Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:58 | Üzenet # 626 |
 Yaoista
| - Tudod, nagyon jó hallani, mikor ezt mondod. *Ilyenkor aztán tényleg érzem, hogy mennyire fontos vagyok neked.* - Szeretem, mikor kijelented, hogy a párod vagyok, vagy a kedvesed. *Csókollak meg újra jó hosszan.* - Olyan szépen tudod mondani. *Tényleg imádtam ezt benned. Élveztem a cirógatásod nagyon. Sóhajtok egy nagyot, majd elfekszem, de a fejem az öledbe rakom.* - Te mindig meg tudsz nyugtatni... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:19 | Üzenet # 627 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor sokszor mondom kedvesem.*Mosolyodom el, tényleg nagyon édes vagy. A csókod most is viszonozom, mint mindig.* - Ez kölcsönös szépségem.*Kezdelek el finoman cirógatni.* - Először hozzád menjünk vagy a temetőbe?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:36 | Üzenet # 628 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra. Simogatásodra sóhajtok egy jó nagyot.* - Először a temetőbe. *Nézek rád és felemelve a kezem végigsimítok arcodon.* - Csak még egy kicsit maradjunk. *Élveztem a helyzetet és most nem szívesen tápászkodtam föl, olyan jól esett a cirógatásod. Azért egy bő húsz perc múlva felültem és nyújtózkodtam egy nagyot* - Menjünk. *Csókollak meg, de látszik, hogy olyan furán ideges vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:42 | Üzenet # 629 |
 Yaoista
| - Amennyit csak akarsz édesem.*Csókolok a tenyeredbe. Tovább simogatlak, addig amíg fel nem kelsz.* - Minden rendben lesz.*Suttogom az ajkaid közé* - Pár holmim összedobom.*Mondom, majd így is teszek.* - Akkor egyenlőre ennyi. Mehetünk?*Kapom fel a táskámat.* - Melletted vagyok kicsim és jót fog tenni, hogy kimegyünk.*Puszilom meg a homlokod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:58 | Üzenet # 630 |
 Yaoista
| - Veled leszek, úgyhogy biztos. *Mondom aranyosan. Bólintok, hogy dobd össze nyugodtan.* - Igen, mehetünk. *Fogom meg a kezed. Homlokomra lehunyom a szemem és elmosolyodom.* - Tudom, hiszek neked. *Adok egy puszit az arcodra, majd elindulunk. A temetőhöz érve már láthatóan ideges vagyok, nem kicsit. Mikor megállsz, nem mozdulok és csak nézek ki a kocsi ablakán.* - Itt vagyunk. *Suttogom, de még mindig nem szálltam ki.* - Még a környékre se jöttem azóta.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 00:54 | Üzenet # 631 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* -Helyes.*Cirógatom még meg a pofid. Arra megyek, amerre mondod és még útközbe virágot azért veszünk.* - Akkor itt volt az ideje.*Persze ezt nem rosszból mondom.* - Gyere kicsim menjünk.*Megcsókollak, majd a vezetéseddel odamegyünk a sírhoz. Lerakom a virágokat, de a kezed egy percre se engedem el.* - Üdv.*Hajolok meg.* - Bár már az édesanyám sírjánál beszéltem Önhöz asszonyom, de ismét bemutatkoznék most már teljesen hivatalosan. Igor vagyok a fiúk párja.*Pillantok rád.* - Nagyon szerencsés vagyok, hogy mellette lehetek egy csodás fiút neveltek fel, nagyon büszkék lehetnek rá. Nem csak, mint ember jó, hanem mint szakács is. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokra fogja vinni.*Minden elfogultság nélkül mondom.* - Ő egy igazi kis angyal, az én angyalom.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:06 | Üzenet # 632 |
 Yaoista
| *Igen nehezen szállok ki a kocsiból és látszik, hogy nem is vagyok valami jól. Én szinte szorítom a kezed és mikor odaérünk, felnézni se merek. Annyira szégyelltem magam. Szavaid annyira jól estek, annyira kedves voltál. Ilyenkor tényleg nem tudtam elhinni hogy benned van az a kegyetlen gyilkos is, akit tegnap este mutattál meg. Én nem tudtam megszólalni, de végül felpillantottam. Az arcuk ugrott be elém és a baleset, amire még jobban szorítottam a kezed. Könnyek folytak végig az arcomon és csak néztem.* - Annyira sajnálom... *Suttogom és eltakarom az arcom. Nem tudtam magamból többet kipréselni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:20 | Üzenet # 633 |
 Yaoista
| *Ahogyan sírni kezdesz és sajnálkozol csak szorosan magamhoz ölellek.* - Nem haragszanak rád kicsim, nincsen semmi baj..*Suttogom.* - Azt gondolják, amit én, ebben biztos vagyok.*Suttogom lágy hangon.* - Csak sírd ki magad...*Nagyon védelmezően ölellek. Én ugye tudtam jól milyen elveszíteni valakit, akit ennyire szeretsz és attól még, hogy te nem voltál képes kijönni, nem vagy te rossz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:32 | Üzenet # 634 |
 Yaoista
| *Ahogy megölelsz, nem veszem el az arcom elől a kezem, de odabújok hozzád. Nagyon jó volt, hogy itt voltál velem és vigyáztál rám. Nem csak azt sajnáltam, hogy nem jöttem, hanem azt is, hogy miattam mennyit szenvedett Chris és még sokan mások.* - Sajnálom... sajnálom... *Suttogtam tovább halkan és szinte zokogtam. Ezt senki más nem látta eddig rajtad kívül, egyedül Chris a kórházba. Azóta én nem sírtam egyszer se emiatt, még a temetésen se, mert képtelen voltam megemészteni a látottakat. Erre itt jössz te és kevés idő alatt úgy beférkőztél a szívembe, hogy még a kis ajtókat is sorra nyitogatod és engeded szabadon az ott tartott dolgokat. Átöleltem a derekad és a nyakadhoz fúrtam az arcom. Lassan elcsitultam és már inkább csak szipogtam.* - Olyan, mintha te mindentől megvédenél... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:16 | Üzenet # 635 |
 Yaoista
| *Nem mondok neked semmit csak hagyom, hogy kisírd magad, az sokat segít. Tudom jól, hogy mennyire nehéz mindent elnyomni és nem kimutatni mit is érzünk.* - Mert így is van, azon vagyok, hogy mindentől és mindenkitől megvédjelek.*Suttogom, majd elkezdek a könnyeid lepuszilgatni és végül megcsókollak.* - Jobb picit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:31 | Üzenet # 636 |
 Yaoista
| *Annyira kedves voltál velem. Picit el is mosolyodtam, főleg puszijaidon. Csókod viszonozom, de nagyon visszafogott voltam.* - Igen jobb. Hála neked. *Ölellek magamhoz még jobban.* - Köszönöm, hogy itt vagy nekem. *Suttogom a füledbe, majd adok egy újabb csókot. Lassan elengedtelek és kerestem egy zsebkendőt, majd kifújtam az orrom. Végül újra összekulcsoltam az ujjaink.* - Nála jobbat nem is találhattam volna... *Boldog voltam és mosolyogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 13:04 | Üzenet # 637 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy már mosolyogsz.* - Ugyan nem csináltam semmit.*Mosolygok.* - Kicsim ne köszönd ez természetes.*Mondom kedvesen és viszonozom az újabb csókod. Hagylak, hogy rendbe tedd magad, majd a folytatásra elmosolyodom.* - Ezt inkább én mondhatnám.*Adok egy puszit a kézfejedre, de többet nem mondok, itt te vagy akinek beszélnie kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 14:22 | Üzenet # 638 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy neked az. *Nekem mégsem volt természetes, hogy olyan sokan vannak mellettem. Igazából egyedül a testvérem állt mellettem igazán, hiszen abban a társaságban tényleg gyakran cserélődnek az emberek. Elmosolyodom kicsit, főleg a puszidon. Harapdálni kezdtem a szám szélét, ahogy ott álltam és néztem a sírokat. Aztán lassan elkezdtem mondani a dolgokat, de össze-vissza, ami eszembe jutott. Már nem voltam olyan ideges és kicsit engedtem a kezed szorításán, de nem engedtem el. Csak olyanokat mondtam, amit te is tudtál és végül elérkeztem hozzád.* - Igor... lehet nem a legjobb fiú, de én amúgy is mindig a rossz fiúkra buktam. *Kuncogok halkan.* - De érzem és tudom, hogy fontos vagyok neki. *Tényleg boldog volt az arcom.* - Nagyon jól megértjük egymást. Ha ő nem lenne... én sem tudtam volna ide jönni és valószínűleg szakács sem lennék. Rettentő türelmes és kedves velem. Tényleg nagyon szeretem és biztos vagyok benne, hogy a kezdeti sokk után ti is megkedvelnétek. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.06, 14:53 | Üzenet # 639 |
 Yaoista
| - Az hát és neked is legyen már az, hogy így viselkedek.*Jegyzem meg. Én csak finoman simogatom a kezedet és csak hallgatlak téged, majd amikor rám térsz a szavaid nagyon jól esnek.* - Köszönöm.*Simítok az arcodra és megcsókollak.* - Vigyázni fogok rá.*Pillantok a sírra.* - Jó, hogy eljöttünk ugye?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 00:24 | Üzenet # 640 |
 Yaoista
| - Igyekszem. *Mosolyodom el. Ahogy megszólalsz, arcom a kezedbe simul és csókod is viszonozom.* - Nekem pedig az legyen természetes, hogy én így gondolok rád. *Suttogom még ajkaidra. Tudtam, hogy tényleg vigyázni fogsz rám.* - Igen. *Bólintok, de azért szomorúan nézek a sírkövekre.* - Nagyon szeretem őket. *Bár neked tényleg nem kellett magyarázni semmit.* - Egyedül képtelen lettem volna kijönni. *Mondom halkan.* - Egy kicsit tudsz itt várni? Mindjárt jövök. *Adok egy puszit, majd elindulok az egyik temető melletti kis boltba. Vettem három mécsest és vissza is jöttem. Elkértem tőled a gyújtót, majd meggyújtottam őket sorban.* - Egy anyának... *Rakom le.* - Egy apának. *Rakom le azt is, egyet pedig középre tettem, kicsit feljebb.* - Egy pedig a te anyukádnak. *Mondom halkan, majd átkaroltalak és a fejem a válladra tettem. A szemeim még pirosak voltak, de valahogy mégis jobb volt kijönni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:02 | Üzenet # 641 |
 Yaoista
| - Helyes.*Bólintok.* - Oké megegyeztünk.*Mosolyodom el.* - Igen tudom kicsim.*Puszilom meg a buksidat. Az élet semelyikünkkel nem volt kegyes, de most itt vagyunk egymásnak.* - Én mindig kifogok veled jönni.*Biztosítalak róla.* - Persze.*Rólad beszélek amíg vissza nem jössz. Nem értem a három mécsest, de amikor megtudom kinek szántad az nagyon jól esik.* - Köszönöm, ez nagyon kedves gesztus.*Látszik, hogy elérzékenyültem.* - Te vagy a legjobb.*Ölellek át én is.* - Biztos mosolyogva néznek le ránk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:16 | Üzenet # 642 |
 Yaoista
| - Tudom. *Tudtam, hogy bármikor kijönnél velem, ahogy az sem kérdés, hogy én is mennék veled anyukádhoz. Láttam, hogy meghatott kicsit a harmadik mécses, de csak mosolyogtam és nem jegyeztem meg.* - Nekem meg te. *Puszillak meg. Jó lett volna látni őket, hogy mit szólnak hozzánk.* - Igen és kibeszélnek. *Jól esett mindig erre gondolni.* - Most már biztos megnyugodtak... mi megtaláltuk egymást és Chris is elég jól elvan Rinnel... *Legalábbis már biztos panaszkodott volna, ha nem így lenne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:23 | Üzenet # 643 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy neked meg én vagyok.* - Az biztos, apukád meg csak forgatja a szemét.*Nevetek fel pici.* - Igen ez így van.*Bólintok és Rinre se mondok furát, majd megtudjátok, hogy ki is ő.* - A szülő akkor boldog igazán, ha a gyereke is az vagy azok.*Tudtam jól, hogy apám is nagyon boldog és örül nekünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:39 | Üzenet # 644 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy. *Kuncogtam halkan én is.* - Ez így van. *Még egy kicsit itt voltunk, majd adtam egy csókot és visszamentünk. Valahogy tényleg megkönnyebbültem kicsit, hogy kijöttünk ide. Nem hittem, hogy ennyivel jobb lesz a lelkemnek. Már majdnem nálam voltunk, mikor megcsörrent a telefonod és S.O.S.-be megkértek, hogy menj be az étterembe, mert valami nem stimmelt. Én mondtam, hogy rakj ki nálam és menj nyugodtan. Miután elmentél én elszaladtam boltba. Most én akartalak meglepni téged egy szép vacsorával. Vettem minden finomat, majd még bementem egy virágboltba is. Visszaérve magamhoz elkezdtem főzni és szépen megterítettem. Át is öltöztem és rendesen kicsíptem magam, nyakkendő meg minden. Elég jól néztem ki, nem is szoktam gyakran így öltözni. Még gyertyát is gyújtottam. A kaja is pont kész lett mire visszaértél hozzám. Mivel volt kulcsod, én csak vártalak és mikor megláttalak, elmosolyodtam.* - Szia. *Állok föl és megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:59 | Üzenet # 645 |
 Yaoista
| *Nem igen örülök az üzenetnek, de a munka az munka. Elköszönök tőled, majd bemegyek, de szerencsére nincsen semmi baj csak egy nagyobb rendezvényt akarnak tartani és azután érdeklődtek. Elmondom az ajánlatom és meg is beszélünk mindent, majd elmegyek hozzád. Kiveszem a cuccomat és mivel van kulcsom úgy megyek be.* - Szia.*Viszonozom a csókod és csak utána mérlek végig.* - De kicsípted magadat, nem arról volt szó hogy maradunk?*Kérdezem és leteszem a táskám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 02:08 | Üzenet # 646 |
 Yaoista
| - Maradunk is. *Adok egy újabb csókot, majd elengedlek és beljebb megyek azért veled.* - Gondoltam most én leplek meg téged. *El is veszem a rózsacsokrot és odaadom neked. Én is tudtam ám udvarolni, ha kellett.* - Remélem tetszik. *Mosolygok és már láthattad, hogy milyen szépen van megterítve meg minden. Mennyire készültem.* - Én még úgy sem vittelek el téged randira, úgyhogy pótlom részben.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 11:50 | Üzenet # 647 |
 Yaoista
| - Oké tényleg nem értem, bár meg kell hagyni nagyon jól nézel ki.*Mérlek végig ismét.* - Persze pucéran vagy a legjobb.*Vigyorodom el kajánul, nem bírtam kihagyni.* - Meglepsz?*Követlek, majd igen csak meglepődöm és ez nagyon is látszik rajtam főleg a csokron. Azért nem vagyok az a fajta, aki csokrokat szokott kapni. Látszik az is rajtam, hogy zavarban vagyok persze én nem pirulok el.* - Huu hát ezzel tényleg megleptél.*Szólalok meg végül és úgy voltam vele most még ez a csokor is belefér és nem akartalak megbántani meg olyan édes tőled.* - Köszönöm szépen.*Csókollak meg.* - Mi finomat főztél?*Kérdezlek és a csokrot csak fogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 12:14 | Üzenet # 648 |
 Yaoista
| - Sejtettem. *Nevettem el magam.* - Ühüm. -Azért láttam, hogy meglepett, főleg a virág és nem is tudsz vele mit kezdeni. Csak mosolyogtam, mert amúgy nagyon édes voltál. Csókod viszonozom és csak mosolygok.* - Pont azt, finomat. *Nevettem el magam.* - Az egyik kedvencedet. *Még ha nem is tudtad, hogy mit kezdj a virággal, akkor is nagyon jól állt a kezedbe. Valahogy iszony dögös voltál öltönybe, egy vörös rózsacsokorral.* - Éhes vagy?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 12:20 | Üzenet # 649 |
 Yaoista
| - Te mindig azt csinálsz.*Jegyzem meg.* - Jól hangzik.*Tényleg szeretem a hasam a te főztöd meg főleg.* - Igen nagyon.*Bólintok.* - Viszont ezt vázába raknám, hol találok?*Kutakodni még se akarok.* - Különben minden rendben van bent, sőt lesz egy rendezvény de ma semmi munka.*Le is zárom és igazából a zavarom próbálom leplezni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.07, 13:05 | Üzenet # 650 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra.* - Akkor jó. *Puszillak meg.* - Ott vannak. *Mutatok egy polcra.* - Amelyik szimpatikus. *Azért örültem, hogy nem akadtál ki a virágon.* - Óó, az nagyon jó. *Szerettem a rendezvényeket. Látom, hogy zavarban vagy.* - Tudom, hogy morogni fogsz, de nem érdekel. Rettentő cuki vagy. *Nevettem el magam.* - Mindjárt hozom a vacsorát. *Odamentem a gáztűzhelyhez, még megkevertem meg miegyéb és odavittem az asztalhoz.*
|
|
| |