Cukrászda
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 18:02 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Rin - Chris
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.12.28, 14:05 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Tényleg?*Kérdezlek.* - Nos talán elhiszem.*Motyogom édesen.* - Ne köszönd, így van.*Mosolygok és a csókod igen csak szenvedélyesen viszonozom.* - Akkor jó.. legalább más vagyok, mint az átlag.*Mosolygok és a csókod ismét viszonozom, majd oldalra döntöm a nyakam és édesen nyögdécselni kezdek.* - Sok a ruha rajtad.*Simitok a nadrágodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.12.28, 14:54 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
| - Pontosan... *Mosolyodtam el.*- - Már elsőre láttam, hogy te más vagy mint az átlag... *Örültem, hogy visszajött a kedved és már nem voltál morci. Megjegyzésedre elkuncogtam magam.* - Igaz... *Feltápászkodtam rólad, és levettem a nadrágom, de akkor már nem szórakozok és az alsóm is levettem.* - Így jobban tetszik? *Kérdezem két csók között, majd rátértem mellkasodra, ott is leginkább mellbimbódra és finoman harapdálni, nyalogatni. Nem tudom miért, de úgy éreztem, hogy veled nagyon finoman kell bánni. Hosszan kényeztettem bimbóid, majd szép lassan hasad is kezelésbe vettem. Lágy csókokkal borítottam be, majd elérve az ágyékkötőd, megint elvigyorodtam, nem bírtam ki. Szépen kibontottam rajtad, majd Végignéztem rajtad.* - Gyönyörű vagy... *Suttogom, majd a farkadra simítok, de az arcod figyelem. Látni akartam, hogy milyen így a tekinteted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:54 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| - Köszönöm szépen.*Mosolyodom el tényleg nagyon jól esnek a szavaid. Ahogyan levetkőzöl végigmérlek nem kicsit.* - Igen sokkal jobban tetszik.*Vigyorgok az ajkaid közé.* - Nagyon dögös vagy sőt még ez is enyhe kifejezés.*Mosolygok. Ahogyan elkezdesz kényeztetni és főleg a mellbimbóimat elkezdek nyögdécselni, de próbálom visszafogni magam, de nem igen megy. Mire letérsz már a farkamhoz igen csak fel vagyok hevülve és kemény is vagyok.* - Ne vigyorogj..*Jegyzem meg.* - Köszönöm..*Mosolyodom el a kezedre jobban felnyögök.* - Ahh Chris...*Harapok az ajkaimra nagyon érzékien és szexin nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 08:54 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mosolyodom el, hiszen nagyon jól esett a bókod. Imádtam a hangod és a reakcióid. Annyira édes voltál.* - Miért ne? *Kérdezem vigyorogva, de hagylak, nem akartam megint elvenni a kedved. Ahogy nyögdécselsz, elmosolyodom és az arcod figyelem. Alig tudtam magam visszafogni, hogy rád ne vessem magam.* - Istenem... nagyon szép a tekinteted... *Simítok végig ajkaidon szabad kezemmel és becsúsztatom közéjük a középső ujjam. Lágyan mozgattam és hát már magában a látványtól még jobban megkeményedtem. Elhúztam a kezem, majd adtam egy puszit a makkodra. Szenvedélyesen nyalogatni kezdtelek, majd éppen csak szopogatom farkad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 20:35 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| - Magadnak.*Mosolygok.* - Mert ne, mert zavarba ejtő azért.*Motyogom és örülök, hogy abbahagyod.* - Túlzol.*Suttogom és zavartan elfordítom, de amikor az ujjad a számba csúsztatod visszapillantok és szopogatni kezdem az ujjadat és igen csak erotikusan csinálom és nézlek, de most szándékosan. Amikor megcsókolod a makkom felnyögök és a folytatásra is.* - Direkt kínzol ugye??*Nyögöm kéjesen és hajadba markolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 23:45 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| *Nagyon tetszett a tekinteted, oda voltam érte, meg úgy alapból érted.* - Nem kínozlak... *Mosolyodom el és tovább szopogattam makkod, néha teljesen végignyalva farkadon. Nagyon élveztem a hangokat, amiket kiadsz, így megkegyelmezve tövig nyeltem farkad és odaadóan szopni kezdtelek. Egyik kezemmel is rásegítettem közben a másikkal finoman cirógattam combod belső felét. Végig arcod figyeltem és a szemedbe néztem. Gyönyörű volt a kipirult pofid és a vágytól égő szemed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 22:43 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| - Pedig de, mondjuk nem mondom azt, hogy nem élvezem.*Teszem hozzá. Jobban szétteszem lábaim és amikor végre tövig nyelve kezdesz szopni hangosabban felnyögök.* - Ahhh de jó vagy.*Nyögöm és erősebben hajadba túrok, de nem fájdalmasan. A csípőm is mozgatni kezdem és én se veszem le rólad a szememet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.02.05, 23:30 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| - Ha én kínoználak, az nem ilyen lenne. *Mosolyodom el, gondoltam majd legközelebb tényleg kicsit kínozlak. Hangodért oda-vissza vagyok, sőt úgy alapból érted. Csak magamban mosolyogtam, hogy jó vagyok. Azért tudtam, de mindig öröm volt hallani. Egyáltalán nem zavart, hogy mozgatod a csípőd, sőt nagyon is tetszett a dolog, hogy milyen kis vadóc vagy. Addig szoptalak, amíg el nem élveztél és lenyeltem minden csepped.* - Finom vagy... *Simogatom tovább farkad, majd megfordítalak és felhúzom a csípőd. Finoman végigsimítok bejáratodon, majd nyalogatni kezdem elente lassan és finoman, közben végig kényeztettem farkad is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.02.06, 13:31 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| - Azt mondod?*Vigyorodom el.* - Kíváncsivá tettél.*Jegyzem meg. Darabig még bírom és élvezkedek, majd egy hangosabb nyögéssel elélvezzek.* - Ahh perverz...*Lihegek, majd ahogyan tovább simogatod a farkam az még igen csak remeg az átélt gyönyörtől és te ezt még fokozod azzal, hogy nyalni kezdesz.* - Chris.... én is szeretnélek..... kényeztetni.*Pillantok rád még kéjesebben, persze nincs ellene kifogásom, amit csinálsz ez a hangomon és testem reakcióján, hiszen már kemény vagyok és a bejáratomon is lüktet már, a testem szinte lángol, annyira kívántalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.02.06, 15:07 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Majd legközelebb. *Vigyorodtam el azért még ezt hozzá kellett tennem. Imádtam, hogy ennyire érzékeny a tested. Szavaid meghallva elmosolyodtam és elengedtelek. Nagyon édes volt, ahogy lüktetett bejáratod és éreztem, hogy alig várod már, hogy benned legyek.* - Mássz fölém... *Fekszek le. Mikor megteszed, előszr csak golyóid nyalogatom, majd visszatérek fenekedhez és amennyire tudom, beléd tolom nyelvem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.02.07, 14:11 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| - Én is szeretek játszani.*Jegyzem meg vigyorogva. Nem kell kétszer mondod és rögtön elhelyezkedem. Felnyögök, ahogyan golyóim kezded nyalogatni és én makkod kezdem el, de amikor jobban benyomod a fenekembe nyelved azért arra felnyögök jobban.* - Nagyon jó....*Nyögöm, majd hirtelen tövig nyelve a farkad szopni kezdelek, igen csak ügyesen. Combod karmolgatni kezdem, és közben hevesen szoplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.02.10, 01:25 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődtem, ahogy minden teketória nélkül tövig nyeled a farkam és felnis nyögtem. Pár pillanatra abba is hagytam nyalásod, de aztán visszatértem. Benyálaztam egy ujjam és finoman elkezdtem beléd nyomni a nyelvem mellet. Nagyon óvatos voltam, nehogy fájdalmat okozzak. Kitapogattam gyönyörpontod és rögtön erősen nyomkodni és dörzsölni kezdtem, közben persze végig nyalogattalak. Mkor úgy ítéltem, hogy ellazultál, még egy ujjam beléd nyomtam és kicsit erőteljesebben kezdtem őket mozgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.02.12, 21:53 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom magamba a reakciódra, majd amikor ismét nyalni kezdesz felnyögök. Tovább szoplak, de amikor megérzem az ujjad kicsit felszisszenek, de inkább kellemetlen, ez a érzés igen hamar eltűnik, amikor gyönyörpontom megtalálod, mire az eddigieknél jobban felnyögök.* - Ahhh Chris...*Nyögöm neved érzékien. Tovább szoplak, azért nem vagyok kezdő és tudlak így szopni attól még, hogy kényeztetsz, ami nagyon jó. amikor megkapom még egy ujjad már nem nagyon bírok magammal. Lemászok rólad, de csak azért, hogy szemtől szembe legyek veled.* - Nem bírom tovább kívánlak nagyon.*Csókollak meg igen vadul és farkadhoz simítom a fenekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.02.12, 23:46 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| *Ahogy lemászol rólam, kicsit furcsálltam, de amikor rájövök, hogy miért is, elmosolyodom.* - Én is kívánlak... *Ajkaid falom és belesóhajtok csókunkba, ahogy hozzásimulsz.* - Szexi... *Suttogom és megmarkolom a feneked. Azért úgy éreztem, hogy nem készítettelek fel még eléggé, így egyenlőre csak ujjam dugom vissza és mozgatom benned.* - Még fájna... *Suttogom füledbe, majd másik kezem is odacsúsztatom és beléd tolom még egy ujjam finoman. Nem szórakozok azért veled túl sokáig. Mikor már úgy éreztem, elég tág vagy, odadörzsöltem fenekedhez farkam és egy lökéssel tövig beléd csúsztam, de nem kezdtem rögtön mozogni, hagyd szokd méreteim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.02.17, 22:08 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| - Ahogyan te is.*Mosolygok, ami nyögésbe megy át.* - Ahh oké, de ne húzd el.*Nyögöm de egyben nagyon jól esik, hogy ilyen figyelmes vagy.* - Igazad van... de annyira kívánlak...*Nyögöm és megcsókollak és a csípőm is mozgatni kezdem, mjd amikor belém hatolsz egy mozdulattal az ajkaidtól elszakadva hangosan felnyögök és bele is remegek.* - Chris...*Nyögöm érzékien neved és hozzád bújok és füledbe lihegek, majd lassan mozogni kezdek és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 14:07 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| *Imádtam a hangod, ahogy felnyögtél. Végigsimítok hátadon, majd megmarkoltam a feneked.* - Olyan érzéki vagy... *Hangodtól még jobban megduzzadtam benned. Mozgásodra mély nyögés hagyta el torkom. Csókod élvezettel viszonoztam. Kicsit megdöntöttelek, hogy mellbimbóid tudjam kényeztetni. Egy kicsit hagylak, majd óvatosan ledöntelek. Combod megragadva kicsit erőteljesebben kezdek benned mozogni, de óvatos voltam és vigyáztam rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.02.24, 15:03 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| - Miattad.*Mosolyodom el, majd ahogyan megérzem, hogy keményebb leszel jobban felnyögök.* - Ahhh még nagyobb lettél.*Nyögöm édesen. Ahogyan a mellbimbómat kezded el kényeztetni a hajadba túrok erősebben, de elvezhetően. Amikor átveszed az irányítást egyáltalán nem zavar.* - Ahhh olyan jó veled...*Nyögöm és magamhoz ölellek és hátad kezdem el markolászni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.07, 12:16 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| *Jó volt látni, hogy mennyire élvezed. Hangodtól teljesen elveszettem én is a józan eszem, imádni való voltál.* - Ez jó... *Nyögöm a hátamra és szorosan ölelve mozgok benned tovább.* - Nagyon jó vagy... *Suttogom füledbe. Azért tényleg élveztem nem is kicsit. Rég szeretkeztem ilyen jót bárkivel is. Kicsit jobban elengedve magam még hevesebben kezdek mozogni benned és teljesen tövig csúszok. Nyakad csókolgatom és harapdálom, ahogy ölelsz magadhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 16:48 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| - Akkor jó..*Mosolygok.* - Igen te is...*Lehelem a füledbe én is.Nem bánom a hevesebb mozgásod és felveszem a ritmusod, majd amikor tövig vagy bennem kéjesen felsikkantok.* - Ahhh isteni....*Karmolok végig rajtad erősebben. A hajam elhúzom teljesen és a fejem jobban oldalra döntöm, hogy a nyakamhoz hozzá férj. Tovább karmolászom hátad és a neved nyögöm kéjesen füledbe és farkadra szorítok többször.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.17, 12:08 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| *Nagyon jó voltál az ágyban, ez tény. Végül teljesen elengedtem magam és nagyon jól érzed magad.* - Nagyon jó vagy... *Suttogom ajkaidra és mélyeket lökök benned, közben a farkadra simítok és ott is izgatni kezdelek. Azt akartam, hogy a mennyekbe érezd magad és teljesen elveszítsd az eszed. Édes dolgokat suttogom a füledbe, majd nyakadra térek át.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.29, 12:05 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| - Ahh te is...*Tényleg nagyon jó veled. Féltem, hogy Darell után senkivel nem lesz jó, de szerencsére ez nem így van és még engem is meglep, hogy mennyire élvezem és ennyire elengedem magam. Amikor még a farkamra is rásimítasz még kéjesebb lesz a hangom és ezt csak a többi mozzanatoddal erősíted.* - Ahh megőrjítesz.*Csókollak meg vadabbul, majd ismét én kerülök felülre és hevesen kezdek el lovagolni.* - Chris...*Nyögöm a neved kéjesen és igen csak szexin festek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.01, 00:48 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| *Szeretkezésünk fantasztikus. Teljesen összepasszol a testünk és teljes összhangban vagyunk. Nem is egyszer elégélünk ki és még a fürdőben sem tudtam magamnak parancsolni. Végül az ágyban kötöttünk ki, igen csak lihegve.* - Ez fantasztikus volt... *Cirógatlak finoman és szorosan ölellek magamhoz.* - Nem hittem, hogy itt kötünk ki, de annál jobban örülök neki. *Fogom meg finoman a kezed és adok egy csókot az ajkaidra.* - Remélem sok ilyen randink lesz még. *Ölelgetlek és nagyon boldog voltam. Azért elég hamar elaludtam, mert kifáradtam az egész napos melótól és a szexbe is igen belendültem, de óvóan és kedvesen öleltelek még álmomba is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:58 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| *Minden egyes percét élvezzem az együttlétünknek és engem se kell félteni azt meg főleg nem bánom, hogy nem tudsz magadnak parancsolni. Az ágyban bújok amennyire tudok és cirógatlak én is.* - Szerintem is, sőt nem lehet szavakba önteni.*Mondom édesen.* - Én se és semmit se bántam meg.*Mosolygok.* - Szerintem biztos rajtam nem múlik.*Adok még egy csókot, majd csak nézzem, ahogyan alszol. Én nagyon ritkán alszom de akkor kicsivel több időre. Finoman cirógatlak és nézzem az alvó arcodat. Nem tudtam, hogy mi lesz velünk és féltem, de erre most nem gondoltam csak a jelenre, mert ha még csak egy rövid ideig is de boldog lehetek. Kicsit melletted vagyok, majd kimászok az ágyból. Belebújok az alsómba, majd körbenézzek a lakásba. Nagyon tetszik barátságos és otthonos, amit mindig is szerettem, amilyen nekünk is volt Darellel. Kisétálok az erkélyre és a csillagos eget kezdem elnézni miközben ezernyi gondolat kering bennem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 00:10 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| *Még elmosolyodom szavaidon, de aztán már csak alszok. Nagyon jót alszom, amíg itt vagy velem. Nem veszem észre, hogy kimászol, csak horkantok egyet és forgolódik kicsit. Kicsit később felébredek, mert megszomjazok. Gyönyörű látványra nyitottam ki a szemem. A csillagok fényében szinte ragyog a hajad és nagyon szép vagy. Lassan felülök és belebújok az alsómba, majd fogok egy plédet és kimegyek vele utánad. Finoman rád terítem és közben átölellek.* - Olyan voltál, akár egy angyal. *Adok egy puszit a buksidra.* - Jól vagy? Miért nem alszol?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 19:57 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| *Megijedek kicsit, amikor megérzem plédet és átölelsz.* - Megijesztettél.*Motyogom és neked dőlök.* - Köszönöm figyelmes vagy.*Mosolyodom el.* - Angyal? Bolond vagy.*Nevetek fel zavartan. Még, ha angyal lennék, de erre most nem is gondolok.* - Igen remekül és mert nem tudok.*Megfordulok, hogy veled szembe legyél.* - Te miért nem alszol?*Simítok az arcodra és finoman megcsókollak.* - Vagy talán hiányzom mellőled?*Lehelem az ajkaid közé és finoman meg is harapom.*
|
|
| |