Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 18:38 | Üzenet # 826 |
 Yaoista
| - Nem kell megköszönnöd. Szerintem butaság, ahogy Igor áll a kérdéshez, bár valahol megértem. *Tényleg örültem nektek. Tudtam, hogy milyen régóta nincs úgymond kedvesed és amennyire hasonlítotok egymásra Igorral, biztos voltam benne, hogy te sem találsz könnyen olyat, akibe bele is tudnál szeretni.* - Igor nagyon különleges... *Tényleg ő volt az igazi, de nagyon féltem és féltettem.* - Igen, jó, hogy így lefoglalt Chris és Rin... bár azt hiszem ma már hazamegyek. Szerintem már láb alatt vagyok, ha érted. *Kuncogok.* - Kedves vagy, köszönöm. *De látszott, hogy nem hívnálak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 23:41 | Üzenet # 827 |
 Yaoista
| - Nem mondtam neki. *Nem akartam, hogy rosszul érezze magát miattam.* - Tudtam, hogy nem kell félnem. Tényleg tudtam és tudom is, mégsem tudok gyakran szabadulni a dolgoktól. *Kicsit elmosolyodom.* - Ez már elmúlt és rémálmaim sincsenek már. *Minden azzal függött össze igazán, hogy nagyon bizalmatlan voltam és még annál is jobban féltem.* - Talán lassan, de biztosan minden elmúlik majd. *Most már azért bizakodóbban néztem a jövőbe.* - Úgy is azt mondtad, hogy sokat változtam.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.24, 14:10 | Üzenet # 828 |
 Yaoista
| - Igazat. *Mosolyodom el még jobban.* - Tudom... *Ez volt a legjobb az egészben. Szorosan ölellek én is téged és csak mosolygok.* - Nagyon boldoggá teszel. *Puszilom meg a buksidat.* - Ó, jól hangzik nagyon. *Nem voltam semmi jó ellen.* - Nem foglak benne megakadályozni. A masszázs nagyon jól hangzik. *Adok egy puszit.* - Na menjünk vissza, különben rád ugrok megint. *Vigyorgok és elengedve megfogom a kezed és kimegyek vissza veled.* - Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 12:46 | Üzenet # 829 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Zavarba hozol.*Suttogom, nem mintha ez új lenne.* - Engem is te Chris.*Csókolok a nyakadba.* - Akkor ezt meg is beszéltük.*Kuncogok.* - Vagy én rád.*Vigyorgok, de még egy csókot adok neked.* - Igen valóban. Így képzelted el az estét?*Kérdezlek kíváncsian.* - Nyugodtan menj és beszélgessél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 12:52 | Üzenet # 830 |
 Yaoista
| - Köztünk marad.*Tényleg nem kell, hogy apa tudjon róla, tudom mennyire magára venné.* - Az azért jó.*Bár másfélék de nekem is rengeteg rémálmom volt, édesanyám halála után.* - Na látod ez egy jó hozzáállás.*Mosolyodom el.* - Valóban nagyon sokat és ezt akkor is észrevenném, ha nem beszélnénk, de így főleg.*Cirógatom meg az arcodat.* - Tényleg nagyon jól nézel ki.*Mérlek végig, azért volt szemem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 13:07 | Üzenet # 831 |
 Yaoista
| - Van egy gondolkodása az tény, de ezzel majd ráérek akkor gondolkozni, ha tényleg komolyra fordul a dolog.*Addig felesleges.* - Valóban nagyon különleges.*Igen csak lágy hangon mondom.* - Értem persze, most se tudták visszafogni magukat.*Kuncogok.* - Nagyon szép pár, örülök nekik.*Mosolygok.* - Makacs vagy remélem tudod.*Arra mondom, hogy tudom, nem fogsz felhívni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 11:57 | Üzenet # 832 |
 Yaoista
| - Meg fog enyhülni, amikor rájön, hogy az anyukáját senki sem pótolhatja. *Ezt nagyon lágyan mondtam, meg hát ennyire ismertem már Igort. Tényleg jó volt látni, hogy mennyivel közelebb kerültetek egymáshoz.* - Nem? Nem is ők lennének... *Kuncogok én is.* - Szerintem is. Meg vicces húzni Rint. Főleg, mikor Chris elkezd féltékenykedni. *Vigyorgok, mint egy rossz gyerek.* - Talán már említették. *Mosolyodom el kicsit.* - De sok mindent köszönhetek a makacsságomnak, szóval ez nem is olyan nagy gond.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:45 | Üzenet # 833 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Nyugszom azért meg. Tényleg nem akartam ilyesmivel terhelni édesapád.* - Igyekszem változtatni. *Bár ezt inkább Diabloért teszem. Nem akarom, hogy mindig csak vigasztalgasson. Jobban örültem volna, ha ő is tud rám támaszkodni. Arcomra és szavaidra azért kicsit megilletődök, nem voltam én ehhez hozzászokva.* - Köszönöm... *Mondjuk tény, hogy mikor idekerültem se voltam csúnya, de valahogy itt még jobban megszépültem. Már a bókokra is másképp reagáltam, mert tudtam, hogy tőletek más, mint régen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:53 | Üzenet # 834 |
 Yaoista
| - Mint mindig. *Mosolyodom el rajtad.* - Az nagyon jó... *Csókodra még sóhajtok egy aprót.* - Már alig várom. *Nagyon jól fog esni.* - Majd estére. *Kacsintok egyet.* - Nem is tudom már mit képzeltem... de most így, ahogy van, tökéletesnek érzem. *Annyira jó volt szétnézni.* - Gyere te is. *Eszembe se jutott elengedni, na meg nem árt, ha te is ismerkedsz kicsit, hiszen a leendő megrendelőkről van szó.* - Had dicsekedjek az egyik legjobb cukrászommal. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 13:14 | Üzenet # 835 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Jó lesz nagyon.*Célzok az egész estére.* - Valóban, szerintem is az.*Bólintok, tudtam jól, hogy milyen sokat jelent neked ez az este.* - Rendben.*Bár én nem tartottam szükségesnek, de ha szeretnéd, akkor tiltakozni se fogok ellene.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Csak igazából nem tudom mit mondhatnék és nem akarlak beégetni.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.11.28, 01:12 | Üzenet # 836 |
 Yaoista
| - Igen, szerintem is. *Mosolyodom el. Láttam a zavarod, majd elkuncogtam magam.* - Szívem... te bármilyen ökörséget mondhatsz, senki nem fog vele foglalkozni, mert annyira bájos vagy. A butaság és a tudatlanság nem ugyan az. *Nagyon lágyan mondom és adok egy puszit a kézfejedre.* - Csak légy önmagad és nem lesz semmi baj. *Teszem hozzá mosolyogva és oda is megyünk egy ismerősömhöz.* - Rég láttalak. *Rázok vele kezet.* - Kai, szeretném neked bemutatni Rint. Kai annak a cukrászdának a tulaja, ahol anno gyakornok voltam. *Magyarázom neked.* - Nagy örvendek. *Nyújt neked kezet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 19:33 | Üzenet # 837 |
 Yaoista
| - Ilyet is csak te tudsz mondani, köszönöm.*Pirulok el megszokottan. Nagyon jól esik, hogy így vélekedsz, mindig megnyugtatsz.* - Igazad van tényleg nem ugyanaz.*Értek egyet és én tudatlan vagyok inkább sok mindenben, de már sokat fejlődtem.* - Rendben.*Bólintok és követlek persze.* - Szintén. Rin vagyok.*Fogok vele kezet.* - Szóval mondhatni maga a sensei? Akkor sok mindent tudna mesélni.*Kuncogok és szívesen hallgatnék történeteket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 19:51 | Üzenet # 838 |
 Yaoista
| - Senki nem várja el, nem erről van szó, csupán annyi, hogy hidd el, hogy nálunk biztonságban vagy.*Nem tudtam igazából másként fogalmazni.* - Csak magadnak.*Mosolygok.* - Tényleg édes vagy.*Kuncogok.* - Jut eszembe, ha majd egyszer találkozol Leevel egy jó barátunkkal, biztos vagyok benne, hogy megkérdezi nem akarsz e modellkedni.*Ismertem nagyon jól.* - Rólam is csinált képeket és csábítgatott, de hiába.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 19:57 | Üzenet # 839 |
 Yaoista
| -Ez így van és remélem.*Mosolygok.* - Ugyan fiatalság, bolondság.*Biztos voltam benne, hogy te is tudnál mesélni.* - Azt sejtettem és azt is gyanítom, hogy Chris ezt mennyire élvezi.*Kuncogok.* - Talán már sokszor.*Javítalak ki.* - Nem is mondtam, hogy baj van vele, ez tudod jóféle makacsság.*Értek egyet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:45 | Üzenet # 840 |
 Yaoista
| - Talán van némi közbenjárásom, még akkor is, ha nem vagyunk együtt. *Kacsintok egyet.* - Még szép. *Kuncogtam, hiszen mi is egymást estünk Igorral, bár nem szexeltünk, mivel még nem szoktam meg.* - Maradjunk annyiba, hogy ha szemmel ölni lehetne, nem biztos, hogy beszélgetnénk. *Nevetek halkan, majd meglátom Igor mozdulatát, amire kissé féltékeny leszek, de közben teljesen el is érzékenyülök.* - Szerintem Fumioval kapcsolatban, attól félj, hogy lecsapják a kezedről. *De azért érezhető volt, hogy viccelek és féltékenykedek.* - Igen. *Bólintok a makacsságra.* - Mi lesz, ha hiba, amit most teszek? *Kérdezem halkan, kissé komolyabb tekintettel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:48 | Üzenet # 841 |
 Yaoista
| - Ezt igyekszem. Diabloban bízom és benned is. *Ez elég nagy dolog volt tőlem.* - Elég... *Suttogom, mert nagyon zavarban voltam, de nem rosszból mondtam, csak bénáztam és ez zavart. Nem tudtam, hogy mit mondjak vagy reagáljak.* - Én? Modellkedni? *Lepődök meg és nagy szemekkel pislogok.* - Miért nem vállaltad? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 01:04 | Üzenet # 842 |
 Yaoista
| - Igen, bizony. *Kuncog ő is.* - Rin az egyik legjobb cukrászom. Nagyon tehetséges. *Mondom komolyan, ő meg csak mosolyog.* - Úgy látom, nem csak a cukrászod. Remélem most jobban alakul, mint legutóbb. *Aggódott értem.* - Hát nehéz lenne tagadni. *Vigyorgok, árad belőlem, mennyire szeretlek.* - Ne aggódj, most jól fog. Tudom. *Nem csak éreztem, tudtam.* - Ő a mindenem. *Puszillak meg.* - Neked mi a véleményed a környezetről? *Kérdez téged, neki tetszett, de kíváncsi volt, mit mondasz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 12:52 | Üzenet # 843 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el picit édesen elpirulva. A folytatásra csak elmosolyodom, látszik mennyire fontos vagy neki.* - Ez kölcsönös. Nagyon szeretem őt és nekem is ő a mindenem.*Mondom igen csak szerelmesen, de mégis komolyan. Zavarba ejtő kissé így beszélni, de mellette jó érzés is. Szeretlek és ezt senki előtt nem akarom tagadni. Nem akartalak én is téged bántani és csak reméltem, hogy majd velem fogsz maradni, ha meg tudod ki is vagyok. Küzdeni fogok érted, amíg van rá esélyem.* - Nagyon szép lett. Egyben modern és barátságos. Úgy érzem minden korosztálynak elfogja nyerni a tetszését.*Mondom el a véleményem.* - Igazából én a sütik terén vagyok jártas.*Kuncogok.* - Magának hogy tetszik? Erre számított a tanítványától? Pár dolgot igazán mesélhetne.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 13:15 | Üzenet # 844 |
 Yaoista
| - Ezt jó hallani.*Mosolyodom el, magam se értem, hogy miért esik jól, de jó érzés.* - Én is benned.*Bár ezt már említettem.* - Oké oké most abbahagyom egy időre.*Kuncogok, tényleg nagyon édes vagy.* - Igen, mert minden adottságod meg van hozzá.*Csak rád kellett nézni, a sminkesek meg csodákra képesek, a hegeket illetően.* - Nem vagyok az a modellfajta, bár vicces lenne egy maffiózó, aki modell.*Kuncogok.* - Miért szerinted jó lennék?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 13:46 | Üzenet # 845 |
 Yaoista
| - Kedves vagy nagyon, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Szerintem ez mindenkivel előfordul, mindkét esetben.*Kuncogok. Nem értem mire gondolsz, majd én is meglátom a fiamékat. Kissé engem is elönt a féltékenységek, de tudtam nem kell mitől félnem.* - Nos, ha másként találkoznak kitudja mi lenne.*Hiszen szépen mutatnak együtt.* - De nagyon örülök ennek a váltásnak.*Mosolyodom el.* - Akkor visszamész a fiamhoz, aki vár rád. Nézd Nick én ezt nem mondanám hibának. Egy nagyon komoly és fájdalmas döntést hoztál meg és ezt igazából Igor is tudja ugye a lelke legmélyén, csak neki idő kell, hogy feldolgozza és addig Seimét fogja hibáztatni, bár ez szerintem, ha nem békültök mindig meg fog maradni.*Sóhajtok fel.* - Viszont túlságosan fontosok egymásnak, hogy örökre rosszban legyenek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.12.05, 14:37 | Üzenet # 846 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom egy kicsit, mer nekem is jól esik. Nem sokan mondják ezt nekem.* - Megköszönöm. *De nagyon zavarban voltam, tényleg nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked.* - Lehet, hogy a külsőm meg van hozzá, de akkor nem lennék valami megfelelő bérgyilkos. *Teszem hozzá, bár én úgy gondoltam, hogy a személyiségem sincs meg hozzá.* - Furcsán hangzik. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Szerintem igen. *Bólintok is egyet.* - Jóképű vagy, jó a fizikumod és elég feltűnő vagy. *Összegzem a dolgokat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.12.05, 16:05 | Üzenet # 847 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom rajtad.* - Talán... néha. *Nevettem el magam.* - Nem kell aggódnod. *Kacsintok egyet, hiszen egyértelmű volt, hogy Fumio mennyire oda van érted.* - Én is... rossz volt, hogy azt hitte, neked fontosabb Fumio, mint ő. Közben csak féltékeny volt. *Kuncogok halkan.* - Nem hiszem, hogy valaha is el fogja hinni neked vagy bárkinek, hogy nem ő tehet róla és nem is Seime hibája. *Egyszerűen csak magát a tényt nem tudtam elfogadni, hogy elveszíthetem.* - Nem akarom, hogy miattam rosszba legyen Seimével. *Tudtam, hogy mennyire szereti és mennyire fáj neki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.12.05, 17:19 | Üzenet # 848 |
 Yaoista
| - Jó rátok nézni. *Mondja kicsit lágyabban. Csöndesen hallgat és én is, közben persze a derekad cirógattam. Jól esett, amit mondtál és ez látszott is rajtam.* - De sütik terén, nagyon is. *Mosolyodom el.* - Először is, nem magának, hanem neked. *Neveti el magát.* - Egyébként egyetértek a véleményeddel. Nagyon büszke vagyok rá. *Látszott rajta.* - Chris volt minden tanítványom közül eddig a legtehetségesebb és ő is jutott a legmesszebbre. Eleinte csak egy kis kókler volt. *Nevet fel megint én pedig kicsit morcin nézek.* - De már akkor is volt érzéke. *Magyarázza én pedig elmosolyodtam.* - Tudod anya chéf volt, apa pedig cukrász. Nick anyával lógott többet, én pedig apával, csak akkor még nem figyeltem, csak ökörködtünk. *Kuncogok halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 20:38 | Üzenet # 849 |
 Yaoista
| - Köszönjük.*Mosolyodom el.* - Valóban.*Vigyorgok, ilyen téren tényleg van önbizalmam.* - Rendben, bocsánat.*Hiszen emberi életben ő az idősebb, a többi meg ugye ilyenkor részletkérdés, a tiszteletet pedig megadom.* - Ahogyan mindenki más is.*Mosolygok lágyan, majd csak figyelmesen hallgatom, amit mond, imádok rólad hallani és minél több dolgot megtudni.* - Azt elhiszem, kis kóklerem.*Kuncogok, azért ez a jelző tetszik, még ha már nem is illik rád, de olyan cukin morcizol.* - Egy született tehetség.*Teszem hozzá.* - Értem, akkor ez nagyon hamar elkezdődött.*Mosolygok.* - Neked is van cukrászdád vagy a tanításnak szentelted teljesen az életed?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 21:31 | Üzenet # 850 |
 Yaoista
| - Vagy annál többször.*Kuncogok.* - Nem aggódom, ha nem lesz köztünk semmi, az nem Igor vagy egy másik férfi miatt lesz, hanem mert ő nem akarja.*Ezzel tisztában voltam.* - Kis bolond.*Mosolyodom el lágyabban.* - Ebben igazad van, de azért mérsékelődhet.*Ez is nagy dolog.* - Erről nem te tehetsz, még ha úgy hangzik akkor se. Mindketten makacsak és a saját igazukat vallják, de mellette a másiknak akarnak jót.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Ez egy darabig elfog még tartani, de biztos vagyok benne, hogy béke lesz köztük. Kicsit várok, majd rásegítek és Sergej is, abban biztos lehetsz.*Ismertem nagyon jól és nem fogja annyiban hagyni a dolgokat.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.12.06, 21:40 |
|
| |