Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 18:18 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Mosolygok boldogan.* - Velem repülnél vagy visszajönnék hozzád.*Mondom édesen és a csókodra felsóhajtok.* - Tessék? Ezt komolyan gondolod? Nem okoznék problémát?*Kérdezlek, bár szinte mindig itt vagyok.* - Szóval én nagyon szívesen jönnék, komolyan ezt el se hiszem....*Vörösödöm el.* - Te meg én....*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:12 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
| - Akkor mennék veled. *Mosolyodom el.*- Igen, komolyan és ne légy buta, már hogy okoznál. *Puszillak meg.* - Az jelentene gondot, ha nemet mondanál, mert akkor csúnyán beégnék. *Mosolyodom el. Annyira cuki voltál ilyen pirosan.* - Kis pipacsom. *Mosolyodom el és megcsókollak újra.* - Akkor ezt egy igennek vettem.... majd segítek átköltözni. *Nagyon boldog voltam.* - Úgy érzem, most minden rendben van. *A cukrászda hamarosan megnyílik, te it vagy nekem... ennél jobb nem is lehetne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 20:20 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
| - Tudod zizi vagyok.*Kuncogok.* - Hmm akkor még meggondolom.*Pimaszkodok.* - Ááá ne is mond.*Motyogom és a csókod viszonozom.* - És mikor jöhetek? Na nem mintha nem mindig itt lennék, bár azért furcsa lesz otthagyni a lakást, de azt hiszem ez kell, hogy végleg letudjam zárni a múltam.*Mondom komolyabban.* - Igen én is..*Bújok hozzád.* - Melletted tényleg minden annyira jó. Köszönöm, hogy vagy nekem.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 20:58 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| - Naaa.... mostmár nem lehet visszavonni. *Nevettem el magam.* - Imádlak. *Puszilgatlak.* - Amikor szeretnél... bármikor. *Mosolyodom el.*- Megígérem, hogy én nagyon fogok rád vigyázni.*Csókollak meg lágyan. Sosem kérdeztem a múltadról.* - Én köszönöm... *Támaszkodhattam rád és velem voltál. Te voltál a mindenem.* - Te csak jobbá teszel engem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 21:46 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| - Nem is akarom.*Mosolygok.* -Én is téged édesem.*Puszillak meg én is.* - Akkor minél előbb, de ha úgy jobb neked, akkor a cukrászda megnyitása után, hiszen oda kell teljesen koncentrálnod és nem akarok neked plusz munkát adni.*Időnk az van.* - Te se köszönd.*Csókollak meg.* - Nekem meg te.*Hiszen nekem tényleg senkim nem volt rajtad kívül és kétlem, hogy lesznek barátaim, de igazából elég voltál te nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:27 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| - Ez nem plusz munka, sőt megnyugtatna, ha itt lennél velem. Amúgy sok a cuccod? Csinálok mindennek helyet. *Puszillak meg. Nagyon örültem.* - Rendben. *El is nyújtom a csókod.* - Vigyázok rád, megígérem.*Puszillak meg.* - Hamar beilleszkedtél, bár még van mit tanulnod, de már semmiségek. *Cirógatom az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:17 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| - Oké csak úgy gondoltam a holmikat utána hozzuk, de ahogyan gondolod.*Mosolygok.* - Nincs egyáltalán.*Sőt mondhatni igen kevés van.* - Igen tudom.*Mosolygok.* - Igen már annyira nem vagyok lúzer, hála a jó kis tanáromnak.*Nevetek fel édesen és a tenyeredbe csókolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:42 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - A megnyitó után remélhetőleg még elfoglaltabb leszek. *Minden ezen múlt, annyira akartam.* - Rendben, ha szükséged van valamire azt megvesszük. *Puszillak meg.* - Egyébként se voltál az, sőt... én nagyon élveztem. *Kuncogtam el magam.* - Bár szerencsére van még mit bőven tanulnod, szóval még élvezhetem a tanárbácsi szerepét. *Puszillak meg.* - Annyira szép vagy... *Nézlek szerelmesen és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 01:03 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| - Ez is igaz. Nos akkor holnap intézzük el mit szólsz?*Kérdezlek.* - Nekem csak rád van szükségem.*Csókollak meg.* - Azt gondolom és köszi.*Mosolygok.* - A tanár bácsi szerepe mindig megmaradhat.*Mondom kicsit kajánul.* - Köszönöm...*Pirulok el és a csókod viszonozom.* - Azt kell, hogy mondjam nagyon jó páros vagyunk..*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 21:22 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| - Benne vagyok. *Mosolyodom el és látszik rajtam, hogy majd kicsattanok, olyan boldog vagyok.* - Édes vagy kicsim. *Csókod még el is nyújtom egy kicsit.* - Hm, egyszer beöltözhetnél kisdiáknak. *Vigyorodom el én is hasonlóan, mint te.* - Pirosan még szebb. *Kuncogok és a nyakadba csókolok.* - Igen, én is úgy érzem... *Simítok az arcodra.* - Most teljesnek érzem magam... ilyet még sosem éreztem senki iránt sem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 11:00 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Mosolygok és én is kicsattanok a boldogságtól.* - Te is.*Nem bírtam ki, hogy ne jegyezzem meg.* - Micsoda?*Vörösödöm el teljesen.* - Perverz vagy.*Közlöm veled.* - Miattad meg főleg vörös vagyok.*Takarom el az arcomat.* - Amúgy talán beöltözök..*Motyogom.* - Én is teljesnek érzem magam.*Mosolygok, bár én éreztem miatt Darell mellett, de nem hittem, hogy ismét meg fog történni.* -Szeretlek...*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:30 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Élvezed, igaz? *Mosolyodom el.* - Jól hallottad. *Kuncogtam rajtad.* - Csak egy kicsit. *Vigyorodom el.* - Én meg főleg élvezem. *Elhúzom a kezed, nem hagyom, hogy eltakard.* - Annyira szép vagy tényleg. *Puszillak meg.* - Jól hangzik. *Kuncogok.* - Ennek örülök. *Mondom lágyabban és viszonozom a csókod is.* - Én is téged... *Húzlak magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 13:10 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Igen.*Vigyorgok.* - Azt sejtettem.*Kuncogok és hagyom, hogy elhúzd a kezemet.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Annyira jó ezt hallani és érezni. Tudod sose hittem, hogy leszek még ilyen boldog, mint most.*Bújok oda.* - Te vagy az én megmentőm...*Suttogom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 20:15 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| - Annyiszor mondom el, ahányszor csak szeretnéd. *Mosolyodom el.* - Sosem kérdezlek... de... milyen volt az exed? *Nem tudtam tovább tartani.* - Ahogy beszélsz róla, mindig úgy hangzik, mintha még... szeretnéd... *Mondom halkan, de nem rosszból. A megmentő dolgora elmosolyodom és adok egy puszit a buksidra.* - Nagyon édes vagy... *Cirógatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:11 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok, bár fontosabb, hogy érzem.* - Huu micsoda váltás.*Nevetek fel és ez tényleg meglep. Édesre elmosolyodom, majd felülök.* - Nos a szívem egy része mindig is szeretni fogja.*Vallom be.* - Nem azért váltunk el, mert nem szerettük egymást, csak az élet így hozta. Hogy milyen? Nos egy remek ember és nagyon nagy hatással volt rám, hogy fogadjam el magam. Semmi rosszat nem tudok róla mondani és örülök, hogy az élete részese lehettem.*Mondom lágyabb hangon, majd megcsókollak.* - Viszont nem kell tartanod semmitől, mert egyetlen férfi van az életembe és az nem más mint te.*Mondom komolyan és megcsókollak.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.05.03, 17:09 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:44 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Csak kíváncsi lettem. *Mosolyodom el kicsit.* - Sejtettem... *De kicsit féltéken voltam rád.* - Értem. *Érdekelt, hogy ki lehet az. Ahogy beszéltél róla, még féltékenyebb lettem és csókod viszonozom, majd átfordultam veled és kissé birtoklóan csókollak.* - Nem engedlek senkinek... *Suttogom az ajkaidra.* - Sosem voltam még ennyire komoly senkivel. *Elmosolyodom lágyan és homlokon csókollak.* - Veled szeretném leélni az életem, legalábbis most így érzem, de nem hiszem, hogy ez változna.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:07 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok. A csókodon elmosolyodom és hevesen viszonozom.* - Nem is adjál és én se adlak téged senkinek.*Mondom édesen.* - Örülök, hogy én vagyok az első ilyen és remélem, hogy az utolsó is.*Mosolyodom el.* - Én pedig veled kicsim. Remélem nem bántottalak meg téged Chris mert nem akartam. Te nekem tényleg nagyon fontos vagy és szeretlek.*Csókolak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.05.29, 13:54 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| - Helyes, tartsd is rajtam a szemed. *Viccelem kicsit el, hiszen sose csalnálak meg.* - Én szinte biztos vagyok benne, hogy te leszel az. *Mosolyodom el veled együtt.* - Nagyon jól hangzik. *Puszillak meg.* - Nem bántottál meg, csak érdekel milyen ember és féltékeny vagyok rá. *Ismerem be.* - Tudom kincsem. *Viszonozom csókod, majd lehevertem melléd, a karom a fejed alá teszem és szorosan magamhoz ölellek.* - Kényelmes? *Cirógatom a vállad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.06.02, 11:35 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| - Rajtad is fogom ne aggódj.*Vigyorgok, persze én is csak viccelek.* - Ezt jó hallani...*Vörösödöm el.* - Édes vagy, de nem kell, csak te kellesz nekem már.*Komolyan is gondolom.* - Igen nagyon kényelmes.*Cirógatlak. Te végül elalszol én meg pihengetek. Felkelve reggel elkészülünk, majd bemegyünk a munkába és megbeszéljük, hogy elmegyünk hozzám és akkor összepakolunk. Nagyon vártam, csak az kicsit aggasztott, hogy a kis vérgyűjteményem hova fogom rakni, ami amúgy is kifogyóban van, de majd megoldom.* - Meg kéne ünnepelni, hogy összeköltözünk.*Mondom édesen miközben pakolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.03, 21:22 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| *Nagyon jót aludtam így veled és még álmomba is cirógattalak. A nap is jól telik és alig várom, hogy nálam köss ki végre. Mikor már nálad vagyunk és pakolunk, ötletedre elmosolyodom.* - Mivel szeretnéd megünnepelni? *Kérdezem és adok csókot.* - Mondjuk elmehetnénk moziba, mit szólsz hozzá? Utána vacsorázni. Vagy elmehetünk az akváriumba is. Amit szeretnél. *Gondoltam élveznéd a sok szép színes halat nézegetni.* - Egyébként ha rendesen beindult a cukrászda, el is utazhatunk pár napra valahova. *Magyarázom neked, közben megcsörren a telefonom, Nick keresett. Beszéltem vele pár szót és kibékültünk, majd elmondom neked is, hogy mi volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.05, 11:15 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| - Azt nem tudom.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Jól hangzik.*Még sose voltam, de erről hallottam, viszont a folytatás meglep és látszik hogy nem értem, mi is az akvárium. * - Én mindenbe benne vagyok.*Bólogatok.* - Mondtam én, hogy minden rendben lesz.*Csókollak meg. - Annyira örülök, ezt is meg kell ünnepelni.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.06.05, 12:22 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| *Láttam rajtad, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélek.* - Tudod, mit? *Hajolok oda és adok egy puszit.* - Megleplek valami izgalmassal. *Mosolyodom el.* - Igen, te mondtad. Kis jövőlátó. *Kuncogok és csókod viszonozom.* - Minden megünnepelünk. *Csókollak homlokon.* - Olyan szép vagy... *Cirógatom az arcod és szorosan ölellek magamhoz.* - Azt hittem több holmid van egyébként. *Nem rosszból mondtam.* - Olyannak tűntél, aki minden apróságot megtart. *Persze voltam már itt, de ahhoz képest nem raktunk el olyan sok mindent.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.08, 13:09 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| - Igen?*Vonom fel a szemöldököm és a puszin elmosolyodom.* - Oké benne vagyok.*Mosolygok továbbra is.* - Az bizony.*Nevetek fel.* - Megbeszélve.*Bólintok és persze kicsit elpirulok.* - Köszönöm.*Bújok hozzád.* - Ennyi bőven elég, azt hiszem.*Bár lehet nem ártana vásárolnom, de még ez se tettem, ebben az új világban.* - Miért?*Kérdezlek kíváncsian, de nem engedlek de rád nézzek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.10, 20:52 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| *Élveztem, hogy nem engedsz el.* - Mert olyan kis ragaszkodó vagy. *Illetve hozzám nagyon ragaszkodsz, amit én külön élvezek. Finoman csókolgatni kezdem az ajkaid, olyan finomak, hogy nem tudok ellenállni.* - Imádlak tündérkém.... *Azért elég megnyugtató volt, hogy hozzám költözöl. Olyan édes és ártatlan voltál, aggódtam, hogy lecsapnak a kezemről.* - Finom vagy... *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.12, 15:18 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| - Hozzád ragaszkodom csak, de remélem nem baj.*Motyogom és persze a csókjaid ellen semmi kifogásom.* - Én is téged édesem.*Mosolygok.* - Te is.*Vigyorgok és az ajkaidra harapok finoman.* - Folytatni kéne a pakolást mert nem végzünk...*Suttogom az ajkaid közé, de nem mozdulok.* - De nehéz elválni.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |