Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 01:25 | Üzenet # 726 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom rajtad.* - Ne legyen. *Mondom komolyan. Tudtam, hogy a ráncokat mire mondtad, amit nagyon jó volt hallani.* - Nos te is. Ebben biztos vagyok. Na meg ha szemügyre vesszük apukád, legfeljebb megőszülsz. *Nevettem el magam.* - Bár szexi lennél hosszú fehér hajjal. *Képzellek el.* - Hmm.... már várom, hogy lássam. *Mosolyodom el és beletúrtam a hajadba.* - Előbb-utóbb. *Suttogom vissza. Ahogy elkezdesz törölgetni, az annyira aranyos.* - Kicsit, de nem vészes. Inkább csak kellemetlen. *Elveszek én is egy törölközőt és mellkasod kezdem törölni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 01:32 | Üzenet # 727 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igyekszem.*Suttogom.* - Valóban jó géneket örököltem, de te csak ne vedd szemügyre jobban apámat.*Jegyzem meg azért kissé féltékenyen. * - Bolond vagy.*Nevetek fel.* - Azért én még nem akarom, de talán befestem egyszer.*Kuncogok.* - Így van.*Bólintok.* - Akkor jó.*Persze élvezem, hogy te is törölgetsz és nagyon finoman csinálom főleg a popsidnál.* - Annyira jól mutatsz.*Mérlek végig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:24 | Üzenet # 728 |
 Yaoista
| - Igen is értettem. *Nevettem el magam.* - De már mondtam, hogy te jobb pasi vagy, mint apukád. *Csókollak meg lágyan.* - Ne, ne fesd be. Legyen a jövő zenéje, hogy milyen lesz. *Nyalok végig kacéran az ajkaidon.* - Mondod ezt te. *Mérlek végig én is és hát persze, hogy jobban szemügyre veszem a farkad.* - Tudod milyen nehéz neked ellenállni? *Karmolok végig a mellkasodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:38 | Üzenet # 729 |
 Yaoista
| - Nem baj akkor se.*Mondom igen csak gyerekesen, de persze a csókod viszonozom.* - Megbeszélve.*Mosolygok és én finoman megharapom az ajkaidat.* - Nem panaszkodhatom ez tény.*Vigyorgok és persze feltűnik hol áll meg a tekinteted.* - Ezt te mondod?*Morranok fel és a csempének nyomva vadabbul megcsókollak.* - Különben meg nem kell ellenállnod..*Harapok az ajkaidra az ágyékom a tiednek nyomom.*- Mit szeretnél?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:14 | Üzenet # 730 |
 Yaoista
| - Értem. *Annyira imádtam, hogy milyen kis féltékeny tudsz lenni. Harapásodra sóhajtottam egyet halkan.* - Így van. *Kicsit meglepődök, ahogy a csempének nyomsz és megcsókolsz, de annál jobban élvezem. Hátad simogatom csókunk közben.* - Azt mondod? *Suttogom az ajkaidra.* - Kérdés, hogy mit szeretnék? *Nyomom én is neked a csípőm.* - Téged. *Suttogom a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:23 | Üzenet # 731 |
 Yaoista
| - Azt.*Mosolygok.* - Igen.*Nyögök fel.* - Helyes válasz.*Vigyorodom el és ismét megcsókollak, majd elválok tőled.* - Viszont a formás kis popsidra vigyázni kell szóval ma több szex nem lesz, de amúgy minden más lehet.*Kezdem el csókolgatni nyakad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:41 | Üzenet # 732 |
 Yaoista
| *Én s vigyorgok, mert tudtam, hogy tetszik a válasz.* - Mondom én, hogy vigyázol rám. *Kuncogtam és nyakamra halkan sóhajtozni kezdek.* - Imádom, mikor ezt csinálod. *Túrok finoman a hajadba. Kicsit elhúztam a fejed, hogy én is hozzáférjek a nyakadhoz. Nagyon élvezettel csókolgatom és szívogatom.* - Menjünk az ágyba. *Suttogtam az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:06 | Üzenet # 733 |
 Yaoista
| - Igen.*Ilyen szempontból tényleg.* - Örülök.*Mosolygok és persze, hagyom neked magam.* - Ahogyan én is.*Nyögöm elégedetten. A kijelentésedre felkaplak és megcsókollak és elindulok be, de mivel a csempe vizes így dobok egy szép hátast. Téged nem engedlek de én szépen bevágom magam, de szerencsére a fejem szőnyegen landol de így is koppan.* - ÁÁáá bassza meg..*Morgok de végül kitör belőlem a nevetés.* - Istenem ez de béna volt...*Nevetek jóízűen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:39 | Üzenet # 734 |
 Yaoista
| *Ahogy felkapsz, átölelem a nyakad. Elkezdem finoman csókolgatni, mire csak azt veszem észre, hogy lehuppanunk. Rögtön lemászok rólad és aggódva néztelek.* - Igor! *Akadok ki és finoman a fejedre simítok.*- Minden rendben? Jól vagy kicsim? *Nagyon aggódtam és szépen nézem a fejed, de aztán elkezdtél nevetni. Kicsit nézlek, majd én is elnevettem magam veled.* - Hát az. *Kuncogtam, de föléd hajolva adtam egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 14:49 | Üzenet # 735 |
 Yaoista
| - Amúgy fáj a fejem és több porcikám is.*Közlöm, de tovább nevetek. A csókod viszonozom, de röviden, mert annyira nevetek.* - Sergej megfertőzött a bénaságával.*Nevetek tovább és lassan felülök.* - Ohh basszus még egy pukli is van rajta..*Simítok a fejemre de még mindig kuncogok.* - Te jól vagy?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 15:07 | Üzenet # 736 |
 Yaoista
| - Úgy látszik. *Kuncogok én is.* - Óvatosan. *Azért vigyáztam rád. Megnéztem a fejed, nehogy valami nagyobb baj legyen.*- Egy szép nagy pukli. *Kuncogtam halkan és adtam rá óvatosan egy puszit.* - Én igen, semmi bajom, csak megijedtem. *Jó persze itt-ott beütöttem magam, de miattad jobban aggódtam.* - Biztos jól vagy? *Kérdezlek komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 15:22 | Üzenet # 737 |
 Yaoista
| - Érzem még jó, hogy a hajam takarja.*Vigyorgok.* - Most már sokkal jobb.*Mondom a puszira.* - Bocsi.*Simogatom meg az arcod.* - Fáj a fejem teszek rá azért borogatást.*Mondom és lassan felkelek.* - Viszont egy kicsit nem baj, ha pihenek? Sajnálom, hogy ez lett a vége.*Igen csak égek azért *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 15:55 | Üzenet # 738 |
 Yaoista
| - Ugyan, cuki lennél kis puklis buksival. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Mosolyodom el.* - Nincsen semmi baj. *Még jó, hogy nem volt nagyon picike a fürdőszobám.* - Majd én viszem, te menj és feküdj le. *Mondom komolyan és én is felállok.* - Tessék lefeküdni. *Puszillak meg.* - Mindjárt megyek. *Zavarlak be, majd bevizeztem egy törölközőt neked és utánad mentem.* - Tessék. *Rakom a puklidra, majd ledőlök melléd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 16:12 | Üzenet # 739 |
 Yaoista
| - Gondolom.*Csóválom meg a fejemet.* - Oké oké főnök.*Kuncogok és bemegyek. Felveszek egy alsót és elterülök hason.* - Köszönöm doktor úr.*Kuncogok és adok egy puszit.* - Elmesélem Sergejnek kész lesz. Még mindig visítana bent a fürdőbe.*Kuncogok.* - Legalább te rám estél.*Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 19:37 | Üzenet # 740 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam a doktorúron. Én nem vettem fel ruhát, nagyon is élveztem a pucérkodást.* - Az biztos. *Vigyorgok én is.* - Ugyan, én tényleg jól vagyok. Bírom a strapát. *Kuncogok halkan.* - Nem ütöttelek meg? *Kérdezem kíváncsian.* - Azért remélem nem szenvedtél agykárosodást. Kár lenne. *Kuncogtam halkan. Csak felálltam végül és felvettem egy alsót, majd kerestem masszázsolajat és a popsidra telepedve öntöttem egy kis olajat a hátadra.* - Végülis azt mondtam, elkényeztetlek. *Kuncogtam és finoman gyúrni kezdtelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:23 | Üzenet # 741 |
 Yaoista
| - Én is, csak most kicsit fáj a fejem, de hamar el fog múlni.*Játszom a macsót.* - Te? Ugyan dehogy.*Mosolygok.* - Ennél hülyébb csak nem leszek.*Nevetek fel.* - Ohh nem kellett volna felöltözni.*Jegyzem meg, de a folytatás meglep.* - Ez jó ötlet.*Sóhajtok fel jólesősen.* - Micsoda jó ápolást kapok már megérte.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:39 | Üzenet # 742 |
 Yaoista
| - Jól van cicusom, tudom. *Azért hagytalak pihenni.Tudtam, hogy sose ismernéd be magad, ha rosszul lennél.* - Akkor jó. *Mosolygok, majd elnevettem magam.* - Ki tudja. *Vigyorgok és pimaszkodok.* - Hát nem is vittem túlzásba az öltözködést szerintem. *Kuncogok halkan.* - Ugye? Szeretek rólad gondoskodni. *Mosolygok és most is nagyon óvatos vagyok, főleg a hegednél.* - Azért ha fáj, szólj. *Mondom komolyan, hiszen beüthetted a hátad is rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:04 | Üzenet # 743 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Pimasz.*Vigyorgok.* - Szerintem igen.*Kuncogok.* - Én meg, hogy te gondoskodsz rólam.*Mosolygok.* - Nagyon jól csinálod.*Tényleg jól esik és érződik, hogy semmi feszültség nincs bennem, nem úgy, mint múltkor.* - Mindenképpen.*Annyira figyelmes voltál.* - Tényleg jól vagyok kicsim.*Nyugtatlak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.27, 20:28 | Üzenet # 744 |
 Yaoista
| - Ó hát akkor majd leveszem. *Nevettem el magam. Olyan édes voltál, de nem mondtam, hogy ne bosszantsalak. Inkább csak előre dőltem és adtam egy puszit az arcodra.* - Örülök neki, hogy élvezed. *Közben persze simogatlak is.* - Akkor jó cicusom. *Mosolyodom el és folyamatosan masszírozlak.* - Komolyan... neked még a hátad is szexi. *Nyugtázom a dolgokat és végigkarmolok rajta, aztán a derekad kezdtem masszírozni. Éreztem, hogy nincs benned annyi feszültség.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 11:30 | Üzenet # 745 |
 Yaoista
| - Helyes.*Kuncogok és a puszin elmosolyodom.* - Én is.*Mosolygok.* - Örülök, hogy tetszik, majd jól befeszítek neked.*Nevetek fel és a karmolásra jólesően felsóhajtok.* - Tényleg nagyon ügyes vagy jól esik.*Hunyom le a szememet.* - Apát holnap felhívom, hogy megyünk. A közös kajálást is bepótolhatjuk.*Jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:29 | Üzenet # 746 |
 Yaoista
| - Hát van mit feszítened. *Nevettem el magam.* - Akkor jó. *Masszírozlak folyamatosan.* - Valamikor te is gyakorolhatnád. *Kuncogok halkan, hiszen mielőtt eltörted volna az orrom, masszíroztál kicsit és az nagyon jó volt.* - Rendben. Reggel én is felhívom Christ, hogy készüljön, estére megyünk. Majd vihetnénk vacsorát is neki, de lehet két adagot kéne. *Elmélkedem, igazából nem tudtam, hogy állnak Rinnel.* - Egyébként te ismered Rint? *Kérdezek rá.* - Mindig úgy beszélsz róla, mintha tudnál valamit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:45 | Üzenet # 747 |
 Yaoista
| - Büszke is vagyok rá.*Kuncogok.* - Mindenképpen most is, ha szeretnéd.*Bár tudom, hogy most nem hagynád.* - Jó ötlet és szerintem vigyünk kettőt.*Bár Rinnek nincs szüksége rá, de ti ezt nem tudjátok. Meglep, hogy hirtelen kérdezel róla.* - Nem ismerem, de hogy is mondjam ismerem a hozzáhasonlókat.*Most gondolhatsz arra, hogy olyasmi, mint egy albinó.* - Jó páros lesznek ők.*Mosolygok, szerintem elfogja fogandi Rint és rám jobban ki fog akadni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 23:11 | Üzenet # 748 |
 Yaoista
| - Lehetsz is. *Mosolyodom el.* - Nem, nem, most te pihensz. Majd holnap behajtom. *Kuncogtam halkan.* - Megbeszéltük. *Kíváncsian várom a válaszod.* - Értem. *Bár olyan furcsán hangzott, de ezt már megszoktam tőled.* - Csak mond, hogy nem valami... maffiózó vagy bérgyilkos vagy mit tudom én... *Valahogy most csak erre tudtam gondolni.* - Remélem én is. *Nagyon reméltem, hogy összejönnek rendesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.30, 13:09 | Üzenet # 749 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Megbeszélve, bár tudtam, hogy ezt mondod.*Ennyire már ismerlek.* - Semmi ilyesmi attól nagyon messze van.*Bár van köze a vérhez, de teljesen másként, na meg ő sokkal ártatlanabb, mint mi, kétlem hogy egy veszélyes vámpír lenne.* - Tesód is megérdemli.*Mosolygok.* - Nick tudom utálod ezt, de mindent megfogsz tudni a maga idejébe vagyis én elmondhatom most is akár, de kétlem, hogy hinnél nekem.*Jegyzem meg, ami érthető.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.30, 23:18 | Üzenet # 750 |
 Yaoista
| - Ismersz. *Mosolyodom el.* - Akkor jó. *Azért érezhetően megkönnyebbültem.* - Bizony meg. Sok gondot varrtam a nyakába. *Kihallatszóik a hangomból, hogy szégyellem magam.* - Csak úgy vonzod a titkokat. *Kuncogtam el magam.* - Igazából... úgy vagyok vele, ha veszélyes lenne, vagy baja eshetne Chrisnek, akkor elmondanád rögtön. *Mondom kedvesen.* - Bízok benned és az ítélőképességedben. *Puszillak meg.* - Úgyhogy, ha utálom, ha nem, akkor sem aggódom. *Bár tényleg idegesített picit, de a bizalmam teljes volt benned.*
|
|
| |