett, hogy te pirulgattál.* - Túlzol angyalom. *Puszilom meg a buksidat.* - Köszönöm... *Mondom mindkettőtöknek és reméltem is, hogy sokáig üzemelni fog még a cukrászda.* - Tényleg hálás vagyok mindenért nektek. *Hiszen mellettem voltatok és segítettetek rengeteg mindenben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.17, 22:20 | Üzenet # 804 |
 Yaoista
| *Nagyon édes tényleg a párod.* - Ugyan meg van rá a lehetőség. Kemény munkával és tehetséggel nagyon sok minden elérhető és te benned mindkettő meg van.*Mosolyodom el.* - Tudod jól, hogy segítséget vagy tanácsot bármikor kérhetsz.*Jegyzem meg, mert ismertelek jól, hogy milyen büszke is tudsz lenni.* - Nem kell.*Paskolom meg finoman a vállad.* - Viszont és most kicsit beszélek Nickkel, vele még nem találkoztam. Még beszélünk úgyis.*Mosolygok, majd intek és elmegyek megkeresni Nicket.* - Szia.*Köszönök kedvesen, amikor találkozunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.17, 22:31 | Üzenet # 805 |
 Yaoista
| - Mondtam, hogy nem.*Kuncogok.* - Ez így van.*Értek egyet Diabloval.* - Tényleg nem kell.*Puszillak meg most én.* - Rendben szia.*Mosolygok.* - Nagyon kedves ember és milyen igaza van neki.*Célzok arra, amiket rólad mondott.* - Tényleg nagyon büszke vagyok rád.*Simogatom meg az arcod.* - Mond csak látszik nagyon még, hogy szexeltünk?*Kérdezlek, nem mintha bánnám, ha igen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 22:01 | Üzenet # 806 |
 Yaoista
| *Kíváncsian hallgatlak és elmosolyodom egy kicsit. Jó volt hallani, hogy mennyire büszke is vagy az éttermedre, na meg tudtam, hogy Diablo is az rád nagyon.* - Jól hangzik nagyon. Szép lehetett. *Én soha nem tudtam volna senkinek ilyet mesélni, hiszen ahol én ott voltam, azok többnyire undorítóak voltak.* - Nagyon szereted az éttermed. *Állapítom meg.* - Biztos jó lehet, ha valaki szereti azt, amit csinál. *Bár igazából magát az edzést és azokat a harcokat, amit edzés címen csináltunk én szerettem. Jól éreztem magam. De az ölést kevésbé, bár már semmi érzelmet nem vált ki belőlem, ha el kell metszenem valaki torkát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 22:06 | Üzenet # 807 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mosolyodom el bókodra.* - Tudom... de te azt, hogy úgy sem fogok. *Bár ezt lágyabban mondom, de ismertél elég jól.* - Rendben. *Ezt mindkettőtöknek mondom.* - Csak finoman. *Kacsintok, hiszen sejtettem, hogy a szakításról lesz szó.* - Igen, nagyon kedvelem. *Értek veled egyet, bár szerintem túlzott.* - Köszönöm kincsem. *Csókolok a tenyeredbe.* - Igazából nem nagyon... kicsit zilált még a hajad, de nem feltűnő. *Túrok bele finoman és végigfuttatom az ujjaim között a tincseid.* - De már alig várom, hogy hosszan szerethesselek. *Szinte égetett a vágy az arcomból.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 22:24 | Üzenet # 808 |
 Yaoista
| *Egy félreeső helyen húztam meg magam és csak figyeltem az eseményeket. Persze láttalak téged, ahogy Fumival beszélgetsz. Tényleg lenyűgöző volt a váltásod vele kapcsolatban. Mikor észrevesz apád és odajön, halványan elmosolyodom. Sejtettem, hogy ő is akar majd velem beszélni.* - Szia. *Köszönök és megdörzsölöm a szemeim, mert kicsit könnyes volt.* - Jól érezd magad? *Kérdezem kedvesen.* - Chris nagyon igyekezett. *Bár sejtettem, hogy nem bájcsevegni fogunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 11:51 | Üzenet # 809 |
 Yaoista
| - Bármikor meggondolod magad, csak szóljál.*Kacsintok rád.* - Meg lesz.*Mosolygok, kedves ahogyan aggódsz.* - Igen nagyon jól, a bátyád és persze ti is kitettetek magatokért.*Mosolygok.* - Látszik, remek munka pont ezt vártam tőle.*Hiszen jól ismerem tényleg a képességeit.* - Fordítva a kérdésnek nem lenne értelme, hiszen elég csak rád nézni.*Cirógatom meg az arcod és egy kis könnycseppet is letörlök.* - Nagyon sajnálom, ami történt.*Mondom én is szomorkásan.* - Remélem egyszer ez változik.*Én tényleg bizakodóm, de tudtam jól ez nem most lesz.* - Nick remélem tisztában vagy vele, hogy én ennek ellenére is kedvellek és megbízom benned.*Azt akartam, hogy tud.* - Bármikor számíthatsz rám, tudod a számom és bármikor jöhetsz a szállodába meglátogatni vagy randizni is mehetünk.*Kuncogok, de csak viccelek és próbállak feldobni.* - Mindent köszönök, amit a fiamért tettél. Nem csak Fumio irányába hanem irányomban is.*Elmesélem mi volt nálunk.* - Te tényleg egy remek srác vagy.*Cirógatom meg az arcod ismét.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.11.19, 11:52 |
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 11:59 | Üzenet # 810 |
 Yaoista
| - Megértem.*Mosolygok.* - Csak magadnak édesem.*Cirógatom meg az arcod.* - Akkor jó, bár amúgy se érdekelne igazából, mert megérte.*Vigyorgok.* - Ezzel én is így vagyok, most még nehezebb visszafognom magam.*Sóhajtok fel édesen.* - Figyelj szerelmem, nem akarok beleszólni, de ha úgy alakul, abban nincsen baj szerintem, ha tanácsot kérsz az szerintem mindig jól jön.*Persze ez csak az én véleményem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 12:03 | Üzenet # 811 |
 Yaoista
| - Igen az volt.*Mosolygok.* - Nagyon szeretem, ez így van.*Bólintok.* - Tudod Fumio soha se késő. Minden csak rajtad múlik és tudod jól, hogy apa és persze én is segítenék.*Mondom kedvesen.* - Most már teljesen más életet élsz és tudom a múltat nem lehet kitörölni, de ha belegondolsz egy új esélyt, egy új életet kaptál.*Oké a maffiánál vagy, de mi teljesen mások vagyunk.* - Az élet annyira rövid, így ki kell élvezni minden egyes percét.*Mondom, majd rád pillantok.* - Biztos van, amit csinálni szeretnél, csak lehet még magad se tudod.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 12:58 | Üzenet # 812 |
 Yaoista
| - Látszik. *Tényleg lehetett rajtad látni.* - Tényleg hasonlítasz édesapádra. *Kicsit lágyabban mondom.* - Tudom, de nem akarok még többel tartozni. *Jegyzem meg halkan.* - Tisztában vagyok vele, hogy Diablo nem így gondol rá, de számomra olyan érzés. *Valószínűleg te sem így fogod fel.* - Én nekem ez is elég. *Valójában én rettentő szerény voltam. Sosem kértem semmit, kivéve anyám sírját. Mindig csak elfogadtam a helyzetem. Belém nevelték az alázatosságot a mesterem felé. Attól, hogy már nem Kazuya volt a mesterem, ez megmaradt. A hűség, a szófogadás, az önfeláldozás. Ezek sosem fognak elmúlni.* - Igazad van, fogalmam sincs. *Ezzel egyet kell értenem.* - De ahhoz, hogy tudd mit szeretnél, kell egy alap tudás, ami nálam hiányzik. *Mosolyodom el kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 13:10 | Üzenet # 813 |
 Yaoista
