2025.07.22, Kedd, 07:08
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:55 | Üzenet # 326
Yaoista
- De élvezted, nem? *Vigyorgok és csókod viszonozom.* - Te vagy az első, akinek ilyesmit csináltam. *Ismerem be.* - Mivel te vagy az első pasim, akihez érzelmileg is kötődök és én is a kedvére akarok tenni. *Mosolyodom és adok egy újabb csókot.* - Szeretnék neked megadni mindent, ami tőlem kitelik. *Suttogom az ajkaidra és átölellek.* - Szóval jó reggelt. *Kuncogom el magam és homlokon csókoltalak.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:25 | Üzenet # 327
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Persze nem vagyok hülye.*Mosolygok.* - Ennek örülök, akkor mehet a listára és megtarthatod ezt a szokásod.*Vigyorgok. Nem tudom mondani, hogy te vagy az első hiszen Sergejjel nekem volt ilyen és bár nem jártunk, de sokat voltam vele és azért ő nem egyszerű kaland volt. Az újabb csókod viszonozom.* - Ezzel én is így vagyok.*Mosolygok és most már rendesen magamhoz ölellek.* - Neked is szépsége.*Mosolygok és adok egy csókot.* - Na de tényleg nem vagy éhes?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:51 | Üzenet # 328
Yaoista
- Szóval mostmár minden reggel így keltselek? *Kuncogok.* - Nem ígérem, de majd különleges alkalmakkor. *Vigyorodom el.* - Tudom. *Kicsit meghatottan mondom, hiszen ezt pontosan tudtam. Elmosolyodom, főleg azon, hogy rendesen ölelsz.* - Majd én intézem a reggelit. *Adok egy csókot, majd nyújtózkodok egyet.* - Maradj, majd idehozom. *Még pucér voltam, de nem voltam most zavarban. Lementem a konyhába és összedobtam egy gyors reggelit, majd felvittem neked az ágyba. Kávét is viszek természetesen.* - Gyors voltam. *Mosolyodom el. Lerakom az öledbe, majd visszabújok melléd.* - Jó étvágyat. *Adok egy puszit és én enni kezdek.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.09.21, 23:30 | Üzenet # 329
Yaoista
- Azért kibírom, ha nem meg én is csinálom neked.*Kacsintok.* - Oké, bár szerintem én fogok előbb kelni általában.*Jegyzem meg.* - Oké. *Bólintok és csókod viszonozom.* - Hmm tényleg pucéran vagy a legjobb.*Élvezem ki a látványt.* - Igen az.*Mosolygok és bár reggel nem igen szoktam enni, azért mert fáradtál most pár falatot eszek.* - Neked is.*Kezdek el én is enni.* - Be kéne vásárolnom ismét.*Mosolygok.* - Akkor elmegyünk hozzád és beviszlek én ma nem igen leszek bent.*Mondom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.22, 00:00 | Üzenet # 330
Yaoista
*Gondoltam, hogy nem nagyon reggelizel, de az nem egészséges és legalább így eszel, még ha csak keveset is.* - Hm, még jó hogy mondod, nekem is. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Mondom kicsit elszontyolodva.* - Akkor ebédet se kell főznöm neked? *Kérdezem, mert nekem általában a munkában az volt a kedvenc időszakom.* - És merre leszel, ha nem vagyok indiszkrét? *Nem akartam erőszakos lenni, csak kíváncsi voltam, de azt is megértettem volna, ha nem mondasz semmit.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.22, 00:04 | Üzenet # 331
Yaoista
- Ne szomorkodj.*Puszillak meg.* - Ebédre beugrok jó? Ki nem hagynám.*Mosolygok.* - Nem vagy. Az étterem kapcsán és megyek ügyeket intézni meg a szervezeten belül is vannak dolgaim. Semmi komoly csak pár üzleti tárgyalás de tényleg semmi komoly.*Mondom komolyan.* - Estém szabad szóval lehetünk együtt, ha szeretnéd. Sőt addigra pakolj össze jó?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.22, 00:13 | Üzenet # 332
Yaoista
*Puszidra elmosolyodom kicsit.* - Rendben, majd valami finommal várlak. *Csókollak meg lágyan.* - Értem. *Örültem, hogy elmondtad nekem, nagyon jól esett.* - Megbeszéltük. *Kuncogom el magam.* - És akkor sosem kell reggel sietni. *Hamizok tovább.* - Nem is tudom, hogy mike pakoljak. *Gondolkozok hangosan, mint egy izgatott kisgyerek.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.22, 12:44 | Üzenet # 333
Yaoista
- Megbeszélve.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Vagyis annyira nem, de szerintem nem egyszer fogok sietni, mert elütjük itthon mással az időt, bár ezért jó a főnök pasijának lenni.*Vigyorodom el. Nagyon édes vagy, ahogyan felpörögsz.* - Elhozhatod a fél ruhatárad elfér és tegyél be olyat, amiket alapból hordasz.*Mondom és az ablakhoz megyek és kinyitom teljesen és leülök a párkányra és rágyújtok és a kávémba is belekortyolok.* - Tudod rég volt, hogy valaki itt aludt. Legutoljára Sergej aludt itt, de ő sokat itt volt nálam. Senkit mást nem hoztam ide akivel dugtam.*Jegyzem meg, hogy tud amikor elsőre elhoztalak ide is nagy dolog volt.* - Szóval ha valahol játékba botlasz az Sergej miatt van.*Kuncogok.* - Azért hiányzik a kis lökött.

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.30, 23:52 | Üzenet # 334
Yaoista
*Igazából megmozdult bennem a kisördög. Ígértem még egy bosszút az orromért, és úgy éreztem itt a remek alkalom, hiszen most egyáltalán nem gyanakodsz semmi ilyesmire. Imádtam, hogy nem bosszulhatod vissza.* - Van benne valami. *Nevettem el magam. Iszonyatosan tetszett, hogy a főnök pasija vagyok, jó volt hallani.* - Rendben. *Azért még gondolkozom, közben nézem, ahogy az ablakhoz mész. Azért nem semmi látványt nyújtottál, ahogy ott ültél. Iszonyat szexi voltál, ahogy megvilágítottak a reggeli nap sugarai. Előkerestem a telefonom és feltűnés mentesen csináltam egy képet. Ezt meg kellett örökíteni. Egyre jobban megértettem, hogy mennyire beengedtél. Egy szó nélkül felálltam és odamenve leültem veled szembe, majd adtam egy lágy csókot és csak mosolygok.* - Köszönöm. *Cirógatom meg az arcod nagyon lágyan.* - Egyébként valld csak be, ráfogod a játék dolgot. *Nevettem el magam.* - Seimével van? Biztos te is hiányzol neki.

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.02, 22:57 | Üzenet # 335
Yaoista
*Nem tűnik fel, hogy fotózol annyira kifele bambulok. A csókod viszonozom és tovább cigizek.* - Micsodát?*Nem értetettem ez most miért jött.* - Igen most lebuktam de maradjon kettőnk között.*Kuncogok.* - Igen gondolom. Furcsa, hogy alig találkozunk, de nagyon örülök neki.*Mosolygok, majd picit elhalkulok és végül elmondom neked mi volt Seimével.* - Ezért is haragszom rá. Remélem idővel elfogad téged, mert sokat jelentene. Tudom, hogy most szívtelennek hangzik, de látszik, hogy mennyire oda van Sergejért még ha képes is volt azt mondani. Igaz ők nem úgy viselkednek, mint mi, de ezek a dolgok már Seiménél nagy dolgok. Nagyon drukkolok nekik, mert megérdemlik a boldogságot.*Mondom lágyabb hangom.* - Sergej meg főleg. Én nem tudtam megadni neki a szerelmet, de ez is okkal történt, mert neki Seimét nekem meg téged szánt a sors.*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:32 | Üzenet # 336
Yaoista
- Csak most értettem meg, hogy mennyire közel engedtél magadhoz és ezt köszönöm. *Magyarázom meg neked mosolyogva.* - Rendben, megtartom a titkod. *Nevetek veled, nagyon jó kedvem volt.* - Jó barát vagy. *Cirógatom meg az arcod lágyan. Csöndesen végighallgattalak, hogy mit mondott Seime. Kicsit kiakasztó, bár megértettem miért és őszintén szólva, nem féltem, mert sosem árulnálak el, persze nem tetszik, hogy idiótának hisz téged és az sem, amit Sergejről mondott. A folytatásra, hogy neked szánt a sors, nagyot dobbant a kicsi szívem. Belesimult az arcom a kezedbe és belecsókoltam a tenyeredbe.* - Ezt nagyon jó hallani... *Odahajolok és adok egy finom csókot, miközben a hajadba túrok.* - Nem fogsz tőlem szabadulni. *Suttogtam ajkaidra. Majd kicsattantam a boldogságtól.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:51 | Üzenet # 337
Yaoista
- Édes vagy és nem kell köszönöd.*Mosolygok.* - Köszi.*Kuncogok.* - Kevés barátom van, de velük tényleg igyekszem jól bánni.*Ilyen szempontból szerény vagyok nem kicsit. Azt hiszem mondasz valamit erre az egészre, de tévedek.* - Ez az igazság.*Mosolygok és a csókod viszonozom, majd elnyomom a cigit utána.* - Nem is akarok.*Odahúzlak és most én csókollak meg.* - Tegnap azért nem mondtam el a dolgokat, mert nem akartam elrontani az estét, de amint látom nem nagyon hatot meg vagyis nem akadtál ki ami jó.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:48 | Üzenet # 338
Yaoista
- Jól is bánsz, legalábbis én úgy látom. *Nem hittem, hogy ilyen kis szerény leszel. Ahogy odahúzol, neked dőlök kicsit a csókunk után.* - Igazából... kicsit megijeszt. De tudom, hogy soha nem árulnálak el és azt is tudom, hogy te is tudod. *Magyarázom.* - Meg hát... nagyon jó érzés, hogy ennyire ragaszkodsz hozzám. *A fejem a válladon pihen és sóhajtok egyet kellemesen.* - Azt is tudom, hogy vigyázol rám. *Cirógatom közben az oldalad.* - Szóval annyira nem aggódok...

MioDátum: Péntek, 2014.10.03, 01:15 | Üzenet # 339
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyodom el.* - Én is tudom, hogy sose árulnál el és a családomat se. Teljes mértékben megbízom benned. *Mondom komolyan.* - Ez így van nem tagadom.*Mosolygok, bár még mindig nagyon új de jó érzés.* - Nem fogom engedni, hogy bántson téged vagy bárki más.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Helyes, aggódok én helyetted.*Sóhajtok fel. Felemelek, majd átmegyek az ágyra veled és elfeküdve megcsókollak.* - Lassan menni kéne.... de nehéz..*Csókolgatlak.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:46 | Üzenet # 340
Yaoista
- Az nagyon jó. *Azért még kellett a megerősítés, hogy tuti bízol bennem, mert nekem nagyon fontos volt a bizalmad. Csak szélesebb lesz a mosolyom, hogy be is ismered, mennyire akarsz engem. Hihetetlenül jó érzés volt, hogy ennyire kellek valakinek.* - Tudom. *Ebben egyáltalán nem kételkedtem.* - Te se tedd és ne veszekedj vele miattam. *Mondom kedvesen. Kicsit meglepődök, ahogy felemelsz és az ágyban kötünk ki, nem mintha ellenemre lenne a dolog. Finoman simogatom a hátad és minden csókod viszonozom.*- Ühüm... *De egyre jobban elmerültem a csókokba.* - Kívánlak... *Közlöm veled a tényeket.* - Mióta lefeküdtünk, egyre nehezebben fogom magam vissza, pedig előtte se volt egyszerű. *Kuncogtam.* - Bár gondolom te is így vagy vele... *Suttogom ajkaid közé.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.06, 23:31 | Üzenet # 341
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad édes vagy mint mindig.* - Igyekszem és nem veszekszem csak kiállok érted és ez nem fog változni.*Mondom komolyan még. Amikor az ágyban közlöd, hogy kívánsz abbahagyom és rád pillantok.* - Ezt nagyon jó hallani.*Simítok az arcodra.* - Az nem kifejezés bár amint közelebb kerültünk egymáshoz egyre jobban és jobban kívántalak és nehéz volt visszafogni magam, de megérte.*Mosolygok és ismét megcsókollak, majd lemászok rólad.* - Most is nehéz magam visszafogni, de menni kell dolgozni és nem szeretném, ha miattam nem tudnál.*Simogatom meg az arcod. Tényleg nagyon sokat jelentettél.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 09:45 | Üzenet # 342
Yaoista
- Édes vagy nagyon. *Jól esett, hogy ezt mondtad, hogy ennyire kitartasz mellettem.* - Örülök, hogy megérte. *Kuncogtam és csókod is viszonoztam. A folytatás viszont meglep, de annál jobban esik. Felülök én is, majd azért még odahúztalak magamhoz egy csókra.* - Most már mehetünk. *Nagyon jó kedvem volt. Miután te rendbe szedted magad, elmentünk hozzám és én is gyorsan átöltöztem, persze annyira nem gyorsan, hogy alkalmanként ne lopjak egy csókot tőled. Az étteremhez érve azért még a kocsiban megcsókollak.* - Akkor majd ebédnél?

MioDátum: Kedd, 2014.10.07, 12:14 | Üzenet # 343
Yaoista
- Ettől nem vagyok édes, csupán megvédem és kiállok azokért, akik fontosak.*Mondom komolyabban. Persze nehéz így, hogy egy olyan embertől kell aki szintén fontos nekem nagyon, de reméltem elfogad most már hamarosan. Az örülökre csak elmosolyodom és a csókod is viszonozom.* - Oké.*Elkészülök, majd elmegyünk hozzád persze én is csókolgatlak.*- Igen, majd szólok mikor érkezek, ha van időd akkor megcsinálod. Elég sok munka van és az a első.*Megcsókollak, majd bemegyünk köszönök és elvégzem a szokásos dolgokat, majd elmegyek. Eltelik pár óra és megjelenik az egyik rendőr tegnapól persze most is civilbe. Mivel téged lát meg tőled kér segítséget.* - Jó napot. Elnézést a zavarásért a Főnök Úr bent van?*Kérdezi igen komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:34 | Üzenet # 344
Yaoista
- Rendben és tudod, hogy az ebéded mindig belefér. *Viszonozom csókod. Elmegyek átöltözni és már be is állok az előkészületekbe. Nagyon jó kedvem volt és ezt láthatta mindenki. Éppen egy rendelést beszéltem az egyik pincérrel, mire odajön a pasi. Kellett egy kis idő, még leesett, hogy honnan ismerős.* - Jó napot. Sajnálom, de jelenleg nincs itt. Én tudok valamiben segíteni esetleg? *Ideges voltam és mérges, hogy nem elég, hogy hozzád odamegy, de még ide is jön és nem enni.* - Vagy ha üzen valamit, később átadom neki.

MioDátum: Kedd, 2014.10.07, 12:44 | Üzenet # 345
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolygok még. A rendőr picit felsóhajt, hogy feleslegesen jött persze nem volt megbeszélve szóval nem az én hibám, hogy nem szólt ide előtte nem mintha tegnap oda szólt volna.* - Szomorúan hallom.*Csóválja meg a fejét.* - Kedves, de nem.*Mondja és végigmér téged halványan.* - Úgyis megéheztem, ha van szabad asztal megebédelnék, addigra talán Igor is befut.

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:56 | Üzenet # 346
Yaoista
*Türelmesen várok és legszívesebben elküldeném a fenébe.* - Egészen biztosan tudom, hogy csak ebédre jön be. *Mondom, majd intek az egyik pincérnek.* - Az Úr ebédelne. *Mondom neki, mire ő kedvesen már terelgeti is egy asztalhoz. Én még elköszönök, majd sóhajtok egy nagyot. Mérges voltam nagyon. Nem értettem, hogy mit keres itt ez a fazon. Minden esetre nyugodtan dolgoztam tovább, de magamba morgok.* - Minek van itt... *Motyogom, nagyon idegesített.*

MioDátum: Kedd, 2014.10.07, 13:15 | Üzenet # 347
Yaoista
- Van időm.*Feltűnik neki, hogy ellenséges vagy és érdekli vajon mi közöd is van hozzám.* - Köszönöm.*Bólint és rendel is magának. Bent mindenkinek van dolga és csak azért nem veszik észre, hogy ki vagy, meg akivel beszélgettél, éppen nincsen bent. Éppen végzek az egyik üzlettel és felhívlak.* - Szia kincsem minden oké bent?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 13:29 | Üzenet # 348
Yaoista
*Mikor megcsörren a telefonom, megtörlöm a kezem és felveszem.* - Pillanat srácok. *Kijövök a konyhából és bemegyek az öltözőbe.* - Szia, bocsi. *Mosolyodom el kicsit.* - Annyira nem. *Sóhajtok egy nagyot.* - Mármint... az étteremben minden rendben, mint mindig, csak itt van az egyik hapsi, aki tegnap is meglátogatott. *Magyarázom és látszott, hogy nem tetszik.* - Éppen ebédel, azt mondta megvár. Egyébként eddig is bejárkáltak, csak nekem nem tűnt fel? *Kérdezek azért rá.*

MioDátum: Kedd, 2014.10.07, 13:47 | Üzenet # 349
Yaoista
- Semmi gond.*Mondom.* - Mi a baj?*Kérdezlek, majd én is csak felsóhajtok.* - Értem. Megpróbálok visszamenni mindenesetre, ha nem találkozunk a ház vendége.*Jegyzem meg.* - Kicsikém elég sok mindenki járkált be és pont az a jó, ha nem tűnt fel.*Mosolyodom el picit.* - Próbálj megnyugodni nincsen semmi baj,  mindent a kezembe tartok. Kölcsönös szívességet teszünk a másiknak, de én sokkal inkább a markomba tartom, csak ő erről nem tud. Ne foglalkozz vele és csak csináld a dolgod jó?*Kérdezlek kedvesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:07 | Üzenet # 350
Yaoista
- Rendben, megmondom neki.*Azért jó volt hallani a hangod.* - Jó, persze, ebbe igazad van. *Adom fel, mert hát az tényleg régen rossz, ha észrevesszük ezeket.* - Értem és értettem. *Mondom, de nem rakom le.* - Azért örülök, hogy most hívtál. *Ismerem be, nem nagyon tudtam kezelni ezeket még.* - És te hogy vagy? *Azért aggódtam érted rendesen.* - Remélem nem keverted magad semmi őrültségbe....

Keresés: