Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 22:12 | Üzenet # 601 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Értem.*Bólintok.* - Jójó értem már.*Mondom.* - Beszélni fogok vele, majd holnap felhívom ma még írok még neki.*Tényleg nagyon fontos.* - Azért mert Sergejt ismered és nem vadidegen és azt is tudod, hogy kár féltékenynek lenned.*Fejtem ki véleményem, persze ha helyedbe lennék még egy ilyen helyzetbe is ki lennék nem kicsit.* - Úgy viselkednék?*Kérdezlek vigyorogva.* - Látod felesleges is volt elkezdeni az egész vitát.*Jegyzem még meg azért és megcsókollak.* - Én is odavagyok érted.*Lehelem az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 22:26 | Üzenet # 602 |
 Yaoista
| - Helyes, jó cicus. *Kuncogtam el magam és adtam egy puszit.* - Miattad sosem kár féltékenynek lenni. *Mondom komolyan, de mosolyogva. Én úgy voltam vele, hogy ennyi kell egy kapcsolatba. MEg azért látszott, hogy még nem tettem túl magam rajta és bennem van.* - Igen, úgy. *Cirógatom az arcod.* - Nem volt felesleges, mert így legalább beláttad, hogy baromként viselkedtél. *Mondom én is, de a csókod azt hevesen viszonoztam.* - Az jó. *Kis pír kúszott az arcomra és átölelve a nyakad, kicsit odabújtam. Kicsit elengedtelek, majd elmosolyodtam.* - Azt azért sajnálom, hogy most ez így elromlott... *Utalok erre a négyes programra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 22:44 | Üzenet # 603 |
 Yaoista
| *Megcsóválom a fejem a dumádra, majd csak elmosolyodom.* - Bolond vagy.*Kuncogok.* - Talán kicsit az vagyok.*Vigyorgok.* - Ki mondta, hogy beláttam?*Vonom fel a szemöldököm.* - Részemről még mindig túlzás a kiakadás.*Teszem hozzá azért.* - Jól áll a piros.*Kuncogok, majd csak felsóhajtok.* - Azt én is, mert nem hinném, hogy ez mostanság lesz, bár Sergej meg tudja fűzni Seimét, nagyon jó hatással van rá.*Mosolygok, tényleg örülök nekik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:15 | Üzenet # 604 |
 Yaoista
| - Kicsit. *Mosolygok.* - Az nem baj, ha az vagy. *Igazából ezzel igencsak le tudtál venni a lábamról.* - Hát végül is bocsánatot fogsz kérni, nem? *Kérdezek vissza.* - Ahha, rászemről pedig még nem is akadtam ki annyira, mint kellett volna. *Azért én se hagytam magam.* - Sokszor mondod. *Suttogom még mindig pirosan. Azt azért még én is láttam, hogy mennyire örülsz nekik.* - Jó barát vagy. *Mondom kedvesen és adok egy csókot a homlokodra.* - Szeretem, hogy így tudsz örülni a boldogságuknak. *Mosolygok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:30 | Üzenet # 605 |
 Yaoista
| -Ennyi kell.*Bolondságra és a gyerekségre is értem.* -Igen, mert nem akartam Sergej lelkébe gázolni.*Sose szándékosan teszem.* - Szerintem meg igen.*Ebben nem fogunk egyetérteni.* - Igen tudom, de egyre jobb és jobb hatással van rá és fordítva is igaz.*Mosolygok.* - Már amikor nem teszek rosszat mi?*Kérdezlek és felsóhajtok.* - Mert nagyon fontosak.*Elnyomom cigit és mindkét kezemmel átölellek.* - Ők nem csak barátok, hanem a családom része is egyben és bár vannak viták főleg Seimével, de ha elveszíteném azt nem bírnám ki.*Suttogom. Nem csak te, hanem én is rettegtem, hogy elveszítek még valakit aki fontos nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:46 | Üzenet # 606 |
 Yaoista
| - Bizony. *Értek veled egyet.* - Tudom szívem. *Puszilgatom a buksid.* - Ezen még vitatkozhatunk, de úgy se fogunk egyetérteni. *Nyugtázom végül.* - Ezt te látod, de ha így van, az csak jó. *Tényleg örültem, hogy így tudsz velük foglalkozni.* - Nem direkt csináltad, ezért ők se fognak haragudni rád. *Próbállak vigasztalni egy kicsit. Látom, hogy tényleg megbántad a dolgot. Szavaidra ellágyulok teljesen. Finoman közrefogom az arcod és felemelve a fejed hosszan megcsókollak.* - Szerintem ők mindig ki fogak tartani melletted, akármilyen lökött is leszel. *Mondom kedvesen.* - Vigyáznak magukra és rájuk is vigyázol. *Puszilom meg a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 00:00 | Üzenet # 607 |
 Yaoista
| - Akkor elég volt a vitából szerintem.*Tényleg felesleges ezt tovább húzni.* - Igen tényleg ez a szerencsém mi?*Mosolyodom el.* - Pedig nem direkt élek ezzel vissza és én magamra sokkal jobban haragszom, amikor tudom, hogy hibáztam.*Mondom. A csókod viszonozom és finoman cirógatlak.* - Igen ezt tudom és még finoman fogalmazol.*Lököttnél sokkal rosszabb vagyok.* - Mostantól tényleg minél jobban igyekszem.*Seimét nagyon sokszor sodortam bajba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 00:34 | Üzenet # 608 |
 Yaoista
| - Na ebben egyetértünk. *Nevettem el magam.* - Nem csak ez, de benne van, igen. *Mosolygok én is veled.* - Mindenki tudja, hogy nem direkt. Ilyen vagy egyszerűen. Zabálnivaló. *Kuncogok és adok egy csókot.* - Nem akarok még bűntudatot okozni neked, szóval jó lesz az lököttnek is. *Mondom kedvesen.* - Tudom cica. *Most nem is kérdeztem vissza, vagy ismételtem meg.* - Mindenki tudja. *Mondom kedvesen és adok egy újabb csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 01:01 | Üzenet # 609 |
 Yaoista
| - Ebben is.*Javítalak ki.* - Zabálnivaló? Te tényleg bolond vagy.*Nevetek fel jóízűen és a csókod ismét viszonozom.* - Igen tudom édesem és azt is, hogy te milyennek látsz.*Cirógatom meg az arcodat.* - Igen tudom..*Suttogom.* - Tudod azért vicces, hogy nem is olyan régen, amikor még nem volt köztünk semmi és kattogtál rajtam, hogy ki is vagyok és olykor tartottál is tőlem, de a kíváncsiságod hajtott és minden olyan hirtelen történt és végül egymásra találtunk és meg tudtad ki vagyok és mégis itt vagy velem és nem tartasz szörnyetegnek, sőt csodálatosnak tartasz, ami mindig olyan hihetetlen. Sose hittem, hogy ez lesz velünk, valamikor még mindig nem hiszem el.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 01:15 | Üzenet # 610 |
 Yaoista
| - Elvetted az eszem. *Vigyorgok, mint a tejbe tök. Hát én teljesen másnak láttalak, mint te magadat. Szavaid mosolyogva hallgatom. Annyira jó volt látni, hogy ennyire boldog vagy.* - Én se hittem, hogy így végezzük. *Ismerem be.* - Tényleg tartottam tőled, de nem azért, mert tőled féltem. Attól féltem, amilyen érzéseket kiváltasz belőlem. *Csókollak meg lágyan.* - Majd teszek róla, hogy elhidd, hogy itt vagyok és veled vagyok. *Csókollak hosszasan és szenvedélyesen.* - Egyébként tényleg csodálatos vagy, *Simítok az arcodra.* - Igor, te nagyon különleges vagy. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 13:02 | Üzenet # 611 |
 Yaoista
| - Ahogyan te az enyémet.*Mosolygok.* - Édes vagy.*Jegyzem még meg.* - Szerintem senki se hitte.*Mosolygok.* - Erre meg főleg nem gondoltál, hogy ilyet, ahogyan én se.*Suttogom az ajkaid közé.* - Igen tudom szépségem.*Suttogom továbbra is az ajkaid közé és csak csókollak szenvedélyesen.* - Egyénként tényleg bolond vagy.*Veszem el a kezed és a kézfejedre egy csókot adok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el, de szívből.* - Neked sikerülni fog, ha kitartó leszel.*Mosolygok és most én csókollak meg.* - Te vagy az én őrangyalom a megmentőm.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.29, 23:16 | Üzenet # 612 |
 Yaoista
| - Akkor kvittek vagyunk. *Süt rólam a boldogság. Minden vitánk ellenére én tényleg boldog voltam.* - Valószínű. *Nevettem el magam. Annyira édesen reagáltál, hogy nagyon imádtalak érte.* - És az rossz? *Kérdezem, majd a kezemre kicsit elpirulok* - Az leszek, mert kellesz nekem. *Mondom komolyan, de a mosoly ott volt az arcomon. Csókod viszonozom, majd megint kicsit zavarba jövök.* - Kicsit eltévedtem, de megtaláltalak. *Sajnáltam, hogy nem találkoztam veled azelőtt, mielőtt meghalt édesanyád és az én szüleim. Az arcodra simítok és homlokon csókollak. Tudtam jól, hogy nem lesz egyszerű továbbra se semmi, de hátha idővel könnyebb lesz.* - Most már tényleg el kell mennünk Chrshez. Be kell mutassalak neki, mint a párom. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 12:35 | Üzenet # 613 |
 Yaoista
| - Igen azok.*Mosolygok.* - Egyáltalán nem rossz.*Mosolygok, de már szinte édesen.* - Nagyon helyes.*Nekem is ott van a mosoly az arcomon mintha az előbbi vitánk meg se történt volna.* - Miért vagy zavarba?*Kérdezlek.* - Igen meg és tudod semmi se történik véletlenül, most kellett jönnöd.*Akkor jössz, amikor megvadultam, akkor neked se lett volna esélyed és most nem lennél itt.* - Azt is szeretem, amikor így puszilsz meg.*Célzok a homlokomra.* - Igen ezzel egyetértek, meg amúgy is ígértem neki és az utóbbi időben tényleg alig találkoztunk és azért hiányzik már.*Tényleg szeretem a bátyádat, persze csak mint barát.* - Szerinted, ha ő megtudja, hogy ki vagyok, akkor elfogadna?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:20 | Üzenet # 614 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Csókollak meg lágyan.* - Mert zavarba hozol. *Nevettem el magam. Igazából annyira finoman és kedvesen viselkedtél velem, hogy kicsit mindig zavarba vagyok.* - Igaz. *Nagyon jól estek szavaid. Nekünk most kellett találkoznunk.* - Én meg szeretlek puszilgatni és csókolgatni. *Kuncogok halkan és adok még egy puszit a homlokodra, majd az orrodra, végül megcsókoltalak jó hosszan.* - Elhiszem. Gondolom már te is neki, hiszen a legjobb barátja vagy. *Túrok a hajadba és megint simizni kezdem. Kérdéseden meglepődök és elgondolkozom.* - Őszintén szólva nem tudom. *Habozok kicsit.* - Szerintem igazából sejt valamit. Mindig mondta, hogy ha lehet, ne idegesítselek és piszkáljalak. Viszont sose kérdezgetett miután nálad kezdtem dolgozni. *Magyarázom, majd adok egy csókot.* - De amúgy nem lehet egy szava se... azt nem mondta, hogy nem járhatok veled. *Vigyorgok.* - Egyébként, ha elé állsz és megfelelően tálalod, akkor megemésztené. Csak ne úgy tudja meg, mint én. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:34 | Üzenet # 615 |
 Yaoista
| - Kivételesen nem direkt tettem, de attól még élvezem.*Vigyorodom el pimaszul.* - Nagyon helyes.*Elkuncogom maga a művedre és a csókod hosszasan viszonozom.* - Ezt jó hallani.*Mosolyodom el.* - Azt amúgy se ajánlatos maffia ide vagy oda.*Jegyzem meg, hiszen van egy természetem.* - Igen azt nem.*Mosolyodom el picit.* Persze, hogy nem úgy. Igazából tudom jól, hogy sejtette és sejti is mai napig, hogy nincs egy átlagos életem, de sose kérdezett, erről meg nem szívesen beszél az ember. Azt is tudom jól, hogy nem az a ítélkező ember, de azért nem sokan barátkoznak egy maffiózóval, aki ráadásul még az öccsük párja is. Tisztára, mint egy filmben nem? Csak a valóság sokkal durvább.*Sóhajtok fel.* - Mindenképpen elmondom neki.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 14:08 | Üzenet # 616 |
 Yaoista
| - Te mindig zavarba tudsz hozni. *Most nem zavart a vigyorod, sőt nagyon is tetszett.* - Nem tehet róla, olyan aranyosan tudsz morogni. *Nah most én is pimaszul vigyorogtam.* - Ő nem olyan levakarhatatlan, mint én. *Kuncogom el magam.* - Igazad van. *Bólintok a filmes megjegyzésedre.* - Ki fog akadni és valami olyasmit fog mondani, hogy ezt nem várta, főleg tőled nem, mert bennem ugye nem bízik. Aztán szitkozódna kicsit, végül közölné, hogy ne találkozzunk. *Mondom el a gondolatmenetem.* - Utána elkezdené magát emészteni, hogy hülye volt. *Nyugtázom a dolgokat.* - De az is igaz, hogy nem csak neked, de én is jobban érezném magam, ha tudná... *Ismerem be.* - Nem akarok neki hazudni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 14:18 | Üzenet # 617 |
 Yaoista
| - Ez maradjon is így. *Mosolygok.* - Chh gondolom. *Morgok édesen.* - Néha nem baj, ha egyesek levakarhatatlanok. *Simogatom meg az arcod. Végighallgatlak és kiraklak az ölemből és rágyújtok, de szabad kezemmel combod simogatom.* - Arra nem akadhat ki, hogy ki vagyok, mert ezt nem én választottam. Arra igen, hogy mit tettem veled, bár mindketten hibáztunk.*Teszem hozzá azért, persze ez nem mentség.* - Valahogy én is így képzelem és én se akarok neki hazudni, de tudod nem olyan könnyű ez, meg nekem gondolnom kell a családomra, de a bátyádban teljes mértékig megbízok, ahogyan apám is.*Ez is sokat számít.* - Tudod senki nem szeretik, ha elárulják főleg, nem az én családom.*Egyértelmű mire célzok még ha nem is a halálra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 22:39 | Üzenet # 618 |
 Yaoista
| - Szerintem így fog. *Vallom be őszintén.*- Bizony, most is. *Kuncogok halkan.* - Akkor megőrzőm ezt a rossz tulajdonságom. *Simul az arcom a kezedhez. Nem ellenkezem, ahogy kiraksz az öledből. Finoman átkarollak és a hátad simogatom, míg te a combom.* - Ki fog akadni, de nem úgy rád. *A folytatásra lehajtom kicsit a fejem.* - Nem kell elmondanod neki semmit azokról. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Tudom, hogy nem akarsz és már kezdem érteni mennyire nem egyszerű ez. *Jó darabig úgy se fogom érteni teljesen.* - Ezt jó hallani. *Cirógatom meg az arcod.* - Chris sosem árulna el téged, ugye tudod? *Persze értettem mitől féltél.* - Mondjuk úgy, hogy kettőnk közül én voltam a nehezebbik eset. *Mosolyodom el és magam felé fordítva az arcod szerelmesen megcsókoltalak.* - Máshogy ugyan, de legalább annyira szeret téged a bátyám, mint én. *Mosolyodom el és adok egy puszit is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 14:08 | Üzenet # 619 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Na fogd be azt az édes kis szád.*Harapok az ajkaidra.* - Szerintem is őrizd meg.*Mosolygok.* - Lehet igazad van.*Nem kell mindenről tudnia.* - Nem fogod ezt soha megérteni teljesen, de ez nem is baj.*Simogatom meg az arcod.* - Igen ebben biztos vagyok megbízom benne, ahogyan benned is.*Ezt komolyan mondom.* - Azt magamtól is kitaláltam volna.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Ezzel én is így vagyok.*Adok neked én is egy puszit.* - Na és mit szeretnél csinálni? Menjünk valahova vagy maradjunk itthon?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 14:39 | Üzenet # 620 |
 Yaoista
| - Azért mert te édesen morogsz? *Incselkedek veled.* - Rendben. *Imádtam a mosolyod.* - Én rád hagyom, hogy elmondod-e neki, de azt tudnod kell, hogy én nem fogom. *Mondom komolyan.* - Hát igen... *Mosolyodom el simide.* - Ezt jó hallani. *Tényleg örültem, hogy már bízol bennem. Az nem volt kérdés, hogy Chrisbe bízol-e, de az igen, hogy bennem is.* - Pimasz. *Kuncogom én is.* - Nem is tudom. *Elmélkedem és a fejem a válladra fektetem.* - Mindkettő jól hangzik. *Csókolok a nyakadba.* - Te mit csinálnál szívesen? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 14:49 | Üzenet # 621 |
 Yaoista
| - Azért mert pimaszkodsz.*Vigyorgok.* - Rendben. Tudom, hogy nem vagy az a árulkodós fajta.*Cirógatom meg a pofid.* - Ez az igazság.*Puszillak meg.* - Csak őszinte.*Vigyorgok.* - Akkor gondold ki.*Csókra felsóhajtok picit.* - Utána úgyis itt vagy nálad leszünk.*Nyomom el a cigimet.* - Elmehetünk valahova de nekem is mindegy, a fő, hogy veled legyek.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 22:40 | Üzenet # 622 |
 Yaoista
| - De szereted, ha pimaszkodok. *Kuncogok halkan.* - Nem akarom, hogy miattam veszekedjetek. Az is elég lesz neki, hogy összejöttünk. *Én tényleg nem akartam elmondani neki, de rád akartam hagyni, mert tudom, hogy még mindig bűntudatod van és talán mindig az lesz.* - Lehetnénk ma nálam és akkor hozhatnál hozzám cuccokat. *Mondom, de szélesen mosolygok. Csókod viszonozom, majd gondolkozni kezdek. Eszembe jut valami, de nem tudom mondjam-e. Elhallgatok, majd adok egy hosszú csókot.* - A szüleim... elmegyünk a szüleimhez? *Kérdezem meg halkan. Egyedül nem tudnék kimenni a temetőbe, de veled igen és ez addig lenne jó, míg megvagyunk tényleg.* - Ha nem akarsz nem kell... *Mosolyodom el és megcirógatom az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 12:42 | Üzenet # 623 |
 Yaoista
| - Ez így van. *Mosolyodom el.* - Ne is mond. *Sóhajtok fel és most nem is foglalkozok ezzel.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Simogatom meg az arcod. Látom, hogy valamin nagyon tanakodsz, de kivárom.* - A szüleidhez? *Ezzel hirtelen megleptél.* - Igen elmehetünk.*Simul az arcom a kezedbe és megcsókollak.* - Megmondtam, hogy bármikor kimegyek veled nem de? *Kérdezlek kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:15 | Üzenet # 624 |
 Yaoista
| - Meg. *Bólintok és az arcom simul a tenyeredbe.* - Igen... *Kicsit furán érzem magam, még magam is megleptem. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom és átölellek.* - De igen... *Ilyenkor mindig rájövök, hogy a sok rossz ellenére, tényleg hatalmas szíved van.* - Köszönöm. *Csókollak meg most én.* - Bár tudom, hogy nem kell megköszönnöm. *Előzlek be, mielőtt te mondanád, mert sejtettem, hogy valami ilyesmit megjegyeznél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:40 | Üzenet # 625 |
 Yaoista
| *Éppen megszólalnék, de te megcsókolsz, amit viszonozok.* - Számból vetted ki a szót, kis édes.*Mosolyodom el.* - Ezeket a dolgokat sosem kell megköszönöd. A párom vagy, természetes, hogy kimegyek veled, sőt nekem a megtisztelő, hogy elviszel.*Mondom kedvesen és finoman cirógatlak.*
|
|
| |