| - Igyekeztünk. *Mosolygok én is kicsit, de nem az igazi.* - Chris az már csak Chris marad. *Kuncogok halkan, majd le is hervad a mosolyom.* - Jól vagyok.... Igor rosszabbul van. *Aggódtam érte. Nem bántam a cirógatást és még egyszer megdörzsöltem az arcom.* - Hidd el, én is... *Hiányzott.* - Nem fogom hagyni, hogy miattam meghalljon. *Suttogom halkan.* - Nem fogom elmondani senkinek. *Mondom azért biztosra.* - Ha túl tettem magam Igoron, majd megdumáljuk. *Kuncogok én is, de nem mondtam én se komolyan.* - Ennyit változott? *Látszott, hogy mennyire büszke vagyok rá és mennyire szeretem.* - Most nem éppen érzem így, de köszönöm. *Mosolyodom el lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 13:15 | Üzenet # 814 |
 Yaoista
| - Teljesen megérte. *Vigyorgok én is.* - Bizony... úgy érzem, bármikor rád tudnék ugrani. *Sóhajtok én is.* - Hidd el, ha úgy érzem, hogy szükségem lesz rá, akkor fogok... de pénzt sosem fogadnék el tőlük, még kölcsönben sem. *Ezt komolyabban mondom.* - Természetesen ha tanácsra lesz szükségem, akkor Diablo lesz az első, akit kérdezni fogok, nem vagyok megveszve. De szeretném saját magam kitaposni az ösvényem és megtanulni a dolgokat. Ez tudod olyan, mint ez a felújítás. *Cirógatom meg a pofid.* - Mikor elkezdődött, azt se tudtam, hogy egy szöget hogy kell rendesen a falba verni. Most már egy házat is felhúznék egyedül. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.11.21, 13:58 | Üzenet # 815 |
 Yaoista
| - Biztos te is büszke vagy rá.*Mosolygok.* - Jól vagy?*Vonom fel a szemöldököm.* - Valóban a fiam nagyon ki van, csak jól tudja leplezni, de ha te annyira jól lennél, akkor nem sírtál volna.*Jegyzem meg. Nem tudtam veled vitatkozni, igazából megértettem a te szemszöged is, de azért bizakodó voltam.* - Igen tudom.*Tényleg megbíztam benned.* - Helyes.*Kuncogok, azért jó, hogy tudsz viccelődni.* - Igen, de ezt te is tudod.*Úgy gondoltam.* - Nick azért szakítottál vele, mert félted, mert szereted. Nem vagy rossz ember és hidd el ezt Igor is tudja vagyis egyáltalán nem gyűlöl téged, de ezt szerintem te is tudod. Nagyon nehéz döntést hoztál meg és erre nem lettek volna sokan képesek.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 00:30 | Üzenet # 816 |
 Yaoista
| - Igen, nagyon. *Mosolyodom el.* - Gondoltam ha bemagyarázom magamnak és másoknak, akkor tényleg jól leszek. *Mondom lágyan.* - Akkor csak jobban, mint ő. *Tisztában voltam vele, hogy mennyire megbántottam.* - Bár nem hiszem, hogy Fumio ellen lenne esélyem nálad. *Teszem hozzá kis sunyin, hiszen látszódott az is, hogy köztetek is változtak a dolgok.* - Csak Fumiot tudtam. Arról csak többször volt szó, hogy beszél veled is, de örülök, hogy végül valóban beszélt. *Nagyon büszke voltam Igorra.* - Azt mondta csak rosszabb, hogy így hagyom el... rosszabb, mintha gyűlölném. *Közben persze Igort követem néha a szememmel.* - Vár rám... *Mondom halkan. Kicsit elhallgattam, majd elmosolyodom.* - Legszívesebben átölelném és megvigasztalnám, hogy nincs semmi baj... *Rossz volt látni, hogy mennyire szenved miattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:52 | Üzenet # 817 |
 Yaoista
| - Én ismerlek téged, arról meg nem beszélve, hogy magadat nem tudod becsapni.*Mondom, de egyáltalán nem kioktató stílusba.* - Jól látod a helyzetet, ellene nincs esélyed.*Vigyorgok.* - Kis pimasz.*Mindig is bírtam benned.* - Igen megtette és el se tudom mondani, hogy milyen jó érzés volt.*Minden egyes szavára emlékszem és ez így is fog maradni.* - Én mindkettőtöket megértem. Ez egy nagyon nehéz helyzet.*Sóhajtok fel.* - Tudod Igor mindig is várni fog rád és itt most nem csak napokról beszélek. Neki csak te kellesz és ez nem fog változni.*Ebben én is biztos voltam.* - Mit szólnál, ha addig én tenném is vigyáznék rád?*Kérdezlek mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 02:08 | Üzenet # 818 |
 Yaoista
| - Igen igen.*Értek egyet mindkettővel.* - Igen tudom jól.*Már igen csak kiismertelek és tudtam, hogy mennyire büszke vagy ilyen téren, ami nem baj persze.* - Helyes.*Bólintok, majd csak mosolyogva és igen csak ragyogó és büszke tekintettel figyellek.* - Tudod Chris most még jobban beléd szeretem.*Simítok végig finoman az arcodon.* - Tényleg nagyon büszke vagyok rád. Nem hiába mondom, hogy tényleg nagyon sokra fogod vinni és ez lesz a legjobb cukrászda. Tudom, hogy te túlzásnak véled és részben elfogult vagyok, de akkor is látom, amit látok. Nagyon sokan példát vehetnének rólad, hogy milyen is keményen dolgozni és egyedül elérni mindent, a semmiből felépíteni. Hidd el ez is hatalmas teljesítmény és most jön még csak a java. Az meg főleg örömmel tölt el, hogy ennek a részese lehetek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 02:29 | Üzenet # 819 |
 Yaoista
| - Egyre többször mondod, de jó hallani.*Felnéztem apámra nem is kicsit.* - Pont ezt akartam mondani, de megértelek vagyis én is így szoktam gondolkodni.*Érdekes tényleg, hogy köztünk is van jó pár hasonlóság.* - Még hiányzik, de ez bármikor változhat.*Jegyzem meg.* - Remélem nem veszed úgy, hogy kiakarlak oktatni vagy megváltoztatni, mert ezekről szó sincsen, csak tudod tényleg jó lenne, ha szépen lassan elfogadod, hogy itt nálunk teljes életed lehet. Nem kell engedélyt kérned és semmi olyat se tenned, amit nem akarsz. A legfontosabb, hogy egy szabad ember vagy, aki bármikor el is mehet.*Tudtam jól, hogy apám elengedne, hiszen ez mással is így volt.* - Valamiért az a érzésem, hogy a húgodat akkor is segítené.*Hiszen jól ismertem apámat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 22:57 | Üzenet # 820 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodom kicsit, tényleg kezdett már viccessé válni, hogy sok mindent egyformán gondolunk.* - Nem veszem úgy. *Kicsit sem gondoltam, hogy kioktatnál.* - Így sincs okom panaszra. *Egy kicsi sem, hiszen ahhoz képest, ahogy ez előtt, vagyis előtettek éltem, ez maga a mennyország.* - Ezt már mondta Diablo is, de megmondtam neki is, hogy nem mennék el. Nem hagynám el őt, csak ha a húgom kérné, ő pedig nem tud semmit szerencsére. *Látszik rajtam, hogy nekem nagyon fontos, hogy a húgom ne jöjjön rá semmire.* - Ezt nehéz elmagyarázni... *Kicsit gondolkozom, hogyan tudnám neked elmondani.* - Ha most elmennék így, akkor csak azt érezném, hogy még többel és többel tartozok. Ezek pedig nem olyan dolgok, amiket csak úgy ki tudnék fizetni, hiszen semmi másom nincsen csak a gyilkolni tudásom és a testem. *Még ruháim se lennének, ha Diablo nem vett volna. Kicsit megváltozik a tekintetem.* - Hiába vagyok itt már két éve... néha éjszaka szinte vártam, hogy valaki bejöjjön és megdugjon. *Egyik kezemmel finoman a hajamba túrok, veszek egy nagy levegőt és le is engedem.* - Ez csak pár hete múlt el. *Igazából, mióta Diabloval alszok, azóta. Rád pillantok, de a szemeim olyan furcsák. Nem voltak olyan üresek, mint rég. Inkább az volt benne, hogy védeni akarom magam még mindig, de közben bízni is bennetek.* - Könnyűnek hangzik... de nekem ez nehéz...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:09 | Üzenet # 821 |
 Yaoista
| - Igen? *Kérdezem vigyorogva, olyan aranyos volt ez a kijelentésed. Ahogy hallgatlak egy nagyon kicsit azért zavarba jövök. Szétnézek, majd elkapva a kezed, behúztalak az egyik raktárba. Közrefogva az ajkad, szerelmesen lesmároltalak.* - Nálad angyalibb teremtmény nem létezik a földön. *Támasztom meg homlokom a tiéden.* - Annyira szeretlek... *Nem tudtam, hogy mit mondhatnék még neked erre.* - Köszönöm.... nagyon sokat jelent, amit mondtál.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:23 | Üzenet # 822 |
 Yaoista
| - Azért megpróbálhatom. *Bár nem ment túl jól.* - Láttalak titeket megjönni, úgy tűnik közelebb kerültetek. *Mosolyodom el, rajtam látszódott, hogy mennyire örülök nektek.* - Nagyon büszke vagyok rá, hogy végre megnyílt neked. *Annyira örültem, hogy tényleg megtette.* - Igen, eléggé. *Szinte csak suttogom. Csendben hallgattalak és tudtam, hogy igazad van.* - Én pedig mindig szeretni fogom azt a nagyszívű bolondot. *Én is vártam valamire, valami csodára.* - Az jó lenne. *Mosolyodom el én is.* - Ez nyugtat meg egyedül... tudom, hogy te és a többiek mellette vagytok és nem hagyjátok, hogy valami őrültséget csináljon.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:50 | Üzenet # 823 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Bólintok.* - Senkinek nem lehet panasza valóban.*Bólintok, majd csak figyelmesen hallgatlak.* - Ezt apám is tudja? Mert az a sejtésem, hogy nem.*Jegyzem meg.* - Nézd elhiszem, hogy nem könnyű, de igazából többet nem tudok mondani.*Hiszen apám mindent megtesz és tett érted. Nem értettem, hogy ez miért tartott nálad két évig, mert az elején oké, de egyszer se volt rá példa, hogy bárki megközelített téged, sőt inkább a többiek tartottak tőled, hogy megölöd őket.* - Remélem változik.*Mondok még csak ennyit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 00:55 | Üzenet # 824 |
 Yaoista
| *Nekem nem tűnik fel, hogy zavarban vagy és nem is értem hirtelen, hogy hova húzol, de mielőtt kérdezném megcsókolsz, amit rögtön viszonozok igen csak mohón és szerelmesen szintén.* - Miket beszélsz.*Pirulok el.* - Én is nagyon szeretlek.*Simogatom meg az arcod.* - Ne köszönd szerelmem.*Ölellek magamhoz.* - Én csak az igazat mondtam.*Simogatom a hátadat.* - Még egy csodás masszázst is fogsz kapni.*Jut eszembe.* - Most szeretnélek egy kicsit én elkényeztetni téged, olyan sokat dolgoztál.*Suttogom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.11.23, 00:57 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 01:07 | Üzenet # 825 |
 Yaoista
| - Igen meg.*Bólintok.* -Ez így van.*Mosolyodom el, de ugye nála nem lehet tudni, hogy ez mikor változik és lépünk vissza.* - Köszönöm Nick.*Kedves tőled, hogy így örülsz nekünk.* - Én is nagyon.*Mosolygok.* - Ebben biztos voltam.*Hiszen neked a fiam az igazi.* - Tudom, hogy te is jó kezekben vagy.*Tényleg megkedveltelek és féltettelek, na meg téged is rossz így téged látni.* - Lényeg a számom tudod, bármikor hívhatsz rendben?
|
|
| |