2025.07.25, Péntek, 15:03
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Szombat, 2015.01.31, 13:40 | Üzenet # 751
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
-Igen.*Mosolygok.* - Nem haragszik rád kicsim.*Cirógatom meg a combodat.* - Ez így van.*Mosolygok, bár ugye ez nem mindig jó és ez nálunk is érződött és biztos fog is még.* - Köszönöm ez kedves és hidd el biztonságban van.*Még ha elsőre nem is úgy fog hangzani.* - Nagyon jól esik, hogy így vélekedsz.*Mosolygok.* - Igazi mázlista vagyok veled.*Tényleg oda vagyok érted.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.02, 20:01 | Üzenet # 752
Yaoista
*Nem mondtam semmit erre a haragudásra, de nagyon édes volt tőled.* - Akkor jó. *Mosolyodom el kedvesen. Tényleg  elhittem mindent, amit mondasz nekem.* - Ugye? Szerintem is. *Kuncogtam halkan, majd lemásztam rólad és végi gyúrtam a lábaid is.* - Hogy van a buksid? *Kérdezem és megnéztem a borogatás alatt.* - Szép kis pukli. *Jegyzem meg vigyorogva. Ledőltem melléd és adtam egy nagyon lágy csókot.* - Amúgy meg nem csak én öltöztem túl. *Jegyzem meg és csak vigyorgok, majd megmarkolom a feneked.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.04, 12:19 | Üzenet # 753
Yaoista
- Igen nagyon..*Mosolygok, de nagyon is komolyan gondolom. Tovább élvezem a masszírod, ami nagyon jól esik.* - Azért fáj még.*Sóhajtok fel.* - Az biztos.*Mosolygok veled, hiszen vicces volt a helyzet, de azért a fejem azért fáj. A csókod viszonozom.* - Gondoltam.*Vigyorodom el és a mozdulatod meglep, de nem zavar.* - Tudom, hogy jó a seggem.*Vigyorgok, majd leszedem magamról.* - Most jobb?*Kérdezlek vigyorogva.* - Most te jössz.*Célzok a nacidra.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:54 | Üzenet # 754
Yaoista
- Hozzak fájdalomcsillapítót? *Kérdezem kedvesen. Gondoltam az segítenek kicsit.* - Bizony jó. *Kuncogtam halkan.* - Sokkal. *Nézek rajtad végig. Ledobom én is az alsónacim, majd hozzád bújtam.* - Megfelel uram? *Kérdezem és adtam egy újabb csókot. Tényleg imádtam az ajkaid. Megfogtam a takarót és magunkra húzom, hogy ne fázzunk meg. Persze a takaró alatt melléd simultam.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.04, 13:38 | Üzenet # 755
Yaoista
- Nem kell köszönöm.*Mosolygok.* - Helyes.*Vigyorgok, arra hogy jobb na meg a seggemre is.* - Igen meg.*Mérlek én is végig vagyis inkább felfallak a tekintettemmel. A csókod viszonozom és oldalra fekszek és én is magamhoz ölellek és úgy cirógatlak.* - Jól érzed magad?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 09:16 | Üzenet # 756
Yaoista
- Ha mégis, szólj nyugodtan. *Mosolygok én is kedvesen. Imádtam, ahogy néztél rám. Annyira a tekintetedre volt írva, hogy mennyire kívánsz. Ahogy forgolódtál te is kicsit, jobban odabújtam és igazodtam hozzád.* - Igen, nagyon jól. *Csókollak meg igen csak szerelmesen.* - Szeretem, ahogyan rám nézel. *Közlöm veled és közben a szemeid kémlelem. Lágyan a hajadba túrtam és simogatni kezdtem, nagyon élveztem. Persze a puklidra nagyon vigyáztam. Láthatóan nyugodt és békés voltam a karjaidba. Már egy kicsit sem féltem.* - És te? A fejed leszámítva?

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.05, 17:24 | Üzenet # 757
Yaoista
- Szólok, ne aggódj.*Mosolygok.* - Ennek örülök.*Suttogom az ajkaid közé és a csókod viszonozom.* - Miért szereted?*Kérdezlek, kíváncsi voltam, hogy mit látsz. Persze alap, amikor meg vagyok kattanva, akkor nem szeretsz rám nézni és az se  ha én nézzek rád, de akkor ki szeret.* - Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire jól vagyok.*Mosolygok rád lágyan és megcsókollak.* - Dobnál, ha levágatnám a hajam mi?*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 20:36 | Üzenet # 758
Yaoista
- Azért, mert látom a tekinteteden, hogy mennyire kívánsz és kellek neked. *Magyarázom meg mosolyogva.* - Meg olyan gyengéden tudsz nézni... *Folyamatosan cirógatlak.* - Az jó. *Csókod viszonozom, majd elkuncogtam magam kérdéseden.* - Abban a pillanatban, hogy bejelentkeztél a fodrászhoz. *Viccelődtem én is. Persze ilyenért sosem hagynálak el, annál sokkal jobban szerettelek.* - De megvárnám, míg visszanő és felszednélek újra. *Vigyorgok és megcsókollak. Még kicsit így beszélgettünk, majd lassan elaludtunk. Reggel az ébresztő kellett minket, amire csak morogtam. A munka nagyon gördülékenyen ment és minden klappolt. Persze azért ebédszünetet nálad töltöttem és rendesen kárpótoltalak is, ami a tegnapi szopást illeti. Nap közbe felhívtam Christ, hogy elmennénk este, aminek nagyon örült, bár furcsállta, hogy együtt, de nem mondott semmi rendkívülit. A vacsorát még az étterembe megcsináltam nekik. Összeszedve magunkat szépen elmentünk és mivel volt kulcsom, csak bementem.* - Chris? *Kiabálok, mire már jön is.* /Cuki/

MioDátum: Kedd, 2015.02.24, 13:32 | Üzenet # 759
Yaoista
- Nem igazán mondta a legszebb a dolgokat.*Mondok csak ennyit, hiszen beszélni nem akarok róla meg nem is mondhatok el mindent.* - Köszi.*Elköszönök Rintől.* - Igen ilyenkor tényleg az.*Sóhajtok fel.*  - Mindenképpen.*Bólintok, majd ahogyan elmész mindenféle köszönés nélkül megcsóválom a fejemet.* - Kérlek te ne haragudj rá.*Elég, hogy mi összevesztünk.* - Hívlak majd szia.*Köszönök el és haza megyek. Nagyon ideges vagyok és mérges rád. Leveszem az ingemet, a hajam összekötöm, majd felvéve a kesztyűmet verni kezdem a zsákot. Tudtam, hogy kifogunk békülni, de akkor se kellett volna ennek történnie.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.24, 21:57 | Üzenet # 760
Yaoista
*Nagyon bűntudatom volt amiatt, amit neked mondtam. Nem lett volna szabad anyukáddal jönnöm, hiszen tudtam jól, hogy mennyire fontos neked. Hirtelen nagyon utáltam magam és ki akartam veled békülni, de nem akartam a múltról beszélni. Egyszerűen csak nem akartam beszélni róla, mert lehet most nem ítélsz el, de mi van, ha valami olyat mondok, ami miatt mégis? Először fel akartalak hívni, de nem voltam benne biztos, hogy felveszed nekem a telefont. Átveszem a melegítőnacim egy farmerre és felkapok egy pulcsit, majd arra a kabátom. Utáltam veled veszekedni. Elindultam hozzád, majd mikor odaértem, kint dekkoltam, hogy most bemenjek vagy sem.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.24, 22:26 | Üzenet # 761
Yaoista
*Egy darabig boxolok, majd lefürdök. Éppen végzek, amikor csöngetnek. Kimegyek és csak egy törülközőt teszek a derekam köré. Fogalmam sem volt róla, hogy ki, de biztos voltam, hogy nem te vagy. Igen csak meglep, amikor az egyik cicuskámat találom a kapu túloldalán. Beengedem és próbálkozik, de nem engedik neki és elmondom, hogy párom van, amin nagyon meglepődik, de azért örül nekem, persze hozzá teszi, hogy ha szabad vagyok hívjam. Kikísérem és nem bírva magával ad egy szájra puszit és vigyorogva távozik. Megcsóválom a fejemet, majd mielőtt visszamennék megpillantalak.*- Te meg mit keresel itt? Azt hittem világos voltam.*Morgok, persze a kis édessel tökre kedves voltam és mosolygós. Eszembe se volt magyarázkodni, hiszen semmi se történt.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.24, 22:41 | Üzenet # 762
Yaoista
*Azt nem láttam, hogy beengedted. Nagyon tépelődtem, hogy mit csináljak, de aztán látom, hogy te egy szál törölközőbe vagy és ő még meg is csókol. Kérdésedre rád pillantok, majd megrázom a fejem. A srác után néztem, ahogy elmegy és nem is tudtam, hogy miként reagáljak.* - Már semmit. *Mondom halkan, de úgy, hogy halld. Megfordulok és visszaindulok, de gyalog és lopva megtöröltem a szemem. Úgy látszik mégsem vagyok annyira jó neked, mint mondod.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.24, 23:11 | Üzenet # 763
Yaoista
- Akkor csá.*Bemegyek és eszembe se jutott utánad menni. Meg se fordult a fejembe, hogy azt hiszed megcsallak, hiszen sose tenném. Nagyon szarul alszok és másnap igen csak morcos vagyok és szarkedvű és ezt bent is látják. Éppen lent intézkedem és persze neked nem is köszöntem külön.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.24, 23:51 | Üzenet # 764
Yaoista
*Én is elég rosszul aludtam nélküled, ráadásul a gondolataim is kikészítettek. Vörös szemekkel, rettentő fáradtan jöttem be reggel. Én sem köszöntem külön, csak csöndben meghúztam magam és csak a srácra tudtam gondolni, ahogy megcsókolt és te csak mosolyogtál. Jó párszor rám kell szólniuk, hogy ne bambuljak már annyira. Aztán gondoltam egyet és bosszút akartam állni, visszaadni, hiszen nagyon fájt, üvölteni lett volna kedvem. Volt egy új fiú, kis tanonc volt, neki tettem a szépet, de persze csak ha ott voltál. Végül rákérdezett nálam a főszakács, hogy mégis mi van, hiszen nem rég kicsattantam.* - Mi történt? *Érdeklődik, mire csak szomorúan elmosolyodtam.* - Úgy tűnik, rám unt. Van valami kis cicája. *Mondom neki és inkább visszatértem a sráccal való beszélgetéshez és a főzéshez.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.25, 00:03 | Üzenet # 765
Yaoista
*Nem igen értettem, hogy miért teszed a tanoncnak magad, amikor megbeszéltük, hogy több ilyen nem lesz. Gondolkodtam, hogy a tegnap miatt van a e de miért lenne, amikor semmi se volt. Gondoltam beszélek veled, hogy vegyél vissza, majd amikor hozod az ebédem, ha nem megyek én. Éppen a főszakáccsal beszéltem megjegyezte, hogy sajnálja hogy szétmentünk, amire csak meglepődtem és kérdeztem honnét vette és akkor elmondta mi mondtál, amire igen csak kiakadtam. Miután mindent lebeszéltünk felhívattalak.* - Hello.*Köszönök és lehúzom a piámat.* - Elárulnád, hogy munka helyett miért az új gyerekre nyomulsz?*Kérdezzek először csak ennyit.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.25, 00:20 | Üzenet # 766
Yaoista
*Mikor felhívattál, nem sok kedvem volt fölmenni, de mentem.* - Hello. *Köszönök én is, de tényleg szörnyen festettem magamhoz képest. Nagyon magam alatt voltam. Kérdésedre megrándult az arcom és egy kicsit csöndbe maradtam.* - Elárulnád, hogy az éjszaka közepén miért csókolózol valaki mással egy szál törölközőbe? *Kérdezek vissza, de a kezem ökölbe szorult és remegett.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.25, 00:27 | Üzenet # 767
Yaoista
*Nem érdekelt, hogy szarul festesz magadnak köszönheted.* - Kérdésre kérdésre felelsz?*Vonom fel a szemöldököm. Lehúzok még egy piát, majd rágyújtok.* - Boxoltam, majd lefürödtem és akkor jött. Régen többször lefeküdtem vele, de most elküldtem és közöltem vele, hogy párom van. Kikísértem és lekapott ennyi.*Mondom, majd leesnek a dolgok.* - Ne mond, hogy azt hitted, hogy megcsaltalak. Mond, hogy tévedek és azért csinálod a műsort?*Remegek meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.25, 00:35 | Üzenet # 768
Yaoista
*Annyira nehezemre esett elhinni, hogy csak úgy elküldted, főleg azután, ahogy mosolyogtál rá. Kérdésedre még jobban megremegtem. Mégis mit mondhattam volna? Annyira úgy nézett ki és tudtam azt is, hogy nagyon dühös voltál vagyis vagy rám.* - De azt hittem. *Mondom halkan.* - Pedig bocsánatot kérni mentem. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.25, 00:45 | Üzenet # 769
Yaoista
- A rohadt életbe.*Vágom a falhoz a poharamat, ami persze eltörik.* - Nem először vesztünk össze és mégse csaltalak meg soha és most komolyan ezt nézted ki belőlem?*Emelem fel a hangom.* - Ez sokkal rosszabb, mint a tegnap.*Kezdek el járkálni.* - Bocsánatot kérni? Mégis miért?*Kérdezlek, de ez megcsalás nagyon kiakasztó.* - Meddig mentél volna el ha nem tudom ezt meg? Vagy most se hiszel nekem?*Állok meg és rád pillantok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.25, 01:00 | Üzenet # 770
Yaoista
*Megrezzentem, ahogy a falhoz vágod a poharad.* - Nem néztem ki, nem is gondoltam rá, de láttam, amit láttam. *Én továbbra se emeltem fel a hangom.* - Mert nem lett volna szabad tegnap úgy beszélnem veled. Nem kellett volna azt mondanom. *Nézek rád.* - Semeddig. *Mondom komolyan. Egy pillanatra elgondolkoztam, majd bólintottam.* - De igen, hiszek neked. *Nem akartam veszekedni veled.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.25, 01:12 | Üzenet # 771
Yaoista
- Láttad és baromságokat feltételeztél.*Morgok.* - Igen szépen hozzám vágtad a dolgokat.*Jegyzem meg.* - Gondolod ezzel el van minden intézve? Rohadtul nem látok megbánást és most nem mondhatod, hogy én voltam szemét. Különben meg igen csak elgondolkoztam a válaszod előtt. Mégis mit gondolsz rólam?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.25, 01:23 | Üzenet # 772
Yaoista
- Tudom, hogy nincsen. *Nem értettem, hogy érted ezt a megbánás dolgot. Szerintem elég egyértelmű volt, hogy mocskos szarul érzem magam a történtek miatt.* - Hogy érted, hogy mit gondolok rólad? *Nem értettem, hogy mire gondolsz.* - Hiszek neked, tényleg. Nincs okod hazudni. *Mondom komolyan. Hiszen láttalak, akkor minek hazudnál nekem.* - Nem akarok veled rosszban lenni... *Suttogom.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.25, 12:38 | Üzenet # 773
Yaoista
- Hiába mondod, hogy most hiszel nekem, tegnap nem hittél és simán elkezdtél mással flörtölni, amikor megígérted, hogy nem teszed.*Emlékeztetlek.* - Hogy értem? Tudod a tegnapi után kissé megzavartál a viselkedéseddel, amit ma is folytatsz. Én se akarom rosszban lenni, de ezt most köszönheted magadnak. Tudod vicces, mert eddig amikor ki voltam rád nem tudtad le ennyivel dolgokat, mint most. Tényleg mégis mi bajod van? Az, hogy akartam segíteni? Vagy talán zavar a múltam? Vagy mondjuk az aki vagyok?*Kérdezlek célozva arra, hogy te részben kissé elítélsz.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.25, 15:35 | Üzenet # 774
Yaoista
- Te is megígérted, hogy nem lesz több ilyen. *Hiszen ez szinte ugyan az volt, mint múltkor, amikor a srácnak fogdostad a farkát. Csöndesen hallgattalak és kezdtem egyre idegesebb lenni.* - Nincs semmi bajom. *Mondom először, de folytatod.* - Nem, nem és nem! *Vágom rá, hiszen nem veled volt baj.* - Nem akarok erről az egész szarról beszélni. Nem akarok rágondolni, tovább rágódni. Miért baj az, ha el akarom felejteni!? *Jön ki belőlem egybe.* - Sajnálom, amit tegnap mondtam neked. Undorító volt tőlem és legszívesebben megütném magam. *Vallom be. Nem tudtam a szemedbe nézni és csak a földet bámultam. Remegett a kezem.* - Velem van a baj. *Suttogom és megremegtem. Féltem beszélni a múltról, hogy mik történtek, főleg Chrisszel, de veled is. Tartottam tőle, hogy már az is visszahúz, ha beszélek róla. Neked így is több mindent mondtam el, mint eddig bárkinek. Senkinek nem nyíltam így meg.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.26, 12:23 | Üzenet # 775
Yaoista
- Veled ellentétben én nem szándékosan csináltam. Ő keresett meg és ő kapott le.*Ne, hogy már neked álljon feljebb.* -  Akiknek tudom számát és voltak nálam, ha akarod felhívom őket, hogy ne jöjjenek többé. Ezt akarod?*Kérdezlek, bár azért vicces, hogy ismét támadsz, amikor te hitted azt, hogy megcsallak.* - Akkor meg mi van veled?*Kérdezlek és nagyon megdöbbenek, ahogyan egyszer csak kitörök belőled minden. Ilyenkor, hogy haragudjon rád az ember?* - Olyan hülye vagy.*Sóhajtok fel, de jóval kedvesebb hangon és odamenve magamhoz ölellek.* - Itt vagyok nincs semmi baj.*Nyugtatgatlak.* - Vannak veled bajok, de korántsem a múltadra gondolok és nem olyan súlyosak, mint hiszed, de tény hülye vagy nem kicsit.*Suttogom lágyabb hangon.* - Nem haragszom a tegnap miatt, én is dühömben olyanokat tudok mondani, amit nem gondolok komolyan, de az, hogy azt hitted megcsaltalak elégé fáj és ezen még nem tettem túl magam.*Nem akartam neked hazudni és jó, ha tisztában vagy a dolgokkal.* - Nyugodj meg szépségem.*Odafordítom az arcod és nagyon lágyan megcsókollak.*

Keresés: