Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.24, 22:51 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
| - Igazából nekem csak nem számít. *Tényleg az érdekelt a legkevésbé.* - Igazából nem is értek hozzá. Régen megmondták, hogy mit vegyek fel, ezért sosem foglalkoztatott igazán. Diablo pedig nem tesz semmit kötelezővé és ha nem jót veszek fel, úgy is szólna vagy segít,mint most. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Sosem tűntél úgy. *Jegyzem meg, de azért kicsit zavarba jövök.* - Tudom. *Tisztában voltam vele, a meg veled egyébként se feküdtem volna le, nem mintha mással szívesen tenném.* - Diablo örülne, ha inkább így öltöznék mindig?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.24, 23:47 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom el.* - Ha ezt mondod, akkor elhiszem. *Tényleg megnyugodtam. Féltettem nagyon Igort.* - Valószínű, bár nem biztos, hogy bent az étteremben, haza fogja vinni. *Hiszen az étteremben ott voltam én is.* - Nagyon makacs és még annál is önállóbb. *Mosolyodom el lágyan.* - Pedig sokszor olyan, mint egy nagy gyerek. *Kuncogok, én ezt nagyon szerettem benne.* - Szerintem Igor szeret otthon lenni, pont azért, amit most mondtál. Az anyukája szelleme ott van és vigyáz rátok. *Nagyon tiszteltem azt a szeretetet, amit iránta mutattatok. Észrevettem azt a szomorúságot, de nem tettem szóvá.* - Ezt megértem. *Mondom lágyan.* - Megmutattam Igornak a régi házunk. Nagyon édes volt... rögtön azt kérdezte, hogy szeretnék-e ott élni. *Mosolyodom el.* - De mondtam neki, hogy félek attól, milyen lenne ott. *Szerettem, hogy megért engem.* - Bár most már ez nem is számít. *Hiszen vége.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.12.25, 00:08 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
| - Hm, mikor is, mikor is. *Kuncogok, majd elmosolyodom.* - Amikor menni szeretnél. *Cirógatom meg a pofidat és rettentő gyöngéden nézek rád. Én egyáltalán nem korlátoztalak.* - Hozzám is jöhetsz bármikor, nem vagyok annyira elfoglalt. *Persze volt munkája bőven.* - Nagyon ügyes, bár ez látszik. *Nagyon büszke voltam rád.* - És félelmetes ütemben fejlődik. *Dicsérlek meg.* - Még a végén leköröz. *Nevetek el, amire Kai csak mosolygott.* - Valóban jó, ketten jó páros lesztek nagyon. *Állapítja meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.12.26, 21:42 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Elnevetem magam rajtad.* - Rendben van.*Mondom mindkettőtöknek. Természetesen tudtam jól, hogy nem korlátozol, de tényleg te vagy nekem az első.* - Na elég legyen.*Pirulok el, de nagyon jól esik.* - Köszönöm.*Puszillak meg.* - Maximum egy -két süti terén, amúgy te vagy a profi.*Üzlet terén meg főleg, de az engem nem is érdekel ugye.* - Köszönjük ez kedves. Én is így gondolom, pedig azt mondják, hogy a szerelmet és a munkát nem szabad keverni, de úgy érzem nekünk nem lesz ebből gondunk.*Nagyon bizakodó vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 00:05 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| - Vagy bezárkózik, de majd odafigyelek rá.*Teszem hozzá.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Nagyon nagyon sokszor.*Kuncogok, ami nem is mindig baj, mert van amikor édes módon gyerekes, de persze az is előfordul, amikor csak a baj származik belőle.* - Ezt én is így gondolom.*Mosolyodom el.* - Akik fontosak neki, azokkal nagyon figyelmes, bár tény fájdalmat is képes okozni, de hát ki nem.*Hiszen egyikünk se tökéletes.* - Most még nem, de sose tudhatod mi lesz.*Próbállak biztatni.* - Mindenki másképpen dolgozza fel a dolgokat. Igornak az édesanyja sírhelye egy szenthely. Emlékszem volt, hogy kint is aludt nem is egyszer és nem csak akkor, ha rossz passzban volt. Előfordult, hogy elbeszélte az időt és amikor elmentem megkeresni, akkor ott aludt.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 00:11 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| - Értelek.*Bólintok.* - Már mint hogy nem tűntem?*Kérdezlek kíváncsian.* - Micsoda kérdések ismét.*Kuncogok.* - Most beleültettem a füledbe a bogarat?*Mosolyodom el.* - Mint megbeszéltük apámat ez nem érdekli. Tény jobban kiadja az alakod, de neki az a fontos, hogy a bőrödben jól érezd magad.*Kacsintok rád.* - Most, ha az egy szemeteszsák, akkor azt veszed fel.*Nevetek fel, főleg mert elképzeltelek.* - Vicces lenne...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 01:23 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| - Nem úgy néztél ki, mint aki csak meg akarja fektetni. Inkább... mint akinek tetszik. *Nem igazán tudtam jobban elmagyarázni.* - Mondjuk amennyire én értek ezekhez... *Mosolyodom el kicsit.* - Csak kicsit... *Nem arról van szó, hogy nagyon tetszeni akartam volna, csak jó kedvet akartam okozni Diablonak, majd picit elmosolyodom. Tőlem ez már majdnem olyan volt, mint egy nevetés.* - Azért addig nem jutnék. *De tényleg vicces volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 01:33 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nálad jó kezekben van. *Mosolyodom el.* - Az utóbbi időben már egész jól észrevette, ha barom volt. *Kuncogtam el magam kicsi.* - Ebben igazad van. *Nem tudhatom, hogyan alakul a jövő. A baj csak az volt, hogy ami a gondot okozza, az nem változhat meg. A folytatásra nagyon lágyan nézek Igorra.* - Minden, ami az édesanyjához köti, számára szent és ez így van jól. *Nekem is rengeteg ilyen dolog volt.* - Nem tudom elképzelni, hogy mi játszódhatott le benne vagy mit élhetett át. *Még akkor sem, ha én is láttam a szüleim.* - De meg tudom érteni, hogy mennyire kapaszkodik az emlékekbe. *Hiszen én is ezt tettem.* - Igor nagyon erős és nem fizikailag. Nekem is rengeteg erőt adott. *Hiszen csak neki hála voltam képes kimenni a temetőben. Kicsit elhallgatok, majd rád pillantok.* - Nem rossz érzés, hogy annak ellenére, hogy elhunyt az édesanyja, mégis neki mond el mindent? *Kérdezek rá egyenesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:05 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok.* - Tényleg fejlődő képes.*Kuncogok.* - Ezt már megszokhatnád.*Tényleg le se tagadhattam a fiamat.* - Pontosan.*De ez velem is így volt.* - Ezt senki sem tudja.*Suttogom.* - Igen, ezzel én is így vagyok és igazából mindenki. Tudod nem mindig szokták a női vezetőket tisztelni és felnézni rá, de a kis dalos pacsirtámmal ez teljesen másként volt. Mindenki felnézett rá és szerették és ez a mai napig nem változott.*Mosolyodom el ismét lágyabban.* - Valóban az, és ezt ő maga nem is tudja.*Nekem is sok erőt adott.* - Nem.*Felellek rögtön.* - Neki ezt pont jó. Sok olyan dolog volt, amit csak az édesanyjának mondott el és ez azóta se változott. Igaz felelni nem tud neki, de akkor is mindent kiadhat magából és Igornak ez jót tesz.*Hiszen különben nem tenné.* - Különben nincs olyan hét, hogy valaki ne menjen ki a sírhoz.*Persze én is nagyon sokat járok ki.* - Nem egyszer ott futok össze az embereimmel.*Kuncogok.* - Nagyon sajnálom, hogy nem ismerheted meg őt, tudod nagyon kedvelt volna és biztos jobb tanácsot is adott volna.*Nem egyszer annyira tanácstalannak éreztem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:13 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| - Csak őszinte vagyok. *Belegondolva, hogy mikor idejöttél még egy robotgépet sem tudtál használni, ma pedig már szebbnél szebb sütikkel állsz elő, lenyűgöző.* - Együtt megcsináljuk. *Cirógatom meg az arcod, Kai pedig csak mosolyog rajtunk.* - Nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen úgy látom, a cukrászat pedig mindkettőtök szerelme. *Mosolyodik el.* - Kicsit irigy vagyok Chris. *Nevet fel.* - Becsüld meg ezt a szépséget. *Még ő is látta, hogy mennyire ártatlan és tiszta a lelked.* - Nem kell mondanod. *Mosolygok rád igen szerelmesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 14:50 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| - Tudom.*Ez volt benne a legjobb.* - Igen meg.*Simul az arcom a tenyeredbe.* - Ennél szebben, én se tudtam volna mondani.*Kuncogok és persze ismét elpirulok.* - Köszönöm.*Motyogom.* - Én még inkább mázlista vagyok Chrissel.*Puszillak meg.* - Kifogok gyulladni a végén.*Nevetek fel, de ahhoz képest, hogy kissé feszült voltam, teljesen felszabadultam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 15:08 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| - Tényleg?*Kérdezem meglepődve.* - Nos ezzel én sem voltam tisztában.*Nevetek fel.* - Annyira, mint én.*Kuncogok.* - Pedig vicces lenne.*Vigyorgok, de büszke vagyok magamra, hogy kicsaltam belőled ismét egy mosolyt.* - Tényleg jól áll, ha mosolyogsz, akkor vagy igazán szép.*Egyszerűen nem bírtam ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 19:47 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Bólintok.* - Úgy tűnt, tetszik, hogy ellent mond neked. *Teszem hozzá.* - Legalább nem vagyok egyedül ebben. *Sóhajtok egy nagyot.* - Meghagyom a képzeletednek. *Mosolygok tovább, tényleg egyre felszabadultabb voltam és egyre jobban biztonságban éreztem magam.* - Köszönöm... *Jövök kicsit zavarba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 20:55 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| - Sose kellett senkiért küzdenem.*Nem felvágásból mondom, de így volt.* - Az biztos.*Kuncogok.* - Kár.*Sóhajtok fel, de persze csak viccelek.* - Csak magadnak.*Mosolygok.* - Meg várom még apa visszajön, kicsit beszélgetek még Chrissel, aztán én haza megyek.*Azért elég fáradt vagyok, meg hát annyira nem vagyok toppon, bár te sokat segítettél.* - Tényleg köszönök mindent Fumio. Sokat segítesz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:06 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| - Istenem, tiszta cukormáz. -Nevet fel Kai.* - Nem baj kicsit, majd én még jobban felforrósítalak. *Mosolyodom el, mire Kai csak kuncogok.* - Nekem lassan mennem kell. Chris majd elmeséli. *Mosolyodom el.* - Remélem akkor keresni fogsz Rin, várom. A tehetségekkel mindig öröm dolgozni. *Kezet fogok vele és veled is, majd ő el is megy.* - Nos kicsim... tudom fura, de tőle tanultam mindent, amit csak tudok. *Mosolyodom el.* - Kicsit fura fickó, de sokat köszönhetek neki.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:02 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| - Miket beszélsz.*Nevetek zavartan, azért le se tagadhatod, hogy a barátod és nem csak a tanárod.* - Nagyon reméltem.*Vigyorgok, de azért én így nem incselkedek mások előtt.* - Igen mindenképpen és ez kölcsönös.*Rázok vele kezet.* - Annyira nem is fura, csak őszinte, de szimpatikus.*Mosolygok.* - Örülök, hogy ismét megtudtam rólad valamit.*Mondom édesen.* - Na és miben fura és mit mesélsz?*Kérdezlek kíváncsian.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.12.27, 22:07 |
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 01:05 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Apja fia. *Kuncogtam el magam.* - Pedig jó lenne... *Suttogom halkan. Jó lett volna tudni előre, hogy minden rendben lesz-e vele.* - Nem csodálom. *Mosolyodom el.* - Nem ismerem, de még így is felnézek rá. *Minden, amit meséltek róla teljesen magával ragad.* - Fogalma sincs róla. *Kuncogtam halkan. Csöndesen hallgatlak, megvárom míg befejezed.* - Igornak az az egyik legnagyobb terhe, hogy sosem tudja kinek mit és hogyan. Nem valami.... diplomatikus ember. *Mosolyodom el, persze közben őt követem a tekintetemmel.* - Legalábbis kezdetekben, azóta már sokat változott ez is. Mondjuk lehet, hogy csak megszokta, hogy nekem elmondhat bármit... legfeljebb kicsit összeveszünk, de az úgy sem tartott sosem pár óránál tovább.*Kuncogok halkan. Persze volt, amin kiakadtam, de azt is megoldottuk.* - Én is sajnálom. *Mosolyodom el.* - Diablo... te is nagyon sokat segítettél, hidd el. *Tényleg, már csak az is, hogy megértesz.* - Elég jó tanácsokat osztogatsz te is. *Kacsintok.* - Erre a helyzetre senki sem tud megoldással szolgálni. *Mondom kicsit halkabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 02:02 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Sejtettem. *Hiszen Diablonak sem.* - Sajnálom. *Mosolyodom el egy kicsit jobban.* - Próbálj meg aludni. *Tudtam, hogy nem aludtál, rád volt írva.* - Ha lehet ágyban. *Teszem hozzá.* - Ha nem akarsz a saját szobádban lenni, használd az enyém nyugodtan. *Azért ez elég nagy ajánlat volt tőlem, főleg azért, mert szinte csak Diablonak engedtem meg a belépést.* - Nem tettem semmit. *Legalábbis én így éreztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 02:26 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| - Nagyon kedvelem. *Mosolygok én is.* - Csak kérdezned kell szívem, remélem tudod. *Jegyzem meg neked.* - Óóóó... *Elmesélem, hogy nála tanyázik egy srác és hogy viselkedik vele.* - Egyfolytában bombázza a szerelmi vallomásaival. *Folytatom és elmondok mindent, amit én tudok.* - Ezért sietett el ennyire, egyébként ő lett volna az utolsó, aki elmegy. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 13:19 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| - Igyekszem anyu.*Kuncogok, muszáj volt lecsapnom, de nagyon édes vagy, hogy így aggódsz.* - A tiédet?*Döbbenek le.* - Azt akarod, hogy veled aludjak?*Nem tudtam, hogy apámmal szoktál.* - Te kis huncut.*Vigyorgok, de most ezzel a döbbenetem leplezem, mert erre aztán tényleg nem számítottam.* - Pedig de, hidd el és ha nem így lenne, nem mondanám.*Mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 13:31 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| - Megértem tényleg kedvelni való figura.* - Igen tudom, de így olyat is megtudok, amit amúgy megkérdeznék, na meg olyan jó hallani, hogy ilyen büszkén beszélned rólad.*Simogatom meg a pofidat. Figyelmesen hallgatlak, ahogyan mesélsz.* - Ez aztán nem semmi, de szerintem egyben édes a fiú.*Mosolygok.* - Nincs esélye? Vagy nem az esete?*Kérdezem kíváncsian.* - Ez annyira izgalmas, ilyen messzire menni.*Kuncogok.* - De még mindig nem értem, hogy miért fura.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 13:58 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| - Az bizony.*Mosolygok büszkén.* - Egyetértünk.*Bólintok.* -Köszönöm ez nagyon kedves tőled.*Az ilyen dolgok, annyira jól esnek.* - Ez így van, ebben az apámra ütött.*Az öreg se volt egy egyszerű eset. * - Egy jó kapcsolatban ez a normális és mellette tényleg megnyílt Igor a te hatásodra.*Ezért mindig nagyon hálás leszek.* - Édes vagy.*Cirógatom meg a pofidat.* - Igazad van, vannak olyan helyzetek, amikor csak annyit tudsz tenni, hogy az illető mellett vagy és meghallgatott és támogatod.*Persze ez is nagyon sok dolog.* - Most is ezt teszem, hogy a fiam mellett vagyok és persze, ha meggondolod magaddal tényleg számíthatsz rám.*Nagyon megkedveltelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 00:09 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| *A beszólásodra nem tudtam reagálni hirtelen.* - Igen... *Mondom halkan, majd elvörösödtem.* - Hülye.. amint le akarok feküdni, kirugdoslak. *Mert kell Diablonak a hely. Továbbra is vörösödök és az arcom is elfordítom.* - Akkor viszont nincs mit. *Mosolyodom el én is kicsit, de még mindig elég rózsaszínes volt a pofim. Nagyon látszódott a világos bőröm miatt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 00:36 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| - Egy jó kapcsolatban... *Ismétlem meg halkan.* - Azt hiszem igen, a miénk jó volt. *Tényleg úgy éreztem, hogy a hibákkal együtt is jók voltunk együtt.* - Igen. *És ez pont egy ilyen helyzet.* - Nagyon megnyugtat, hogy te vigyázol rá. *Jobb helyen nem is lehetne, mint melletted és a családjával. Ha nem így lenne, sokkal jobban kilennék, mert tudnám, hogy bajba keveri magát.* - Köszönöm, de szerintem meglesz a gondod Igorral is. *Kuncogtam és én amúgy is voltam annyira makacs, hogy inkább egyedül oldjam meg a gondjaimat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 00:47 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| - Szerintem kissé erőszakos. *Főleg, mivel tudom, hogy mennyire elege van Kainak.* - Mindkettő. *Válaszolok röviden, majd elmosolyodom.* - A világ végére is elmennék érted. *Puszillak meg.*- Percek alatt képes megváltoztatni a kedvét. Volt olyan, hogy megdicsért, aztán fél perc sem telt el és leüvöltötte a fejem, majd újra váltás. Ijesztő. *Kuncogtam.*
|
|
| |