2025.07.23, Szerda, 17:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Szerda, 2014.11.26, 21:32 | Üzenet # 526
Yaoista
- Az egy dolog, hogy a szervezet és a család tagjai. Még akkor is korai lenne, hiszen pár hetes a dolog. Majd ha eljön az ideje, megtudják, hogy pontosan mi a helyzet. De az még odébb van. *Magyarázom meg neked.* - Hát nem a legjobban mutatta ki. *Azért ezt el kellett ismerni, bár meg kellett hagyni, hogy elutasítottam volna korábban az biztos.* - Köszönöm. *A piára én csak néztem.* - Már eljátszotta és akkor sem hitted, hogy megteszi. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Annak azért láthatóan örültem, hogy a szakmai dolgokat nem mondod el neki.* - Sajnálom, hogy ezt mondom, de a kettő erősen más. Sergej tud mindent. *Jegyzem meg.* - Benned megbízom, ez igaz. Teljes mértékben. *Tőlem ez nagyon ritka volt, hogy vakon bízzak valakiben.* - A helyzet az, hogy ő bármikor meginoghat. Bármikor besokallhat vagy kikészülhet és még ha nem is szndékosan, de olyan lépéseket tehet, amikkel nem csak téged, de az egész szervezetet bajba sodorhatja, mert ha veled valami történik, széthullunk. Édesapád összeomlana, ha téged is elveszítene. *Mondom szelíden.* - Szükség van rád, mint vezetőre és mint barátra, családra. Ezt kérlek ne feledd el.

MioDátum: Csütörtök, 2014.11.27, 14:03 | Üzenet # 527
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jogos.*Bólintok. Inkább nem mondok többet, hogy mi hány helyet is szenteltünk fel és mennyiszer.* - Jó, hogy ilyen szinten is figyelmes a nagy étvágya mellett.*Jegyzek csak meg ennyit, de ezzel azért nem mondok újat.* - Igen az volt, főleg miatta.*Mosolyodom el.* - Biztos, hogy csak kicsit?*Kérdezzem vigyorogva.* - Én nagyon szerelmes vagyok és nem is tagadom.*Mondom édesen.* - Ennyire már ismersz, hogy feltudok pörögni.*Kuncogok.* - Ahogy Seime megmondta, ha most nem lesz szerelmes Igor, akkor sose. Ismerem őt és biztos, hogy beléd fog zúgni az más, hogy ő maga mikor döbben rá.*Nevetek fel.* - Elhiszem, de csak a jelenre koncentrálj. Más a helyzetünk, de én se tudom, hogy mi lesz a jövőbe.*Suttogom.* - Nem csak őt Seimét is és rossz őket így látni. Tudod ők testvérként tekintenek egymásra.*Mosolyodom el.* - Igen sokat fogunk remélem, de az más kérdés, hogy mennyire négyesbe vagyis az elején. Nick nem akarom, hogy te emiatt rosszul érezd magad, mert erről nem te tehetsz, oké azért benne vannak a húzásaid, de ha nem lennének akkor is bizalmatlan lenne Seime így meg főleg. A másik meg ismerem Seimét és sokat beszélgettünk rólatok és ez egy hosszú folyamat lesz. Még ha ma ki is békülnek nem lesz az igazi.*Mondom szomorkásan majd elmosolyodom ismét.* - Na azt megnézzem.*Kuncogok.* - Kulcsot is adott az főleg nagy dolog erre még én se számítottam, de örülök.*Mosolygok.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.30, 15:03 | Üzenet # 528
Yaoista
- Te tudod.*Bólintok.* - Szerintem ne menjünk bele, hogy ki milyen volt.*Jegyzem meg.* - Hibázott, ahogyan mindenki más is szokott. Soha többé nem fog utánam kutatni.*Teljesen biztos vagyok.* - Nos ez igaz és más kettő, de te így se bízol benne.*Mondom csak úgy mellékesen.* - Na látod ennyi bőven elég.*Én így gondolom. Némán végighallgatlak, de nem tetszik hova lyukadunk ki.* - Elég legyen Seime! Mindennel tisztában vagyok, de úgy beszélsz most mintha az életemmel játszanék. Apám is elfogadta Nicket és ez egy elég nagy dolog nem?*Kérdezlek.* - Te meg azt értsd meg, hogy kell nekem, senki más csak ő.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.30, 15:19 | Üzenet # 529
Yaoista
- Hát igen, kedves tőle nagyon. *Mosolyodom el.* - Kicsit nagyon. *Nevettem el magam* - Teljesen fel vagy villanyozódva. *Mosolyodom el* - Hát, amíg úgy érzem, hogy fontos vagyok neki, addig én nem bánom, hogy nem ismeri be magának. *Kuncogtam el magam.* - Igyekszem. *Bólintok és kicsit elhallgatok* - Remélem, hogy hamar kibékülnek. *Tudtam jól, hogy szüksége van Igornak Seimére és nem akartam, hogy én legyek a vita oka. Csöndesen hallgatlak és végül bólintottam.* - Azért igyekszem nem tetőzni nála ezt a bizalmatlanságot. *Mondom végül.* - Biztos megmutatja majd. *Kuncogtam veled.* - Igazából engem is meglepett, de nagyon örültem neki. *Azért látszott, hogy én tényleg oda vagyok Igorért.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.12.02, 00:39 | Üzenet # 530
Yaoista
*Nem folytatom a vitát, felesleges volt.* - Sergejben bízom, csak kicsit kelekótya. *Ezt egész kedvesen mondtam, nem sértően. Olyan elnézően, ami előtte nem volt a hangomba. Én nem éreztem elégnek, de nem mondtam semmit, hiszen tényleg töretlen volt a bizalmam irányodba.* - Valahol így van. *Mondom halkan. Sóhajtok egyet gondterhelten, majd rád pillantok.* - Valóban nagy dolog és nem az érzéseiben vagy a te érzéseidben kételkedem. *Most én simítok az arcodra, ami szintén nem volt egy szokott dolog tőlem, de ez amolyan bátyusos dolog volt. Sergej sokat enyhített rajtam.* - Nem a szó szerinti árulásától tartok, bár egy kicsit benne van, de nem az a fő, hanem... inkább attól, mi lesz veled, ha nem bírja vagy baja esik. Nem akarlak még egyszer olyan állapotban látni, mint akkor rég. *Suttogom, nem akarom, hogy a többiek hallják, bár elég jól el vannak magukba.* - Mikor elveszítettük édesanyád, téged is elveszítettünk vele. Nagyon hosszú, fáradtságos és fájdalmas út volt, míg visszakaptunk... *Nem arról volt szó, amit mi szenvedtünk el ezalatt. Csak nem akartam, hogy meghalj.* - Nem veszíthetünk el megint...

MioDátum: Szerda, 2014.12.03, 01:11 | Üzenet # 531
Yaoista
- Igen az biztos, de örülök, hogy bízol benne.*Mosolygok.* - Tudod nagyon jó hatással van rád.*Jegyzem meg, ahogyan rám Nick. Mindketten jobban kifejezzük az e fajta érzéseinket.* - Ne mond ezt kérlek.*Mondom arra, hogy valahol az életemmel játszom. Némán hallgatlak és ahogyan az arcomra simítasz tényleg meglep. Arcom a kezedbe simítom és a szavaidra most nem vagyok dühös. Megfogom a kezed, amivel az arcomra simítottál és a kézfejed megcsókolom, én meg ilyet nem tettem még.* - Vigyázni fogok magamra és ha netalán tényleg baj lenne, amire esélyt nem látok, akkor én magam fogok intézkedni.*Mondom komolyan, persze nem ölném meg Nicket.* - Kérlek csak adj neki egy esélyt, adj nekünk egy esélyt.*Szorítom meg kezed.* - Ezt úgy kérem tőled, mint baráttól és testvéremtől. Nekem nagyon is fontos, hogy elfogad őt. Tudom, hogy nagy dolgot kérlek, és nem azt kérem, hogy legyetek barátok vagy bármi ilyesmi csak ha gondolattal megbarátkoznál, hogy ő hozzám tartozik.*Látszik, hogy mennyire fontos nekem.* - Cserébe én meg mint mondtam megígérem, ha bármi baj van intézkedek. Soha többé nem fogok nektek hátat fordítani.*Múlt miatt még mindig nagyon szégyellem magam és ez sose fog változni.* - Mit mondasz?

MioDátum: Szerda, 2014.12.03, 01:22 | Üzenet # 532
Yaoista
- Jó gyerek ő, csak játssza a macsót.*Kuncogok.* - Persze, hogy fel vagyok.*Vigyorgok ezerrel.* - Elhiszem, tudod ezzel én is így vagyok, na meg akkor is megfogom hódítani Seimét teljesen.*Mondom édesen.* - Én is nagyon. Mindketten makacs dögök, de nem tudnak meglenni egymás nélkül.*Mondom lágyabb hangon.* - Ne is.*Mondom komolyabban.* - Nincs más választása, mert ha magától nem, akkor elcsórom tőle.*Vigyorgok.* - Annyira örülök nektek de tényleg.*Adok egy puszit, majd rágyújtok egy cigire.* - Egyszer talán én is kapok Seimetől de már annak is örülök, hogy lehetek nála, erről régen csak álmodoztam, ahogyan minden másról is, de ez már valóság és sokkal jobb, mint képzeltem.*Mosolygok igen szerelmesen, de azért látszik rajtam, hogy félek is egybe,*

szela00Dátum: Szerda, 2014.12.03, 01:29 | Üzenet # 533
Yaoista
- Lehet. *Azért se ismertem volna be, hogy így van. Hiába nem mondom, attól még a dolgok így álltak. Nem állt szándékomban felidegesíteni, de egyszerűen túl nagy volt a kockázat. Kissé meglepődök azon a csókon, de nem jegyzek meg semmit. Szavaidra bólintok, majd az esély dolgon elgondolkozom. Megértettem, hogy mit szeretnél és látszik rajtad mennyire fontos neked. Nem akartam, hogy miattam ne légy boldog.* - Nem csak erről van szó... *Hanem a tombolásaidról és a bajkeresésről. Úgy is tudod keresni a bajt, hogy melletted állok, erre példa a drog.* - Rendben, de szavadon foglak. *Mondom szelíden, majd megveregettem kicsit a vállad.* - És a droggal mi lesz? *Kérdezek rá csak úgy mellékesen.*

MioDátum: Szerda, 2014.12.03, 01:40 | Üzenet # 534
Yaoista
- Makacs.*Vigyorgok.* - Jó, de most róla beszélünk.*Nem akarok a többibe belemenni.* - Ahogyan én téged.*Mosolyodom el fél oldalasan, majd a kérdésedre elmosolyodom.* - Sokat gondolkoztam és úgy döntöttem, hogy kiszállok belőle. Ezt az egyet titkolóm előle és rosszul vagyok magamtól emiatt főleg a múltja miatt. Megszüntettek minden ilyen üzletet.*Mondom komolyan.* - Ne mond, hogy nincs rám jó hatással.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.12.03, 01:45 | Üzenet # 535
Yaoista
- Igen, észrevettem. *Vigyorgok én is.* - Amennyire mondja, hogy vasból van, pont annyira érzékeny. *Mosolyodom el lágyan.* - Lehet már meghódítottad, csak jól titkolja. *Kuncogok halkan.* - Akkor biztos nem tart majd sokáig ez a mosolyszünet. *Nyugszom meg azért kicsit.* - Azért ne lopd el. *Nevettek fel. Puszidra és szavaidra csak mosolygok.* - Biztos vagyok benne, hogy fogsz kapni kulcsot, csak ő kicsit megfontoltabb, mint mi. Igazából... mi igencsak sodródunk az árral. *Gondolkozom el egy pillanatra.* - Bár nem bánom. *Mondom mire jutottam.* - A képzelet még csak poros nyomába se ér az igazi dolgoknak. *Éreztem én, hogy félsz és megértettem, hogy miért, hiszen én is féltem. Átkarollak és magamhoz húzlak, majd adok egy puszit a buksidra.* - Minden rendben lesz. Ha én és Igor megoldjuk, akkor ti is. Na meg hülye lenne futni hagyni egy ilyen srácot, mint te. *Igazából régebben igen csak az esetem lettél volna.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.12.03, 01:49 | Üzenet # 536
Yaoista
- Csak annyira, mint te. *Jegyzem meg. Bólintok, majd a mosolyodnak már azért örültem.* - Megbeszéltük. *Igazából kellett az idő mindkettőnknek, hogy lehiggadjunk. Válaszod érdeklődve várom és láthatóan igen csak megkönnyebbültem, mondhatni egy hegy szakad le rólam.* - Eszembe se jutott mondani és ennek nagyon örülök. Édesapád is boldog lesz nagyon. *Tudtam mennyire félt téged.* - Remélem Alex-szal sem lesz gond később. *Azért még aggasztott az az őrült egy kicsit.* - Nem kéne utána küldeni Fumiot? *Kérdezek rá, bár tudtam jól, te nem szívesen támaszkodsz rá.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 20:12 | Üzenet # 537
Yaoista
- Nem tagadom.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Na akkor mindenki boldog.*Mosolygok.* - Azt én is.*Sóhajtok fel.* - Nem kell. Nem akarom, hogy beleavatkozzon a dolgaimba.*Mondom komolyan.* - Apám ellen nem tudok mit tenni, ha intézkedni akar, de én nem fogom utána küldeni és te se tedd. Résen kell lenni az viszont biztos. Belátom tényleg nagy baromság volt vele kezdeni vagyis ezt belül mindig is tudtam.*Vallom be, de ezzel nem mondok újat.* - Na de evezzünk kellemesebb témákra. Milyen volt Sergejjel?*Kérdezek kíváncsian.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 20:31 | Üzenet # 538
Yaoista
- Ez így van, de alapból nem az a személyiség, hogy ezt kimutatja bárkinek, na meg nem is teheti meg sok esetben.*Nem csak a szervezeten belül gondolom, hanem például az étterembe is kell egy kiállás.* - Így legyen, de ez ilyen hullámzó lesz most köztök hol így hol úgy, amíg teljesen nem fogad el téged.*Én így gondolom.* - Csak elcsenem és visszaadom neki.*Kuncogok.* -Legyen igazad. Nos néha én is csak sodródnék az árral, de jó így is, mert Seime ilyen és mind a kettőnek meg van a maga előnye.*Mosolygok.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Igazad van.*Bújok hozzád.* - Ohh még a végén azt hiszem, hogy bejövök neked.*Nevetek fel, de csak viccelek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 21:08 | Üzenet # 539
Yaoista
- Igen, tudom. *Mosolyodom el.* - De olyan jó felfedezni az apróságokat. *Tényleg kihallatszott a hangomból, hogy mennyire szeretem Igort.* - Akkor elég sokáig fog hullámozni. Sóhajtok egy nagyot.* - Akkor jól van. *Veled együtt kuncogok.* - Persze, hogy meg van. *Ahogy hozzám bújsz, simogatni kezdelek.* - Hm, ha hamarabb találkozunk, mikor még nem dolgoztam Igornál, akkor lehet rád másztam volna. *Vigyorgok, de én komolyan mondtam.* - De már meg van, akit kerestem és te is megtaláltad. *Mosolyodom el lágyan.* - Úgyhogy be kell érned azzal, hogy egy ilyen helyes barátod van, mint én. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 21:27 | Üzenet # 540
Yaoista
- Bizony mindenki. *Utalok Sergejre, hiszen ő a nyakadba fog ugrani.* - Ahogy szeretnéd. *Igazából én se nagyon akartam vele foglalkozni.* - Többször kéne hallgatnod arra a belső hangra. *Mondom kicsit dorgálósan, de viccesen, nem gondoltam annyira komolyan. Kérdésedre, csak féloldalasan elmosolyodtam.* - Egy úriember nem fecseg. *Jegyzem meg.* - Egyébként elvoltunk, élvezte nagyon a tengert. *Veszek elő egy szál cigit és rágyújtok. Közben észreveszem a kezed.* - Megint kesztyű nélkül verted a bokszzsákot? *Kérdezek rá.* - Leszokhatnál róla.

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 21:47 | Üzenet # 541
Yaoista
- Igyekezni fogok.*Mosolyodom el.* - Ez tetszik és annyira rád vall.*Nevetek fel.* - Akkor majd elbeszélgettek Sergejjel, mert ő meg úgyse bírja magába tartani és engem érdekel mi volt, persze egy részét nem nehéz kitalálni.*Vigyorodom el kajánul és az egyik szívás nyomodra simítok de el is veszem a kezemet.* - De örülök, hogy el voltatok.*Mosolygok.* - Csak egy kicsit.*Sóhajtok fel és rágyújtok én is. Azt inkább nem mondom, hogy mit kért Nick mert abból balhé lenne.  Mielőtt belekezdenék a fiúk lelépnek, hiszen amit kellett megbeszéltük.* - Szóval tegnap munka után elvittem moziba Nicket, autós moziba. Tökre jól elvoltunk meg itthon is és akkor megmasszírozott én meg elmondtam neki mi történt akkor ott.*Picit elhallgatok.* - Majd azt is, hogy mit tettem és hát erre ő teljesen kiakadt és elment, de utána visszajött és megbeszéltük a dolgokat.*Közben töltök magunknak piát és odaadom neked.* - Még idő amíg mindent elfogad, de hát érthető hiszen mégis csak egy gyilkos is vagyok.*Mosolyodom el keserűen.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 21:57 | Üzenet # 542
Yaoista
- Igen azokat nagyon jó.*Bólintok.* - Minden kialakul idővel, de maradj ki belőle, oké? Nem rosszból, de amíg Seime nem lep te is maradj annyinál, hogy köszönsz neki, ez egy jó tanács.*Cirógatom meg az arcod. Jól esik a simogatásod és a folytatásra elvigyorodom.* - Nos én meg lehet igent is mondtam volna.*Lehelem búján a füledbe, nem kell engem se félteni.* - Pontosan.*Mosolygok, majd ismét csak felnevetek.* - Ennyi pont elég és te se panaszkodhatsz.*Vigyorgok.* - Mond a formás popsid hogy van?*Kérdezlek. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 22:29 | Üzenet # 543
Yaoista
- Nem is terveztem többet, Csak Igornak szoktam mondogatni, hogy miattam ne veszekedjen Seimével. *Mosolyodom el, de nagyon édes volt ez tőled.* - Igen? Elgondolkodtató. *Azért engem se kellett félteni és nyakadba csókoltam, hogy húzzalak.* - Ez is igaz. Kis cuki vagy. *Adok egy puszit, kérdéseden meg elnevettem magam.* - Köszöni szépen, nagyon jól. Igor tényleg gyengéd velem és még szokom a dolgokat, addig nem is fog annyira belendülni. *Magyarázom.* - Tényleg vigyáz rám, amennyire tud. Meg amilyen formában tőle telik. Kaptam tőle tegnap egy hatalmas csokor vörös rózsát és voltunk autós moziba is. *Magyarázom neked.* - Mondhatni még lightosan nyomjuk. *Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 22:36 | Üzenet # 544
Yaoista
- Rendben, ha úgy látod, hogy aggódna, mond neki, hogy nyugodtan mesélhet. *Jegyzem meg, hiszen ezen mindig pánikol. A nyakamra meg se rezzenek és nem mondok semmit.* - Legközelebb húz kesztyűt, oké? *Mondom kis gondoskodóan. Elköszönünk a fiúktól, utána vártam a mesét.* - Értem. *Nyugtázom, hogy meséltél édesanyádról, de ezt nem kommentelem, sose tenném.* - Ez hozzá tartozik a maffiához. *Bólintok és nem tudtam, mit mondjak. Abban biztos voltam, hogy legalább Nick megérti, hogy min mész keresztül.* - A lényeg, hogy visszajött, nem?

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 22:45 | Üzenet # 545
Yaoista
- Én meg Seimének.*Mosolygok.* - Igen igen.*Bólintok és a csók igen meglep és fel is nyögök.* - Na ezért biztos kaptál volna Seimetől te kis macsó.*Kuncogok, de látszik hogy tényleg megleptél.* - Akkor jó.*Mosolygok és figyelmesen hallgatlak.* - Teljesen elkényeztet, ami persze nem is baj.*Mosolygok.* - Most ha nem lenne Seime, akkor biztos irigykednék és féltékeny lennék, bár azért picit furcsa, hogy köztünk már nem lesz semmi. Ne aggódj nem is akarok csak hát mielőtt mi találkoztunk volna Igorral előtte is szexeltünk.

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 22:48 | Üzenet # 546
Yaoista
- Oké, kis édeske.*Kuncogok.* - Igyekszem nem elfelejteni.*Mosolygok.* - Igen és igen.*Bólintok, azt hittem több dolgot fogsz hozzá fűzni.* - Mikor fogtok legközelebb utazni? Mert gondolom még mentek majd. Milyen régen voltam én is lent, valamikor lemehetnénk együtt is, mint régen csak most jönne Sergej is vagy csak mi ketten.*Kacsintok rád, de ez baráti gesztusból.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 23:17 | Üzenet # 547
Yaoista
- Bár tudom, hogy olykor az idegtől nem gondolkozol. *Nem kellett zseninek lenni, hogy tudjam, tegnap azért te is ideges lettél Nickre.* - Nem hittem, hogy ilyen hamar elmondod neki. *Ismerem be. Ez még jobban megmutatta, hogy mennyire fontos neked Nick.* - Nem tudom, majd ahogy időnk engedi. *Iszok bele a piába.* - Nincs akadálya, hogy menjünk akár így, akár úgy. *Nekem nem volt gond.* - Maximum Sergej készülne ki.

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 23:21 | Üzenet # 548
Yaoista
- Akkor sose gondolkozom.*Minek tagadjam. Tudtam jól, hogy tudod más is történt tegnap de akkor se megyek bele.* - Én se és a többit se, sőt igazából még fel se fogom ezt az egészet, de akkor is jó vele.*Mosolyodom el.* - Oké mert ha nincs semmi én tőlem mehetek.*Mondom.* - Mire érted? Miért lenne ki?

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 23:38 | Üzenet # 549
Yaoista
- Ezért biztos, de titok. *Kacsintok és azért nem csináltam tovább.* - Igen, nagyon, bár ő se panaszkodhat. *Kuncogtam kicsit.* - Igen, tudom, mondta, hogy mi volt és igazából... néha kicsit féltékeny vagyok mikor csak úgy rá veted magad, ki nem lenne az. *Nevettem el magam.* - De tudom, hogy nagyon jó barátok vagytok és nagy szüksége van rád és Seimére. Szóval nehogy visszafogd magad ezért. *Cirógatom meg az arcod.* - Mesélt arról is, hogy mi történt vele és az anyukájával. *Mondom halkan és szomorú lett az arcom.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.12.04, 23:47 | Üzenet # 550
Yaoista
- Igen igen.*Kuncogok.* - Azt gondoltam.*Vigyorgok.* - Tényleg?*Már pont mondanám, hogy visszafogom magam, amennyire tudom de a folytatás megnyugtat.* - Biztos? Mert oké meg van múltunk a közös meg hát sokat szexeltünk, de ő is meg én is tökre hűségesek vagyunk hozzátok.*Magyarázkodok, nem mintha szükség lenne rá.* - Tényleg? Huuu rendesen elcsavartad a fejét. Mesélt róla, elvitt téged, mindenkinek elmondta, hogy együtt vagytok és ezeket mind ilyen rövid időn belül.*Azért én is meg vagyok lepve és ez nem ellened szól.* - Tényleg nagyon örülök nektek.*Mosolyodom el.*

Keresés: