2025.07.23, Szerda, 06:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.23, 23:21 | Üzenet # 501
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Veled is.*Mosolygok.* - Minden rendben lesz, nem fognak bántani és jó srácok, még ha ijesztőnek is tűnek.*Simogatom meg az arcod.* - Semmi gond.*Nevetek én is és megcsókollak.* - Nick ez itt a nyakadba sokkal többet jelent mint gondolnál. Oké nem családi ékszer, de a mi jelképünk. Hozzám tartozol és ha téged bántanak az olyan, mintha engem árulnának el.*Mondom komolyan. Még nincs itt az ideje, de majd ha eljön akkor kapsz egy családi ékszert és akkor tényleg család tagja leszel.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 23:48 | Üzenet # 502
Yaoista
*Elmosolyodom szavaidra, hallani a hangodból, mennyire szereted őket. Veled kuncogok és újabb csókod viszonozom. Nem kicsit jövök zavarba és meg se tudtam szólalni. Piros pofival pislogok rád, nagyon aranyosan festettem, pedig azért ilyet nem sokszor csinálok. Lassan az arcodra simítok és átölelem a nyakad. Nem hittem, hogy a sok rossz után, ami velem történt, egyszer valaki ezt fogja nekem mondani. Kicsit elengedtelek és hosszan, szerelmesen megcsókoltalak.* - Hozzád bizony. *Suttogtam ajkaidra és hihetetlen boldogságot éreztem most.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 00:05 | Üzenet # 503
Yaoista
- Pedig most nem is akartalak zavarba hozni.*Mosolygok és az arcom a kezedbe simítom.* - Szépségem.*Húzlak magamhoz és a csókod viszonozom.* - Igen a te szádból még jobb.*Mosolygok. Csak sikerül megkajálni, majd elkészülünk és én öltönyt húzok.* . Most az én embereim fognak jönnek szóval amúgy többen vannak.*Mondom és csöngetnek is.* - Nyugi.*Csókollak meg és ajtót nyítok.* - Hello főnök.*Köszön mindegyik és hatan vannak.* - Gyertek be.*Intek nekik a köszönés után.* - Nos Nickkel már találkoztatok, tudjátok ő az egyik szakács nálam és már szeretőm is.*Jelentem ki és azért igen csak megdöbbenek.* - Ez komoly főnök?? Te megállapodtál?? Eljött ez a pillanat?*Kérdezi az egyik. Szerencsédre senki nem tud húzásaidról.* - Mint láthatod igen.*Bólintok.* - Apám is tud róla és elfogadta a döntésem és örül neki, azt szeretném, ha ti is így tennétek.*Mondom komolyan.* - Te tudod főnök.*Mondja egy másik és elkezdenek bemutatkozni.* - Tudom, hogy szervezeten kívül van, de bennem bíztok nem?*Bólintanak. Tudtam idő kell, de azért jól vették.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 00:11 | Üzenet # 504
Yaoista
- Oké.*Bólintok és örülök neki, szeretném ha béke lenne köztetek.* - Ez furcsa. Menjünk be.*Mivel van kulcs nem kell csengetni.* - Hello mindenkinek. Mi van buli van nélkülem??*Adom elő mint aki meg van sértve.* -  Ohh itt egy Sergej cica is. Merre kószáltál?*Kérdezik vigyorogva és persze körbe puszilnak.* - Hiányoltatok mi??*Kuncogok és Igor nyakába vetődök.* - Sziaaaa.*Puszilom meg.* - Bezzeg minket sose köszöntesz így.*Szenvedek.* - Nem hát.*Vigyorgok és Nicket is megölelgetem és puszilgatom, majd téged kereslek a szememmel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 00:32 | Üzenet # 505
Yaoista
*Azért nem ettem annyit, mint szoktam az idegtől.* - Értem. *Nyugtázom a dolgokat.* - Igyekszem. *Suttogom csókod előtt. Én is eléggé felöltöztem. Fekete ing és nadrág, csak zakót nem vettem. A döbbenetre nem számítottam és nem is nagyon tudtam, hogyan reagáljak, de inkább hagytalak téged érvényesülni. Én is bemutatkozok azért rendesen egyesével. Sejtettem, hogy nem én leszek a legtökéletesebb a szemükbe, de annyira nem bántam. Már éppen mentem volna oda hozzád, mikor betoppan Sergej és meglátom Seimét is. Persze én is összecsókoltam Sergejt, nagyon bírtam még mindig.* - Na milyen volt? *Kérdezem kíváncsian.*

*Én nyugodtan megyek be és eléggé mérgetem a helyzetet, hogy miért is van itt mindenki. Hát meg kell vallanom, annyira nem tetszett a reakciójuk a srácoknak, de már megszoktam. Nem mondtam semmit, csak beljebb mentem és köszöntem én is mindenkinek, végül odamentem a főnökhöz és kezet nyújtottam.* - Egy egytől tízes skálán mennyire akarsz még vízbe fojtani? *Kérdezem, de persze nem komolyan.* - És mi van itt? *Nicknek azért odabólintottam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 00:43 | Üzenet # 506
Yaoista
*Nem kicsit lepnek meg Sergejék.* - Szia Szöszi.*Üdvözlöm persze és csak mosolygok rajta.* - Seime.*Fogok vele kezet.* - Micsoda? Nem igen tudom miről beszélsz.*Rántom meg vállam.* - Elmondtam a fiúknak, hogy Nick a párom.*Mondom mire vigyorogni kezdenek.* - Komolyan ezt hallani tőled főnök.*Igazából erre nem számítottam, hogy ilyen jól fognak szórakozni.* - Na kuss legyen.*Morgok.*

- Majd mesélek, de nagyon jó volt.*Suttogom. Azért örülök, hogy még visszafogod magad.* - Szerintem is tökre cuki.*Nevetek együtt a fiúkkal.* - Különben Seime te nem szeretnél valamit megosztani velünk?*Megy az egyik oda hozzád.* - Mi van veletek? Csak nem elcsavarta a fejed?*Pillant rám, mire én elvörösödöm de nem mondok semmit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 01:22 | Üzenet # 507
Yaoista
- Nem? *Kérdezek vissza. A folytatásra viszont nem voltam felkészülve és összeszaladt a szemöldököm rendesen.* - Mi van? *Kérdezem komolyan és elég csúnyán nézek, szinte szikrákat szór a szemem. Nem akartam, hogy erről a srácról bárki más tudjon. Ha nem lennének itt a többiek, bizony olyat mondanék, hogy csak na, de mivel tisztellek, lenyelem a dolgot.* - Nem igazán értek vele egyet. *Szépítek a dolgon végül és Nickre villan a szemem. Ránézek arra, aki odajött és teljesen semmit mondó tekintettel nézek rá.* - Semmi közöd hozzá. *Mondom komolyan. * - Csak elhoztam. *Nem kell tudniuk, hogy együtt vagyunk, vagy sem.*

*Elmosolyodom erre a párod dologra, olyan jó volt hallani.* - Szerintem nagyon édes. *Kacsintok Sergejre, mert tudtam, hogy ő veszi a lapot.* - Helyes, várom. Nekem is van mit. *Mosolyodom el, majd elnevettem magam a morgásodon. Azért feszült voltam még, de nem annyira. Odaléptem hozzád és adtam egy puszit.* - Nyugi cicus.. izé.... Igor. *Javítom magam megint. Seimével igyekszem nem foglalkozni, hisz azt mondtad, ne vegyem magamra.

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 01:35 | Üzenet # 508
Yaoista
- Nem.*Bólintok.* - Jól hallottad.*Nem érdekel, hogy nézel.* - Pont azért csináltam amikor nem vagy itt, de hát nem jött össze.*Sóhajtok fel.* - Attól még nem fog változni a helyzet és én vagyok a főnök.*Emlékeztetlek.* - Inkább foglalkozz a saját dolgoddal.*Célzok itt Sergejre és persze meg se lep, hogy ezt mondtad de a többiek se hülyék. Éppen kérdezném ki mit iszik, amikor meghallom cicust. Nem hittem, hogy eddig tudod tartani magad túlságosan beléd rögzült és persze meg is van hatása.* - Cica? Ez a nap egyre jobb.*Kezdenek el igen csak nevetni.* - Na elég legyen, mert kaptok és ha csak röhögni tudtok el is lehet húzni.*Morgok.*

- Az.*Kuncogok.* - Na majd ha elmennek a fiúk.*Mosolygok. Fülelek, hogy mit mondasz, de persze miért is vallanál és ugye megbeszéltük a dolgokat, de akaratlanul is kicsit elszomorodom, de a cicára felnevetek.* - Vigyázzatok mert karmol ez a édes cicuska.*Vigyorgok.* - Ez jó.*Ölel át aki téged kérdezett az előbb és persze nem vette be és többiek se dumád, csak pontosan nem tudták mi van.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:11 | Üzenet # 509
Yaoista
- Tudom főnök. *Mondom komolyan és meghajoltam kissé, amit egyébként nem sok mindenkinek teszek meg és ezt te is nagyon jól tudtad.* - Igenis. *Hagyom ennyiben. Tudhattad, hogy nagyon tisztellek és nem a rossz szándék vezérel Nick miatt sem. Féltettelek, mint embered és mint családod. Nem reagáltam semmit az ölelésre, de te már annyira ismerhettél, hogy tudd, nem nagyon tetszik a helyzet. Ne taperolgasson téged csak úgy senki. Kicsit összehúztam a szemem, jelezve nem tetszésem.*

*Igyekeztem kimaradni a közted és Seime közötti szóváltásból még akkor is, ha tudtam, hogy rólunk van szó. Ahogy elkezdenek nevetni és még Sergej rá is kontráz, alig bírtam ki, hogy ne nevessek én is. Valahol azért rosszul is éreztem magam miatta.* - Ne haragudj... *Mondom komolyan megfogva a kezed.* - Sajnálom... *Azt hittem nagyon fogsz haragudni érte. Odahajoltam és adtam egy puszit is. Nem akartam még egy olyan vitát, mint a múltkor és azt sem szerettem volna, ha morogsz.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:19 | Üzenet # 510
Yaoista
- Seime nincs szükség erre.*Mondom a meghajlásra, nem ezért mondtam, hogy én vagyok a főnök.* - Mindenki elmegy és beszélünk.*Fokkal kedvesebben mondom, én tényleg békét akarok.* - Szöszi nagyon nem vagy vicces.*Morgok tovább de inkább édesen.* - Nem haragszom tudom, hogy nem direkt volt.*Mosolygok rád. Jobb ez légkör, mintha feszültség lenne mindenkivel. Én is adok neked egy puszit, majd elkapom Sergejt.* - Na most legyen nagy a szád te kis mocsok.*Fogom le és elkezdem fejét dörgölni.* biggrin

*Látom nézésed és arrébb is állok, nekem már ez is jól esik úgy mond.* - Szerintem de.*Nevetek tovább, amíg el nem kap.* - Igor ne már a hajam  baszki...*Próbálok szabadulni a műsort persze mindenki élvezi.* - Hülye macska.*Kezdem el harapni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:35 | Üzenet # 511
Yaoista
- Rendben. *Bólintok. Azért elnézlek titeket, de a végén odamegyek és kiszabadítottalak. Mikor kicsit arrébb mész, odamegy hozzád az egyik srác, aki mindig udvarol neked és megint teszi az agyát. Lassan viszont a keze nem ott jár, ahol kéne, hanem a fenekeden. Persze én ezt észrevettem és elkapva a karját, hátra csavartam.* - Én a helyedbe nem tenném. *Morgom eléggé fenyegetően.*

*Elmosolyodom szavaidra.* - Akkor jó. *Azért láthatóan megkönnyebbültem. Elnevettem magam a játékotokon, de ahogy Sergej kiszabadul, én odaléptem és átkaroltalak.* - Rossz vagy. *Suttogom és vigyorgok. Egyszer csak azt veszem észre, hogy Seime kitekerte a srác kezét, mire azért elég döbbenten nézek, hiszen elég nyugodtan tűnt.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:56 | Üzenet # 512
Yaoista
- Ne harapj te kis mocsok.*Szisszenek fel, de vigyorgok, de jön a hős megmentőd.* - Most megúsztad.*Figyelmeztettem továbbra is vigyorogva.* - Miért? Ő kezdte.*Mondom mint egy gyerek, de légkört Seimék megszakítják és erre tényleg nem számítok.* - Eressz már el te barom.*Morog és ő is erős, de te erősebb vagy.* - Seime enged el.*Mondja Sergej is.* -  Seime elég legyen. Enged el őt.*Igen csak komoly hangom és az egész kiállásom.* - Te mondtad basszus, hogy semmi nincs köztetek.*Simogatja karját, miután elengedte őt.* - Bár sejtettem, hogy kamu, szóval mégis csak bevitted az ágyadba?*Kérdezi.* - Héé vigyázz a szádra az egyik társadról beszélsz.*Figyelmeztettem.* - Attól még, hogy én színt vallottam nem kötelesek mások is beszámolni.*Jegyzem meg.*

- Megérdemled.*Vigyorgok és amikor megmentesz hálásan nézek.* - Köszönöm.*Mosolygok és megigazítom a hajamat, majd az egyik sráccal beszélgetek. Mindig próbálkozik és édes de nem az esetem na meg már itt vagy te. Váratlanul ér, amikor hozzám ér és éppen ütném el kezét, amikor megjelensz ismét. Tudom nem kéne örülnöm a balhénak, de annyira jól esik, hogy így reagálsz persze rád szólok és Igor is akire hallgatsz.* - Attól még nem kéne fogdosnod.*Jegyzem meg és beszólása se tetszik, de nem haragszom rá, mert tudom nem úgy gondolja csak féltékeny, de jól esik, hogy Igor is kiáll értem és értünk.* - Pontosan. Most mindenki nyugodjon le.*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 22:26 | Üzenet # 513
Yaoista
- Te meg folytattad rosszcsont. *Kuncogom el magam. Még sosem láttalak így és ez nagyon furcsa volt. Ezzel a kiállással és komolysággal. Persze az étteremben is van egy tekintélyed, de teljesen más a kettő. Ahogy Seime végül elengedi a srácot, sóhajtottam egyet.* - Már kérdezem érteni, hogy miért figyelmeztettél. *Suttogom a füledbe halkan, hogy más ne halhassa, csak te. Nem akartam még balhét gerjeszteni.*

*Nem nagyon örültem, de végül a főnök hangjára elengedtem a fickót. Én is örültem, hogy közbeszól Igor, így én nem tettem.* - Már megmondtam, hogy rohadtul semmi közötök hozzá. *Dörrenem kicsit erélyesebben.* - Én nyugodt vagyok. *Igazából tényleg nem voltam ideges, sem mérges, csak azért szerettem, ha nem nyúlkálnak ahhoz, ami éppen az enyém. Persze nem birtokolni akartalak, de akkor se taperoljon olyan, olyan helyen, akinek nem kéne.* - Jobb lesz, ha nem szólsz be. *Jegyzem meg neki azért.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 22:41 | Üzenet # 514
Yaoista
- Alap.*Vigyorgok még. Neked csak bólintok, most nem akarok itt sugdolódzni.* - Bocs Sergej nem úgy értettem.*Kér elnézést.* - Maradj is nyugodt te pedig ne hergeld, mert nem akarok balhét, nem azért vagytok itt.*Figyelmeztettem őket.*  - Én nem akarok balhét főnök és nem tettem semmi rosszat, arról pedig nem tehetek, hogy egyesek nem bírják visszafogni magukat, bár vicces, hiszen mindenki tudja, hogy Seime leghiggadtabb köztünk.*Kezd belendülni.* - Hallgass el.*Emelem fel a hangom, hiszen tudom ennek nem lesz jó vége.* - Oké csak még valami. Igort még megértem, de Seime. Ez most komoly Sergej? Mi tetszik ezen az alakon?*Kérdezi fintorogva, sose kedvelt most meg főleg nem.*

- Semmi gond.*Tényleg nem vettem magamra. Bár élvezem, hogy így kiálltál értem, de azért remélem ennyiben marad, de tévedek.* - Nem e? Nem tudtam, hogy te csak úgy fogdoshatsz.*Jegyzem meg és jó, hogy közbe szól Igor ismét, de neki ennyi sem elég és ahogyan beszél rólad nagyon nem tetszik.* - Sokkal többet ér, mint te te hülye barom.*Húzom fel magam én is.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 23:17 | Üzenet # 515
Yaoista
- Én mindig nyugodt vagyok. *Ezt te tudtad a legjobban. Ha az én agyam eldurran, ott már tényleg valami olyan dolog történik, ami komoly.* - Kérlek. azért, mert elkaptam a karod, még nem borult el az agyam. Akkor aggódj, ha azzal kezdem, hogy szétverlek. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen és hidegvérrel. Ritka, ha a főnök kiabál velünk, de én még higgadt voltam, viszont ha a srác tovább bosszant, elintézem az is biztos. Én se kedveltem őt sosem, az én ízlésemnek túl nagyképű és beképzelt volt. Az viszont aranyos, ahogy felhúzod magad.* - Nyugalom Sergej. Én nem adok a patkányok véleményére. *Nyugtázom a dolgot.*

*Egyre keményebb csata kezdett itt kialakulni, szint pattanásig feszült a légkör. Én továbbra is megmaradtam amolyan csendes szemlélőként több embereddel együtt. Bár meg kell vallani, azért örültem, hogy legalább nem én vagyok a téma, de annak nem, hogy balhé lett. Mikor Sergej is megszólal, elmosolyodom kicsit. Odamegyek hozzá és átkarolom a vállát.* - Gyere, beszélgessünk. *Mondom kedvesen, gondoltam majd Igor lerendezi ezt, de azt nem akartam, hogy belekeveredj, mert akkor biztos voltam, hogy bunyó lesz itt mindjárt.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 23:38 | Üzenet # 516
Yaoista
*Tisztában vagyok vele, hogy még nyugodt vagy, mert ha nem itt már vér folyna. A csávó azért megremeg a mondandódra és Sergejre döbbenten nézz és én csak elmosolyodom. Most már főleg úgy vannak vele, hogy sokkal több van köztetek, mint sex.* - Pontosan menjetek csak és te is szívj egy kis levegőt.*Közlöm csávóval, mire ő morog, de elnézést kérve inkább távozik, bár tudtam lesz ennek még folytatása, de legalább nem most.* - Oké igyunk.*Jelentem ki és megpaskolom Seime vállát és megyek többiekhez.*

- De akkor se beszéljen így.*Morgok de kicsit visszaveszek. Mennék el Nickkel, mert tényleg jobb, de a csávó távozik.* - Bocsi Seime..*Pillantok rá, nem akartam én jobban elárulni magunkat.* - Menjünk, sőt vonuljunk félre.*Pörgök fel és megfogva kezét, lazán elindulok háló felé.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.25, 00:17 | Üzenet # 517
Yaoista
- Akkor megyünk is. *Mosolyogok rád. Azért még mielőtt félrevonulnánk én egy apró csókocskára megállok.  Bemenve a hálóba leülök és csak mosolygok.* - Na mesélj. Milyen volt? *Kérdezem kíváncsian, közben a nyakláncom piszkálom. Annyira boldog voltam, hogy így felvállaltál mindenki előtt.*

- Semmi baj. *Mondom még Sergejnek, csak csak nézem, ahogy lelépnek Nickkel. A vállpaskolásra rád nézek és csak sóhajtok egy nagyot. Odamegyek veled a többiekhez és whiskyvel kiszolgálva magam, leülök kényelmesen és elmélkedem. Rajtad és Nicken gondolkozok, de ez szinte rám is van írva. Bármit mondtál, akkor egy erős veszélyforrás volt, ráadásul lehet teljesen elveszi majd a figyelmed a fontos dolgokról.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.25, 00:33 | Üzenet # 518
Yaoista
*Persze csókot viszonozom. Kicsit beszélek a fiúkkal, akik szerencsére jól viselkednek, majd odamegyek hozzád és leülök melléd.* - Ne hidd azt, hogy most ezzel hátba támadtalak, de nem akartam balhét de mégis lett, bár erre nem számítottam.*Jegyzem meg.* - Seime nem akarok veled rosszban lenni. Neked se jó ez nem?*Cirógatom meg az arcod.*

- Akkor jó.*Nyugszom meg és bemegyek veled.* - Hmmm szép az ágy.*Jegyzem meg vigyorogva az akciótok nyoma látszik. biggrin * - Nagyon jó volt, mint egy álom.*Mosolyodom el és feltűnik láncod.* - Váóóóó milyen szép.*Nézzem meg.* - Nagy a szerelem mi? Nyaklánc egy sárkánnyal, mindenki előtt felvállal, nagyon jó.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.25, 00:49 | Üzenet # 519
Yaoista
*Ahogy leülsz, rád pillantok.* - Nem hiszem, hogy annak szántad. De azt tudnod kellett volna, hogy nem rendeztem volna balhét. Főleg nem a többiek előtt. *A Sergejes eset más volt most azért.* - Nem jó. *Ismerem be. Most nem löktem el kezed, mint szoktam.* - Tényleg komolyan gondolod vele? *Kérdezem.* - Az a lánc a nyakába... *Tudtam jól, hogy te nem adsz ilyen ajándékot csak úgy.*

- Eh... igen. *Nevettem el magam az ágyra, majd felállok és keresek ágyneműhuzatot.* - Kezdünk rendesen összeszokni. *Mosolyodom el.* - És mi jót csináltatok? *Kíváncsiskodok.* - Egyébként ez jó kedves volt tőle, hogy ennyire megvédett. Még egy fenéktaperolástól is. *Azért ezt értékelni lehetett határozottan. A láncra kicsit zavarba jövök.* - Igen, nagyon szép. Megígértem neki, hogy sosem veszem le. *Teszem hozzá.* - Hát... apróbb zökkenőkkel, de mondhatjuk. Vannak... rossz percek... még nem nagyon tudom kezelni a dolgot és... félek. *Ismerem be halkan. Kicsit elhallgattam.* - De megoldjuk azt hiszem. Minden rendben lesz. *Mondom boldogan és nagyon bizakodóan.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.25, 01:06 | Üzenet # 520
Yaoista
- Ez jogos.*Ismerem el.* - Különben csak annyi, hogy a fiúk nem hülyék és tudják, hogy van veletek valami. Szöszi meg tökre örült, hogy így reagáltál és szerencsére ennyiben maradt. Seime én még mindig tartom magam, amit mondtam az elején, hogy Sergej tabu most már tényleg, de amíg nem kell nem szólok közbe.*Mondom komolyan.* - Na látod.*Cirógatlak még picit, majd elveszem a kezemet.* - Sose voltak még ilyen komolyak az érzéseim.*Rágyújtok.* - Az a nyaklánc vagyis medál sok jelentőséggel bír. Ő hozzám tartozik és ezért is mondtam el a fiúknak és adtam neki kulcsot is magamhoz és nekem is van hozzá. *Mosolyodom el picit.* 

- Engem nem zavar.*Vigyorgok és leülök az ablakpárkányra.* - Az a lényeg.*Mosolygok.* - Nos csináltunk homokvárat, meg fürödtünk meg sétáltunk, meg sokat sokat szeretkeztünk.*Vigyorgok, de itt most mégis zavarba vagyok kicsit.* - Elvitt a szülei sírjához is, már rögtön az elején.*Mondom lágyabb hangon.* - Meg sok fotó is készült és az ő ötlete volt, vagyis én nem mertem mondani.*Nevetek fel.* - Ugye?*Ragyognak fel a szemeim.* - Igaz ő nem vállalja nyíltan, de ezek dolgok nála nagyon nagy dolgok.*Mosolygok boldogan.* - Jól áll.*Végighallgatlak, majd odamegyek és megcirógatom az arcod.* - Megértem, hogy félsz, de örülök, hogy így vélekedsz már és nem csak azt látod, hogy maffia.*Leülök melléd, tényleg nem érdekel az ágy.* - Nem volt alkalmunk azóta beszélni, de nagyon örülök, hogy Igorral maradtál. Nagyon szorítok nektek és ha valakivel beszélni akarsz én itt vagyok neked.*Mondom kedvesen.* - Remélem engem is elfogadsz... szóval így már érted a reakcióm a mobilra anno.*Motyogom még mindig elszégyellve magam.* 

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.25, 23:00 | Üzenet # 521
Yaoista
- Nem is azért cserélem le, de gondolom ma is itt alszok, vagy ő nálam. Sose tudni. *Kuncogtam el magam. Öröm volt hallgatni a beszámolód, olyan kis édes voltál.* - Nagyon cuki vagy. *Közlöm veled vigyorogva.* - Hát... szerintem ezzel a húzásával azért felvállalta a dolgot rendesen. *Mondom kedvesen.* - Legalábbis annyit biztos, hogy nem vagy neki közömbös. Nagyon jól esett, hogy mondtad, jól áll.* - Szerintem is. *Közben már a lepedőt igazítom az ágyra. Arcomra csak mosolygok és leülök veled.* - Akkor nagyon kiakadtam, szerintem jogosan... *Morgom halkan.* - Nagyon aranyos vagy, köszönöm. *Tényleg jól esett, hogy így gondoltál rám.* - Értem persze és még mindig ne haragszom. *Adok neked egy puszit.* Hoppá, ezt nem kéne, még kikapok. *Nevettem el magam.* - Egyébként nem hittem, hogy ennyire gondoskodó lesz. *Ismerem be Igorról.* - Amilyen agresszív tud lenni, olyan gyengéd. *Velem legalábbis biztosan.* - Érzem, hogy nagyon fontos vagyok neki és számít rám. Nem úgy, mint rád, vagy Seimere. Inkább úgy... hogy... én itthon várom. *Nem nagyon tudtam jól elmondani.* - Remélem tényleg betartja a szavát és a bajt sem fogja keresni... ezt remélem Seime miatt is.

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.25, 23:14 | Üzenet # 522
Yaoista
- Tudom, hogy nem hülyék, de ha felvállalnánk, túl nagy céltáblák lennénk... nem akarom veszélybe sodorni Sergejt. *Ismerem be.* - Mármint ennél jobban. *Mivel azért én is fontos ember voltam a szervezetbe a testőröd ként, potenciális célpont voltam, míg Sergej szerencsére annyira mégse volt célkeresztbe.* - Majd én tudom, hogy kezelem őt. *Bár ebbe benne volt az is, hogy senkit nem engedek a közelébe. Csöndesen hallgatlak, de azért a kulcs kiverte a biztosítékot.* - Remélem azért az irodád zárod, már egyszer nyomozott utánunk. Értem, hogy tudja kik vagyunk, de jobb lenne ha nem kutakodna az üzleti ügyeink után. *Igazából szerintem megvesztél.* - Meg az adataink után... *Teszem hozzá még azért.*

MioDátum: Szerda, 2014.11.26, 12:41 | Üzenet # 523
Yaoista
*Kicsit elmosolyodom.* - Erre nem gondoltam, hogy ez jár a fejedbe, de ők a szervezet a családtagjai és látják, hogy változás van, főleg hogy előtte minden az ellentette volt a kapcsolatotoknak.*Akkor is feltűnő lenne a változás, ha jóban letettek volna, így meg főleg.* - Bár ha engem kérdezel rajtad kívül mindenki tudta, hogy Sergej oda van érted.*Kuncogok.* - De ebbe tényleg nem szólok bele csak megjegyeztem, hogy rám számíthatsz.*Mosolyodom el, de ez hamar el is tűnik és lehúzom a maradék piámat.* - Képzeld el és nem is fogom. Megbízom benne és nem hülye, hogy ezt eljátszotta. Ő is megbízik bennem és nem titkolózóm előle. Nem avatom be szakmai titkokba, de tud arról, ha olyan tárgyalásra megyek.*Mondok egy példát.* - Nem szólok bele a magánéletedbe és te se szólj bele az enyémbe. Nem bízol benne ezt felfogtam, de bennem bízol nem? Tudtommal igen és akkor ennyinek elégnek kéne lenni.

MioDátum: Szerda, 2014.11.26, 13:38 | Üzenet # 524
Yaoista
- Nos, ha itt alszol akkor mindegy, mert ismét összekenitek.*Vigyorgok.* - De édes vagy.*Kuncogok.* - Köszike.*Mosolygok.* - Azt nem is mondtam, hogy megnéztük a naplementét és a felkeltét is.*Mondom ragyogó szemekkel.* - Egyetértünk és ettől nagyon boldog vagyok.*Mondom vidáman.* - Persze, hogy jogosan.*Ki nem akadt volna ki.* - Csak őszinte.*Kacsintok rád.* - Akkor jó.*Nyugszom meg és a puszin elmosolyodom, majd felnevetek.* - Köztünk marad.*Kuncogok és figyelmesen hallgatlak, majd magamhoz ölellek és megpuszillak.* - Jajjj de szerelmes itt valaki, annyira cuki vagy.*Szorongatlak, majd kapcsolva elengedlek.* - Bocsika elragadtattam magam.*Igazgatom meg ruhád.* - Ahogy mondod Igor nagyon gondoskodó tud lenni és gyengéd, akik fontosak neki és te az vagy. Nagyon oda van érted és szép lassan de beléd fog zúgni.*Mosolygok.* - Persze, hogy másként tekint rád, hiszen a párja vagy.*Simogatom meg az arcod.* - Szerintem lenyugodott végre vagyis kezd és remélem így is marad, mindenki érdekében.*Mondom komolyabban.* - Nagyon jó páros vagytok, Seime meg megbékél és remélem minél előbb, mert nem akarok, hogy veszekedjenek Igorral.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.11.26, 20:59 | Üzenet # 525
Yaoista
- Nem olyan biztos az. *Vigyorgok én is.* - Egyrészt még annyira nem bírom, másrészt, van más helyiség is. *Kacsintottam egyet. A folytatásra csak mosolyogtam.* - Szép lehetett. *Nagyon cuki voltál. Nem mondtam semmit, csak veled nevetek aztán.* - Helyes. *Bár gondoltam, ezért csak nem csinálna ki Seime. Kicsit azért meglepődök, ahogy megölelsz, de hagyom persze és a puszik se zavarnak.* - Csak egy kicsit, bár te meg se szólalj. *Nevettem el magam.* - Semmi baj. *Cirógatom meg az arcod.* - Hát... remélem is, hogy belém fog. *Azért én nem voltam annyira biztos magamban. Csak bólintottam egy aprót, hogy egyet értek veled.* - Remélem így is maradunk... nem tudom mi lesz később. *Mondom halkan, félve.* - Azt én se szeretném, hogy miattam veszekedjenek. Látom Igoron, hogy nagyon bántja a dolog. Meg igazából... engem is, hogy miattam veszekednek. *Sóhajtok egy nagyot.* - De hátha most kibékülnek kicsit. Sokat fogunk találkozni. *Mosolyodom el aranyosan.* - Most hoztam ruhákat és ő is hagy nálam majd. Kulcsot is kaptam és adtam én is. Kapott pluszba egy cicás kulcstartós is. *Nevetek halkan.*

Keresés: