2025.07.22, Kedd, 12:50
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 15:34 | Üzenet # 376
Yaoista
- Azt kiparodizáltuk volna. *Nevettem el magam, mert ahogy elképzeltelek egy nagyon nyálas, mézes, csöpögős szerelmi vallomással, valahogy nem illet hozzád. Meglepődök, ahogy felhúzod a felsőm, de csak elmosolyodom gesztusodra.* - Édes vagy. *Kuncogom el magam.* - Persze, hogy nem baj. *Cirógatlak finoman. Én is magamhoz ölellek téged és a hátad simogatom.* - Nem kifejezés, mennyire sűrű. *Mondom halkan. Még rendezgettem magamban a dolgokat.* - Amiben tudok, segítek neked. *Puszillak meg.* - Szegény kis agyacskád. *Puszilgatom a buksid.* - Mi lenne, ha vennél egy relaxáló fürdőt, addig én megfőzök, hm? *Csókollak meg lágyan.* - Aztán ha szeretnéd meg is masszírozlak. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Péntek, 2014.10.17, 13:11 | Üzenet # 377
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Na most már csak azért is nézzünk.*Nevetek fel. Szerencsére Sergej ilyenekkel nem traktált, mert ő se szereti őket, de néha néztünk csak úgy poénból. Az édesre megforgatom a szemeim, de nem mondok semmit most.* - Akkor jó.*Suttogom.* - Igen.*Bólintok, majd felnevetek.* - Ugye? Már ami van.*Nevetek fel.* - Nekem már az segítség, hogy utánad veled lehetek.*Csókollak meg.* - Hmm csak annyi inkább, hogy együtt fürödjünk különben tetszik.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Akkor mehetünk?

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.17, 14:00 | Üzenet # 378
Yaoista
- Rendben. *Nevetek veled együtt. Láttam én a szemforgatást, de csak vigyorogtam rajta. Jó volt így hozzád bújni és ölelni téged.* - Ugyan már, az is elég. *Kuncogtam, csak piszkálódtam kicsit.* - Hm, ha megint azt mondom édes vagy, morogni fogsz? *Kérdezem viccelődve és viszonozom a csókod.* - De komolyan, ha van bármi... *Teszem hozzá azért.* - Ahogy szeretnéd. *Újabb csókod is viszonozom, majd elengedlek és bekötöm magam.* - Mehetünk. *Azért a combod megint cirógatom. Reméltem minden így marad közöttünk. Mindennek ellenére nagyon boldog voltam, bár még mindig féltettelek nagyon.*

MioDátum: Péntek, 2014.10.17, 14:14 | Üzenet # 379
Yaoista
- Köszi.*Vigyorgok, tudom hogy csak te is viccelsz, hiszen igen csak jól vág az eszem.* - Igen, de tudom te még azt is élvezed és amúgy előbb nem morogtam csak szemet forgattam.*Javítalak ki vigyorogva.* - Igen tudom, de tényleg nem tudsz segíteni és nem is akarlak belekeverni, maximum, ha az étterembe ha úgy van, de neked is sok dolgod van, de köszönöm.*Nagyon kedves tőled.* - Oké.*El is indulok, majd odaérve felmegyünk hozzám.* - Csináltam helyet a szekrényembe, ha nem elég szólj.*Csókollak meg.* - Biztos ne segítsek?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.10.18, 02:05 | Üzenet # 380
Yaoista
- Igaz, igaz. *Vigyorgok én is.* - Rendben cicus. *Puszillak meg. Hozzád érve a szobádba kibontom a cuccom.* - Oké. *Viszonozom a csókod.* - Nem kell, te csak pihenj. *Csókollak meg még egyszer, nem nagyon tudtam betelni az ajkaiddal.* - Na, gyorsan kipakolok, aztán akkor főzök neked, rendben? *Benyúlok fölsőd alá és megsimogatom a hasad.* - Nem szeretném, ha éhen maradna. *Mosolyodom el, boldog voltam nagyon. Elkezdtem kipakolni a cuccaim és közben dudolásztam. Általában csak akkor szoktam, ha tényleg nagyon jó kedvem van. Hamar kipakoltam, majd odamentem hozzád és átöleltelek, majd adtam egy cuppanós puszit az arcodra.* - Kész vagyok. *Kuncogok.*

MioDátum: Szombat, 2014.10.18, 12:37 | Üzenet # 381
Yaoista
- Oké.*Bólintok és viszonozom a csókodat.* - Jól van szívem és ne is maradjon éhen.*Kuncogok. Figyellek, ahogyan pakolsz, nagyon édes vagy és jó látni, hogy ennyire jó kedved van. Magamhoz ölellek én is és a puszin felnevetek.* - Helyes.*Kuncogok és adok egy lágy csókot.* - Imádlak.*Adok a homlokodra egy puszit, majd elengedlek. Nem megyek a nappaliba, hanem veled a konyhába. Megnyítok egy bort és öntök magunknak.* - Ránk.*Koccintok veled és leülök.* - Mi finomat főzöl?

szela00Dátum: Szombat, 2014.10.18, 13:34 | Üzenet # 382
Yaoista
*Csókod hosszasan viszonozom.* - Tudom. *Vigyorodom el, puszid nagyon jól esik. A bort elfogadom és koccintok is veled.* - Ránk. *Kortyolok bele.* - Igazából még én se tudom, de ha kész, elmondom. *Kuncogtam és szétnéztem mi van itthon, aztán kezdődött a főzés. Kész boszorkánykonyhának nézett ki a terep, de hamar készen lettem. Akkor kiszedtem és tálaltam, majd eléd tettem.* - Jó étvágyat, Uram. *Kuncogok és a másik adagot lerakom magamnak és leülök melléd.* - Remélem ízleni fog. *Csókollak még meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 15:49 | Üzenet # 383
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok.* - Oké meg akkor azért megmondom én is, azért felismerem az ízeket.*Vigyorgok. Én csak figyellek na meg beszélgetek veled. Nem lep meg a terep mivel már láttalak főzni.* - Köszönöm Uram.*Kuncogok.* - Biztos vagyok benne.*Viszonozom a csókod majd jó étvágyat kívánva beleeszek.* - Finom mint mindig.*Simogatom meg az arcod.* - Tényleg jól áll ez a nyaklánc.*Simítok a nyakadra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 16:39 | Üzenet # 384
Yaoista
- Jogos. *Nevettem el magam. Tényleg teljesen kivirultam és csak úgy áradt belőlem a boldogság. Várom, hogy mit szólsz a kajához és azért örültem, hogy ízlik.* - Akkor jó. *Simul is az arcom a tenyeredbe.* - Ugye? Szerintem is. *Simítok a kezedre és megszorítom kicsit. Nagyon féltettelek téged. Egyre jobban ragaszkodtam hozzád és rettegtem attól, hogy meghalsz.* - Nagyon jó veled. *Odahajolok hozzád és megcsókollak szenvedélyesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 17:02 | Üzenet # 385
Yaoista
- Édes vagy. *Kuncogok. Érzem, hogy megszorítod a kezem és én is így teszek.* - Veled is Nick.*Suttogom az ajkaid közé és hosszasan viszonozom a csókod.* - Na bírj magaddal te kis rosszcsont, mert téged fallak fel, pedig desszertnek tartogattalak. *Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 17:25 | Üzenet # 386
Yaoista
*Válaszodra még elmosolyodom csókunk előtt. Igen csak élvezem a helyzetet.* - Én bírok magammal, csak egy ártatlan csók volt. *Vigyorodok el és végig nyalok ajkaidon a harapásra.* - Szóval én leszek a desszert? *Kérdezem búján és közben tovább hamizok.* - Mondjuk nem is csináltam. *Kuncogtam el magam, igazából számítottam rá és nem is bántam.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 18:00 | Üzenet # 387
Yaoista
- Igen mindig ezzel jössz.*Vigyorgok.* - Lehet.*Mondom kajánul.* - Nem baj tudod, hogy kajában nem vagyok olyan édesszájú. Komolyan nem is értem, hogy Sergej, hogy tud annyit megenni szerintem nem emberi.*Kuncogok és le se veszem rólad a szemem.* - Arra gondoltam, hogy majd később, amikor az étterembe is nyugi van elutazhatnánk valahova, ahova szeretnél. Van valami hely, ahova elszeretnél jutni?

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 18:44 | Üzenet # 388
Yaoista
- Mert így van. *Vigyorgok én is. A lehetre megnyaltam a szám igen erotikusan.* - Annyira édesszájú? *Kérdezem, hiszen ennyire meg nem ismerem. Érzem, hogy nézel, de nem zavar, inkább csak élvezem. Kicsit meglepődök kérdésedre, de nagyon jól esik és annál jobban hangzik.* - Jól hangzik nagyon. *Jelenik meg egy lágy mosoly az arcomon.* - Nem is tudom... *Elmélkedem.* - Te hova mennél? *Érdeklődöm.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 18:54 | Üzenet # 389
Yaoista
- Gondoltam kis ártatlan nyuszika.*Vigyorgok és a mozdulat ott van nagyon.* - Nézni is rossz, majd tapasztalod. Szerintem, ha egy napig nem ehetne, akkor elvonási tünetei lennének.*Nevetek fel, de komolyan gondolom.* - Én kérdeztelek téged és oda ahova te. Én már sok helyen jártam és oké van még ahova el akarok jutni, de elsőre oda szeretnék menni, ahova te.*Mondom kedvesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 20:17 | Üzenet # 390
Yaoista
- Pont annyira ártatlan, mint te, cicuska. *Vigyorgok én is.* - Úristen. *Nevettem el magam.* - Én szeretem az édeset, egy-két sütit, de hogy csak azt egyem... nem tudnám elképzelni. *Kuncogtam el magam.* - Tudtam, hogy ezt fogod mondani. *Mosolyodtam el és megcsókoltalak. Kicsit elgondolkozom, hogy hova is mennék el a legszívesebben.* - Ha szabadon választhatnék, akkor Írországba mennék el egyszer. *Mondom végül. Olyan szép lehet ott minden.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 20:38 | Üzenet # 391
Yaoista
- Én legalább nem tagadom a dolgokat, mint egyesek.*Nyújtok nyelvet, na még ilyet se csináltam még.* - Nem csak azt eszi láttad milyen jó étvágya, ami persze nem baj.*Mosolygok.* - Akkor meg miért kérdezted.*Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - Oké képzeld ott még én se jártam, szóval együtt fedezzük fel.*Mosolygok.* - Jó lesz, majd mindent megszervezek, meg kikérőt kérek apucitól meg Seimétől.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 22:30 | Üzenet # 392
Yaoista
- De te meg imádod, hogy ilyen vagyok, szóval nem gond. *Nyújtok én is nyelvet neked. Most olyanok voltunk, mint a gyerekek és tetszett nagyon.* - Igaz. *Mosolygok én is.* - Mert én is szerettem volna tudni, te hova szeretnél menni... és köszönöm*Magyarázom meg és teszem hozzá. Nagyon jól esett, hogy szeretnél velem utazni.* - Még jobb. *Kuncogok.* - Én majd a főnökömtől és Christől. *Vigyorgok veled.* - De egyébként... szóval nyugodtan elmehetsz? *Kérdezem meg komolyan.* - Nem lesz baj? *Simítok az arcodra.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 22:39 | Üzenet # 393
Yaoista
- Ez igaz, de te meg nem tudsz látom igazat adni nekem.*Jegyzem meg csak azért is.* - Ahova te szeretnél meg rengeteg időnk van nem de?*Kérdezlek mosolyogva.* - Megmondtam, hogy el akarlak kényeztetni szépségem.*Csókolom meg a kézfejed.* - A főnököddel talán nem lesz baj.*Vigyorgok.* - A tesóddal több.*Nevetek de csak viccelek, bár tényleg egyre kíváncsibb vagyok mit fog hozzánk szólni, mert fontos a véleménye és reméltem elfogad minket a kezdeti sokk után.* - Remélem. Most minden rendben van és maradjon is így minden, de azért szó nélkül nem léphetek le.*Mondom komolyan.* - Meg azért még várni kell, tudod még apám is megnyugszik.*Célzok itt ami történt velünk.* - Sajnálom, hogy nem az a legnagyobb gond, hogy nem tudunk szabit kivenni vagy nincs pénz.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 23:05 | Üzenet # 394
Yaoista
- De tudok, most is igazad van, de szeretek veled civakodni. *Mosolyodom el és adok egy puszit. Legalábbis így nagyon szerettem veled vitatkozni, mert benne is voltál rendesen.* - Igaz. *Kicsit zavarba is jöttem, ahogy belegondoltam a dolgokba, de nem feltűnően és nagyon örültem.* - Igen, meg. Én már így is elkényeztetve érzem magam. *Kuncogom el magam.* - Remélem. *Vigyorgok én is.* - Arra van esély. *Nevetek veled.* - Asszem ki is akadna apukád, ha csak úgy lelépnél, azt én se hagynám. *Jegyzem meg kedvesen. Bólintok, hogy kell, míg Diablo lehiggad és abból, amit mesélt, meg tudtam érteni, miért aggódik annyira miattad. Bocsánatkérésedre teljesen ellágyulok és lerakva az evőeszközt közrefogom az arcod és homlokon csókollak.* - Először is, ha így mondod, egyáltalán nem tudok rád haragudni. *Mosolyodom el.* - És egyébként se tenném. *Teszem azért hozzá.* - Másodszor... ezért ne legyen bűntudatod. Engem tényleg boldoggá tesz az is, hogy itt vagyunk és együtt vacsorázunk. Nekem ez elég, minden más csak plusz, ami jól esik nagyon, hogy ennyire gondolsz rám, de ha nem úgy alakul, akkor se érezd magad rosszul, oké? *Csókollak meg lágyan és közben finoman cirógatóm az arcod.* - Az meg... az meg, hogy nem az a legnagyobb gond... nos... ez az életed, mint ahogy mondtad. Majd valahogy túl teszem magam rajta. Amíg itt vagy és nem sérülsz meg, addig minden rendben van. *A végét nagyon komolyan mondtam és még gondolni is rossz volt rá.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.19, 23:44 | Üzenet # 395
Yaoista
- Helyes és tudom és én is, az ilyen civakodásokat.*Vigyorgok. Nagyon édes vagy, ahogyan zavarba jössz.* - Az nem baj és ez még semmi.*Mosolygok.* - A főnököt hagyd rám a tesódat pedig ketten meggyőzzük.*Vigyorgok.* - Nem is akarok, de tényleg.*Mondom komolyan nem egyszer tettem már meg.* - Akkor mostantól mindig így fogok.*Kuncogok, de csak azért teszem, hogy kicsit enyhítsem a légkört. Némán végighallgatlak és nagyon jól esik amit mondasz. A csókod viszonozom, de nem jutok szóhoz. Finoman az ölembe húzlak és magamhoz ölellek és az arcom a nyakadba fúrom. Pár percig így csöndben vagyok és ilyet ugye nem sűrűn csinálok. Lassan rád pillantok, majd nagyon lágyan megcsókollak.* - Nagyon fontos vagy Nick és egyre inkább a szívembe férkőzöl. Ígérem amennyire csak tudok vigyázok magamra és rád.*Mondom komolyan.* - Tényleg nagyon különleges vagy.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 01:19 | Üzenet # 396
Yaoista
- Megbeszéltük. *Kuncogok.* - Jó fiú. *Cirógatom az arcod.* - Na, kárnak mondtam el. *Viccelem el én is. Megyek is az öledbe, ahogy húzol és magamhoz ölellek. Elmosolyodom, ahogy elrejted az arcod. Csak finoman a hajadba túrok és simogatni kezdem a hajad. Egészen addig nem is teszek mást, míg meg nem csókolsz, amit persze örömmel viszonozok.* - Jó hallani és nagyon helyes. *Csak mosolyogni tudok rád.* - Ha te mondod, elhiszem. *Igazából én még mindig nem értettem, hogy miért vagyok olyan nagyon különleges, de azt tudtam, hogy neked az vagyok.* - Szeretlek... *Suttogom a füledbe és hozzád bújok kicsit. Tényleg féltem, hogy valami bajod esik, de bíztam benned és tudom, hogy vigyázol magadra, ha azt mondtad.* - Én jól laktam... *Suttogom az ajkaidra és szenvedélyesen megcsókoltalak.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.20, 01:43 | Üzenet # 397
Yaoista
- Az hát.*Mosolygok.* - Ugye ugye?*Kuncogok. Mosolygok a válaszaidon, melletted folyton jön.* - Sokat jelent.*Suttogom és még jobban ölellek magamhoz.* - Azt mondod?*Kérdezlek és viszonozom a csókodat jó hosszasan.* - Én még azért befejezem.*Nem raklak ki az ölemből úgy eszek és közben a combod simogatom.* - Tudod csak egy valamit bánok veled kapcsolatba.*Pillantok rád.* - Hogy nem előbb hívtak el randira és közelítettem feléd, bár minden okkal történik és tényleg rengeteg időnk van.*Mosolygok.* - Agyadra fogok menni.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 02:26 | Üzenet # 398
Yaoista
*Nem bántam, hogy nem mondod nekem, hogy szeretsz. Úgy voltam vele, hogy mondani fogod, ha teljesen biztos vagy benne.* - Azt. *Mosolyodom el és csak bólintok.* - Nem szeretném, ha éhen maradnál. *Cirógatom közben a hajad. Először kicsit megijedek, de végül csak elmosolyodtam.* - Csak elijesztettél volna. *Ismerem be őszintén.* - Egy kicsit se álltam készen arra, hogy valaki mással is képes legyek törődni vagy bármiről is beszélni tudjak. *Cirógatlak közben folyamatosan persze.* - Még most sem voltam benne biztos, hogy készen állok, de magadba bolondítottál. *Vigyorgok, majd veled nevetek.* - Menj csak, én nem bánom annyira. *Kuncogtam és adok egy puszit a fejedre.* - Akkor... akkor nem tudtam volna elfogadni, hogy ki is vagy.... nagyon féltem még attól is, hogy egyedül éljek. Sokszor mondod, hogy megmentettelek... de hidd el, legalább ennyit tettél te is értem. *Valahogy már nem volt nehéz a szívem és ez látszódott is. Veled könnyen beszélgettem bármiről.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.20, 02:41 | Üzenet # 399
Yaoista
- Nem fogok.*Mosolygok.* - Akkor még jó, hogy nem tettem mondjuk én se álltam rá készen.*Jegyzem meg.* - Szerintem ez kölcsönös.*Mosolygok és én is simogatlak.* - Akkor jó.*Nevetek tovább, majd csak hallgatlak.* - Nem hittem, hogy valaha valakit ezt fogja nekem mondani, hogy valaha valaki elfog fogadni, na meg azt se, hogy erre esélyt adok, mert senki másnak nem adtam és nem is akartam. Alapból szerintem nem könnyű találni egy társat és az én helyzetem úgymond még nehezebb, de másokat is megértek, aki ebből nem kér.  Sose volt általános életem és sose lesz.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 03:22 | Üzenet # 400
Yaoista
- Hát kerülgettük egymást elég sokáig, de ez így volt jó. *Teljesen komolyan gondoltam, hogy minden így volt jó. Én is csöndesen hallgatlak, de csak mosolygok.* - Nem is baj, hogy másnak nem adtál. Nekem az pont elég, hogy nekem adtál. *Csókollak meg lágyan.* - Amíg vigyázol magadra, amit megígértél nekem, addig nem baj. Csak egybe gyere haza mindig. *Mondom halkan.* - Alapból nem vagy egy átlagos jelenség. *Nevettem el magam.* - Egyébként ilyen téren meg neked lehetne egy kicsit több önbizalmad. *Utalok arra, hogy nem hitted, hogy valaki így fog hozzád viszonyulni, mint én.*

Keresés: