2025.07.26, Szombat, 01:57
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.18, 23:08 | Üzenet # 701
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem baj az, vele jár.*Vigyorgok.* - Téged jobban.*Simítok a popsidra.* - Az biztos.*Puszillak meg.* - Oké, majd pótlod.*Mosolygok. Bár te leptél meg mégis én kényeztettelek igazán, ami persze nem volt baj.* - Szólj, ha fürdeni akarsz.*Mondom és folyton simogatlak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 23:35 | Üzenet # 702
Yaoista
*Elmosolyodom és adok egy puszit.* - Úgy lesz. *Bár tényleg nem az lett a vége az estének, mint amit kitaláltam, de láthatóan te is élvezted nagyon és én is.* - Mehetünk. *De meg se próbáltam felülni, úgy éreztem, hogy rögtön vissza is dőlnék.* - Már tényleg alig várom, hogy teljesen összeszokjunk. *Kicsit buján mondtam, már tényleg vártam.* - Na akkor tessék pancsit csinálni, mert nem fogok tudni lábra állni. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.19, 00:05 | Üzenet # 703
Yaoista
- Én is, de nekem így is teljesen jó.*Teszem hozzá és megcsókollak.* - Megyek megyek csak még annyi, hogy ha tényleg bevadulok nagyon akkor mond jó?*Kérdezlek, majd adok még egy csókot és kimegyek, majd visszajövök érted és beülök a kádba és átölellek hátulról.* - Kellemes?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.19, 17:22 | Üzenet # 704
Yaoista
*Elmosolyodom szavaidra, olyan jól esett.* - Tényleg édes vagy... *Suttogom ajkaidra még a csók előtt. A kádban kényelmesen neked dőlök és pihenek.* - Nagyon. *Puszillak meg és csak mosolygok megint.* - Egyébként ne aggódj... tényleg fogok szólni, ha túlzásba esnél. *Mosolyodom el kedvesen és megfogom kezeid.* - Hm.. ma kihagytuk a veszekedést a programból. *Jegyzem meg és elkuncogtam magam.* - Valahogy jobb is. *Csókollak meg jó hosszan.*

MioDátum: Kedd, 2015.01.20, 12:49 | Üzenet # 705
Yaoista
- Tényleg pimasz vagy.*Morgok édesen biggrin - Akkor jó.*Mosolygok.* - Oké oké.*Bólintok tényleg nem akartam fájdalmat okozni.* -  De a napból nem, lehet nem is lesz olyan nap, amikor nem vitázunk, bár hamar békülünk szerencsére.*Mosolygok.*  - Egyetértek azért jobb.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Nem bírod igaz, hogy ne csókolj meg?*Kuncogok, na nem mintha én kibírnám és tudtam, hogy ezzel fogsz jönni de úgy éreztem én jobban bírom, mint te.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.01.20, 18:47 | Üzenet # 706
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit.* - De nagyon figyelmes vagy, szóval nincs miért aggódnod. *Szerintem te még jobban figyeltél, mint én.* - Hát lehet, de szerintem idővel majd elfogynak azok a dolgok, amit vitázhatunk. Bár... a békülőszexért lehet megéri. *Vigyorgok. Bólintok, majd a csókos beoszlásodra még egyszer megcsókoltalak.* - Nem bírom, mert imádom a csókjaid és az ajkaid. *Mosolyodom el.* - Meg kiélvezem, hogy csókolgathatlak, mert te is élvezed, vagy tévednék? *Kérdezek vissza.*

MioDátum: Kedd, 2015.01.20, 23:45 | Üzenet # 707
Yaoista
- Tényleg igyekszem.*Mosolygok.* - Szerintem, akkor is lesznek ismerve magunkat a szex meg anélkül is meg lesz, de értelek.*Kuncogok.* - Édes elmélet.*Csókolok a nyakadba. Az újabb csókod persze viszonozom.* - Helyes, ahogyan én is a tied.*Mosolygok.* - Nem tévedsz ez így van.*Csókollak most meg én.* - Minden porcikád imádom.*Ölellek szorosan magamhoz.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:21 | Üzenet # 708
Yaoista
- Amit én nagyon-nagyon sokra értékelek. *Melletted valahogy folyton mosolyoghatnékom van, ha nem veszekszünk.* - Hm, ez így van. *Kuncogok én is. Nyakamra sóhajtok egyet halkan. Bólintok egyet, hogy még szép, hogy így van, majd viszonozom a csókod.* - Tudom. *Mondom mosolyogva, én pedig bújok hozzád. Hiába nem mondtad, hogy szeretsz, mégis úgy éreztem, hogy úgy van. Magamban mosolyogtam ezen és inkább adtam még egy csókot.* - Meg hogy is volt? Nem lehet neked ellenállni? *Kuncogok halkan.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.21, 00:48 | Üzenet # 709
Yaoista
- Túlzol szépségem.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Cirógatlak tovább és az újabb csókod is viszonozom.* - Pontosan és látod, hogy tényleg nem.*Nevetek fel.* - Nem mintha neked lehetne.*Kuncogok.* - Ezután mit csináljunk? Mihez lenne kedved? Vagy csak bújjunk össze?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:10 | Üzenet # 710
Yaoista
- Szerinted mindig túlzok. *Adok egy puszit az arcodra. Ki is élveztem a csókunkat, nagyon jó volt.* - Igazad lett. *Nevetek veled.* - Legalábbis te ne is akarj. *Nevetek tovább veled.* - Nem is tudom. Még egy filmet megnézhetünk, ha gondolod. De elméletileg én holnap dolgozok és nem szeretnék elkésni. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.21, 01:33 | Üzenet # 711
Yaoista
- Velem kapcsolatba igen.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - Látod látod.*Kuncogok.* - Nem is akarok és ha akarnék se tudnék.*Nevetek veled. A filmet én is akartam mondani, de az incidens után nem akartam felhozni, de így már simán.* - A főnököddel mész szóval nem lesz gond.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:52 | Üzenet # 712
Yaoista
- Csak te hiszed azt. *Én is komolyan mondom.* - Tökéletes. *Vigyorgok. Én élveztem, hogy elcsavartam a fejed.* - Ebben igazad van. *Mosolyodom el.* - Meg talán le is tudom fizetni a főnököm. *Nevettem el magam.* - Bár nem élek vissza az eszközeimmel. *Csókolok a nyakadba.* - Olyan kellemes... *Mondom a fürdőre és úgy elengedtem magam.* - Nem megyünk el valamikor megint lovagolni? *Tényleg nagyon megtetszett a dolog.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.21, 12:48 | Üzenet # 713
Yaoista
- Úgyse fogunk egyetérteni.*Mosolygok.* - Szerintem is.*Csókolok a nyakadba.* - Ebben is.*Javítalak ki vigyorogva.* - Ne is, de nem is tudnál.*Jegyzem meg a csókra felsóhajtok.* - Bár azt mondják, hogy nem jó együtt dolgozni párként se főleg nem ilyen beosztásba, de érzem nálunk nem lesz gond.*Ebben biztos voltam, az aki vagyok nagyobb gondokat fog jelenteni, de erre inkább nem gondolok.* - Igen az.*Értek egyet és tovább cirógatlak.* - Amikor csak szeretnél kicsim, hiszen Orion te lovad már és biztos örülne, ahogyan az én szépségem is.*Ismét nagyon kedves hangon mondom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.21, 15:48 | Üzenet # 714
Yaoista
- Na meg is van, mint fogunk vitatkozni. *Nevettem el magam és nyakamra megint jól esően sóhajtok.  A javításodon csak mosolygok, nem is te lennél, de ezt is imádtam benned.* - Kár. *Viccelődtem.* - Szerintem sem lesz. Ahhoz túlságosan szeretlek téged is, meg a munkámat is, hogy ebből probléma legyen. *Nagyon kedvesen és őszintén mondtam.* - Igen, még a végén megint megsértődik, ha sokáig nem megyünk. *Kuncogtam el magam. Olyan szépen tudsz beszélni Démonról, mindig megérint.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.21, 16:00 | Üzenet # 715
Yaoista
- De ez vicces.*Mosolygok.* - Ez van.*Vigyorgok tudtam, hogy csak viccelsz.* - Tudom kicsim és azt is, hogy mennyire imádod és becsülöd a munkát és sose élnél vissza azzal, hogy a főnököd vagyok.*Semmi kétségem nincs efelől.* - Szerintem velem lesznek gondok, amikor letámadlak.*Kuncogok.* - Az biztos. Nem is szeretném Démont elhanyagolni, meg apa is örülne nekünk.*Mosolyodom el.* - Elmehetünk hétvégén és akkor ott alszunk. Oda is hozhatnál ruhát akár.*Jegyzem meg.* - Szeretnék több időt ott lenni, ha nem bánod.

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.21, 23:09 | Üzenet # 716
Yaoista
- Igen, ez az. *Kuncogok halkan.* - Nem is. Bár bizonyos helyzetekbe nem rossz, például nem kell messzire mennem, ha megcsókolnálak. *Persze ezért nem hagynék ott csapot-papot, de szünetekbe nagyon is jó.* - Szerinted én nem fogom magam vissza? *Kérdezem mosolyogva.* - Helyes, helyes. *Puszillak meg.* - Jól hangzik nagyon. Mindkettő. *Tényleg nagyon jó lett volna.* - Egyáltalán nem. Sőt, nagyon örülök nek i és szívesen is vagyok veled, persze csak ha nem zavarok. *Gondolok itt a munkátokra, hiszen ki tudja ott a dolgokat.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 19:25 | Üzenet # 717
Yaoista
- Az biztos és kérem is a csók adagjaimat.*Kuncogok.* - Nem tudom, visszafogod?*Kérdezlek vigyorogva.* - Nos, ha zavarnál akkor nem hívnálak butus. Különben meg tudnak rólad szóval nincs probléma. A fiúk, majd biztos befognak találni azért, de nem kell tőlük tartani.*Igazából Seime az, akinek meg kéne békélnie.* - Most már ezek után tényleg beszélhetnénk a bátyáddal, hiszen nekem mindenki tud róla.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 19:55 | Üzenet # 718
Yaoista
- Sejtettem. *Kuncogok, de nem bántam egyáltalán.* - Nagyon is. *Vigyorgok én is.* - Szerintem téged jobban fognak cukkolni, cicus. *Suttogom az ajkaidra és még mielőtt megszólalnál hosszan megcsókollak.* - Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni. *Persze azért tényleg próbáltam figyelni, de nem volt egyszerű.* - Igyekszem nem aggódni. *Mosolyodom el.* - Hát igen. Nem tudom, hogy fogom beadagolni neki. *Sóhajtok fel. Igazból féltem, hogy tényleg be fog neked húzni Chris.* - Nem is tudom, hogy rám vagy rád lesz dühösebb. *Nevettem el magam. Kicsit feléd fordulok és jó hosszan újra megcsókollak.* - Ugye tudod, hogy nem rejtegetlek, csak így jött ki? *Mondom komolyan, mert még véletlenül se akartam, hogy azt hidd, én nem akarlak bemutatni így.* - Mi lenne, ha holnap munka után átmennénk hozzá?

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 21:29 | Üzenet # 719
Yaoista
- Nem tűnt fel.*Vigyorgok. Éppen válaszolnék, de te megcsókolsz amit viszonozok.* - Sejtettem és tudom, hogy piszkálni fognak az elején biztos.*Sóhajtok fel picit.* - De igazából nem bánom.*Teszem hozzá és a nyakadba csókolok.* - Helyes.*Mosolygok.* - Ahogyan én is megtettem és nekem se volt a legegyszerűbb sőt. Különben meg én is ott leszek veled.*Jegyzem meg.* - Igazából nem lehet dühös szerintem oké, ha tudná a dolgokat igen.*Teszem hozzá és csókod viszonozom.* - Persze ez meg se fordult a fejembe.*Cirógatom meg az arcodat.* - Jó ötlet amúgy is ígértem. Kíváncsi vagyok a cukrászdára. Nagyon büszke vagyok rád. Semmi segítséget nem fogadott el tőlem.*Célzok itt a pénzre.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:14 | Üzenet # 720
Yaoista
- Pedig így van. *Kuncogok. Imádtam a csókod, úgyhogy alig akartam tőled elválni. Elmosolyodom kicsit és a nyakadhoz bújtatom a fejem.* - Jó hallani, hogy nem bánod. *Olyan boldog voltam.* - Igen, ahogy én is ott voltam veled. *Tudtam, hogy nem hagysz cserben és velem vagy. Finoman simogatom a karod.* - Igazból szerintem se lehet dühös, de attól az lesz szerintem. *A többit én tényleg rád hagytam. Én nem akartam elmondani, de ha te igen, akkor legyen.* - Akkor jó. *Nyugszom meg.* - Nem az a fajta, aki elfogad ilyesmit. *Kuncogtam el magam. Én is büszke voltam rá, de nem mondtam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:25 | Üzenet # 721
Yaoista
- Most már tudom.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Pontosan, hiszen egy pár vagyunk.*Suttogom füledbe lágy hangon.* - Alapból félteni fog tőlem, amit meg is értek és a többi miatt, hát majd kiderül, most nem szeretnék rá gondolni.*Mondom komolyabban.* - Igen tudom bár csak kölcsön lett volna mondjuk megértem én is ilyen vagyok és lemerem fogadni, hogy te is.*Jegyzem meg.* - Nick ugye téged nem zavar, hogy nekem több pénzem van? Mármint, ha éppen olyan helyekre viszlek téged, ahova te nem tudnál? Mert én egyenlőnek tartalak magammal remélem tudod.

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.01.25, 23:09

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 23:05 | Üzenet # 722
Yaoista
- Igen, egy pár. *Suttogom halkan és nagyon boldogan.* - Nincs oka miért félteni. Épp az, hogy vigyázol rám. *Igyekeztem nem gondolni a korábban történtekre.* - Hát igen... én is. Jobb saját erőből ezeket elérni. *Bólintok, majd kérdésed először nem értem, de a végén elmosolyodom.* - Igen, tudom és nem, nem zavar, mert tudom, hogy nem felvágásból viszel el bárhova is és tisztában vagy vele, hogy én tényleg nem várom el. Nekem csak az a fontos, hogy veled lehetek. *Puszilom meg az arcod.* - Meg majd ha gazdag és híres szakács leszek, majd én viszlek mindenhova. *Nevettem el magam, hiszen nem gondoltam komolyan. Nem akartam nálad felmondani semmi pénzért.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 23:21 | Üzenet # 723
Yaoista
*Erre, hogy vigyázok jobban magamhoz szorítalak, mert tényleg azon vagyok és hogy te sok rossz ellenére ezt gondolod nagyon sokat jelent.* - Igen ezt megértem, hiszen én se engedném, de fordított esetbe ő is mondta volna.*Teszem azért hozzá.* - Ahogyan nekem is.*Mosolygok.* - Oké megbeszélve te fogsz engem eltartani.*Nevetek fel és odafordítva megcsókollak hosszasan.* - Lassan kimászunk? Kezdek kiázni.*Nézem a kezeim csók után.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:00 | Üzenet # 724
Yaoista
- Persze, hogy mondta volna. *Mosolyodom el.* - Te vagy a legjobb barátja. *Mondom kedvesen.* - Természetesen. *Kuncogok és viszonozom a csókod.* - Igen, én is. *Nézem én is a kezem.* - Még a végén ráncos leszek és nem fogok tetszeni. *Nevettem el magam. Lassan felálltam, és kimásztam a kádból. Nem voltam annyira instabil, de azért furán gyengének élveztem az alsó felem.* - Furcsa érzés. *Grimaszolok aranyosan, majd adok egy csókot.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:48 | Üzenet # 725
Yaoista
- Ezért is van bűntudatom..*Suttogom hiszen nekem is az egyik legjobb barátom.*  - Te még ráncosan is gyönyörű leszel.*Én viszont az öregkori ráncokra gondoltam. Tényleg érdekeltél nagyon is. Én is kimászok és elveszek egy törcsit.* - Megszokod.*Suttogom az ajkaid közé, majd törölni kezdelek.* - Fáj?*Simítok a popsidra*

Keresés: