2025.07.21, Hétfő, 09:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cukrászda
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Rin - Chris

MioDátum: Vasárnap, 2015.12.06, 21:44 | Üzenet # 851
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igyekszem.*Kuncogok és most visszanyelem, hogy édes vagy.* - Igaz.*Hiszen nem lenne jó, ha ismernének, bármennyire tudsz rejtőzködni és álcázni magad.* - De az is igen furcsa párosítás lenne.*Kuncogok.* - Ohh köszönöm, nem hittem, hogy így vélekedsz rólam.*Vigyorodom el, a nem kicsi egom ismét növekedett.* - Még a végén azt fogom hinni, hogy bejövök neked.*Piszkállak kicsit.* - Bocs, ez magas labda volt.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.07, 13:55 | Üzenet # 852
Yaoista
- Megnyugtatlak, hogy nem. *Igazából nekem nem is volt sosem ilyen zsánerem, főleg, hogy sosem érdekelt senki. Diablo volt egyedül annyira különleges, hogy utat talált hozzám és az se tartott kevés ideig.* - Nincs semmi. *Mosolyodom el kicsit Elgondolkozom kicsit, majd rád pillantok.* - Honnan tudod, ha valaki többet jelent? *Ilyen téren abszolút nem volt tapasztalatom, de szerettem volna magam megérteni és ezt mégsem kérdezhettem meg apádtól.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.07, 14:03 | Üzenet # 853
Yaoista
- Miért ne akarná? *Kérdezem kicsit mosolyogva, ugye én nem tudtam Fumio múltjáról semmit.* - Nem úgy festett, mint akit nem érdekelsz. *Teszem hozzá.* - Kicsit az, bolond cica. *Kuncogok, ahogy nézem őt.* - Igaz. *Értek veled egyet, bár tudtam, hogyha újra össze is jövök veled idővel, akkor se fogod elhinni nekem sem.* - Seimét nem nagyon ismerem, de ha csak fele annyira makacs, mint Igor... *Sóhajtok egy nagyot, majd elmosolyodom.* - Tényleg jó emberek vagytok. *Jó érzés volt mellettetek lenni, de jelenleg nekem Igor volt az első. Kicsit elhallgattam, majd rád pillantottam.* - Ami a múltkori kiborulásom illeti... tényleg nagyon sajnálom. *Bűntudatom volt, hogy úgy beszéltem veled.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.07, 14:08 | Üzenet # 854
Yaoista
- Ohh ez azért fáj.*Adom elő magam, de azért nem veszem magamra. Biztos voltam benne, ha másként találkozunk, akkor simán eltudlak csábítani.* - Micsoda kérdések.*Mosolyodom el, erre azért nem számítottam.* - Erre azért még tudok válaszolni több, azért nem menne.*Kuncogok és kicsit elhallgatok, hogyan is fogalmazzam meg. Elmélkedésem közben észreveszlek téged és elmosolyodom.* - Szerintem olyan, hogy ha valaki többet jelent szinte folyton csak rágondolsz. Vajon, hogy van, mit csinálhat, mikor láthatod ismét? Az akire, ha rágondolsz máris jobb kedved lesz és csak mosolyogni tudsz, amikor meglátod ez csak fokozódik.*Mondom lágy hangon és közben Nicket figyelem.* - Olyan, akinek a kedvébe akarsz járni és boldoggá tenni. Olyan személy, aki ha nincs veled hiányzik nagyon.*Kissé remegő és igen fájdalmas hangon mondom.* - Akiért bármit megtennél és sokkal fontosabb a saját életednél.*Suttogom.* - Ennyit tudok mondani.*Pillantok most már rád.* - Különben miért kérdezed?*Jut eszembe.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.12.07, 14:17

szela00Dátum: Hétfő, 2015.12.07, 14:11 | Üzenet # 855
Yaoista
- Nem kell bocsánatot kérned. *Mosolyog rajtad, szerinte is aranyos voltál.* - Na jó, zavarba hoztok. *Motyogom kicsit, de még nem voltam azért vörös.* - De már nem az. *Jegyzi meg, mire vigyorgok.* - Nem is. *Csípek finoman az oldaladba, játékosan.* - Hm, ez tetszik. *Mosolyodom el.* - Igen, mondhatni genetika. *Értek veled egyet.* - Vegyítem a kettőt. Egy cukrászdám van, ahol oktatok is, de csak szigorú tesztek után. *A munkát nagyon komolyan vette.* - Elsősorban tehetségeket keresek, nem kész cukrászokat, akik csak tanulni akarnak még valamit. Téged például már elutasítanálak, mert kész cukrász vagy. Magadtól is tudsz fejlődni.

MioDátum: Hétfő, 2015.12.07, 14:21 | Üzenet # 856
Yaoista
- Oké.*Mosolygok.* - Ne csak én legyek, mindig zavarba.*Kuncogok.* - Igen nem az, csak kissé lökött, de ennyi kell is.*Mondom, majd csak játékosan felszisszenek.* - Az biztos.*Bólogatok.* - Izgalmasan hangzik.*Látszik, hogy mennyire komolyan veszi.* - Ez jogos, bár azért kíváncsi lettem volna, hogy tanítasz, de erről lekéstem.*Sóhajtok fel aranyosan.* - Egyedül érkeztél?*Van egy kíváncsi természetem.* - Persze, csak ha nem vagyok túl kíváncsi.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.12.08, 11:08 | Üzenet # 857
Yaoista
- Pedig az nekem jobban teszik. *Vigyorgok már.* - Nem is vagyok lökött. *Sérelmezem, de nem valami komolyan.* - Izgalmas is. *Bólint mosolyogva.* - Bejöhetsz egy órára, ha érdekel. *Ajánlja fel.* - Nem mondom, hogy túl sokat foglalkoznék veled, mert elnézve nincs értelme. *Ez bók volt tőle.* - De ha érdekel maga a tanítás, szívesen látlak. *Tezsi hozzá kedvesen.* - Igen, egyedül. Sajnos én nem vagyok olyan szerencsés, mint Chris. *Kacsint rád és meg csak vigyorgok.* - És tényleg szerencse volt. *Simítok finoman az arcodra.* - Nem vagy, nyugodj meg.

szela00Dátum: Kedd, 2015.12.08, 11:19 | Üzenet # 858
Yaoista
- Bocsánat... *Mondom a kérdésre. Picit elmosolyodom először, majd érdeklődve hallgatlak. Végig gondoltam magamban a dolgokat, de még így sem voltam biztos. Vajon azért gondolok ennyit Diablora, mert ez a munkám és hálás vagyok, vagy mert vele szeretnék lenni. Tény, hogy mellette érzem magam a legjobban és a leginkább biztonságban. Elég csak egy légtérben lennie velem és rögtön megnyugszom. Ami pedig még furább, úgy érzem, hogy nem történhet semmi baj.* - Azt hiszem, értem. *Bár nem teljesen, de ez nem azért volt, mert rosszul mondanád el, csak ismeretlen volt az érzés.* - Vannak dolgok, amiket nem értek és ezzel bántok másokat. *Egyértelmű volt, hogy Diablora gondolok.* - Nem beszélve önmagamról. Szeretném beazonosítani a saját érzéseim.

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 11:43 | Üzenet # 859
Yaoista
Azt gondoltam.*Csípek én beléd most.* - Persze persze.*Kuncogok.* - Tényleg?*Csillannak fel a szemeim, nagyon megörülök. Tényleg nagyon sokat jelent és érdekel, ami a cukrászdával kapcsolatos.* - Nagyon köszönöm és ígérem meghúzom magam.*Mintha menne a kinézetemmel.* - A te tanításod érdekel.*Mosolygok, főleg hogy a te tanárod volt.* - Milyen kár.*Mondom, majd picit elmosolyodom arra, hogy Chris szerencsés.* - Meg én is az vagyok nagyon.*Csókolok a tenyeredbe.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Különben meglepő, hogy nincsen párod, de biztos vagyok benne, hogy körbe rajonganak a nők.*Hiszen egy jóképű, kedves és nem beszélve arról, hogy egy tehetséges férfi.*

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 12:50 | Üzenet # 860
Yaoista
- Ismerős érzés, de ha én fejlődő képes vagyok, akkor te is.*Mosolygok és egyértelmű, hogy kire gondolsz, de akkor se gondolok bele többet.* - Még jó, hogy vannak nagyon türelmes emberek.*Kacsintok rád, így tudhatod, hogy értem kiről beszélsz.* - Fumio hidd el minden kialakul magától én már csak tudom. Nem kell erőltetni, ez magától jön hidd el.*Cirógatom meg az arcodat.* 

MioDátum: Kedd, 2015.12.08, 12:58 | Üzenet # 861
Yaoista
- Tudod ez egy elég hosszú és személyes dolog. Annyit mondhatok, hogy elég nehéz és borzalmas élete volt és az életről teljesen más felfogása van, mint neked vagy nekem.*Ez nem titok, de többet nem fogok mondani.* - Valóban tetszem neki.*Mosolyodom el, de most úgy mint a fiam, olyan kisfiúsan.* - Igen.*Kuncogok.* - Szinte ugyanolyan makacsok, csak mindketten tagadják.*Csóválom a fejem, somolyogva.* - Köszönöm Nick.*Ez nagyon jól esik. Nem hittem, hogy felhozod a múltkorit.* - Nem haragszom, akkor felbosszantottál és nem esett jól, de utána beláttam, hogy a düh, ijedség és a fájdalom beszélt belőled és nem gondoltad komolyan.*Nyugtatlak meg.* - Nálam is előfordul, hogy olyat mondok, amit nem gondolok komolyan, bár már egyre ritkábban, tudod az évek meg a rutin.*Kuncogok.* - Tényleg ne emészd magad miatta.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 13:23 | Üzenet # 862
Yaoista
- Értem. *Egy kicsit elgondolkozom és persze én is érzem magamon Igor tekintetét.* - Nagyon sajnálom. *El nem tudtam képzelni, hogy mi történhetett vele. A mosolyodra majdnem elnevettem magam.* - Természetesen... *Kuncogok a tagadásra. Azért szavaidra rendesen megnyugszom.* - Nekem az még messze van. *Pimaszkodok egy kicsit.* - Rendben. *Láthatóan azért megkönnyebbültem, hiszen nem akartam senkit megbántani.* - Egyébként köztünk szólva én szurkolok neked. *Gondolok itt Fumiora.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.10, 13:52 | Üzenet # 863
Yaoista
- Igyekszem. *Tényleg próbálkoztam.* - Igen... *Mosolyodom el egy kicsit, de rettentő lágyan.* - Elhiszem, csak nem vagyok az a várakozós típus. *Mondom halkan.* - Sosem voltam az igazán. *Volt türelmem, hiszen kellett a szakmámhoz, de ez más volt. Mást nem akartam váratni a döntésképtelenségem miatt.* - De neked nem hiszem, hogy magyarázni kéne. *Hiszen te tényleg türelmetlen voltál.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.12.12, 07:30 | Üzenet # 864
Yaoista
- Nem kell megköszönnöd és meghúznod magad. *Kuncog rajtad egy kicsi.* - Áh, értem. *Levette, hogy miattam.* - Sajnos, de ami késik, nem múlik. *Mosolyodik el, azért nem aggódott, na meg tényleg jóképű volt.* - Hát ők rajonghatnak. *Nevet fel kicsit.* - Én is a saját csapatomban játszom, ha érted. *Vigyorgok, utalva arra, hogy ő is meleg.* - Bár igaz, ami igaz, ha akarnék, nem kéne messzire mennem, de még nem találtam egy igazán különleges személyt.

MioDátum: Szombat, 2015.12.12, 13:32 | Üzenet # 865
Yaoista
- Én is, de már itt jó helyen van.*Mosolyodom el. Nagyon örülök, hogy akkor ott találkoztunk és velem jöttél.* - Azzal nincsen semmi baj, hiszen még nagyon fiatal vagy.*Mosolygok.* - Igornál más tészta, ő amikor annyi idős lesz, mint én is jellemző lesz rá, hogy előbb beszél, mint gondolkodik, ha egyáltalán gondolkodik.*Kuncogok, bár komolyan gondolom.*  - Köszönöm, te vagy a második aki ezt mondja. Tudod figyelmetlen voltam és Seime meglátott minket, amikor csókolóztunk és akkor ti is ott voltatok.*Teszem hozzá.* - Én aztán óvatos vagyok, de a kicsi Fumiom megszédít.*Nagyon szépen mondom és látszik, hogy komolyan gondolom vele és nem a szexre játszok.* - Ti ketten tudjátok. Van bennetek közös.*Kuncogok, ezt muszáj volt.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.12, 13:40 | Üzenet # 866
Yaoista
- Értelek.*Bólintok.* - Valóban nem kell.*Kuncogok, hiszen nem a türelmemről voltam híres.* - Viszont itt szerintem teljesen más a helyzet.*Jegyzem meg, de igazából mást nem tudok ehhez hozzáfűzni.*  - Tudod többször öltözhetnél így, tényleg nagyon jól áll.*Mérlek végig, mert azért szép látványt nyújtasz.* - Tudod, ha más körülmények között találkozunk, biztos rád hajtok.*Vigyorgok.*

MioDátum: Szombat, 2015.12.12, 14:27 | Üzenet # 867
Yaoista
- Megbeszélve.*Mosolygok.* - Nagyon kíváncsi vagyok.*Mondom édesen.* - Ez így van.*Bólintok. Először nem értem, majd leesik, hogy miről is beszél.* - Hmm ebben a szakmában meglehetősen sok a meleg.*Kuncogok.* - Biztos, hogy találni fogsz és hidd el, hogy váratlanul fog betoppanni az életedbe.*Mosolyodom el.* - Én se gondoltam volna, hogy munka keresés közben a szerelem is rám talál.*Mondom édesen és rád mosolygok.* - Kívánom, hogy te is megtalálod a szerelmet és a boldogságot, amit okoz.*Igen csak szerelmesen hangom mondom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.12.13, 23:00 | Üzenet # 868
Yaoista
- Ennek örülök, még a végén megtetszik a tanítás és beállsz. *Vigyorgok, bár félig-meddig komolyan gondolta.* - Van egy pár, igen. *Mosolyodik el szélesen.* - Ettől sosem féltem, hogy egyedül maradok. Jóképű vagyok, intelligens és még a tejbe is van mit aprítanom. *Kuncog magába én meg csóválom a fejem rá.* - Sose változol. *Teszem hozzá.* - De ez így volt tökéletes. *Adok egy puszit a buksidra.* - Köszönöm, nagyon kedves vagy. *Mondja lágyan, azért jól esett neki.* - Csak ne az én kincsem kelljen. *Kuncogok.*

MioDátum: Hétfő, 2015.12.14, 20:49 | Üzenet # 869
Yaoista
- Ez kedves, de erre nem látok sok esélyt. Én nem vagyok tanárnak való, elég engedékeny lennék, szóval maradok a sütésnél, de köszönöm.*Mosolygok. Szövegére felnevetek kicsit.* - A szerényt kihagytad, de igazad van.*Kuncogok.* - A végén még féltékeny leszek.*Persze csak viccelek.* - Ezt ne köszönd.*Simítok finoman karjára, de csak egy pillanatra.* - Ugyan úgysincsen esélye, ahogyan másnak sem.*Puszillak meg most én.* - Akkor majd Chrisen keresztül értekezünk.*Látszik, hogy mennyire várom már.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.12.16, 22:36 | Üzenet # 870
Yaoista
- Ez a fontos. *Mosolyodom el.* - Néha azért szokott. *Nevettem fel halkan.* - Óh, szerencse, hogy nem Igor. *Hiszen abból aztán balhé lett volna a nagyobbik fajtából.* - Ez így van rendjén. *Mosolyodom el. Jó volt látni, hogy mennyire odavagy érte.* - Húha, csoda. *Kuncogok én is, mert vettem a lapot.* - Igor most hazament? *Úgy értettem, hogy hozzád. Azért jó lett volna tudni, hogy mennyire vigyáz magára.* - Féltem, hogy hülyeséget csinál... bár azt ígérte nem, de forrófejű.

szela00Dátum: Szerda, 2015.12.16, 22:55 | Üzenet # 871
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit szavaidra.* - Elég furcsa nekem. *Ismerem be.* - Én nem nagyon értek a ruhákhoz. *Volt több, sőt rengeteg, mióta itt vagyok, de mégis általában melegítő volt rajtam egy pólóval vagy trikóval, vagy éppen farmer egy pólóval. Nem szoktam túlzásba vinni.* - Meg amúgy se megyek minden nap megnyitókra. *Mosolyodom el. Szavaid nem leptek meg annyira, mint kellett volna.* - Tisztában vagyok vele, hogy sokan akarnak... csak nem mindegy, hogy mire akarnak használni. *Mondom halkan, majd rád pillantok.* - A külsőm miatt kellenék neked is. *Természetesen más körülmények között.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.17, 00:50 | Üzenet # 872
Yaoista
- Mást szoktál meg. Tudod én meg lazábban vagyok, ritkábban felöltözve.*Mosolygok.* - Nem csak oda lehet, így felöltözni, persze az a fontos, hogy jól érezd magad abban, amibe vagy és csak ritkán olyanba bújni, amit annyira nem élvezel, de meg kell adni a módját.*Nálam az öltöny olyan természetes, mint másnál a farmer.* - Nos az elején igen, de ez nem ellened szól. Nicket is csak meg akartam fektetni az elején.*Jegyzem meg, kicsit mosolyogva.* - Azóta megismertelek, szóval helytelen az állításod.*Kacsintok rád.* - De nyugi, ezek csak feltételezések.*Mielőtt még félregondolnád a helyzetet a végén.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.17, 00:53 | Üzenet # 873
Yaoista
- Értem. *Mosolyodik el ő is.* - Az alap, meg se kell említeni. *Nevet fel egy kicsit.* - Hm, kezdem sejteni, hogy miért áradozott rólad Chris. *Mondja somolyogva.* - Egy tündér. *Puszilom meg a buksidat.* - Akkor jó... *Na erre már szélesen vigyorgok, nagyon tetszett, hogy másnak nincs esélye.* - Persze. *Bólint ő is.* - De nyugodtan kereshetsz engem is. Nem fogok haragudni, ha igen. *Nem volt az a vérmes fajta, amíg hagyják élni.* - Ahogy gondoljátok. *Azért tudtam, hogy sose nyúlna hozzád Kai.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.17, 00:55 | Üzenet # 874
Yaoista
- Néha.*Kuncogok.* - Ohh ne is mond, oltári nagy balhé lett volna.*De szerencsére nem így történt.* - Szerintem is.*Vigyorgok.* - Igen otthon van és magától jött.*Látszik mennyire örülök neki.* - Én is féltem tőle, de nekem is megígérte, hogy nem fog balhézni és hiszek neki. Ismerem nagyon jól a fiamat és tudom, hogy őszinte.*Nyugtatlak meg.* - A munkába fog temetkezni.*Célzok az étteremre.* - Otthon meg addig marad, amíg szeretne. Sajnálom, hogy ennek kellett történnie, de jó, hogy ott van. Tudom az a rendje, hogy a gyerekek kirepülnek, de ő olyan hamar megtette és az a ház, olyan nagy és üres tud lenni nélküle, na meg nélkülük.*Célzok Seimékre.* - Viszont eladni sose fogom, hiszen Igor ott nőtt fel és a feleségemmel együtt vettük és rendeztük be, vagyis leginkább ő.*Kuncogok.* - Szeretek ott élni, bár sosem lesz, olyan jó mint régen.*Mosolyodom el picit szomorúan, de hamar rendezem a vonásaim.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.17, 13:44 | Üzenet # 875
Yaoista
- Vicces vagy.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Pirulok el egy kicsit. Nagyon édes a mosolyod, de ezt most nem említem meg.* - Oké, akkor majd cserélünk számot.*Már tudom kezelni a mobilomat. biggrin * - Na meg persze attól is függ, hogy a főnök úr, mikor is enged el.*Nézzek rád pimaszul, de mégis édesen. Természetesen, ha sok a meló, akkor úgyse megyek el, hiszen ez na meg te vagy az első.*

Keresés: