Cicuskák :D
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 13:05 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
| *Bele is ülök az öledbe, ahogy odahúzol.* - Még szép. *Vigyorgok én is és átkarolom a nyakad. Finoman hajadba túrok és cirógatni kezdelek. Tényleg szerettem a hajad, meg úgy alapból téged. Mikor maradásra kéred őket, elmosolyodtam, mert ez nekem is eszembe jutott, de hát te vagy itthon, na meg Seimének még mindig nem vagyok a szíve csücske.*
- Hagyjál. *Jegyzem meg, de nem morogtam.* - Rendben. *Bólintok, majd a folytatás kicsit meglep.* - Azt hiszem eleget bántottam már, ő pedig eleget bosszantott. *Jegyzem meg úgy mellékesen.* - Megleszünk. *Azért még kellett kis idő, hogy minden olyan legyen, mint szokott, de már sokkal jobb minden. Láttam, hogy te maradnál és igazából nekem sem volt kifogásom ellene.* - Persze, ráérünk, nem? *EL kezdtem a kezed finoman cirógatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 13:17 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Mosolyodom el. Amikor közlöd, hogy maradunk elvigyorodom fülig.* - Jujj de jó és mit csinálunk?? Filmezünk vagy játszunk vagy csak úgy beszélgettünk??? Rendeljünk pizzát meg kell fagyi. Igor van fagyid??*Kérdezzem, nem vagyok amúgy felpörögve. * - Sose voltunk így igazán annyira jó.*Szorongatom kezed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 13:20 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| *Vigyorgok rajtad.* - Ez így van.*Értek egyet. Nem zavar, hogy elvagy a hajammal én is finoman simogatom a combod.* - Meg se leptek.*Mosolygok. Örülök, hogy maradtok és Sergej kitörése meg se lep.* - Ez már hiányzott.*Kuncogok.* - Nincs fagyim de veszek neked és nekem mindegy hogy mit csinálunk.*Nevetek fel.* - Nem vagy százas.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 14:22 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| *Meg se lepődök, ahogy felpörögsz. Aranyos voltál, de azért finoman a kezem a buksidra teszem.* - Nekem is mindegy, hogy mit csinálunk, döntsd el te nyugodtan. *Nick az nem nagyon érdekelt. Kicsit próbáltalak lenyugtatni, de nem rosszból, csak nem akartam, hogy valamin átess, úgy felpörögj.* - Elszaladok boltba. *Állok föl.* - Légy jó. *Simogatom meg az arcod, majd én el is mentem, de tényleg csak boltba.*
*Elnevettem magam Sergejen, olyan kis cuki volt. Ráhagytam Seimére a dolgot, na meg nekem is mindegy volt egyébként. Ahogy elmegy Seime csak mosolygok és adok neked egy puszit.* - Mit szeretnél akkor csinálni Sergej? *Kérdezem kedvesen.* - Nekem is mindegy. *Mondom kedvesen, azért nem akartam tényleg háborút és igyekszem vigyázni. Hajad végig simogattam persze. Seime hamar visszaért és hozott egy vaon fagyit, amit oda is adott neked, majd visszaült.* - Mire jutottatok? *Kérdezi.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.12.11, 00:33 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy te se akadsz ki rám.* - Tudom én, hogy hiányzott.*Vigyorgok. Simid jól esik.* - Oké siess vissza.*Dobok egy puszit.* - Akkor nem is tudom, nézhetnénk valami filmet, ha jó nektek.*Teszem hozzá.* - Ohhh de gyors voltál. Köszönöm.*Veszem el.* - Ki kér még? Hozok kanalat meg tálat bár én dobozból eszem.*Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.12.11, 00:58 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Akkor a fagyi kérdés megoldva.*Mosolygok és én is adok neked egy puszit.* - Én benne vagyok.*Mondom és Seime vissza is tér.* - Film nézésbe.*Felelem.* - Egy kicsit de nekem is jó lesz a dobozból. Pizzát is rendeljünk? Éhesek vagytok? Sergej úgyis simán eszik a tonna fagyi mellé is.*Nevetek fel.* - Milyen film legyen?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.11, 01:29 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Nekem is jó lesz dobozból, na meg majd Igor megetet. *Közlöm, közben persze rád vigyorgok.* - Én is benne vagyok a filmezésbe. *Mondom, majd kimászok az öledből.* - Majd én választok. *Mondom és nézegetni kezdem. Ami szimpatikus volt beraktam, majd visszaültem az öledbe. Persze a címke nem egészen felel meg a felirat a tartalomnak. Ahogy elindul, sötétség, én azt hittem valami horror lesz, de hát nem. Hirtelen nyögések indulnak, nekem meg kitágul a szemem.* - Ez mi a jó...? *Nézek rád kérdően.*
- Én nem kérek. *Mondom és a filmre csak bólintok. Most azt se zavart, hogy Nick választ, tényleg meg akartam vele barátkozni a főnök kedvéért. Meg az sem elhanyagolható, hogy számodra is kezd elég jó baráttá válni, így nincs sok választásom. Várom a filmet, hogy elinduljon, de erre nem voltam felkészülve. Felhúzom a szemöldököm, majd Igorra, végül Sergejre nézek.* - Azt hiszem, ezt nem akarom nézni. *Közlöm elég komoly hangsúllyal és már mozdulok, hogy kapcsolom ki és összetöröm pici darabokra azt a dvd-t.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 11:44 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| -De azért nem kell, hogy elkényeztesselek mi?*Vigyorgok. Mindenki rábólint, hogy te választasz a pizza még annyiban marad. Kíváncsi vagyok milyen filmet választasz, majd amikor kiderül én is meglepődöm, majd felnevetek.* - Neked aztán van érzéked és látod*Kuncogok tökre nem zavartatom magamat, hogy Sergejjel nagyban sexelünk a felvételen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 11:47 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| - Na akkor mindent megbeszéltünk.*Izgatotton várom, hogy milyen film is lesz, de amikor kiderül totál elvörösödöm.* - Basszus Igor.... ez miért van még meg...*Akadok ki és téged megelőzve mivel kapcsolót nem látom odamenve kiakarom nyomni de nem megy.* - A fenébe basszus..*Szenvedek.* - Te meg ne röhögj már a francba..*Totál ki vagyok, hogy ezt látnod kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 12:28 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| *Mivel Sergejnek nem megy, felállok és egy mozdulattal kikapcsolom a tv-t, majd kiveszem a DVD-t és nem érdekel, ki mit fogsz szólni, fogom és eltöröm, majd kivágom a kukába. Nem voltam dühös, de azért nem is örültem neki, hogy ezt látnom kellett. Finoman a fejedre sikmítok, csak hogy tudd, nem vagy mérges.* - Van még? *Csak az érdekelt, hogy rólatok van-e még film, mert ha van, azt tuti most a kukába landol.*
- Ez más. *Kuncogtam halkan és adtam egy puszit. Nem nagyon örültem neki, hogyan reagálsz, így ki is mászok az öledből. Mentem volna Sergejnek segíteni, de Seime megelőz. Valahogy engem se érdekelt a dolog, de most nem kezdek erről vitázni veled, majd ha kettesben leszünk, nem tartozik a fiúkra. Na erre én is kíváncsi voltam, hogy mégis mennyi film lapul még nálad. Kérdően rádnézek én is és várom a választ.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 12:42 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| - Akkor nem voltál ennyire zavarban.*Vigyorgok és én élvezem a helyzetet főleg, hogy Sergej persze, hogy bénázik most is. Nem igen hat meg, hogy kimászol az ölemből.* - Volt egy DVD-m.*Sóhajtok fel.* - Akad még pár.*Mondom igen csak lazán szinte már pofátlan voltam.* - Te meg minek nézel így? Nem kéne felfújni a dolgokat.*Jegyzem meg és rágyújtok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 12:44 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| - Fogd már be te hülye.*Morgok. Örülök, hogy segítesz annak meg főleg, hogy nem haragszol rám, ami jogos mert nem is lehetsz ki de jobb a megnyugvás.* - Olyan egy hülye vagy már Igor.*Elkezdem túrni a filmeket.* - Legalább címkézted volna őket fel, ezt nem hiszem el.*Totál ki vagyok főleg, hogy tudom van még jó pár. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.18, 10:55 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| *Egyrészt nem tetszett a hangnem, másrészt az sem, amit mondtál.* - Majd később megbeszéljük, abban biztos lehetsz. *Mondom végül, még se akartam Sergej és Seime előtt vitatkozni veled. Mondjuk azért megnéztem volna, hogy reagálnál, ha te látnál ilyen filmet nálam.* - Majd én később megkeresem Sergej. *Mondom kedvesen, mert nem akartam, hogy idegesítse magát felesleges. Látszott, hogy ideges vagyok és kicsit talán mérges is. Minek vannak ezek itt? Na meg az is megfordult a fejembe, hogy trófeának gyűjtöd őket. Valahogy már nem is volt kedvem ahhoz a videóhoz, amit beszéltünk.*
- Akkor azokat szeretném megkapni. *Jegyzem meg. Ebben méretes féltékenység volt most, de leginkább zavart, hogy ne nézegesd már az én szeretőm. Nick nem igazán érdekelt, még csak nem is reagáltam a megszólalására, hogy majd ő megkeresi. Gondoltam van a többi kis kalandodról is film, azok nem érdekeltek. Csak azok, amin Sergejjel vagy.* - Vagy dobd ki te, nekem mindegy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.19, 14:18 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - Nincs mit ezen megbeszélni Nick.*Nem fogom hagyni, hogy számon kérjél.* - Majd megkeresem én és kidobom őket, szóval mindenki lenyugodhat.*Morgok már és nem nevetek. Nekem ez felesleges hiszti volt.* - Milyen jól sikerült ez a közös programozás.*Mondom gúnyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.19, 14:21 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Mosolygok Nickre.* - Nehogy már neked álljon feljebb Igor.*Morgok és el is ment a kedvem az itt léttől.* - Keresd is meg.*Közlöm vele.* - Szerintem jobb, ha elmegyünk.*Pillantok Seimére, de levagyok törve, mert annyira örültem ennek a közös programnak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.20, 00:44 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Talán mégis. *Nem nagyon érdekelt, hogy mit mondasz. Nem tetszett, hogy még te morogsz, mikor Sergejnek lenne oka. Ahogy elszomorodik, én is úgy sajnáltam, a gúnyolódásod meg nem segített.* - Majd beszélünk. *Adok neki egy puszit.* - Te meg ne legyél már ennyire cinikus. *Vágom oda. Meg tudtam érteni nagyon is Sergejt. Mikor elmentek, rád néztem komolyan.* - Őszintén... hány emberrel van hasonló videód? *Kérdezem végül.* - És megint tartozol Sergejnek egy bocsánatkéréssel. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.20, 00:49 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| *Láttam Sergejen, hogy az előbbi felpörgés telesen eltűnt.* - Menjünk. *A videókra csak bólintottam, hogy megkeresi a főnök, Nick az továbbra sem érdekelt. Megfogom a karod és intek a fejemmel. Még azért kezet nyújtok Igornak és miután elköszöntünk, hazaindulok. Magamhoz vittelek. Ahogy beléptünk a lakásba, elkaptalak és a falak nyomva falni kezdem az ajkaid.* - Az enyém vagy. *Közlöm veled a szemeidbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 19:54 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| *Nem mondok többet. Elköszönök, de Sergejjel nem erőltettem puszit, mivel nem ad.* - Miért az vagyok?*Kérdezem és újabb cigire gyújtok és öntök magamnak még egy whiskyt.* - Csak Sergejjel van.*Tényleg igaz, de vele van szinte egy sorozat. * - Miért is? Nem tehetek róla, hogy belenyúltál és tényleg elfeledkeztem róla.*Vonom meg a vállam, én tényleg nem tartom magam hibásnak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 22:39 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| - Hát nem gyengén. *Nem bírtam, mikor ilyen vagy, ilyen nem törődöm. Bólintok és odamászva keresni kezdem őket.* - Miért is? Mert bunkó voltál vele.... úgy mint mikor beszóltál neki. *Közlöm veled és közben folyton keresem őket.* - Lehet téged nem zavar, de engem igen. Sergej és Seime is kiakadt.... nem is értem, hogy volt bőr a képeden nevetni. *Persze össze-vissza voltak a filmek, nem nagyon tudtam eligazodni.* - Azt se értem minek itt vannak.... legalább raknád el. *Nem a video miatt voltam dühös, hanem maga a tény, hogy ennyire érdektelen vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 22:47 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| - Nem érzem magam annak.*Tényleg nem. * - Nem tehetek róla, hogy ennyire érzékeny lett és ez csak reflex volt az ilyenekkel eddig sosem voltak gondjai.*Jegyzem meg.* - Mert vicces jelenet volt.*Vigyorodom el ismét.XD* - Mert ott maradtak és elfelejtettem, mert nem mostanság filmeztem. Komolyan minek ennyire felfújni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 23:38 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| - Érzékeny lett? Te tényleg nem érted ezt az egészet? *Hagyom abba a keresgélést és feléd fordulok.* - Sejtésed sincs, hogy miért akadt ki Sergej? *Az más, hogy én csak nagyon féltékeny voltam.* - Hát akkor közlöm: nem volt az. *Odamegyek és leülök melléd.* - Nem fújom föl, csak te szarsz bele az egészbe. *Jegyzem meg. Dühös voltam és féltékeny.* - Neked hogy tetszett volna, ha nálam látsz egy ilyet? Szerintem már letépted volna a srác fejét. *Ezt viccen kívül mondtam, bár képletesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 00:29 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Tényleg nem.*Felelem és tovább szívom a cigimet.* - Tényleg nincs.*Ezzel kapcsolatban nem igen vágom a dolgokat.* - Szerintem pedig igen.*Nekem tényleg az volt. Ahogyan kifejted a véleményed és a végére térsz azzal persze egyetértek.* - Az más. Sergejt ismered és tudod jól, hogy barát. Oké vágom, hogy nem volt jó látni aláírom, de akkor se kéne számon kérned, mert ez a múlt. Nem mostanság készültek a felvételek és akkor nem voltál képbe és tényleg elfelejtettem. Nem kéne emiatt így nekem esni.*Morgok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 00:51 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| - Akkor elmondom, amit Sergejt mondott nekem, hogy miért is nem olyan vicces ez az egész. *Mondom komolyan.* Sergej fél, hogy Seime csak a múltját fogja látni, hogy sok mindenkivel lefeküdt, nem fog benne megbízni és egy ribancnak fogja látni. Ezért nem volt vicces ez és a múltkori beszólásod sem. *Magyarázom el neked türelmesen.* - Semmiben sem más. *Jegyzem meg. Úgy morogtál, mint egy kis gyerek, ilyenkor képtelen vagyok rád sokáig és komolyan haragudni.* - Mekkora szerencséd, hogy képtelen vagyok dühösnek lenni rád.... *Sóhajtom és közelebb bújva adtam egy puszit az arcodra. A fejem a válladra teszem a fejem és átöleltelek.* - Olyan kis bolond tudsz lenni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.24, 01:10 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| - Na mond.*Nyomom el a cigim, de ahogyan kifejted a dolgokat, azért látszik, hogy erre nem számítok.* - És pont nekem miért nem mondta? Vagy te miért nem mondtam nekem? Ahelyett, hogy beszólna ezt is elmondhatta volna, mert ez meg se fordult a fejembe.*Tényleg komolyan mondom.* - Sose akarnék neki rosszat szóval erre figyelni fogok és bocsánatot kérek.*Azért emiatt most elszégyellem magam, de azért még akkor is túlzásnak tartom részedről a dolgokat. * - Pedig de.*Ebben nem értettünk egyet, de a folytatás meglep azért.* - Szerintem is.*Vigyorodom el és átkarollak.* - Látod mondtam én, hogy túlzol és te vagy a bolond inkább.*Kötekedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.25, 19:12 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| - Szerintem csak nem hozta úgy a szó. *Nem gondoltam, hogy direkt nem mondta.* - Én pedig azt hittem, hogy tudod. *Igazából nekem meg az nem jutott eszembe, hogy neked nem jutott eszedbe ez.* - Seime előtt nem fogja neked ezt mondani, ahogy én se mondanám előttük, hogy nem akarom, hogy egy drogos görénynek nézz. *Mondom halkan a végét. Nem véletlenül kerültem nagyon azt a témát.* - Helyes. *Mosolyodom el kicsit. Olyan cuki volt, ahogy elszégyelled magad. Adok egy puszit is.* - Nincs semmi baj. Ha ezt elmondod neki, nem is fog rád haragudni kicsit sem és máskor elmondja. *Puszilgatlak.* - Miben? *Na ez érdekelt, hogy mégis miben lett volna más a kettő. Csak megcsóválom a fejem picit a vigyorodra, de azt azért élveztem, ahogy átkarolsz.* - Nem túlzok, csak nincs kedvem vitatkozni. Meg mégis hogy haragudjak rád, mikor úgy viselkedsz, mint egy kis gyerek? Miközben tudod, hogy így is oda vagyok érted.
|
|
| |