Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.05, 00:44 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
| - Tudom, de utólag rájössz. *Azért ezt hozzá kellett tenni.* - Gondolom idő, míg megszokod, főleg, hogy ő az első komoly pasid, hacsak nem rejtegettél valakit a szekrénybe. *Viccelem el kicsit.* - Rendben, köszönjük. *Azért így tényleg jó volt, hogy ilyen lazán elengedtél és most már a drog miatt sem kell aggódnom.* - Mert nem lóghat folyton a nyakamba. *Ezt most szó szerint értettem.* - Sosem szerettem közszemlére tenni a magánéletem és ha ott vagy, meg fog pukkadni. *Magyarázom el neked.* - De közben meg tudom, hogy boldog lenne.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.05, 01:02 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igyekszem ezen fordítani.*Mosolyodom el halványan.* - Igen ne is mond, tényleg sose hittem, hogy ez tényleg megfog velem történni.*Nevetek fel.* - Tudtommal nincs.*Vigyorgok.* - Alap.*Kacsintok rád.* - Hmm az meg lehet, de viszont előttem nem olyan biztos, hogy visszafogja magát és te leszel zavarban nem? Tudod én nem vagyok szívbajos. Most fordul a kocka eddig te láthattál minket most én titeket és különben érdekel is.*Vigyorgok de komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:44 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
| - Én azért reméltem. *Bár nem Nick volt az a személy, akit elképzeltem melléd.* - Nem leszek zavarba. *Morgom.* - És visszafogja magát, hidd el. *Mondom komolyan.* - Én akkor se szeretem, ha mások előtt rám ugrik. *Sóhajtok egyet.* - De közben meg csinálja a lelkifurkát ám rendesen, ahogy szomorkodik. *Morgom. Azért érezhető, hogy egyre jobban elfogadtam én is Sergejt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:50 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a magyarázkodásodra, nem hittem, hogy így fogsz reagálni.* - Biztos, ne aggódj. *Egyáltalán nem bántam.* - Hát... nem olyan rövid idő ez. *Kuncogtam el magam.* - A minap mondta pont a főszakács, hogy azon gondolkoztam, hogy tényleg összejövünk-e, vagy csak dugni fogunk egyet. *Nevettem el magam.* - Most visszanézve ez azóta alakul, hogy ott dolgozok. *Mosolyodom el.* - Elhiszed, hogy én még nálad is jobban örülök? *Vigyorgok és felállok melletted és nyújtózkodtam egy nagyot.* - Ha valahogy megoldom magamban ezt a maffiás dolgot, akkor minden rendben lesz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:50 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolyodom el.* - Biztos?*Pimaszkodok tovább, majd csak felnevetek.* - Sergejt pedig pont nem érdekli erre mondják, hogy padhelyzet és mégis ő az aki enged.*Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Olyan tud lenni, mint egy bánatos kiskutya nem?*Kuncogok.* - Édes vagy.*Nem tudtam kihagyni.* - Tudod Seime nagyon jó páros vagytok. Sergejt ennyire még sose láttam boldognak.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:57 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| - Oké oké.*Bólintok megnyugodva.* - Ohh értem, bár én is többször hallottam rólad, de érted mire gondolok.*Mosolyodom el.* - Elhiszem.*Kuncogok.* - Nos, ha szeretnél róla beszélni én itt vagyok, bár én is tagja vagyok, de amit nem akarsz elmondani Igornak nekem nyugodtan elmondhatod. Nem jó magadban tartani főleg nem egy ilyen komoly dolgot.*Fejtem ki a véleményem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 14:42 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| - Persze, hogy értem. *Mosolygok én is.* - Nincs olyan, amit nem szeretnék neki elmondani, de köszönöm. *Cirógatom meg az arcod.* - Tudod... muszáj elmondanom neki mindent, hogy tudja, hányadán állunk. Tudnia kell, hogy mennyire tudom elfogadni. *Próbáltam neked elmagyarázni, hogy mire is gondolok.* - Meg.... elég volt a titkokból. *Mosolyodom el.* - Bár most megbántottam tegnap. *Suttogom halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 14:46 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - Biztos. *Most nem jött be a pimaszkodásod.* - Hát nem szívbajos, az biztos. *Nem reagálok semmit az enged szövegedre, én is elég sokat engedtem.* - De... de az a fajta, akit kidobtak az utcára és szűkölve néz rád. *Csóválom meg a fejem.* - Te vagy az, Mr. Hősszerelmes. *Jegyzem meg, de kicsit mosolyogtam.* - Valóban és ennyire normálisnak sem. Azt hittem sokkal dilisebb lesz, hogy tovább fogja feszíteni a húrt, de nem szerencsére.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 14:46 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| - Én értelek és egyet is értek, de viszont ismerem is Igort. Ne értsd félre de azért én jobban ismerem őt, persze ez csak annak tudható be, hogy 10 éve ismerem, bár te meg mindent rövid időn belül értél el.*Mosolyodom el.* - Jó is az, hogy nem akarsz titkolózni de vannak dolgok, amiket az ember inkább a barátjával akar megbeszélni.*Mosolygok rád.* - Mi volt tegnap?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 14:55 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| - Na jó.*Sóhajtok fel vigyorogva.* - Hát nem.*Kuncogok.* - Igen az biztos, de van is benne valami nem?*Kérdezlek.* - Chh hülye.*Ütöm meg a vállad finoman kissé zavartan.* - Mondtam én, hogy nem ismered őt elégé, de most már igen. Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen. Jut eszembe a múltjáról mesélt?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 23:20 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Sajnos van. *Mondok csak ennyit.* - Miért, talán nem csak zavarba jöttél? *Kérdezem, most én jöttem azzal, hogy húzzam az agyad kicsit.* - Olyan hamar bele fogsz szeretni, hogy észre sem veszed. *Közlöm veled.* - Ez sok mindenen múlik, de megleszünk. *Mondom kicsit lágyabban, de kérdésedre megkeményedik az arcom.* - Csak nagy vonalakban, nem nagyon kérdeztem, ő meg nem beszél róla szívesen, amit megértek. *Ismerem el, ki beszélne szívesen ilyesmiről.* - Ha akar, mesél még... de van pár ember, akit agyonvernék és meg akarom keresni az anyját. *Csak így kettőnk között mondom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 23:42 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Sergej... nem kell mindent túl magyaráznod. *Mosolyodom el kedvesen.* - Persze, hogy jobban ismered. Én még élvezem, hogy megtudom az apróságokat. *Kacsintok egyet.* -Ez is igaz, majd neked fogok panaszkodni. *Nevettem el magam. Nem gondoltam, hogy visszakérdezel. Már a párnákat kezdem áthúzni és kicsit elhallgattam.* - Megkérdeztem, hogy nem tudná-e otthagyni a maffiát. *Mondom halkan.* - Nem benneteket elhagyni, vagy hátat fordítani, hanem... csak a munkát befejezni, hogy ne legyen veszélybe. *Magyarázom el.* - Egyikőtök se értheti teljesen, hogy nekem ez milyen... *Mondom halkan és lerakom a párnát.* - Tudom, hogy nem kellett volna ezt mondani Igornak, de belül szeretném, ha nem csinálná. *Tényleg rettegtem tőle, hogy baja esik.* - Nem tudom mit tennék, ha baja esne... én tényleg beleszerettem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 18:05 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Ehh bocsika.*Túrok zavartan a hajamba.* - Azt elhiszem, én is élvezem Seimével kapcsolatban.*Mosolygok.* - Csak nyugodtan én meg neked.*Nevetek fel.* - Ohh ez rossz ötlet volt. Ez nem csak egy munka ez a életéhez tartozik.*Mondom, de nem bántásból.* - Ez így van, de ez fordítva is igaz, de ez teljesen érhető.*Mondom, majd óvóan magamhoz ölellek.* - Megértelek édesem. Én is mindig féltem őket, mert azért ők vannak kitéve jobban a veszélynek meg én legtöbbször kimaradok az éles helyzetekből, hogy úgy mondjam.*Csak a különlegesebb helyzeteknél megyek úgymond, mint múltkor.* - Erre ne is gondolj.*Simogatlak.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.12.07, 18:06 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 18:20 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| - De már jó helyen van.*Mosolyodom el.* - Chh képzelődsz.*Tagadom ezerrel, de a folytatásra elmosolyodom.* - Tudom.*Ezt viszont nem tagadom.* - Helyes.*Bólintok.* - Ezzel én is így vagyok. Sose erőltettem, ha akart beszélt ő magától.*Mondom.* - Ne is mond főleg a rohadék exét.*Morgom.* - Anyját? Neked is mesélt, hogy is gondol magára?*Kérdezlek mosolyogva.* - Pedig tudja jól ő, hogy ki is az anyja. Apa kutatott utána bár személyesen nem kereste fel. Te látni is akarod? Beszélni vele?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 21:51 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| - Fogjuk rá. *Mondom, de azért nem teljesen komolyan.* - Persze, csak képzelődök, mint mindig ilyen esetben. *A tudom-on meglepődök, valami másra, esetleg tiltakozásra számítottam, de nem ez történt.* - Egyébként is sokat beszél. *Jegyzem meg, bár már kezdett nem zavarni.* - Exe? *Nem tudtam semmit róla.* - Igen, hogy ő egy elveszett herceg. *Mondom komolyan.* - Igen, szeretnék találkozni és beszélni vele. *Elgondolkozom egy pillanatra.* - Jó lenne tudni, hogy miért hagyta el Sergejt...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 22:22 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Nevetek veled együtt.* - Igen, tudom, elmagyarázta. *Bólintok.* - Hát igen, én ebben most csak azt látom, hogy a vásárra viszi a bőrét. *Mondom komolyan, majd nem bánom, hogy megölelsz, én is így teszek. Bólintok szavaidra, majd szomorkásan elmosolyodom.* - Nehéz nem gondolni rá. *Ismerem be.* - Próbálkozom, de idő lesz és sosem fog elmúlni az aggodalmam... sőt lehet csak rosszabb lesz később, hiszen még igazán nem ment el sehova... de amikor ment, akkor is sebesülten jött vissza. *Gondolok itt, mikor laposra verette magát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 23:42 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Megértem és tette is ezt sokáig, de kezd lenyugodni még inkább és ez csak neked köszönhető.*Mosolygok.* - Tudom édesem, hidd el nem csak neked.*Cirógatlak.* - Ez a normális, ha aggódsz érte nem de? Gondolj bele mi miket éltünk át, emiatt hogy folyton bajt kereste, de ez már nincs. Nem mondom persze azt, hogy biztonságban van, de sokkal jobb a helyzet és remélem még jobb is lesz.*Mondjuk, ha már drog se lenne képbe.* - Ezen kívül erős a szervezet.*Oké történt már tragédia de valahol még több történik.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 23:50 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| - Egyetértek.*Bólintok.* - Pontosan.*Bólogatok vigyorogva.* - Jól áll neki.*Mosolygok.* - Szóval még nem, ami nem baj. Őt tényleg szívesen megölném.*Remegek meg kicsit.* - Az.*Lágyulok el.* - Azért mert egy ribanc, de ha nem teszi, akkor sose találkozunk vele, bár ez így most elég önzően hangzik, de nem tudom elképzelni úgy az életem, hogy ő ne legyen benne. Te nem így vagy vele?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 02:06 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| - Mondjuk úgy, hogy kezdem megszokni. *Mondom, de azért még ezt nem találtam olyan cuki dolognak, de határozottan kezdem megszokni.* - Nem akartam kérdezni. Mondom apróságokat, de nem teljes a kép. Olyan boldog most, hogy nem akarom elrontani a kedvét. *Magyarázom meg neked.* - Valahol megszoktam, hogy folyton jár a szája, igen. De hátha megváltozott az anyja és beszélve vele. Sokat jelentene neki már az is, ha azt mondaná az anyja, hogy mostmár kell neki.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 02:14 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| - Annak én csak örülök, ha nekem köszönhető. *Mosolyodom el aranyosan.* - Hát igen, ez, de.... az lenne az igazi, ha egyáltalán nem kéne aggódni. *Mondom halkan.* - Az jó azt hiszem. *Na mondjuk ezzel nem nyugtattál meg, de jó tudni, hogy most béka van és erősek vagytok.* - Én elhiszem... elhiszem, hogy erősek vagytok, hogy Igor is erős... de nem sérthetetlen.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 13:03 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| - Azt elhiszem, mi meg mind örülünk, hogy egyre jobban lenyugszik.*Mosolygok.* - Igen tudom, de ezen nem tudsz változtatni.*Mondom komolyan.* - Igen tudom jól Nick, hiszen én nem egyszer tapasztaltam. Sajnálom de nem tudok neked többet mondani. Nem tudom mondani azt, hogy soha többé nem fog megsérülni és teljes biztonságban van, mert az hazugság lenne. Viszont ő is mint mondtam kezd lehiggadni és alapból a szervezet nem keresi a balhékat. Nick próbálj ne nagyon kattogni ezen, mert belefogsz bolondulni.*Simogatom meg az arcod, majd felállok.* - Csatlakozunk a többiekhez? Már én is lenyugodtam köszi.*Mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 20:04 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| - Értem én.*Mosolyodom el.* - Ne is.*Értek egyet.* - Szerintem te sokkal jobban kedveled, mint hiszed.*Jegyzem meg de egyáltalán nem rosszból.* - Én nem főzzük hozzá nagy reményeket, de tégy úgy, ahogy szeretnéd és ha gondolod segítek is.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 12:28 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| - Hát még én hogy örülök. *Mosolyodtam el.* - Tudom... *Hiába tudtam, akkor is jó lett volna, ha nincs baj.* - Elég nehéz nem ezen gondolkozni. *Ismerem be. Én hittem Igornak és neked is, de ez olyan dolog, amit nem tudom csak úgy kikapcsolni.* - Mindjárt. *Még megigazítom az ágyat, majd kimegyek veled a fiúkhoz. Odamegyek Igorhoz és hátulról átölelem előre dőlve.* - Szia. *Mosolyodtam el és adtam egy puszit az arcodra.* - Többiek elmentek?
- Marhaság. *Most rajtam volt a sor, hogy kissé zavarba jöjjek.* - Nem teszem, de azért egy próbát megér. Viszont kérlek ne mond el Sergejnek. *Nem szerettem volna, ha reménykedik, aztán a padlón kötne ki.* - Köszönöm, majd szólok, ha segítség kell, de szerintem meg fogom oldani. *Ahogy kijön Nick meg Sergej, nem is reagálok arra, hogy Nick ölelgeti Igort. Mikor idejössz, azért a kezed megfogom* - Minden oké?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 12:38 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| - Persze persze most ki is van zavarban?*Vigyorgok ez a felállás sokkal jobban tetszik azért.* - Meg se fordult a fejembe, majd te elmondod, ha úgy alakulnak a dolgok. Oké.*Bólintok.* - Tudod még meg kell jegyeznem, hogy nagyon kedves amit teszel érte.*Mosolyodom el.* - Szia.*Mosolygok.* - El el.*Odahúzlak az ölembe én nem fogom vissza magam.* - Na ki pletykáltátok magatokat?*Kérdezem vigyorogva és édes Seime megnyilvánulása azért.* - Maradtok még egy kicsit? Jó lenne.*Látszik, hogy sokkal jobb légkör köztem és Seime között.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 12:40 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| - Tudom.*Megvárom míg befejezed, majd kimegyek veled együtt. Én csak leülök melléd de annak is örülök, hogy a kezem megfogod.* - Igen és nálatok?*Kérdezem de látom én hogy éppen béke van.* - Nagyjából de még van miről beszélni.*Kuncogok.* - Én benne vagyok, Seime?*Pillantok rád, mert ha nem akarsz, akkor megyek veled.*
|
|
| |