2025.07.26, Szombat, 02:08
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 14:17 | Üzenet # 676
Yaoista
- Azért ott még nem tartunk, de nem kizárt. *Nevettem el magam. Igen csak élveztem a dolgot, mint mindig. Nagyon jó voltál, az biztos. Elég nagyot is élvezek és lihegve fekszek alattad.* - Finomat főztem, igaz? *Kuncogtam és csókod viszonozom.* - Mi van ha azt mondom, nem? *Kérdezek vissza, de úgy, mint aki komolyan mondja. Egyébként persze szívesem, csak kicsit szórakozni akartam én is. biggrin *

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 14:26 | Üzenet # 677
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor próbálkozom.*Vigyorgok.* - Igen nagyon finomat kis perverzem.*Kuncogok, majd ahogyan visszakérdezel arra nem számítok. Mondjuk te akartál elkényeztetni, erre kötekedsz, de annyira nem izgat.* - Akkor nem szopsz le.*Vonom meg a vállam, majd egy mozdulattal megfordítalak és nyalni kezdelek. Cselekszem én helyetted és kiszolgálom magam.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 21:02 | Üzenet # 678
Yaoista
*Gondoltam, hogy fogsz próbálkozni.* - Egészségedre. *Nevettem el magam. Kíváncsi voltam mit fogsz reagálni, de teljesen meglepett, hogy így. Azt hittem unszolni fogsz vagy valami. Meglepődök, hogy megfordítasz és megérzem nyelved.* - Igor... *Nyögöm halkan, de nem állítottalak le.* - Fordulj ide. *Szólok, gondoltam kényeztethetjük egymást egyszerre is. Na meg igazából tényleg csak kötekedtem és amúgy szerettem volna, ha te is jól érzed magad.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.10, 13:37 | Üzenet # 679
Yaoista
*Elvigyorodom az egészségedre szövegen.* - Jó így na meg hosszú az éjszaka.*Jegyzem meg, na meg ha most nem szopsz le kibírom, leszek benned és az még jobb érzés. Tovább nyallak, majd lassan egy ujjam is beléd nyomom és rögtön a gyönyörpontod kezdem el kényeztetni.* - Fáj?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.10, 14:00 | Üzenet # 680
Yaoista
*Ahogy most te rázol le engem, akkor rád hagyom.* - Igaz... *Nyögöm és megérezve az ujjaid megremegtem. Kicsit hangosabb is lettem.* - Nem fáj... *Kicsit kellemetlen volt, de már egyáltalán nem fájt, ráadásul gyönyörpontom izgattad rögtön, úgyhogy rendbe voltam. Azért érezhetően kezdtem hozzászokni ehhez a szerephez. A testem is érzékenyebben reagált.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.12, 12:34 | Üzenet # 681
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el. Egészen addig tágítalak, amíg szükséges. Kihúzom az ujjaimat, majd előveszem a farkamat, de vetkőzök le.* - Nagyon kívánlak....*Dörgölöm a farkamat a popsidhoz, majd lassan elkezdek beléd hatolni, ismét vigyázok rád és ott csókollak és simogatlak, ahol csak érlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.01.13, 00:00 | Üzenet # 682
Yaoista
*Éreztem most is, hogy vigyázol rám a hevességed ellenére is.* - Én is téged... *Suttogom. Éreztem milyen kemény vagy, pedig most tényleg nem csináltam semmit. Ahogy belém hatolsz, kissé megfeszülök és egy nagyobbat nyögök. A könyököm támaszkodom. Most valahogy nem éreztem azt a fájdalmat, mint eddig, legalábbis sokkal enyhébb volt. Szép lassan ellazultam és mozdítottam egyet a csípőmön, jelezvén, hogy mozoghatsz nyugodtan.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 21:31 | Üzenet # 683
Yaoista
*Lassan haladok és amikor teljesen benned vagyok várok, amíg nem mozdítod meg a csípőd.* - Egyre jobban hozzászokik a formás kis segged a farkamhoz.*Vigyorgok és végigsimítok a gerinceden, majd lassan mozogni kezdek.* - Hmmm még finomabb desszert.*Nyögöm mély hangon.* - Nagyon jól mutatsz.*Persze most is rögtön a gyönyörpontod célzom meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.14, 21:59 | Üzenet # 684
Yaoista
- Hát amennyit csináljuk... *Persze ha majd rendesen hozzád szoktam, fogjuk mi többet azt tudtam jól és nem is bántam kicsit sem, mert nagyon jó veled az ágyba tényleg. Bár rám se lehet panasz. Gerincemre kicsit szűkebb lettem és felnyögtem, ahogy mozogni kezdtél.* - Perverz... *Nyögöm én is, hiszen gyönyörpontom nagyon is jól eltaláltad. Egyik kezemmel lesimítottam és elkezdtem farkam is simogatni. Igen csak élveztem a helyzetet.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 23:10 | Üzenet # 685
Yaoista
- Ugyan ez még semmi.*Vigyorgok.* - Tudom.*Kuncogok és ismét végigsimítok a gerinceden mert látom, hogy tetszik. Eltolom a kezed és én kezdem a farkad simogatni. Szabad kezemmel felhúzlak és odafordítva vadul megcsókollak.* -Annyira finom vagy...*Nyögöm.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.14, 23:25 | Üzenet # 686
Yaoista
*Ahogy megint végigsimítottál a gerincemen, kicsit homorítottam, mint egy kiscica és megremegtem. Ahogy eltolod a kezem és te kezdted simogatni a farkam, ismét felnyögtem kicsit hangosabban. Ahogy felhúzol csókolózok is veled. Hátrasimítok a tarkódra és beletúrok a hajadba csókunk közbe.* - Te is... *Nyalok végig ajkaidon és én is mozogni kezdtem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.15, 00:03 | Üzenet # 687
Yaoista
- Most te vagy olyan, mint egy cica.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Harapok az ajkaidra, majd kihúzódom belőled. Leveszek mindent magamról és elterülök.* - Gyere szépségem.*Kezdem el simogatni farkam.*- Gyakorold a lovagolást.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 00:27 | Üzenet # 688
Yaoista
- Jó érzés, mikor ezt csinálod. *Lihegem két nyögés között. Ahogy kihúzódsz feléd fordulok és hát látványod az vitt mindent Beszólásodra elvigyorodom.* - Elég sokat gyakorlom, remélem fejlődtem. *Mászok oda, de mielőtt beleültem volna farkadba, végignyaltam makkodon és picit szopogattam, míg te simogattad magad. Végül abbahagytam és megnyaltam a szám. Föléd másztam és lassan magamba fogadtalak teljesen tövig. Végigsimítottam pocidon és előre dőlve hosszan megcsókoltalak, közben lassan mozogni kezdtem.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.16, 13:03 | Üzenet # 689
Yaoista
- Csak ez jó érzés?*Kérdezem pimaszul.* - Biztos vagyok benne és most is csak gyakorolsz.*Vigyorgok. A nyalásra felnyögök, de reméltem nem most akarsz leszopni, mert most inkább benned akarok lenni. Ahogyan fölém mászol elmosolyodom elégedetten.* - De jó vagy..*Nyögök fel hangosan. A csókod viszonozom és magamhoz ölelem én is lassan de mélyeket lökök benned.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.16, 13:35 | Üzenet # 690
Yaoista
- Nem, nem csak ez. *Vigyorodom el. Elkuncogtam magam válaszodon. Már csak az elégedett arcodért megérte a kedvedre tenni.* - Még szép. *Nyögöm én is. Jó érzés volt, hogy magadhoz ölelsz. Hangosabban nyögtem, ahogy mélyeket löktél benned. Teljes összhangba mozogtam veled és kéjesen nyögtem. Annyira mélyen éreztem magamban a farkad, mint eddig egyszer sem. Most valahogy más érzés volt.* - Igor... ahhh....nh...*Nyögöm édesen neved.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.16, 14:13 | Üzenet # 691
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok.* - Kis egosom.*Kuncogok. Teljesen megőrjítesz és csak még keményebb leszek. Megdöntelek és az egyik mellbimbód kezdem erősebben szívogatni és hevesebb leszek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.16, 14:37 | Üzenet # 692
Yaoista
*Ahogy keményebb lettél, én is nagyobbat nyögtem.* - Nagyobb lett... *Nyögöm halkan. Ahogy megdöntesz, köréd fonom a lábaim és mellbimbómra kicsit megremegtem. Rászorítottam a farkadra, de mozogtam én is tovább. Sokkal jobban éreztelek és ez látszódott is rajtam. Tényleg kezdtelek megszokni. Az arcodra simítok és felemelve a fejed, megcsókollak hosszan, majd a nyakad kezdem harapdálni.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.18, 16:08 | Üzenet # 693
Yaoista
- Miattad.*Nyögöm. A szorításra jobban felnyögök és egyre nehezebb vissza fognom magam, hiszen én is egyre jobban érezlek. A csókod igen vadul viszonozom és szinte tépem az ajkaim.* - Francba....*Löklek le magamról és a lábaid nyakamba véve ismét beléd hatolva mozogni kezdek és a combod szorongottam. Úgy nézzek rád mint aki mindjárt felfal.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 17:42 | Üzenet # 694
Yaoista
*Imádtam, mikor így csókoltál, mert éreztem, hogy nem tudsz velem betelni és ez boldoggá tett. Kicsit meglepődök, ahogy lelöksz magadról, de nem bántam, hiszen rögtön utána belém jöttél. Igen hangosan nyögtem fel. Tekinteted csak még jobban feltüzelt. Végig a szemeidbe néztem és a takarót markoltam magam mellett. Egyre furcsább érzés, ahogy mozogsz bennem, tényleg nem éreztelek még ennyire. Én is meg keményebb lettem, már ha ez lehetséges volt és teljesen váratlanul megremegtem és hangosan nyögtem neved.* - Igor!... ahhh... *Erősen szorítottal és kábultam néztem rád, majd le a hasamra, ami a spermámba úszott.* - Mi..? *Nézek kábultan, de persze kemény maradtam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:35 | Üzenet # 695
Yaoista
- Annyira szexi vagy..*Észveszejtő vagy. Folyton a gyönyörpontod célzom meg és amikor elmész annyira meglep és olyan szűk leszel, hogy én is elmegyek de rögtön kemény leszek.* - Megleptél édes.... de látom magad is.*Vigyorgok de mozgok tovább.* - Ez jó hogy ennyitől is elmész.*Mosolygok és hasadon végigsimítva leszedek egy kis spermát és lenyalogatom.* - Fincsi.*Vigyorgok majd letéve lábaid rád fekszek.* - Bírod még?*Kérdezlek és magamhoz ölelve csókollak kicsit lassabban.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 19:02 | Üzenet # 696
Yaoista
*Hát meg volt a hatása annak, hogy a gyönyörpontomra koncentráltál.* - Eléggé... *Lihegek és nyögök vegyesen, hiszen mozogtál folyamatosan. Kicsit elvörösödöm szavaidra. Ahogy végigsimítasz pocimon és lenyalod a spermám, még pirosabb leszek. Ahogy leteszed a lábam, kérdéseden elmosolyodom.* - Igen, bírom. *Köréd fonom a lábam és át is ölellek.* - Csináld... *Suttogom füledbe és bele is nyalok. Közben a farkadra szorítok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.18, 20:29 | Üzenet # 697
Yaoista
- Édes vagy kis paradicsomom.*Mosolygok.* - Akkor jó..*Mosolygok. Összekulcsolom az ujjainkat és folyamatosan mozgok de most nagyon lágyan csókollak most.* - Azért nem akarom megterhelni kis popsid..*Lehelem az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 21:11 | Üzenet # 698
Yaoista
*Megszorítom kicsit a kezed, és a másikkal átkarolom a nyakad. Nem akartalak elengedni.* - Jól vagyok... *Suttogom az ajkaid közé.* - Nagyon jól... *Nyalok végig ajkaidon. Igazán odavoltam, de nagyon jól festettem. Kicsit izzadt voltam, akárcsak te és hát kész voltam a látványodtól.* - Szeretlek... *Mondom füledbe szenvedélyes, túlfűtött hangon. Annyira oda voltam érted.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.18, 21:54 | Üzenet # 699
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el, hiszen tényleg nem akarok fájdalmat okozni.* - Annyira gyönyörű vagy.*Mérlek végig. A szeretlekre csak elmosolyodom. Jó hosszasan szeretkezünk és utána kiterülve pihenünk.* - Isteni volt ismét.*Cirógatlak finoman.*  - Egyre jobban a tested a testemhez szokik.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 22:25 | Üzenet # 700
Yaoista
*Bókodra elmosolyodom, nagyon jól esett. Teljesen kifáradtam ismét. Kicsit hozzád bújtam és adtam egy puszit.* - Összekentelek. *Simítok a pocidra, hiszen te is tiszta ondó voltál.* - Igen, az volt. *Mosolyodom el.* - Meg a tiéd az enyémhez. *Mosolygok én is boldogan. Azért még mindig fura volt, hogy a fenekemtől élveztem e és rettentő zavarba ejtő.* - Majd azért pótlom azt a szopást. *Kuncogok halkan.*

Keresés: