2025.07.23, Szerda, 06:21
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Péntek, 2014.11.14, 14:01 | Üzenet # 476
Yaoista
- Ott a pont. *Kuncogok. Tényleg örültem, hogy élvezed a dolgot. Élveztem, hogy ennyire beindultál miattam. Ahogy felülsz, átölelem a nyakad.* - Csak véletlen volt. *Kuncogok két nyögés közben. Alig bírtam viszonozni a csókod, igen ki voltam. A levegőhiány vetett véget csókunknak. Akkor félresöpörtem a hajad és megszívtam a nyakad erősebben, de úgy, hogy nyoma is maradjon. Amolyan szúnyogriasztónak, hogy senki se akarjon rád mászni. Én is nagyon kemény voltam már. Mozgással én se álltam le persze. Visszatértem ajkaidhoz és hajadba túrva húztalak még közelebb.*

MioDátum: Péntek, 2014.11.14, 14:50 | Üzenet # 477
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Kamu.*Vigyorgok. Ismét félrehúzom a hajamat, ahogyan a nyakamnak esel, amit egyáltalán nem bánok és a csókod is viszonozom és egy darabig hagylak, majd megdöntelek és az egyik mellbimbód kezdem el harapni de vigyázok rád és egyre mélyebben és keményebben mozgok benned a formás kis popsid is igen csak markolom.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.11.14, 22:48 | Üzenet # 478
Yaoista
- Bizonyítsd be. *Vigyorgok pimaszul. Imádtam veled így szócsatázni. Ahogy megdöntesz és mellbimbóm kezded kényeztetni, nyögtem egy nagyobbat. Nem zavart mozgásod, nagyon élveztem a dolgot, aztán lehet meglesz a böjtje, de most nem érdekelt. Farkam csak úgy meredezett, kész voltam nagyon. Folyamatosan neved nyögdécseltem. Isteni volt veled az ágyban, persze én is legalább ilyen ügyes lennék. biggrin Keményebb mozgásod meghozta a hatását.* - Igor... én... mindjárt... *Nyögöm ki nagy nehezen.*

MioDátum: Szombat, 2014.11.15, 14:17 | Üzenet # 479
Yaoista
- Felesleges, ami tény az tény.*Vigyorgok.* - Milyen kemény vagy.*Markolok a farkadra, de most most nem szorítom.* - Annyira beindítasz.*Nyögöm, teljesen oda vagyok érted.* - Én se bírom már.*Mondom és hevesebb leszek és a farkad is simogatni kezdem és szinte egyszerre megyünk el.* - Isteni volt.*Lihegem és kihúzódom belőled, majd eldőlök veled és magamhoz ölellek.* - Jól vagy?*Kérdezlek és közben cirógatlak, még igen csak lihegek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.11.15, 15:32 | Üzenet # 480
Yaoista
- Nah most ki a pimasz? *Vigyorodom el.* - Miattad... *Nyögöm édesen, főleg a kezedre. Te is igencsak beindítottál. Megint jó nagyot élveztem és teljesen kikészülve terülök ki. Odabújok hozzád, de én is kapkodom a levegőt rendesen.* - Igen, jól. *Lihegem és adok egy rövidke csókot.* - Megmaradok. *Vigyorgok és elkezdem az arcod simogatni.* - Kifárasztottál. *Kuncogom el magam, de láthatóan boldog voltam és egyre jobban ragaszkodtam hozzád.*

MioDátum: Szombat, 2014.11.15, 15:48 | Üzenet # 481
Yaoista
- Nem tudom.*Vigyorgok.* - Nagyon helyes.*Imádom, hogy ilyen hatással vagy rám ami persze kölcsönös.* - Akkor jó.*Mosolygok és csókod viszonozom.* - Maradj is mit kezdenék nélküled.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Te is engem. Bocsi, ha kissé túlzásba estem.*Simogatom meg a popsidat.* - Nehéz visszafognom magam, ha rólad van szó.

szela00Dátum: Szombat, 2014.11.15, 16:20 | Üzenet # 482
Yaoista
- A jobb kezedre lennél utalva. *Nevettem el magam, persze csak elvicceltem, mert amúgy nagyon édes volt, ahogy mondtad.* - Nem vitted túlzásba, nagyon is tetszett a dolog. *Mosolyodom el, főleg simiden.* - Nem is baj. *Puszillak meg.* - Amúgy is én mondtam, hogy folytasd... én se tudom magam visszafogni. *Cirógatlak közben finoman.* - Bár... kíváncsi leszek mit is fogunk mi felvenni... *Kuncogom el magam, hiszen már most perverzkedünk azért rendesen.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.17, 13:42 | Üzenet # 483
Yaoista
- Az elég unalmas lenne.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Na igen tényleg most hogy mondod igazából meg is fenyegettél.*Mondom komolyan, majd felnevetek.* - Nekem vannak ötleteim és ezek még csak bemelegítők, amíg hozzám nem szoksz, mert akkor fogod megismerni milyen is velem igazán egy forró szex.*Közlöm veled kajánul.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:08 | Üzenet # 484
Yaoista
- Bizony ám. *Kuncogok.* - Na látod, komoly is volt. *Először nekem is elég komoly a fejem, majd veled együtt nevetem el magam.* - Hm, már várom. *Kicsit megemelkedve végignyalok ajkaidon, majd finoman megharapdálom alsó ajkad, végül megcsókollak jó hosszan. Miután elváltunk, visszatettem a fejem a válladra és mellkasod kezdem cirógatni. A heged néztem elgondolkozva, majd ráfektettem a tenyerem. Iszonyatosan aggódtam érted.* - Fürdünk? *Kérdezem felpillantva.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:32 | Üzenet # 485
Yaoista
- Helyes.*Vigyorgok és persze, hogy élvezem, amit teszel.* - Látod te nem bírsz magaddal.*Suttogom az ajkaid közé. Ismertelek már annyira, hogy mi jár a fejedben és szorosban magamhoz ölellek.* - Nem lesz semmi baj.*Puszilom meg a buksid.* - Igen megyünk.*Adok egy csókot, majd kimegyek és elintézve a dolgokat visszamegyek.* - Kivihetlek szépségem?*Hajolok meg előtted.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 15:20 | Üzenet # 486
Yaoista
- De csak miattad nem bírok. *Kuncogok halkan. Elmosolyodom, ahogy magadhoz szorítasz.* - Remélem. *Mondom halkan és nagyon jól esett puszid. Csókod viszonozom, majd elkuncogtam magam rajtad.* - Természetesen cicusom. *Nem voltam benne biztos, hogy lábra tudnék állni most. Átölelem a nyakad, ahogy felveszel és érzem, ahogy megindul bennem magod. Kicsit grimaszoltam, de aranyosan.* - Ezt sose fogom megszokni. *Jegyzem meg, persze én is mindig abba mentem el, akivel szexeltem, vagyis többnyire.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 10:33 | Üzenet # 487
Yaoista
- Nagyon helyes.*Vigyorgok. Finoman felemelek, majd csak elmosolyodom.* - Megfogod, mint ahogyan azt is, hogy más szerepben vagy. Különben ha gondolod próbálok az elején nem benned elmenni.*Tényleg úgy akartam, hogy neked legjobb legyen. Kint beteszlek a kádba, majd bemászok mögéd és a vizet elállítom.* -Na jó?*Kérdezlek és finoman cirógatlak.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.11.18, 10:44

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 10:47 | Üzenet # 488
Yaoista
*Tudtam, hogy igazad van, de azért fenntartottam a jogot, hogy megjegyzem. Szavaidra megcsókoltalak, mert ez iszony édes volt tőled, de nem mondom, mert csak morognál.* - Nem kell, de köszönöm. *A kádban kényelmesen neked dőltem és élveztem a dolgot.* - Nagyon... *Én is elkezdem karod cirógatni és közben mosolyogtam. kicsit hátrafordultam és adtam egy nagyon finom csókot.* - Sajnálom... *Suttogom és adok egy puszit az arcodra. Sajnáltam, amit mondtam a maffiás dologról. Habár komoly voltam, nem gondoltam bele abba, hogy mit kérek és tudtam jól, hogy nagyon megbántottalak.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 11:12 | Üzenet # 489
Yaoista
*Viszonozom a csókodat.* - Oké, de csak szólj.*Puszillak meg.* - Akkor jó.*Mosolygok. Hirtelen nem tudom mire mondod, majd leesik.* - Nekem is a szokásom úgy beszélni, hogy előtte nem gondolkodok. Nem haragszom csak többé ne tedd.*Mondom komolyan, majd picit elhallgattok.* - Részben ezért se ismerkedtem senkivel komolyabban, mert ezt nem sokan tudnánk elviselni. Nem tudom milyen nehéz lehet, hiszen én ebben nőttem fel és te mégis elfogadsz engem én meg próbálok türelmes lenni, de az ilyen megszólalásokra harapok.*Jegyzem meg.* - Minden rendben lesz, minden ki fog alakulni.*Nagyon reméltem.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 11:35 | Üzenet # 490
Yaoista
*Halványan elmosolyodom rajtad.* - Nem teszem. *Mondom komolyan. Én se szólalok meg, amíg te meg nem szólalsz.* - Tudom... és nagyon nehéz. *Mondom halkan. Csak bólintottam kijelentésedre, majd megfordultam öledbe. Két kezem közé fogom az arcod és szenvedélyesen csókolni kezdelek, majd átölellek és odabújtam.* - Ez megnyugtat. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 12:02 | Üzenet # 491
Yaoista
- Akkor jó.*Bízom benned, de tudom nem egy vitánk lesz még a kilétem miatt.* - Elhiszem.*Suttogom. Elengedlek, hogy megtudj fordulni és a csókod viszonozom.* - A csók?*Kérdezlek és finoman cirógatlak.* - Nick.*Igen komolyan mondom a neved.* - Tudom, hogy megígérted, hogy nem mész soha a rendőrségre és ezt el is hiszem, de akkor se mehetsz, ha velem baj történik és besokallsz, mert azzal magadat is bajba sodornád.*Mondom komolyan.* - Soha nem fordulhatsz hozzájuk, még azokhoz se akik le vannak fizetve. 

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 12:56 | Üzenet # 492
Yaoista
*Én is tudtam, hogy lesz még vitánk ebből, de ilyet akkor sem mondok többet neked.* - A csók is. *Mosolyodom el. Felemelem a fejem, ahogy mondod nevem. Szemeidbe nézve hallgatlak és kicsit megremegek. Pár percig nem szólalok meg, emésztenem kell az elhangzottakat és nem tudtam mit mondjak neked.* - Nem fogok menni akkor sem. *Szólalok meg végül halkan.* - De ilyen nem is lesz, mert megígérted, hogy vigyázol magadra. *Tudtam, hogy megígérted, de abban is biztos voltam, hogy ettől függetlenül fogsz sérülni biztosan. Homlokon csókoltalak finoman, de most nem mosolyogtam.* - Csak gyere haza...

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 13:10 | Üzenet # 493
Yaoista
- Értelek.*Mosolygok. Várok még megszólalj és azért megnyugszom, de egy kis félelem volt bennem és nem azért mert nem bízom benned, hanem mert azért cselekednél így, mert teljesen kikészülsz.* - Amennyire csak tudok.*Bólintok.* - Azon leszek szépségem.*Simogatom meg az arcod.* - Sajnálom nem akartam elrontani a hangulatod, de vannak dolgok, amikkel jobb, ha tisztában vagy. Addig jó, amíg a maffiának a barátja vagy és nem az ellensége, viszont azt is megígérem, hogyha még is besokallsz és nem tudsz velem lenni, akkor se fogom hagyni, hogy bántsanak.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 14:40 | Üzenet # 494
Yaoista
*Megtámasztottam a homlokom a tiéden és arcsimidre kicsit elmosolyodtam.* - Igen, értem és tudom, meg kell is beszélnünk róla... be is kattannék egyébként. *Mondom halkan. Szavaid nagyon jól estek és újra megcsókollak.* - Azért inkább igyekszem nem besokallni. *Jegyzem meg és tudtam jól, hogy ezért te is tenni fogsz és ezért hagysz ki mindenből, vagyis ezért is.* - Tudom, hogy vigyázol rám. *Bújok vissza kicsit.* - Csak tudod... nehéz így elengedni... legszívesebben kikötöznél, hogy ne is tudj elmenni és ne essen semmi bajod... *Motyogom.* - Fordítva te is így éreznél... sőt... te tényleg kikötöznél. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 14:47 | Üzenet # 495
Yaoista
- Valahogy úgy.*Bólintok és a csókod ismét viszonozom.* - Én is, de itt vagyunk egymásnak és ez sokat számít.*Mosolygok rád.* - Amennyire csak tudok.*Reméltem nem kerül rá sor, de a családommal szembe is megvédelek.* - Elhiszem és ez így van, én amúgy is féltelek.*Jegyzem meg.* - De különben ez a kikötözés tetszik már várom, hogy őrületbe kergesselek úgy.*Vigyorodom el és megcsókollak de lágyan.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.11.21, 22:41 | Üzenet # 496
Yaoista
- Nagyon sokat. *Mosolyodom el. Boldog voltam veled mindennek ellenére. Akartam ezt a dolgot, ami köztünk van.* - Tudom, hogy féltesz, de én is jól viselkedek. *Adok egy apró puszit ajkaidra. Beszólásodra nem tudtam válaszolni, mert megcsókoltál, amit viszonozok is és el is nyújtom.* - Finom... *Suttogom a csókra.* - Amúgy sejtettem, hogy tetszik és ugyan ez igaz rám is, csak én téged akarlak kikötözni. *Az őrületbe kergettelek volna én is téged, az tuti.* - Majd játszunk. *Nyalom meg az ajkaid és csókod kezdeményezek.* - Régen nem szerettem csókolózni így. *Mondom halkan.* - De veled imádok.

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.23, 12:42 | Üzenet # 497
Yaoista
- Igen.*Mosolygok.* - Nem arról van szó, hogy nem viselkedsz jól, nem ezen van a hangsúly. Benned megbízom.*Mondom komolyan.* - Az.*Mosolyodom el.* - Én azt is várom.*Vigyorgok.* - Nagyon sokat.*Suttogom az ajkaid közé.* - Ebben is hasonlóan gondolkodunk.*Mosolygok és magamhoz ölellek még jobban.* - Holnap bemutatlak a szervezetnek, ha készen állsz.*Mondom hirtelen és direkt addig akartam amíg nincs itt Seime nem kell feszültség, ami úgyis lesz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 21:58 | Üzenet # 498
Yaoista
*Elmosolyodom szavaidra, örültem tényleg, hogy bízol bennem, nagyon sokat jelentett nekem.* - Sejtettem, hogy várod. *Kuncogom el magam.* - Bízom benne. *Válaszolok én is. Én is jobban simultam, ahogy öleltél. Szavaidra viszont hirtelen megfagytam és csak pislogtam. Kicsit eltoltalak és ugyan úgy csak néztelek.* - Hűha. *Mondom végül.* - Oké, megbeszéltük. *Mosolyodtam el és egyfajta félelem és izgatottság lett rajtam úrrá.* - Tudod... azért kicsit parázok. Ez nem olyan, mint mikor elmentünk apukádhoz... nem is tudom, hogy viselkedjek.. jaj... *Látszott, hogy totál kész vagyok, de minden esetre várom. Miután végeztünk a fürdéssel, szépen hozzád bújva aludtam el. Reggel álmoskásan keltem és nyújtózkodtam egy nagyot. Finoman elkezdtem csókolgatni az ajkaid, hogy kellemesen ébresszelek.* - Jó reggelt cicus... *Suttogom füledbe és azt is megharapdálom.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.23, 22:32 | Üzenet # 499
Yaoista
- Tudom mi a jó.*Vigyorgok.* - Persze nem kötelező csak ha te is akarod.*Mondom, majd ahogyan rábólintasz és folytatod csak elmosolyodom.* -Ahogyan szoktál. Párral összefutottál és nem kell félned, hidd el apám a fő. A fiúkkal nem lesz gond, Seimével igen, de erre most nem akarok gondolni.*Sóhajtok fel. Este szólok a fiúknak, hogy mikor van találka. Reggel a te csókjaidra ébredek.* - Neked is.*Mosolygok majd megcsókollak.* - Jól aludtál?*Kérdezlek. * - Most nincs idő lustizni.*Csókollak meg és ki is kellek az ágyból.  Megcsináljuk a reggelit és enni kezdünk.* - Izgulsz?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 22:58 | Üzenet # 500
Yaoista
*Jó volt már reggel látni a mosolyod.* - Veled mindig. *Mosolyodom el én is.* - Sajnos. *Sóhajtok és ásítok egy nagyot, persze csókod is viszonozom. Összeszedve magunkat együtt reggelizek veled.* - Eléggé. *Vallom be és látszik, hogy ideges vagyok. Annyi minden történt mostanában velünk.* - Oké, hogy találkoztam pár embereddel... de azért parázok rendesen. *Ismerem be.* - De minden rendben. *Puszillak meg, majd megtörlöm az arcod.* - Bocsi. *Nevettem el magam.*

Keresés: