Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:17 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
| - Ez így van. *Nevettem el magam.* - Sokan nem olyan ügyesen, ez nem baj. *Mondom kedvesen.* - Rendben. Bejöhetnél az étterembe valamikor és akkor mutatok pár fogást. *Ajánlom fel.* - Persze erről Igort is meg kell kérdezni, de nem hiszem, hogy nemet mondana. *Na nem miattam, hanem Chris miatt.* - Korlátozni? *Lepődök meg, nem értettem, mire gondolsz. Csak mosolyogtam a köszönésre, tényleg nagyon aranyos voltál. A perverzkedésnél elnevettem magam.* - Pedig értékelné. *Vigyorgok, de most te hoztad fel.* - Figyelj. Ha úgy érezné, hogy a terhére vagy, akkor nem foglalkozna veled, szóval ne aggódj. *Komolyan is gondolom.* - Azért foglalkozik veled, mert látja az értelmét. Ne kételkedj magadba, mert azzal nehezíted meg a dolgát, nem azzal ha valamit elrontasz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 12:54 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké, amikor nem zavarok szívesen és köszönöm.*Mosolygok.* - Igen igen.*Bólintok.* - Értékeli is.*Vigyorodom el és kezdem felengedni magam. A félénkségem mellett ott van bennem a perverz kiscica is.* - Oké oké igazad van és nem akarok semmit elrontani.*Suttogom és azért félelem nem kevés volt bennem. Nem mostanság voltak emberek között és még csak finoman fogalmazok.* - Maradjunk annyiban, hogy elég nehéz időszakom volt, mielőtt megismertem volna a bátyád. Bár nem tudom veled mi történt de én is megjártam a poklot és mondhatom ezt a fajtát nem sokan jártak meg.*Mondom igen csak üres hangom, majd kapcsolva elmosolyodom.* - De lényegtelen is már, hiszen boldog vagyok.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 12:55 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| - Akkor beszélek vele.*Mondom.* - Na igen a fránya hivatalos papírok, de utálom őket.*Sóhajtok fel.* - Gondold abban segíthetek.*Persze tudtam, hogy nemet mondasz.* - Figyelj azt majd időközben látni fogod és pincéreket is segítek toborozni.*Jegyzem meg.* - Mi lesz a neve?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 11:40 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Rendben. *Egyezem bele.* - Hülye bürokrácia. *Sóhajtok egy nagyot.* - Megoldom, köszi .*Mosolyodom el kedvesen. Bár tudtam, hogy segítenél, de ezt most önerőből akartam véghezvinni.* - Igen, én is így gondoltam. Van is jelöltem, de nem akarom kecsegtetni, amíg nem biztos. Ha máshol kapna ajánlatot, ezért ne mondjon nemet. *Magyarázom.* - Black's Café. *Mondom és kicsit elmosolyodom.* - Nemsoká kész a cégér is. *Hiszen az még nem volt kint.* - Remélem most már tényleg végeznek. *Sóhajtok, azért már belefáradtam az építkezésbe.* - Na menjünk vissza, a végén még azt hiszik kinyírtuk egymást. *Kuncogtam el magam. Vissza is battyogtunk a srácokhoz.* - Na hiányoztunk? *Cirógatom meg Rin pofiját, majd lopok egy sütit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 11:51 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| - Megbeszélve. *Bólintok és innen már Igoron múlt, amiben biztos voltam, hogy belemegy.* - Akkor jó. *Nevettem el magam.* - Nyugi, ebből a sütiből kiindulva ügyes vagy. *Inkább kicsit visszafogtam magam, mert úgy láttam, hogy ez nagyon érzékeny téma.* - Értem. Hát... nekem sem volt egyszerű. *Mondom halkan és inkább ennyiben is hagytam a dolgot.* - Ez a fontos. *Mondom komolyan, hiszen én is erre próbáltam figyelni, még ha nem is volt olyan könnyű. Mikor visszajönnek, elvigyorodtam.* - Igor igen. *Kuncogtam. Felálltam és odamenve adtam egy puszit.* - Minden oké? *Kérdezem suttogva, mert azért aggódtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 13:16 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Na igen.*Sóhajtok fel.* - Oké oké.*Bólintok.* - Értelek.*Mosolygok.* - Tetszik a név. Biztos nagyon jó lesz.*Mosolygok.* - Most már biztosan.*Mondom és bólintok.* - Jogos.*Vigyorgok és visszamegyünk.* - Kis édes.*Kuncogok és én nem adok neked puszit. * - Igen minden ne aggódj.*Cirógatom meg a pofid, majd odamegyek veszek egy sós falatkát és beleharapok.* - Ohh ez nagyon finom.*Dicsérem meg Rint.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 13:23 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - De most már te is boldog vagy.*Teszem hozzá és lezárom a témát.* - Ohh sziasztok.*Mosolygok.* - Nekem meg te.*Kuncogok.* - Köszönöm, ennek örülök.*Mosolygok és ahogyan leülsz az öledbe ülök.* - Neked is ízlik szívem?*Simítok az arcodra és adok egy apróka kis csókot.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.02.16, 13:25 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 13:40 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| *Még bólintottam neked, hogy boldog vagyok. Furcsa volt, hogy nem adsz puszit, de rád hagytam.* - Akkor jó. *Láthatóan megnyugszom. Én visszaülök a kanapéra és lopok én is még egy sütit, most az édesből.* - Ez is finom. *Dicsérem meg én is. Reméltem ideülsz mellém.* - És miről beszélgetettek ilyen sokáig? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 13:51 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| - Nekem az elég. *Vigyorgok és én is rárepülök a nasaira.* - Hát persze. *Mosolyodom el és szabad kezemmel átkarollak és a combod simogatom. Viszonozom a csókod, majd elkuncogtam magam.* - Összemorzsáltalak. *Törlöm meg a szád.* - Mindenféléről beszélgettünk. *Mondok ennyit, hiszen így volt, gondoltam, ha Igor akarja, akkor kifejti jobban, hogy mit beszéltünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 14:29 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Nem baj az engem nem zavar.*Mosolygok.* - Örülök, hogy ízlik.*Cirógatom meg az arcod és adok még egy puszit is.* - Szóljatok és akkor megmelegítem Nick főztjét.*Mondom és közben cirógatlak.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.02.16, 14:33 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 14:59 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| *Melléd ülök, de nem érek hozzád.* - Így van te kis kíváncsi.*Vigyorgok.* - Különben többek között a cukrászdáról, majd te is nézd meg. Igazán szép, büszke lehetsz a bátyádra.*Mosolyodom el.* - Majd kifejtem a dolgokat.*Teszem még hozzá, mert nem fogom, hagyni hogy hülye módon ne beszéljetek őszintén egymással.* - Én kezdek éhes lenni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 15:32 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| *Nagyon furcsa voltál. Mikor leülsz mellém, én azért nyúltam a kezedért.* - Oké, megnézem persze. *Mosolyodom el, de nem mondok többet.* - Rendben. *Bólintok, de azért kicsit aggódtam, hogy baj van, mert olyan komolyan mondtad.* - Majd én megmelegítem. *Mondom, hiszen láthatóan Rin nagyon jól érzi magát a bátyám ölében.* - Valami óhaj-sóhaj? *Tudtam, hogy Chrisnél is vannak dolgok és legfeljebb összeütök valamit még hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 15:44 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| - Hogyne ízlene. *Puszillak meg. Nagyon jó volt, hogy cirógattál meg velem voltál. Nem zavart, hogy Nick rövidre fogta a cukrászdás dolgot, megszoktam.* - Én nem tiltakozom, ha te csinálod a kaját. *Vigyorgok Nickre, hiszen szerettem, ahogy főz. Nem véletlen vittelek el téged is az étterembe. Részben Igor, de inkább Nick miatt.* - Tömjük meg hasunkat. *Puszilom meg a buksid újra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 18:36 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| *A kezem engedem de éppen hogy megfogom tied. Tudtam jól, hogy ez neked nem fog tetszeni, de a bátyád előtt akkor is visszafogom magam. A válaszodra megforgatom a szemem és most már főleg biztos, hogy ti ketten akkor is beszélni fogtok.* - Nincs baj.*Teszem azért hozzá.* - Nekem nincsen.
- Édes vagy.*Mosolygok.* - Nagyon szépen alakul ez lesz a város sőt a világ legjobb cukrászdája.*Mondom édesen, de így gondolom.* - Oké és nekem sincsen semmi kívánság.*Mosolygok.* - Ahogyan mondod.*Simogatom meg a pocid és én is adok egy puszit és igen csak bújok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 19:35 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| *Nagyon fura volt, hogy még a kezem se fogod meg rendesen, azt hittem valami baj van, vagy mondott valamit Chris, ami miatt haragszol rám vagy csalódtál bennem. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik. Miután senki nem kért semmit, csak bólintottam és felálltam, majd kimentem a konyhába, de most én se adtam puszit. Elővettem a kaját és szépen elkezdtem mindent megmelegíteni a gáztűzhelyen és a sütőben, na meg azért szétnéztem, hogy mi van és mit tudnék még összedobni, bár nem volt kedvem.*
- Nagyon édes vagy. *Kuncogtam el magam, olyan jól esett, hogy ennyire bíztok bennem.* - Nekem sincs. *Mondom még azért. Nagyon szerettem, hogy ilyen kis bújós nyugi voltál. Finoman cirógattalak, de persze nem zavaró mód.* - Remélem megint valami finommal drukkol elő az öcsém. *Elmélkedem hangosan.* - Csinált mostanában valami újat? *Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 20:51 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| - Ez így van. *Mosolygok.* - Az biztos, mint mindig. *Olyan nincs, hogy rosszat csinálj.* - Igen ami felkerült az étlapra tudod. *Elmondom mi.* - Segítek neki.*Otthagylak titeket.* - Kicsim.*Ölellek át hátulról.* - Lemerem fogadni, hogy butaságokon jár a fejed. *Suttogom a füledbe, majd megfordítalak.* - A bátyád kezdi megemészteni a dolgokat, de előtte azért fogjuk vissza magunkat, mert erre nem kíváncsi, amit meg is értek. *Cirógatom meg a pofid.* - Szóval nincs baj oké?*Azzal megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 20:58 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Csak őszinte.*Mosolygok.* - Jól hangzik már várom.*Mondom, majd csak bólintok.* - Jól elbeszéltetek?*Kérdezlek és megcsókollak.* - Úgy tűnik azért lenyugodtál.*Mondom a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 21:35 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| *Hallgatom és már tudtam, hogy el kell nézni valamikor megint az étterembe. Igornak, csak bólintok, hogy menjen.* - Igen, nagyon jól. Már hiányzott, hogy együtt legyünk kicsit. *Mondom és elmosolyodom. Csókod hosszan viszonozom, majd sóhajtok egyet.* - Nem akarok veszekedni velük. Na meg... tényleg boldognak tűnnek. *Ismerem be mosolyogva.* - Kénytelen vagyok beismerni, hogy Nick nyugodtabb vele. Valahogy... végre van benne élet. *Látszik, hogy nekem ez fontos.* - De közben meg... az öcsém és a legjobb barátom!? *Azért még ki voltam akadva.* - NEm egyszerű... de igyekszem és nem fogok nekik keresztbe tenni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 22:36 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| *Elmélyültem csinálgatom a dolgom, mikor meghallom a hangod és megérzem az ölelésed.* - Nem jár butaságokon. *Mormogom neked. Hagyom, hogy megfordíts. Szavaidra csak bólintok, de nem voltam benne annyira biztos.* - Oké. *Suttogom a csókod előtt. Átölellek, de aztán elengedlek.* - Na csináljuk meg, mert nem akarom, hogy éhen maradjatok. *Még így se volt tiszta, hogy most a kezed, miért nem foghatom meg. Az még Christ se zavarná.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 23:28 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Persze.*Csóválom a fejemet.* - Nick ne csináld már ezt. Most csak kibírod és utána úgyis együtt vagyunk, nem tudom mit nem lehet megérteni.*Sóhajtok fel.* - Ez nem ellened szól tudod jól.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 23:38 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| - Azt elhiszem.*Mosolygok és figyelmesen hallgatlak.* - Elhiszem kicsim, hogy furcsa, de tényleg gondolj arra, amit most mondtál.*Cirógatom meg a pofid* - Azt meg gondoltam, hogy nem fogsz nekik keresztbe tenni.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Majd ha jobban megszoktad őket akkor elmehetnénk négyes randira.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 23:47 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| - Itt vagy te, hogy emlékeztess engem mindenre. *Simul az arcom a tenyeredbe és bele is csókolok.* - Nem néznéd ki belőlem? *Ha ellene lennék, akkor sem tennék semmit. Csókod természetesen viszonozom.* - Ó, micsoda igényeid vannak. *Nevettem el magam.* - Majd erre térjünk vissza akkor, ha már megszoktam. *Bár nem voltam ellene, csak még tényleg fura volt belegondolni... hogy az öcsémmel randizok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.16, 23:58 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Mire gondolsz? *Kérdezem kissé értetlenül.* - Nem mondtam semmit. *Legalábbis én úgy gondoltam.* - Megértettem, amit mondtál, nincs baj. *De azért belül kicsit aggódtam, hogy tényleg Chris mondott valamit.* - Nagyon dühös ránk? *Kérdezek rá, hiszen jó lett volna tudni, hogy mégis mi a helyzet.* - Megterítesz? *Kérdezem kedvesen, majd kicsit elhallgattam.* - Akkor a kezed sem foghatom meg, ha ott van Chris? *Kérdezek rá, majd feléd fordulok és hosszan megcsókoltalak.* - Biztos nem mondott semmit Chris? *Közben persze lassan kész minden.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 17:38 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Nem egyszer hülyeségeken kattogsz és feleslegesen aggódsz.*Nem rosszból mondom.* - Akkor jó.*Azért nem győztél meg teljesen.* - Nem, csak még szoknia kell, de már jobban áll hozzánk, mint amikor mondtuk neki.*Mondom.* - Igen.*Bólintok és azért ki ismerem magam, nem egyszer voltam Nicknél.* - Jajj kicsim.*Csóválom a fejemet és a csókod viszonozom.* - Beszélgettünk, de majd otthon elmondok mindent mondtam, hogy beszélni akarok veled.*Mondom ismét komolyabban.* - Szóljak nekik?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.18, 17:43 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolygok.* - Persze, hogy nem. Az olyan meglepő?*Kérdezlek.* - Ugyan szerintem nem nagyok.*Nevetek fel.* - Persze persze, de mondjuk mi elmehetnénk randira meghívlak.*Mondom édesen.* - Mit szólsz?
|
|
| |