2025.07.25, Péntek, 02:33
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 13:47 | Üzenet # 651
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Kiválasztok egyet, majd teszek bele vizet, majd a csokrot és az asztalra teszem. Amikor beszólsz csak felsóhajtok és erőt veszek magamon és semmit nem mondok és megcsókollak csak.* - Oké.*Leülök de még nem tudok mindig mit kezdeni a helyzettel. Megszoktam, hogy én szoktam ilyet tenni és engem testileg kényeztetnek nem így.* - Jól nézz ki.*Mosolygok, amikor visszajössz.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 14:16 | Üzenet # 652
Yaoista
*Meglepődtem, hogy nem szóltál vissza, de csak mosolyogtam. Tényleg nagyon cuki volt, ahogy nem tudtál mit kezdeni a dologgal. Élveztem, hogy most te vagy zavarban.* - Hát akkor jó étvágyat. *Mosolyodom el és szedek neked, majd magamnak, de még mielőtt nekiesnél, lágyan megcsókollak.  Sokkal felszabadultabbnak tűntem most, mint eddig bármikor és ez csak neked volt köszönhető.* - Néha te is megérdemled, hogy meglepjenek. *Jegyzem meg.* - Még ha gondolom nem is vagy hozzászokva.

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 14:29 | Üzenet # 653
Yaoista
- Neked is.*Eszek bele.* - Nagyon finom..*Simogatom meg a kezed és persze mielőtt ettem viszonozom a csókod.* - Igen az biztos főleg, ha jó értelembe szól.*Hiszen rosszból kapok bőven.* - Ehhez biztos nem, a vacsi még oké, mert Sergej csinált persze az is más volt, de a virág nos még senkitől nem kaptam és meg se fordult a fejembe, hogy fogok.*Vallom be.* - Nem is értem, hogy jött.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 20:25 | Üzenet # 654
Yaoista
- Ez most a lehető legjobb értelembe szól. *Mosolyodom el. Elkuncogtam magam rajtad, tényleg nagyon aranyos voltál.* Hát.... tőled én miért kaptam? *Kérdezem kíváncsian. Hiszen ha minden igaz, ugyan azért kaptad te is.* - Nem csak nekem kell megszoknom, hogy más szerepben vagyok. Neked is, hogy én más vagyok. * - Megígérem csokit nem fogok neked venni. *Kuncogtam.* - Egyébként nagyon jól állt a kezedbe. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:11 | Üzenet # 655
Yaoista
- Egyetértünk.*Mosolygok.* - Mert, mint mondtam el akarlak kényeztetni meg te más vagy.*Többet nem tudok mondani.* - Igen ez igaz.*Bólintok.* - Az annyira nem lett volna meglepő, mint a csokor.*Jegyzem meg.* - Igen tudom, mint minden.*Vigyorodom el és hozom a formámat azért. Nem akarom mondani neked, hogy azért nem kell nekem virágot adni, nem akarok bunkó lenni, de reméltem ez nem sűrűn lesz azért. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:31 | Üzenet # 656
Yaoista
- Én is el akarlak kényeztetni téged. *Mosolyodom el.* - De, akkor is meglepődtél volna. *Nevettem el magam.* - Egoista... bár kár tagadni, te még egy kukás zsákba is jól néznél ki. *Kuncogok halkan. Kicsit úgy éreztem, hogy nem úgy sült el ez a meglepi, mint én gondoltam.* - De többé nem adok. *Mondom azért végül. Nem tudtam miért, de azt hittem jól fog esni.* - Tudom, hogy butaság, meg nem várod el... de én is szeretnélek néha meglepni, csak nem igazán tudom még, mivel kellene, de majd beletanulok. *Persze közben hamizok.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:42 | Üzenet # 657
Yaoista
- Az nem is baj.*Mondom.* - Ez tény.*Bólintok.* - Ugyan ezek tények.*Vigyorgok, majd felnevetek.* - Mint ahogyan te is.*Cirógatom meg a pofidat a folytatásra viszont felsóhajtok picit. Megvárom, amíg lenyeled a falatot, majd odahajolva megcsókollak.* - Azzal lepsz meg amivel csak akarsz és vehetsz virágot is.*Bár nem tudom kezelni a helyzetet, nem akarom, hogy elszomorodj.* - Tényleg örülök ennek a meglepetésnek.*Adok egy csókot a kézfejedre.* - Na és készültél még valamivel?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:06 | Üzenet # 658
Yaoista
- Ch, tényleg egós vagy. *Nevetek veled.* - De pucéran a legjobb, igaz? *Arcom bele is simul a kezedbe. Csókod örömmel viszonozom, majd kíváncsian hallgatlak. Aranyos volt tőled tényleg ez.* - Imádlak. *Puszilom meg az arcod. Jó volt érezni, hogy fontos vagyok neked.* - Hm, nem igazán, gondoltam a további programot majd megbeszéljük. *Direkt fogalmaztam így, mert tudtam, hogy bármit is fogunk csinálni az bizony szexbe fog torkollani.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:42 | Üzenet # 659
Yaoista
- De ezt is szereted bennem.*Kuncogok.* - Okos fiú.*Vigyorgok.* - Én is téged.*Én is megpuszillak.* - Hmm pedig azt hittem azért kitaláltál valami pluszt is.*Mondom csalódottan, majd felnevetek.* - Csak viccelek.*Csókollak meg és tovább eszek.* - Annyira finom.*Imádom a főztödet.* - Aranykezeid vannak mester.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:47 | Üzenet # 660
Yaoista
- Ez így van. *Kicsit lágyabban mondom, mert tényleg így volt.* - Tudtam én. *Nevettem el magam.*- Még lehetek kreatív. *Vigyorgok és igazából eszembe is jutott valami.* - Örülök, hogy ízlik. *Elnevettem magam a megszólalásodra.* - Neked szeretek a legjobban főzni. Tényleg egy élmény minden alkalommal. Meg jó látni milyen étvággyal eszed. *Bár ezt már mondtam ezerszer, de akkor se untam meg.* - És desszertet kérsz? *Kérdezem kicsit kacérabban.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:12 | Üzenet # 661
Yaoista
- Abban nem kételkedem.*Mosolygok.* - Édes vagy kincsem, igazi kis tündér.*Cirógatom meg az arcodat.* - Attól függ, hogy milyen desszertről van szó.*Simítok a combodra vigyorogva, de közben eszek.* - Különben írtam Sergejnek.*Jut eszembe és elmondom mit.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:20 | Üzenet # 662
Yaoista
- Tudom, hogy neked az vagyok. *Jól esik, mikor ezt mondod. Én már túltettem magam azon, hogy mindig édesnek titulálsz, na meg tudom, hogy bóknak mondod.* - Attól függ, milyet szeretnél. *Vigyorgok én is.* - Igen? *Lepődök meg, nem hittem, hogy máris írsz. Nagyon édes volt tőled akkor is.* - Biztos nem haragszik. *Cirógatom meg pofid. Közben én is hamizok tovább.* - Szerintem akkor se haragudott, inkább volt zavarba.

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:50 | Üzenet # 663
Yaoista
- Hidd el nem csak nekem.*Szerintem mindenkinek.* - Szerintem nagyon jól tudod.*Markolom meg a combod finoman.* - Igen, hiszen tényleg nem akartam bántani.*Még mindig szégyelltem magam.* - Remélem, nem szeretek velük rosszban lenni.*Simul az arcom a kezedbe.* - Szerintem mindkettő.*Sóhajtok fel, majd megcsókollak.* - De majd holnap beszélek vele.*Eszek tovább és be is fejezem.* - Szabad még kérni?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 03:01 | Üzenet # 664
Yaoista
- Maradjunk annyiba, hogy egészen pontos sejtéseim vannak. *Kuncogok és megfogom kezed a combomon.* - De most már nincsen baj szívem. *Mondom kedvesen.* - Lehet, de már biztos megbékélt. *Tényleg nem hittem, hogy még haragudna rád.* - Helyes. *Nagyon aranyos voltál.* - Persze, hogy szabad. *Szedek neked újra, meg magamnak is még egy kicsit.* - Amennyit csak szeretnél. *Meg persze amennyi volt, bár a te kedvedért képes lettem volna hozzáfogni egy új adaghoz.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:03 | Üzenet # 665
Yaoista
- Akkor jó.*Vigyorgok.* - Igen tudom.*Mosolyodom e.* - Szerencsére Sergej se annyira haragtartó persze ez nem jelenti azt, hogy csak úgy megsérthetem.*Teszem hozzá.* - Köszönöm szépen.*Eszek tovább és ezt is befalom.* - Isteni volt köszönöm szépen.*Simogatom meg a pocakomat, majd az arcodra simítva megcsókollak. Felállok és elkezdem leszedni a tányérokat, segíteni akartam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 14:11 | Üzenet # 666
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, mert ez nagyon aranyos volt tőled.* - Igazán nincs mit. *Tényleg jó volt, hogy azt is csak úgy tömted magadba.* - Neked bármikor. *Én is megsimogatom a pocakod, majd viszonozom a csókod.* - Hagyd csak. *Állok föl én is és kiveszem a kezedből.* - Ráér holnap. *Teszem le és átölelem a nyakad.* - Mi lenne, ha inkább a desszertre térnénk? *Nyalok végig az ajkaidon, amjd elengedlek és megfogom a kezed.* - Gyere. *Leültetlek a kanapéra, majd elvigyorodom.* - Nos, mint mondtam, kreatív vagyok. *Csókollak meg és elkezdek valami zenét keresni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 14:50 | Üzenet # 667
Yaoista
- Ahogyan én neked.*Mosolygok.* - Oké, akkor holnap fogok segíteni.*Jegyzem meg.* - Izgalmasabban hangzik, mint a mosogatás.*Harapok az ajkaidra és követlek.* - Abban biztos voltam.*Viszonozom a csókod és popsidba markolok.* - Hmm csak nem egy műsort kapok?*Nyalok végig az ajkaimon.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 23:53 | Üzenet # 668
Yaoista
- Rendben. *Mosolyodom el.* - Hát ebben biztos voltam. *Nevettem el magam. Persze harapásod nagyon is élveztem. Ahogy kérdezel a műsorról, csak elvigyorodom.* - Lehet téged kérlek meg egy műsorra. *Nevettem el magam. Mikor végre találtam egy jót, otthagytam, majd Visszamenve hozzád megcsókollak jó hosszan és szenvedélyesen. Elhúzódtam és elkezdtem neked táncolni. Szexin tekergettem magam és lassan de biztosan elkezdtem vetkőzni is. Először lassan a nyakkendőt, majd az ingem dobta le, de végig a szemeid és az arcod kémleltem.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 00:28 | Üzenet # 669
Yaoista
- Állok elébe.*Vigyorgok. Kigombolom az ingem ujját felhajtom és felülről is kigombolok párat. A csókod viszonozom.* - Hajrá kicsim.*Vigyorgok és tetszik amit csinálsz.* - Eddig jó.*Persze én se veszem le rólad a szememet.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 01:02 | Üzenet # 670
Yaoista
-Elég jól festettél, ahogy ott ültél.* - Reméltem is, hogy tetszik. Szép lassan levetkőzök, az ingem rád dobtam, majd ledobtam a nacim is. Az alsómmal szórakozok, de valahogy nem dobom le az alsó gatyám. Besétálok a hálóba, majd leveszem az alsóm és kidobom az ajtón. Kifeküdtem az ágyon és vártam, hogy begyere. Gondoltam veszed az üzenetet.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 12:06 | Üzenet # 671
Yaoista
*Igen csak élvezem a műsort, ügyesen csinálod. Az inged elkapom és magam mellé teszem, majd végül ahogyan eltűnsz a hálóba és az utolsó ruhadarabod is eldobod és nem jössz ki csak mosolyogva megcsóválom a fejemet. El is indulok be és az ingemet kigombolom addigra.* - Micsoda látvány.*Nyalok végig az ajkaimon és az ingen ledobom.* - Akkor most felfallak.*Közlöm veled és rád mászva igen csak vadul csókollak meg.* - Legjobb desszert.*Harapok az ajkaidra, majd a nyakad kezdem el szívogatni és az oldalad cirógatom.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 13:12 | Üzenet # 672
Yaoista
*Elmosolyodtam, majd csak élvezem én is a látványt.* - Tedd azt. *Suttogom ajkaidra. Imádtam, mikor így csókoltál meg. Én végigkarmoltam hátadon, persze hegedre nagyon figyeltem, mint mindig.* - Majd legközelebb te csinálod a desszertet. *Harapásodra sóhajtottam egyet. Nyakamra halkan nyögdécseltem. Finoman a hajadba túrok és élvezkedek.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 13:38 | Üzenet # 673
Yaoista
*Karmolásra jólesően felsóhajtok.* - Megbeszélve, sose fogod elfelejteni, abban biztos lehetsz.*Vigyorgok. Lejjebb haladva az egyik mellbimbód kezdem szopogatni, amíg meg nem keményedik, majd áttérek a másikra. A hasad se hagyom ki és körbecsókolom és jó pár helyen megszívom a selymes kis bőrödet.* - Hmm alig csináltam valamit és már kemény vagy imádom.*Markolok a farkadba vigyorogva, majd elengedem. Előbb még a combjaid csókolom végig végül a farkadra térve kicsit nyalogatom, majd tövig nyelve szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 13:52 | Üzenet # 674
Yaoista
- Abban biztos vagyok. *Kuncogok halkan, de nyögésbe fullad. Jól esett kényeztetésed az biztos és hát elég hamar reagált rád a testem.* - Csak hozzám kell érned. *Nevettem el magam és markolásodra kicsit megremegtem. Combjaim csókolgatása is nagyon finom volt. Fakamra kicsit hangosabban nyögök fel. Meglepődtem, hogy már rendesen szopni kezdtél. Persze egyébként nagyon is örülök neki.* - Ez nagyon jó... *Simítok fejedre, de nem irányítottalak.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 13:59 | Üzenet # 675
Yaoista
- Vagy csak rád néznem?*Kuncogok. Gondoltam játszok még veled eleget és akkor meg foglak kínozni édesen igen csak.* - Akkor jó.*Szoplak tovább egészen addig, amíg el nem élvezel.* - Nagyon finom.*Kuncogok, majd megcsókollak és én is kőkemény vagyok.* - Te is szeretnél a szádba egy finom desszertet ugye?*Harapok az ajkaidra.*

Keresés: