Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 03:39 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Pontosan.*Bólintok.* - Szerintem is, ennek így kellett történnie.*Simogatom meg az arcodat és a csókod viszonozom.* - Így lesz.*Te is tudtad, hogy azt nem tudom megígérni, hogy nem esik bajom, de amennyire tudok vigyázok magamra.* - Na jó ez igaz.*Vigyorgok.* - Valamiben nekem is szerénynek kell lennem, ha már többsége nem vagyok az.*Vigyorgok és megcsókollak, majd befejezem hamit.* - Nagyon finom volt köszönöm.*Csókollak meg ismét.* - Akkor jöhet a pancsi, majd a masszázs?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 04:09 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
| - Bizony. *Értek veled egyet. Sajnos nagyon jól tudtam a dolgokat, de bizakodó voltam nagyon.* - Igaz. *Nevettem el magam. Csak csókod hallgattad, amit odaadással viszonozok.*- Neked bármikor. *Újabb csókodba is teljesen elmerülök.* - Természetesen. *Állok föl az öledből. Gyorsan belepakoltam a mosogatóba, gondoltam majd reggel gyorsan elmosom, most volt jobb dolgom is. Megfogtam a kezed és bevonulok veled a fürdőbe. Megnyitom a meleg vizes csapot és a hideget, hogy kellemes víz folyjon a kádba, majd feléd fordulok és elkezdem kigombolni az inged.* - Szexi, mint mindig. *Adok egy puszit a mellkasodra, ahogy lesimítom rólad. Az öved kezdem bontogatni, közben megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 13:20 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok. Már éppen mondanám, hogy ne pakolj, de leállsz annyival, hogy csak bepakolsz így nem teszem. Követlek téged és elmosolyodom.* - Örülök, hogy már ennyire otthonosan érezd magad nálam.*Mosolygok és persze, hogy hagyom, hogy vetkőztessél.* - Akkor jó, örülök, hogy nem okozok csalódást.*Vigyorgok. A puszira felsóhajtok, majd a csókra elvigyorodom és magamhoz húzva a fenekedbe markolok, majd elengedlek.* - Folytasd csak.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 14:02 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, valóban kényelmesen éreztem magam nálad.* - Hát ilyen téren nehezen tudnál. *Nevettem el magam.* - Meg egyébként is. *Igazán élveztem a dolgot és sóhajtok egy aprót.* - Oké. *Kuncogok én is és már a slicced húztam le.* - Alsódat is levegyem? *Persze ez költő kérdés volt, Lehúztam a nadrágod, majd az alsód is. Látható volt rajtam, hogy nagyon tetszik, amit látok. Én is elkezdtem vetkőzni. Ledobtam a fölsőm és a nadrágom és az alsóm is ledobtam. Hozzád simultam és újra megcsókoltalak, majd ellépve elzárom a vizet.* - Kész a fürdő. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 14:12 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Kuncogok.* - Helyes és te.*Teszem hozzá.* - Naná.*Vigyorgok, de sejtettem, hogy ez csak úgy kérdezed, de amúgy is lehúznád.* - Tetszik mi kis perverz?*Vigyorgok kajánul és megmarkolom a farkam. Nem segítek neked de a szemem le se veszem rólad.* - Nyammi.*Mérlek végig és megcsókollak.* - Nekem ez már kényeztetés megtudnám szokni.*Kuncogok és ismét megcsókollak magamhoz ölelve, majd beszállok veled a kádba, ahol szintén magamhoz ölellek.* - Imádlak tündérkém.*Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.21, 00:10 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| *Válaszodon vigyorogtam, majd megnyalom megint a szám.* - Ami azt illeti, lehet jobban élvezem, mint kéne. *Nevettem el magam. A szemeiddel majd fel faltál, ami nekem nagyon tetszett.* - Na, tetszik, amit látsz, nagy perverz? *Nevettem el magam.* - Ha szeretnéd, beszélhetünk róla. *Csókolok a nyakadba, majd csókod is viszonozom. Odabújtam hozzád a kádba és élvezem a cirógatásod.* - Tudom, engem csak imádni lehet. *Vigyorodom el, de persze ez nem volt igazi ego.* - Masszázsolajad van? *Érdeklődök, hiszen azzal jobb masszírozni valakit és szeretnélek tényleg elkényeztetni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.22, 12:47 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - És az baj?*Kérdezlek.* - Igen nagyon tetszik az nem kifejezés.*Vigyorgok.* - Oké akkor vedd úgy, hogy megbeszéltük.*Kuncogok és a nyakamra halkan felsóhajtok.* - Igen ez így van.*Én ezt komolyan mondtam.* - Szerinted? Ez hülye kérdés volt.*Vigyorgok.* - Többféle is van, de majd veszünk egyet is, amilyet te szeretnél.*Mondom kedvesen.* - Te vagy a napom fénypontja.*Csókolok a nyakadba és szorosan magamhoz ölellek.* - Tényleg jó érzés amikor tudod, hogy vár rád valaki otthon.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 18:52 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Szerintem nem. *Vigyorogtam.* - Akkor úgy veszem. *Nevettem el magam.* - Semmi szükség rá. *Mosolyodom el, de nagyon édes vagy. Csak elmosolyodom rajtad és nyakamra sóhajtok egy aprót.* - Igen, tényleg. *Csókollak meg lágyan. Nagyon jót pancsizunk és persze végig csókolózunk és beszélgetünk. Nagyon jól éreztem magam. Mikor kiáztunk, kimászunk, megtörölközünk, majd belebújunk egy-egy köntösbe. Bemegyünk a hálóba, majd elvigyorodom.* - Hasra szivemm. *Kuncogok, de persze csak vicceltem. Miután már a masszázsolaj is nálam volt, rád ültem és legyűrtem a köntösöd egészen a fenekedig.* - Nem vagyok nehéz? *Kérdezlek és öntök egy kis olajat a hátadra. Finoman szétkenem, a hegedre is, de rettentő óvatosan.* - Megpróbálom minél jobban kikerülni a heged. *Dőlök előre és adok egy puszit, majd a vállaid kezdem gyúrni, közben gyönyörködtem a tetoválásodban. Karjaid és végigmasszíroztam, majd a derekad. A heged közelében nagyon óvatos és gyöngéd voltam. Nem akartam fájdalmat okozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 19:14 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Szerintem se.*Vigyorgok.* - Oké.*Bólintok. Nagyon jól elvagyunk, mint mindig. Kint amikor közlöd, hogy hasra kuncogok és úgy teszek.* - Ne viccelj velem nem is érzem, hogy rajtam vagy.*Vigyorgok. Olajra kicsit megrezzenek, mert hideg.* - Oké, de hozzáérhetsz így nem fáj de kedves vagy.*Mosolygok és a puszira felsóhajtok. Nagyon élvezem a masszázst, azért érződik, hogy rám fér. Igen csak hallgatok, majd végül megszólalok.* - 16 éves voltam, amikor anyukámat és engem elraboltak, egy másik maffiacsalád az egyik legnagyobb ellenségünk úgymond.*Elhallgatok ismét picit, de már remegek.* - Kikötöztek minket egymással szembe. Én próbáltam küzdeni de többen voltak és erősebbek. Elkezdtek minket kínozni.... fájdalmam leírhatatlan volt, de ahhoz képest semmi, hogy látnom kellett, ahogyan őt kínozzák.*Hangom is remeg.* - Végig nyugtat és könyörgött, hogy engem ne bántsanak, de őket nem hatotta meg csak élvezettel folytatták és nem fogták vissza magunkat. Soha életembe nem könyörögtem, de ott akkor igen, hogy ne bántsák őt, sírtam üvöltettem, de ők csak tovább röhögtek... a hangjukat és az arcukat mai napig nem felejtem el és sose fogom.*Ismét elhallgatok és már minden porcikám remeg.* - Túl későn jöttek... csak, ha egy perccel előbb jönnek akkor még élhetne... de nem így történt. Meghalt a szemem láttára és én nem tudtam rajta segíteni és végig kellett néznem, ahogyan megölik az imádott édesanyámat, akit nem szimplán megöltek, hanem halálra kínoztak.*Hangom már elcsuklik a végén. Nem sírok, de a szemem így is könnyes, de elrejtem.* - Ez a történetem....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 19:34 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| *Láttam, hogy élvezed és én is élveztem, meg kell hagyni. Nagyon is tetszett, hogy simogathatlak és kényeztethetlek. Én sem szólalok meg, majd kicsit meglepődök, mikor beszélni kezdesz. Nem szóltam közben, csak folytattam, még akkor is, ha éreztem, hogy remegsz. Ahogy magam elé képzeltem, ahogy könyörögsz az anyukád életéért, na meg ahogy te is reagáltál, nekem is könnyes lett a szemem. Eszembe jutott a kép és az, amit apukád mondott. Megértettem miért változtál meg akkor. Ez mindenkit megváltoztatna örökre. Ugyan olyan kölyök voltál, mint én a szüleim halálánál. Nem lett volna szabad ezt átélned. Nekem lefolytak a könnyeim és abbahagytam a masszírozásod. Előre hajolva adtam egy nagyon finom csókot a hegedre, majd rád feküdve öleltelek.* - Annyira sajnálom... *Suttogom, de nem tudtam mást mondani. Csak öleltelek és puszilgattalak. Valahogy éreztetni szerettem volna, hogy itt vagyok neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 19:57 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| *Kicsit így vagyok, majd finoman kimászok alólad.* - Te semmiről nem tehetsz.*Törlöm le egy könnycseppet az arcodról, majd megcsókollak. Megdörzsölöm a szemem és rágyújtok egy cigire.* - Eltudott menekülni aki megölte az anyukámat. Apámnak megmondtam, hogy én akarok vele végezni. Amikor már felépültem annyira, hogy legyen erőm megkerestük őket. Visszakapta szépen a dolgokat az a nyomorék és előbb társat, majd vele végeztem és én se kíméltem őket.*Hangom most egyenesen rideg és tényleg úgy nézzek, mint egy gyilkos.* - Nem kaptam így vissza őt, de bosszút állhattam és nem bántam meg és ha tehetném az egész klánt meggyilkolnám.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 20:17 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| *Mozdultam én is, hogy ki tudj alólam mászni. Arcom belesimult tenyeredbe. Már pont nyúltam volna, hogy megtöröljem a szemed, amikor megdörzsölöd őket. A folytatást lehet jobb lett volna, ha nem mondod el. Lassan lesápadtam és a tekintetedtől egyszerűen a hideg is kirázott, de a lehető legrosszabb módon.* - Ne beszélj így. *Nem szerettem ezt a nézésed és kisugárzásod. Ezt nem akartam látni. Így is nehéz volt és gyakran emlékeztetnem kellett magam, hogy nem ez vagy, de ilyenkor elbizonytalanítasz nem is kicsit és ez látszódott is. Kimásztam az ágyból és a szekrényhez lépve elkezdtem öltözni.* - Ne haragudj, de most el kell mennem. *Közlöm veled, de érezhetted a félelmet a hangomban.* - Nem bírok itt maradni, bocsáss meg. *Folytatom, majd kijöttem, de szinte rohantam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 20:30 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Ez az igazság.*Mondom, majd ahogyan öltözni kezdesz, azért az meglep.* - Szóval el kell menned és nem bírsz velem egy légtérbe maradni.*Mosolyodom el szomorkásan. Elhiszem, hogy sok volt neked, de elmondtam neked, amiről a legnehezebb beszélnem és csak úgy itt hagysz. Nem megyek utánad és nem mondok semmi többet. Felveszek egy alsót és egy köntöst, majd töltök egy pohár bort magamnak és kimegyek az erkélyre és ott cigizek tovább.* - Sose fogsz így elfogadni...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:02 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| *Mart a bűntudat, de most képtelen voltam így veled lenni. Ki kellett szellőztetnem a fejem. Gondoltam, majd holnap beszélünk. Már fél úton voltam hazafele, mire rájövök, hogy mit művelek és ha őszinte akarok lenni, nagyon is megértelek, még ha én képtelen is lettem volna erre. Sarkon fordultam és visszaindultam hozzád. Bemegyek, lerúgom a cipőm, majd már trappolok is a hálóhoz, de az ajtóba megállok. Veszek egy nagy levegőt és bemegyek.* - Igor? *Akkor látom, hogy az erélyen vagy. Olyan magányosnak tűntél. Kimentem hozzád, de tőled egy lépésre megálltam.* - A balesetnél... egy részeg sofőrrel ütköztünk frontálisan. *Mondom halkan.* - Chris beütötte a fejét és elvesztette az eszméletét, mikor apa fékezett, de én nem. Mindenre emlékszem. Anya sikolyára, apa arcára. *Hirtelen elhallgattam. Emlékeztem az összeroncsolódott testükre. Ugyan csak egy pillanatra láttam, de örökre belém égett. Odaléptem hozzád és magamhoz öleltelek.* - Sajnálom, hogy elmentem... *Mondom halkan.* - Nekem nehéz elfogadni, hogy ilyen is tudsz lenni... *Ismerem be és kicsit engedek az öleléseden.* - Én nem hiszem, hogy te... kegyetlen lennél. *A szemeid kémlelem.* - Megértem, hogy miért tetted. *Simítok az arcodra. Én is kicsináltam volna azt a hapsit, aki részegen a volán mögé ült, mert persze ő pár karcolással megúszta.* - De számomra nem ilyen vagy... *Odahajolok és finoman megcsókollak.* - Attól még szeretlek, oké? *Mondom halkan., de nagyon édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:22 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| *Amikor meghallom hangod meglepődök, de örülök, hogy visszajöttél. Nem mondok semmit és nem fordulok meg.* - Sajnálom.*Mondok ennyit. Nem reagálok az ölelésedre és csak akkor nézzek rád, amikor elkezdesz nézni.* - Ez is én vagyok és ez nem fog változni.*Mondom komolyan.* - Pedig az vagyok és nem is egyszer voltam az és nem is egyszer leszek még.*Ezzel tisztában kell lenned, ha tetszik neked, ha nem.* - Valóban megérted?*Vonom fel a szemöldököm és a csókodat viszonozom.* - Oké.*Bólintok és tovább cigizek. Bár visszajöttél, azért már oda a hangulata az estének.* - Örülök, hogy visszajöttél.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:47 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| *Furcsa volt, hogy nem reagálsz az ölelésemre, de gondoltam, most nem vágysz így rám, hogy a közeledbe legyek.* - Tudom. *Tudtam, hogy ez nem fog változni. Nagyon is jól tudtam. Rossz volt hallani, amit a kegyetlenségre mondasz. Lassan elengedtelek, valahogy úgy éreztem, hogy nem esik jól az ölelésem neked most.* - Részben igen... szívem szerint végignézetném azzal az emberrel ugyan azt, amit én láttam... de ha van családja... ők nem tehetnek arról, hogy ő bebaszva vezetett. *Magyarázom, majd elmosolyodom kicsit. Nem volt könnyű olyat szeretni, aki egyszerre jó és rossz egyben. Aki egyik percben a lovát puszilgatja, a másikban nem látszik többnek csak egy hidegvérű gyilkosnak.* - Igor... *Kezdek bele, majd kinyögöm.* - Nem tudod... ott hagyni ezt az egészet? *Kérdezem meg halkan.* - Nem lenne jobb csak az éttermet vezetni és anélkül élni, hogy bármikor hátba lőhetnek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 22:00 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Igen ők nem, de ott más a helyzet.*Ott nincs ártatlan.* - Igen?*Pillantok rád, majd ahogyan meghallom a kérdésed nem akarok hinni a fülemnek.* - Tessék? Mond, hogy rosszul hallottam Nick. Hagyjam ott az egészet? Felfogod mi ez a egész? A családomról beszélsz. Fordítsak hátat a családomnak, a barátaimnak?*Kérdezlek, de felemelem a hangom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 22:38 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy más. *Mondom komolyan. Nem folytattam, főleg ahogy kérdezed, hogy rosszul hallottál-e.* - Nem hátat fordítani nekik... *Eszembe se jutott, hogy ne beszélj velük többet vagy ilyesmi. Régen rossz mondjuk, ha te felemeled a hangod.* - Én csak nem akarom, hogy ilyenek történjenek veled, mint korábban. *Magyarázom még nyugodtan.* - Nem a családodra és a barátaidra gondoltam, csak a maffiára.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:02 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Hátat fordítok, ha otthagyom őket.*Mondom és rágyújtok ismét, hogy kicsit lenyugodjak.* - A maffia a családom, maffiózó vagyok és az is maradok. Ez nem olyan dolog amiből csak úgy ki lehet lépni, mint egy munkahelyről. Ez az életem és ezen nem tudsz változtatni. Meg ne halljam még egyszer ezt. Világos voltam?*Kérdezlek és azért remegek is.* - Lehet még se kellett volna visszajönnöd.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:22 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| *Ahogy folytatod, csak bólintok egy aprót. Nem akartam rosszat. Az viszont kicsit rosszul esett, hogy nem kellett volna visszajönnöm. Nem mondtam semmit, csak lehajtottam a fejem és már indultam is az ajtóhoz. Kinyitottam, majd egy pillanatra megálltam.* - Sajnálom, hogy mindig elrontok mindent. *Csukom be magam mögött. Nem értettem, hogy mi rosszat tettem azzal, hogy féltem az életed. Felveszem a cipőm és kijövök, de nem megyek el, csak leülök a földre a bejárat elé. Igazából nem akartam elmenni. Gondoltam később fellopakodok hozzád, de nem akartalak egyedül hagyni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:29 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| - Én ezt nem mondtam.*Jegyzem meg mellékesen. Amikor elmész, elszívom a cigimet és megiszom a boromat. Bemegyek a szobába és el kezdem verni a boxzsákot teli erőből, de puszta kézzel és kintről is hallhattad meg sokszor felüvöltök. Annyira veled akartam lenni, olyan jó volt az este és mégis ez lett vége.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:50 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| *Hallottalak kint és majd megszakadt a szívem. Nem bírtam ki és bejöttem. Odamentem hozzád és hátulról átöleltelek.* - Nyugodj meg... *Suttogom, de halhatóan bűntudatom volt.* - Szét fogod verni a kezed... *Szorítalak magamhoz. Nem tudtam, mit mondjak neked. Én is csak veled akartam lenni, ezért nem mentem el, meg amúgy is rosszul érzem magam.* - Nem tudtalak itt hagyni.... gondoltam később bebújok melléd... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:06 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Csak akkor állok le, amikor átölelsz hátulról, amire kicsit megrezzenek. A kezem már vérzett is, de nem is éreztem. Leveszem magamról a kezed de csak azért, hogy megforduljak és meg tudjalak csókolni.*- Nem akarok veled veszekedni Nick..*Suttogom a csók után.* - Nem tudok azon változtatni, aki vagyok. Nick, ha még ki is lépnék ismernek engem érted? Tudom, hogy ez neked rossz és nehéz, de ha velem maradsz ezt el kell fogadnod.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:33 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| *Kicsit megijedek, mikor eltolod a kezeim, de a csók teljesen megnyugtat.* - Én se veled. *Suttogom én is és hozzád bújok. Csöndesen hallgatlak és értettem, amit mondasz.* - Én csak nem akarlak elveszíteni.... *Mondom halkan.* - Azt se akarom, hogy szenvedj... nem akarom, hogy bárki bántson téged. Nem akarom, hogy valaha is át kelljen menned még egyszer ilyesmin. *Lassan elengedlek és megfogom a kezeid.* - Ellátom a kezed. *Mondom végül, hiszen nagyon vérzett. Mivel múltkor mondtad, hogy hol van kötszer meg ilyesmi, meg sem várom válaszod, hanem már hozom is egy kis lavór vízzel és ronggyal, hogy le tudjam mosni. Leülök veled és finoman elkezdtem törölgetni, nagyon óvatos voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:46 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Igen tudom és mondtam vigyázok magamra amennyire tudok.*Ennél többet nem tudok megígérni.* - Én se, de azt se, hogy neked bajod essen.*Rettegek ettől, hogy miattam veszélybe kerülsz.* - Oké.*Leülök és ahogyan ellátod kezem elmosolyodom.* - Milyen kis óvatos vagy.*Puszillak meg. Nem vagyok mérges rád.* - Nem bírunk együtt lenni úgy, hogy ne történjen valami mi?*Csóválom a fejemet.* - Most már ne menj el és visszaszívom, amit mondtam, hogy nem kellett volna visszajönnöd.
|
|
| |